Αποστολέας Θέμα: Πλατανιας-ΠΑΣ Γιαννινα (πρωτάθλημα 20η αγ. )  (Αναγνώστηκε 23808 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Πλατανιας-ΠΑΣ Γιαννινα (πρωτάθλημα 20η αγ. )
« Απάντηση #150 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 13:14 »
Δεν θα διαφωνησω

Αλλα σκεψου πως ο Μανιας πραγματοποιουσε και πολλα σουτ εξω απο την μεγαλη περιοχη,και δεν νομιζω να εχανε  πολλα ''ευκολα''γκολ που ειναι απο τα αχαστα
σε τετ α τετ η σε σουτ απο το δυο τρια  τεσσερα μετρα

Ο Μαμπουλου περιπου ολα τα σουτ που πραγματοποιει ειναι μεσα στη περιοχη και σε πολυ ευνοικες θεσεις

Για Κοντε τα εχουμε πει....Μεγαλη αισθηση σκοραρισματος
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 13:52 »
Παράθεση
Ηδη στην ηλικια του ο Ντεβικ εκανε παπαδες....
Στην ηλικία του Βιντάλ ήτοι 20 χρονών ο Ντε Βισέντι ήταν δανεικός στην Καλαμάτα και κατά την επιστροφή του στον ΠΑΣ
που πήρε σιγά σιγά θέση βασικού υπήρχε έντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπό του (και στο forum να ψάξει κανείς θα βρει διάφορα σχόλια)
για το κατά πόσο μπορεί να κρατήσει στις πλάτες του τον ΠΑΣ.
Τη χρονιά Χριστόπουλου εκτοξεύτηκε ο Τόμας αφού πρώτα είχε δουλευτεί καταλλήλως από τον Άρχοντα Αναστασιάδη ήτοι ετών 23+
Τον Βιντάλ τον πιστεύω και πιστεύω με ανυπομονησία τη νέα χρονιά να τον δω.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 13:52 »
Ο Μανιάς έχει χάσει ΚΑΙ αυτός ΤΑ ΑΧΑΣΤΑ.  ;)
Εγώ λέω ότι "όλα μπαίνουν και όλα χάνονται", μπάλα είναι βρε.

Ayuto, λέω ξανά ότι ο Βιντάλ δεν έχει κάνει ποτέ του έστω την στοιχειώδη προετοιμασία, γι' αυτό είναι τόσο πίσω και έχει συχνούς μικροτραυματισμούς.
Θα δούμε άλλον παίκτη του χρόνου.
Ο Ντε (και καλά) στα 20 του, αν θυμάμαι καλά, δανεικός στην Καλαμάτα ήτανε.

Τέλος πάντων, κακώς συγκρίνουμε τον μικρό Βραζιλιάνο με τον Αργεντίνο,
έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας τους.

Υ.Γ. Με πρόλαβε ο mike71 για τον Ντε.

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 13:58 »
Τι άλλο πρέπει να κάνει ένα παιδί 23 ετών....

24,5 είναι (γεν. Αυγ.1992), όμως η βελτιωσή του φέτος είναι θεαματική.
Όπως και του Γιάκου.
Σε συνδιασμό με τους  Κουτρη (1995), Βινταλ (1996) , αν μπορέσουμε και τους κρατήσουμε, σε μείγμα με όλους τους λίγους 30+ (δε θέλω άλλες αποχωρήσεις έμπειρου στελεχειακού δυναμικού), μόνο αισιόδοξα βλέπω το 2017-2018.
Οπωσδήποτε αλλοιώς στέκεται στο γήπεδο ο Λίλα, αλλοιώς ο Κόζω, αλλά πρέπει να βλέπεις και τα περιθώρια βελτίωσης.
π.χ ποιος έβλεπε τον Αντετοκούμπο ως επόμενο Τζόρνταν στο Φιλαθλητικό ;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 13:59 »
Παράθεση
Ηδη στην ηλικια του ο Ντεβικ εκανε παπαδες....
Στην ηλικία του Βιντάλ ήτοι 20 χρονών ο Ντε Βισέντι ήταν δανεικός στην Καλαμάτα και κατά την επιστροφή του στον ΠΑΣ
που πήρε σιγά σιγά θέση βασικού υπήρχε έντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπό του (και στο forum να ψάξει κανείς θα βρει διάφορα σχόλια)
για το κατά πόσο μπορεί να κρατήσει στις πλάτες του τον ΠΑΣ.
Τη χρονιά Χριστόπουλου εκτοξεύτηκε ο Τόμας αφού πρώτα είχε δουλευτεί καταλλήλως από τον Άρχοντα Αναστασιάδη ήτοι ετών 23+
Τον Βιντάλ τον πιστεύω και πιστεύω με ανυπομονησία τη νέα χρονιά να τον δω.

Στα 20-21 νομιζω επεστρεψε στον ΠΑΣ  απο την Καλαματα αλλα δεν ειμαι και απολυτος.....Αλλα ο Ντεβικ στην πρωτη του χρονια ''τυπικα''εκανε ηδη αισθηση!Χαρακτηριστικα θυμαμαι τον εβλεπα στην Καλλιθεα και ετριβα τα ματια μου ,στις πρωτες του συμμετοχες

Και μην ξεχασουμε κατι γκολαρες που ειχε βαλε μεσα στο Αγρινιο και με τον Πανθρακικο  στην Β'εθνικη

Ο Βινταλ εχει ολο το μελλον μπροστα του θα δειξει

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 14:13 »

Το ξεχνάει κι ο δάσκαλος αυτό κάπου-κάπου, όπως στο ΟΑΚΑ όταν κατά ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΗ δήλωση του "οι αντίπαλοι το ήθελαν περισσότερο" αλλά δεν ήμασταν μαθημένοι αλλιώς.
Να βελτιωθεί μαζί μας. Και να του προσφέρει κι ο κάτοχος των ρεκόρ λίγο ποιοτικότερο "γενετικό υλικό".

ο Πετράκης έχει 3 χρόνια στα Γιάννενα και μακάρι να κάτσει 103 , έχει κάνει αρκετά λάθη (όπως κάτι δηλώσεις κτλ ) και θα κάνει κι άλλα , αλάνθαστοι είναι οι τεμπέληδες και οι πεθαμένοι ! Όταν τα βάζεις στη ζυγαριά η πλάστιγγα έχει θετικό πρόσημο ! Ακόμα είναι νωπές οι μνήμες από Τσώληδες Παντελίδηδες !

Τα τελευταία χρόνια είχαμε την τύχη να δουλέψουν στα Γιάννενα ο Άγγελος ο Χριστόπουλος και τώρα ο Πετράκης , όλοι με τη σειρά τους έβαλαν ένα λιθαράκι (σωστός ο deceiver) απλά ο Ζάννης μας απογείωσε και πρόκειται περί απογείωσης όταν είσαι σταθερά ψηλά κάνοντας μεγάλες νίκες και παίζοντας στην άκρη του κόσμου ! Αυτή η ομάδα είναι πολύ καλά στημένη και πολύ καλά δουλεμένη , το καλοκαίρι θα έρθει , εκεί περιμένω τον πρόεδρο των ρεκόρ ! Ζωσιμάδες και προσθήκες χωρίς να χάσουμε κανέναν !

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 14:24 »
Δύσκολο να μη χάσουμε κανέναν, οι "περήφανες πωλήσεις" του πρόεδρα είναι αυτές που μας έδωσαν την άδεια και αυτές θα μας την δώσουν και φέτος.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα έσοδα από άλλους τομείς είναι μετρημένα...
Ας είναι, τουλάχιστον να γεμίζουν τα ταμεία από πωλήσεις ΑΛΛΑ να γίνονται και οι κατάλληλες αντικαταστάσεις των αποχωρησάντων.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 14:33 »
Mιας και πιασαμε θεμα κριτικης παικτων ας ξεκαθαρισουμε κατι.
Αγιουτο παικταρα μου, οπως κανεις εσυ την κριτικη σου και ειναι απολυτα σεβαστη, ετσι μπορει να κανει και οποιοσδηποτε αλλος.
Το γεγονος οτι εχει αντιθετη αποψη απο σενα δε σημαινει οτι προσπαθει να αναιρεσει την δικη σου αποψη.
Ο καθενας μας τα βλεπει απο την δικη του οπτικη.
Περα απο αυτο, και εγω διαφωνω μαζι σου σχετικα με Κουτρη-Ναδαλες και θεωρω οτι φετος ο ισπανος ειναι κατω του μετριου και με πολυ μεγαλη ανεση και ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ εχει παρει φανελα βασικου ο Κουτρης. Και πολυ καλα παει μαλιστα.
Ο Κοζορωνης εχει σε αυτην την ομαδα φανατικους θαυμαστες και ορκισμενους "κραχτες". Το σιγουρο ειναι οτι και οι δυο κατηγοριες κατι βλεπουν και εχουν τετοια δυναμικη στην αποψη τους. Να σας θυμησω οτι ιδια περιπου κατασταση γινοταν μεχρι περισυ με τον Πηδα...Το αποτελεσμα φετος γνωστο...Ολοι λενε τα καλυτερα για το Πηδα. Δεν ξερω ποσο καλος και σημαντικος ειναι για τον ΠΑΣ ο Βαλαντης, το μονο σιγουρο ειναι οτι αν φυγει θα μας λειψει και μαλιστα πολυ.

ΥΓ. Μιλαμε για να φτιαξουμε κορμο κρατώντας βασικους και μικρους παικτες για το μελλον. Επειδη ολοι εχουμε καταλαβει τι παιζει με την στρατηγικη της ομαδας και του προεδρου, θηωρω οτι το καλοκαιρι πρωτα φαβορι για περηφανες πωλησεις ειναι ο Κοντε, ο Κουτρης και οσο και αν ακουγεται παραξενο ο Βαλαντης. Οποτε καλο θα ειναι να εχουμε κατι σε back up στο μυαλο μας για του χρονου.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 14:37 »
Ακριβως εκει ειναι το θεμα μου crimson φετος

Να γινονται οι καταλληλες αντικαταστασεις ποδοσφαιριστων με τους αποχωρησαντες

Για αυτο εκανα και μια μινι κριτικη στα προηγουμενα ποστ

Ολοι γνωριζουμε πως προεχει η αδεια και δεν πρεπει να το παραβλεπουμε,αλλα οταν χανονται παιχτες Χαρισης,Κολοβετσιος κτλ πρεπει να αντικατασταθουν με ποδοσφαιριστες αναλογου ποδοσφαιρικου ταλεντου και ας βρισκονται ταλεντα  οπως γινονταν εδω και 4 χρονια αλλα

φετος πιστευω πως ο μεταγραφικος σχεδιασμος για πρωτη χρονια μετα τον Γεναρη του 12 κρινεται μεχρι στιγμης με προσημο προς τα κατω,με εξαιραιση το λαβρακι που λεγεται Κοντε,χωρις να υποννοω π.χ πως ο Μαμπουλου και οι υπολοιποι ποδοσφαιριστες πως ειναι μυρωδιες απο  μπαλα,απλως δεν δινουνε το κατι παραπανω η κατι εξισου ιδιο με τους προηγουμενους ποδοσφαιριστες...Και αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη που μπορει να διαφωνησει καποιος αλλος φυσικα

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 14:37 »
Παράθεση
Στα 20-21 νομιζω επεστρεψε στον ΠΑΣ  απο την Καλαματα αλλα δεν ειμαι και απολυτος.
Γεννηθείς το 1989 έπαιζε στην Καλαμάτα το 2010, να το υπολογίσουμε με ακρίβεια μηνών? δεν αλλάζει κάτι.
Σημασία έχει ότι δεν ισχύει το ότι έχει ντεζαβαντάζ ο Βιντάλ σε σχέση με το Ντε Βινσεντι.
Είναι μικρότερος ηλικιακά σε σχέση με την ηλικία εκτόξευσης παικτικά του Τόμας
και αν μη τι άλλο είπαμε ότι θα περιμένουμε, την επόμενη χρονιά που θα κρίνει κατά πόσο θα εξελιχθεί.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 14:51 »
Ακριβως εκει ειναι το θεμα μου crimson φετος

Να γινονται οι καταλληλες αντικαταστασεις ποδοσφαιριστων με τους αποχωρησαντες

Για αυτο εκανα και μια μινι κριτικη στα προηγουμενα ποστ

Ολοι γνωριζουμε πως προεχει η αδεια και δεν πρεπει να το παραβλεπουμε,αλλα οταν χανονται παιχτες Χαρισης,Κολοβετσιος κτλ πρεπει να αντικατασταθουν με ποδοσφαιριστες αναλογου ποδοσφαιρικου ταλεντου και ας βρισκονται ταλεντα  οπως γινονταν εδω και 4 χρονια αλλα

φετος πιστευω πως ο μεταγραφικος σχεδιασμος για πρωτη χρονια μετα τον Γεναρη του 12 κρινεται μεχρι στιγμης με προσημο προς τα κατω,με εξαιραιση το λαβρακι που λεγεται Κοντε,χωρις να υποννοω π.χ πως ο Μαμπουλου και οι υπολοιποι ποδοσφαιριστες πως ειναι μυρωδιες απο  μπαλα,απλως δεν δινουνε το κατι παραπανω η κατι εξισου ιδιο με τους προηγουμενους ποδοσφαιριστες...Και αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη που μπορει να διαφωνησει καποιος αλλος φυσικα
Δεν διαφωνούμε σε αυτό.
Απλά, στον μνημονιακό μας ΠΑΣ είναι επιβεβλημένες και οι όποιες "αλχημείες" για να μπαλωθούν οι τρύπες.
Καλά τα πάμε και σε αυτό ρε.  ;)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 15:00 »
Mιας και πιασαμε θεμα κριτικης παικτων ας ξεκαθαρισουμε κατι.
Αγιουτο παικταρα μου, οπως κανεις εσυ την κριτικη σου και ειναι απολυτα σεβαστη, ετσι μπορει να κανει και οποιοσδηποτε αλλος.
Το γεγονος οτι εχει αντιθετη αποψη απο σενα δε σημαινει οτι προσπαθει να αναιρεσει την δικη σου αποψη.
Ο καθενας μας τα βλεπει απο την δικη του οπτικη.
Περα απο αυτο, και εγω διαφωνω μαζι σου σχετικα με Κουτρη-Ναδαλες και θεωρω οτι φετος ο ισπανος ειναι κατω του μετριου και με πολυ μεγαλη ανεση και ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ εχει παρει φανελα βασικου ο Κουτρης. Και πολυ καλα παει μαλιστα.
Ο Κοζορωνης εχει σε αυτην την ομαδα φανατικους θαυμαστες και ορκισμενους "κραχτες". Το σιγουρο ειναι οτι και οι δυο κατηγοριες κατι βλεπουν και εχουν τετοια δυναμικη στην αποψη τους. Να σας θυμησω οτι ιδια περιπου κατασταση γινοταν μεχρι περισυ με τον Πηδα...Το αποτελεσμα φετος γνωστο...Ολοι λενε τα καλυτερα για το Πηδα. Δεν ξερω ποσο καλος και σημαντικος ειναι για τον ΠΑΣ ο Βαλαντης, το μονο σιγουρο ειναι οτι αν φυγει θα μας λειψει και μαλιστα πολυ.

ΥΓ. Μιλαμε για να φτιαξουμε κορμο κρατώντας βασικους και μικρους παικτες για το μελλον. Επειδη ολοι εχουμε καταλαβει τι παιζει με την στρατηγικη της ομαδας και του προεδρου, θηωρω οτι το καλοκαιρι πρωτα φαβορι για περηφανες πωλησεις ειναι ο Κοντε, ο Κουτρης και οσο και αν ακουγεται παραξενο ο Βαλαντης. Οποτε καλο θα ειναι να εχουμε κατι σε back up στο μυαλο μας για του χρονου.

Και εγω θα διαφωνησω με σενα B-)

Αμα θυμασαι στην αρχη του πρωταθληματος η ομαδα ρολαρε και πηγαινε απο νικη σε νικη με εντεκατους τον Ναδαλες και τον Γιακο(εγω παντα πιστευα τον Πηδα και απο τις πρωτες χρονιες που του ασκουνταν δριμυς κριτικη),που επαιζε και αρκετες φορες και θεση αμυντικου χαφ,σε μια φαση και μετα τον τραυματισμο του Ναδαλες(καπου εχει περνουμε την κατιουσα) χαθηκανε τελειως ισοροππιες μπαινοντας Κουτρη βασικος και ο Γιακος ξαναεπιστρεφει στον παγκο

Προσωπικη μου αποψη,ειναι οτι ο Κουτρη μπορει να οργωνει το γηπεδο με ατελειωτα χλμ απο μπακ μεχρι εξτρεμ αλλα δεν εχει το καθαρο μυαλο ωστε να κανει μια πασα σωστη,μια σεντρα σωστη και σε αυτο το επιπεδο εχει μεινει τελειως στασιμος(να μου πεις νωρις ειναι) αλλα δεν τον βλεπω να βελτιωνεται απο παιχνιδι σε παιχνιδι!!Πως να το πω ειναι λιγο τσαλαβουτας με την μπαλα στα ποδια,ανοιγει το κοντρολ χωρις λογο,δεν σηκωνει κεφαλι για να δει γηπεδο,τρεχει χωρις λογο,αλλα σε καμια ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ.....Απλα ο Ναδαλες ειναι πιο σταθερος ποδοσφσαιριστης και μπορει να βοηθησει στην  επιθετικη λειτουργεια της ομαδας πολυ πιο αποτελεσματικα

Για τον Κοζωρωνη η αποψη μου ειναι πιο κατασταλαγμενη και σιγουρη.....Δεν μπορει να ηγηθει της μεσαιας γραμμης οπως εκανε ο Τσουκαλας!!Δεν ξερω αμα λειψει αμα παρουμε καποιον χειροτερο του, γιατι σιγουρα υπαρχουν τερμα μυρωδιαδες στην θεση του ,,αλλα σιγουρα φετος μας λειπει καποιος ΑντιΤσουκαλας που θα δεσποζει στην μεσαια γραμμη

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 15:20 »
Προσωπικη μου αποψη,ειναι οτι ο Κουτρη μπορει να οργωνει το γηπεδο με ατελειωτα χλμ απο μπακ μεχρι εξτρεμ αλλα δεν εχει το καθαρο μυαλο ωστε να κανει μια πασα σωστη,μια σεντρα σωστη και σε αυτο το επιπεδο εχει μεινει τελειως στασιμος(να μου πεις νωρις ειναι) αλλα δεν τον βλεπω να βελτιωνεται απο παιχνιδι σε παιχνιδι!!Πως να το πω ειναι λιγο τσαλαβουτας με την μπαλα στα ποδια,ανοιγει το κοντρολ χωρις λογο,δεν σηκωνει κεφαλι για να δει γηπεδο,τρεχει χωρις λογο,αλλα σε καμια ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ.....Απλα ο Ναδαλες ειναι πιο σταθερος ποδοσφσαιριστης και μπορει να βοηθησει στην  επιθετικη λειτουργεια της ομαδας πολυ πιο αποτελεσματικα

Παντελώς άδικη και αβάσιμη κριτική προς τον άνθρωπο που μας πέρασε γύρο στο Γιουρόπα (το 3-1 στην παράταση).
Κούτρης και Καρανίκας κάνουν κατάθεση ψυχής κάθε Κυριακοτετάρτη, λες και γεννήθηκαν στο Κάστρο και στο Κουρμανιό.
Έχουν βελτιωθεί απίστευτα το τελευαταίο 2 μηνο.
Αυτό που σου λέω να το θυμηθείς :
Αν ο ρούκι Κούτρης συνεχίσει να έχει τέτοια βελτίωση θα πάει σε πολύ μεγάλη ομάδα, και Εθνική φυσικά.
Κι εγώ γουστάρω Ναδάλες, αλλά ο μικρός τώρα βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα.
Φιλικά πάντα, σύνταυρε.

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 15:35 »
Προσωπικη μου αποψη,ειναι οτι ο Κουτρη μπορει να οργωνει το γηπεδο με ατελειωτα χλμ απο μπακ μεχρι εξτρεμ αλλα δεν εχει το καθαρο μυαλο ωστε να κανει μια πασα σωστη,μια σεντρα σωστη

Επειδή άκρη δεν βλέπω να βγαίνει με βάση το τι βλέπουμε γενικώς στο γήπεδο και τα συμπεράσματα πετιούνται ατεκμηρίωτα, ας το πάμε λίγο πιο συγκεκριμένα με βάση όσα μπόρεσα από μνήμης να θυμηθώ για τον ανύπαρκτο επιθετικά Κούτρη που δεν μπορεί να καθαρίσει το μυαλό του.

Ποιος έβαλε το γκολ στη Νορβηγία;
Ποιος είχε δοκάρι στη Νορβηγία;
Ποιος έδωσε ασιστ στο Μαμπουλού, χορεύοντας τρεις αντιπάλους, στο κύπελλο με την Ξάνθη;
Ποιος έδωσε ασίστ στον Κόντε στο 1-0 με τη Βέροια;
Ποιος έβγαλε τη σέντρα στην ισοφάριση στο Περιστέρι;
Ποιος έδωσε την ασίστ στον Κόντε με τον Παναθηναϊκό;
Ποιος τρίπλαρε όλη την δεξιά πλευρά της ΑΕΚ κι έβγαλε σέντρα πάρε-βάλε στη μικρή περιοχή στον Κοζορώνη (που το έχασε) στο ΟΑΚΑ;
Ποιος όργωσε τον Πλατανιά στο κύπελλο;
Ποιος αλώνιζε επιθετικά όλη την δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού με παίχτη λιγότερο;

Τον ίδιο παίχτη περιγράφεις;

Ο Κούτρης είναι ήδη ένα κλικ καλύτερος και πληρέστερος του (αναμφισβήτητα καλού) Ναδάλες, είναι όμως και 10 χρόνια νεότερος που σημαίνει ότι μπορεί να φτάσει x2 ή και x3 την κλάση του Ισπανού στο προσεχές μέλλον. Επομένως κάθε λογικός προπονητής, αν δε θέλει να καταντήσει Αναστόπουλος, του δίνει τη φανέλα σπίτι για να εξελιχθεί και αφήνει τον έμπειρο 31χρονο να του δίνει σιγουριά ως back-up. Αυτό κάνει κάθε σοβαρή ομάδα που έχει ένα τέτοιο περιουσιακό στοιχείο στα χέρια της.
Κλείνοντας την πρώτη και τελευταία μου τοποθέτηση στο ζήτημα "Κούτρης - Ναδάλες" θα πω πως, όσο έπαιζε ο Γιούρκας βασικός επειδή είχε μέσο τον πατέρα του, άλλο τόσο παίζει ο Κούτρης επειδή είναι από την Κρήτη. Και η αντιστοιχία, αν συνεχίσει να προοδεύει τόσο ραγδαία, θα συνεχιστεί.

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 15:51 »
Κουτρης και Καρανικας κατα την προσωπικη μου αποψη και  χωρις ιχνος υπερβολης, ειναι τα καλυτερα μπακ του πρωταθληματος.
 Αυτοι οι δυο συν ο Κοζορωνης, ο Κοντε, ο Βιδαλ, ο Γιακος, ειναι οι παικτες πανω στους οποιους πρεπει να χτιστει η ομαδα και για του χρονου τουλαχιστον, με ευχη  να φυγει μονο ενας απο αυτους(γιατι καποιος θα πουληθει σιγουρα και μακαρι να βγω ψευτης).

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 15:52 »
Καθεστε και λετε για μπακ και επιθετικους ενω το προβλημα ειναι στα χαφ!!!

Δεν υπαρχει ενας ανθρωπος να κρατησει λιγο τη μπαλα, αλλα ουτε μηχανακι να μαρκαρει εχουμε
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 16:16 »
Aλλα τοσα παραδειγματα μπορω να σου φερω για Τζημοπουλο,Μιχαλ και που γκολ εχουνε βαλει,και δοκαρια εχουνε,και ασιστ εχουνε και συνεχεια ειναι απο τους διακριθεντες σε καθε ματς και οχι τιποτα αλλο παιζουνε στην θεση της αμυνας......

Ξαναλεω για να γινω πιο σαφης και να τελειωνει η συζητηση περι Κουτρη

Ποτε δεν ειπα οτι δεν κατεχει το τοπι,απλως ειναι φιλοτιμος και ριχνει απειρα χλμ και φυσιολογικα φαινεται πολυ συμπαθης ως προς τους φιλαθλους ως ποδοσφαιριστης!!!Απλως την συγκεκριμρνη στιγμη και δεν μιλαω για τον μελλον αλλα για το αμεσο παρον με λιγα λογια μεχρι του τελους της σεζον ,προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο Ναδαλες ειναι πολυ πιο χρησιμος απο τον πιτσιρικα σε ολους τους τομεις και σττην αμυνα και στην επιθεση και στις πασες και στις σεντρες και  στο μονο που υπερτερει προς τον παρον ο Κουτρη ειναι στο θεμα ταχυτητας!!!!!!!!

Μπορει να βελτιωθει στο μελλον κανεις δεν ξερει,ουτε εγω,ουτε εσυ,ουτε κανεις!!!Εγω σου μιλαω για το τωρα

Και ξαναλεω για αλλη μια φορα

Η ομαδα ρολαρε οταν επαιζε βασικος ο Ναδαλες και ο Γιακος......Ας μην το παραβλεπουμε και μονο τυχαιο δεν ειναι κατα την προσωπικη μου αποψη

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 16:29 »
Η αλήθεια είναι οτι η διαιτησία είναι για τον π@υτσο...Ομως σίγουρα δε σου φταίει η διαιτησία οταν χάνεις ένα κάρο τετ α τετ...! το παιχνίδι αυτό έπρεπε να το πάρεις όπως το πήρες με Αγρίνιο..Εκεί και αν δεν είχαμε κόντρα διαιτησία αλλα ο Μαμπουλού είχε αλλα άποψη που τώρα δυστηχώς δεν έχει..Δεν ξέρω πλέον αν προλάβουμε Ευρώπη με πιθανότερο σενάριο οχι,αλλά σίγουρα θέλουμε παίχτες σε στύλ Κόντε για του χρόνου ας φτιάξουμε μια ομάδα με 5-6 Ισπανούς αφού το κατέχουν το τόπι..Τέλος όσο αφορά τον Πλατανιά θα τον δούμε και του χρόνου τη θα κάνει αφού μια ομάδα πυροτέχνημα σαν αυτήν θα χαθει κάποια στιγμή απο το ποδοσφαιρικό χάρτη..

υ.γ.Πόσα έδιναν για Μαμπουλού? 500?? ποσαααααααα.........!

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 16:36 »
Σιγα μην εδιναν 500.000 για μαμπουλου. Θα του χε βαλει κορδελα ο κιτσος.

http://super-fm.gr/16442/pai-stin-ked-o-christovasilis/

Αληθεια ειπε ο διαιτητης στο 0-2 στους ποδοσφαιριστες μας οτι το ματς δεν εχει τελειωσει? χμμ
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #169 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 17:22 »
Παράθεση
Πάει στην ΚΕΔ ο Χριστοβασίλης

Στα γραφεία της ΚΕΔ θα βρεθεί ο ο Γιώργος Χριστοβασίλης για να εκφράσει τα παράπονα του για την διαιτησία του Αλέξανδρου Τσαμούρη στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους για την διαιτησία του κ. Τσαμούρη στον αγώνα με τον Πλατανιά και τονίζουν ότι με τα σφυρίγματά του καθόρισε το αποτέλεσμα.

Οι Ηπειρώτες έχουν φρικτά παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή του συνδέσμου Πειραιά και στέκονται στα δύο πρώτα γκολ των Κρητικών. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν το πρώτο γκολ ξεκινάει από ανάποδο φάουλ στον Μπέριο, το οποίο αντί για επιθετικό φάουλ πάνω στον αμυντικό του ΠΑΣ μετατρέπεται σε κερδισμένο φάουλ υπέρ της ομάδας του Γιώργου Παράσχου, ενώ στη συνέχεια στο γέμισμα για το γκολ του Γιακουμάκη γίνεται επιθετικό φάουλ στον Μιχαήλ.

Όσον αφορά το δεύτερο γκολ των Κρητικών, η φάση έχει ξεκινήσει από φάουλ στον Κούτρη το οποίο δεν καταλογίζεται και στην εξέλιξη υπάρχουν άλλες δύο παραβάσεις σε παίκτες του ΠΑΣ. Αρχικά επιθετικό φάουλ πάνω στον Καρανίκα το οποίο δεν δίνεται με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Κάργας σκοράρει με ποδοσφαιριστή του Πλατανιά να κάνει συμμετοχή στη φάση παρεμποδίζοντας τον Μπέριο.

Τα παράπονα όμως δεν σταματάνε εδώ, αφού άλλο ένα παράδειγμα αποτελεί η φάση με τον τραυματισμό των Βιδάλ και Ζάιρο με τον ΠΑΣ να αγωνίζεται για κάποιο διάστημα με εννιά παίκτες, αφού ο διαιτητής τους έβγαλε και τους δύο εκτός αγωνιστικού χώρου. Το χειρότερο όμως, όπως αναφέρουν, είναι η γενικότερη προκλητική συμπεριφορά του διαιτητή και στέκονται κυρίως στα όσα είπε στους ποδοσφαιριστές μετά το 2-0 ότι το ματς δεν έχει τελειώσει.

Όλα αυτά όπως ήταν λογικό έχουν προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια του, Γιώργου Χριστοβασίλη, ο οποίος θα βρεθεί στην ΚΕΔ για να εκφράσει τα παράπονά του ζητώντας παραδειγματικές τιμωρίες. Πλέον στα Γιάννενα ο Αλέξανδρος Τσαμούρης είναι ανεπιθύμητος με την διαιτησία να προστίθεται και σε αυτή του Δελφάκη, που επίσης άφησε με παράπονα τον «'Άγιαξ», και όπως χαρακτηριστικά τονίζουν σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.

http://www.gazzetta.gr/football/article/1046395/paei-stin-ked-o-hristovasilis
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 17:49 »
SKAI*: Top class επόπτης η Κουρομπύλια, λάθος ο καθηγητής Βαρούχας... www.youtube.com/watch?v=a9euUS6cVQ4

* Οι επίμαχες φάσεις του Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 18:17 »
Παράθεση
Πάει στην ΚΕΔ ο Χριστοβασίλης

Στα γραφεία της ΚΕΔ θα βρεθεί ο ο Γιώργος Χριστοβασίλης για να εκφράσει τα παράπονα του για την διαιτησία του Αλέξανδρου Τσαμούρη στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους για την διαιτησία του κ. Τσαμούρη στον αγώνα με τον Πλατανιά και τονίζουν ότι με τα σφυρίγματά του καθόρισε το αποτέλεσμα.

Οι Ηπειρώτες έχουν φρικτά παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή του συνδέσμου Πειραιά και στέκονται στα δύο πρώτα γκολ των Κρητικών. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν το πρώτο γκολ ξεκινάει από ανάποδο φάουλ στον Μπέριο, το οποίο αντί για επιθετικό φάουλ πάνω στον αμυντικό του ΠΑΣ μετατρέπεται σε κερδισμένο φάουλ υπέρ της ομάδας του Γιώργου Παράσχου, ενώ στη συνέχεια στο γέμισμα για το γκολ του Γιακουμάκη γίνεται επιθετικό φάουλ στον Μιχαήλ.

Όσον αφορά το δεύτερο γκολ των Κρητικών, η φάση έχει ξεκινήσει από φάουλ στον Κούτρη το οποίο δεν καταλογίζεται και στην εξέλιξη υπάρχουν άλλες δύο παραβάσεις σε παίκτες του ΠΑΣ. Αρχικά επιθετικό φάουλ πάνω στον Καρανίκα το οποίο δεν δίνεται με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Κάργας σκοράρει με ποδοσφαιριστή του Πλατανιά να κάνει συμμετοχή στη φάση παρεμποδίζοντας τον Μπέριο.

Τα παράπονα όμως δεν σταματάνε εδώ, αφού άλλο ένα παράδειγμα αποτελεί η φάση με τον τραυματισμό των Βιδάλ και Ζάιρο με τον ΠΑΣ να αγωνίζεται για κάποιο διάστημα με εννιά παίκτες, αφού ο διαιτητής τους έβγαλε και τους δύο εκτός αγωνιστικού χώρου. Το χειρότερο όμως, όπως αναφέρουν, είναι η γενικότερη προκλητική συμπεριφορά του διαιτητή και στέκονται κυρίως στα όσα είπε στους ποδοσφαιριστές μετά το 2-0 ότι το ματς δεν έχει τελειώσει.

Όλα αυτά όπως ήταν λογικό έχουν προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια του, Γιώργου Χριστοβασίλη, ο οποίος θα βρεθεί στην ΚΕΔ για να εκφράσει τα παράπονά του ζητώντας παραδειγματικές τιμωρίες. Πλέον στα Γιάννενα ο Αλέξανδρος Τσαμούρης είναι ανεπιθύμητος με την διαιτησία να προστίθεται και σε αυτή του Δελφάκη, που επίσης άφησε με παράπονα τον «'Άγιαξ», και όπως χαρακτηριστικά τονίζουν σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.

http://www.gazzetta.gr/football/article/1046395/paei-stin-ked-o-hristovasilis

Ο πρόεδρας ή κάποιος θκος του διαβάζει και συμβουλεύεται το ΠΑΣ.γρ μου φαίνεται...συνέχα πρόεδρα και κάτι καλό θα βγει!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 18:34 »
ο ήπιος (όταν παίζει χρήμα) γίνεται Κούγιας εν μια νυκτί…

και καλά κάνει λέω εγώ…επιχείρηση του είναι…

αλλά σκέφτομαι …όταν βγήκαμε πρώτη φορά πεντάδα το 13 δεν ήξερε για τα φράγκα από τας ευρώπας ώστε να πάρει έγκαιρα άδεια???
οι διαιτησίες μην πω ήταν και χειρότερες τότες…

τεσπα κάλιο αργά παρά ποτέ…

τα μισά τετ α τετ να βάζαμε χθες 3-5 θα ήταν το σκορ!!!

τώρα τρέχουμε… με τα πόδια στη πλάτη…
but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 19:08 »
Ψες, δεν έχασε τετ α τετ μόνο ο Μαμπουλου αλλά και άλλοι δυο, μάλιστα του Ακοστα ήταν πολύ πιο εύκολο. Ayuto ψάξε όλη την υφήλιο, αν βρεις ένα δεξί μπακ με το μυαλό μεσα στο κεφάλι του στα 22 του, θα σε παραδεχτώ. Τα μπακ αποκτούν ποδοσφαιρική ευφυία με την πάροδο του χρόνου και με τα παιχνίδια. Το ίδιο και ο Κούτρης. Θα μοσχοπουλήσει ο ΧΒ.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 19:16 »

Βρε ανόητε, παμπόνηρε και πληρωμένε διαμορφωτή της κοινής γνώμης Α.Σ.,
και στην ΓΚΟΛΑΡΑ του Κόντε με την λατρεμένη σας γλίτσα, ο Ισπανός δεν εμπόδισε κανέναν, ρε κοντέ και χοντρέ ποντικαρά.  :stop:
Ρέστα έδωσες την προηγούμενη εβδομάδα.  ;)