Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. Λαμία  (Αναγνώστηκε 7995 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Λαμία
« Απάντηση #25 στις: Δευ 20 Μάρ 2017 21:16 »

Λαμία: Αιχμές για την ΕΡΤ!

Αιχμές κατά της δημόσιας τηλεόρασης αφήνει η ΠΑΕ Λαμία, επισημαίνοντας πως δεν έδειξε κάποια από τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται για πέναλτι στην Ελευσίνα.

Η ομάδα της Φθιώτιδας επισημαίνει σχετικά:

«Χθες είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα. Η Λαμία θα συνεχίσει να δίνει τους αγώνες της μέσα στο γήπεδο. Δεν μας πτοεί η εχθρικότητα που συναντήσαμε μέσα στο στάδιο της Ελευσίνας ούτε η διαιτησία του κ. Ρατσιάτου που εξαφάνισε τρία πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, έδειξε μια ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή μας καταφέρνοντας έτσι να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι ήταν ανθρώπινα λάθη.

Με έκπληξη όμως διαπιστώσαμε ότι στα στιγμιότυπα του αγώνα που προβλήθηκαν από τη Δημόσια τηλεόραση δεν υπήρξε ούτε η μια, αλλά ούτε και οι τρεις περιπτώσεις πέναλτι που ζήτησε η ομάδα μας.

Τελικά τα ελευσίνια μυστήρια… συνεχίζουν να αποτελούν ένα ανεξήγητο φαινόμενο της κατηγορίας που αγωνιζόμαστε. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με τον υπέροχο κόσμο μας να πετύχουμε τον τελικό στόχο της ανόδου».

Mikriliga.com

ΥΓ Μέχρι και η Λαμία βγάζει ανακοινώσεις πιο εύκολα από εμάς.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τετ 22 Μάρ 2017 15:10 »
Ωραίο ανύπαρκτο πέναλτι πήρε ο ΑΟΤ στο 1ο λεπτό εις βάρος της Λαμίας.  Τελικά ότι λέγεται ΠΑΣ το κυνηγούν.
Ερτ2 ζωντανή μετάδοση.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τετ 22 Μάρ 2017 17:52 »
Κανονικο πεναλτυ ηταν,δεν εδωσε αλλο 1 στα τρικαλα εξωφθαλμο και θα μπορουσε να δωσει και στη λαμια 1 στο δευτερο ημιχρονο
Τα τρικαλα ηταν καλυτερα και δικαια κερδισαν
Δεν θελουμε λαμια ,τον αρη θελουμε στην Α εθνικη
Ετσι και αλλιως τοσα χρονια που απουσιαζαν οι μεγαλες φανελες δεν το εκμεταλλευτηκαμε καθολου
Προτιμω να πηγαινω στο χαριλαου και να τρωω 3 ,παρα να κοροιδευω τον εαυτο μου οτι παω σαν φαβορι στη λαμια για το διπλο
Στο κατω κατω τωρα τελευταια εχουμε καλη παραδοση με τον αρη
Αξεχαστο εκεινο το διπλο που επρεπε να ερθει 2-6

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τετ 22 Μάρ 2017 18:58 »
Αν πεσει η Λιβαδειά, θα ανέβει η Λαμία  ;)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 16:48 »
Θα το πα΄ρει το σφυριγματάκι του πάλι ο Παπαιωάνου και θα καθαρίσει το παιχνιδάκι.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 21:06 »
Θα το πα΄ρει το σφυριγματάκι του πάλι ο Παπαιωάνου και θα καθαρίσει το παιχνιδάκι.

To πήρε το πεναλτάκι μετά από λίγο.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 17:28 »
Και μετά από 100 επαναλήψεις εκτελέσεως ποινής το έβαλε το γκολ η Λαμία.
Κάποια ομάδα θα καταλήξει νέος λεβαδειακος.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #32 στις: Παρ 14 Απρ 2017 01:13 »
Παράθεση
Παπαϊωάννου: "Οπαδοί του 'Αρη απειλούν τη ζωή των παιδιών μου"

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, κατήγγειλε ότι οπαδοί του Άρη απειλούν τη ζωή των παιδιών του, ενώ κάλεσε τον Εισαγγελέα να επέμβει.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου κατήγγειλε μαφιόζικες πρακτικές και απειλές για τη ζωή των παιδιών του. Φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΙΑ FM-1 και υποστήριξε ότι οπαδοί του Άρη απειλούν τα παιδιά του. Κάλεσε τον Εισαγγελέα να επέμβει, αλλά και τον κόσμο της Λαμίας να "ξυπνήσει".

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Να σας πω ότι είμαι καλά, δεν είμαι. Ακόμη και τώρα, συνεχίζουν απειλούν με μηνύματα και με τηλεφωνήματα. Ακόμα και τα παιδιά μου για τη ζωή τους, φίλαθλοι του Άρη. Σκέφτομαι αν αυτή τη στιγμή κατευθυνθώ στον Εισαγγελέα. Ως εδώ και μη παρέκει. Τους απαντώ ότι δεν καταλαβαίνω από απειλές, ούτε η οικογένειά μου. Ας ξυπνήσουν λίγο οι φίλαθλοι στη Λαμία να δουν τόσο χρόνια τι τραβάγαμε. Τις είδαμε τις απειλές χθες στο γήπεδο του Ευόσμου. Πρέπει να επέμβει εισαγγελέας.

Δεν μπορεί ποδοσφαιριστής να τρώει μπουνιά εκτός φάσης, να του σπάει το ζυγωματικό και να μην το βλέπει ούτε 4ος, ούτε βοηθός, ούτε κανένας. Εγώ είμαι ένας μέτοχος, η ομάδα είναι δική τους. Πρέπει όλοι εδώ στη Λαμία και κάποιοι που είναι πιο ψηλά, να υψώσουν τη φωνή. Να μη θυμούνται την πόλη τους μόνο όταν έχει εκλογές. Το κλίμα στον Εύοσμο ήταν πολύ άσχημο. Το ποδόσφαιρο είναι αθλητισμός. Αυτή τη στιγμή δεχόμαστε πόλεμο πραγματικό.

Δεν το λέω τραγικά. Ό,τι είχα να κάνω, το έχω κάνει. Εγώ κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια. Ό,τι μπορώ να δώσω το έχω δώσει: Χρήματα, χρόνο, τον εαυτό μου όλο έχω προσφέρει. Είναι υπόθεση Λαμιωτών. Στο χέρι σας είναι. Εγώ είμαι από ένα χωριό από τη Γραβιά, βρέθηκα στη Λαμία, την αγαπάω σαν πόλη, σέβομαι και αγαπάω τον κόσμο".

sport24.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δευ 15 Μάι 2017 22:06 »
Μαλλον χθες κλειδωσε την δευτερη θεση η Λαμια και μαζι με τον Απολλων θα ειναι οι δυο ομαδες που θα βγουν.
 Και να χασει την Κυριακη στο Χαριλαου, η διαφορα παει στους τρεις, αλλα η Λαμια εχει ενα ματς σιγουρα στα χαρτια με Πανθρακικο(μπορει και δυο, αν συνεχισει να μην κατεβαινει η Σπαρτη) και τελευταιο ματς παιζει στην εδρα της με την Καρδιτσα που μαλλον θα ειναι αδιαφορη.
  Οποτε δεν προλαβαινει με τιποτα ο Αρης και 4 στα 4 να κανει.
Βεβαια στο ποδοσφαιρο δεν εισαι σιγουρος ποτε, αλλα πιστευω οτι καλυτερα αυτοι οι δυο παρα ο Αρης.

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 22:12 »
  Συγχαρητηρια στη Λαμια για την προκριση της..Δικαια φερνει στ ονομα της τα αρχικα ΠΑΣ.. Οι συνειρμοι αναποφευκτοι ,μας θυμισε παλιες καλες εποχες..
   Δεν ειδα το παιγνιδι αλλα εχει τη συμπαθεια μου ως επαρχιακη ομαδα ..μπορει να ευνοηθηκε απ το στραγαλι σε καποια παιγνιδια αλλα παιζει και καλη μπαλλα

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Πεμ 28 Φεβ 2019 22:16 »
 ΠΑΡΑΣΥΜΦΩΝΩ !!!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Παρ 01 Μάρ 2019 10:10 »
Οι ευχές στη Λαμία για την κατάκτηση του κυπέλλου είναι αυτονόητες.
Θα παραθέσω όμως τα ακόλουθα:
- Ο Ολυμπιακός εχθές είχε 28 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων 18 στην εστία και κάποιες από αυτές κλασσικές (το ότι τις έστελναν είτε πάνω στον τερματοφύλακα της Λαμίας είτε στο γάμο του καραγκιόζη, αυτό είναι άλλης τάξης ζήτημα).
- Η Λαμία έκανε 1 τελική σε όλο το ματς. Αυτή η τελική που ήρθε και με τη βοήθεια μιας κόντρας, έγινε γκολ.
- Η κατοχή ήταν 74% για τον Ολυμπιακό και 26% για τη Λαμία.
- Ο Ολυμπιακός κέρδισε 11 κόρνερ και η Λαμία κανένα.

Το ματς έληξε 0-1 και έτσι οι αντίστοιχοι "πονάνε τα μάτια μας" της Λαμίας (γιατί τέτοιοι υπάρχουν σε όλες τις ομάδες) όχι μόνο δεν θα ψελλίζουν τίποτα σήμερα για τη "φιλοσοφία" τους αλλά θα γλεντούν κιόλας. Αυτοί θα κάνουν δικαιωμένοι την εμφάνισή τους όταν σε ένα αντίστοιχης εικόνας ματς, το σκορ δεν έρθει 0-1 αλλά 4-0 λόγου χάρη και θα βρίζουν τον προπονητή τους. Ακριβώς όπως κάποιοι άλλοι άμπαλοι (οργανωμένοι κι αυτοί-αναπάντεχο) βγήκαν σήμερα να την πέσουν στον προπονητή τους και τους παίκτες του (που λίγο πριν τους αποθέωναν).   

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Παρ 01 Μάρ 2019 18:17 »
Αχ μισα πραγματα λες

Τις ματσαρες που επαιξε η Λαμια μεσα στο Χαριλαου και με τον Παοκ
Που αξιζε να νικησει μαλλον δεν τις ειδες....
Μην μιλησουμε για βαζελους και λοιπα

Μονο που προσπαθησε να χτυπησει ολες τις ομαδες αντρικια και οχι χωρις να επιλεγει παιχνιδια
Εγω της εχω βγαλει το καπελο

Δεν υπαρχει καν μετρο συγκρισης με εμας για φετος οσο και αν μας ποναει.....

Εμεις αναλογα ψαχνομαστε για στηριγματα καθε χρονια,αυτη η ειναι η λογικη του μαπα

Η επιχειρηματολογια σου ειναι αβασιμη χωρις καν να εχεις δει την Λαμια
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Παρ 01 Μάρ 2019 18:24 »
Είναι ωστόσο ασφαλέστερο να βγάζει κανείς συμπεράσματα βασισμένα στη διάρκεια, κι όχι μόνο σε μια σεζόν. Ή σ' έναν αριθμό παιχνιδιών μετά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Παρ 01 Μάρ 2019 18:29 »
Η Λαμια δυο χρονια ειναι εδω
Και με αυτα κρινω.....

Δεν μιλησα για το ποια ειναι πιο ιστορικη ομαδα ,εννοειται δεν υπαρχει μετρο συγκρισης με εμας
Αλλα για το τωρα και  ποια ΠΑΕ σεβεται αυτη την στιγμη την ομαδα τους και τους φιλαθλους της και την ιστορια τους ασχετως αν ειναι μικρη η μεγαλη

Θελω και μια αποψη του Λαμια μιας και τους γνωριζει πολυ καλυτερα

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Παρ 01 Μάρ 2019 18:31 »
O ΠΑΣ δηλαδή στην Τούμπα και στου Χαριλάου δεν έπαιξε για να χτυπήσει τα ματς; Αυτή τη γνώμη αποκόμισες ayuto;
Ήταν αλήθεια τόσο καταπληκτικότερη η χθεσινή εμφάνιση της Λαμίας της μιας τελικής (κι αυτή από κόντρα)  ;
Καλά, καλά... γνωστά είναι αυτά. Δοκάρι και μέσα; Βαν Μπάστεν. Δοκάρι και έξω; Κρέας.
Το χθεσινό ματς πάντως, κάλλιστα θα μπορούσε να λήξει 4-0, έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Τέτοια ματς μπορούν ενίοτε, να λήξουν και 0-1.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Παρ 01 Μάρ 2019 18:40 »
O ΠΑΣ δηλαδή στην Τούμπα και στου Χαριλάου δεν έπαιξε για να χτυπήσει τα ματς; Αυτή τη γνώμη αποκόμισες;
Ήταν αλήθεια τόσο καταπληκτικότερη η χθεσινή εμφάνιση της Λαμίας της μιας τελικής (κι αυτή από κόντρα)  ;
Καλά, καλά... γνωστά είναι αυτά. Δοκάρι και μέσα; Βαν Μπάστεν. Δοκάρι και έξω; Κρέας.
Το χθεσινό ματς πάντως, κάλλιστα θα μπορούσε να λήξει 4-0, έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Τέτοια ματς μπορούν ενίοτε, να λήξουν και 0-1.

Επαναλαμβανω πως ειμαι σιγουρος 100% πως δεν εχει δει αγωνα την Λαμιας πλην απο εμας
Μεσα στο Χαριλαου επρεπε να ειχε ληξει 0-4 υπερ της Λαμιας
Ο Παοκ αν η μοναδικη ηττα που επρεπε να ειχε κανει ,ηταν αυτη με την Λαμια

Και σου λεω δεν μιλαω καθαρα για κατι γκολ που ετρωγε στο 80 φευγα και περι ατυχιες,ουτε για νικες με Βαζελο
Η Λαμια οσο εχω δει ειναι ομαδα που επρεπε να παλευει για Ευρωπη.....Η αγωνιστικη εμφανιη της Λαμιας στους περισοτοερους αγωνες ηταν παρα πολυ καλη

Αλλα εσυ βρηκες την ευκαιρια να συγκρινεις σε ενα αγωνα το αντιποδοσφαιρο της Λαμιας,ωραια γιατι δεν ειπες το ιδιο πραγμα στον πρωτο αγωνα με τον Γαυρο μεσα στην Λαμια?

Αυτο το να βρουμε δικαιολογιες πασι φυσεως για να κρυψουμε τα χαλια μας,με ξεπερναει...

Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι υπηρχε περιπτωση να χτυπησουμε τον Γαυρο φετος οσο και αν ομαδαρα να ειχαμε?
Η ιστορια μας στο κυπελλο μας εχει διδαξει περι Χριστοβασιλη,οτι το κοροιδεμα παει γονα

Για να μην θυμηθω περι ημιτελικου με Βαζελο το 10

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Παρ 01 Μάρ 2019 18:46 »
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι υπηρχε περιπτωση να χτυπησουμε τον Γαυρο φετος οσο και αν ομαδαρα να ειχαμε?
Α, ώστε τελικά είμαστε στο άρμα του Ολυμπιακού;
Αποφασίστε τελικά ρε μάγκες, τα βασικά έστω

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δευ 04 Μάρ 2019 22:48 »
Και του ολυμπιακού και του παναθηναϊκού και του ηρακλή και της παναχαϊκής. Αδιάψευστος μάρτυς τα εισιτήρια που κόβεις κάθε Κυριακή.

Η λαμία φέτος είναι μια χαρά ομάδα. Δεν είδα ματς προχτές, καλά να είναι η ΕΡΤ και την είδαμε αρκετά φέτος. Μπορεί να ήταν τυχερή στο τηγάνι αλλά πήγε με 7 απουσίες. Εσύ δικαιολογείς τους "βασικούς" γιατί τους σφύριξαν 2 ανάποδα και σε 10 ματς πήραμε... 7 βαθμοί.   
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Πεμ 18 Αύγ 2022 22:39 »
Ο Παπαιωνου κατεβαίνει για Δήμαρχος Λαμιεών. Κατέβα και εσύ ρε ΧΒ για Δήμαρχος Ιωαννιτών.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Πεμ 18 Αύγ 2022 22:49 »
Ο Παπαιωνου κατεβαίνει για Δήμαρχος Λαμιεών. Κατέβα και εσύ ρε ΧΒ για Δήμαρχος Ιωαννιτών.

Για δήμαρχος με αυτά τα μούτρα δεν κάνει. Για πρόεδρος χωριού πχ στο χωριό Beho του Λουξεμβούργου θα ήταν ότι πρέπει:

https://fr.wikipedia.org/wiki/Beho

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Πεμ 10 Νοέ 2022 03:15 »
Ντεβίσεντι είσαι τρέλα είσαι τρέλα με τον ταύρο στη φανέλα!