Αποστολέας Θέμα: Λεβαδειακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (22η Αγωνιστική)  (Αναγνώστηκε 25575 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (22η Αγωνιστική)
« Απάντηση #200 στις: Παρ 10 Μάρ 2017 17:51 »
Παράθεση
Λάρισα: «Να εξετάσει η δικαιοσύνη τον στοιχηματισμό στο Λεβαδειακός-ΠΑΣ»
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/301944/larisa-na-eksetasei-i-dikaiosyni-ton-stoiximatismo-sto

Φοβερό... δεν αναφέρεται στις διαγωνιζόμενες ΠΑΕ (πρόεδροι, παράγοντες...)
Σε Κούτρη-Μπέριο...
(...)
Ας κινηθούν...

... κινήθηκαν. olaballa...

Παράθεση
Μπέριος και Κούτρης έστειλαν εξώδικο στον Κούγια
 http://www.olaballa.gr/pas-giannina/pas-giannina-pas-giannina/mperios-kai-koutris-esteilan-eksodiko-ston-kougia/

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Θοδωρής Μπέριος και ο αριστερός του μπακ, Λεονάρντο Κούτρης, έστειλαν εξώδικο στον Αλέξη Κούγια μέσω του δικηγόρου τους, Γιώργου Βήτα. Μέσω αυτού ζητούν την αποκατάσταση του ονόματός τους, ύστερα από τη ανακοίνωση που εξέδωσε πρόσφατα ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ.

Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν το πράξει, οι δυο τους είναι αποφασισμένοι να ακολουθήσουν τη νομική οδό.

Αναλυτικά:
()
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Γεώργιος Χ. Βήτας

Φραγή... στη συκοφαντία.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Blue bull

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (22η Αγωνιστική)
« Απάντηση #201 στις: Τετ 05 Απρ 2017 19:36 »
Λοιπόν φιλαράκια καταρχήν γειά σας. Διαβάζω χρόνια το forum είμαι κάποιας ηλικίας και αποφάσισα να γράψω διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια. Την Κυριακή γίναμε μετά τον Ατρόμητο η δεύτερη εντελώς αδιάφορη ομάδα του πρωταθλήματος. Το κάναμε κατ επιλογή και γι αυτό είμαι σίγουρος ότι θα δούμε και άλλες ομορφιές μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Προσωπικά ντρέπομαι γι αυτό το ματς και δεν θέλω ούτε να πω άλλα ούτε τι προεκτάσεις έχουν τέτοια αποτελέσματα. Το σίγουρο είναι ότι μας μικραίνουν σαν σύλλογο. Αυτά και θα τα λέμε πια συχνότερα.