Αποστολέας Θέμα: Προτάσεις προς τη ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018  (Αναγνώστηκε 10992 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
 Άλλη μια ποδοσφαιρική χρόνια οδεύει προς το τέλος (9 αγωνιστικές και 2 μήνες περίπου) για να τελείωσει το πρωτάθλημα (λέτε η ομάδα να έχει άλλη άποψη ? ;))
πολλοί μέσα και έξω από το καφενέ  ;) έχουν παράπονα προς τη ΠΑΕ, άλλος πολλά ή λίγα για τη μη ικανοποιητική προσέλκυση φιλάθλων στο γήπεδο σύμφωνα με τη δυναμική του κόσμου.Χρειάζεται μια πιο καινοτόμα,η "επιθετική" πολιτική ΄για να μαζευτούν σε πιο σταθερή συχνότητα.Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τη διαχείρηση των εισιτηρίων και το λεγόμενο "μαρκετίνγκ" της ομάδας, δεν έχουν το απαιτούμενο όραμα όπως δείχνουν και τις ικανότητες σε ικανοποιητικό βαθμό τουλάχιστον για να το πετύχουν.Το πιθανότερο είναι να μην αλλάξουν ούτε τα "πρόσωπα" ούτε η "κοντόφθαλμη" λογική τους.Οπότε καλό θα ήταν να γράψουμε/προτείνουμε έγκαιρα τις διάφορες προτάσεις μας,που θα θέλαμε να παρέχει η ΠΑΕ προς το κοινό της.
Δυστυχώς "δεν μπορούν να πιάσουν το σφυγμό" που απαιτεί ο κόσμος για λογικές/φθηνές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας ή αγώνων μετά από 6,5 χρόνια σκληρών μνημονίων.Ας τους "πετάξουμε το μπαλάκι" με τις ιδέες μας, προς τη μεριά τους και ας τις χρησιμοποιήσουν για το καλό της ομάδας.   
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=5623.0

Περί εισιτηρίων έχουμε εδώ και συνεχίζουμε από κάτω αν είναι.Αν είναι γενικότερο συνεχίζουμε εδώ.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
1. Αδειοδοτηση
2. Λυση στο προβλημα με το χλοοταπητα
3. 2-3 στοχευμενες μεταγραφες ποιοτητας, οχι αεροδρομιου
4. Στα εισητηρια το παραδειγμα νιονιου, δωρεαν μεσα παιδια κατω των 14 ετων και γυναικες( και ας εξαιρεσει απο αυτο 3-4 παιχνιδια πιο εμπορικα οπου θα μπαινουν με ενα συμβολικο τιμημα πχ 5 ευρω). γιατι αλλο να πληρωσω 15 ευρω και να παμε 2 ατομα γηπεδο και αλλο να πρεπει να πληρωσω 35 και 40 ευρω. επισης πιο ευκολα θα παρει ο αλλος το διαρκειας το καλοκαιρι αν ξερει οτι θα μπαινουν τα παιδια του δωρεαν.
5. Να κρατησει τους ποιοτικους παιχτες στο ροστερ. Ας πουλησει εναν (σιγουρα οχι τον κοντε) αλλα οχι να γινει ξεπουλημα. το λεω γιατι ειναι δεδομενο πως θα ερθουν πολλες προτασεις και μη ξεχναμε πως ληγουν και τα συμβολαιαια λιλα και ακοστα
6. Φθηνη οικονομικη πολιτικη στο διαφημιστικο κομματι ωστε να προσελκυσει πιο πολλες εταιριες.

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
Το μόνο κομμάτι της ομάδας που δεν χρειάζεται ουσιαστική αναβάθμιση-ενίσχυση είναι το αγωνιστικό (παίχτες και προπονητικό επιτελείο). Εκεί όλα πάνε ρολόι και θα συνεχίσουν να πάνε όσο υπάρχει ο Πετράκης κι όσο ο πρόεδρος συνεχίζει να του δίνει την ελευθερία που έχει. Η συμβίωση-συνεργασία που έχουν είναι ιδανική.
Το δύσκολο κομμάτι κι εκείνο που η ομάδα είναι επιπέδου Football League (και βγάλε!) είναι το τετράπτυχο γήπεδα-υποδομές-εγκαταστάσεις-οργάνωση.
Η ομάδα χρειάζεται:
- Δικό της προπονητικό κέντρο με καλά γήπεδα για να προπονείται αυτή και οι ακαδημίες της, κλειστές αίθουσες εκγύμνασης αθλητών, επαγγελματικές εγκαταστάσεις αποθεραπείας.
- Γήπεδο που να πληροί τις προδιαγραφές του αιώνα στον οποίο βρισκόμαστε (αγωνιστικά και εμπορικά), κι ως τότε οπωσδήποτε ριζική ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του υπάρχοντος γηπέδου.
- Γραφεία επιπέδου επαγγελματικής ομάδας και ριζική (ανα)στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού της ΠΑΕ, με έμφαση σε τομείς όπως η επικοινωνία, η διαφήμιση, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες κτλ.

Αυτά είναι που λείπουν για να αλλάξουμε επίπεδο και να γίνουμε μια σοβαρή και αυτάρκης ομάδα. Κι αυτά είναι που πρέπει να ζητάμε κατά τη γνώμη μου. Παίχτες και μεταγραφές δεν αλλάζουν την μοίρα μας προς το καλύτερο.
Άλλωστε, τι νόημα έχει η οποιαδήποτε επένδυση για μεταγραφή εάν πρώτα δεν παρέχεις στον παίχτη σου τις προπονητικές εγκαταστάσεις-προδιαγραφές για να φτάσει το 100% της προοπτικής του, το κατάλληλο γήπεδο για να δείξει το αποτέλεσμα της δουλειάς του και το στελεχιακό δυναμικό που θα του διαμορφώσει το κατάλληλο κλίμα για να τον απασχολεί το ποδόσφαιρο και τίποτε άλλο;
Αν έχει σκοπό να κάνει κάτι από όλα αυτά ο πρόεδρος, ας πουλήσει και την μισή ομάδα για να το καταφέρει. Κανένα πρόβλημα εκ μέρους μου.
Φυσικά τίποτα απ' ολα αυτά δεν γίνονται σε μια χρονιά, κάποτε όμως θα πρέπει να γίνει έστω η αρχή. Ας είναι φέτος.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 19 Φεβ 2017 12:02 από PASas_ »

• Sr. Member
    • Προφίλ
 Μια καλή πρόταση που θα μπορούσε να εφαρμοστεί,είναι ότι στα 6 εισιτήρια αγώνων (πρωταθλήματος) να δίνεται μία δωρεάν πρόσκληση-εισιτήριο για τη θύρα 1-11 (πέταλο).Έτσι θα δεί το 7ο παιχνίδι,καθώς και το 14ο δωρεάν.Mε τη προϋπόθεση,το ονοματεπώνυμο στα εισιτήρια να αντιστοιχεί στο  ίδιο φυσικό πρόσωπο.Θα είναι μία πολλή καλή επιβράβευση για το θεατή.Θεωρώ πως ο μέσος φίλαθλος παρακολουθεί λίγα παιχνίδια της ομάδας από το γήπεδο,με το τρόπο αυτό θα έχει επιπλέον "κίνητρο" να έλθει σε περισσότερους αγώνες για να κερδίσει τη πρόσκληση.
 Πως σας φαίνεται?
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #5 στις: Παρ 24 Φεβ 2017 13:59 »
Μια χαρά ο Χριστοβασίλης. Μπράβο του για την πορεία του (κανείς αλάνθαστος έτσι κι αλλιώς).
Το δεκάευρω στο εισιτήριο είναι το maximum που μπορεί να δοθεί αυτή την εποχή από τον κόσμο για να πάει πιο μαζικά στο γήπεδο. Καλύτερο θα ήταν το 8 με 4 ευρώ αυτό των ανήλικων (τα κάτω των έξι παιδιά δωρεάν). Επίσης θα έπρεπε να υπάρχει ένα οικογενειακό εισιτήριο για 4μελή οικογένεια που να φτάνει στο ύψος των 18 ευρώ. Στα σχολεία θα πρέπει να υπάρξει ειδική καμπάνια. Γιατί όχι να δίνονται κάθε Κυριακή προσκλήσεις στην τάξη  (α, β ή γ) κάποιου γυμνασίου-λυκείου ή και προσφορά σε ειδική τιμή ώστε οι μαθητές ενός γυμνασίου ή λυκείου να έρχονται συγκροτημένα στο γήπεδο. Θα βοήθαγε πολύ στο χτίσιμο γερών δεσμών με το πιο δυναμικό κοινό (σε συνδυασμό με διανομή αναμνηστικών κτλ). Θα βοηθαγέ και στο υπόλοιπο της χρονιάς αλά κυρίως από την επόμενη ώστε η πληρότητα του γηπέδου να είναι πολύ μεγάλη

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6 στις: Παρ 24 Φεβ 2017 18:14 »
Πρόεδρα καλά το ΠΑΣ... ;)

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσελκύσεις τους μικρούς...
αλλά προς Θεού ρε παιδιά ...ας μην εκπαιδεύσουμε τους νεαρούς ΠΑΣολέδες στο μπέχο...

Έχεις λοιπόν τη διάθεση να προσφέρεις 500 εισιτήρια λόγου χάριν σε μαθητές γυμνασιων και λυκειων ...βάλε συμβολική τιμή 1 ή 2 ευρώ ...Να μπει στο τριπάκι ο μικρός  να δώσει για την ομάδα ένα μέρος του χαρτζιλικίου του...βέβαια θέλει σχεδιασμό όχι από τη μια μέρα στην άλλη....

Είναι μια σκέψη που με ταλανίζει καιρό... B-)8
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7 στις: Παρ 24 Φεβ 2017 18:50 »
Πρόεδρα καλά το ΠΑΣ... ;)
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσελκύσεις τους μικρούς...
αλλά προς Θεού ρε παιδιά ...ας μην εκπαιδεύσουμε τους νεαρούς ΠΑΣολέδες στο μπέχο...

Έχεις λοιπόν τη διάθεση να προσφέρεις 500 εισιτήρια λόγου χάριν σε μαθητές γυμνασιων και λυκειων ...βάλε συμβολική τιμή 1 ή 2 ευρώ ...Να μπει στο τριπάκι ο μικρός  να δώσει για την ομάδα ένα μέρος του χαρτζιλικίου του...βέβαια θέλει σχεδιασμό όχι από τη μια μέρα στην άλλη....

Συμφωνώ 100%.
είναι μέσα στις προτάσεις που κατά τακτά χρονικά διαστήματα επαναφέρω μπας και ...
Η μόνη διαφωνία μου είναι ότι 500 είναι λίγα! Φέρε 1000 σε ΚΑΘΕ αγώνα (ακόμα και με τους υποτιθέμενους "μεγάλους") εκ των οποίων 100 θα είναι σε κάθε παιχνίδι με λεωφορεία και παράλληλες εκδηλώσεις- ξεναγήσεις από τις άλλες πρωτεύουσες των Ηπειρώτικων νομών! Σε μία τέτοια περίπτωση μπορεί να χρεώνεις πχ 10 ευρώ για το λεωφορείο , μία ξενάγηση πχ στο σπήλαιο, ένα κασκόλ και τον αγώνα! Στα τοπικά σχολεία θα τα έδινα με 1 ευρώ το εισιτήριο για να έχω τουλάχιστον 1000 παιδιά σε κάθε παιχνίδι... Δωρεάν θα το έβλεπα μόνο υπό συνθήκες :
- στα παιδιά στα hotspot , στη Δουραχάνη ή σε παιδόπολη κλπ (στα οποία δίνονται και τώρα) ή
- με την αγορά άλλων προϊόντων του ΠΑΣ. Θα μπορούσε για παράδειγμα εναλλακτικά όποιος πιτσιρικάς αγοράζει προϊόν - έστω και των 10 ευρώ από την boutique να παίρνει δωρεάν ένα ειδικό παιδικό εισιτήριο για τον επόμενο εντός αγώνα...   
Όλα αυτά απαιτούν σχεδιασμό, και βούληση να επενδύσει κάποιος σε βάθος χρόνου... Προφανώς από τα 1000 εισιτήρια θα υπάρχει για τη μικρόμυαλη "λογική" χασούρα πχ 100 φθηνών εισιτηρίων, αυτών δηλαδή από τους 1000 οι οποίοι θα αγόραζαν εισιτήριο και θα παρακολουθούσαν την ομάδα έτσι και αλλιώς ... Ακόμα και αυτό όμως σημαίνει 100 Χ10 ευρώ = 1000 δηλαδή ακριβώς τα ίδια με 1000 Χ 1 !!!.  Από την άλλη όμως θα υπάρχει βραχυπρόθεσμο περαιτέρω κέρδος  (ακόμα και μέσω των χορηγών αν έχεις γεμάτο γήπεδο) και στα σίγουρα πολύ μεγαλύτερη μεσο- και μακρο-πρόθεσμα καθώς βελτιώνεις το brand name και δημιουργείς νέους φιλάθλους ...
Χαίρομαι που συμφωνούμε με τον έταιρο patari-στή Gianni αλλά δυστυχώς δεν νομίζω ότι υπάρχουν ώτα ακουόντων καθώς τις ίδιες προτάσεις τις γράφουμε πολλά χρόνια (να φανταστείτε θυμάμαι ότι ήταν ανάμεσα σε όσα είχα προτείνει και δια ζώσης σε συνάντηση με τον Μάνθο Κολέμπα ακόμα!!!)

ΔΚ :-)
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 24 Φεβ 2017 20:15 από dk »

• Hero Member
    • Προφίλ
500 λόγου χάρη.....

Εννοείται πως πρέπει να είναι περισσότερα...

Να μη σου πω να δίνεις όσα περισσεύουν έως την πλήρη χωρητικότητα....

Τέλος πάντων ...το νόημα είναι πολύ λογικές έως φθηνές τιμές, πακέτα προσφορών , δώρα,  μπόνους, και τιγκαρισμένο γήπεδο...
Άλλωστε δεν πρέπει να παραγνωριζεται η αξία της σοφής λαϊκής ρήσης...η φθήνια τρώει τον παρά...

Μετα έρχονται όλα τα άλλα    ...χορηγίες και δε συμμαζεύεται...
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Οι πρόεδροι δεν το βλέπουν έτσι γιατί σου λένε ότι μέχρι να μεγαλώσουν αυτά,εγώ δεν θα είμαι στην ομάδα το πιθανότερο.Οπότε δεν το κάνουν.Να σπαταλήσω λεφτά για να κερδίσει μελλοντικά κάποιος άλλος.Τέσπα άλλη κουβέντα αυτή.

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
όταν ήμουν πιτσιρικάς πριν άπειρα χρόνια...
στεκόμασταν στη σειρά στην είσοδο του γηπέδου και μας έβαζαν οι μεγαλύτεροι ως παιδιά τους (ήταν δωρεάν τότες)…
μάλλον γυφτιά κάναμε και δεν μάθαμε να πληρώνουμε...χαχαχα!!! 

τεσπα...

αν δεν βρούμε...
και το βάζω σε πληθυντικό...
να λύσουμε το γηπεδικό...
ο ΠΑΣ δεν θα μεγαλώσει...

όπως και να το κάνουμε στις σημερινές μέρες έτσι λειτουργεί ο καπιταλισμός (αγορές!!!)...

για να καταλάβει και η γριά μάνα μου το έβαλα σε παρένθεση για να μην με λέει  κομμουνιστή!!!!χαχαχα!!!

:mono:
but our life’s are so cool...

• Hero Member
    • Προφίλ
Έχω την αίσθηση ότι δεν σπατάλάται χρήμα...αντιθέτως κερδίζεται...

Ας δούμε ένα υποθετικό σενάριο...έχουμε χρόνο να το κουβεντιάζουμε έως την έναρξη το7υ αγώνα με τα σουβλάκια :P

Έχεις στη διάθεση γήπεδο 7500 θέσεις.
Έχεις 1500 διαρκείας
Κόβεις και άλλα τόσα σε κάθε αγώνα...
Και στα ντέρμπι 4500-5000...

Ωραία ααάαάαα...δλδ σε 10 ματς κάνεις 40% πληρότητα
Και στα υπόλοιπα 50-60%...

Έχεις άδειο το 40-60% της διαθεσιμότητα σου...

Εάν αυτό το άδειο το δώσεις με συμβολίκή  τιμή πως θα χάσεις...ίσως δεν κερδίσεις άμεσα το αντίτιμο που θα ήθελες...αλλά για βγάλε μια ανακοίνωση στο τέλος με 6000, ή 6500, ή σολντ άουτ...κι έλα μετά να κάνεις συμφωνίες με χορηγούς που βλέπουν ένα γήπεδο απ άκρη σε άκρη γιοματο...

Αυτό από τη σκοπιά της πληρότητας...

Από την πλευρά των εσόδων είναι κομματάκι πιο περίπλοκο...

Οπότε να πάω σε ένα πληκτρολόγιο γιατί απ το κινητό δεννν.... :)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Σωστά τα παραπάνω αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει δομικά προβλήματα.Καταρχάς οι περισσότερες ΠΑΕ δεν έχουν καν τμήμα μάρκετινγκ ή έχουν για τα μάτια του κόσμου.Οι παράγοντες ποτέ δεν είδαν το ποδόσφαιρο σαν επένδυση που θα βάλουν λεφτά για να τα πάρουν πίσω.Το ποδόσφαιρο ήταν πάντα η βιτρίνα για άλλες δουλειές.Φυσικά πάντα για αρπαχτές και φέσια.Ο εκάστοτε παράγοντας κάνει τα αδύνατα δυνατά να είναι στην Α εθνική για να βγάζει χρήμα.Για αυτό θα γίνει παράρτημα η ομάδα,θα δεις κόντρες σε κάθε επίπεδο με τις άλλες ομάδες.Είναι ο θάνατος σου η ζωή μου.Για αυτό είναι ζούγκλα.Άλλο ένα πρόβλημα είναι ότι οι ομάδες ζουν από τα τηλεοπτικά έσοδα (φίλμνετ,σούπερσπορτ,άλφα ντίτζινταλ,νόβα,κρατικά κανάλια).Τα εισιτήρια δεν αποφέρουν μεγάλα έσοδα.Για αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν να επενδύσει.Λάθος λογική μεν αλλά αυτό γίνεται.Αν μας βγει και κανένα παιχτάκι,ακόμα καλύτερα.λΑντε να βγούμε και καμιά φορά Ευρώπη και όλα καλά.Γυρίζουμε στα της τηλεόρασης.Ο Πανόπουλος με την κίνηση των 12 τι ζήτησε πρώτα πρώτα;Ανακατανομή των τηλεοπτικών.Όλη η συζήτηση γίνεται γύρω από αυτό το θέμα.Ακόμα και ο αριθμός των ομάδων.Η κατανομή είναι έτσι που συμφέρει τους μεγάλους.Ο μικρός θα πάρει το κοκαλάκι που του αναλογεί και θα κάνει τα πάντα για αυτό.Για αυτό φτάνουμε μετά στην ζούγκλα που λέω παραπάνω.Αρκεί να θυμηθούμε τον ΠΑΣ του Κολέμπα που είχε μείνει με τις επιταγές του άλφα ντίτζινταλ που βάρεσε κανόνι.
Φτάνουμε στο θέμα κόσμος.Γιατί ίσως δεν πιέζει σε αλλαγές;Το κάνει μέσω αποχής κυρίως.Για όσους συνεχίζουν να πάνε γήπεδο υπάρχουν οι οπαδοπατέρες και φυσικά οι δημοσιοκάφροι.Εκδούλευση στον εκάστοτε πρόεδρο και όλα καλά.Αρκεί ο πρόεδρος να έχει να σπάσει κανά φράγκο.Απειλές για επεισόδια κτλ είναι κλασική τακτική.Όχι μόνο αυτό βέβαια.
Μετά ο άλλος παράγοντας είναι το στοίχημα.Τα πράγματα είναι χειρότερα σε μικρότερες κατηγορίες.Χωρίς προβολείς,κάνεις την δουλειά σου αθόρυβα.Τώρα ειδικά πετάει ο πρόεδρας στους παίχτες καθίστε να έρθει το αποτέλεσμα για να πληρωθείτε.Δεν βγαίνουν οικονομικά ομάδες σε Β και Γ εθνική.Οπότε τι να πούμε για θέματα μάρκετινγκ.
Οπότε κάπως έτσι προχωράει το ελληνικό ποδόσφαιρο.Προκοπή δεν βλέπεις.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον τι κάνεις;Είναι θέμα οπτικής του καθενός.Μακάρι να υπήρχε κόσμος να πιέζει για αλλαγές και για κάτι καλύτερο σε όλες τις ομάδες.Να προτείνει πράγματα.Εξού και το τόπικ αυτό.Ιδέες καλό είναι να ακούγονται.Όσες περισσότερες,τόσο καλύτερα.Φυσικά να υπάρχει η πίεση για το καλύτερο.Οπότε όποιος έχει ιδέες ας τις πει.Δεν είναι μόνο τα εισιτήρια.Κάθε ιδέα είναι καλοδεχούμενη.

• Sr. Member
    • Προφίλ
 Υπάρχουν αρκετές ιδέες που μπορούν να υλοποιηθούν  ;) οι οποίες δεν κοστίζουν σε χρήμα,ας τις δοκιμάσουν χρειάζεται τόλμη και όραμα για ένα πιο καλοσχεδιαμένο πλάνο προσέλκυσης-ανταπόδοσης των θεατών.
Κλήρωση στο ημίχρονο των εντός έδρας αγώνων,ενός τυχερού μεταξύ των κατόχων διαρκείας.Ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να ξεναγηθεί στους χώρους του γηπέδου,να συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και να φωτογραφηθεί μαζί τους.Τέλος να παραβρεθεί στη συνέντευξή τύπου του αγώνα,θέτοντας μια ερώτηση προς το προπονητή μας.
 Έκπτωση π.χ. -10% στους κατόχους διαρκείας,για αγορές προϊόντων από τα κυλικεία του γηπέδου.

Αποσυνδεδεμένος pAg0uRiNh0.7.

• Full Member
  • Support your Local Team
    • Προφίλ
    • Games-Hellas.gr - no1 gaming community in Greece!
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ εισιτηριο διαρκειάς, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ..............................

176χλμ καθε εβδομαδα και ακομα ερχομαι στο γηπεδο με διαρκειας, τελευταια χρονια το ανεχτικα, επειδή δεν άντεχα μακριά απο την ομάδα.. αλλά απο το να μην αντεχω μακρια απο την τσεπη, θα κατσω μακρια απο την ομάδα.

Οι μαθητές είναι κοντα στο γήπεδο, εγώ που ειμαι ΚΑΙ μακρια; και η απάντηση τους απο το 2013; "ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ"

PAS GIANNINA 7 // KASTORIA FANS.

• Sr. Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Έκπτωση π.χ. -10% στους κατόχους διαρκείας,για αγορές προϊόντων από τα κυλικεία του γηπέδου.
Με την επίδειξη της ταυτότητας κ του διαρκείας με το αντίστοιχο ονοματεπώνυμο.
  • Δημιουργία αφίσας με τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας 2017-2018.Τοποθέτηση στα καταστήματα που συνεργάζονται με τη ΠΑΕ στο χορηγικό κομμάτι,καθώς και σε διάφορα άλλα όπως supermarket.
  • Συλλογή τροφίμων-ρούχων σε όλους τους εντός έδρας αγώνες, με σκοπό τη διανομή τους σε άπορους συνανθρώπους μας.
    • Άκουσμα ύμνων και τραγουδιών της ομάδας σε μέτριο επίπεδο έντασης,στο ζέσταμα και στο ημίχρονο του αγώνα για όλους τους εντός έδρας αγώνες.Υπάρχουν αρκετά τραγούδια ή remixs (περίπου είκοσι) που αναφέρονται στην ομάδα μας,είναι προτιμότερο να ακούγονται αυτά παρά διάφορα άλλα είδη τραγουδίων.Ας ακούμε αυτά που δημιουργήθηκαν για τον  :pas: στο γήπεδο και τα άλλα είδη υπάρχει η δυνατότητα να τα ακούσουμε σε άλλους χώρους.
    [/list][/list]

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
    • Hero Member
      • Προφίλ
    Παράθεση
    - Είσοδος δικαιούχων εγγεγραμμένων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων από τη Θύρα 1 (νότιο πέταλο), ΑΥΣΤΗΡΑ με ταυτόχρονη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ΚΑΙ κάρτας δικαιούχου ΣΕ ΙΣΧΥ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και με ωράριο εισόδου προκειμένου να εξυπηρετηθούν ομαλότερα. Είσοδος καταγεγραμμένων ΑΜΕΑ από την ΠΑΕ ΑΕΛ από την ανατολική και δυτική κερκίδα δωρεάν για το ΑΜΕΑ με επίδειξη επικυρωμένων κρατικών εγγράφων ΣΕ ΙΣΧΥ και με συνοδό δωρεάν μόνο σε περίπτωση κινητικών προβλημάτων του ΑΜΕΑ.

- Οι μαθητές θα εισέρχονται ομαδικά, αφού προηγηθεί συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΛ, δωρεάν με τη συνοδεία εκπαιδευτικών.
    aelfc.gr

Παράθεση
    ΠΑΕ ΑΕΛ: «Δωρεάν τα παιδιά στη Θύρα 1 και 2»

Ανακοίνωση αναρτήθηκε από την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, σχετικά με τις Θύρες 1 και 2 όπου διατίθενται στους οργανωμένους.
    Η διοίκηση της ομάδας πήρε την απόφαση να φιλοξενούνται εκεί δωρεάν μαθητές δημοτικών σχολείων με τους δασκάλους τους, παιδιά προσφύγων, όπως τέλος και οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
    Αναλυτικά η ανακοίνωση:
    “Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια ημέρας των Θυρών 1 και 2 διατίθενται αποκλειστικά στους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ.
    Επίσης με απόφαση του το ΔΣ αποφάσισε η ΠΑΕ ΑΕΛ να φιλοξενεί δωρεάν τους μαθητές των δημοτικών σχολείων του Νομού Λάρισας στις Θύρες 1 και 2, οι οποίοι θα συνοδεύονται από τους δασκάλους τους, οι οποίοι θα φροντίζουν να έρχονται σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΛ εγκαίρως προκειμένου να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη είσοδος των μικρών μαθητών στο AEL FC ARENA.
    Στις ίδιες θύρες θα εισέρχονται πλέον και οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων και τα παιδιά των προσφύγων”.

larissasportnews.gr

Μπορεί να το κάνει για συγκεκριμένους λόγους αλλά σαν ιδέα δεν είναι άσχημη.

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
      • Προφίλ
    Προσωπική θέση :
    Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη διοίκηση του ΠΑΣ.
    Ήμουν ομάδα ασανσέρ που πήγαινε από κατακέφαλο σε κατακέφαλο κι είμαι ομάδα που διεκδικεί σταθερά επί μια 5ετία Ευρώπη.

Το μόνο που τους ζητάω είναι να διατηρήσει τον κορμό και τις παλιές καραβάνες, πλαισιώνοντας τες με 1-2 προσθήκες max.

To μόνο λάθος που της προσάπτω φέτος είναι που έδιωξε τον Ίλιτς, ενώ τελικά ήθελε να μείνει, και τον αντικατέστησε με τους ακριβούς Ζάιρο , Μαμπουλού οι οποίοι δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα.
    Ένα δίδυμο Κόντε-Ίλιτς πιστεύω ότι θα ήταν φόβος και τρόμος φέτος, εν αντιθέσει με τους φλύαρους Ζάιρο-Μαμπουλού.
    Ίσως απλά να πόνταρε σε νέα δυνατά χαρτιά που τελικά όμως δεν της βγήκαν.
    Πάντως ο Ίλιτς γνωριζόταν με τους υπόλοιπους συμπαίχτες και σε συνδιασμό με τον φονιά Πέδρο, κάτι Λεβαδειακούς και κάτι Ηρακλήδες πιστεύω ότι θα τους είχαμε ξετινάξει.

Οπότε ζητώ από τη διοίκηση να κινηθεί με γνώμονα τις απόψεις του προπονητικού τιμ, το οποίο φυσικά και θεωρώ ότι πρέπει να παραμείνει ως έχει.

• Sr. Member
      • Προφίλ

• Έκπτωση ένα ευρώ για ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου αγώνα.
    Ας δωθεί κίνητρο στους θεατές,έστω και μικρό.Εάν εφαρμοστεί θα το χρησιμοποιούν μαζικά και η ΠΑΕ θα απασχολεί λιγότερα άτομα για την έκδοση εισιτηρίων.Θα μειώσει τις μεγάλες "ουρές" φιλάθλων,που αγοράζουν το εισιτήριο λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας.Θα τους απαλλάξει από την μεγάλη αναμονή και θα κερδίσουν χρόνο.
      • Συνεργασία με viva.gr για δημιουργία άυλου ηλεκτρονικού εισιτηρίου με τη μορφή QR code για αγορά μέσω "έξυπνου" κινητού τηλεφώνου.
      Πολύ εύκολος τρόπος αγοράς εισιτηρίου,δεν απαιτείται εκπτύπωση,ούτε φυσικά πρόσβαση στα σημεία πώλησης.
      • Αγορά εισιτηρίου διαρκείας αναλογικά στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου (έως το προτελευταίο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος).π.χ. 120 ευρώ το διαρκείας για 15 αγώνες πρωταθλήματος (120/15 = 8 ευρώ ανά αγώνα) Να υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί να αγοράσει κάποιος διαρκείας,σε όλη τη πορεία του πρωταθλήματος (π.χ. αγορά διαρκείας τον οκτώβριο υπόλοιπο εντός έδρας αγώνων 12 * 8 ευρώ ανά αγώνα = 96 ευρώ το διαρκείας για τα υπόλοιπα 12 παιχνίδια,αγορά διαρκείας τον δεκέμβρη π.χ. 8 εντός έδρας αγώνες  8 * 8 ευρώ ανά αγώνα = 64 ευρώ το διαρκείας για τα υπόλοιπα 8 παιχνίδια,αγορά διαρκείας τον μάρτιο υπόλοιπο εντός έδρας αγώνων 4 * 8 ευρώ ανά αγώνα = 32 ευρώ το διαρκείας για τα υπόλοιπα 4 παιχνίδια πρωταθλήματος) Θα υπάρξει παράλληλα εισροή εσόδων στη ΠΑΕ για περισσότερους μήνες και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς.
      [/b][/list][/list]

Αποσυνδεδεμένος PASkal

• Sr. Member
        • Προφίλ
      Η μονη προταση που εχω να κανω στην παε ειναι να βαλει το εισητηριο 5 ευρω στις ευθειες και 3 στα πεταλα και τα παιδια κατω των 18 ετων μπεχο.Πανε οι εποχες που εβγαζαν λεφτα απ τα εισητηρια οι ομαδες,που ετσι κι αλλιως απ αλλου εβγαζαν τα περισσοτερα εσοδα.
      Ετσι δεν θα χρειαζονται ουτε φοιτητικα ουτε ανεργων ουτε συνταξιουχων ουτε παιδικα ουτε εφηβικα ουτε ΓΚΡΙΝΙΑ.
      Και 2 παρακλησεις θελω να κανω τη μια στην παε και την αλλη στον κοσμο.
      Η παε να ξανανοιξει εκδοτηρια στην παλια για να αποφυγουμε την ουρα εξω απ την μεγαλη.
      Και ο κοσμος να προμηθευεται τα εισητηρια πιο νωρις για να μην μπαινει στο γηπεδο στο 30'.
      our life always in blue and white...

• Sr. Member
        • Προφίλ

• Να υπάρξει αμοιβαία συμφωνία μεταξύ των ΠΑΕ για φθηνές/προσιτές τιμές, στα εισιτήρια των φιλοξενούμενων φιλάθλων. Να ανοίγει η θύρα 7 των φιλοξενουμένων στο Ζωσιμάδες,μόνο για τους φιλάθλους των ΠΑΕ που θα παραχωρούν αντίστοιχη θύρα στους φιλάθλους του  :pas:
      στους εκτός έδρας αγώνες του.Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ για τους φιλάθλους των "επαρχιακών" ΠΑΕ και 10 ευρώ για τους φιλάθλους του "ΠΟΚ" ή του "ΠΟΘ".Αντίστοιχες τιμές και στους δικούς μας φιλάθλους εκτός έδρας.Θα αυξηθούν οι πωλήσεις των εισιτηρίων έαν είναι φθηνή η τιμή και θα γεμίζουν περισσότερο τα γήπεδα.Εκτός από το χρόνο που σπαταλά κάποιος φίλαθλος για να μετακινηθεί σε κάποια άλλη πόλη που αγωνίζετε η ομάδα του,δαπανά φυσικά και χρήματα.Κατά προσέγγιση δαπανά 10 έως 15 ευρώ για μετακίνηση άλλα τόσο για το εισιτήριο και 5 ευρώ περίπου για φαγητό.Συνολικά 25 έως 35 ευρώ,ένα ολόκληρο ημερομίσθιο δηλαδή,δεν είναι λίγα για τις μέρες που ζούμε.Γι'αυτό πρέπει να είναι χαμηλή και η τιμή των εισιτηρίων για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους.Δεν πρέπει να πληρώνουμε π.χ. 20 ευρώ όπως στον ανακοινωσάκια πέρσυ,το έχει παρακάνει ο συγκεκριμένος με 40 άρια παλιότερα.
      • Για ζημιές από φιλοξενούμενους φιλάθλους στο γηπεδό μας,προτείνω την επόμενη φορά που θα αναμετρηθούν οι συγκεκριμένες ομάδες στο Ζωσιμάδες,να μην τους παραχωρηθεί η θύρα των φιλοξενουμένων.Εάν ξαναγίνουν ζημίες στη διάρκεια της πενταετίας από την πρώτη ζημία,τις επόμενες δύο φορές που θα αγωνιστούν να μην ανοίξει η θύρα των φιλοξενούμενων.
      • Αποκλειστική έκπτωση 30 % στις αγορές προιόντων από τη "μπουτίκ" της ομάδας,για κατόχους διαρκείας που παρακολούθησαν την ομάδα σε εκτός έδρας αγώνα,με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας,ταυτότητας και του αντίστοιχου εκτός έδρας εισιτηρίου.

• Sr. Member
        • Προφίλ
      • Αγορά ενδυμασίας ταύρου για "μασκότ" της ομάδας από τη ΠΑΕ.Φίλαθλοι θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή,ένας τυχερός μετά από κλήρωση θα μπορεί να τη φορέσει.Θα κερδίζει επιπλέον ένα δωρεάν εισιτήριο για το επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας.Με αυτόν το τρόπο θα υπάρχει κάθε φορά άτομο,που θα γίνετε η "μασκότ".Παράλληλα η ΠΑΕ θα αγοράσει μόνο την ενδυμασία και δεν θα πληρώνει άτομο για να τη φοράει.
      • Οι εμφανίσεις αγώνων των ποδοσφαιριστών της ομάδας του  :pas: να είναι στα "παραδοσιακά" χρώματα άσπρο,μπλέ με διάφορες αποχρώσεις-παραλλαγές και όχι πορτοκαλί,λαχανί,βιολετί που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια."Μάρκετινγκ" σε άλλους τομείς,μη παραποιείτε άλλο τα χρώματα μας. >:( 
      • Δημιουργία πρόγραμμα αγώνα-φυλλαδίου στους εντός έδρας αγώνες.Για τη καλύτερη δυνατή ενημέρωση των φιλάθλων που παρακολουθούν από το γήπεδο.Όπως με το πρόγραμμα αγώνων της ομάδας,οι συμμετοχές-κάρτες-γκόλ των ποδοσφαιριστών κ.α.
      • Δημιουργία τουαλετών στη θύρα 10.Κάποιοι πηγαίνουν σε άλλες θύρες,ακόμα και στη 3.
      • Καθαρισμός πλαστικών καθισμάτων σε σταθερή βάση.Πολύ άσχημη εντύπωση όταν είναι βρώμικα.
      • Δωρεάν εξωτερική διαφήμιση από το γήπεδο,στις ντόπιες επιχειρήσεις που διαφημίζονται εσωτερικά του γηπέδου με πινακίδες.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
        • Προφίλ
      Προταση:Να παει καποιος εκει στη Λευκαδα να βρει το Ριμπολοβλεφ και να του πει για την τεραστια ομαδα που βρισκεται μια ωρα δρομο απο το νησι τ ου ,ναρθει εδω ο ανθρωπος να φτιαξει τον ΠΑΣ. οπως τη Μονακο!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
      • Hero Member
        • Προφίλ
      Στην ανάγκη να ανοίξουμε συνεργασία με την Μονακό.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
      • Remember, remember, the Fifth of November...
        • Προφίλ
      Προταση:Να παει καποιος εκει στη Λευκαδα να βρει το Ριμπολοβλεφ και να του πει για την τεραστια ομαδα που βρισκεται μια ωρα δρομο απο το νησι τ ου ,ναρθει εδω ο ανθρωπος να φτιαξει τον ΠΑΣ. οπως τη Μονακο!
      9.5 δις $ περιουσία έχει ο Δημήτρης.
      Ε ωρέ πρόεδρα, κάνε καμιά κίνηση...