Αποστολέας Θέμα: Προτάσεις προς τη ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018  (Αναγνώστηκε 10993 φορές)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Και προεδρο την Αικατερίνα  :P

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Σύνδεση  κατόχων εισιτηρίων διαρκείας 2017-18 με τις επιχειρήσεις που είναι χορηγοί στη ΠΑΕ.Θα είναι ένα ισχυρό επιπλέον κίνητρο να αγοράσει κάποιος διαρκείας,εάν παρέχουν δικαίωμα έκπτωσης π.χ. - 5% οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με τη ΠΑΕ αποκλειστικά στους κατόχους διαρκείας.Οι επιχειρήσεις που είναι χορηγοί στη ΠΑΕ θα μπορούσαν να παρέχουν μια μικρή έκπτωση στους κατόχους διαρκείας Πας Γιάννινα 2017-18,σαν καταναλωτές με τις αγορές τους από τα αντίστοιχα καταστήματα.Διάφορες επιχειρήσεις από κάθε κλάδο μπορούν να προσφέρουν μια μικρή έκπτωση π.χ. -5% , -10% ανάλογα με τη δυνατότητα που μπορούν.Θα δημιουργηθεί έτσι "μια αλυσίδα" μεταξύ τους,κάθε πλευρά θα έχει το δικό της όφελος.Από τη μία πλευρά οι επιχειρήσεις θα έχουν ένα επιπλέον αγοραστικό κοινό άμεσα,περίπου 1300 ατόμων κατόχων διαρκείας που πιθανότατα να επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους μέσω των επιχειρήσεων που θα παρέχουν την έκπτωση.Θα διευρυνθεί έτσι το πελατολόγιο τους, με πιθανή αύξηση των πωλήσεων και των εισπράξεων τους. Από την άλλη,οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν κίνητρο να κάνουν τις αγορές τους από τα ενδιαφερόμενα καταστήματα που θα παρέχουν την έκπτωση,έτσι και οι δύο πλευρές θα έχουν όφελος.Οι επιχειρήσεις θα μπορούν να δηλώνουν την έκπτωση τους μέσω της ΠΑΕ,η οποία θα προμηθεύει την ένδειξη (π.χ. αυτοκόλλητο σήμα) το οποίο θα βρίσκεται στην είσοδο του καταστήματος ή στο ταμείο και θα πιστοποίει τη συνεργασία των δύο πλευρών.Για να πληροφορούνται οι κάτοχοι διαρκείας,ποίες επιχειρήσεις συμμετέχουν θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση έναρξης της ενέργειας αυτής.Η έκπτωση θα γίνεται κατόπιν επίδειξης της αστυνομικής ταυτότητας και της κάρτας διαρκείας με το αντίστοιχο όνομα.
       Πιστεύω πως αυτή η ιδέα μπορεί να προχωρήσει,έστω και με κάποιες κατηγορίες επιχειρήσεων.Σαφώς και χρειάζεται χρόνος για να λειτουργήσει σε ικανοποιητικό βαθμό η πρωτοβουλία αυτή και να μαθευτεί η ιδέα.
       Όλοι θα έχουν όφελος.Η ΠΑΕ θα πουλήσει περισσότερα διαρκείας,αφού οι κάτοχοι θα έχουν ισχυρό κίνητρο με αυτή τη λογική.Οι κάτοχοι σαν καταναλωτές από τα αντίστοιχα καταστήματα που θα ανταποκριθούν θα έχουν πιο χαμηλές τιμές,που θα τους συμφέρει.Οι επιχειρήσεις θα έχουν ένα αρκετά μεγάλο αγοραστικό κοινό 1300 ατόμων για να αυξήσουν το πελατολόγιο τους. Προσωπικά θα πρότεινα πως, θα μπορούσαν να ενταχθούν και επιχειρήσεις που δεν είναι χορηγοί στη ΠΑΕ, με ένα πολύ προσιτό χρηματικό αντίτιμο.Καθώς και επιχειρήσεις των κατόχων διαρκείας,χωρίς χρηματικό αντίτιμο σαν επιβράβευση για την αγορά της κάρτας διαρκείας τους. 
       Είναι πολυπαραγοντικοί οι λόγοι αγοράς διαρκείας ασφαλώς.Θα δημιουργηθεί έτσι μια εκπτωτική-κάρτα διαρκείας με ιδιαίτερη σημασία για τις ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που ζούμε.Κάποιοι ίσως την αγοράσουν θέλοντας να επωφεληθούν,από τις όποιες "μικρές εκπτώσεις".
    • Δημιουργία στο επίσημο διαδικτυακό τόπο www.pasgiannina.gr στήλης/συντόμευσης σχετική με τα τρέχουσα επίσημα είδη και ρουχισμό που εμπορεύεται το κατάστημα προώθησης του εμπορικού σήματος της ΠΑΕ (μπουτίκ).To
      Παράθεση
      http://pasgianninashop.gr
      πρέπει να εμπλουτιστεί με πρόσφατα είδη άμεσα.
  • Τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων όπου απαιτείτε στις θύρες 9 και 10.
  • Κατάργηση πλαστικών πάγκων μπροστά από τη θύρα 6.Δεν υπάρχει καλή ορατότητα για να παρακολουθήσεις τον αγώνα εξαιτίας των πάγκων.Στα πρότυπα των ξένων πρωταθλημάτων, θα μπορούσαν οι αναπληρωματικοί παίκτες και το λοιπό προπονητικό-ιατρικό επιτελείο, να καθίσουν στη θύρα 6 κάτω από το χώρο των επισήμων, στη θέση όπου υπάρχουν τα λευκά καθίσματα.Θα είναι μια πρωτοποριακή ιδέα για τα Ελληνικά δεδομένα.Παράλληλα η θύρα 6 θα γεμίζει με περισσότερο κόσμο αφού θα υπάρχει πλέον πολύ καλή ορατότητα.Θα γίνει "πόλος έλξης" για τους φιλάθλούς  για να παρακολουθήσουν τους αγώνες σε προνομιακή θέση πολύ κοντά στους ποδοσφαιριστές.Η θύρα 6 θα είναι οικογενειακή και κερκίδα που θα δίνονται προσκλήσεις.Επιπλέον θα μπορεί να χρησιμοποίηθει για εξωτερικά δημοσιογραφικά,υπάρχει πολύ καλύτερη ορατότητα σε σχέση με τα μπουθ που χρησιμοποιούν. 
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Κατάργηση πλαστικών πάγκων μπροστά από τη θύρα 6.Δεν υπάρχει καλή ορατότητα για να παρακολουθήσεις τον αγώνα εξαιτίας των πάγκων.Στα πρότυπα των ξένων πρωταθλημάτων, θα μπορούσαν οι αναπληρωματικοί παίκτες και το λοιπό προπονητικό-ιατρικό επιτελείο, να καθίσουν στη θύρα 6 κάτω από το χώρο των επισήμων, στη θέση όπου υπάρχουν τα λευκά καθίσματα

εννοεις και τους φιλοξενουμενους ετσι?
 B-) B-) B-)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Αυτό δεν πιάνει μόνο την 17-18 αλλά γενικότερα.Στην μπουτίκ να έχει παλιότερες εμφανίσεις της ομάδας.Είτε μετά από παραγγελία είτε σε περιορισμένο αριθμό.Νομίζω σαν συλλεκτικά κομμάτια κάτι μπορούν να πουλήσουν.

• Sr. Member
    • Προφίλ

• Έκπτωση έως 10% στους κατόχους διαρκείας, που στηρίζουν οικονομικά την ομάδα με αγορά διαρκείας από το 2007-2008 έως το 2016-2017.Στο προηγούμενο διάστημα εάν κάποιος έχει αγοράσει,όλες τις αγωνιστικές χρονιές διαρκείας θα έχει έκπτωση 10 % στο διαρκείας του 2017-2018.Αντίστοιχα εάν κάποιος έχει αγοράσει 5 φορές διαρκείας,θα έχει έκπτωση 5 % στο διαρκείας του 2017-2018 κ.ο.κ.Απαραίτητη προυπόθεση για να επωφεληθεί της έκπτωσης,πρέπει να έχει στη κατοχή του τα αντίστοιχα διαρκείας και να τα επιδείξει στο γραφείο της ΠΑΕ.
  • Έκπτωση για έγκαιρη πληρωμή διαρκείας.Άν το εξοφλήσεις το Μάιο έκπτωση 20 % ,τον Ιούνιο έκπτωση 15 % ,τον Ιούλιο έκπτωση 10%.Με τη λογική αυτή πρέπει να ανακοινωθούν οι τιμές των καινούργιων διαρκείας τέλος Απριλίου.Έτσι θα έρθουν τα πρώτα έσοδα από τις πωλήσεις διαρκείας,γρηγορότερα στο ταμείο της ομάδας.Παράλληλα θα μπορούν να εξοφλήσουν με μετρητά σε περισσότερες δόσεις (έως τέσσερις) ένα λογικό ποσό ανά μήνα.
  • Έκπτωση 10% στο διαρκείας για φοιτητές (με επίδειξη φοιτητικού πάσου),για άτομα άνω των 65 ετών (επίδειξη ταυτότητας) και για ανέργους με βεβαίωση ΟΑΕΔ.
  • Κλήρωση 12 εισιτηρίων για κάθε εντός έδρας παιχνίδι για τις θύρες 3,4,6,9,10,11.
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.

• Sr. Member
    • Προφίλ
 Οι τιμές εισιτηρίων-διαρκείας για τη ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018 πρέπει να τιμολογηθούν σε πιο λογικά επίπεδα,σύμφωνα με την δύσκολη οικονομικά περίοδο που βιώνουμε.Ασφαλώς και πρέπει να μειωθούνε για να είναι προσιτές σε όλο το οικονομικό εύρος των φιλάθλων.Άλλωστε υπάρχει πλέον ο ισχυρός ανταγωνισμός θέασης του αγώνα από τη τηλεόραση.Μέσω μηνιαίας συνδρομής από το δίκτυο,που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων είτε ακόμα πιο οικονομικότερα πηγαίνοντας σε κάποιο πρακτορείο-καφετέρεια.Η μηνιαία συνδρομή κοστίζει πλέον 27 ευρώ περίπου για όλους τους αγώνες ενώ με λίγα 1,5 έως 3,5 περίπου ευρώ ανά αγώνα το παρακολουθείς μέσω οθόνης.Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον να γίνει το Ζωσιμάδες πάλι έδρα με μισογεμάτο και όχι με μισοάδειο κόσμο.Προσπαθείς να προσελκύσεις και τα άτομα που διαθέτουν μικρή αγοραστική δυνατότητα αγοράς εισιτήριου με φθηνό εισιτήριο στο πέταλο (θύρα 1-11).Οι τιμές που προτείνω είναι αυτές που μπορεί να δαπανήσει κάθε φίλαθλος οποιοσδήποτε βιοτικού επιπέδου.

Θύρες 3-4 εισιτήριο αγώνα 12 ευρώ.Με οσφπ,παο,αεκ,παοκ 15 ευρώ.Διαρκείας 150 ευρώ.
Θύρα  6    (οικογενειακή) για δύο ενήλικα μέλη οικογένειας,διαρκείας 2 ατόμων 230 ευρώ.Με πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Θύρες 9-10 εισιτήριο αγώνα 8 ευρώ.Με οσφπ,παο,αεκ,παοκ 10 ευρώ.Διαρκείας 100 ευρώ.
Θύρα  9    (οικογενειακή) για δύο ενήλικα μέλη οικογένειας,διαρκείας 2 ατόμων 150 ευρώ.Με πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Πέταλο θύρα 1-11 εισιτήριο αγώνα 4 ευρώ.Με οσφπ,παο,αεκ,παοκ 6 ευρώ.

• Sr. Member
    • Προφίλ
  • Προσέλκυση χορηγών-εταιριών με σήμα τον ταύρο.
  • Η ΠΑΕ πρέπει να δείξει έμπρακτα τη κοινωνική ευαισθησία της,σε διάφορες κατηγορίες συνανθρώπων μας.Δωρεάν είσοδος στη θύρα 6, ατόμων ΑμεΑ με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% ,ατόμων με μηδενικό εισόδημα (άποροι)  χωρίς περουσιακά στοιχεία.
  • Δωρεάν είσοδος για παιδιά,γυναίκες στις θύρες 6-9 εκτός από τους αγώνες με οσφπ,παο,αεκ,παοκ.Τα παιδικά εισιτήρια στους παραπάνω αγώνες και θύρες να κοστίζουν 5 ευρώ ενώ στη θύρα 1-11 (πέταλο) 3 ευρώ.
  • Οι τιμές των εισητηρίων για τους φιλικούς αγώνες στο Ζωσιμάδες να κοστίζουν 6 ευρώ στη μεγάλη σκεπαστή,4 ευρώ στη μικρή σκεπαστή και 2 ευρώ στη θύρα 1-11 (πέταλο).Δωρεάν είσοδος για παιδιά,γυναίκες,ΑμεΑ,άποροι.

• Sr. Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Παράθεση

Κατάργηση πλαστικών πάγκων μπροστά από τη θύρα 6.Δεν υπάρχει καλή ορατότητα για να παρακολουθήσεις τον αγώνα εξαιτίας των πάγκων.Στα πρότυπα των ξένων πρωταθλημάτων, θα μπορούσαν οι αναπληρωματικοί παίκτες και το λοιπό προπονητικό-ιατρικό επιτελείο, να καθίσουν στη θύρα 6 κάτω από το χώρο των επισήμων, στη θέση όπου υπάρχουν τα λευκά καθίσματα

εννοεις και τους φιλοξενουμενους ετσι?
Πιστεύω πως μπορεί να γίνει και με τους φιλοξενούμενους.Θέλω να σας παραθέτω ένα σχέδιο με χωροθέτηση γηπεδούχων-φιλοξενούμενων καθώς και των αντίστοιχων δημοσιογράφων.Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία με την επιλογή, εισαγωγή εικόνας από το μενού.Υπάρχει εναλλακτική λύση?

• Sr. Member
    • Προφίλ
 Ιδού η πρόταση...

• Sr. Member
    • Προφίλ
 Μαζεμένες οι προτάσεις μου για να προσελκύσει η ομάδα μαζικά τους φιλάθλους στο γήπεδο.Χρειάζεται ολοκληρωμένο πλάνο για να επιστρέψουν οι φίλαθλοι και να επιβραβευτούν παράλληλα όσοι παρακολουθούν ζωντανά τους αγώνες.

Ξεκινώ με τις τιμές διαρκείας και εισιτηρίων για τη ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018.Το διαρκείας να περιλαμβάνει 15 αγώνες πρωταθλήματος,1 αγώνα κυπέλλου (β’φάση όμιλοι) και τους φιλικούς αγώνες.Προαιρετικά έκπτωση -50 % στις τιμές εισιτηρίων κυπέλλου,μετά τη φάση των ομίλων για τους κατόχους διαρκείας.

Οι τιμές διαρκείας και εισιτηρίων πρέπει να τιμολογηθούν σε πιο λογικά επίπεδα,σύμφωνα με την δύσκολη οικονομικά περίοδο που βιώνουμε.
Πρέπει να μειωθούνε για να είναι προσιτές σε όλο το οικονομικό εύρος των φιλάθλων.Άλλωστε υπάρχει πλέον ο ισχυρός ανταγωνισμός θέασης του αγώνα από τη τηλεόραση.
Μέσω μηνιαίας συνδρομής από το δίκτυο,που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων είτε ακόμα πιο οικονομικότερα πηγαίνοντας σε κάποιο πρακτορείο-καφετέρεια.
Η μηνιαία συνδρομή κοστίζει πλέον 27 ευρώ περίπου για όλους τους αγώνες ενώ με λίγα 1,5 έως 3,5 περίπου ευρώ ανά αγώνα το παρακολουθείς μέσω οθόνης.

Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον να γίνει το Ζωσιμάδες πάλι έδρα με μισογεμάτο και όχι με μισοάδειο κόσμο.Προσπάθεια προσέλκυσης και ατόμων που διαθέτουν μικρή αγοραστική δυνατότητα αγοράς εισιτήριου με φθηνό εισιτήριο στο πέταλο (θύρα 1-11).
Οι τιμές που προτείνω είναι αυτές που μπορεί να δαπανήσει κάθε φίλαθλος οποιοσδήποτε βιοτικού επιπέδου. 

Θύρες 3-4 εισιτήριο αγώνα 12 ευρώ.Με οσφπ,παο,αεκ,παοκ 15 ευρώ.Διαρκείας 150 ευρώ.

Θύρα  6    (οικογενειακή) για δύο ενήλικα μέλη οικογένειας,διαρκείας 2 ατόμων 230 ευρώ.Με πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Θύρες 9-10 εισιτήριο αγώνα 8 ευρώ.Με οσφπ,παο,αεκ,παοκ 10 ευρώ.Διαρκείας 100 ευρώ.

Θύρα  9    (οικογενειακή) για δύο ενήλικα μέλη οικογένειας,διαρκείας 2 ατόμων 150 ευρώ.Με πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Πέταλο θύρα 1-11 εισιτήριο αγώνα 4 ευρώ.Με οσφπ,παο,αεκ,παοκ 6 ευρώ.

1) Έκπτωση 10% στο διαρκείας για φοιτητές (με επίδειξη φοιτητικού πάσου),για άτομα άνω των 65 ετών (επίδειξη ταυτότητας) και για ανέργους με βεβαίωση ΟΑΕΔ.

2) Έκπτωση για έγκαιρη πληρωμή διαρκείας.Για  εξόφληση το Μάιο έκπτωση 20 % ,τον Ιούνιο έκπτωση 15 % ,τον Ιούλιο έκπτωση 10%.Με τη λογική αυτή πρέπει να ανακοινωθούν οι τιμές των καινούργιων διαρκείας τέλος Απριλίου.Έτσι θα έρθουν τα πρώτα έσοδα από τις πωλήσεις διαρκείας,γρηγορότερα στο ταμείο της ομάδας.Παράλληλα θα μπορούν να εξοφλήσουν με μετρητά σε περισσότερες δόσεις (έως τέσσερις) ένα λογικό ποσό ανά μήνα.

3) Έκπτωση έως 10% στους κατόχους διαρκείας, που στηρίζουν οικονομικά την ομάδα τη τελευταία δεκαετία,με αγορά διαρκείας από το 2007-2008 έως το 2016-2017.Στο προηγούμενο διάστημα εάν κάποιος έχει αγοράσει,όλες τις αγωνιστικές χρονιές διαρκείας θα έχει έκπτωση 10% στο διαρκείας του 2017-2018.Αντίστοιχα εάν κάποιος έχει αγοράσει 5 φορές διαρκείας,θα έχει έκπτωση 5 % στο διαρκείας του 2017-2018 κ.ο.κ.Απαραίτητη προυπόθεση για να επωφεληθεί της έκπτωσης,πρέπει να έχει στη κατοχή του τα αντίστοιχα διαρκείας και να τα επιδείξει στο γραφείο της ΠΑΕ.

4) Έκπτωση π.χ. -10% στους κατόχους διαρκείας,για αγορές προϊόντων από τα κυλικεία του γηπέδου. Με την επίδειξη της ταυτότητας κ του διαρκείας με το αντίστοιχο ονοματεπώνυμο.

5) Έκπτωση ένα ευρώ για ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου αγώνα.Ας δωθεί κίνητρο στους θεατές,έστω και μικρό.Εάν εφαρμοστεί θα το χρησιμοποιούν μαζικά και η ΠΑΕ θα απασχολεί λιγότερα άτομα για την έκδοση εισιτηρίων.Θα μειώσει τις μεγάλες "ουρές" φιλάθλων,που αγοράζουν το εισιτήριο λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας.Θα τους απαλλάξει από την μεγάλη αναμονή και θα κερδίσουν χρόνο.

6) Αγορά εισιτηρίου διαρκείας αναλογικά στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου (έως το προτελευταίο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος).π.χ. 120 ευρώ το διαρκείας για 15 αγώνες πρωταθλήματος (120/15 = 8 ευρώ ανά αγώνα) Να υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί να αγοράσει κάποιος διαρκείας,σε όλη τη πορεία του πρωταθλήματος (π.χ. αγορά διαρκείας τον οκτώβριο υπόλοιπο εντός έδρας αγώνων 12 * 8 ευρώ ανά αγώνα = 96 ευρώ το διαρκείας για τα υπόλοιπα 12 παιχνίδια,αγορά διαρκείας τον δεκέμβρη π.χ. 8 εντός έδρας αγώνες  8 * 8 ευρώ ανά αγώνα = 64 ευρώ το διαρκείας για τα υπόλοιπα 8 παιχνίδια,αγορά διαρκείας τον μάρτιο υπόλοιπο εντός έδρας αγώνων 4 * 8 ευρώ ανά αγώνα = 32 ευρώ το διαρκείας για τα υπόλοιπα 4 παιχνίδια πρωταθλήματος) Θα υπάρξει παράλληλα εισροή εσόδων στη ΠΑΕ για περισσότερους μήνες και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς.   

7) Αποκλειστική έκπτωση 30 % στις αγορές προϊόντων από τη "μπουτίκ" της ομάδας,για κατόχους διαρκείας που παρακολούθησαν την ομάδα σε εκτός έδρας αγώνα,με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας,ταυτότητας και του αντίστοιχου εκτός έδρας εισιτηρίου.

8) Μια καλή πρόταση που θα μπορούσε να εφαρμοστεί,είναι ότι στα 6 εισιτήρια αγώνων (πρωταθλήματος) να δίνεται μία δωρεάν πρόσκληση-εισιτήριο για τη θύρα 1-11 (πέταλο).Έτσι θα δεί το 7ο παιχνίδι,καθώς και το 14ο δωρεάν.Mε τη προϋπόθεση,το ονοματεπώνυμο στα εισιτήρια να αντιστοιχεί στο  ίδιο φυσικό πρόσωπο.Θα είναι μία πολλή καλή επιβράβευση για το θεατή.Θεωρώ πως ο μέσος φίλαθλος παρακολουθεί λίγα παιχνίδια της ομάδας από το γήπεδο,με το τρόπο αυτό θα έχει επιπλέον "κίνητρο" να έλθει σε περισσότερους αγώνες για να κερδίσει τη πρόσκληση.   

9) Σύνδεση  κατόχων εισιτηρίων διαρκείας 2017-18 με τις επιχειρήσεις που είναι χορηγοί στη ΠΑΕ.Θα είναι ένα ισχυρό επιπλέον κίνητρο να αγοράσει κάποιος διαρκείας,εάν παρέχουν δικαίωμα έκπτωσης π.χ. - 5% οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με τη ΠΑΕ αποκλειστικά στους κατόχους διαρκείας.Οι επιχειρήσεις που είναι χορηγοί στη ΠΑΕ θα μπορούσαν να παρέχουν μια μικρή έκπτωση στους κατόχους διαρκείας Πας Γιάννινα 2017-18,σαν καταναλωτές με τις αγορές τους από τα αντίστοιχα καταστήματα.Διάφορες επιχειρήσεις από κάθε κλάδο μπορούν να προσφέρουν μια μικρή έκπτωση π.χ. -5% , -10% ανάλογα με τη δυνατότητα που μπορούν.Θα δημιουργηθεί έτσι "μια αλυσίδα" μεταξύ τους,κάθε πλευρά θα έχει το δικό της όφελος.Από τη μία πλευρά οι επιχειρήσεις θα έχουν ένα επιπλέον αγοραστικό κοινό άμεσα,το ελάχιστο 1300 κατόχους διαρκείας που πιθανότατα να επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους μέσω των επιχειρήσεων που θα παρέχουν την έκπτωση.Θα διευρυνθεί έτσι το πελατολόγιο τους, με πιθανή αύξηση των πωλήσεων και των εισπράξεων τους. Από την άλλη,οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν κίνητρο να κάνουν τις αγορές τους από τα ενδιαφερόμενα καταστήματα που θα παρέχουν την έκπτωση,έτσι και οι δύο πλευρές θα έχουν όφελος.Οι επιχειρήσεις θα μπορούν να δηλώνουν την έκπτωση τους μέσω της ΠΑΕ,η οποία θα προμηθεύει την ένδειξη (π.χ. αυτοκόλλητο σήμα) το οποίο θα βρίσκεται στην είσοδο του καταστήματος ή στο ταμείο και θα πιστοποίει τη συνεργασία των δύο πλευρών.Για να πληροφορούνται οι κάτοχοι διαρκείας,ποίες επιχειρήσεις συμμετέχουν θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση έναρξης της ενέργειας αυτής, από τη σελίδα της ΠΑΕ στο διαδίκτυο.Η έκπτωση θα γίνεται κατόπιν επίδειξης της αστυνομικής ταυτότητας και της κάρτας διαρκείας με το αντίστοιχο όνομα.
 Πιστεύω πως αυτή η ιδέα μπορεί να προχωρήσει,έστω και με κάποιες κατηγορίες επιχειρήσεων.Σαφώς και χρειάζεται χρόνος για να λειτουργήσει σε ικανοποιητικό βαθμό η πρωτοβουλία αυτή και να μαθευτεί η ιδέα.
 Όλοι θα έχουν όφελος.Η ΠΑΕ θα πουλήσει περισσότερα διαρκείας,αφού οι κάτοχοι θα έχουν ισχυρό κίνητρο με αυτή τη λογική.Οι κάτοχοι σαν καταναλωτές από τα αντίστοιχα καταστήματα που θα ανταποκριθούν θα έχουν πιο χαμηλές τιμές,που θα τους συμφέρει.Οι επιχειρήσεις θα έχουν ένα αρκετά μεγάλο αγοραστικό κοινό 1300 ατόμων για να αυξήσουν το πελατολόγιο τους. Προσωπικά θα πρότεινα πως, θα μπορούσαν να ενταχθούν και επιχειρήσεις που δεν είναι χορηγοί στη ΠΑΕ, με ένα πολύ προσιτό χρηματικό αντίτιμο.Καθώς και επιχειρήσεις των κατόχων διαρκείας,χωρίς χρηματικό αντίτιμο σαν επιβράβευση για την αγορά της κάρτας διαρκείας τους. 
 Είναι πολυπαραγοντικοί οι λόγοι αγοράς διαρκείας ασφαλώς.Θα δημιουργηθεί έτσι μια εκπτωτική-κάρτα διαρκείας με ιδιαίτερη σημασία για τις ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που ζούμε.Κάποιοι ίσως την αγοράσουν θέλοντας να επωφεληθούν,από τις όποιες "μικρές εκπτώσεις". 

10) Έμπρακτη κοινωνική ευαισθησία,σε διάφορες κατηγορίες συνανθρώπων μας.Δωρεάν είσοδος στη θύρα 6, ατόμων ΑμεΑ με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% ,ατόμων με μηδενικό εισόδημα (άποροι) χωρίς περουσιακά στοιχεία.

11) Δωρεάν είσοδος για παιδιά,γυναίκες στις θύρες 6-9 εκτός από τους αγώνες με οσφπ,παο,αεκ,παοκ.Τα παιδικά εισιτήρια στους παραπάνω αγώνες και θύρες να κοστίζουν 5 ευρώ ενώ στη θύρα 1-11 (πέταλο) 3 ευρώ.

12) Κλήρωση στο ημίχρονο των εντός έδρας αγώνων,ενός τυχερού μεταξύ των κατόχων διαρκείας.Ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να ξεναγηθεί στους χώρους του γηπέδου,να συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και να φωτογραφηθεί μαζί τους.Τέλος να παραβρεθεί στη συνέντευξή τύπου του αγώνα,θέτοντας μια ερώτηση προς το προπονητή μας.

13) Δημιουργία αφίσας με τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας 2017-2018.Τοποθέτηση στα καταστήματα που συνεργάζονται με τη ΠΑΕ στο χορηγικό κομμάτι,καθώς και σε διάφορα άλλα όπως supermarket.

14) Άκουσμα ύμνων και τραγουδιών της ομάδας σε μέτριο επίπεδο έντασης,στο ζέσταμα και στο ημίχρονο του αγώνα για όλους τους εντός έδρας αγώνες.Υπάρχουν αρκετά τραγούδια ή remixs (περίπου είκοσι) που αναφέρονται στην ομάδα μας,είναι προτιμότερο να ακούγονται αυτά παρά διάφορα άλλα είδη τραγουδίων.Ας ακούμε αυτά που δημιουργήθηκαν στο γήπεδο και τα άλλα είδη υπάρχει η δυνατότητα να τα ακούσουμε σε άλλους χώρους.

15) Αγορά ενδυμασίας ταύρου για "μασκότ" της ομάδας από τη ΠΑΕ.Φίλαθλοι θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή,ένας τυχερός μετά από κλήρωση θα μπορεί να τη φορέσει.Θα κερδίζει επιπλέον ένα δωρεάν εισιτήριο για το επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας.Με αυτόν το τρόπο θα υπάρχει κάθε φορά άτομο,που θα γίνετε η "μασκότ".Παράλληλα η ΠΑΕ θα αγοράσει μόνο την ενδυμασία και δεν θα πληρώνει άτομο για να τη φοράει.

16) Δημιουργία πρόγραμμα αγώνα-φυλλαδίου στους εντός έδρας αγώνες.Για τη καλύτερη δυνατή ενημέρωση των φιλάθλων που παρακολουθούν από το γήπεδο.Όπως με το πρόγραμμα αγώνων της ομάδας,οι συμμετοχές-κάρτες-γκόλ των ποδοσφαιριστών κ.α.

17) Δημιουργία τουαλετών στη θύρα 10.Κάποιοι πηγαίνουν σε άλλες θύρες,ακόμα και στη 3.

18) Καθαρισμός πλαστικών καθισμάτων σε σταθερή βάση.Πολύ άσχημη εντύπωση όταν είναι βρώμικα.

19) Δωρεάν εξωτερική διαφήμιση από το γήπεδο,στις ντόπιες επιχειρήσεις που διαφημίζονται εσωτερικά του γηπέδου με πινακίδες.

20) Δημιουργία στο επίσημο διαδικτυακό τόπο www.pasgiannina.gr στήλης/συντόμευσης σχετική με τα τρέχουσα επίσημα είδη και ρουχισμό που εμπορεύεται το κατάστημα προώθησης του εμπορικού σήματος της ΠΑΕ (μπουτίκ).To pasgianninashop.gr πρέπει να εμπλουτιστεί με πρόσφατα είδη άμεσα.

21) Τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων όπου απαιτείτε στις θύρες 9 και 10.

22) Οι εμφανίσεις αγώνων των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Πας να είναι στα "παραδοσιακά" χρώματα άσπρο,μπλέ με διάφορες αποχρώσεις-παραλλαγές και όχι πορτοκαλί,λαχανί,βιολετί που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια."Μάρκετινγκ" σε άλλους τομείς,μη παραποιείτε άλλο τα χρώματα μας.

23) Κατάργηση πλαστικών πάγκων μπροστά από τη θύρα 6.Δεν υπάρχει καλή ορατότητα για να παρακολουθήσεις τον αγώνα εξαιτίας των πάγκων.Στα πρότυπα των ξένων πρωταθλημάτων, θα μπορούσαν οι αναπληρωματικοί παίκτες και το λοιπό προπονητικό-ιατρικό επιτελείο, να καθίσουν στη θύρα 6 κάτω από το χώρο των επισήμων,στις θέσεις όπου υπάρχουν τα λευκά καθίσματα.Θα είναι μια πρωτοποριακή ιδέα για τα Ελληνικά δεδομένα.Παράλληλα η θύρα 6 θα γεμίζει με περισσότερο κόσμο αφού θα υπάρχει πλέον πολύ καλή ορατότητα.Θα γίνει "πόλος έλξης" για τους φιλάθλούς  για να παρακολουθήσουν τους αγώνες σε προνομιακή θέση πολύ κοντά στους ποδοσφαιριστές.Η θύρα 6 θα είναι οικογενειακή και κερκίδα για παιδιά,γυναίκες,ΑμεΑ,άπορους.Επιπλέον θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξωτερικά δημοσιογραφικά,υπάρχει πολύ καλύτερη ορατότητα σε σχέση με τα μπουθ που χρησιμοποιούν.

24) Κλήρωση 12 εισιτηρίων για κάθε εντός έδρας παιχνίδι για τις θύρες 3,4,6,9,10,11.

25) Συλλογή τροφίμων-ρούχων σε όλους τους εντός έδρας αγώνες, με σκοπό τη διανομή τους σε άπορους συνανθρώπους μας.

26) Να τονιστεί από τη ΠΑΕ πως υπάρχει η δυνατότητα ο θεατής,να εισέρθει στο γήπεδο ανιχνεύοντας ο σαρωτής,τον ηλεκτρονικό κωδικό εισιτηρίου (e-ticket barcode) αγοράζοντας το εισιτήριο του μέσω έξυπνου κινητού τηλεφώνου.Είναι πολύ εύκολος τρόπος αγοράς εισιτηρίου,δεν απαιτείται εκπτύπωση,ούτε φυσικά πρόσβαση στα σημεία πώλησης.

27) Να υπάρξει αμοιβαία συμφωνία μεταξύ των ΠΑΕ για φθηνές/προσιτές τιμές, στα εισιτήρια των φιλοξενούμενων φιλάθλων. Να ανοίγει η θύρα 7 των φιλοξενουμένων στο Ζωσιμάδες,μόνο για τους φιλάθλους των ΠΑΕ που θα παραχωρούν αντίστοιχη θύρα στους φιλάθλους του Πας Γιάννινα στους εκτός έδρας αγώνες του.Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ για τους φιλάθλους των "επαρχιακών" ΠΑΕ και 10 ευρώ για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού,Παναθηναϊκού,Άεκ,Πάοκ.Αντίστοιχες τιμές και στους δικούς μας φιλάθλους εκτός έδρας.Θα αυξηθούν οι πωλήσεις των εισιτηρίων έαν είναι φθηνή η τιμή και θα γεμίζουν περισσότερο τα γήπεδα.Εκτός από το χρόνο που σπαταλά κάποιος φίλαθλος για να μετακινηθεί σε κάποια άλλη πόλη που αγωνίζετε η ομάδα του,δαπανά φυσικά και χρήματα.Κατά προσέγγιση δαπανά 10 έως 15 ευρώ για μετακίνηση άλλα τόσο για το εισιτήριο και 5 ευρώ περίπου για φαγητό.Συνολικά 25 έως 35 ευρώ,ένα ολόκληρο ημερομίσθιο δηλαδή,δεν είναι λίγα για τις μέρες που ζούμε.Γι'αυτό πρέπει να είναι χαμηλή και η τιμή των εισιτηρίων για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους.Δεν πρέπει να πληρώνουμε π.χ. 20 ευρώ όπως στη Ξάνθη. 

28) Για ζημιές από φιλοξενούμενους φιλάθλους στο γηπεδό μας,προτείνω την επόμενη φορά που θα αναμετρηθούν οι συγκεκριμένες ομάδες στο Ζωσιμάδες,να μην τους παραχωρηθεί η θύρα των φιλοξενουμένων.Εάν ξαναγίνουν ζημίες στη διάρκεια της πενταετίας από την πρώτη ζημία,τις επόμενες δύο φορές που θα αγωνιστούν να μην ανοίξει η θύρα των φιλοξενούμενων. 

29) Προσέλκυση χορηγών-εταιριών με σήμα τον ταύρο.

30) Οι τιμές των εισητηρίων για τους φιλικούς αγώνες στο Ζωσιμάδες να κοστίζουν 6 ευρώ στη μεγάλη σκεπαστή,4 ευρώ στη μικρή σκεπαστή και 2 ευρώ στη θύρα 1-11 (πέταλο).Δωρεάν είσοδος για παιδιά,γυναίκες,ΑμεΑ,άποροι.

31) Τα καθίσματα της θύρας 7 (φιλοξενούμενοι) να είναι χωρίς πλάτη,δεν θα μπορούν να τα σπάνε παράλληλα το κόστος αγοράς είναι μικρότερο.Να υπάρχει δυνατότητα από το viva.gr ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίων και για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους στη θύρα 7.Έτσι δεν θα πηγαίνουν στο εκδοτήριο της μεγάλης σκεπαστής.Τοποθέτηση συρματοπλέγματος σε σημεία της θύρας 7 για μεγαλύτερη ασφάλεια.

32) Τοποθέτηση διαχωριστικού κάγκελου μεταξύ θύρας 10 και θύρας 1-11 (πέταλο).

33) Να τοποθετηθεί  προστατευτικό δίχτυ πράσινου χρώματος στη θύρα 10.

(φίλος, στο αραίωσα κάπως για να'ναι πιο ευανάγνωστο. GIWRGIS)
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 21 Απρ 2017 08:26 από GIWRGIS »

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
Ωραία όλα τα παραπάνω.
Ερώτηση: Οι τιμές των διαρκείας είναι υπολογισμένες με όλα τα ματς στους Ζωσιμάδες;;;

Είμαστε σίγουροι ότι όλα τα εντός έδρας θα τα δώσουμε στους Ζωσιμάδες;;;

Επειδή δεν βλέπω να γίνεται τίποτε με το γήπεδο. Επειδή φέτος θα πέσουν περισσότερες ομάδες. Επειδή είμαστε στη μπούκα και επειδή το παρελθόν (πρέπει να) μας διδάσκει:

Έχει προετοιμαστεί η ΠΑΕ για Πάτρα (1,5 ώρα δρόμος πλέον) ή για Περιστέρι;; Ή θα "κλαίμε"  την τελευταία στιγμή και θα τα βάζουμε πάλι με την Αθήνα, ενώ μας έχουν προειδοποιήσει από Φλέβάρη καιρό;;;

Σε μια βδομάδα πάει και ο Απρίλης και δεν κουνιέται φύλλο για το θέμα γηπέδου!!! Δεν θα πρεπε να είναι όλα έτοιμα (μελέτες, εξεύρεση χρημάτων, διαγωνισμός αν χρειάζεται, επιλογή αναδόχου κλπ) ώστε μόλις τελειώσει το ματς με την κούλα να έμπαιναν μπουλντόζες;;;;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Αφού κάνετε που κάνετε διαγωνισμούς εκεί στην ΠΑΕ,βάλτε καλύτερα δώρα.
Θα ήθελα κάτι ανάλογο με αυτό του ΠΑΟΚ αλλά αυτό για εμάς είναι εξωπραγματικό.
Τώρα για πιο απλά πράγματα που και αυτό φαντάζουν εξωπραγματικά.

Φτιάξτε φανέλες legends.Φτιάξτε αντίγραφα φανελών της εποχής του Άγιαξ της Ηπείρου.Βάλτε σε διαγωνισμό ένα αντίγραφο φανέλας ενός Μοντέζ,ενός Αλβαρέζ,ενός Κοντογιωργάκη.Γενικά από εκείνη την εποχή ή και από την πρώτη γενιά του ΠΑΣ.Μαζί με την φανέλα παρουσιάστε την ιστορία του παίχτη με την φανέλα του ΠΑΣ ή και με τους συλλόγους πριν ιδρυθεί ο ΠΑΣ.Μπορούν να φτιάξουν φανέλες πιο σύγχρονες πχ Μουφ.
Γενικά φανέλες από όλες τις εποχές του ΠΑΣ με θρυλικούς παίχτες.

Μπορούν να γίνουν είδη στην μπουτίκ κατόπιν παραγγελίας.Να υπάρχει ένα προσχέδιο να το βλέπει όποιος θέλει και κατόπιν παραγγελιών να γίνεται μετά η αγορά.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Μια ιδέα που μπορεί να γίνεται σε ετήσια βάση.Μια φορά τον χρόνο να γίνεται εκδήλωση για τους παλαίμαχους του ΠΑΣ.Να είναι η μέρα παλαιμάχων.
Μια εκδήλωση με ανασκόπηση στο παρελθόν της ομάδας.Να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.Μπορεί να γίνει σε συνεργασία ΠΑΕ-ερασιτέχνη-παλαιμάχων και γενικά να καθιερωθεί σαν εκδήλωση.Να φέρνει παίχτες και κόσμο κοντά στην ομάδα.
Μπορεί να γίνονται διάφορα events.Από αγώνα παλαιμάχων,ομιλίες,παρουσιάσεις.Τονώνει και αυτό που λέμε PASfamily.

ΥΓ:Αυτό δεν σημαίνει να θυμόμαστε τους παλαίμαχους μια φορά τον χρόνο.

• Sr. Member
    • Προφίλ
 Το φετινό μου πλάνο,ξεκινώ με τις τιμές διαρκείας και εισιτηρίων για τη ποδοσφαιρική χρονιά 2018-2019.Το διαρκείας να περιλαμβάνει 15 αγώνες πρωταθλήματος,1 αγώνα κυπέλλου (β’φάση όμιλοι) και τους φιλικούς αγώνες.Προαιρετικά έκπτωση 50 % στις τιμές εισιτηρίων κυπέλλου για τους κατόχους διαρκείας.
Οι τιμές διαρκείας και εισιτηρίων πρέπει να τιμολογηθούν σε πιο λογικά επίπεδα,σύμφωνα με την δύσκολη οικονομικά περίοδο που βιώνουμε.Πρέπει να μειωθούνε για να είναι προσιτές σε όλο το οικονομικό εύρος των φιλάθλων.Άλλωστε υπάρχει πλέον ο ισχυρός ανταγωνισμός θέασης του αγώνα από τη τηλεόραση.Μέσω μηνιαίας συνδρομής από το δίκτυο,που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων είτε ακόμα πιο οικονομικότερα πηγαίνοντας σε κάποιο πρακτορείο-καφετέρεια.Mε λίγα 1,5 έως 3,5 περίπου ευρώ μπορείς να τους παρακολουθείς μέσω οθόνης.Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον να γίνει το Ζωσιμάδες πάλι έδρα με μισογεμάτο και όχι με μισοάδειο κόσμο.Προσπαθήστε να προσελκύσετε και άτομα που διαθέτουν μικρή αγοραστική δυνατότητα αγοράς εισιτήριου με φθηνό εισιτήριο στο πέταλο (θύρα 1-11).Οι τιμές που προτείνω είναι αυτές που μπορεί να δαπανήσει κάθε φίλαθλος οποιοσδήποτε βιοτικού επιπέδου. 

Θύρα 5 Gold (δερμάτινα) εισιτήριο αγώνα 20 ευρώ.Με οσφπ,πάο,άεκ,πάοκ,άρη 40 ευρώ.Διαρκείας 300 ευρώ (18,75 ευρώ ανά αγώνα)
Θύρα 3 VIP εισιτήριο αγώνα 16 ευρώ.Με οσφπ,πάο,άεκ,πάοκ,άρη 30 ευρώ.Διαρκείας δερμάτινα 250 ευρώ (15,62 ευρώ ανά αγώνα)       
Διαρκείας πλαστικά 200 ευρώ (12,50 ευρώ ανά αγώνα)   
Θύρες 3-4 εισιτήριο αγώνα 12 ευρώ.Με οσφπ,πάο,άεκ,πάοκ,άρη 20 ευρώ.Διαρκείας 150 ευρώ (9,37 ευρώ ανά αγώνα)
Θύρα  6 (οικογενειακή) για δύο ενήλικα μέλη οικογένειας,διαρκείας 2 ατόμων 225 ευρώ (14,06 ευρώ ανά αγώνα  7,03 ευρώ το άτομο).Με πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Θύρες 9-10 εισιτήριο αγώνα 8 ευρώ.Με οσφπ,πάο,άεκ,πάοκ,άρη 15 ευρώ.Διαρκείας 100 ευρώ (6,25 ευρώ ανά αγώνα)
Θύρα  9 (οικογενειακή) για δύο ενήλικα μέλη οικογένειας,διαρκείας 2 ατόμων 150 ευρώ (9,37 ευρώ ανά αγώνα  4,68 ευρώ το άτομο).Με πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Πέταλο θύρα 1-11 εισιτήριο αγώνα 4 ευρώ,στα εμπορικά παιχνίδια μόνο γυναικείο εισιτήριο 10 ευρώ.Διαρκείας 60 ευρώ (3,75 ευρώ ανά αγώνα).

1) Έκπτωση για έγκαιρη πληρωμή διαρκείας.Για εξόφληση τον Μάιο έκπτωση 15 % ,τον Ιούνιο έκπτωση 10 % ,τον Ιούλιο έκπτωση 5 %.Με τη λογική αυτή πρέπει να ανακοινωθούν οι τιμές των καινούργιων διαρκείας τον Μάιο,αμέσως μετά την τελευταία επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας.Έτσι θα έρθουν τα πρώτα έσοδα από τις πωλήσεις διαρκείας,γρηγορότερα στο ταμείο της ομάδας.Παράλληλα θα μπορούν να εξοφλήσουν το ποσό σε περισσότερες δόσεις (έως τέσσερις) ένα λογικό ποσό ανά μήνα.

2) Έκπτωση έως 10% στους κατόχους διαρκείας, που στηρίζουν οικονομικά την ομάδα τη τελευταία δεκαετία,με αγορά διαρκείας από το 2008-2009 έως το 2017-2018.Στο προηγούμενο διάστημα εάν κάποιος έχει αγοράσει,όλες τις αγωνιστικές χρονιές διαρκείας θα έχει έκπτωση 10% στο διαρκείας του 2018-2019.Αντίστοιχα εάν κάποιος έχει αγοράσει 5 φορές διαρκείας,θα έχει έκπτωση 5 % στο διαρκείας του 2018-2019 κ.ο.κ.Απαραίτητη προυπόθεση για να επωφεληθεί της έκπτωσης,πρέπει να έχει στη κατοχή του τα αντίστοιχα διαρκείας και να τα επιδείξει στο γραφείο της ΠΑΕ.

3) Έκπτωση 10% στο διαρκείας για φοιτητές (με επίδειξη φοιτητικού πάσου),για άτομα άνω των 65 ετών (επίδειξη ταυτότητας) και για ανέργους με βεβαίωση ΟΑΕΔ.

4) Σύνδεση κατόχων εισιτηρίων διαρκείας 2018-19 με τις επιχειρήσεις που είναι χορηγοί στη ΠΑΕ.Θα είναι ένα ισχυρό επιπλέον κίνητρο να αγοράσει κάποιος διαρκείας,εάν παρέχουν δικαίωμα έκπτωσης π.χ. - 5% οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με τη ΠΑΕ αποκλειστικά στους κατόχους διαρκείας.Οι επιχειρήσεις που είναι χορηγοί στη ΠΑΕ θα μπορούσαν να παρέχουν μια μικρή έκπτωση στους κατόχους διαρκείας Πας Γιάννινα 2018-19,σαν καταναλωτές με τις αγορές τους από τα αντίστοιχα καταστήματα.Διάφορες επιχειρήσεις από κάθε κλάδο μπορούν να προσφέρουν μια μικρή έκπτωση π.χ. -5% , -10% ανάλογα με τη δυνατότητα που μπορούν.Θα δημιουργηθεί έτσι "μια αλυσίδα" μεταξύ τους,κάθε πλευρά θα έχει το δικό της όφελος.Από τη μία πλευρά οι επιχειρήσεις θα έχουν ένα επιπλέον αγοραστικό κοινό άμεσα,τουλάχιστον 1300 ατόμων κατόχων διαρκείας που πιθανότατα να επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους μέσω των επιχειρήσεων που θα παρέχουν την έκπτωση.Θα διευρυνθεί έτσι το πελατολόγιο τους, με πιθανή αύξηση των πωλήσεων και των εισπράξεων τους. Από την άλλη,οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν κίνητρο να κάνουν τις αγορές τους από τα ενδιαφερόμενα καταστήματα που θα παρέχουν την έκπτωση,έτσι και οι δύο πλευρές θα έχουν όφελος.Οι επιχειρήσεις θα μπορούν να δηλώνουν την έκπτωση τους μέσω της ΠΑΕ,η οποία θα προμηθεύει την ένδειξη (π.χ. αυτοκόλλητο σήμα) το οποίο θα βρίσκεται στην είσοδο του καταστήματος ή στο ταμείο και θα πιστοποίει τη συνεργασία των δύο πλευρών.Για να πληροφορούνται οι κάτοχοι διαρκείας,ποίες επιχειρήσεις συμμετέχουν θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση έναρξης της ενέργειας αυτής, από τη σελίδα της ΠΑΕ στο διαδίκτυο.Η έκπτωση θα γίνεται κατόπιν επίδειξης της αστυνομικής ταυτότητας και της κάρτας διαρκείας με το αντίστοιχο όνομα.
Όλοι θα έχουν όφελος.Η ΠΑΕ θα πουλήσει περισσότερα διαρκείας,αφού οι κάτοχοι θα έχουν ισχυρό κίνητρο με αυτή τη λογική.Οι κάτοχοι σαν καταναλωτές από τα αντίστοιχα καταστήματα που θα ανταποκριθούν θα έχουν πιο χαμηλές τιμές,που θα τους συμφέρει.Οι επιχειρήσεις θα έχουν ένα αρκετά μεγάλο αγοραστικό κοινό τουλάχιστον 1300 ατόμων για να αυξήσουν το πελατολόγιο τους.Προσωπικά θα πρότεινα πως,θα μπορούσαν να ενταχθούν και επιχειρήσεις που δεν είναι χορηγοί στη ΠΑΕ, με ένα πολύ προσιτό χρηματικό αντίτιμο.Καθώς και επιχειρήσεις των κατόχων διαρκείας,χωρίς χρηματικό αντίτιμο σαν επιβράβευση για την αγορά της κάρτας διαρκείας τους. 

5) Έκπτωση ένα ευρώ για ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου αγώνα.Ας δωθεί κίνητρο στους θεατές,έστω και μικρό.Εάν εφαρμοστεί θα το χρησιμοποιούν μαζικά οι φίλαθλοι.Θα μειώσει τις μεγάλες "ουρές" φιλάθλων,που αγοράζουν το εισιτήριο λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας.Θα τους απαλλάξει από την μεγάλη αναμονή και θα κερδίσουν χρόνο.

6) Δωρεάν είσοδος στη θύρα 6, ατόμων ΑμεΑ με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% ,ατόμων με μηδενικό εισόδημα (άποροι-άνεργοι με κάρτα ΟΑΕΔ) χωρίς περουσιακά στοιχεία.Δωρεάν είσοδος για παιδιά,γυναίκες στις θύρες 6-9 εκτός από τους αγώνες με οσφπ,παο,αεκ,παοκ,άρη.Τα παιδικά εισιτήρια στους παραπάνω αγώνες και θύρες να κοστίζουν 5 ευρώ ενώ στη θύρα 1-11 (πέταλο) 3 ευρώ.

7) Κλήρωση στο ημίχρονο των εντός έδρας αγώνων,ενός τυχερού μεταξύ των κατόχων διαρκείας.Ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να ξεναγηθεί στους χώρους του γηπέδου,να συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και να φωτογραφηθεί μαζί τους.Τέλος να παραβρεθεί στη συνέντευξή τύπου του αγώνα,θέτοντας μια ερώτηση προς τον προπονητή μας.

8) Αγορά εισιτηρίου διαρκείας αναλογικά,στη διάρκεια της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και έκδοση διαρκείας για τη δεύτερη φάση στη μισή τιμή. Να υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί να αγοράσει κάποιος διαρκείας,στη πορεία του πρωταθλήματος.Παράδειγμα 150 ευρώ το διαρκείας (150/16 = 9,37 ευρώ ανά αγώνα).Για αγορά διαρκείας τον οκτώβριο,υπόλοιπο εντός έδρας αγώνων 12 * 9,37 ευρώ ανά αγώνα = 112 ευρώ το διαρκείας για τα υπόλοιπα 12 παιχνίδια.Για αγορά διαρκείας τον δεκέμβρη π.χ. 8 εντός έδρας αγώνες 8 * 9,37 ευρώ ανά αγώνα = 75 ευρώ το διαρκείας για τα υπόλοιπα 8 παιχνίδια.Έτσι θα υπάρξει εισροή εσόδων στη ΠΑΕ για περισσότερους μήνες και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς.

9) Μια καλή πρόταση που θα μπορούσε να εφαρμοστεί,είναι ότι στα 6 εισιτήρια αγώνων (πρωταθλήματος) να δίνεται μία δωρεάν πρόσκληση-εισιτήριο για τη θύρα 1-11 (πέταλο).Έτσι θα δεί το 7ο παιχνίδι,καθώς και το 14ο δωρεάν.Mε τη προϋπόθεση,το ονοματεπώνυμο στα εισιτήρια να αντιστοιχεί στο ίδιο φυσικό πρόσωπο.Θα είναι μία πολλή καλή επιβράβευση για το θεατή.Θεωρώ πως ο μέσος φίλαθλος παρακολουθεί λίγα παιχνίδια της ομάδας από το γήπεδο,με το τρόπο αυτό θα έχει επιπλέον "κίνητρο" να έλθει σε περισσότερους αγώνες για να κερδίσει τη πρόσκληση.   

10) Αποκλειστική έκπτωση 25 % στις αγορές προϊόντων από τη "μπουτίκ" της ομάδας,για κατόχους διαρκείας που παρακολούθησαν την ομάδα σε εκτός έδρας αγώνα,με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας,της ταυτότητας και του αντίστοιχου εκτός έδρας εισιτηρίου.

11) Έκπτωση π.χ. -10% στους κατόχους διαρκείας,για αγορές προϊόντων από τα κυλικεία του γηπέδου. Με την επίδειξη της ταυτότητας κ του διαρκείας με το αντίστοιχο ονοματεπώνυμο.

12) Τοποθέτηση αυτοκόλλητου στα πλαστικά καθίσματα,των κατόχων διαρκείας.Με τη θέση,τη σειρά και την ένδειξη διαρκείας Έτσι θα είναι ορατές,ποιες είναι οι θέσεις των κατόχων διαρκείας και δεν θα καταλαμβάνονται από άλλους χωρίς να το γνωρίζουν. 

13) Δημιουργία αφίσας με τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας 2018-2019.Τοποθέτηση στα καταστήματα που συνεργάζονται με τη ΠΑΕ στο χορηγικό κομμάτι,καθώς και σε διάφορα άλλα όπως supermarket. 

14) Άκουσμα ύμνων και τραγουδιών της ομάδας σε μέτριο επίπεδο έντασης,στη προθέρμανση και στο ημίχρονο του αγώνα για όλους τους εντός έδρας αγώνες.Υπάρχουν αρκετά τραγούδια ή remixs (περίπου είκοσι) που αναφέρονται στην ομάδα μας,είναι προτιμότερο να ακούγονται αυτά παρά διάφορα άλλα είδη τραγουδίων.Ας ακούμε αυτά που δημιουργήθηκαν στο γήπεδο και τα άλλα είδη υπάρχει η δυνατότητα να τα ακούσουμε σε άλλους χώρους.

15) Αγορά ενδυμασίας ταύρου για "μασκότ" της ομάδας από τη ΠΑΕ.Φίλαθλοι θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή,ένας τυχερός μετά από κλήρωση θα μπορεί να τη φορέσει.Θα κερδίζει επιπλέον ένα δωρεάν εισιτήριο για το επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας.Με αυτόν το τρόπο θα υπάρχει κάθε φορά άτομο,που θα γίνετε η "μασκότ".Παράλληλα η ΠΑΕ θα αγοράσει μόνο την ενδυμασία και δεν θα πληρώνει άτομο για να τη φοράει.

16) Δημιουργία πρόγραμμα αγώνα-φυλλαδίου στους εντός έδρας αγώνες.Για τη καλύτερη δυνατή ενημέρωση των φιλάθλων που παρακολουθούν από το γήπεδο.Όπως με το πρόγραμμα αγώνων της ομάδας,οι συμμετοχές-κάρτες-γκόλ των ποδοσφαιριστών κ.α.

17) Τα ηχεία στη μικρή σκεπαστή δεν λειτουργούν,χρειάζονται επιδιόρθωση όπως και κάποια σημεία της,όπου το νερό της βροχής βρέχει τους θεατές.Δημιουργία τουαλετών στη θύρα 10.Κάποιοι πηγαίνουν σε άλλες θύρες,ακόμα και στη 3.

18) Καθαρισμός πλαστικών καθισμάτων σε σταθερή βάση.Πολύ άσχημη εντύπωση όταν είναι βρώμικα.Τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων όπου απαιτείτε πχ. στη θύρα 10.

19) Κατάργηση πλαστικών πάγκων μπροστά από τη θύρα 6.Δεν υπάρχει καλή ορατότητα για να παρακολουθήσεις τον αγώνα εξαιτίας των πάγκων.Στα πρότυπα των ξένων πρωταθλημάτων,θα μπορούσαν οι αναπληρωματικοί παίκτες και το λοιπό προπονητικό-ιατρικό επιτελείο, να καθίσουν στη θύρα 6 κάτω από το χώρο των επισήμων,στη θέση όπου υπάρχουν τα λευκά καθίσματα.Θα είναι μια πρωτοποριακή ιδέα για τα Ελληνικά δεδομένα.Παράλληλα η θύρα 6 θα γεμίζει με περισσότερο κόσμο αφού θα υπάρχει πλέον πολύ καλή ορατότητα.Θα γίνει "πόλος έλξης" για τους φιλάθλους για να παρακολουθήσουν τους αγώνες σε προνομιακή θέση πολύ κοντά στους ποδοσφαιριστές.Στη θύρα 6 θα υπάρχουν παιδιά,γυναικές,ΑμεΑ,άποροι και θα δίνονται προσκλήσεις.Επιπλέον θα μπορεί να χρησιμοποίηθει για εξωτερικά δημοσιογραφικά,υπάρχει πολύ καλύτερη ορατότητα σε σχέση με τα μπουθ που χρησιμοποιούν.

20) Να τοποθετηθεί  προστατευτικό δίχτυ πράσινου χρώματος στη θύρα 10.

21) Κλήρωση 12 εισιτηρίων από τη ΠΑΕ για κάθε εντός έδρας παιχνίδι για τις θύρες 3,4,6,9,10,11.

22) Συλλογή τροφίμων-ρούχων σε όλους τους εντός έδρας αγώνες, με σκοπό τη διανομή τους σε άπορους συνανθρώπους μας.

23) Να εφαρμοστεί από τη ΠΑΕ η δυνατότητα ο θεατής,να εισέρθει στο γήπεδο ανιχνεύοντας ο σαρωτής (scanner) της θύρας,τον ηλεκτρονικό κωδικό εισιτηρίου
(e-ticket barcode) αγοράζοντας το εισιτήριο του μέσω έξυπνου κινητού τηλεφώνου.Είναι πολύ εύκολος τρόπος αγοράς εισιτηρίου,δεν απαιτείται εκπτύπωση,ούτε φυσικά πρόσβαση στα σημεία πώλησης.
Να είναι ανοιχτό το viva.gr για αγορά εισιτηρίου,τουλάχιστον στα ΄΄αντιεμπορικά  παιχνίδια΄΄ την ημέρα του αγώνα.Ανήμερα του αγώνα δεν λειτουργεί συνήθως η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου.Αρκετοί φίλαθλοι μπαίνουν στο γήπεδο,μετά την έναρξη του αγώνα εξαιτίας του πλήθους,που περιμένει να εκδώσει εισιτήριο από το εκδοτήριο.

24) Nα υπάρχουν δημοσκοπήσεις (γκάλοπ) στο site της ΠΑΕ κατά διάφορα χρονικά διαστήματα,με ερωτήματα που να μπορούν να απαντήσουν οι φίλαθλοι.

25) Δημιουργία μουσείου Πας Γιάννινα στο εθνικό στάδιο Ζωσιμάδες,στο χώρο των πρώην γραφείων διοίκησης του ΠΕΑΚΙ.

26) Δημιουργία από ιδιώτη επιχειρηματία,καφετέριας με επωνυμία Πας Γιάννινα 1966.Ο ιδιώτης θα έχει μερίδιο στα κέρδη 70% και η ΠΑΕ το 30%.

27) Συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών (γυαλί,πλαστικά μπουκάλια,αλουμίνιο) σε μηχάνημα.Τα έσοδα της ανακύκλωσης θα εισρέουν στη ΠΑΕ.

28) Τοποθέτηση διαχωριστικού κάγκελου μεταξύ θύρας 10 και θύρας 1-11 (πέταλο) στην αρχή της μικρής σκεπαστής.

29) Προσέλκυση χορηγών-εταιριών με σήμα τον ταύρο.

30) Οι τιμές των εισιτηρίων για τους φιλικούς αγώνες στο Ζωσιμάδες να κοστίζουν 6 ευρώ στη μεγάλη σκεπαστή,4 ευρώ στη μικρή σκεπαστή και 2 ευρώ στη θύρα 1-11 (πέταλο).Δωρεάν είσοδος για παιδιά,γυναίκες,ΑμεΑ,άποροι.

31) Δωρεάν εξωτερική διαφήμιση στο γήπεδο,στις ντόπιες επιχειρήσεις που διαφημίζονται εσωτερικά του γηπέδου με πινακίδες.

32) Τα καθίσματα της θύρας 7 (φιλοξενούμενοι) να είναι χωρίς πλάτη,δεν θα μπορούν να τα σπάνε παράλληλα το κόστος αγοράς είναι μικρότερο.Να υπάρχει δυνατότητα από το viva.gr ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίων και για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους στη θύρα 7.Έτσι δεν θα πηγαίνουν στο εκδοτήριο της μεγάλης σκεπαστής.Τοποθέτηση συρματοπλέγματος σε σημεία της θύρας 7 για μεγαλύτερη ασφάλεια.

33) Να υπάρξει αμοιβαία συμφωνία μεταξύ των ΠΑΕ για φθηνές/προσιτές τιμές, στα εισιτήρια των φιλοξενούμενων φιλάθλων. Να ανοίγει η θύρα 7 των φιλοξενουμένων στο Ζωσιμάδες,μόνο για τους φιλάθλους των ΠΑΕ που θα παραχωρούν αντίστοιχη θύρα στους φιλάθλους του Πας Γιάννινα στους εκτός έδρας αγώνες του.Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ για τους φιλάθλους των "επαρχιακών" ΠΑΕ και 10 ευρώ για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού,Παναθηναϊκού,Άεκ,Πάοκ,Άρη.Αντίστοιχες τιμές και στους δικούς μας φιλάθλους εκτός έδρας.Θα αυξηθούν οι πωλήσεις των εισιτηρίων εάν είναι φθηνή η τιμή και θα γεμίζουν περισσότερο τα γήπεδα.Εκτός από το χρόνο που σπαταλά κάποιος φίλαθλος για να μετακινηθεί σε κάποια άλλη πόλη που αγωνίζετε η ομάδα του,δαπανά φυσικά και χρήματα.Κατά προσέγγιση δαπανά 10 έως 15 ευρώ για μετακίνηση άλλα τόσα για το εισιτήριο και 5 ευρώ περίπου για φαγητό.Συνολικά 25 έως 35 ευρώ,ένα ολόκληρο ημερομίσθιο δηλαδή,δεν είναι λίγα για τις μέρες που ζούμε.Γι'αυτό πρέπει να είναι χαμηλή και η τιμή των εισιτηρίων για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους.Δεν πρέπει να πληρώνουμε π.χ. 20 ευρώ όπως τα τιμολογεί η Ξάνθη. 

34) Για ζημιές από φιλοξενούμενους φιλάθλους στο γηπεδό μας,προτείνω την επόμενη φορά που θα αναμετρηθούν οι συγκεκριμένες ομάδες στο Ζωσιμάδες,να μην τους παραχωρηθεί η θύρα των φιλοξενουμένων.Εάν ξαναγίνουν ζημίες στη διάρκεια της πενταετίας από την πρώτη ζημία,τις επόμενες δύο φορές που θα αγωνιστούν να μην ανοίξει η θύρα των φιλοξενούμενων. 

35) Έκπτωση (π.χ.  -15% ) στη διαμονή των φιλοξενούμενων φιλάθλων σε καταλύματα των Ιωαννίνων,σε συνεργασία με την ένωση ξενοδόχων του νομού.Θα αναπτυχθεί ο αθλητικός τουρισμός τις ημέρες που θα υπάρχουν οι αγώνες του Πας Γιάννινα.Απαραίτητη προϋπόθεση η προαγορά εισιτηρίου για να υπάρχει η έκπτωση στη διανυκτέρευση. 
Συνεργασία με αντίστοιχες ενώσεις ξενοδόχων όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζεται εκτός έδρας,με σκοπό την αντίστοιχη διαμονή φιλάθλων του με προνομιακή έκπτωση.         

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Το νεο πλανο για την ομδα μας για την νεα χρονια, ωστε να εχουμε ορατη βελτιωση και μεις οι οπαδοι, εχει τεσσερα προυποθεσεις για μενα. [ 1]. Να γινει αμεσα ανανεωση με το κοουτς Πετρακη. [2 ]Ενισχυση της ομαδας με 4 μεταγραφες ποιοτικων ποδοσφαιριστων.[Ενας ογκολιθος σεντερ μπακ που να διαθετει και ταχυτητα, ενας μπαλαδορος στο κεντρο ,τυπου Ντε Βισεντι, ενας σεντερ φορ αξιοπρεπης  και συνεπης [εφοσον φευγει ο Κοντε]  και ενας η και δυο ταχυτατοι εξτρεμ ,που να μπορουν να υποστηριζουν το συστημα των αντεπιθεσεων ,που ουτως η αλλως παιζουμε σαν ομαδα.[ 3] Συνεπεια οικονομικη της διοικησης  σε οτι εχει συμφωνησει με τους παιχτες, ακομα και με ολο το προσωπικο της ΠΑΕ. Και[ 4]προσπαθεια ,ουσιαστικη  ομως , οχι σαχλαμαρες, απο την διοικηση να φερει τον κοσμο που απεχει , να επιστρεψει στο σπιτι του που ειναι το γηπεδο.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
σορυ το παραπανω μηνυμα με τις προτασεις μου αφορα την νεα χρονια 2018-2019

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Να κατέβει η ομάδα σε όλους τους αγώνες.Ξεκινάμε από εκεί.Το να βαριούνται που ζουν,σε αγώνες παρωδίες,ευχαριστώ δεν θα πάρω.Να το ξέρουμε από την αρχή να μην χαλάσουμε τα λεφτά που μας λείπουν στον ΠΑΣ.Δεν σέβονται το υστέρημα μας για να τους στηρίξουμε,τότε να πάνε να....
Αν δεν γίνει αυτό,τα υπόλοιπα δεν έχουν νόημα.Είναι κενού περιεχομένου.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Ναι φιλε fon7 . Να κατεβαινουμε και να τα παλευουμε.Το βασικοτερο που μου διεφυγε. Εχεις δικιο. Εγω να δεις τι ντροπη ενιωσα με τον Απολλων.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
Μια πρόταση για τη νέα χρονιά μιας και η φετινή πέρασε.

Προτείνω του χρόνου τα εισιτήρια διαρκείας να βγούνε αρχικά μέχρι την 20 αγωνιστική και μετά όποιος θέλει να μπορεί να το ανανεώσει πληρώνοντας το υπόλοιπο 

τρίτη σερί χρονιά να ζήσουμε την ίδια κωμωδία δε νομίζω να αντέξουμε

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Η πρόταση αφορά τη σαιζόν 2018 - 2019, αλλά και το εντεύθεν (μόνιμο) μέλλον.
Επειδή έχω βαρεθεί και κουραστεί να βλέπω κάθε χρόνο εμφανίσεις "ότι να `ναι", προτείνω, άπαξ δια παντός, επιτέλους, να επιλέξουμε εμφανίσεις που να χαρακτηρίζουν την ομάδα μας, και όχι ότι μας "σερβίρει" η κάθε εταιρεία.
Όπως ο "ξάδερφος" ο ολλανδός, να έχουμε, ως πρώτη, μία χαρακτηριστική εμφάνιση είτε με κάθετη ρίγα στο μέσον της φανέλας, είτε στο αριστερό μέρος της, είτε διαγώνια όπως επί εποχής Ντέβι.
Πρέπει επιτέλους, και για πάντα, να προσδιορίσουμε το στίγμα μας, και να ξέρουν όλοι, ακόμη και αυτοί που τυχαία ανοίγουν την TV, ότι η ομάδα με αυτές τις εμφανίσεις είναι ο ΠΑΣ. Έλεος πια με τις θαλασσί, τις μπλε, τις ριγωτές και ότι άλλο του έρθει του κανενός στο κεφάλι.
Είμαστε ο ΠΑΣ, και με τις θύμησες και τις καταβολές μας, από εκεί που ερχόμαστε (από το παρελθόν μας) αυτή πρέπει να είναι η "πανοπλία" μας.
ΥΓ. Θα πρότεινα στις εκάστοτε εμφανίσεις μας, να προσθέσουμε και μία μικρή, μαύρου χρώματος, λεπτομέρεια, ως ένδειξη φόρου τιμής και μνήμης σε όλους όσοι οδήγησαν, από αρχής μέχρι σήμερα, αλλά και για το μέλλον, τα βήματά μας. Έστω μία μικρή μαύρη ρίγα, αν όχι στις φανέλες, στα σορτς ή στις κάλτσες, για να αισθανόμαστε πάντα δίπλα μας τους δικούς μας ανθρώπους (παίκτες, προπονητές, ανθρώπους που πρόσφεραν από οποιοδήποτε πόστο), και σίγουρα τους φίλους, συνταξιδιώτες που "χάσαμε" μέσα στο χρόνο. Το δικαιούνται αυτοί, το οφείλουμε εμείς, σαν ομάδα - άσε που μπορεί να μας θυμίζει, ως φάρος και οδηγός (προς αποφυγή) και κάποιες "μαύρες σελίδες" (το 1984, το 2001, το 24>25, κλπ). 

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
ΥΓ. Θα πρότεινα στις εκάστοτε εμφανίσεις μας, να προσθέσουμε και μία μικρή, μαύρου χρώματος, λεπτομέρεια, ως ένδειξη φόρου τιμής και μνήμης σε όλους όσοι οδήγησαν, από αρχής μέχρι σήμερα, αλλά και για το μέλλον, τα βήματά μας. Έστω μία μικρή μαύρη ρίγα, αν όχι στις φανέλες, στα σορτς ή στις κάλτσες, για να αισθανόμαστε πάντα δίπλα μας τους δικούς μας ανθρώπους (παίκτες, προπονητές, ανθρώπους που πρόσφεραν από οποιοδήποτε πόστο), και σίγουρα τους φίλους, συνταξιδιώτες που "χάσαμε" μέσα στο χρόνο. Το δικαιούνται αυτοί, το οφείλουμε εμείς, σαν ομάδα - άσε που μπορεί να μας θυμίζει, ως φάρος και οδηγός (προς αποφυγή) και κάποιες "μαύρες σελίδες" (το 1984, το 2001, το 24>25, κλπ).
Καλή ιδέα αυτό

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
upload img

να υποθέσω ότι οι απαχπάν εννοείτε αυτή την εμφάνιση για εντός,κ τέλος.....  :pashat:

υγ..ο "ξάδερφος" απ την ολλανδία,εκτός παίζει με κάτι λαχανί-πράσινα,να υποθέσω ότι γι αυτά τα χρώματα θα συμφωνήσουμε στο "στα όρη στ΄άγρια βουνά".....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
Η συγκεκριμένη φανέλα είναι πολύ χάλια.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
Η συγκεκριμένη φανέλα είναι πολύ χάλια.
βλάσφημε!!!!!!!!!!!φωτιά θα πέσει να σε κάψει.....!
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Η πρόταση αφορά τη σαιζόν 2018 - 2019, αλλά και το εντεύθεν (μόνιμο) μέλλον.
Επειδή έχω βαρεθεί και κουραστεί να βλέπω κάθε χρόνο εμφανίσεις "ότι να `ναι", προτείνω, άπαξ δια παντός, επιτέλους, να επιλέξουμε εμφανίσεις που να χαρακτηρίζουν την ομάδα μας, και όχι ότι μας "σερβίρει" η κάθε εταιρεία.
Όπως ο "ξάδερφος" ο ολλανδός, να έχουμε, ως πρώτη, μία χαρακτηριστική εμφάνιση είτε με κάθετη ρίγα στο μέσον της φανέλας, είτε στο αριστερό μέρος της, είτε διαγώνια όπως επί εποχής Ντέβι.
Πρέπει επιτέλους, και για πάντα, να προσδιορίσουμε το στίγμα μας, και να ξέρουν όλοι, ακόμη και αυτοί που τυχαία ανοίγουν την TV, ότι η ομάδα με αυτές τις εμφανίσεις είναι ο ΠΑΣ. Έλεος πια με τις θαλασσί, τις μπλε, τις ριγωτές και ότι άλλο του έρθει του κανενός στο κεφάλι.
Είμαστε ο ΠΑΣ, και με τις θύμησες και τις καταβολές μας, από εκεί που ερχόμαστε (από το παρελθόν μας) αυτή πρέπει να είναι η "πανοπλία" μας.
Εγώ καταλαβαίνω ότι θέλεις με το ζόρι να βάλεις σε δημιουργικούς "μπελάδες" τον καλλιτέχνη φίλο μας...  B-)

Εμένα μου αρέσουν αυτές:

Ίδιες είναι βέβαια, με ελάχιστες παραλλαγές.
 :dab: