Αποστολέας Θέμα: Άντε και του χρόνου ...τι;  (Αναγνώστηκε 15472 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Άντε και του χρόνου ...τι;
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 21:24 »
Ασυμφώνηξα με τον VAMOS PAS απαχπάν καθότι μετά και τα αποτέλεσματα της τρέχουσας αγωνιστικής.... 12 πόντοι απομένουν ...αλλά δε βλέπω να τους παίρνούμε όλους...οπότε...άρχισε μάστορα να χτιζεις από τώρα για του χρόνου.... :mono:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 21:43 »
Το ωραίο ξέρεις ποιό θα είναι?
Να βάλει Μασούρα, Μαυροπάνο στο ματς π.χ. με τις γριές,
να κάνουν κανένα λάθος τα παλικάρια που θα κρίνουν το ματς υπέρ του Ηρακλή,
και μετά σαν "ωραίοι Γιαννιώτες" να αρχίσουμε να τα χώνουμε και στον ΧΒ και στον κόουτς και στα πιτσιρίκια για το πώς στήνονται και ξεστήνονται τα αντίσκηνα...
Και για τους δύο πρώτους, πάει στο καλό, τα έχουν ξανακούσει αυτά,
αλλά εάν πέσει τέτοιο βάρος στα μικρά,
ποιός θα αναλάβει τις ευθύνες?
Δυστυχώς δεν υπάρχει η φίλαθλη υποδομή στον κόσμο μας...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 22:23 »
Γιατί να τους βάλει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αγαπητό μου φιλαράκι; Για να οδηγηθούν σαν πρόβατα επί σφαγή; Λείψαν τόσα παιχνίδια; Θα μπορούσε κάλλιστα να τους βάζει να παίζουν 20'-30' στο τέλος για να αποκτήσουν το know how της κατηγορίας. Θα είναι άδικο να επωμισθούν τέτοιες ευθύνες. Σε άλλα παιχνίδια, όπως χθες πχ, αντί του Θέμη ή του Γαρουφαλιά...τι κουφό κι΄αυτό ρε φίλε...να βάλει παίχτη κουρασμένο από παιχνίδια εθνικής και με τζετ λανγκ...Δεν είμαστε καθόλου καλά στα μυαλά μας. Κι εγώ δεν ξέρω πόσους πόντους έχασε χθες με αυτή τη μαλακία... %-|

Καλός χρυσός αλλά για προπονητή δεν τον θέλω (προσωπικά γούστα εκφράζω, μην το ξεχνάτε)...ας τον έχει τεχνικό διευθυντή άμα τον θέλει πολύ, για την ηρεμία του τμήματος.

:flag:
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 22:45 »
Παράθεση
Γιατί να τους βάλει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αγαπητό μου φιλαράκι; Για να οδηγηθούν σαν πρόβατα επί σφαγή; Λείψαν τόσα παιχνίδια; Θα μπορούσε κάλλιστα να τους βάζει να παίζουν 20'-30' στο τέλος για να αποκτήσουν το know how της κατηγορίας. Θα είναι άδικο να επωμισθούν τέτοιες ευθύνες.   
Αγειασέτς πασιά μου.
Θα μπορούσε όντως να τους βάλει σε άλλα ματς νωρίτερα,
αλλά ποιός θα είχε την υπομονή να "ανεχθεί" τυχόν λάθη τους,
όσο η Ομάδα ήταν στο κόλπο της 5άδας και μετά τις Ευρωπαϊκές συμμετοχές?
Επαναλαμβάνω, δεν έχουμε φίλαθλη υποδομή.
Μεταξύ μας, θα ήθελα να τους βάλει στο ματς με την άεκ π.χ. και να αποφύγει τα δύο με Βέροια και Ηρακλή, στα οποία για κάποιους "απαγορεύεται" να χάσεις.
Οι άθλιες δηλώσεις του πρόεδρα τους καχύποπτους τους έκαναν ακόμα πιό καχύποπτους και άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...
Εδώ ακούμε και διαβάζουμε για άχρηστο ρόστερ...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 23:11 »
Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει ρίσκο να τα ακούσει ο προπονητής και να κάψεις τους παίχτες.Με την ΑΕΚ θα είναι ντέρμπι.Τα ίδια με γαύρο.Δοκιμές πάντως γίνονται συνέχεια.Στις προπονήσεις,στα φιλικά που σίγουρα θα γίνουν τον Μάιο αλλά και στην προετοιμασία.Παιχνίδια υπάρχουν και με την Κ-20.Γενικά από δοκιμές έχουμε πολύ ψωμί.Δυστυχώς τα περισσότερα από αυτά μένουν στο σκοτάδι.Το γιατί δεν γίνεται ρεπορτάζ για τέτοια θέματα δεν ξέρω.Στο ποκ και στο ποθ πάντως οι ρεπόρτερ πάνε και στήνονται στις προπονήσεις.Γνωρίζονται με παίχτες κτλ.Υπάρχουν και οι προετοιμασίες.Άλλο κεφάλαιο αυτό.
Εμείς λοιπόν θα δούμε 4 ματς ακόμα.Πάνω σε αυτά θα υπάρχει η γνωστή λογική.Η ομάδα είναι ένας ολόκληρος μηχανισμός.Είναι μια μηχανή που δουλεύει σε πολλά επίπεδα.Πολλά επίπεδα που είναι στο σκοτάδι.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 03 Απρ 2017 01:03 »
Οσα λαθη και να κανει τωρα ο πετρακης δεν γινεται να φυγει πριν το καλοκαιρι
Δεν γινεται να μην τον αφησεις να κανει αυτη την προετοιμασια και να δεις τι θα παρουσιασει τον σεπτεμβρη
Με πιθανο νεο υλικο και νεους σχηματισμους
Τα καταφερε καλυτερα αλλες χρονιες οποτε εχει ενα αλλοθι

Ειμαι της αποψης οτι τον διωχνεις μονο οταν δεις στη νεα χρονια οτι δεν υπαρχει καμια προοπτικη για καλο ποδοσφαιρο και ταυτοχρονα δεν ερχονται και καλα αποτελεσματα
Ανυποφορη η μπαλα που παιζουμε αλλα αυτο ειναι το τιμιο και το δικαιο απεναντι του
Θα κανουμε υπομονη 5 μηνες να δουμε και μετα

:mono: :pas: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δευ 03 Απρ 2017 02:59 »
Αυτα που λεγαμε τον δεκεμβρη βγηκαν τωρα.

Πετρακης πρεπει να φυγει κουραστηκε δεν μπορει αλλο, χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι καλος προπονητης ΑΛΛΑ ο κυκλος του εκλεισε.

Τα χαφ ολα διωξιμο, κοζορωνηδες λιλες πρεπει να μην πατησουν ουτε στην προετοιμασια

2 8ωρια ας δωσει καλα συμβολαια γιατι εκει ειναι το προβλημα.

Να κρατησει ζαιρο και κοντε, δινουν τα παντα μες στο γηπεδο και παιζουν γιατι γουσταρουν την ομαδα, σε αντιθεση με κατι αλλους που δεν τους ηξερε ουτε η μανα τους, ηρθαν στον ΠΑΣ και εγιναν βεντετες
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δευ 03 Απρ 2017 09:23 »
O Πετράκης έχει ταιριάξει στην κουλτουρα της ομάδας και στο στυλ της ομάδας και η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια είναι αξιοπρεπής γυμνασμένη με σωστό προγραμματισμόΗ αδυναμία του είναι η διαχειριση στα ορισμένα ματς ι. Ενδεικτικά θυμάμαι αυτό με τον Παναθηναικό στο κυπελλο που γύρισε όλη την ομάδα πίσω και χάσαμε δικό μας ματς και το πρόσφατο με τον Αστέρα.
Για εμένα πρέπει να μείνει ,........... διότι ποιον θα πάρουμε? (τυπου Τσιώλη δεν ταιριάζουν)

Αυτό που φταιει είναι ποδοσφαιρικο εγκλημα του καλοκαιριού  που το έχουμε χιλιοδει σε ομάδες .Δεν διαλύεις μια πετυχημενη ομάδα κάνεις τα πάντα (ως το σημείο εφικτού)  για να την κρατήσεις και να την δυναμώσεις

Μερικοί παικτες που δεν κάνουν για αυτό που θέλουμε να βλέπουμε και αυτό που βλέπαμε εως πέρυσι.
 Για εμένα ειδικά  Μπέριος- Κοζωρόνης στο κάλο ! 
Ο Κουτρης πάσα μηδεν , εκτος ενδεκάδας
Μπουκουβάλας και αυτός τιποτα ,εκτός
 ο  Γιάκος εκτος 11ενδεκάδας,
ο Λίλα και αυτος στο καλό !
ο Ακόστα εκτός ενδεκάδας πολυ πεσμένος, αλλαγή
Μιχαήλ πολύ πεσμένος και αργός .
 Ειδικά για τον Μπέριο δεν μπορουμε αλλό να τον βλέπουμε ,,αργός αμπαλος χωρίς διορατικότητα στο γήπεδο απλα επικύνδυνος για την ομάδα μας το παιδί  δεν κάνει γκάφα-γκολ σε κάθε ματς , τι να πρωτοθυμηθούμε....και με την Ξάνθη πάλι δικό του γκολ

Αρα θέλουμε παικταραδες - που έχουμε πει σε ποιες θέσεις αλλά και στην αμυνα να δούμε Μαυροπάνο
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 03 Απρ 2017 09:28 από PTOLEMEOS11 »

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δευ 03 Απρ 2017 09:32 »
Παράθεση
Για πες μου ρε mike τους λόγους?..
Θα κουράσουμε ...έχουν ειπωθεί αυτά...
Εν συντομία:
Είναι αδύνατο κάθε χρόνο να βγαίνει το project του χβ με την ομάδα καταχρεωμένη(6 μύρια σε δόσεις)
χωρίς ουσιαστική ενισχύση παρά μόνο αντικατάσταση των αποχωρησάντων κι οθεός βοηθός μετά.
Λόγω δόσεων τα λεφτά μπαίνουν με το σταγονόμετρο.

Ομάδα που άρχισε νωρίς προετοιμασία, χωρίς ανανέωση, χωρίς ενίσχυση με έναν κορμό να βγάζει το γολγοθά εδώ και χρόνια.
Χωρίς γήπεδο, χωρίς χώρους προπόνησης, τρέχει σαν τους γύφτους να βρεί γήπεδο όταν βρέχει.
Με αδυναμία να κάνει μια διορθωτική κίνηση το Γενάρη...τραυματισμούς έχεις, κάρτες έχεις, απρόοπτα έχεις (π.χ.Μαμπουλού Λίλα)
και να μην μπορείς να παίξεις επί ίσοις όροις...
Βάλε φέτος και την τύχη που δεν είχαμε όπως άλλες χρονιές,  λίγο τα κοράκια, τα λάθη του Πετράκη σε κάποια ματς (σημ. όποιος δουλεύει κάνει λάθη)
τη λογική κάμψη κάποιων παικτών(δεν είναι ρομποτ)
και βέβαια  τις μέγιστες δηλώσεις του χβ και το άδειο γήπεδο!!!
Με όλα αυτά θεωρείς ότι υπήρχαν οι προϋποθέσεις γα 5άδα και να ζητάς αλλαγή ρόστερ?
Ή ότι φταίει μόνο το ρόστερ?
Εντάξει!!!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δευ 03 Απρ 2017 09:37 »
Ο Πετράκης είναι κεφάλαιο για την ομάδα. Με το κεφάλαιο δεν εννοώ αλάνθαστος, αλάνθαστος μόνο ο Θεός (κι αυτό ακόμα, παίζεται). Η επίδραση του όμως στην ομάδα, ακόμα και με την ηρεμία που κάποιοι κατακρίνουν, είναι ευεργετική. Η ομάδα έχει χτιστεί και έχει αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα πάνω σε μια φιλοσοφία δυσκολοκατάβλητης ομάδας (το φανερώνουν οι λίγες συγκριτικά ήττες). Αυτό είναι και πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα. Ναι, κατά καιρούς δεν αποδίδει αυτό που λένε ορισμένοι "όμορφο" ποδόσφαιρο και όντως φέτος φάνηκε να υστερεί στο να μετατρέπει το Χ σε νίκη. Για όσους θένε "όμορφα" "φαντεζί" ποδόσφαιρα έχω να πω να πάνε να παρακολουθήσουν τσίρκο, ομάδα α λα ηρακλάκο του Χατζηπαναγή, να λένε πόσο τον θαυμάζουν όλοι και αυτός να τερματίζει πχ όγδοος στο πρωτάθλημα και να αμοίβεται με φιλικά χτυπήματα στην πλάτη, εγώ δεν θέλω. Η ομάδα πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτό το πολύ καλό που έχει χτιστεί ήδη από τον Πετράκη. Με κάποιες προσθήκες στο κέντρο που να δίνουν μια πιο αποτελεσματική οργάνωση παιχνιδιού στον επιθετικό τομέα, μια πινελιά ακόμα μπροστά και λίγο περισσότερο ατσάλωμα στο κέντρο της άμυνας που λείπει ίσως λίγη ταχύτητα, η ομάδα μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά (να μην ξεχνάμε και την ελλειματική προετοιμασία που αναγκάστηκε να κάνει το προηγούμενο καλοκαίρι η ομάδα). Ας χαμηλώσουν κάποιοι τη μύτη που τσαμπουνάνε για "ειδικά βάρη" κτλ. Αυτό που χτίζεται με κόπο είναι πάντα πολύ εύκολο να γκρεμιστεί-ας θυμηθούν τη διάλυση της εθνικής αμέσως μετά το μουντιάλ. Και μην ξεχνάνε κάποιοι το οικονομικό κομμάτι και τις κυοφορούμενες αλλαγές στον αριθμό των ομάδων που θα υπάρχουν στην Α' Εθνική. Συνετά, όχι μεγαλοστομίες πάνω που η ομάδα έχει παίξει τόσα χρόνια στην Α' για να μην ξανέρθουν οι εποχές της τρίτης εθνικής. Άμυνα άμυνα και πάλι άμυνα. Μόνο όταν έχεις τέτοια βάση μπορείς να προσπαθήσεις να παίξεις και πιο επιθετικά

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δευ 03 Απρ 2017 10:03 »
Συμφωνω τα ίδια λέμε ............(  και η διαιτησία παιζει ρόλο και το γήπεδο και όλα .....) αλλα προπάντων τι παίκτες έχεις όταν έχεις καλό προπονητή

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Δευ 03 Απρ 2017 10:04 »
Ένα τεράστιο μπράβο σε όλα τα παιδιά και στο προπονητικό τιμ της ομάδας !

Παλεύοντας όλη τη χρονιά με αντίξοες συνθήκες, κατάφεραν να βρίσκονται στην 8η θέση !

Κάθε άλλη ομάδα με τέτοιο κυνήγι θα είχε καταρρεύσει :
α) Διαιτησία κόντρα σε τουλάχιστον 20 από τα 26 ματς
β) ΜΜΕξαπάτησης και βρωμοσάιτ να μας πολεμάνε συνεχώς
γ) Ένα εχθρικότατο κατεστημένο π.χ. δες Καυτατζόγλειο.
δ) Την παραδοσιακή ηπειρώτικη εσωστρέφεια, που τείνει να εξελιχθεί σε 5η Φάλαγγα.

Έχουν πετύχει έναν ΑΘΛΟ !!

Το Σάββατο δείξαμε πόσο καλύτερη ομάδα είμαστε απέναντι στην 6η Ξάνθη, που όπως την είδα εγώ ήταν ισάξια ή και κατώτερη Παναιτωλικού και Βέροιας. Τουλάχιστον έτσι φάνηκε έχοντας απέναντι τον ΠΑΣ

Κι εμείς αντί να στεκόμαστε στην παγκόσμια πρωτοτυπία να σφυρίζεται λήξη στο 93:30 και να μην αφήνεται να εκτελεστεί το φάουλ, ενώ το ματς θα έληγε κανονικά στο 94, καθόμαστε κι αυτομαστιγωνόμαστε....

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δευ 03 Απρ 2017 10:41 »
Παράθεση
Ας χαμηλώσουν κάποιοι τη μύτη που τσαμπουνάνε για "ειδικά βάρη" κτλ. Αυτό που χτίζεται με κόπο είναι πάντα πολύ εύκολο να γκρεμιστεί-ας θυμηθούν τη διάλυση της εθνικής αμέσως μετά το μουντιάλ. Και μην ξεχνάνε κάποιοι το οικονομικό κομμάτι και τις κυοφορούμενες αλλαγές στον αριθμό των ομάδων που θα υπάρχουν στην Α' Εθνική. Συνετά, όχι μεγαλοστομίες πάνω που η ομάδα έχει παίξει τόσα χρόνια στην Α' για να μην ξανέρθουν οι εποχές της τρίτης εθνικής. Άμυνα άμυνα και πάλι άμυνα. Μόνο όταν έχεις τέτοια βάση μπορείς να προσπαθήσεις να παίξεις και πιο επιθετικά

Αυτοί που τσαμπουνάνε για ειδικά βάρη φιλαράκο, τυχαίνει να έχουν πολύ χαμηλά τη μύτη τους. Έχουν δει πολλά, και καλά και κακά και έχουν μάθει και διδαχθεί από αυτά...
Ο ΠΑΣ θες δεν θες, έχει ειδικό βάρος πάρα πολύ μεγάλο, στο μυαλό όχι μόνο των φιλάθλων του, αλλά και των οπαδών άλλων ομάδων. Γι' αυτό και όταν παίζει η ομάδα τους με τον ΠΑΣ, δίνει χαρακτήρα ντέρμπι στο ματς. Το ειδικό αυτό βάρος το απέκτησε αφ' ενός λόγω της δυναμικής της ομάδας των Αργεντινών αλλά και μετά -ως φόβητρο , ειδικά των μεγάλων- και αφ' ετέρου της μεγάλης φίλαθλης (οπαδικής) μάζας που ακολουθούσε παντού την ομάδα και μάλιστα με συμπεριφορές υψηλών στάνταρντς.

Η ομάδα αυτή είχε πάντα επιθετικό χαρακτήρα στο παιχνίδι και έτσι κατόρθωνε και ξεπερνούσε τον σκόπελο των αμυντικογενών αντίπαλων ομάδων. Έβλεπες κάτι σκορ 6-3, 5-1, 4-2, 3-1 κλπ. Ξαφνικά, εδώ και 2 χρόνια γίναμε αμυντική ομάδα, με ότι και αν συνεπάγεται αυτό. Ειδικά φέτος το θέαμα ήταν ανυπόφορο. Εσένα αν σου αρέσει αυτό το είδος παιχνιδιού, δικαίωμα σου...περί ορέξεως κολοκυθόπιτα (της γιαγιάς ηπειρώτισσας)... Η καλή επίθεση πάντα νικάει την καλή άμυνα...έτσι ξέρω εγώ...τον καλό επιθετικό, μία-δύο φορές θα καταφέρεις να τον σταματήσεις...ε την τρίτη θα αναγκαστείς να του κάνεις φάουλ, πέναλτι, άσχημο τζαρτζάρισμα για κάρτα κλπ. Γι' αυτό και η Ατλέτικο στην Ισπανία είναι πάντα στη σκιά των 2 άλλων αντιπάλων της που παίζουν φουλ επιθετικά. Όλα είναι σχετικά στο ποδόσφαιρο βέβαια.

Όταν η μη ήττα, καταλήγει σε ισοπαλία να μου λείπει...λίγες ήττες, πολύ λίγες νίκες και πολλές ισοπαλίες...πολύ μέτριοι δείκτες για μία ομάδα σαν τον ΠΑΣ, που μπήκε σε άλλη κατηγορία πλέον, με τις εμφανίσεις των τελευταίων 5-6 χρόνων.

Καλημέρα από την Μονμάρτρη :)  της Αθήνας!
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 03 Απρ 2017 10:48 από jimakos »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Δευ 03 Απρ 2017 10:52 »
Επίσης, ο Πετράκης δεν έκανε κάτι άλλο, από το να διαχειριστεί αξιοπρεπώς την ήδη πολύ καλή ομάδα που του κληρονόμησαν ο Άγγελος και ο Χριστόπουλος, με τις γνωστές προσθαφαιρέσεις παιχτών άλλων σημαντικών και κάποιων ασήμαντων. Είναι και αυτό κάποια επιτυχία...αλλά μέχρις εκεί.

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δευ 03 Απρ 2017 10:57 »
.....καλά τα λέει ο απαχπάν,αλλά κομματάκι παραλθοντολογεί..το ηθικό βάρος ,το βάρος της φανέλας ,οι μάζες των φιλάθλων,είναι ιστορίες (όμορφες όντως) από τα παλιά....κανένα "βάρος φανέλας" ούτε ο πολύς κόσμος ,δεν εμπόδισαν την ομάδα από τη κατρακύλα στη Γ Εθνική,στο όχι τόσο μακρυνό παρελθόν....ο προπονητής είναι κείνος που κάνει ομάδα,από το "υλικό" που έχει στη διάθεσή του,κ είναι γνωστό ότι από ένα κομμάτι ψωμί,δε φκιάνεις ένα κομμάτι τυρί.....  ;)
υπάρχει μπαγιόκο ?θα κάνεις ομάδα ..δεν περισσεύει?ο Θεός βοηθός ....δεν είναι κ άσχημη η θέση της ομάδας στο πίνακα (σε αντίθεση με την εικόνα του μισοάδειου,μόνιμα,γηπέδου).....ομάδες με πιστοποιημένους απατεώνες (ατρόμητος,βέροια,λεβαδειά ,λάρσα κλπ)είναι κάτω από μας,άγχος επιβίωσης δεν υπάρχει....σύλλογοι με εξίσου "ιστορικό" παρελθόν (Δόξα,Εθνικός,Προοδευτική κλπ),είναι στα χαμένα της Γ εθνικής,δεν τις είδαμε δεν τις απαντήξαμε για χρόνια,ξεκολιΆρης κ φΟΦΗ στη Β.....κ να βάλω κ ένα ερώτημα σαν χαζός που είμαι.....θα κάνει κάνα θαύμα ο αντικαταστάτης του Πετράκη,με του ίδιου επιπέδου "υλικό"? άντε κ άλλη μια ερώτηση....από τις ακαδημίες του ΠΑΣ,υπάρχουν πιτσιρικάδες που να πονάνε τη φανέλα κ να μπορούν να αξιοποιηθούν? εκεί είναι όλα τα λεφτά,που δεν περισεύουν έτσι κ αλλιώς ούτε στη Γιάννενα ούτε στην Ήπειρο συνολικότερα.....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Δευ 03 Απρ 2017 11:27 »
Επίσης, ο Πετράκης δεν έκανε κάτι άλλο, από το να διαχειριστεί αξιοπρεπώς την ήδη πολύ καλή ομάδα που του κληρονόμησαν ο Άγγελος και ο Χριστόπουλος, με τις γνωστές προσθαφαιρέσεις παιχτών άλλων σημαντικών και κάποιων ασήμαντων. ...

....κάτι που δεν είχαν καταφέρει οι Παντελίδης, Τσιώλης οι οποίοι παρολίγο να μας ρίξουνε, αν ενθυμείσαι καλώς.

Θες να μπλέξουμε πάλι σε περιπέτειες ;
Δε σου αρέσει που ήδη είσαι στα ψηλά και αν είχες σωστή διαιτησία 50-50 θα είχες πάει πιθανότατα στους 8 του Κυπέλλου και 5άδα-6άδα Πρωταθλήματος ;
Δε σου άρεσε που έπαιξες με Αλκμαάρ ;
Θα πρέπει ν'αρχίσουνε πάλι οι Καρδίτσες κι οι Καστοριές ;

Εμένα προσωπικά δε μ' αρέσει ν' αγωνίζομαι με τον Πιερικό και να τον κερδίζω 3-1.
Προτιμώ να αποτελώ έναν υπολογίσιμο αντίπαλο με 7 ήττες σε 26 παιχνίδια Α' κατηγορίας.
Τα θεμέλια της σκέψης μας θα πρέπει να είναι τα Γεγονότα και η Λογική, τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Δευ 03 Απρ 2017 12:08 »
Μου άρεσε που παίξαμε με την Άλκμαρ...θα μου άρεσε περισσότερο να παίζαμε Ευρώπη επί Χριστόπουλου που πήραμε την 5η θέση παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο.

Είπαμε και το ξαναλέμε...για να πάω στο γήπεδο και να βλέπω τον ΠΑΣ, θέλω κίνητρα. Καλό ποδόσφαιρο, σωστό πρόεδρα και όχι πατζαρολόγο και προπονητή που να έχει ομάδα έτοιμη για όλα. Μέχρις ενός ορίου καλύφθηκα. Δεν μου αρκεί το αντιποδόσφαιρο το φετινό και η 8-9 θέση για να λέω ΜΠΡΑΒΟ στον Πετράκη και στον Χοντρό. Υπάρχουν πάρα πολλοί -μεταξύ των οποίων κι εσύ- που τα λένε...δεν είμαστε όλοι καλοί ΠΑΣολέδες...μερικοί έχουμε και κάποια μικρόβια μέσα μας που μας εμποδίζουν να λέμε εύκολα καλές κβέντες. Οι καθαρές και θαρραλέες κουβέντες δημιουργούν θετική αντιμετώπιση...αντίθετα η κρυψίνοια και η κακώς εννοούμενη ηπιότητα δημιουργούν ανασφάλεια και υποψίες... για όσους αντιλαμβάνονται τι λέω... Και τα μπράβο τους πήραν, και την στήριξή μας πήραν, όταν την άξιζαν, αλλά φίλτατε ΠΑΥΛΑΡΑ, φέτος δεν είναι για ΜΠΡΑΒΟ...κάθε άλλο μάλιστα!

ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣ και τελεία!!!

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δευ 03 Απρ 2017 12:12 »
Αν είχες έναν Ντεβινσέντι στο κέντρο θα χτυπούσες και πρωτάθλημα. Δεν είχαμε όμως ούτε καν Τσουκαλά.
Και πάλι καλά πήγαμε να λέτε.
Όσο για τον Πετράκη εγώ μόνο θα σταθώ στις κρίσεις των παικτών (δεν θυμάμαι τώρα ποιούς) που όταν τους ρωτάνε ποιος ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχαν ποτέ λένε ο Πετράκης (όταν ήταν στη γ' ή β' κιόλας)...

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #93 στις: Δευ 03 Απρ 2017 12:29 »
Παιδιά ας χαλαρώσουμε με τον Πετράκη.
Από την αρχή το είχα πει ότι στόχος της φετινής χρονιάς είναι η άνετη παραμονή.
Βγήκαμε Ευρώπη, δεν έχουμε ρόστερ, δεν έχουμε υποδομές. Τα έχουμε πει χίλιες φορές.
Ποιος άλλος να έρθει τώρα και να κάνει τι; Τον Κοζορώνη παιχταρά; Τα χουμε πει για τα χαφ.

Επειδή μ' αρέσει να βλέπω τα πράγματα σε ιστορική οπτική θα πω τι πρέπει να γίνει την επόμενη πενταετία για να ανέβουμε επίπεδο:

-Αδιαπραγμάτευτη η παραμονή μας στη Σκουπρολίγκα.
-Τεντωμα του αγωνιστικού χώρου σε κάθε αγώνα.
-Σταθερός προπονητής για τα επόμενα 5 χρόνια.
-Τακτοποίηση χρεών και μείωσή τους κάτω από τα 4 εκατομ.
-Μια ακόμη έξοδος στο Γιουρόπα και ένας τελικός.
-Δάνειο της ΠΑΕ για κατασκευή ιδιόκτητης προπονητικής και υπερσύγχρονης εγκατάστασης, όπου θα δημιουργούνται τα
 αστέρια όχι των Ιωαννίνων και της Ηπείρου αλλά της Ελλάδας και των Βαλκανίων.
-Δικτατορία των οπαδών του Π.Α.Σ. Γιάννινα και απαγόρευση κάθε άλλης οπαδικής η φίλαθλης έκφρασης μέχρι να πάρουμε πίσω αυτά που μας κλέψαν 30 ολόκληρα χρόνια οι μεγάλοι. Ύστερα βλέπουμε...

Όλα αυτά είναι εφικτά.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δευ 03 Απρ 2017 12:47 »
jimako νομιζω το παρατραβας λιγακι
Ισως να εισαι εντελως σιγουρος οτι θα συνεχιστει αυτο το αγωνιστικο στραπατσο και να δικαιωθεις
Αλλα εγω δεν μπορω να μην δωσω αλλη μια ευκαιρια περιμενοντας το καλυτερο

Οσο για το αν η καλυτερη επιθεση κερδιζει την καλυτερη αμυνα ειναι δεδομενο οτι σε διαρκεια χρονου η καλυτερη αμυνα θα κερδιζει παντα
Αυτη κερδιζει τιτλους και πρωταθληματα και οχι η καλυτερη επιθεση
Εμεις δεν εχουμε τιποτα απο τα 2 αυτη τη στιγμη παρολο που παιζουμε με 3 στοπερ
Ισως γιατι στο νευραλγικο κομματι του κεντρου απο οπου περνανε ολα εχουμε πιασει πατο εντελως

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 03 Απρ 2017 13:13 »
Οσον αφορά για τον Πετράκη, νομίζω οτι με το υλικό που έχει εξαιτίας της οικονομικής εξυγίανσης (και καλά!!!) νομίζω οτι τα έχει πάει πολύ καλά.

Και ναι θα ον ήθελα και του χρόνου στον πάγκο του ΠΑΣ.

Μαζί με αυτό θα ήθελα όμως να δώ και 2-3 προσθήκες παικτών που θα κάνουν την διαφορά.

Μόνο τότε θα κριθεί ο προπονητής, και οχι τώρα, που βάζει μέσο τον Γαρουφαλιά, και κλείσαμε την 6η ομάδα μονότερμα.

Συμπερασματικά εχω την γνώμη οτι ο Πετράκης πρέπει να μείνει στην ομάδα γιατί έχει δέσει μια χαρά.
....

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 03 Απρ 2017 13:18 »
Θέλω να μείνει και θέλω να δώσει δείγματα ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες.
Αν μέσα στα επόμενα τρία χρόνια προκύψει και κανας τελικός κυπέλλου ή/και νέα ευρωπαϊκή έξοδος, θα είμαι υπερευχαριστημένος.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δευ 03 Απρ 2017 14:04 »
Κοντός ψαλμός αλλελούϊα παίδες...εύχομαι να δικαιωθείτε εσείς...γιατί αν δικαιωθώ εγώ, τότε θα δούμε άσχημα πράγματα.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Δευ 03 Απρ 2017 14:18 »
Το σιγουρο ειναι οτι παμε για την πιο δυσκολη σεζον...
Η ομαδα χρειαζεται ενισχυση σε πολλους τομεις
και μη ξεχνατε οτι του χρονου πεφτουν 4 ωστε να μειωθουν οι ομαδες
η πιο κρισιμη χρονια θα ειναι.
οποιος πεσει του χρονου μαυρο φιδι που τον εφαγε

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Δευ 03 Απρ 2017 14:36 »
Ειτε μεινει ειτε φυγει ο Πετρακης(για εμενα πρεπει να αντικασταθει) η ομαδα χρειαζεται επιτελους αγωνιστικο πλανο για του χρονου.
Με δεδομενη φανταζομαι την φυγη Λιλα η ομαδα θα εχει το συμβολαιο του(πανω απο 100.000 νομιζω) να το διαθεσει σε καποιον πραγματικα καλο χαφ.Δεν νομιζω οτι η παιχτουρα ο Ριμολντι επαιρνε περισσοτερα,πραγμα το οποιο σημαινει οτι αν υπαρχει τμημα σκαουτινγκ στην ΠΑΕ μπορεις να βρεις εναν μακρυμαλλη Αργεντινο παιχταρα που θα φερει και 500 νοματαιους στο γηπεδο.Λογικα θα αποτελεσει παρελθον και ο Μπαμπουλου ο οποιος παλι εχει ενα βαρβατο συμβολαιο.Ας κοιταξουν να βρουν και εκει κατι αξιοπρεπες με αυτα τα λεφτα και να συμμαζευτει λιγο η ομαδα και επιθετικα.Και επιτελους να δωθουν ευκαιριες σε νεαρους παιχτες της ομαδας μας.Δεν μπορω να καταλαβω για ποιον γαμ..νο λογο παιρνει χρονο συμμετοχης ο δανεικος Κοροβεσης τωρα που η χρονια εχει σχολασει και δεν κοιταμε να παρουν χρονο παιδια τα οποια εχουν συμβολαιο με την ομαδα μας.
Φταιει και ο κοσμος που δεν ερχεται γηπεδο,αλλα και η ομαδα δεν εχει δωσει κινητρα για να τον φερει κοντα της.Γενικα με Πετρακη,αλλα ειδικοτερα φετος μας εχουν πονεσει τα ματια.Ταμπουρι και γιομα δεν λεγεται ποδοσφαιρο.Η ομαδα ειναι απιστευτα αδουλευτη στην επιθετικη αναπτυξη.Και το κακο ειναι οτι παιζοντας ταμπουρι,εχουμε δεχθει παρα πολλες τελικες απο τους αντιπαλους.Δοξα το Θεο υπηρχε ο Πασχαλακης σε πολλες περιπτωσεις και δεν φανηκε τοσο η αμυντικη μας ανυπαρξια.Και επιτελους οχι αλλο Γιακο,οχι αλλο καρβουνο.Εφυγε ο Τζανης και καθιερωσαμε τον Γιακο.Πρεπει παντα να υπαρχει καποιος αμπαλος στην ομαδα για να ανεβαινει η πιεση του κοσμου?
Το βασικοτερο ολων το αφησα για το τελος.Ας βρουν χρηματοδοτη που θα του χτισουμε και αγαλμα,να φτιαξει εναν χωρο να προπονειται η ομαδα.Δεν γινεται να δηλωνουμε εδρα προπονησης οπου ξημερωσει.Δεν ειμαστε φορτοταξι....