Αποστολέας Θέμα: Άντε και του χρόνου ...τι;  (Αναγνώστηκε 15473 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Άντε και του χρόνου ...τι;
« Απάντηση #25 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 00:02 »
Νομιζω το οτι η προετοιμασια ξεκινησε τοσο νωρις ηταν καταστροφικο για την ομαδα
σε συνδυασμο με το τραυματισμο του ακοστα
σε ενα σημειο που παιζαμε την καλυτερη μπαλα στην ελλαδα
και ο οποιος ακοστα για μενα δεν επανηλθε ποτε στην προηγουμενη κατασταση
Εχασε σε πολυ κομβκο σημειο και ο κοντε πολλα αγωνιστικα λεπτα, μεχρι να φορμαριστει και να ξαναπιασει το πιστολι του
και μεχρι να καταλαβουμε τι εχει συμβει
αρχισαμε να χανουμε θεσεις στη βαθμολογια και απο 2οι φτασαμε 8οι

Να επανελθω στο θεμα της προετοιμασιας οπου αν θυμαμαι καλα
τις συνεχομενες χρονιες που εβγαινε ο αστερας τριπολης ευρωπη και επαιζε απο νωρις
εκανε μεγαλες κοιλιες  κοντα στα χριστουγεννα και λιγο πιο μετα
και με μπατζετ 5πλασιο απο το φετινο δικο μας

κατα τη γνωμη μου το ροστερ χρειαζεται περισσοτερο βαθος
αν η ΠΑΕ εχει δημιουργησει οικονομικες τρυπες ας τις καλυψει οπως θελει
αλλα οχι με ξεπουλημα της ομαδας

Επισης θα ηθελα απο τον κ. Πετρακη να παιζει πιο τολμηρα
θεωρω οτι χασαμε πολλους βαθμους επειδη φοβηθηκε παιχνιδια.
βεβαια μπορει αν επαιζε διαφορετικα να χαναμε βαθμους αλλου
δεν ειμαι προπονητης ( αν εξαιρεσουμε την τεραστια καριερα μου εδω και 17 χρονια στο football manager)
και ουτε θελω να γινω
απλα καταθετω τη γνωμη μου σαν φιλαθλος

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 00:08 »
Τα ειπες ολα παγουρενκο...

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 01:09 »
Το χουμε πάρει λίγο βαριά ή μου φαίνεται?
42 βαθμούς είχαμε πέρσι, έχουμε 33 φέτος κι απομένουν 6 αγωνιστικές ακόμη.
Πάνω κάτω στα ίδια είμαστε..
42 πέρσι
53 πρόπερσι
41 το 13/14
44 το 12/13
Δεν πάμε και για κακή χρονιά..

Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο μοντέλο (και σαφώς με τον ίδιο προπονητή)
Η "προσθήκη" πρέπει να γίνει στις εγκαταστάσεις
η "αναβάθμιση" στο ρόστερ, είναι το μεθεπόμενο βήμα

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 09:39 »
Παράθεση
Φίλε mike71 εμείς λέμε τη πρέπει να γίνει και όχι τη καβούρια έχει ο Χριστοβασίλης..
Δε διάβασες σωστά το ποστ μου
Παράθεση
Αν και είναι σωστή η άποψη για το πως μπορεί η ομάδα να ισχυροποιηθεί
και να δείξει του χρόνου ένα πιο ποιοτικό πρόσωπο, αλλά είπαμε να μιλάμε με πραγματικά γεγονότα.

Άλλο όμως τι πρέπει να γίνει... και άλλο τι μπορεί να γίνει.

Αν φτιάξεις αυτή τη στιγμή μια νέα ομάδα (που έτσι κι αλλιώς δε μπορείς λόγω χρεών),
ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθεί η συνοχή, η οποία μας προσέδωσε τα τελευταία 5 χρόνια το προνόμιο
να κινούμαστε στο εύρος 5-9 των θέσεων της βαθμολογίας.

Ο Πασχαλάκης μπορεί να πωληθεί καλύπτεται το κενό, ο Κόντε απαγορεύεται να φύγει,
οπότε μένει να αντικατασταθούν οι θέσεις όσων θα φύγουν...αν φύγουν
(Ζαϊρο, Ακόστα, Λίλα, Μαμπουλού, ο Μπέριος ανανέωσε μέχρι το 2020 και ο κοροβέσης είναι σαν να μην ήρθε)
με προσπάθεια να κρατήσεις κάποιον από αυτούς και παράλληλα προώθηση φερέλπιδων παικτών (Μασούρα, Μαυροπάνος, Ντόλοβατς κλπ) ΑΜΕΣΑ.
Οπότε με 2-3 άντε 4 στοχευμένες κινήσεις διατηρείς το ίδιο προφιλ και αν σου βγουν οι νέοι έχεις ομάδα και για την επόμενη 5ετία.

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 11:02 »
Σε γενικές γραμμές, διαφωνώ με τους προλαλήσαντες.

Η φετινή χρονιά ήταν εξαιρετική, λαμβάνοντας υπόψη ότι σε κυνηγήσανε Θεοί και Δαίμονες.
Ο Καρανίκας τιμωρήθηκε λες και έκανε το τάκλιν του Λισγάρα ! Ο διαιτητής έδωσε εναντίον μας πέναλτι 5 δευτερόλεπτα μετά τη φάση ! και άλλα τραγελαφικά.
Απλά δεν αναπληρώθηκαν στο 100% τα κενά των Ίλιτς, Τσουκαλά οι οποίοι - κακά τα ψέματα - υπήρξαν κολώνες του συστήματος ΠΑΣ και μάλιστα γνωριζόταν με κλειστά μάτια, εκτός φυσικά του ότι είχαν προσωπικότητα.
Θεωρώ ότι αν υπήρχαν αυτοί οι δύο ( και δε μας κυνηγούσαν Θ. κ Δ. ) θα ήμασταν στη βαθμολογία του Πανιωνίου.
Πάντως κι αυτοί που απέμειναν είχαν φιλότιμο και το πάλεψαν.

Του χρόνου με τον ίδιο κορμό και μια μεταγραφή-λαβράκι, δημιουργικά, τύπου Ντε Βισέντι-Τσουκαλά-Τσάβες, πάλι ο στόχος θα είναι 5άδα.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 11:37 »
καταρχην αν δεν ξερεις ποιοι θα μεινουν τι να προτεινεις?
για μενα θαναι φοβερη απωλεια να πουλησεις κοντε......δυστηχως φετος δεν μας βγηκε το πλανο....δεν ταιριαξαν οι παιχτες στις θεσεις που θελαμε....συν οτι το κεντρο μας ειναι πολυ κατωτερο για μια υπερβαση για δευτερη συνεχη χρονια

το κακο ειναι οτι με την επιστροφη ζαιρο....τη διαφαινομενη αποχωρηση μαμπουλου (και ελπιζω οχι την πωληση κοντε) καλεισαι να φτιαξεις -ταιριαξεις  καιριες θεσεις στο σημερινο ποδοσφαιρο....και να αρχισεις απ την αρχη παλι απο τη μεση και μπροστα.....κακο αυτο

να δουμε...εχουμε και αδειοδοτησεις μπροστα.....παντως για μενα η εικονα που μου εδωσε η ομαδα φετος ηταν οτι "εσκασε".....επισης μου εδωσε την εντυπωση ο πετρακης οτι αυτο το μη κουμπωμα της ομαδας φετος του δημιουργουσε προβληματα....ισως εκει και να οφειλεται η ατολμια η οι μη γρηγορες αλλαγες.......

ο προπονητης σιγουρα ξερει πιο καλα απ ολους μας....ηξερε π.χ  γιατι δεν εβαζε βινταλ οταν ολοι εκραζαν

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 13:52 »
Θα πρεπει να δουμε λιγο πιο ρεαλιστικα τα πραγματα και οχι με εικασιες του στυλ,ελπιζω του χρονου να μην ειναι ετσι.
Η αποψη μου ειναι οτι ο κ.Πετρακης θα πρεπει να αποτελεσει παρελθον.Ο ανθρωπος οτι ειχε να δωσει το εδωσε.Τον ευχαριστουμε για ολα,και για το ηθος του αλλα και για τον αγωνα που εδωσε χωρις να εχει ολα τα οπλα στα χερια του.Υπαρχουν τεχνικοι ικανοι να χτισουν κατι καλο,αρκει να υπαρχει πλανο και ορεξη απο την διοικηση για βρει τον καταλληλο.
ΠΑΣ δεν γιναμε ουτε για τους τιτλους,ουτε για τις επιτυχιες.Δεν με χαλαει το οτι φετος δεν καναμε την υπερβαση,αλλα το οτι η ομαδα πραγματικα δεν βλεποταν αγωνιστικα,εκτος απο 4-5 ματς.
Αν θεωρησουμε δεδομενο οτι θα αλλαξει ο χλοοταπητας στο Ζωσιμαδες,ας ελπιζουμε να γινει κατι και στο Πανηπειρωτικο.Που για να ειμαστε ρεαλιστες οπως προειπα,δυστυχως θα μας μεινει μαραζι,δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι εκει.
Στα των παιχτων.Δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να μεινει ο Ζα'ι'ρο και ο Κοροβεσης.Αλλα πρεπει οπωσδηποτε να μεινει ο Κοντε (και ο Πασχαλακης αν δεν δωσει καποια ομαδα τουλαχιστον 600.000-700.000).Θελουμε σιγουρα αμυντικο χαφ,κεντρικο χαφ και 2 εξτρεμ.Στα μετοπισθεν ειμαστε καλα,αν υποθεσουμε οτι Μασουρας και Μαυροπανος θα υπολογιζονται ως εναλλακτικες και παρουν τις ευκαιριες τους.Απ'οτι ειδα στις υπογραφες των παιχτων στο πανο,υπαρχει και ο Ντολοβατς στο ροστερ,οποτε εχουμε και εκει εναν ελπιδοφορο παιχτη για τις θεσεις περιφερειακα του φορ.
Και για να κλεισω.Ειναι τοσο χαμηλο το επιπεδο του Ελληνικου ποδοσφαιρου που με λιγα αλλα στοχευμενα εξοδα μπορεις να φτιαξεις κατι πραγματικα καλο.
Υπαρχει το μερακι????

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #32 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 14:22 »
Ας μην απογοητευόμαστε άλλο για όσα δεν έγιναν.
Ας σκεφτούμε αυτά που μπορούν και πρέπει να γίνουν στο άμεσο μέλλον.

Προσωπικά δεν πίστεψα ότι θα βγούμε 5αδα φέτος. Νομίζω δεν γίνεται ομάδες με αυτό το μπάτζετ και αυτές τις υλικοτεχνικές υποδομές να χτυπάνε 2 συνεχόμενες φορές έξοδο στην Ευρώπη και 5άδα.

Τέλος, πάμε παρακάτω με αισιοδοξία και θέληση.

We shall go on to the end
We shall fight everywhere
We shall fightover the seas and oceans.
we shall fight with growing confidence and growing strength in the air.
We shall defend our town whatever the cost may be
we shall fight on beaches, we shall fight on the landing grounds
we shall fight in the fields and in the streets
we shall fight on the hills.
We shall never surrender

Aces High
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 14:48 »
Εκπλήσσομαι που κάποιοι έστω λιγοστοί σύνταυροι θέλουν να φύγει ο Πετράκης, ότι δήθεν ολοκλήρωσε τον κύκλο του κλπ!!
Αληθινά δεν ξέρω τι να πω...
Λες και κυκλοφορούν στην πιάτσα φτηνοί και καλοί προπονητές χωρίς να είναι καπαρωμένοι...
Λες και κάποιος καλός σε άλλη ομάδα (π.χ. Ουζουνίδης, Μιλόγεβιτς, Λουτσέσκου και δεν ξέρω γω...) θα πιάσει στον ΠΑΣ...
Κάποιοι που φύγανε από τον ΠΑΣ για παράδειγμα δεν πιάσανε όπως νόμιζαν αλλού. Όπερ σημαίνει και το αντίστροφο.
Το βασικό είναι η χημεία μεταξύ προπονητή και παικτών, και σε αυτό ο Πετράκης είναι άπιαστος.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #34 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 15:18 »
Ούι ο Μπακ!
Και Winston Churchill's fan!
Δεν σου τόχα  :))

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #35 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 15:43 »
Ούι ο Μπακ!

Κάτι έπρεπε να βρω για να ανυψώσω το καταβαραθρωμένο μας ηθικό.

Άσχετα ποιος το είπε είναι καλό!  :P ;) :pas: :mono: :pashat:

Όχι άλλη μιζέρια ρε παιδιά. Ας βάλουμε ένα τέλος.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 13 Μάρ 2017 15:46 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #36 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 15:54 »
Είναι απ' τα αγαπημένα μ αποσΠΑΣματα, σε βαθμό ανατριχίλας.

Και δεν είναι οι IRON π το έβαλαν πρώτοι σε τραγούδι.
Το '77, το δανείστηκε ο Rodger Hodson.

Και επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρθηκαν τα λόγια στον καφενέ.
Τον Σεπτέμβρη του '15 τάγραψα εγώ πρώτος  :P
(για να την πω στον πρωθυπουργό που φώναζε we did not surrender, but we did a compromise)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 15:59 »
Ούι ο Μπακ!

Κάτι έπρεπε να βρω για να ανυψώσω το καταβαραθρωμένο μας ηθικό.

Άσχετα ποιος το είπε είναι καλό!  :P ;) :pas: :mono: :pashat:

Όχι άλλη μιζέρια ρε παιδιά. Ας βάλουμε ένα τέλος.
Μια χαρά ήταν Μπακ, άσε το κούσιαλο να λέει...  :P
Έλα, πάρτο ρε φίλε, από τα κορυφαία LIVE (AFTER DEATH) όλων των εποχών!

Τί μου έκανες μεσημεριάτικα...  :dj:
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 13 Μάρ 2017 16:05 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 16:08 »
Εκπλήσσομαι που κάποιοι έστω λιγοστοί σύνταυροι θέλουν να φύγει ο Πετράκης, ότι δήθεν ολοκλήρωσε τον κύκλο του κλπ!!
Λες και κυκλοφορούν στην πιάτσα φτηνοί και καλοί προπονητές χωρίς να είναι καπαρωμένοι...
Λες και κάποιος καλός σε άλλη ομάδα (π.χ. Ουζουνίδης, Μιλόγεβιτς, Λουτσέσκου και δεν ξέρω γω...) θα πιάσει στον ΠΑΣ...
Κάποιοι που φύγανε από τον ΠΑΣ για παράδειγμα δεν πιάσανε όπως νόμιζαν αλλού. Όπερ σημαίνει και το αντίστροφο.
Το βασικό είναι η χημεία μεταξύ προπονητή και παικτών, και σε αυτό ο Πετράκης είναι άπιαστος.
Χάβο,Αναστόπουλο,Τεννέ..

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 16:29 »
Η αληθεια ειναι πως απο την στιγμη που εφυγε ο Γεωργουλοπουλος απο βοηθος του Πετρακη,η ομαδα δεν βλεπεται,οι αλλαγες ειναι οτι να'ναι και όποτε να'ναι και γενικα φαινεται πως δεν υπαρχει αγωνιστικο πλανο.Το οτι δεν γραφεται εδω μεσα για αλλαγη προπονητη δεν σημαινει οτι δεν συζητιεται απο τον κοσμο της ομαδας.
Εσυ φιλε μου mythos πιστευεις οτι μπορουμε με τον κ.Πετρακη να δουμε κατι διαφορετικο απο αποψη θεαματος ή εισαι ικανοποιημενος απο αυτο που ειδες φετος?Εγω αμφιβαλω αν μπορει να παρουσιασει κατι αλλο εκτος της γιομες που ειδαμε στα περισσοτερα παιχνιδια

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 16:30 »
- Μενει ο Πετρακης, αλλα κοουτσαρει οπως προπερσι και οχι φοβικα οπως φετος.
- Για μια χρονια να μην πουληθει κανενας παικτης.
- Φευγει Λιλα.
- Ψαχνεις να βρεις και να πληρωσεις καλα δυο Αργεντινους ο ενας εξαρι κι ο αλλος οκταρι(αν ειναι και μαλλιαδες ακομα καλυτερα). Και περα απ την πλακα Τσαβες και Τονσο π.χ (που τον θελαμε και στον Ατρομητο κανει παπαδες) βρισκεις με το κιλο αν πληρωσεις. Σε βοηθαει κι ο Τσιτσε, η ο Λοκο και βρισκεις.
 - Δυο ακραιους που θα θελουμε (θα φυγουν Ζαιρο,Κοροβεσης και ο Ακοστα αν δεν φυγει θα ειναι 35)μπορει να βρεις και πιτσιρικαδες αν θελεις.
 - Χτυπας 5αδα χαλαρα πιστευω.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 16:42 »
Η αληθεια ειναι πως απο την στιγμη που εφυγε ο Γεωργουλοπουλος απο βοηθος του Πετρακη,η ομαδα δεν βλεπεται,οι αλλαγες ειναι οτι να'ναι και όποτε να'ναι και γενικα φαινεται πως δεν υπαρχει αγωνιστικο πλανο.Το οτι δεν γραφεται εδω μεσα για αλλαγη προπονητη δεν σημαινει οτι δεν συζητιεται απο τον κοσμο της ομαδας.
Εσυ φιλε μου mythos πιστευεις οτι μπορουμε με τον κ.Πετρακη να δουμε κατι διαφορετικο απο αποψη θεαματος ή εισαι ικανοποιημενος απο αυτο που ειδες φετος?Εγω αμφιβαλω αν μπορει να παρουσιασει κατι αλλο εκτος της γιομες που ειδαμε στα περισσοτερα παιχνιδια
Τι άλλαγές έκανε πριν τον Γεωργουλόπουλο και τι αλλαγές κάνει μετά;Δηλαδή ο ΠΑΣ έπαιζε μπαλάρα όσο ήταν ο Γεωργουλόπουλος και μετά δεν έπαιζε;Το θέμα όλο είναι ο Γεωργουλόπουλος;Η ομάδα θα έκανε κοιλιά σίγουρα αφού ξεκίνησε νωρίς.Σε αυτό μπορείς να βάλεις και το είδος προπόνησης που κάναμε τον χειμώνα.Βάλε και διακοπές που έγιναν.Αναμενόμενο ήταν ο ΠΑΣ να ξεκινήσει καλύτερα από τους άλλους.Φορτσάραμε Ιούλιο και Αύγουστο.Πως αλλιώς να χτυπήσεις τα παιχνίδια;Δεν νομίζω ότι η καμπύλη του ΠΑΣ φέτος είναι η φυσιολογική.Η Λάρισα από την Ευρώπη κόντεψε να πέσει.Την έσωσε την χρονιά στα τελευταία ματς.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 18:08 »

Νομίζω ότι περισσότερο φταίει το γήπεδο για τις γιόμες παρά κάτι άλλο.
Επιπλέον όπως είδαμε το κέντρο μας χρειαζόταν έναν Τσουκαλά που δεν αντικαταστάθηκε επάξια.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε και αγωνιστικό πλάνο. Συνήθως ο Πετράκης κοιτάει το κάθε ματς χωριστά.
Πάντως ναι είδα να παρουσιάζει και κάτι άλλο εκτός τις γιόμες (και ίσως φταίει το γήπεδο για αυτό). Ας πούμε με τον Πλατανιά παίχτηκε καλή μπάλα εκατέρωθεν επειδή το γήπεδο ήταν καλό. Εκεί ο Πετράκης άλλαξε το σύστημα νομίζω, αλλά με αυτό είμασταν ευάλωτοι πίσω αφού δεν το είχαμε δουλέψει πολύ.
Δεν ξέρω αν το έκανε, αλλά στο 0-2 έπρεπε να το γυρίσει σε 3-5-2...
Υ.Γ. μιλώντας για το γήπεδο, καλό είναι εμείς πρώτα να παρουσιάσουμε άλλο πρόσωπο με περισσότερο κόσμο, κι όλα τα άλλα θα έρθουν...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 18:40 »
Για να μην ισοβαθμίσουμε με την Κασσιόπη 25η ... 1 το σενάριο. 

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 19:14 »
Πιάνεις τον Κόντε και τον ρωτάς
Κανα δυο παικτακια απο Γ Ισπανίας ξέρεις; Ενα αμυντικό χαφ, ενα δεκαρι; Αυτον που σουβγαζε μπαλιες στην ομαδα σου;

Πας στην β Γαλλίας και παιρνεις ενα-δυο παικτακια στις ιδιες θέσεις. (ή και κανα εξτρεμ)

Μην σου πω οτι μαυτους  παίρνεις και πρωτάθλημα  :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 19:24 »
Ισπανία και Γαλλία είναι καλές αγορές δεν λέω αλλά θέλει σκάουτινγκ.Δεν αρκεί να ρωτάς τον Κόντε.Τώρα αν έχουμε κανένα βύσμα προς Μπάρτσα μεριά καλό θα ήταν να το κοιτάξουμε.

Αποσυνδεδεμένος muf-9

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 20:09 »
τα πράγματα για του χρόνου τα θεωρώ δύσκολα αν δεν ενισχυθούμε σημαντικά το καλοκαίρι
δεν μπορούμε κάθε χρόνο να πάμε μόνο με μικρούς ελπίζοντας ότι θα μας βγουν και με δανεικούς

για το καλοκαίρι έχουμε και λέμε

φεύγουν σίγουρα ζάιρο και κοροβέσης
δεν έχουν ανανεώσει τα συμβόλαια τους λίλα και ακόστα και φαντάζει πολύ πιθανή η αποχώρησή τους ειδικά του λίλα φαντάζει σίγουρη
πολύ πιθανό σενάριο να πωληθούν δύο με τρεις παίχτες το καλοκαίρι με βάση την λογική λιτότητας που ακολουθεί ο πρόεδρος και κατά την γνώμη οι πιο πιθανοί παίκτες που πρόκειται να πωληθούν είναι κατά σειρά
πασχαλάκης
κούτρης
καρανίκας
κόντε
δεν πιστεύω ότι θα πουληθούν και οι 4 αλλά θεωρώ ότι θα αποχωρήσουν οι 2 από αυτούς

επίσης δύσκολο θεωρείται να επιστρέψει και ο μαμπουλού

αν συνυπολογίσουμε και το κενό του τσουκαλά που έφυγε πέρισυ και δεν καλύφτηκε ποτέ τότε τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τρι 14 Μάρ 2017 00:56 »
Φταίει που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το συναίσθημα της ματαίωσης, μετά από εκείνο της πληρότητας που μας κατέκλυσε το περασμένο καλοκαίρι...
Η ανάγκη να μην στερέψουμε από την ευτυχία που νιώσαμε όλοι, μετά από 10ετίες ταλαιπωρίας και προσμονής...

Το γεγονός μάλιστα πως ήρθαμε αντιμέτωποι με την κρυάδα της από επίσημα χείλη, νωρίς πριν το τυπικό τέλος της σαιζόν μας θυμώνει, καθώς φρενάρει απότομα τις προσδοκίες μας, που δεν εννοούμε να εγκαταλείψουμε ούτε και τώρα!

Αναμοχλεύει μνήμες δυσάρεστες και όχι πολύ μακρινές, που με πολύ κόπο κατέπνιξε μέσα του ο καθένας μας, εδώ και 4 χρόνια.

Όμως η αλήθεια είναι πως οι ελπίδες μας για μία ακόμη Ευρώπη, που με την έναρξη του πρωταθλήματος φούντωναν, πρόσφατα ακόμη σιγόκαιγαν, τώρα πια τρεμοσβήνουν...
και η διαφαινόμενη κρύα ματαίωση, προκαλεί απογοήτευση, λύπη και προβληματισμό.

Δεν θα ήταν το ίδιο δύσπεπτη η μη επανάληψη της Ευρωπαϊκής εξόδου, εάν τελείωνε το πρωτάθλημα χωρίς τους απαραίτητους πόντους, αλλά, με καλύτερες εμφανίσεις και την αξιοπρεπή θέση στη βαθμολογία.

Ο συνδυασμός κακών εμφανίσεων - ατυχών δηλώσεων - μη επαρκούς μεταγραφικής ενίσχυσης από την έναρξη της σαιζόν - του κακού αγωνιστικού χώρου και των προπονητικών εγκαταστάσεων ( που φέτος ήταν εμφανέστερο από ποτέ ) που στέρησαν από την απόδοση της Ομάδας και την συγκομιδή βαθμών εντός κι εκτός έδρας - και των Προεδρικών ακατανόητων πρώιμων δηλώσεων, βαραίνουν το κλίμα.

Εδώ, όμως, θα έπρεπε να αναρωτιέται κανείς και το ποιά η ψυχολογία των Ευρωπαίων πλέον παικτών να αγωνίζονται χωρίς την συμπαράσταση όσων κατέκλυσαν το "Ζωσιμάδες" για μία στιγμή μόνο, την επίσημη Ευρωπαϊκή νύχτα, ενώ στη συνέχεια χάθηκαν σε άγνωστες κατευθύνσεις... γνωρίζοντας πως η Ομάδα την φετινή χρονιά περισσότερο από ποτέ είχε ανάγκη τον κόσμο της!
Καθώς η κούραση φέτος θα ήτανε δεδομένη μετά την υπερπροσπάθεια να ανταποκριθεί, χωρίς ανάσα ξανά, σε όλες της τις υποχρεώσεις, αλλά και να διατηρήσει τον Ευρωπαϊκό της προσανατολισμό.

Η φετινή ήταν απλώς μία χρονιά χωρίς Ευρώπη, κατά τα λεγόμενα του Προέδρου ασφαλώς, και ίσως έτσι να είναι, και επιπλέον χωρίς τα δυσάρεστα άγχη που βιώναμε για 10ετίες στο παρελθόν.

Όμως, ο Ταύρος, βρίσκεται ακόμα στην αρένα και αυτό μας διχάζει ανάμεσα στην ελπίδα και τον θυμό, όταν προεξοφλείται η τύχη του!

Παρά ταύτα όμως, ίσως όντως να είναι ανάγκη να τιθασεύσουμε ο καθένας τον Ταύρο που έχουμε μέσα μας και εν ονόματι της Ευρώπης που μας ταξίδεψαν οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι, να σταθούμε λιγότερο επικριτικοί στην περίπτωση που τελικά δεν βγούμε - έστω κι αν ξενερώνουμε με τον τρόπο - καθώς η Ομάδα χρειάζεται πίστωση χρόνου ώστε να ξαναβρεί τα πατήματα που της λείπουν, να επιλυθούν προβλήματα που υπάρχουν, να ενισχυθεί μεταγραφικά και να λειτουργήσει σε πιό φρέσκια και ξεκούραστη βάση.

Όμως, όχι και πάλι μόνη της! Σαν να μας χρωστάει ακόμα κάτι...
Αλλά, με την συναίσθηση όλων μας πως δεν έλαβε ακόμη την αναγνώριση που της άρμοζε από τον ίδιο τον κόσμο που, ενώ την αποθέωνε ένα ολόκληρο καλοκαίρι, αμέσως της γύρισε παγερά την πλάτη, αφήνοντάς την σε "σπίτι" άδειο να αναζητά συμπαράσταση...
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 14 Μάρ 2017 01:00 από midnight »
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τρι 14 Μάρ 2017 01:40 »

Ούτε πέρυσι τερματίσαμε μέσα στην 5αδα παρόλο που προσωπικά θεωρώ ότι:
Α) είχαμε πληρέστερη ομάδα
Β) πιο δεμένη ομάδα
Γ) πιο ξεκούραστη ομάδα
Δ) χαμηλότερης δυναμικής αντιπάλους

Φέτος τουλάχιστον σε μένα φαίνετε περίεργο πως δημιουργήθηκαν οι προσδοκίες ότι θα καταφέρναμε να ξεπεράσουμε την περσινή μας θέση και να μπούμε 5αδα αφού προσωπικά θεωρώ:
Α) τα κενά στην ομάδα είναι περισσότερα και σε καίρια σημεία
Β) έγινε αλλαγή όλης της ομάδας μπροστά
Γ) πιο κουρασμένη ομάδα μιας και εκτός των ευρωπαϊκών παιχνιδιών και πέρυσι λίγοι παίχτες τραβούσαν όλο το κουπί
Δ) σημαντικά πιο ενισχυμένοι οι αντίπαλοι

Τέλος προσωπικά θεωρώ ότι φέτος μας διακρίνει περισσότερη κωλοφαρδία σε σχέση με πέρυσι, και καλύτερη διαιτησία σε σχέση με πέρυσι. Αν δεν υπήρχαν και αυτά μάλλον θα ήμασταν αρκετά πιο κάτω ακόμη.

*** Δεν θεωρώ το υπάρχον ροστερ μας καλύτερο των αντιπάλων, και εννοώ και αυτών που παλεύουν για την σωτηρία, πλην 3-4 παιχτών που κάνουν την διαφορά σε εμάς. Οι υπόλοιποι σώζονται λόγο του ότι παίζουν πολλά χρόνια μαζί. Και οι άλλες ομάδες αν είχαν τους τσουρουκαδες παίχτες τους 3-4 χρόνια μαζί και με ίδιο προπονητή, σε αντίστοιχη κατάσταση με εμάς θα ήταν.

:pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τρι 14 Μάρ 2017 10:15 »

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς