Αποστολέας Θέμα: Άντε και του χρόνου ...τι;  (Αναγνώστηκε 15467 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Άντε και του χρόνου ...τι;
« Απάντηση #50 στις: Τρι 14 Μάρ 2017 14:17 »
Εκπλήσσομαι που κάποιοι έστω λιγοστοί σύνταυροι θέλουν να φύγει ο Πετράκης, ότι δήθεν ολοκλήρωσε τον κύκλο του κλπ!!
Αληθινά δεν ξέρω τι να πω...
Λες και κυκλοφορούν στην πιάτσα φτηνοί και καλοί προπονητές χωρίς να είναι καπαρωμένοι...
Λες και κάποιος καλός σε άλλη ομάδα (π.χ. Ουζουνίδης, Μιλόγεβιτς, Λουτσέσκου και δεν ξέρω γω...) θα πιάσει στον ΠΑΣ...
Κάποιοι που φύγανε από τον ΠΑΣ για παράδειγμα δεν πιάσανε όπως νόμιζαν αλλού. Όπερ σημαίνει και το αντίστροφο.
Το βασικό είναι η χημεία μεταξύ προπονητή και παικτών, και σε αυτό ο Πετράκης είναι άπιαστος.
Η αληθεια ειναι πως απο την στιγμη που εφυγε ο Γεωργουλοπουλος απο βοηθος του Πετρακη,η ομαδα δεν βλεπεται,οι αλλαγες ειναι οτι να'ναι και όποτε να'ναι και γενικα φαινεται πως δεν υπαρχει αγωνιστικο πλανο.Το οτι δεν γραφεται εδω μεσα για αλλαγη προπονητη δεν σημαινει οτι δεν συζητιεται απο τον κοσμο της ομαδας.
Εσυ φιλε μου mythos πιστευεις οτι μπορουμε με τον κ.Πετρακη να δουμε κατι διαφορετικο απο αποψη θεαματος ή εισαι ικανοποιημενος απο αυτο που ειδες φετος?Εγω αμφιβαλω αν μπορει να παρουσιασει κατι αλλο εκτος της γιομες που ειδαμε στα περισσοτερα παιχνιδια
Τι άλλαγές έκανε πριν τον Γεωργουλόπουλο και τι αλλαγές κάνει μετά;Δηλαδή ο ΠΑΣ έπαιζε μπαλάρα όσο ήταν ο Γεωργουλόπουλος και μετά δεν έπαιζε;Το θέμα όλο είναι ο Γεωργουλόπουλος;Η ομάδα θα έκανε κοιλιά σίγουρα αφού ξεκίνησε νωρίς.Σε αυτό μπορείς να βάλεις και το είδος προπόνησης που κάναμε τον χειμώνα.Βάλε και διακοπές που έγιναν.Αναμενόμενο ήταν ο ΠΑΣ να ξεκινήσει καλύτερα από τους άλλους.Φορτσάραμε Ιούλιο και Αύγουστο.Πως αλλιώς να χτυπήσεις τα παιχνίδια;Δεν νομίζω ότι η καμπύλη του ΠΑΣ φέτος είναι η φυσιολογική.Η Λάρισα από την Ευρώπη κόντεψε να πέσει.Την έσωσε την χρονιά στα τελευταία ματς.
Φιλε μου fon7 οταν σε καποια ματς μεσα στα Γιαννενα ειμαστε 0-0 και η αλλαγη ηταν να παιξουμε χωρις φορ,βγαζοντας τον Κοντε και βαζοντας στην θεση του τον Γιακο,ο οποιος οσο φιλοτιμος και βελτιωμενος και αν ειναι δεν το εχει με το σκοραρισμα(με Αστερα),ή οταν κανεις αλλαγη χωρις λογο στο 30'(με Λειβαδια),ή στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που παιζαμε με παραπανω παιχτη απο το 8' σε ενα γηπεδο αψογο και μας ειχαν μονοτερμα γιατι παιζαμε με 3 στοπερ να μαρκαρουν τον Περκχαρτ σε ολο το ματς βλεπεις οτι η φιλοσοφια του κοουτς παραειναι φοβικη και εγκλωβιζει την ομαδα.Για εμενα η ομαδα σε ολη την χρονια επαιξε ωραιο ποδοσφαιρο μονο με ΑΕΛ,Ατρομητο μεσα και Αγρινιο εξω.Μπορει να υπαρχουν και αλλα ματς με καλα ή κακα κοουτσαρισματα αλλα αυτα μου ηρθαν προχειρα στο μυαλο

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Τρι 14 Μάρ 2017 14:37 »
Ο Γιάκος παίζει και στην επίθεση.Παίζει από το κέντρο μέχρι την επίθεση.Έναν επιθετικό γκολτζή έχουμε.Μετά παλεύουμε με όλους τους υπόλοιπους που δεν είναι στο στυλ του Κόντε.Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάκος.Στην Λιβαδειά είχε σαν στόχο τον Βιδάλ.Γιατί μέσα στο παιχνίδι του είναι άναρχος.Του έδωσε ευκαιρία εκεί σε παιχνίδι που θα μπορούσε να δείξει πράγματα αλλά δεν.Στο μεταξύ στο 30' δεν ήξερε πως θα πάει το ματς.Ίσα ίσα όλα ήταν υπέρ μας.Στους 3 που λες με ΑΕΚ,παίζεις με ΑΕΚ εκτός έδρας.Όσο χάλια και να είναι,έχει παίχτες.Δεν παίζαμε με τα Σούρμενα.Χώρια αν θυμάμαι καλά είχαμε γεμίσει κίτρινες κάρτες και ήταν επίφοβη και η κόκκινη.Εμείς από έξω μπορεί να θέλουμε να παίζει ο ΠΑΣ όπως η Μπάρτσα την Παρί αλλά...
Όπως βλέπεις υπάρχουν αρκετές οπτικές πάνω στα παιχνίδια.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #52 στις: Τρι 14 Μάρ 2017 15:01 »
Πίτσας από τη στιγμή που τα χαφ και ευρύτερα το κέντρο της ομάδας δεν υποστηρίζει το σχεδιασμό του προπονητή, είναι λογικό να υπερτονίζονται, γιατί φαίνονται περισσότερο, οι φόβοι του και όχι τόσο η τόλμη του.

Έχουμε χάσει Χαρίση, Τσάβες και Τσουκαλά οι οποίοι έχουν αντικατασταθεί με Κοζορώνη και Βιδάλ (όταν και αν παίξει, όταν και αν παίξει στη θέση αυτή).

Όλα τα άλλα είναι φλυαρίες. Δεν έχουμε κέντρο. Γι' αυτό και οι γιόμες, γι' αυτό και η ευκολία με την οποία πατάνε περιοχή οι αντίπαλες ομάδες.

Αν δεν ξεκινήσουμε από εκεί το σχεδιασμό, δεν μας βλέπω καλά του χρόνου.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Τρι 14 Μάρ 2017 15:29 »
To φαινόμενο πάντως της πτώσης των εισιτηρίων θα πρέπει να το δούμε κάπως πιο συνολικά.
Ως εις εκ των 1741 που έκοψαν εισιτήριο το Σάββατο, δε μπορώ να έχω τρομερές απαιτήσεις όταν ο δεύτερος Πανιώνιος στς 5:15 έκοψε 1023 με τη Λάρισα. Πάνε οι εποχές ΠΑΣΟΚ, έχεις ΣΥΡΙΖΑ τώρα...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Τρι 14 Μάρ 2017 16:27 »
Ο Γιάκος παίζει και στην επίθεση.Παίζει από το κέντρο μέχρι την επίθεση.Έναν επιθετικό γκολτζή έχουμε.Μετά παλεύουμε με όλους τους υπόλοιπους που δεν είναι στο στυλ του Κόντε.Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάκος.Στην Λιβαδειά είχε σαν στόχο τον Βιδάλ.Γιατί μέσα στο παιχνίδι του είναι άναρχος.Του έδωσε ευκαιρία εκεί σε παιχνίδι που θα μπορούσε να δείξει πράγματα αλλά δεν.Στο μεταξύ στο 30' δεν ήξερε πως θα πάει το ματς.Ίσα ίσα όλα ήταν υπέρ μας.Στους 3 που λες με ΑΕΚ,παίζεις με ΑΕΚ εκτός έδρας.Όσο χάλια και να είναι,έχει παίχτες.Δεν παίζαμε με τα Σούρμενα.Χώρια αν θυμάμαι καλά είχαμε γεμίσει κίτρινες κάρτες και ήταν επίφοβη και η κόκκινη.Εμείς από έξω μπορεί να θέλουμε να παίζει ο ΠΑΣ όπως η Μπάρτσα την Παρί αλλά...
Όπως βλέπεις υπάρχουν αρκετές οπτικές πάνω στα παιχνίδια.

Καλά ρε Φώντα...τόσες ομάδες εκείγιας στα Γιάεννννα, τα Σούρμενα της Αθήνας σούρθαν στο μυαλό; Κι αν δεν...από την περιοχή μας, τα Άνω-Κάτω Σέκλανα, δεν σου κάνουν, που είναι και ευρείας αποδοχής; Η Κωλοπετεινίτσα δεν; Τα Πράσινα πλιά δεν; Σούρμενα;;;!!! Και είναι και η γειτονιά του πρόεδρά μας! Λίγος σεβασμός βρεεεεεε....
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τρι 14 Μάρ 2017 17:16 »
Δεν φταίω εγώ,ο πρόεδρας φταίει  :P :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Σαβ 01 Απρ 2017 21:14 »
μια χρονιά, που άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για κάτι πολύ μεγάλο.τελειώνει με μια στιφή γεύση.Ήταν πολλοί αυτοί που πίστεψαν ότι ο ΠΑΣ θα επαναλάμβανε την περσινή μεγαλειώδη επιτυχία της ευρωπαικής εξόδου.Κάποιοι άλλοι,υπεραισιόδοξοι,τον χαρακτήρισαν ως νέα Λέστερ.Εγώ ήμουν κάπου στη μέση.Πίστεψα ότι επειδή πράγματι ο ΠΑΣ είχε πολύ καλή ομάδα,θα κατάφερνε είτε να μπει στα play off είτε να πάει πολύ μακρυά στο κύπελο. Αλλά κι αν ακόμη δεν πετύχαινε κάτι από αυτά,ήμουν σίγουρος ότι μπορούσε να κατακτήσει τον τίτλο της κορυφαίας επαρχιακής ομάδας.Τελικά δεν πέτυχε τίποτε από αυτά...εγώ όμως εξακολουθώ να πιστεύω ότι είχε τα φόντα να τα κάνει,γιαυτό και η γεύση της μη επίτευξης είναι κάπως στιφή.Τώρα το τι έφταιξε είναι μεγάλη κουβέντα....Παρ όλα αυτά,αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΑΣ για κάποιες εντυπωσιακές εμφανίσεις και αποτελέσματα καθώς και για το γεγονός ότι στα περισσότερα ματς της χρονιάς αγωνίστηκε εναντίον 14 παικτών!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σαβ 01 Απρ 2017 23:22 »
Μου φαίνεται ότι παραχαλαρώσαμε και δεν λειτουργούμε σωστά,
αποδιοργάνωση θα το έλεγα.
Μάλλον είχαμε μάθει στην πίεση για πολλά χρόνια,
κόσμος και Ομάδα.
Από το 1984 και μετά, πότε παλεύαμε για να ανεβούμε κατηγορίες,
πότε παλεύαμε για να σώσουμε κατηγορίες,
τα τελευταία χρόνια παλεύουμε για Ευρώπες,
ε, όπως και να το κάνουμε, μας φαίνεται "κάπως" μία πιό νορμάλ αγωνιστική περίοδος.  B-)

Όπως είχα ξαναπεί, χρειαζόμαστε ΟΛΟΙ ξεκούραση και ανασύνταξη δυνάμεων.
Εάν εντοπιστούν λάθη και παραλείψεις, που σίγουρα έχουν εντοπιστεί,
και γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ, τότε θα μπούμε και πάλι στην πρίζα και του χρόνου θα έχουμε και πάλι μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 10:34 »
Μας έχεις ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό, ότι σηκώσαμε τα χέρια ψηλά και σταματάμε την προσπάθεια...μέχρι ενός σημείου κατανοητό.
Μας έχει πει ο έτερος ότι θα παλεύουμε με αξιοπρέπεια μέχρι τέλους όλα τα παιχνίδια...βεβαίως αποδεκτό.

Αντί να βάλεις λοιπόν να παίξει το νέο αίμα (Μαυροπάνος , Μασούρας, Βιδάλ κλπ), να πάρει αγώνες στα πόδια του, να τους έχεις έτοιμους για τη νέα σεζόν χρόνου, εξακολουθείς να χρησιμοποιείς κουρασμένους παίχτες, ακόμα και αυτούς που έχουν κουραστεί από τα τα ματς των εθνικών των χωρών τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να φορτωθούν αναίτιους τραυματισμούς, εν όψει της νέας περιόδου. ::)

Σε παιχνίδια που γουστάραμε και είχαμε όλες τις προϋποθέσεις να κερδίσουμε, κρατάς την ομάδα πίσω και με ακατανόητες αλλαγές δίνεις στους αντιπάλους τα περιθώρια να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Οι δηλώσεις σου είναι μειωτικές και μέχρι ενός σημείου προσβλητικές για τη νοημοσύνη του κόσμου...το να θέλει ο αντίπαλος το παιχνίδι πιο πολύ από σένα, είναι ντροπή να το λες φόρα παρτίδα...εσύ γιατί δεν το ήθελες δηλαδή τόσο πολύ; Για ξεκαθάρισέ το μας λιγάκι...
Παίχτης σου που εκφράζεται ανάρμοστα για την ομάδα και πρόσωπα και πράγματα γύρω από αυτή, αντί να τον στείλεις από εκεί που ήρθε, τον ανταμείβεις με συμμετοχή στη 18άδα.  :stop:

Για αυτά λοιπόν και άλλα πολλά, μην έχετε παράπονα για την προσέλευση του κόσμου...και πάλι πολλοί έρχονται με αυτά που βλέπουν και ακούν.
Η καλοσυνάτη και ήπια προσωπικότητά σου, από τη στιγμή, που άρχισε να μπαίνει στο παιχνίδι του αλισβερισιού, άρχισε να ρετάρει και να γίνεται υποχωρητική και ενδοτική, και να δημιουργεί προβλήματα...αρκετά σύντεκνε...μέχρις εδώ...δεν μπορείς και δεν αντέχεις άλλο. Η ομάδα χρειάζεται προπονητή με άλλη φιλοσοφία και εγωϊστικά επιθετικό. Το ποδόσφαιρο σούπα, που μας σέρβιρες φέτος, δεν αντέχεται για άλλη χρονιά.

Γι΄αυτά λοιπόν...και άλλα πολλά, προσωπικά αποσύρω την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου. Σου άσκησα πολύ κακή κριτική στην αρχή, μετά αναίρεσα, αλλά και πάλι φτάνω στην αρχή. Δε θέλω να σε ξαναδώ στον πάγκο του ΠΑΣ για τη νέα χρονιά. Ο συνδυασμός σου με τον Χοντρό ξεκίνησε καλά, αλλά φθάρθηκε στη πορεία και δεν προχωράει.
Ο ΠΑΣ δεν είστε εσείς...ο ΠΑΣ είμαστε εμείς...και μάλλον το ξεχάσατε.

Εάν παραμείνεις, δεν θα ξανασχοληθώ με τον ΠΑΣ.
Για τις όποιες αντιδράσεις, δεν πραζ...να είστε καλά!
 :mono:
 :flag:

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 14:39 »
Μπορεί σε κάποια σημεία να έχεις δίκιο (νέο αίμα, πιο επιθετικό σχήμα, δηλώσεις ('το ήθελαν πιο πολύ')) αλλά διαφωνώ ως προς την απομάκρυνσή του.
Άλλωστε η ομάδα μας έχει μόνο 7 ήττες μαζί με Ξάνθη, Πλατανιά, ενώ ο μπαοκ έχει 6 ήττες και ο γαύρος, νιόνιος 5. Μετά από εμάς το χάος, με τον Ατρόμητο με 10 ήττες κλπ.
Έχουμε τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (11) και αυτές είναι που μας στοίχισαν κάπως, απλά σε κάποιες ισοπαλίες δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι (π.χ. με Πλατανιά εκτός).
Κάποια αγωνιστικά λάθη έχουν κάνει και ο Πετράκης και οι παίκτες, αλλά αυτό το 'αφόρισμα' με ξεπερνάει, συγγνώμη σύνταυρε.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 15:01 »
Κοίτα και τις νίκες μας φίλε μου...αυτά και ακόμα χειρότερα θα μπορούσα να γράψω...άστα να πάνε! Πονέσαν τα ματάκια μας...λάθη και "παραλείψεις" σε μόνιμη βάση.

Είπαμε, όποιος κακοκαρδίζεται δεν πραζ...
Όλοι μας ΠΑΣ είμαστε εφ' όρου ζωής, εκτός από αυτούς που είναι περιστασιακοί!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 15:14 »
Το ήθελαν περισσότερο είναι περισσότερο από τις φράσεις κλισέ που ακούμε κατά κόρον σε ανάλογες περιπτώσεις.
Θα μπορούσαμε να πούμε για τον κακό φετινό Πετράκη αν δεν υπήρχε το θέμα Ευρώπη και διακοπές πρωταθλημάτων.Μια ομάδα χωρίς να φορτσάρει καλοκαιριάτικα και σε ένα πρωτάθλημα χωρίς διακοπές,νομίζω θα ήταν καλύτερη.
Άλλος παράγοντας είναι το θέμα μεταγραφών.Δεν μπορούμε να κάνουμε ακριβές μεταγραφές.Πρέπει να μας βγουν τα λαχεία ή παίχτες ακαδημιών.Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό σαν σύστημα.Ίσα ίσα τα τελευταία χρόνια μας έχει ταιριάξει γάντι με μεγάλη επιτυχία.Οπότε κάποιος που περιμένει μεταγραφές Γενάρη μήνα,απλά θα περιμένει.
Τώρα για το υπάρχον ρόστερ και το μοίρασμα του χρόνου.Εύκολο να το λέμε αλλά βλέπουμε τι πίεση υπάρχει πάντα προς τον ΠΑΣ.Στην αρχή του πρωταθλήματος είμαστε η Λέστερ,θέλουμε το κύπελλο,θέλουμε Ευρώπη.Πόσο εύκολο είναι να βάζει τους αναπληρωματικούς;Όταν ο Χβ είπε τέλος η σεζόν τι είπαμε σχεδόν όλοι εδώ μέσα;Μα τι είναι αυτά που λέει δεν είπαμε;Αν υπάρχει γκρίνια στον κόσμο,τότε αρχίζουν τα πριόνια και οι διάδοχοι.Το σύστημα Πετράκη πάντως είναι η σταδιακή ένταξη νέων παιχτών.Κάποιοι ήρθαν για βασικοί δεν λέω αλλά γενικότερα υπάρχει η σταδιακή ένταξη των παιχτών.Σε κάθε στάδιο πρέπει να το περνάς με επιτυχία.
Λάθη ο Πετράκης έχει κάνει.Θα κάνει και άλλα.Το πρόσημο του όμως είναι θετικό αυτά τα 3 χρόνια.Το λένε ίσως και τα στατιστικά.Η ομάδα χτυπάει πεντάδα σταθερά.Εγώ θα ήθελα να δω τον Πετράκη με έναν ξεκούραστο ΠΑΣ και χωρίς διακοπές πρωτάθλημα.

Μετά το συμφωνώ του κρίμσον να συμπληρώσω το θέμα εγκαταστάσεις και χορτάρι Ζωσιμάδες.Μας στερεί πολλά.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 02 Απρ 2017 15:26 από fon7 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 15:22 »
Παιδιά, εάν βλέπαμε ένταξη πιτσιρικάδων στην 11άδα,
ειδικά μετά τις άθλιες δηλώσεις του πρόεδρα,
τότε θα γινόταν χαμός με...αντίσκηνα στημένα και ξεστημένα...  ;)

Ηρεμία απ' όλους χρειάζεται, αυτοκριτική και από διοίκηση και από ποδοσφαιρικό τμήμα,
και του χρόνου θα είναι όλα καλύτερα.  :)

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 15:39 »
Ας με συμπαθάει η ευγένειά σας αλλά θα πω και εγώ το κάτι τις μου...

Έχω την αίσθηση λοιπόν πως στην οικονομία του πρωταθλήματος και όταν έχεις παίξει Ευρώπη η τήρηση του πρωτοκόλλου και η έναρξη και λήξη στο προκαθορισμένο κι όχι κατά το δοκούν ή κατά  πως θα του έρθει του κάθε υπευθυνοανέυθυνου που του έλαχε να ορίζει τη ροή του εγχωριου πρωταθλήματος....κλείνει η παρένθεση...έχω την αίσθηση λοιπόν πως αυτό έβλαψε την όλη προσπάθεια φέτος....

Εάν λοιπόν είχε κινήσει στην ώρα του εάν είχε κινήσει από την 1η κι όχι την 3η αγωνιστική...εάν δεν είχε όλες αυτές τις διακοπές που μας βαρυφόρτωσαν το χειμώνα...τώρα άλλα θα λέγαμε...

Αυτά που λέω δεν μπορώ να τα αποδείξω....αλλά κάτι μου λέει ρε φούστηδες ότι με το στανιό μας το στερήσατε το όνειρο για φέτος...

Αλλά έμείς εδώ θα είμαστε...τα λέμε του χρόνου...

Αυτά και εις άλλα με υγεία...
Και κάτι τελευταίο...

ΠΑΣολέδες μου ειρήνη υμιν....ας ξεκούραστουμε τώρα για να τους γ@μήσουμε του χρόνου....
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 15:48 »
Παράθεση
   Μετά το συμφωνώ του κρίμσον να συμπληρώσω το θέμα εγκαταστάσεις και χορτάρι Ζωσιμάδες.Μας στερεί πολλά.
Συμφωνώ και σε αυτό, fon.
Σε μία ήδη επιβαρυμένη χρονιά, η έλλειψη των παραπάνω έκανε τα πράγματα πιό δύσκολα.

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 15:49 »
Δυστυχώς για αλλη μια φορά  επιβεβαιώνεται στα το τη είχα πει για την ομάδα το φετινό ρόστερ αλλά και τον πολύ κακό Πετράκη για φέτος.

Ο δρόμος είναι ένας....ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ-ΑΜΠΑΛΟΙ.ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

Ρε κοζορωνη ενα φάουλ που εκτέλεσες στο 84' τη ακριβώς ήθελες να κάνεις??

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 16:06 »
Δυστυχώς για αλλη μια φορά  επιβεβαιώνεται στα το τη είχα πει για την ομάδα το φετινό ρόστερ αλλά και τον πολύ κακό Πετράκη για φέτος.

Ο δρόμος είναι ένας....ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ-ΑΜΠΑΛΟΙ.ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

Ξερεις, η πραγματικοτητα ειναι καπως τραχια και συχνα η προσγειωση σ' αυτη ειναι πιο ανωμαλη απο το αναμενομενο.
Καλο ειναι να μην παραψηλωνουμε αποτομα. Αργα και με υπομονη.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 17:43 »

Ας αφήσουμε τους κομπασμούς περί επιβεβαίωσης της καταστροφολογίας γιατί η γραφικότητα έχει πιάσει ταβάνι.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 18:48 »
Οποιος χαλιεται.........................Αντε γεια.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 19:23 »
Το θέμα δεν είναι να λέμε ο καθένας "πόσο δίκαιο είχε" και να ρίχνουμε αναθέματα ο ένας στον άλλο. Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να καταθέτουν όλοι τη γνώμη τους όμορφα και με επιχειρήματα για να δούμε πόσοι είναι ικανοποιημένοι με αυτό που είδαν φέτος και πόσοι όχι. Το ότι ο Πετράκης μας έβγαλε στην Ευρώπη δεν σημαίνει ότι θα είναι εσαεί προπονητής στον ΠΑΣ. Οι Πετρακοκλάστες και οι Πετρακολάτρες, ούτως ή άλλως υπάρχουν. Τα κολλήματα σε παίχτες μέτριους, για να λέμε ότι αναδείξαμε και κάποιους και αυτό να σου γίνεται μπούμεραγκ (παράδειγμα χθεσινό) ή το να επιμένεις σε συστήματα χωρίς να έχεις το ανάλογο υλικό (οι Πετρακολάτρες μέχρι προχθές φώναζαν ότι έτσι παίζει η Τσέλσι ή κάποιες άλλες ομαδούλες, αλλά ξεχνούν ότι χρειάζεται ανάλογο υλικό για κάτι τέτοιο), οι αλλαγές παιχτών στη πορεία των παιχνιδιών, που μόνο απορία δημιούργησαν, τη στιγμή που θέλαμε το κάτι παραπάνω, οι δηλώσεις (όχι τιμητικές για το επίπεδο του κόουτς και της ομάδας), η όχι έξυπνη διαχείριση του ρόστερ σε πρωτάθλημα και κύπελλο (με συνέπεια τον αποκλεισμό), είναι κάποιες τρανταχτές αιτίες που με έκαναν να βγω από τα ρούχα μου.
Ο Πετράκης, σαφώς πρόσφερε, αλλά είναι αδύναμος να διαχειριστεί πλέον το ειδικό βάρος που έχει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Πολύ συμπαθής και καλός σαν άνθρωπος ο Ζάννης, αλλά και ο Μουρίνιο ή ο Κόντε, δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά, έτσι; Δεν χρειαζόμαστε αγίους αλλά έντονες προσωπικότητες για να μπορούν να αντέξουν τις ειδικές συνθήκες που χαρακτηρίζουν την ομάδα αυτή τη στιγμή.

Η ΦΝ ψηφάει ΟΧΙ και πάλι!

:flag:
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 19:37 »
  δεν υπαρχει αντε γεια εδω
Αντε γεια στα γαυροκαναλα μονο.
Ειναι ευκολη η ισοπεδωση. Δεν μπηκαμε 5αδα και οι λογοι ειναι πολλοι
και δεν εξαντλουνται στο ροστερ.
Να μη λεμε συνεχεια τα ιδια.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #71 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 19:45 »
Παράθεση
Το θέμα δεν είναι να λέμε ο καθένας "πόσο δίκαιο είχε" και να ρίχνουμε αναθέματα ο ένας στον άλλο. Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να καταθέτουν όλοι τη γνώμη τους όμορφα και με επιχειρήματα για να δούμε πόσοι είναι ικανοποιημένοι με αυτό που είδαν φέτος και πόσοι όχι.
Ki όμορφα κι ωραία, γνώμες προτάσεις επιχειρήματα για το "αύριο".
Κακώς, ή κακώς η χρονιά τελείωσε πριν κάτι αγωνιστικές, με τις γνωστές δηλώσεις.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 19:49 »
  δεν υπαρχει αντε γεια εδω
Αντε γεια στα γαυροκαναλα μονο.
Ειναι ευκολη η ισοπεδωση. Δεν μπηκαμε 5αδα και οι λογοι ειναι πολλοι
και δεν εξαντλουνται στο ροστερ.
Να μη λεμε συνεχεια τα ιδια.
Για πες μου ρε mike τους λόγους?..

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 20:15 »
O Mασουρας κι ο Μαυροπανος τωρα που δεν εχουμε στοχους, αν δεν παρουν λεπτα συμμετοχης στα επομενα 4 αδιαφορα παιχνιδια, ηθελα να ΄ξερα ποτε στα σκ@τα θα παρουν...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Κυρ 02 Απρ 2017 20:25 »
O Mασουρας κι ο Μαυροπανος τωρα που δεν εχουμε στοχους, αν δεν παρουν λεπτα συμμετοχης στα επομενα 4 αδιαφορα παιχνιδια, ηθελα να ΄ξερα ποτε στα σκ@τα θα παρουν...
VAMOS PAS, ενώ συμφωνώ μαζί σου, υπάρχουν αντικειμενικές "δυσκωλίες", όπως έγραψα και παραπάνω:
Παιδιά, εάν βλέπαμε ένταξη πιτσιρικάδων στην 11άδα,
ειδικά μετά τις άθλιες δηλώσεις του πρόεδρα,
τότε θα γινόταν χαμός με...αντίσκηνα στημένα και ξεστημένα...  ;)
Εδώ στα καλά μας αρχίζουμε τα όργια, σκέψου τώρα...  :(