Αποστολέας Θέμα: Άντε και του χρόνου ...τι;  (Αναγνώστηκε 15477 φορές)

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Άντε και του χρόνου ...τι;
« Απάντηση #100 στις: Δευ 03 Απρ 2017 14:52 »
Στην Ελλάδα πρέπει να μάθουμε να μην περιμένουμε θαυματοποιούς αλλά να βλέπουμε τη δουλειά του προπονητή ψυχρά, μακριά από πυροτεχνήματα και φανφάρες. Ο Πετράκης παίρνει άριστα μέχρι τώρα με βάση τις συνθήκες, το υλικό, το μπάτζετ της ομάδας. Εκτός κι αν θεωρούμε ότι αυτός φταίει που πχ ο Μπέριος δεν είναι Μπεκενμπάουερ ή Πασαρέλα και ο Τζημόπουλος Ρεντόντο. Τα έχει καταφέρει συγκριτικά καλύτερα από τον Γκέραρντ στον ΟΦΗ. Με τη λογική ορισμένων η Μάντσεστερ θα έπρεπε να είχε απολύσει τον Φέργιουσον πριν από το Δεκέμβρη του '89. Αν θέλουμε να συνεχίσει να χτίζεται πραγματικά κάτι καλό και ανθεκτικό σε αυτή τη γωνιά της Ελλάδος, αυτόν τον προπονητή πρέπει να προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε για χρόνια.

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δευ 03 Απρ 2017 15:03 »
Aλοίμονο πάντως αν οι διοικήσεις και το προπονητικό τιμ ακούγανε τις μάζες, οι οποίες μάζες άγονται και φέρονται από τα χυδαία ΜΜΕ.
Θα το είχανε κλείσει προ πολλού το μαγαζί .

Η μάζα των οπαδών του ΠΑΣ μου φαίνεται ότι έχει προσβληθεί από το μικρόβιο του νεοπλουτισμού.
Επειδής δηλαδή πήγαμαν μια φορά Ευρώπη, έχουμε απαιτήσεις Μπαρτσελόνας.
Να παίζουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε εύκολα το κάθε ματς.

Ε λοιπόν, αυτό δε γίνεται.
Ποτέ δε γινόταν βασικά.
Ακόμα και το 12-13, με αντικειμενικά καλύτερο υλικό, συνήθως αν παίρναμε αποτέλεσμα εκτός έδρας αυτό ερχόταν μετά κόπων και βασάνων.

Οπότε για να χαλαρώσουμε λίγο και να ιδούμε πιο ψύχραιμα τα πράγματα :

Εγώ προσωπικά ανήκω στους συντηρητικούς οπαδούς.
Η πόρνη η πείρα με έκανε έτσι.
Θέλω ΚΟΡΜΟ κι όχι σχιζοφρενικές ηλίθιες κινήσεις.

Κι ότι και να μου λένε ο ΠΑΣ έχει ανέβει επίπεδο.
Δεν είναι εύκολος μεζές για κανένα πούστη όπως παλιότερα.
Για να μας κερδίσουν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί εκ μέρους τους, πάσει θυσία, διαιτητική εύνοια.
Αν η διαιτησία είναι 50-50, πολύ δύσκολα πλέον να χάσει ο ΠΑΣ.
ΣΟΥΠΕΡ ;

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Δευ 03 Απρ 2017 16:13 »
Τί άλλο μπορεί να ζητάει κανείς από τον Πετράκη?
Ο άνθρωπος δουλεύει τόσα χρόνια σε υποτυπώδεις αθλητικές εγκαταστάσεις, φέτος ούτε και αυτές δεν είχε στη διάθεσή του...

Έχει μεταδώσει στην Ομάδα κλίμα ενότητας, συνεργασίας και ηρεμίας.
Αγωνίζεται να δέσει ένα σύνολο χωρίς μεταγραφικές ενισχύσεις. Να κόψει και να ράψει χωρίς ψαλίδι - βελόνα και κλωστή...

Ουσιαστικά χωρίς γήπεδο ή καλύτερα σε γήπεδο-παγίδα, όπου έχει την διαρκή αγωνία αν οι παίκτες του θα μπορέσουν να αποδώσουν ή αν θα τραυματιστούν.
Κόντρα στις διαιτησίες, στις ατυχίες και ναί και στα λάθη του.

Δουλεύει σε μία Ομάδα εγκατελειμμένη από τον κόσμο της, από τους τοπικούς άρχοντες της πόλης, από τα αυτονόητα εχέγγυα ενός συλλόγου.

Και όμως!!
Αυτός ο άνθρωπος με την εργατικότητά του, την υπομονή του, την αξιοσύνη του και την μεγάλη του πίστη, μετέδωσε στους παίκτες του το σθένος και έβγαλε τον ΠΑΣ στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία του, για να απαξιώνεται σήμερα, που δεν το κατάφερε πάλι... ενώ παρ' ολίγον να το καταφέρει ξανά!

Τί άλλο πρέπει να κάνει?
Προπονητής είναι, δεν είναι ταχυδακτυλουργός...
Κι όμως, με μαγικό τρόπο κατάφερε να "σπάσει" τα σύνορα!!!
Του πρέπει περισσότερος σεβασμός γι' αυτό και μόνο!
Και άλλη αντιμετώπιση!

Κι επιπλέον αν αναλογιστεί κανείς ότι έτρεχε όλο το καλοκαίρι κι αυτός και οι παίκτες να ξαναμαζέψουν ψυχή και δυνάμεις, ώστε να παρουσιαστούν με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη και το έκαναν, ενώ την ίδια στιγμή δεν ήξεραν καν σε ποιό γήπεδο θα παίξουν...
Και στην συνέχεια να αποδώσουν και πάλι τα μέγιστα, χωρίς ανάσα!
Κόντρα σε όλα: Σε Θεούς, δαίμονες, ατυχίες, ανθρώπινες δυνάμεις και λάθη. Ναί και λάθη!
Υπάρχει κι αυτός ο παράγοντας, παντού και πάντα στη ζωή!
Διαφορετικά θα μιλούσαμε για προγραμματισμένα ρομπότ!!

Η Ομάδα έχει προπονητή και μακάρι να τον κρατήσει!
Αλλά χρειάζεται και ενισχύσεις μεταγραφικές και προγραμματισμό από την αρχή, όμως το κυριότερο χρειάζεται σεβασμό και αναγνώριση στην ανθρώπινη υπόσταση όλων όσων την απαρτίζουν.
Και έχει ανάγκη από περισσότερη ψυχραιμία και στήριξη.

«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δευ 03 Απρ 2017 17:38 »
Νομίζω εχουμε πάθει ΑρσενΒενγερίτιδα :P
Την αρρώστια δηλαδή του ¨καινούργιο κουστουμάκι μου και που να σε φορέσω"

Ας ελπίσουμε ότι θα μας περάσει

Παίκτες θέλουμε....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δευ 03 Απρ 2017 18:29 »
Κοντός ψαλμός αλλελούϊα παίδες...εύχομαι να δικαιωθείτε εσείς...γιατί αν δικαιωθώ εγώ, τότε θα δούμε άσχημα πράγματα.
Λάθος το θέτεις εδώ.Ειδικά στο δεύτερο σκέλος.Μπορεί να βρεθεί και καλύτερος προπονητής και να μας πάει ψηλότερα.Απλά εδώ παίζεις με τις πιθανότητες.Φαίνεται δύσκολο κάτι τέτοιο.Δεν είναι πολλοί καλοί που κυκλοφορούν ελεύθεροι.Είναι πιασμένοι.Γενικότερα όταν κάτι λειτουργεί καλά,άστο εκεί να λειτουργεί και μην το πειράζεις.

Ο ΠΑΣ γενικότερα με τις υπάρχουσες συνθήκες έπιασε το ταβάνι του.Σαφώς θέλουμε πάντα παραπάνω αλλά ψυχρά ναι έπιασε το ταβάνι του.Είναι μια ομάδα Α εθνικής πλέον.Χτυπάει πεντάδα.Προσπαθεί για το καλύτερο στο κύπελλο και επιτέλους πήρε άδεια και είναι σε καλό δρόμο για την νέα άδεια.Λειτουργούν σε ένα επίπεδο οι ακαδημίες.Σε ένα τέτοιο οικοδόμημα νομίζω δεν κάνεις πλήρη ανακαίνιση αλλά χτίζεις πάνω σε αυτό.Το βελτιώνεις.Για να μπορέσει με την πάροδο του χρόνου να φτάσει και ψηλότερα.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Δευ 03 Απρ 2017 19:19 »
Φώντα, υπάρχουν καλοί προπονητές στην πιάτσα και ας μη φαίνονται για τέτοιοι. Ας μην είναι και πρώτα ονόματα.

Δεν είναι τυχαίο, ότι όταν έφυγε ο .................ς, από το προπονητικό επιτελείο του ΠΑΣ και έλειψε η έμπειρη ματιά του, άρχισε η καθοδική πορεία.

Αν μείνει ο Ζάννης και κρατήσει την ομάδα στην 8άδα, πρώτος εγώ θα τον χειροκροτήσω. Δεν είμαι τύπος που εμμένω σε λάθος απόψεις, αν αυτές αποδειχτούν τέτοιες.

Απλά είμαι πολύ ρεαλιστής και καθόλου ρομαντικός και συναισθηματικός σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο ειδικά...

Στα τετριμμένα δεν στέκομαι...υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι κάτι δεν πήγε καλά...και δεν φταίει μόνο ο Φάτμαν. Όσοι νομίζετε ότι ο νυν, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, ποιος είμαι εγώ που θα σας βάλω τζίνια; :P Έτσι δεν είναι; Το χαβά μου εγώ, το χαβά σας εσείς. Το μέλλον γαρ εγγύς... ή κοντός ψαλμός που έχω κουραστεί να το λέω, όχι για να σας τη βγω, αλλά γιατί έτσι μου βγαίνει. Ο ΠΑΣ έχει ανεβεί σκαλί, τα τελευταία 6-7 χρόνια, είχε και έχει ειδικό βάρος και ανάστημα, απλά λείπει το κάτι επιπλέον για να ξεπεταχτεί.
Φίλε Ράσταμαν αν οι υποβιβασμοί μείωναν τη δυναμική των ομάδων, τότε η Μ. Γιουνάιτεντ, η Γιουβέντους που πέρασαν κι αυτές για διάφορους λόγους από χαμηλές κατηγορίες, θα είχαν χάσει τη λάμψη τους. Αλλά δεν...θα μου πεις άλλα ονόματα και μεγέθη...δεν συμφωνώ. Ο ΠΑΣ τη δεκαετία των Αργεντινών, έγινε πολύ μεγάλο μέγεθος, που δεν χωρούσε στην Ήπειρο και στην Αθήνα. Αν υπήρχαν ίσα μέτρα και σταθμά, θα είχαμε βγει Ευρώπη από τότε...αλλά ΔΕΝ...!
Αυτό έχει παραμείνει και δεν σβήνει. Ο κόσμος περιμένει τις κατάλληλες συνθήκες για να επανέλθει...ποτέ δεν είναι αργά για έναν ΠΑΣ.

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Δευ 03 Απρ 2017 19:38 »
Συμφωνώ με όλους σας.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Δευ 03 Απρ 2017 19:53 »
Μπορεί να υπάρχουν δεν λέω αλλά είναι μεγάλο ρίσκο.Να θυμηθούμε τι άκουγε ο Πετράκης όταν ήρθε;Να θυμηθούμε τους απίθανους που έφερνε ο Κούγιας και έλεγε θα τους αναδείξει;Την τελευταία δεκαετία πόσους καλούς προπονητές θυμάσαι στον ΠΑΣ;4-5;

Υπάρχει όντως πρόβλημα στον φετινό ΠΑΣ;Αν ναι ποιο είναι αυτό;Είπαμε λίγο πολύ να χτυπάει ο ΠΑΣ πεντάδα,όχι να είναι αναγκασμένος να είναι μέσα σε αυτήν βρέξει χιονίσει.Καμιά ομάδα ανάλογη του ΠΑΣ δεν το κάνει αυτό.Ακόμα και Αστέρας και Ατρόμητος που έχουν ρίξει λεφτά έπεσαν παρακάτω.Η ζωή κύκλους κάνει.Οπότε ποιο είναι το παράπονο για τον φετινό ΠΑΣ;Το ότι δεν έπαιξε μπάλα;Είναι ίσως το μοναδικό που θα μπορούσα να βρω.Αυτό όμως βγαίνει μέσα από πολλές παραμέτρους,σημαντικότερες από το ποιος κάθεται στην άκρη του πάγκου.Στην Ευρώπη τα πήγαμε καλά.Με το παραπάνω.Στο κύπελλο θα μπορούσαμε ίσως λίγο καλύτερα αλλά έπεσε σε εποχή που έπεσαν όλα μαζί τα ματς.Χώρια ότι φάγαμε από τις μεγαλύτερες σφαγές φέτος.Θα μπορούσαμε δηλαδή να μιλάμε αλλιώς.Τελικά τι άλλο θέλουμε από τον ΠΑΣ;Με κριτήριο ότι θα μας το προσφέρει κάποιος άλλος προπονητής.Γιατί οι υπόλοιπες παράμετροι παραμένουν ως έχουν και τις ξέρουμε.

Επειδή ακούω αρκετούς να λένε για τον Γεωργουλόπουλο.Τι παραπάνω θα έκανε;Έχουμε τον Μουρίνιο και τον αδικούμε τον άνθρωπο;Γιατί ακούω κουλά πράγματα.Στην τελική αν δεν του δίνουν εδώ την ευκαιρία να πάει πρώτος,ας πάει σε άλλη ομάδα και να έρθει εδώ να παίξει μπαλάρα και να μας ρίξει πέντε γκολ.Όπως έκανε ο Χριστόπουλος.Μεγιά του με χαρά του.Έφαγε τα μούτρα του αλλά πήγε.Κάτι τέτοιο μου θυμίζει και το γνωστό που γίνεται με τους ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν.Αν έπαιζε ο Χ,τι θα κάναμε.Πρωτάθλημα και κύπελλο.Για μένα για να πούμε ότι κάτι δεν πήγε καλά φέτος,θα ήταν αν η ομάδα πάλευε να σωθεί ή αν υποβιβαζόταν.Όχι τώρα με την πορεία που έχει.Λαμβάνοντας υπόψιν τις παραμέτρους τις φετινής χρονιάς που έχω αναφέρει πολλές φορές.
Ρεαλιστικά να το δούμε,ο Πετράκης έχει και τα αποτελέσματα μαζί του.Αν τα βάλουμε κάτω.Οπότε και από εκεί κερδισμένος βγαίνει.

Κατά τα άλλα μέχρι να δούμε τι θα γίνει,δεν μας εμποδίζει κάτι στο να συζητάμε.

Δυο πράγματα ακόμα να προσθέσω.Ο Γεωργουλόπουλος ήταν πριν τον Πετράκη.Η έμπειρη ματιά του γιατί δεν έκανε κάτι με τους προηγούμενους προπονητές;Έκατσε δυο φορές να θυμίσω στον πάγκο μας σαν υπηρεσιακός.Γιατί εκεί σαν να είχαμε πάρει αρκετά την κάτω βόλτα.
Επίσης φέτος βλέπουμε έναν Πανιώνιο να κάνει την πορεία δεκαετιών.Βρείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που τερμάτισε δεύτερος και είχε μαθηματικά ελπίδες για πρωτάθλημα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 03 Απρ 2017 20:20 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Δευ 03 Απρ 2017 20:31 »
Ειπα οτι φετος ανεξαρτητος τι θα κανουμε στο πρωταθλημα θα ειναι αδικια να γκρινιαξω μετα απο αυτα που καναμε περσι!!!!!Πιστευω οτι το τηρησα  B-)

Γιατι ο ΠΑΣ μας,μας εκανε το μεγαλυτερο δωρο και αυτο ειναι ενα ευρωπαικο ταξιδι που πολλοι απο εμας το κατορθωσαμε και το καναμε.........

Αλλα απο του χρονου οι δικαιολογιες εινια πιο λιγες και φυσιολογικο να αρχιζουμε να κριτικαρουμε λιγο παραπανω

Εχω ξαναπει πως ο ΠΑΣ θελει πολλες αλλαγες και παω λιγο κοντρα στα υπολοιπα μελη του φορουμ,γιατι πιστευω πως ο κυκλος αυτης της ομαδας εχει τελειωσει και πρεπει να ξεκινησει απο το μηδεν σε νεες στερεες βασεις πλην  εξαιρεσεων

Αλλα το κακο της υποθεσης ειναι (και για μενα κακο ειναι) ειναι οτι εχουμε δεθει με πολλους ποδοσφαιριστες και οι οπαδοι λλα και η διοικηση και  θα ειναι δυσκολο μια αποχωρηση ποδοσφαιριστη που  δεν προσφερε οσα περιμεναμε(Χαρακτηριστικο παραδειγμα ο Ντασιος ο ΠΑΣΟΛΕΣ που πραγματικα δεν μπορουσε να σταθει στην ανοδο της ομαδας)

Πανω απο ολα η ομαδα και αυτο πρεπει να το βαλουμε καλα στο μυαλο αμα θελουμε να λεγομαστε επαγγελματικη ομαδα που κινουμαστε σε ευρωπαικα στανταρ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Δευ 03 Απρ 2017 20:54 »
Καταρχήν φίλος fon7
Κανένας δεν θέλει (και δεν ζήτησε) από τον ΠΑΣ να παίρνει πρωταθλήματα....
Τα απλά θέλουμε…
Και μες στα απλά είναι και η ελπίδα!!!
Αυτό δεν το είδαμε!!!

Και μην ξεχνάς ο κόσμος βαριέται τα ίδια πρόσωπα...

Κατά τα αλλά... απίθανοι πέρασαν από εδώ ουκ ολίγοι...
Δεν στεκόμαστε εκεί....
Απλά προχωρούμε , και όποιος αντέχει…

Αλλά φίλος πρέπει να αντέχουν και φυσικά να έχουν τα προσόντα!!!

Αλλιώς φέρ το γκιούμ απ’ τ’ στέρνα...
Να πιούν και οι υπόλοιποι πικραμένοι!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 03 Απρ 2017 20:59 από trollit »
but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Δευ 03 Απρ 2017 21:00 »
Δηλαδή δεν έχει ελπίδα με μια ομάδα που χτυπάει την πεντάδα και μόλις έπαιξε στην Ευρώπη;Αν δεν έχει ελπίδα με αυτό τότε με τι έχεις;Ελπίδα για τι πράγμα που δεν στο προσφέρει η ομάδα τώρα;
Βαριέται τα πρόσωπα;Δεν νομίζω.Δηλαδή παίχτες που έκατσαν καμιά δεκαετία στην ομάδα πως έκατσαν;Μόνο προπονητές αλλάζαμε με το τσουβάλι.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Δευ 03 Απρ 2017 21:03 »
Ποιος είναι προπονητής στον Πανιώνιο που παίζει αυτό το ωραίο ποδόσφαιρο που παραδεχόμαστε όλοι, ανεξαρτήτως εξαρτήσεων;
Ξερς...αυτός ο παγκοσμίως άγνωστος, αλλά γνωστός σαν παίχτης και του ΠΑΣ, ο Μιλόγεβιτς. Νέος, με όραμα, τολμηρός (αλλά και με πλάτες), έδωσε πολύ προχωρημένο στίγμα στην ομάδα του. Ευχαριστιούνται ποδόσφαιρο στη βρωμοπλατεία. Αυτό επειδή λέμε, ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι γνωστοί προπονητές (δεν είναι απαραίτητο να είσαι γνωστός προπονητής για να πετύχεις).

Πάρε για παράδειγμα τον Μουφ. Προπονεί μία ομάδα στη Β' Σερβίας και πάει καλούτσικα. Πάρτον που έχει και άστρο με τον ΠΑΣ ο άνθρωπος και τον αγαπάει και ο κόσμος, να δεις για πότε ανεβαίνουν και τα διαρκείας και τα εισιτήρια αλλά και το ενδιαφέρον του κόσμου!

Άστα φον...υπάρχουν πολλά...δεν είναι μόνο η επιφάνεια, και εσύ πρέπει να το ξέρεις αυτό!

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Δευ 03 Απρ 2017 21:18 »
Αυτοί οι δυο δεν είναι ελεύθεροι αυτήν την στιγμή.Ξεκινάμε από αυτό.Παγκοσμίως άγνωστοι ίσως να είναι αλλά έχουν κολλήσει τα ποδοσφαιρικά τους ένσημα.Έχουν και μια σεβαστή πορεία.
Την ομάδα του Μουφ την έχεις δει;Ξέρεις πως δουλεύει;Σε τι επίπεδο είναι;Ο Μιλόγεβιτς επίσης δουλεύει σε μια ήδη στρωμένη ομάδα.Ο Πανιώνιος έχει ένα πλάνο τόσων χρόνων.Επίσης έχει πολλούς δανεικούς και ξέρεις ότι υπάρχει θέμα με αυτό.Εκτός αυτού είναι μια πορεία που γίνεται μια φορά την δεκαετία και αν.Να πω δεκαετίες.

Από εκεί και πέρα όπως είπα έχουν συμβόλαιο.Πρέπει να μείνουν ελεύθεροι ή να τους αγοράσεις από την ομάδα τους.Αν ερχόταν μπορεί όντως να είναι πετυχημένοι.Μπορεί και όχι.Είναι ρίσκο.

Οπότε τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

ΥΓ:Να δούμε και κάτω από την επιφάνεια δεν λέω.Για αυτό είναι το φόρουμ.Για να συζητάμε.Φυσικά όποιος άλλος θέλει να συμμετέχει.
ΥΓ:Προφανώς δεν λέω να πιάσουμε και να αρχίσουμε να λέμε στημένος ο ένας ή ο άλλος.Σε αυτό ναι δεν θα πάρω μέρος.

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Δευ 03 Απρ 2017 21:25 »
Έπαιξε Ευρώπη από αλλά πράματα...

Ευρώπη έπαιξε κανονικά με Χριστόπουλο!!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να πεις...

Ο ΠΑΣ όπως είναι σήμερα...

Αδερφέ δεν έχω ελπίδα...
but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Δευ 03 Απρ 2017 21:31 »
Ισχύουν και άλλοι κανόνες για να παίξεις Ευρώπη.Η ιστορία έγραψε και δεν ξεγράφει.Τερματίσαμε δυο φορές στην 6η θέση.

Σε ρώτησα απλά πράγματα και δεν μου λες τίποτα.Πετάς ένα ελπίδα εκεί και τέλος.

Το επόμενο στάδιο μετά από αυτό που είναι τώρα ο ΠΑΣ είναι να χτυπάει πρωτάθλημα.Δεν υπάρχει άλλο.Χτυπάς πεντάδα και μετά είναι το πρωτάθλημα.Εσύ μου λες για ελπίδα.Έτσι γενικά.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Δευ 03 Απρ 2017 22:05 »
οτι πονεσαν τα ματια φετος μετα απο ενα σημειο πονεσαν
βεβαια θα μπορουσαμε να εχουμε παιξει τρελη μπαλα και να εχουμε πεσει οπως πριν 17 χρονια(πω ρε φιλε σαν χθες) με τον Παρασχο

Οποτε σε συνεχεια του προηγουμενου ποστ μου
να πω οτι αν και μου την εσπασε σε πολλα ματς ο πετρακης φετος
νομιζω ειναι πολυ πιο ασφαλες να πας με αυτον προπονητη και του χρονου..
ειπαμε...
ολα η τιποτα η επομενη χρονια και θα κρινει πολλα πραγματα μακροπροθεσμα

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Δευ 03 Απρ 2017 22:23 »
Το επόμενο στάδιο μετά από αυτό που είναι τώρα ο ΠΑΣ είναι να χτυπάει πρωτάθλημα.Δεν υπάρχει άλλο.Χτυπάς πεντάδα και μετά είναι το πρωτάθλημα.Εσύ μου λες για ελπίδα.Έτσι γενικά.

Όχι βέβαια. Εννοείται ότι δεν είναι το επόμενο στάδιο το κυνήγι πρωταθλήματος.
Επόμενο στάδιο είναι η καλή μπάλα, γιατί μας έχουν πονέσει τα μάτια μας τον τελευταίο καιρό.
Δεν είπα να γίνουμε Άρσεναλ ξαφνικά και να κρύβουμε την μπάλα σε όλο το ματς, αλλά μια στο τόσο να γίνεται και μια ωραία φάση με συνδυασμούς που να επιφέρει το χειροκρότημα του κόσμου. Η καλή μπάλα θα φέρει άλλα 500 άτομα στο γήπεδο. Νισάφι με τις διαγώνιες μπαλιές των αμυντικών.
Θα μου πεις αδερφέ, με αυτούς τους παίκτες τι περιμένεις; Ε καλά, δε ζήτησα να φέρουμε τους μεγάλους αστέρες, δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε. Διαμαντάκια υπάρχουν όμως.

Μασούρας και Μαυροπάνος πιθανότατα είναι ανέτοιμοι γι' αυτό το επίπεδο (σιγά το επίπεδο κιόλας εδώ που τα λέμε). Αν δεν πάρουν χρόνο όμως, πώς θα σιγουρευτούμε; Ούτε ο Οικονόμου με το Χαρίση ήταν έτοιμοι πιθανότατα. Και είδαμε τι έγινε.
Ας παίξουν τα δυο παιδιά. Ακόμα και αν δεν κάνουν για τον ΠΑΣ, κανείς από την κερκίδα δεν πρόκειται να κράξει. Αν όμως κάνουν, ο κόσμος θα τους αγκαλιάσει, κάτι που θα είναι μεγάλο κέρδος για το νερόβραστο αυτό δεύτερο μισό της σεζόν.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Δευ 03 Απρ 2017 22:34 »
Σε επίπεδο πρωταθλήματος όμως αυτό είναι.Οι ομάδες που χτυπάνε πρωτάθλημα και μετά είναι αυτές που χτυπάνε πεντάδα.Στο δεύτερο γκρουπ είναι και ο ΠΑΣ σταθερά.Για καλή μπάλα είπα και εγώ αλλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα προπονητή.Δεν είναι τουλάχιστον αυτή η βασική παράμετρος.Υπάρχουν φέτος ειδικές συνθήκες για την ομάδα που έχουν αναφερθεί.
Μασούρα,Μαυροπάνο,Κολιοφούκα,Ντόλοβατς,Βιδάλ αλλά και άλλα παιδιά από Κ-20 περιμένω και εγώ να μπουν στην πρώτη ομάδα.Είναι ένας ολόκληρος μηχανισμός που δουλεύει πάνω σε αυτό.Τώρα για το πως αντιδράει η κερκίδα το έχουμε δει πολλές φορές.Δεν υπάρχει υπομονή.Οπότε δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα αλλάξει κάτι με αυτά τα παιδιά.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Δευ 03 Απρ 2017 22:50 »
Θα ξαναπώ αυτό:
Η προετοιμασία ξεκίνησε νωρίτερα,
που αυτόματα σημαίνει ότι η Ομάδα ΕΠΡΕΠΕ να ήταν έτοιμη Ιούλιο-Αύγουστο.
Που, και πάλι αυτόματα, σημαίνει ότι ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!
Για όσους ξέρουν τα απλά της μπάλας, αυτό σημαίνει ΠΟΛΛΑ.
Τρίβαμε τα ματάκια μας στα Ευρωπαϊκά ματς και σε όλο σχεδόν το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.
Ο φετινός ΠΑΣ, εάν δεν έπαιζε πέρυσι στην Ευρώπη (thank God, Πετράκη, ποδοσφαιριστές αλλά και ΧΒ που συνέβει),
θα το κατάφερνε φέτος ΚΑΙ με καλό ποδόσφαιρο.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Δευ 03 Απρ 2017 22:54 »
Αν κατάλαβα 2 κρητικοί στον τοίχο... 

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Δευ 03 Απρ 2017 23:41 »
Ξεχνάτε επίσης ότι ο φετινός ΠΑΣ βασίστηκε στον Τσουκαλά. Ναι στον Τσουκαλά. Τον περσινό βιονικό.
Όταν έφυγε νύχτα όμως χάλασε τα όποια σχέδια (εξ ου και πόσο νευρίασε ο κόουτς) και είδατε ότι το κέντρο μας ήταν αρκετά υποδεέστερο της αμυντικής και επιθετικής γραμμής (εξ ου και οι γιόμες). Βέβαια και το γήπεδο συντέλεσε αρκετά στις γιόμες. Οπότε μην τα ρίχνετε όλα στον Πετράκη για τον πόνο στα μάτια μας.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Πεμ 06 Απρ 2017 23:55 »
1) Όπως πολύ σωστά έγραψε κάποιος φίλος παραπάνω, την χρονιά που δεν βγήκε Ευρώπη με προπονητή τον κ. Χριστόπουλο, η ομάδα έχασε την ιστορική ευκαιρία να αλλάξει επίπεδο αλλά και να κερδίσει μια νέα γενιά Πασολέδων.

2)  Ας τελειώσει το παραμύθι της οικονομικής εξυγίανσης της ομάδας. Οι υποχρεώσεις της ομάδας κάθε χρόνο αυξάνονται επί προεδρίας κ. Χριστοβασίλη (βλέπε ετήσιες οικονομικές καταστάσεις). Μάλιστα, η υποτιθέμενη οικονομική εξυγίανση προβάλλεται και ως άλλοθι για τις φτωχές μεταγραφές. Διπλή κοροϊδία δηλαδή. Ούτε οικονομική εξυγίανση, ούτε μεταγραφές.

3)Μερικά φετινά αποτελέσματα μας μικραίνουν πολύ. Με τελευταίο το προχθεσινό. Δυστυχώς δεν μεγαλώνουν έτσι οι ομάδες.
Όλοι αγαπάμε αυτήν την ομάδα αλλά οι αλήθειες πρέπει να λέγονται όσο πικρές κι αν είναι. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Παρ 07 Απρ 2017 01:02 »
2)  Ας τελειώσει το παραμύθι της οικονομικής εξυγίανσης της ομάδας. Οι υποχρεώσεις της ομάδας κάθε χρόνο αυξάνονται επί προεδρίας κ. Χριστοβασίλη (βλέπε ετήσιες οικονομικές καταστάσεις). Μάλιστα, η υποτιθέμενη οικονομική εξυγίανση προβάλλεται και ως άλλοθι για τις φτωχές μεταγραφές. Διπλή κοροϊδία δηλαδή. Ούτε οικονομική εξυγίανση, ούτε μεταγραφές.

Για τα υπόλοιπα έχουν αναλυθεί,να μην τα πιάσουμε από την αρχή.Όμως για το 2 θα πω κάτι.Μην ξεχνάμε το θέμα αδειοδότηση.Βλέπουμε πως τρέχουν κάθε χρόνο πόσες ομάδες για διακανονισμούς σε παίχτες και όχι μόνο.Εμείς έχουμε ξεχάσει κάτι τέτοιο.Όλα ρυθμισμένα.Για να είναι ρυθμισμένα,μάλλον κάτι πληρώνει.Ειδικά με εφορία που είναι από τα βασικότερα.Ελπίζω μην φτάσουμε ξανά σε εποχές 2003.

Αν το πάμε λογιστικά,τότε θα πρέπει να κλειδώσουμε την ΕΠΟ.Όλο το ποδόσφαιρο.

ΥΓ:θα ήταν καλό ίσως να ανοίγαμε συζητήσεις για ιστορικά θέματα.Για τα πέτρινα χρόνια της ομάδας,για την εποχή Κολέμπα ή την μετά Χρηστίδη εποχή μέχρι τον Κολέμπα.Μια αναμόχλευση όλων θα μας έκανε καλό.Βλέποντας και γεγονότα με την χρονική απόσταση που μας χωρίζει.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Παρ 07 Απρ 2017 11:38 »

Για τα υπόλοιπα έχουν αναλυθεί,να μην τα πιάσουμε από την αρχή.Όμως για το 2 θα πω κάτι.Μην ξεχνάμε το θέμα αδειοδότηση.Βλέπουμε πως τρέχουν κάθε χρόνο πόσες ομάδες για διακανονισμούς σε παίχτες και όχι μόνο.Εμείς έχουμε ξεχάσει κάτι τέτοιο.Όλα ρυθμισμένα.Για να είναι ρυθμισμένα,μάλλον κάτι πληρώνει.Ειδικά με εφορία που είναι από τα βασικότερα.Ελπίζω μην φτάσουμε ξανά σε εποχές 2003.

Αν το πάμε λογιστικά,τότε θα πρέπει να κλειδώσουμε την ΕΠΟ.Όλο το ποδόσφαιρο.

ΥΓ:θα ήταν καλό ίσως να ανοίγαμε συζητήσεις για ιστορικά θέματα.Για τα πέτρινα χρόνια της ομάδας,για την εποχή Κολέμπα ή την μετά Χρηστίδη εποχή μέχρι τον Κολέμπα.Μια αναμόχλευση όλων θα μας έκανε καλό.Βλέποντας και γεγονότα με την χρονική απόσταση που μας χωρίζει.

Αν πληρώνεις με δανεικά (έμμεσα ή άμεσα) τότε η κατάληξη είναι προδιαγεγραμμέμη. Βλέπε Ελληνικό κράτος.
Η αύξηση των υποχρεώσεων σημαίνει ότι αποκτάς υπηρεσίες, εμπορεύματα ή περιουσιακά στοιχεία με την υπόσχεση ότι θα τα πληρώσεις στο μέλλον (κοντινό ή μακρινό). Αν το περιεχόμενο-αντικείμενο αυτής της υπόσχεσης αυξάνει χρόνο με τον χρόνο τότε σίγουρα δεν είσαι σε καλό δρόμο.
Αλλά ας μη μπούμε πάλι σε αυτήν την συζήτηση. Όλα αυτά είναι χιλιοειπωμένα και χιλιογραμμένα. Και για τον πλέον αδαή περί των οικονομικών πρόκειται για απλή αλφαβήτα.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Παρ 07 Απρ 2017 11:51 »
Όσο για το αν θα πρέπει να κλειδώσουμε την ΕΠΟ και το ποδόσφαιρο αν εξετάσουμε το θέμα λογιστικά, την απάντηση την έδωσες εσύ ο ίδιος ακριβώς παρακάτω αναφερόμενος στον κ. Κολέμπα και στον κ. Χρηστίδη. Το ποδόσφαιρο υπήρχε και τότε, υπάρχει και σήμερα. Η ομάδα όμως στα χρόνια της διοίκησης των παραπάνω κυρίων ήταν αυτή που υπέφερε οικονομικά και κατ επέκταση και αγωνιστικά και κινδύνευσε να διαλυθεί.
Δηλαδή ως σύνολο το Ελληνικό ποδόσφαιρο και η ΕΠΟ δεν θα κλειδώσουν το μαγαζί ΠΟΤΕ παρά τις πολλές παθογένειες που έχουν. Επιμέρους τμήματα όμως του όλου οικοδομήματος (ομάδες κυρίως) πάντα θα υποφέρουν, θα καταρρέουν και θα εξαφανίζονται υπό την πίεση των προβλημάτων τους και την κακή διαχείριση των οικονομικών τους.