Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2017  (Αναγνώστηκε 144078 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2017
« Απάντηση #275 στις: Τετ 28 Ιούν 2017 23:29 »
«Ψάχνεται» για Αγγελόπουλο ο ΠΑΣ Γιάννινα

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/345100/psaxnetai-gia-aggelopoylo-o-pas-giannina
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 00:20 »
Τέλεια 😗

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 09:35 »
Αφηστε τον αγγελοπουλο και παρτε την ειρηνη την κολιδα που βαζει και γκολακια :P :P

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 12:53 »
νομιζω το θεμα χαριση-ζαιρο(με ελπιδες και για τους 2 ) εφερε πιο πισω το κλεισιμο παιχτων

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 13:15 »
Αμα θες να λεγεσαι σοβαρη ομαδα δεν περιμενεις απο τα κεφια του καθε παοκ και πρεπει να εχεις ετοιμες εναλλακτικες λυσεις. Αν φτασουμε στο να γυρισει η ομαδα απο το καρπενησι χωρις να εχουν λαβει μερος στην βασικη προετοιμασια 7 βασικοι ζητω που καηκαμε

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #280 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 14:08 »
7 βασικούς; Γιατί όχι 11;
Αν μονιμοποιηθεί η διάταξη 4-4-2 σε ρόμβο όπως την είδαμε, τότε η ομάδα πάει για 2 μεταγραφές 11άδας. Τον αντι-Λίλα και τον αντι-Ακόστα.
Στο μυαλό του Πετράκη, που είναι αυτό που μετράει, υπάρχει πάνω-κάτω αυτό:

Πασχαλάκης

Καρανίκας

Ναδάλες

Τζημόπουλος

Μιχαήλ

Μεταγραφή

Κοζορώνης

Βιδάλ (Γιάκος)

Κόντε

Μαμπουλού

Μεταγραφή

Ίσως υπάρχει και η σκέψη να παίξει ο Τζημόπουλος ως κόφτης, ο Μπέριος στόπερ και να βρει περισσότερο χώρο ο Μαυροπάνος. Τότε ίσως ούτε το 6άρι είναι βασικός.
Επομένως, δύο χαφ, συν τον Βελλίδη, τρεις. Προσθέτουμε  ακόμα ένα δεύτερο αριστερό μπακ κι έναν επιθετικό (αντι-Ζάιρο) που ίσως φάει τη θέση του Μαμπουλού αν συνεχίσει έτσι, και φτάνουμε τις 5 μεταγραφές. Ο πρόεδρος είπε "πέντε με έξι", που σημαίνει θα μείνει ερωτηματικό για ακόμα μια ως το τέλος του Αυγούστου (όπως συνήθως συμβαίνει).
Θα αποκτηθούν φυσικά και 2-3 νεαροί, ίσως και κάποιος μέσω των συχνών δοκιμών που κάνουμε (στυλ Βιδάλ).
Εάν δεν προκύψει κάποια άλλη πώληση ή αποχώρηση, αυτό είναι σε γενικές γραμμές το μεταγραφικό μας πλάνο.
Άλλο πράγμα τι περιμένει ο καθένας, άλλο πράγμα τι έχει προαναγγείλει ότι θα κάνει η ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 14:19 »
Με μεγάλη επιφύλαξη, PASas,
εάν ο Νικολιάς παρουσιάσει το πρόσωπο που είχε στο ματς με την άεκ,
τότε ίσως τον δούμε και βασικό σε κάμποσα ματς.
Εννοείται ότι είτε έτσι είτε αλλιώς, παίκτη χρειαζόμαστε εκεί.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 14:39 »
Εμένα γιατί μου έχει κάτσει, τουλάχιστον αρχικά, το:

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ

ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ   ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΣ   ΜΙΧΑΗΛ

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ                                                  ΦΟΝΣΙ

ΑΝΤΙΛΙΛΑ

ΚΟΖΩΡΟΝΗΣ               ΑΝΤΙΑΚΟΣΤΑ

ΒΙΔΑΛ           ΚΟΝΤΕ

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 14:53 »
Απλά ανέφερα μια τυπική διάταξη, χωρίς να σημαίνει ότι δεν αλλάζει. Θεωρώ όμως ότι βάση αυτής γίνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός.
Φυσικά μέσα στη χρονιά πολλά μπορούν να αλλάξουν σε πρόσωπα και συστήματα.
Ο Νικολιάς είναι ένας από τους παίχτες που μπορούν να διεκδικήσουν θέση βασικού. Στη διάταξη που ανέφερα παίζει στη θέση του Κοζορώνη κάνοντας πιο επιθετικό το σχήμα (4-1-3-2). Στο 3-5-2 δυστυχώς δεν έχει θέση όπως έχει φανεί.
Πάντως εάν η βάση σχεδιασμού ήταν το 3-5-2, συμφωνώ ότι το σχήμα που γράφει ο μπαμΠΑΣ θα ήταν αυτή τη στιγμή το βασικό, με τον Μπέριο στη θέση του Μαυροπάνου και πιθανώς έναν άλλο επιθετικό αντί του Βιδάλ.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 15:01 »
Λεει ο pasas πως αν δε βρουμε αμυντικο χαφ τζαμπα,δηλαδη ενα πιτσιρικο ή καποιον πιτσιρικο δανεικο,μπορει να παιξει και ο Τζημο αμυντικο χαφ.Τρεφω μεγαλη εκτιμηση για το παιδι αυτο και τον θεωρω τρομερη μοναδα για μας αλλα ως κεντρικο αμυντικο και ποσο μαλλον σε τριαδα κεντρικων αμυντικων γιατι εκει δειχνει τα προτερηματα του που ειναι η πολυ καλη τεχνικη για σεντερ μπακ,το υψος του,η ποωθηση του παιχνιδιου με την πρωτη πασα στα χαφ.Μεχρι εκει ομως.
Αν το παιδι στα 32 + το κανουμε αμυντικο χαφ,θα του βγαλουμε ολες τις αδυναμιες του.Ει ναι αργος για αυντικος,δεν εχει γρηγορη μεταφορα παιχνιδιου,τρανζισιον το λεν στο χωριομ,ειναι και ευαλωτος στις αντεπιθεσεις,αυτο κι αν το εχουμε δει απειρες φορες τρωγοντας γκολ,ενω ειμασταν εμεις στη επιθεση.Αν σε ενα ματς υπαρχει αναγκη,τραυματισμος,καρτες,ο,τιδηποτε,ας παιξει.Βασικος δεν!!!
Εγω θελω να παω γηπεδο να δω και λιγο μπαλιτσα.Αν καποιοι ειστε ευχαριστημενοι με το να εχουμε 10 τρεχαλατζηδες αμπαλους που να παιζουν μονο αμυνα και να μας κανει η Βεροια και η Κερκυρα εδω μεσα 60 και 65% κατοχη,τι να πω;.
Δυο χρονια τωρα φωναζουμε δεν εχουμε αμυντικο χαφ ουτε και 10αρι να στρωνεται λιγο η μπαλα.Ποιος δεν το βλεπει αυτο;
Καλος και χρυσος και ο Τζημοπουλος και ο Κοζορωνης και ο Νικολις και ο Ντανος αλλα δεν ειναι αυτο που χρειαζομαστε για τις θεσεις των χαφ που σε ανεβαζουν επιπεδο και βλεπεις μπαλιτσα ευχαριστα.
Με πορδες(σε καμια περιπτωση δεν αναφερομαι στους πιο πανω παιχτες αλλα στν μπεχο ταχτικη του προεδρου)δεν βαφονται αυγα.
Εγω θελω τον ΠΑΣ να κατεβαινει να κερδιζει τα ματς και οχι να προσπαθει με αντιποδοσφαιρο να τα κλεψει.Φτανει πια! :pas:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 15:18 »
Ο Τζημόπουλος έπαιζε πιο μπροστά και τα τελευταία χρόνια γύρισε πιο πίσω στην άμυνα.Όλοι θέλουμε την ομάδα καλύτερη σε όλους τους τομείς.Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.Όμως υπάρχει πάντα ο περιοριστικός παράγοντας που λέγεται οικονομία.Αν ο ΠΑΣ είναι καλός σε ένα πράγμα και του βγαίνει,τότε ας το κάνει.Το να πας να αλλάξεις σε κάτι άλλο που δεν το έχεις και να φας τα μούτρα σου τότε ας το αφήσουμε.Ειδικά φέτος που θα πέσουν παραπάνω ομάδες.
Ένα τρανό παράδειγμα είναι η εθνική Ελλάδος.Είχε μάθει αυτό που ήξερε και να νικάει με 1-0.Είδαμε που έφτασε.Όταν προσπάθησε λίγο να αλλάξει σε κάτι άλλο,άρχισε να πέφτει η σφαλιάρα γόνα.
Έχουμε μια συνταγή που μας βγαίνει αυτήν την στιγμή.Ας την ακολουθήσουμε.Σίγουρα δεν είναι όλα θετικά αλλά μας οδηγεί ψηλά.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 15:21 »
"Στο 3-5-2 δυστυχώς δεν έχει θέση όπως έχει φανεί".
Στο 3-4-3, όμως; ;)

Πως γουστάρω να μιλάμε για μπαλίτσα - ακόμη και αν, ενίοτε, αεροβατούμε - και όχι να κουτσομπολεύουμε, ξερνώντας "δηλητήριο" ... 

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 15:30 »
Ο Νικολιάς μπορεί να παίξει και 10άρι σε περίπτωση απουσίας του Βιδάλ.
Εξάλλου αυτή είναι η φυσική του θέση.
Δηλώνω κολλημένος με τον Αλέξανδρο, από την πρώτη στιγμή που ήρθε.
Αυτά  βέβαια τα γνωρίζει καλύτερα ο κόουτς.

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 15:35 »
Mε τι ευκολία λέμε πάντως Αντιλίλα, Αντιακόστα !
Όσο εύκολα λέγαμε πριν κανά χρόνο Αντιτσουκαλάς.
Και καλά ο Σταύρος μας κούνησε μαντήλι δεν είχαμε να του δώσουμε.
Οι άλλοι δυο ;

Δεν έχω κάτι με τα ονόματα που ακούγονται, αλλά όταν δεν έπιασε ο ανώτερος ποιοτικά και εντεκαδάτος στο βάζελο Δώνης, είναι δυνατόν να πιάσουν όλοι αυτοί ;
Με την καμία δεν τους βλέπω ανώτερους ενός Γαρουφαλιά ή ενός Γιάκου.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 15:38 »
Ο Τζημόπουλος έπαιζε πιο μπροστά και τα τελευταία χρόνια γύρισε πιο πίσω στην άμυνα.Όλοι θέλουμε την ομάδα καλύτερη σε όλους τους τομείς.Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.Όμως υπάρχει πάντα ο περιοριστικός παράγοντας που λέγεται οικονομία.Αν ο ΠΑΣ είναι καλός σε ένα πράγμα και του βγαίνει,τότε ας το κάνει.Το να πας να αλλάξεις σε κάτι άλλο που δεν το έχεις και να φας τα μούτρα σου τότε ας το αφήσουμε.Ειδικά φέτος που θα πέσουν παραπάνω ομάδες.
Ένα τρανό παράδειγμα είναι η εθνική Ελλάδος.Είχε μάθει αυτό που ήξερε και να νικάει με 1-0.Είδαμε που έφτασε.Όταν προσπάθησε λίγο να αλλάξει σε κάτι άλλο,άρχισε να πέφτει η σφαλιάρα γόνα.
Έχουμε μια συνταγή που μας βγαίνει αυτήν την στιγμή.Ας την ακολουθήσουμε.Σίγουρα δεν είναι όλα θετικά αλλά μας οδηγεί ψη
Ειχαμε μια συνταγη φιλεfon.!
Τοτε που ειχες Χαριση αμυντικο χαφ,Ακοστα και Ιλιτς στα καλα τους και Τσαβες!
Τοτε οντως επαιζες αντεπιθεση.Τωρα παιζουμε να μην πω τι!Σεντρα,γιομα και τον ο@τσο καβαλα με κατι Κοζο κτλ.
Φιλε εγω αυτο δεν μπορω πλεον να το βλεπω!Πες με γρινιαρη,πες με ο,τι θες!
Αβανταρετε δεν αβανταρετε τον προεδρο,φαινεται πως το μαθημα τοχει μαθει λαλα!
Παιρνω τζαμπα,μην πω πως καποιοι με πληρωνουν κιολας να παιξω και μονο πουλαω και παντελονιαζω!
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 30 Ιούν 2017 00:18 από gecks »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 15:43 »
Όταν ο Χαρίσης ξεκίναγε τι λεγόταν τότε;Ποιος Χαρίσης.Γενικά κρίνουμε από νωρίς τον κάθε ποδοσφαιριστή.Διάβαζα πρόσφατα σχόλια για τον Πασχαλάκη.Τον έλεγε ένας Μασχαλάκη.Ποιος Μασχαλάκης.Τώρα να του δείξεις το σχόλιο του να δω τι θα πει πάνω στα δικά του λεγόμενα.
Δεν σε λέω γκρινιάρη ούτε τίποτα άλλο.Όμως μην μου λες εμένα ότι αβαντάρουμε τον πρόεδρο και πως έχουμε μάθει το μάθημα καλά.Να μάθετε όλοι ότι υπάρχουν διαφορετικές οπτικές από τις δικές σας.Έχουμε φάει ώρες στο μάνατζερ και βλέπουμε αλλιώς το ποδόσφαιρο.Δεν χρειάζεται να αβαντάρουμε τον εκάστοτε Χβ.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 15:50 »
"ο ανώτερος ποιοτικά και εντεκαδάτος στο βάζελο Δώνης"
Aυτό προφανώς είναι ένδειξη χιούμορ, και ως τέτοιο το εκλαμβάνω, τουλάχιστον εγώ.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 15:56 »
Aλλος ενας απο αυτους που "αβανταρει" τον προεδρο ειμαι και εγω...
Και ας υπαρχουν 100 αλλοι που κραζουν εγω οτι βλεπω και οτι πιστευω θα το λεω...
Μεσα στις "αβαντες" μου για τον προεδρο ηταν και το κραξιμο για τον Μασουρα...
Το μοναδικο μικρο που τον ειχαν ξεχωρισει απο την Κ-17 και ο οποιος παιζει σε θεση που η ομαδα θελει παικτη...
Δε ειμαστε τραγικα (*) αλλα δε ειμαστε και καλα...Το αντιθετο..
Στη θεση του Αντι λιλα, ισως δοκιμασει φετος τον Κοζορωνη σαν καθαρο 6αρι, ισως περιμενει να δει πως θα παει ο Γαρουφαλιας... Πιστευω οτι ο Νικολιας μπορει να παιξει 8αρι, κατι σαν αυτο που επαιζε φετος ο Κοζορωνης αλλα δε εχω καλη γνωμη για το παλικαρι... Πολλοι τραυματισμοι και οσο ταλεντο δεν... Μακαρι να με διαψευσει το "πουλεν" του Crimson.
Αν δεν κανει καποιος θα παρει σιγουρα παικτη.
Για τον Ακοστα, ναι προσφερε στην ομαδα αλλα η φετινη του χρονια δε ηταν τετοια για παικτη που εληγε το συμβολαιο του. Καλα εκανε και δε του το ανανεωσε, ειδικα αν ηθελε περισσοτερα απο οσα επαιρνε ή και τα ιδια...Στο ποδοσφαιρο δε χωρανε συναισθηματισμοι, εδω εδιωξαν το Ντασιο γιατι δε ταιριαζε στο αγωνιστικο πλανο της ομαδας, θα κλαψουμε για τον Ακοστα.

(*) Toυ χρονου τετοιο καιρο θα ειμαστε τραγικα αν δεν υπαρξουν ανανεωσεις...10 συμβολαια ληγουν και αν δε υπαρξει προβλεψη, μας βλεπω για δελτιο εγω και ο Crimson...  :joker:

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 16:06 »
να θυμισω οτι εχουμε play off k play out

οπερ σημαινει πιο πολλοι αγωνες....αρα οχι 13-14 να παιζουν

νομιζω

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #294 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 16:09 »
Στα play off δεν τα έχουν βρει ακόμα.Υπάρχει και μουντιάλ και πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα νωρίς.Play out ένας αγώνας θα είναι με τον τρίτο από την Β.Άντε να είναι 2 (μέσα έξω).

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 16:26 »
η ομαδα χρειαζεται ΠΑΙΧΤΕΣ
και αριστερο μπακ για αναπληρωματικο θελεις και κοφτη θελεις και 2 εξτρεμ θελεις και επιθετικο θελεις. και αμα βρεις και κανα αντι μπεριο δεν θα σε χαλουσε

αμα ειναι να στηριχτουμε στο μαμπουλου ζητω που καηκαμε
με 15 παιχτες δεν βγαινει χρονια
ας βαλει το χερι στην τσεπη και ας κλεισει το ροστερ συντομα

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 16:31 »
Σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει αντιπαραθεση με κανεναν εδω,αποψεις εκφραζουμε ολοι.
Fon ο προεδρος εχει μαθει το μαθημα μονο πουλαω και οχι εσυ και καποιοι αλλοι,ειναι σαφες αυτο που εγραψα.
Ο Χαρισης για αυτους που εβλεπαν υποδομες ηξεραν οτι θα κανει το μπαμ,δεν χρειαζονταν ειδικες γνωσεις προπονητικης.
Τωρα αν ο Κοζορωνης η ο Γαρουφαλιας ή ο Ντανος ή ο Νικολιας ειναι παιχτες που θα κανουν τη διαφορα στον ΠΑΣ σε τοσο νευραλγικες θεσεις,τι να πω εγω;Δεν το πιστευω,οπως μαλλον δεν το πιστευουν παρα πολλοι,ισως και συ!
Φουτμπολμανατζερ δεν γνωριζω ουτε παιζω,ο γιος μου παιζει!
Οι προσδοκιες μου απο τον ΠΑΣ ειναι πολυ μεγαλες οντως και λογω της ανυπαρξιας των υποτιθεμενων μεγαλων.
Αμα δεμ μπορει ο προεδρος να βρει οχι 7ή 10 αλλα 2(ΔΥΟ)παιχτες με καποια χρηματα,οχι πολλα και καποιοι να επιχειρηματολογουν για αυτη του την επιλογη,οτι δηλαδη ολα ειναι δυνατον να γινονται μπεχο,παω πασο παλικαρια.
Να πληρωνω ομως για να βλεπω κλωτσοσκουφι και να το επικροτω κιολας ,με ξεπερνα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 16:40 »
Ο Χβ μέχρι τώρα όχι μόνο πουλάει αλλά βρίσκει παίχτες συνέχεια.Κάπου βρίσκει και πουλάει.Αυτή είναι η σωστή λογική για αυτόν τον ΠΑΣ με αυτά τα δεδομένα.Αγοράζω φθηνά και πουλάω ακριβά.
Οι περισσότεροι δεν βλέπουν καν υποδομές.Εδώ με το ζόρι βλέπουν την πρώτη ομάδα.
Για παίχτες και συστήματα μπορούμε να συζητάμε.Να μάθουμε όμως να διαφωνούμε.Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά.
Εγώ θέλω ένα διαφορετικό ΠΑΣ.Όμως κοιτάω και ποια είναι τα δεδομένα αυτήν την στιγμή.Θέλω όλη την πρώτη ομάδα να έχει βγει από τις υποδομές.Θέλω να παίζει όπως ο Άγιαξ του τόταλ φουτμπόλ ή αν προτιμάει κανείς την Μπαρτσελόνα που είναι παράγωγο του Άγιαξ.Θέλω να πατάει κάθε αντίπαλο στο γήπεδο.Να γέρνει το γήπεδο,είτε εντός είτε εκτός.Θέλω ένα ολοκαίνουριο Ζωσιμάδες 4 αστέρων που να είναι γεμάτο κάθε Κυριακή.Θέλω να υπάρχουν εγκαταστάσεις τέλειες.Απλά να είναι ο ΠΑΣ το νο 1 στον κόσμο.Τόσο απλά πράγματα.Όμως μετά κοιτάω την πραγματικότητα και κοιτάω πως μπορεί ο ΠΑΣ να είναι ψηλά με τα δεδομένα που έχουμε τώρα.Αν κρίνω τον Χβ με βάση τα δικά μου όνειρα θα είναι εντελώς άχρηστος.Δεν πλησιάζει καν.Με βάση όμως την πραγματικότητα είναι ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος του ΠΑΣ.Σίγουρα υπάρχει δρόμος για καλύτερα.Σίγουρα έχει κάνει τραγικά λάθη.Σίγουρα θα κάνει και άλλα.Όμως ο ΠΑΣ αυτήν την στιγμή ζει τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία του.Με όποιες αδυναμίες υπάρχουν.

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 16:52 »
Πολύ ωραία τα λέει ο ΝΑΚΟΣ, η ομάδα χρειάζεται 3-4 ξένους παίκτες κέντρο και επίθεση που να κάνουν την διαφορά. Από την άλλη είναι πολύ σωστή η τακτική της παε τα τελευταία χρόνια να επενδύει σε νεαρούς παίκτες, χρειάζεται συνδυασμός και των δυο. Ο κ. Πετράκης έχει δείξει ότι μπορεί να αξιοποιεί και να δίνει ευκαιρίες σε όσους αξίζουν, κανένας νεαρός παίκτης δεν έφυγε από τον πας επί Πετράκη και έκανε καριέρα σε άλλη ομάδα(π.χ. Σαπαλίδης, Νάκος, Ιωάννου, Φερφελής, Ηλιάδης).
Κάποιοι στην πόλη το παίζουν γιαννενάρες και τα παιδιά τους παίζουν σε άλλες ομάδες. Για παράδειγμα δεν νοείται ο γιος του προέδρου της ΕΠΣΗΠ και παλιού προέδρου του πας Βρακά να παίζει στην Κ17 του Παοκ ή ο γιός του παλαίμαχου τερματοφύλακα του ερασιτέχνη πας Γαιτανίδη να παίζει στην Κ20 του Παοκ. Φταίνε οι γονείς των παιδιών, φταίει η διοίκηση του πας, φταίνε και οι δύο, όποιος και να φταίει πρέπει τα ταλέντα της περιοχής να παίζουν πρώτα στον πας.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 17:03 »
Αμα ειναι με το που βγαζεις ενα παιχτη να τον πουλας και να κανεις το σταυρο σου μετα να σου βγουν αυτοι που θα παρεις δεν πηγαινεις μπροστα ποτε.
Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη την τριτη τον πηρανε χαμπαρι και στο δευτερο γυρο μας γλεντησαν για τα καλα.

Τωρα αν εισαι πανιωνιος να σου δινουν ολοι βαθμους και να κανεις τον τζαμπα μαγκα με μηδενικα συμβολαια και δανεικους αλλη δουλεια
αλλα επειδη δεν εισαι γιατι δεν σε πολυπαει κανενας το πολυ πολυ με αυτη την τακτικη να γονεις ξανθη. Και δεν θελουμε να γινουμε ξανθη. Η μηπως εχουμε ηδη γινει ξανθη? :-?