Ο κ. Χριστοβασίλης τα τελευταία χρόνια, και στο όνομα της (ανύπαρκτης) οικονομικής εξυγίανσης έχει βρει ένα ωραιότατο κολπάκι.
Όλο και μικρότερο μπάτζετ κάθε χρονιά, όλο και μεγαλύτερα έσοδα (κυρίως από πωλήσεις παικτών)
Φαντάζομαι το καταλαβαίνεις πως αυτό για το οποίο εσύ κατηγορείς, είναι το όνειρο όχι μόνο κάθε παράγοντα ποδοσφαίρου, αλλά κάθε manager παγκοσμίως. Δεν ξέρω αν το έχει καταφέρει, μιας και δεν του κρατάω τα λογιστικά βιβλία, εάν όμως το έχει κάνει τότε εύχομαι να συνεχιστεί για πάντοτε. Παρότι αν ισχύει δεν το πιστώνω στον ίδιο, αλλά στον καταπληκτικό προπονητή που έχουμε την τύχη να έχουμε τα τελευταία 3,5 χρόνια και μας δημιουργεί υπεραξίες.
Ειλικρινά πάντως δεν μπορώ να σας καταλάβω ούτε κατ' ελάχιστο! Παράδεχεστε ότι η ομάδα ΚΑΙ δεν σπαταλά, ΚΑΙ αυξάνει τα έσοδά της, ενώ είναι κοινά αποδεκτό ότι αγωνιστικά έπιασε ιστορικό ταβάνι αυτή την πενταετία. Και ζητάτε να τον βρίσουμε γι' αυτό; Γιατί; Επειδή σώνει και καλά πρέπει να ξοδέψει;
Ξαναλέω για χιλιοστή φορά: Μπορώ να του τα χώσω για 1000 λόγους και το έχω κάνει πολλές φορές (βλέπε τιμές διαρκείας, marketing, οργάνωση και υποδομές ομάδας), όμως το αγωνιστικό και το μεταγραφικό πλάνο αυτής της 5ετίας το ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ καθημερινά και θέλω να κρατήσει όσο παραπάνω γινεται. Οι εποχές των Ζαϊρί, Τσάβες, Κώτσιου, Ελέ και λοιπών ακριβοπληρωμένων ντιβών, που μας διέλυαν τα πάντα, ελπίζω να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Εδώ με τα τωρινά φτωχικά δεδομένα όταν φέρνει λίγο ακριβότερους παίχτες από το συνηθισμένο, π.χ. Λίλα, Μαμπουλού, Μπουκουβάλα, χτυπάει από μακριά η διαφορετική νοοτροπία σε σχέση με τους υπόλοιπους.
ΥΓ. Από το μέτωπο του Πανηπειρωτικού: Αύριο φαίνεται ότι επιστρέφει ο coach. Αυτές οι πρώτες προπονήσεις ούτως ή άλλως ανήκουν στον Αλεξίου και την φυσική κατάσταση.
Πολύ ωραίο το κλίμα. Ο μικρός Παπαδόπουλος από την Κ17, που προπονείται με την ομάδα, δείχνει σημάδια καλού επιθετικού και δικαιολογεί την κλήση του στην Εθνική ομάδα Κ17.
Μπέριος-Κοζορώνης-Κόντε δείχνουν να έχουν κάνει την περισσότερη δουλειά μέσα στις διακοπές, ενώ ο Βιδάλ νομίζω επέστρεψε για να παίξει. Για τον Μαμπουλού αντίθετα, τα είπαμε...