Είχα "γράψει" στις 15-4-2017,
"Αντίπαλε "συνοδοιπόρε" - "εχθρέ" μου DG:
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες εκατομμύρια φορές έχω βρίσει την "κωλοομάδα" σου (για εμένα και πολλούς ακόμη συνταύρους). Ήμουν μαθητής της Γ΄Λυκείου στην Ευαγγελική, το μοιραίο 1984, οπότε, πέραν του δράματος που έζησα, μπορείς να καταλάβεις τι "τράβηξα" και από πάρα πολλούς φίλους (πραγματικούς και μη) πανιώνιους ... Αλλά και στη συνέχεια, μέχρι πρόσφατα, πόσες φορές ο "Αιώνιός" σας μου έδωσε την αιτία και την αφορμή να σας σκυλοβρίσω για την "προσφορά" σας (ως σύλλογος) σ` αυτό που αποκαλείται ελληνικό ποδόσφαιρο...
Παρά ταύτα - αν και έχω δώσει ήδη τις ευχές μου σε όλους τους φίλους του ΠΑΣ, και δεν σκόπευα να ξαναγράψω (εδώ) πριν την Ανάσταση - επειδή δεν έχω δει (μπορεί και να κάνω λάθος) να σου έχει ευχηθεί κανείς εδώ μέσα, απευθύνομαι σε εσένα για να σου ευχηθώ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (όχι στην ομάδα σου) τα καλύτερα για εσένα και την οικογένειά σου.
Πραγματικά γουστάρω που "μπαίνεις" εδώ, γράφεις και συνδιαλέγεσαι με το forum μας.
Πολύ λίγες φορές έχω συμφωνήσει μαζί σου, αλλά αυτό, για εμένα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ!!! Χαίρομαι που συνεχίζεις, δεν αισθάνομαι ότι υπερβαίνεις τα "εσκαμμένα" και δεν νιώθω ότι με προσβάλλεις. Εσύ τα δικά σου και εμείς τα δικά μας.
Θα προτιμούσα ακόμη περισσότερο να μας κάνεις και πλάκα (ειδικά μετά τα φετινά σας) αλλά να δεχθείς και την αντίστοιχη δική μας για το ανεξάρτητο της υπόστασής σας ως ομάδα...
Αγωνιστικά, θα συνεχίσω να θέλω να σας "πατάμε χάμω" όποτε και όπου σας βρίσκουμε (φαντάζομαι το αυτό επιθυμείτε και δι` ημάς), αλλά, ρε φίλε, αυτό έχει και την ομορφιά του και τη χάρη του.
Μη σταματήσεις να μας επισκέπτεσαι, πολλώ δε μάλλον επειδή θα έχεις, φαντάζομαι, επισημάνει ότι το "σπίτι" μας είναι φιλόξενα ανοικτό για ανθρώπους που μπορούν να αρθρώσουν κάποιο λόγο (ακόμη και αν δεν συμφωνούμε).
Καλή ανάσταση να έχεις.
ΥΓ. Στις δύο μεταξύ μας φετινές ταυρομαχίες πάντως, σας "γλεντήσαμε", επιφυλασσόμαστε να κάνουμε το ίδιο και του χρόνου... "
Μετά τις τελευταίες "απαντήσεις" μας, το επαναλαμβάνω.
Όταν το μίσος για τσ` αλλουνούς είναι μεγαλύτερο από την αγάπη μας για τον ΠΑΣ, την ομάδα της καρδιάς μας, κάτι ΔΕΝ πάει καλά στη δική μας σχέση με τον ΠΑΣ.
Όλοι έχουμε φίλους γαύρους, βάζελους, χανούμια, αιώνιους κλπ.. Γιατί πίσω από το πληκτρολόγιο και την ανωνυμία να ξερνάμε τόσο μίσος;;;;
Υ.Γ. Για πες τίποτα παικτικό για τον παίκτη, "συνοδοιπόρε" - "εχθρέ". Είναι "γεματούλης" και σχετικά αργός ή μου φαίνεται ...