Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2017  (Αναγνώστηκε 143992 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2017
« Απάντηση #575 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 08:27 »
...απάντηση σε απαντήσεις προς φίλαθλο Πανιωνίου ο οποίος σχολίαζε ενδεχόμενη μεταγραφή Χαλκιαδάκη

Αδυνατώ να καταλάβω το κόμπλεξ ορισμένων ...
έγραψε ο άνθρωπος για ένα θέμα το οποίο είναι εξαιρετικά πιθανό να γνωρίζει περισσότερα και ενδεχομένως μας ενδιαφέρει και εμάς χωρίς να προσβάλλει κανέναν και του την "πέφτετε" ...
Το forum φιλοξενεί απόψεις όσων θέλουν να είναι κόσμιοι και να επιχειρηματολογούν...

Όλα τα παραπάνω ισχύουν παρότι και για μένα - όπως και για πολλούς άλλους φιλάθλους του ΠΑΣ για αντικειμενικούς (και ιστορικούς) λόγους ο γαυρ-αιώνιος είναι από τις πλέον μισητές ομάδες (σχεδόν όσο και το ΠΟΚ το οποίο ενίοτε γλύφει) ... Αυτό όμως είναι άσχετο...

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #576 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 09:14 »
Συμφωνώ για τον οικονόμου,δεν αντιλέγω,πολλοι μιλάνε με άλλες ομάδες όταν έχουν συμβόλαιο π.χ μπακασέτας.Αλλά η περίπτωση χαλκιαδάκη είναι ανέκδοτο.Εξαφανίστηκε καλοκαίρι ένω είχε συμβόλαιο χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν χωρίς να έχει πρόβλημα με ουζουνίδη και πραγματικά δεν ήξερε κανείς που βρίσκεται.Η διοίκηση του έβαζε πρόστιμα ερήμην,και λένε ότι βρέθηκε  στη βραζιλία .Το παιδί ξέρει πολύ μπάλα,έχει τεχνική αλλά θέλει συνδυασμό ψυχανάλυσης και εντατικής προπόνησης μήπως αναστηθεί.
Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο οφοε και ο ρουμενίγκε,εγώ κέρδισα τον πρωταθλητή μεσα στην έδρα του,και δίκαια βγήκα πεντάδα.Και δεν θα μπορέσω δω το ματς  μεθάυριο γιατί τα κωλοκάναλα προτιμούν να δείχνουν τα φιλικά με μπυραρίες και πιτσαρίες παρά ευρωπαικούς αγώνες ελληνικών ομάδων.

Ο Χαλκιαδάκης δεν έχει υπογράψει ακόμα. Βρίσκεται στο Καρπενήσι και δοκιμάζεται για να φανεί σε τι κατάσταση βρίσκεται. Επίσης ο Πετράκης τον είχε παίχτη στον Εργοτέλη και υποθέτω θα γνωρίζει πράγματα για τον χαρακτήρα του. Σε θέματα χαρακτήρα άλλωστε το ψιρίζει πολύ το θέμα. Έχει τύχει να βρεθώ δίπλα του πέρυσι το καλοκαίρι ενώ συζητούσε με άνθρωπο της ομάδας για μεταγραφή συγκεκριμένου παίχτη (ο οποίος τελικά αποκτήθηκε) και κατά 90% σχολίαζε για τον χαρακτήρα του. Επομένως ας περιμένουμε.

Τώρα σχετικά με το τηλεοπτικό ζήτημα, αυτό είναι το κόστος της ιδιωτικής/συνδρομητικής τηλεόρασης που μετράει μόνο κόστος/έσοδα κι όχι άλλες κοινωνικές παραμέτρους. Το ίδιο πρόβλημα είχε και ο ΠΑΣ πέρυσι. Ειδικά στο παιχνίδι της Νορβηγίας, η λύση βρέθηκε λίγες ώρες πριν τη σέντρα. Οι ομάδες ζητάνε κάποια χρήματα για να δώσουν τα δικαιώματα, τα κανάλια στην Ελλάδα προσφέρουν ελάχιστα. Υποθέτω η δική σου διοίκηση θα έκρινε ότι δεν έχει νόημα να συζητά για τέτοια ποσά και προτίμησε να το ξεκόψει από νωρίς για να έχει περισσότερο κόσμο το γήπεδο.
Βέβαια όπως έλεγε κι ο Χριστοβασίλης πέρυσι το καλοκαίρι στη Νορβηγία, μιλώντας τηλεφωνικά με άνθρωπο της Nova, "Περιμένετε 3-4 ώρες πριν τον αγώνα και θα σας το δώσουν με 2-3 χιλιάρικα". Όντας ειδήμων σε τέτοιου μεγέθους διαπραγματεύσεις, δικαιώθηκε! Και ίσως τα κανάλια ακολουθούν την οδηγία του ακόμα.

Μιας και αγωνίζεσαι σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση ως ελληνική ομάδα, εγώ θα σου ευχηθώ ειλικρινά καλή επιτυχία! Όσο για τις μεταξύ μας "διαφορές", προτιμώ να επιλυθούν με μια ωραία 3άρα στις αρχές του πρωταθλήματος.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #577 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 09:30 »
...απάντηση σε απαντήσεις προς φίλαθλο Πανιωνίου ο οποίος σχολίαζε ενδεχόμενη μεταγραφή Χαλκιαδάκη

Αδυνατώ να καταλάβω το κόμπλεξ ορισμένων ...
έγραψε ο άνθρωπος για ένα θέμα το οποίο είναι εξαιρετικά πιθανό να γνωρίζει περισσότερα και ενδεχομένως μας ενδιαφέρει και εμάς χωρίς να προσβάλλει κανέναν και του την "πέφτετε" ...
Το forum φιλοξενεί απόψεις όσων θέλουν να είναι κόσμιοι και να επιχειρηματολογούν...

Όλα τα παραπάνω ισχύουν παρότι και για μένα - όπως και για πολλούς άλλους φιλάθλους του ΠΑΣ για αντικειμενικούς (και ιστορικούς) λόγους ο γαυρ-αιώνιος είναι από τις πλέον μισητές ομάδες (σχεδόν όσο και το ΠΟΚ το οποίο ενίοτε γλύφει) ... Αυτό όμως είναι άσχετο...
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου με μία με επισήμανση.Η επανεμφάνιση του οπαδού του πανιωνίου μετά από τόσο καιρό έγινε με σκωπτική διάθεση και με σκοπό να υποβαθμίσει μια πιθανή μεταγραφική κίνηση του ΠΑΣ.Όσο για το κόμπλεξ που αναφέρεις θα πω απλά κάτι.Ποιος οπαδός ομάδας 2 μέρες πριν από ένα ιστορικό ματς της ομάδας του μπαίνει σε  forum άλλης ομάδας για να περιπαίξει μια μεταγραφή;Εκεί είναι το κόμπλεξ φίλε μου.Εγώ λοιπόν επειδή δεν είμαι υποκριτής θα ευχηθώ άλλα μία φορά καλή επιτυχία στην Γκόριτσα και δεν επανέρχομαι στο θέμα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #578 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 10:40 »
εγώ κέρδισα τον πρωταθλητή μεσα στην έδρα του,και δίκαια βγήκα πεντάδα.

Παίξατε καλή μπάλα γενικώς καθώς οι δανεικοί σας βγήκαν ένας κι ένας και δικαιούσασταν την 5η θέση (άραγε πόσους βαθμούς πήρατε χάρη μόνο στον Μπεν; Εγώ θυμάμαι μόνο 2 από τα 9 γκολ με Βέροια και Ηρακλή που πήρατε 6 βαθμούς με 1-0) . Βέβαια δεν μπορέσατε να κερδίσετε καν την ομάδα της 9ης θέσης ενώ κερδίσατε τον πρωταθλητή στην έδρα του κάνοντας τον γραφικό γέρο να κατέβει στα αποδυτήρια να σας συγχαρεί κάνοντας ακόμα και τους ανυποψίαστους να ...χασκογελάσουν με νόημα.
Υ.Γ. Για τον αγώνα με τη Γκοριτσα δεν εύχομαι τίποτα καθώς δεν ασχολούμαι.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #579 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 10:55 »
Υ.Γ2. dk ναι μεν δίνει κάποιες πληροφορίες για τον παίκτη που χρήζουν διασταύρωσης (εγώ όμως θα εμπιστευτώ τον Πετράκη), όμως το πνεύμα του μηνύματός του ήταν προσβλητικό για την ομάδα μας ειδικά όταν καταλήγει συγχαίροντας τον μάνατζέρ του. Οι προτάσεις μετά τη λέξη 'Βραζιλία' είναι προσβλητικές και θα μπορούσε να τις παραλείψει. Δεν συμφωνείς;

Αποσυνδεδεμένος triokoupakis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #580 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 11:14 »
Δεν θα ευχηθω καλη επιτυχια στη Γκοριτσα, και φυσικα ουτε και στο νιονιο!! Εμεις στον ΠΑΣ δρν ασχολουμαστε με αλλες ομαδες. Ποσο μαλιστα οταν προκειται για ομαδουλες και παπαρτηματα!!!

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #581 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 11:32 »
Είχα "γράψει" στις 15-4-2017,
"Αντίπαλε "συνοδοιπόρε" - "εχθρέ" μου DG:
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες εκατομμύρια φορές έχω βρίσει την "κωλοομάδα" σου (για εμένα και πολλούς ακόμη συνταύρους). Ήμουν μαθητής της Γ΄Λυκείου στην Ευαγγελική, το μοιραίο 1984, οπότε, πέραν του δράματος που έζησα, μπορείς να καταλάβεις τι "τράβηξα" και από πάρα πολλούς φίλους (πραγματικούς και μη) πανιώνιους ... Αλλά και στη συνέχεια, μέχρι πρόσφατα, πόσες φορές ο "Αιώνιός" σας μου έδωσε την αιτία και την αφορμή να σας σκυλοβρίσω για την "προσφορά" σας (ως σύλλογος) σ` αυτό που αποκαλείται ελληνικό ποδόσφαιρο...
Παρά ταύτα - αν και έχω δώσει ήδη τις ευχές μου σε όλους τους φίλους του ΠΑΣ, και δεν σκόπευα να ξαναγράψω (εδώ) πριν την Ανάσταση - επειδή δεν έχω δει (μπορεί και να κάνω λάθος) να σου έχει ευχηθεί κανείς εδώ μέσα, απευθύνομαι σε εσένα για να σου ευχηθώ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (όχι στην ομάδα σου) τα καλύτερα για εσένα και την οικογένειά σου.
Πραγματικά γουστάρω που "μπαίνεις" εδώ, γράφεις και συνδιαλέγεσαι με το forum μας.
Πολύ λίγες φορές έχω συμφωνήσει μαζί σου, αλλά αυτό, για εμένα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ!!! Χαίρομαι που συνεχίζεις, δεν αισθάνομαι ότι υπερβαίνεις τα "εσκαμμένα" και δεν νιώθω ότι με προσβάλλεις. Εσύ τα δικά σου και εμείς τα δικά μας.
Θα προτιμούσα ακόμη περισσότερο να μας κάνεις και πλάκα (ειδικά μετά τα φετινά σας) αλλά να δεχθείς και την αντίστοιχη δική μας για το ανεξάρτητο της υπόστασής σας ως ομάδα...
Αγωνιστικά, θα συνεχίσω να θέλω να σας "πατάμε χάμω" όποτε και όπου σας βρίσκουμε (φαντάζομαι το αυτό επιθυμείτε και δι` ημάς), αλλά, ρε φίλε, αυτό έχει και την ομορφιά του και τη χάρη του.
Μη σταματήσεις να μας επισκέπτεσαι, πολλώ δε μάλλον επειδή θα έχεις, φαντάζομαι, επισημάνει ότι το "σπίτι" μας είναι φιλόξενα ανοικτό για ανθρώπους που μπορούν να αρθρώσουν κάποιο λόγο (ακόμη και αν δεν συμφωνούμε).
Καλή ανάσταση να έχεις.
ΥΓ. Στις δύο μεταξύ μας φετινές ταυρομαχίες πάντως, σας "γλεντήσαμε", επιφυλασσόμαστε να κάνουμε το ίδιο και του χρόνου...
"

Μετά τις τελευταίες "απαντήσεις" μας, το επαναλαμβάνω.
Όταν το μίσος για τσ` αλλουνούς είναι μεγαλύτερο από την αγάπη μας για τον ΠΑΣ, την ομάδα της καρδιάς μας, κάτι ΔΕΝ πάει καλά στη δική μας σχέση με τον ΠΑΣ.
Όλοι έχουμε φίλους γαύρους, βάζελους, χανούμια, αιώνιους κλπ.. Γιατί πίσω από το πληκτρολόγιο και την ανωνυμία να ξερνάμε τόσο μίσος;;;;
Υ.Γ. Για πες τίποτα παικτικό για τον παίκτη,  "συνοδοιπόρε" - "εχθρέ". Είναι "γεματούλης" και σχετικά αργός ή μου φαίνεται ...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #582 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 12:30 »
Όταν το μίσος για τσ` αλλουνούς είναι μεγαλύτερο από την αγάπη μας για τον ΠΑΣ, την ομάδα της καρδιάς μας, κάτι ΔΕΝ πάει καλά στη δική μας σχέση με τον ΠΑΣ.
Όλοι έχουμε φίλους γαύρους, βάζελους, χανούμια, αιώνιους κλπ.. Γιατί πίσω από το πληκτρολόγιο και την ανωνυμία να ξερνάμε τόσο μίσος;;;;

Όταν κάποιος διακριτικά διακωμωδεί την ομάδα της καρδιάς μας και μάλιστα στο σπίτι μας χωρίς να υπάρχει αντίδραση τότε θα έλεγα ότι κάτι ΔΕΝ πάει καλά στη δική μας σχέση με τον ΠΑΣ. Τη στιγμή που έκανε πρώτος την κίνηση τότε η αντίδραση είναι απολύτως δικαιολογημένη. Αν οι απαντήσεις αυτές ήταν χωρίς πρόκληση, τότε θα συμφωνούσα μαζί σου.
Επαναλαμβάνω: το κείμενο μετά τη 'Βραζιλία' θα μπορούσε να παραληφθεί καθώς δεν προσθέτει καμία χρήσιμη πληροφορία παρά να προκαλέσει αντίδραση ("Πως μπορεί αυτός ο παίχτης με τέτοια συμπεριφορά και εκτός παιχνιδιού  να βρίσκει συμβόλαιο (σε ομάδα από την πρώτης σελίδα της βαθμολογίας) είναι απορίας άξιο.Συγχαρητήρια στο μάνατζερ του.")

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #583 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 12:51 »
Γιατί είναι διακωμώδηση της ομάδας; Εγώ μπορώ να σου πω, με μια διαφορετική οπτική, ότι ίσως είναι το αντίθετο. Δίνει συγχαρητήρια στον μάνατζερ που κατάφερε να τον φέρει σε μια ομάδα επιπέδου ΠΑΣ Γιάννινα, ίσως πάνω κι από τις δυνατότητες του παίχτη.
Υποτιμητικό θα ήταν να έλεγε ότι στο χάλι που βρίσκεται, με τη ζούρλια που κουβαλάει και τον μάνατζερ που έχει, μόνο στον ΠΑΣ θα μπορούσε να παίξει.
Επομένως όλα είναι θέμα ανάγνωσης, η οποία ανάγνωση με τη σειρά της εξαρτάται από την διάθεση και τον βαθμό προκατάληψης που έχουμε.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #584 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 12:58 »
Ναι έκανε και μια αναφορά στο επίπεδο του ΠΑΣ (πρώτης σελίδας βαθμολογίας).  Εκεί ανήκει π.χ. και η ΑΟΚ. Αν σε ευχαριστεί αυτό, πάω πάσο.
Πάντως επειδή λοιπόν μίλησε για το επίπεδο του ΠΑΣ εμμέσως πλην σαφώς, η οπτική που παραθέτεις δεν ισχύει και θεωρώ ότι ισχύει η λογική του 'σας έπιασε κορόιδο ο μάνατζερ'.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #585 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 13:03 »
To τραγικό της όλης υπόθεσης είναι ότι μπαίνουν οπαδοί άλλων ομάδων όχι για να εμπλακούν σε μια καλή ποδοσφαιρική κουβέντα αλλά για να ειρωνευτούν με αστεία λογοπαίγνια και αστειάκια.Και όχι μόνο αυτό.Εμείς τους λέμε και μπράβο κι'όλας και ψάχνουμε και διαφορετικές αναγνώσεις για να δικαιολογήσουμε τις μ@@@@@@ που λένε.Τον οπαδό του αιώνιου τον καταλαβαίνω γιατί βγάζει το κόμπλεξ του απέναντι σε μια ανώτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα.Δεν καταλαβαίνω όμως τα λόγια που τον εκθειάζουν λες και έκανε καμιά εξαιρετική παρέμβαση που θα μας ωφελήσει όλους.Όχι φτάνει με τον ραγιαδισμό.Οι ειρωνείες,τα αστειάκια και τα χαζολογήματα στην ομάδα σας μόνο.Είστε βέβαια ευπρόσδεκτοι για γόνιμη ποδοσφαιρική κουβέντα αλλά οι προκλήσεις και οι προσβολές δεν θα μείνουν αναπάντητες.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #586 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 13:18 »
Τα γραφόμενα του καθενός κρίνονται και από το ιστορικό του στο forum. O συγκεκριμένος δεν έχει προκαλέσει ποτέ και δεν απάντησε ποτέ με ειρωνίες και υπονοούμενα απ'οσο θυμάμαι. Είναι κάτι σαν το syberia από Λάρσα μεριά και συζητάει προφανώς πολιτισμένα. Νομίζω οτι τέτοιους "βάρβαρους" τους χρειάζεται το forum για εποικοδομητικές συζητήσεις.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #587 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 14:12 »
Το διπλο της λιβαδειας τελευταια αγωνιστικη μεσα στο απορθητο φρουριο της πλακας δεν θελει να μας εξηγησει πως ηρθε
Μαλακιες για πιθανες μεταγραφες που θα κανουμε ,ειναι σε θεση να πει και πολυ ευκολα μαλιστα
Το παλικαρι μπορει να εχει καλη διαθεση δεν μπορω να το ξερω, αλλα ο τροπος που το κανει φερνει ακριβως τα αντιθετα αποτελεσματα τις περισσοτερες φορες
Συν το οτι ποτε ο φιλαθλος του ΠΑΣ δεν θα μπορεσει να αποδεχθει τη βρωμια που σερνει απο πισω της αυτη η ομαδα διαχρονικα
Επομενως κατα 99% τα αποτελεσματα γνωστα και οι αντιδρασεις δικαιολογημενες

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #588 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 14:25 »
Το διπλο της λιβαδειας τελευταια αγωνιστικη μεσα στο απορθητο φρουριο της πλακας δεν θελει να μας εξηγησει πως ηρθε

με τον ιδιο ακριβως τροπο όπως του ηρακλη εδώ μεσα προτελευταία αγωνιστικη...

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #589 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 16:00 »
Παράθεση
Φήμες για ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Μάρκοβιτς της Κορόνια Κιέλτσε

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ο 23χρονος Βάνια Μάρκοβιτς ο οποίος παίζει στη Κορόνια Κιέλτσε, ομάδα που αντιμετώπισε πριν λίγες μέρες σε φιλικό προετοιμασίας η ΑΕΚ.

Ο Σέρβος μέσος ο οποίος είχε υπάρξει διεθνής με τη εθνική ελπίδων της πατρίδας είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του Γιάννη Πετράκη και δεν αποκλείεται η περίπτωση του να προχωρήσει τελικά και ο Μάρκοβιτς να αποκτηθεί.

Ακόμα όμως δεν είναι κάτι δεδομένο και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες καθώς ο ΠΑΣ έχει μείνει πίσω μεταγραφικά.

http://super-fm.gr/21386/fimes-gia-endiaferon-tou-pas-giannina-gia-ton-markovits-tis-koronia-kieltse/ 

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #590 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 16:17 »
Απο μπυραρια θα ψωνισουμε;

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #591 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 17:17 »
Για να συνεχισω το χουμορ του φιλου:
Αυτος τι ειχε; χιαστους και στα 2 ποδια, καρδια; ;ψυχολικα προβληματα ;ή καποιο απο αυτα και δανεικος αφου δεν επαιζε ποτε; παντως ειναι 23 (ηλικια που ψωνιζει ο ηπιος,σωστος εδω) και παει και αυτος για restart ;
Χουμορ κανουμε παιδες,μη το δειτε σα γκρινια,μας εφαει η ζεστα λεμε! B-)

Αποσυνδεδεμένος Ddrddrddr

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #592 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 17:20 »
Αρχηγέ μου και τον Conde από tortilliάδικο τον πήραμε μη ξεχνιέσαι  :P :P
ΤΑ ΑΛΛΑ~>ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #593 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 17:39 »
https://www.transfermarkt.com/vanja-markovic/profil/spieler/256190

Αμυντικός μέσος
Στη θέση που πονάμε

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #594 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 17:42 »
Έχει και δίδυμο αδερφό που πέρασε από τα σουβλάκια.

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #595 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 18:09 »
Σαν προφίλ ταιριάζει. Νέος, σε θέση που θα πάρουμε παίχτη, ελεύθερος, Σέρβος από σχετικά φτηνό πρωτάθλημα.
Δημοσιεύτηκε όμως το όνομά του πριν ανακοινωθεί μεταγραφή, κι αν θυμάμαι καλά τα τελευταία 4 χρόνια ποτέ δεν αποκτήσαμε ξένο παίχτη του οποίου είχε προηγουμένως γραφτεί το όνομα... Θα δείξει.
Πέρυσι πάντως είχε 30 συμμετοχές. Στο τέλος της χρονιάς έμεινε ελεύθερος και η ομάδα του ανέβασε video με τον αποχαιρετισμό και τον ευχαρίστησε ( https://youtu.be/yrLluxyKEvk )

Κι ένα video με φάσεις του από την περασμένη χρονιά --> https://www.dailymotion.com/video/x57ea3p
Σε εμένα δείχνει δυνατός, καλός στο ψηλό παιχνίδι, του αρέσει να ανεβαίνει, να πατάει περιοχή και συχνά να σουτάρει από μακριά, ενώ φαίνεται να ξέρει να προωθεί συμπαθητικά την μπάλα. Το αρνητικό που του βρίσκω, με τα λίγα που μπορώ να δω, είναι σχετικά βαρύς και αργός. Θα ήθελα το 6άρι μας να είναι γρήγορος παίχτης για να καλύπτει τις αδυναμίες που έχουν όλοι οι στόπερ μας στην ταχύτητα.
Αλλά μάλλον το προχώρησα πολύ για την ώρα.

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Ιούλ 2017 18:12 από PASas_ »

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #596 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 18:10 »
Πλάκα πλάκα είχε χιαστούς πρίν από δυο χρόνια, αλλά απ'οτι φαίνεται επανήλθε. Το περίεργο με την περίπτωση του είναι οτι έπαθε χιαστούς τον Αυγουστο του 14 γύρισε για κάποια παιχνίδια στα τέλη του 15 και μετά είχε άλλους 4 μήνες αποχή λόγω του ίδιου προβλήματος. Μας πάνε οι Σέρβοι σ'αυτές τις θέσεις.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #597 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 20:08 »
Ειπα κι εγω δεν θα εχει κανα κουσουρι αυτος?  :P

Αποσυνδεδεμένος JIMMYPAS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #598 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 20:13 »
Παντος το joinsports λεει:
Υπάχουν όμως πληροφορίες ότι ο Μάρκοβιτς αρνήθηκε την πρόταση των Ηπειρωτών και μένει να φανεί εάν επανέλθουν με νέα πρόταση ή όχι.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #599 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 20:28 »
Ειπα κι εγω δεν θα εχει κανα κουσουρι αυτος?  :P

Ψυχολογικα εχει.Του πηρε την θεση στην ομαδα Ελληνας ποδοσφαιριστης.