Λοιπον θα απαντησω εγω
Ο Αποστολοπουλος είναι ποδοσφαιριστης σαν τον Γεωργιου(σε άλλη θεση μεν) που είχαμε και μεχρι εκει και τιποτα παραπανω,και δεν είναι και κανενας πιτσιρικας 25 είναι και δεν εχει φουλ σεζον Λαμια που προσπαθεις να τα ωραιοποιήσεις.Απο το 14 εχει 57 συμμετοχες στο Πλατανια και όχι 90,ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 13(Λες να είναι και αυτό τυχαιο?)
Και ναι το να φυγει ο Καρανικας που είναι πολύ πιο πιοτικος ποδοσφαιριστης και με πολύ καλο ποδαρι δεν δεχεται αμφισβήτησης νομιζω,ναι είναι πισωγύρισμα λοιπον η αντικατασταση του
Και κατι άλλο που το προσπερνανε ολοι σαν να είναι κατι αδιαφορο
Δηλαδη είναι λογικο το να διωξουμε τον Καρανικα μεσα Ιουλιου και στο τελος της προετοιμασίας επειδή μας τον ζητήσανε οσο οσο και να μεινουμε ξεκρεμαστοι στο παραπεντε
Σορι παιδια αυτά δεν είναι σοβαρα πραγματα.....Τι σκατα σκαουτινγκ εγινε φετος!!!Ψάχνουμε από Πλατανια και Εργοτελη τι ειχε απομεινε?Δεν μπορω να καταλαβω
Και λοιπον ο Κογκολεζος γιατι εφυγε παιδια?
Μηπως είναι για αυτό το λογο που δεν αποκτηθηκε ένας πιτσιρικας Αλβανος περσι από μια ομαδα της Αλβανιας τραβα βρες!!!!!!!!!!!!!!!!
https://en.wikipedia.org/wiki/Ardit_Hoxhaj
Τι να πω ρεεεεεε....
Ειδικα φετος το εχει τερματισει με την τσιγκουνιά του
Eιλικρινα ayuto το τερματισες εδω περα..
Βεβαια αν κρινω απο την ωρα που το ανεβασες δύο πραγματα παιζουν...
Η εχεις πιει μια νταμιτζανα τσιπρα και σου σουρηξε τελειως ή τα εγραφες στον υπνο σου οταν ονειροβατουσες....
Θα κρατησω παικτη που δεν θελει να ανανεωσει, ντε και καλα, οταν ξερω οτι θα τον χασω ελευθερο του χρονου...
Οχι ρε φιλε, αν βρω προταση θα τον δωσω... Δεν μου περισσευουν οπως και σε κανεναν..
Μια χαρα επιλογη ειναι ο Αποστολοπουλος για τα δεδομενα μας και τις απαιτησεις.
Ακομη και ο Μπουκου, του χρονου ληγει το συμβολαιο, αν δεν ανανεωσει, μεταγραφη, να παρω κανενα φραγκο και τον αντικαταστατη τον εχω.
Ετσι πρεπει να κινουμαστε, ετσι κινουνται ολοι στο ποδοσφαιρο..
Βλεπετε οτι πουλανε και αγοραζουν απαντες...Απο την Καλουτσιανη, μεχρι την Μπαρτσελονα..
Πως εισαι ρε αδερφε τοσο σιγουρος οτι ο Κογκολεζος εφυγε γιατι δε τα βρηκαν στα φραγκα...???
Εχεις καποια πληροφορια ή επειδη ο ηπιος ειναι σφιχτοκωλης την βγαλαμε την αιτια??
Σε μια μεταγραφικη περιοδο, μια μεταγραφη μπορει να χαλασει για τον οποιοδηποτε λογο... Οχι επειδη εχουμε σχηματισει μια αποψη(ειναι καβουρας ο ηπιος), αμεσως εχουμε και την εξηγηση.
Φιλαρακι μου καλο, καλη η κριτικη αλλα φτανει πλεον στα επιπεδα της γκρινιας για ολα...
Σιγα τις φοβερες κινησεις που εχουν κανει οι ανταγωνιστες μας ως τωρα...
Και κατι τελευταιο...Παρτο χαμπαρι και εσυ και ολοι οι υπολοιποι και το λεω παρα πολυ φιλικα μιας και σε ξερω προσωπικα...
Ο ηπιος δε χαμπαριαζει απο γκρινιες, κραξιματα κλπ. Ειναι αγυριστο κεφαλι...Αυτο που εχει στο μυαλο του θα το κανει δεν παει εσυ να τον περνας γεννεες 14 καθε μερα...
Τα αποτελεσματα ως τωρα,σε γενικες γραμμες αγωνιστικα, τον δικαιωνουν.
Για αυτο και θα συνεχισει στο ιδιο μοτιβο.
Οποτε φιλικη συμβουλη...Η καθεσαι και χαλιεσαι ολη μερα κραζοντας τον (γιατι πολυ απλα θα ηθελες να κινηθεις διαφορετικα αν ησουν εσυ στη θεση του) ή καθεσαι παρακολουθεις και αναμενεις να ξεκινησει η σεζον...
Ποτέ παντως δε εχει αφησει την επένδυση-ομαδα του, εξώφθαλμα γυμνη...
Φετος οι "δυνατες"μεταγραφες θα ειναι δανεικοι...Δε συμφωνω αλλα ειπαμε, δε εχω την δυνατοτητα να παρω την ομαδα και να την φτιαξω οπως θελω.