Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2017  (Αναγνώστηκε 143981 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2017
« Απάντηση #700 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 02:36 »
Τόσοι λίγοι θεωρούμε ότι ο Αποστολόπουλος είναι καλός ποδοσφαιριστής?  :-?
Πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει σε ότι του ζητήσει ο προπονητής του.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Ιούλ 2017 02:39 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #701 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 02:42 »
Καλος μπορει να ειναι, αλλά στην θέση του εχουμε αλλους 2.
....

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #702 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 03:01 »
Λοιπον θα απαντησω εγω

Ο Αποστολοπουλος είναι ποδοσφαιριστης σαν τον Γεωργιου(σε άλλη θεση μεν) που είχαμε και μεχρι εκει και τιποτα παραπανω,και δεν είναι και κανενας πιτσιρικας 25 είναι και δεν εχει φουλ σεζον Λαμια που προσπαθεις να τα ωραιοποιήσεις.Απο το 14 εχει 57 συμμετοχες στο Πλατανια και όχι 90,ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 13(Λες να είναι και αυτό τυχαιο?)

Και ναι το να φυγει ο Καρανικας που είναι πολύ πιο πιοτικος ποδοσφαιριστης και με πολύ καλο ποδαρι δεν δεχεται αμφισβήτησης νομιζω,ναι είναι πισωγύρισμα λοιπον η αντικατασταση του

Και κατι άλλο που το προσπερνανε ολοι σαν να είναι κατι αδιαφορο

Δηλαδη είναι λογικο το να διωξουμε τον Καρανικα μεσα Ιουλιου και στο τελος της προετοιμασίας επειδή μας τον ζητήσανε οσο οσο και να μεινουμε ξεκρεμαστοι στο παραπεντε

Σορι παιδια αυτά δεν είναι σοβαρα πραγματα.....Τι σκατα σκαουτινγκ εγινε φετος!!!Ψάχνουμε από Πλατανια και Εργοτελη τι ειχε απομεινε?Δεν μπορω να καταλαβω

Και λοιπον ο Κογκολεζος γιατι εφυγε παιδια?

Μηπως είναι για αυτό το λογο που δεν αποκτηθηκε ένας πιτσιρικας Αλβανος περσι από μια ομαδα της Αλβανιας τραβα βρες!!!!!!!!!!!!!!!!

https://en.wikipedia.org/wiki/Ardit_Hoxhaj

Τι να πω ρεεεεεε....

Ειδικα φετος το εχει τερματισει με την τσιγκουνιά του

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Ιούλ 2017 03:09 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #703 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 08:01 »
Καλώς ήρθες στον καφενέ μας!Κάτσε παράγγειλε και απόλαυσε το υπερθέαμα 😘

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #704 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 08:30 »
Θελω να πιστευω οτι η αποκτηση του Αποστολοπουλου εχει να κανει με την προωθηση του Καρανικα στα χαφ.
Εκτος κι αν μας χαιρεταει ο Μπουκουβαλας.
Δε θελω να φυγει ο Καρανικας απο την ομαδα με τιποτα. Ειναι παικτης που τα δινει ολα και παθιαζεται με την ομαδα οσο λιγοι. Και νομιζω οτι εχει να δωσει πολυ περισσοτερα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #705 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 08:31 »
Επίσης υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ο Αποστολόπουλος.Συμμετοχές έχει στις ομάδες που έπαιξε.Σαν βιογραφικό δεν είναι άσχημο.Τώρα αν αποκτηθεί,θα τον δούμε στο γήπεδο.

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #706 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 08:38 »
Είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος δίνει λεφτά με το σταγονόμετρο, φέτος πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά, ψάχνει για τις πιο φτηνές λύσεις.
Ο Πετράκης είπε εγώ εγκρίνω και η διοίκηση αποφασίζει, ας τον ρωτήσει επομένως κάποιος, τον Μουταμπάλα τον απέρριψε αυτός ή η διοίκηση λόγου κόστους;
Τι ψάχνεται να βρείτε ρε παιδιά εδώ στο γήπεδο σταμάτησαν πάλι τα έργα.

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #707 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 09:24 »
- Πώς ακριβώς είστε βέβαιοι για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Μουταμπάλα; Παρακολουθείτε ανελλιπώς τις προπονήσεις; Παρακολουθείτε πρωτάθλημα Κονγκό; Ή, όπως φαντάζομαι, σχολιάζετε την μπάλα με λογική Football Manager;

- Στο Κονγκό όπου κατοικεί ο Μουταμπάλα, του κατά κεφαλή Α.Ε.Π. των 495 δολαρίων, ποιο φαντάζεστε ότι θα ήταν το κασέ του; Αν για παράδειγμα ο τσιγγούνης Χριστοβασίλης του πρόσφερε 20.000 τον χρόνο, ο Μουταμπάλα θα ξενέρωνε επειδή με αυτά τα χρήματα ζει μόνο για 20.000/495=40 χρόνια στο Κονγκό και θα έπαιρνε το 1ο αεροπλάνο να επιστρέψει στην Κινσάσα;

Δεν ξέρω αν προσπαθείτε να μας τρελάνετε ή αν απλώς σας βγαίνει αυθόρμητα.
Κάτι που ξέρω όμως με βεβαιότητα είναι ότι στο Καρπενήσι ο Μουταμπάλα σχεδόν παρακαλούσε να μείνει.

ΥΓ. Ο Αποστολόπουλος είναι πολύ καλή κίνηση. Νέος, έλληνας, πολυθεσίτης, πρώην διεθνής, με σημαντική εμπειρία στην κατηγορία για την ηλικία του. Το πού θα παίξει είναι θέμα του Πετράκη, ο οποίος φαντάζομαι θα το γνώριζε ότι είχαμε ήδη 2 δεξιούς μπακ και τον πήρε για κάποιο λόγο.
Παρεμπιπτόντως, αν το πρωτάθλημα ξεκινούσε αύριο, βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας θα έπαιζε ο Μπουκουβάλας. Έχει κάνει εντυπωσιακή προετοιμασία και είναι αυτός που έπαιξε χθες με την "βασική" ομάδα στο δίτερμα.

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #708 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 10:01 »
ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΛΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ; ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
1. Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑ (ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ, ΕΞΤΡΕΜ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ)
2. ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
3. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #709 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 10:20 »
δεν ξερω μηπως κανουν κανενα τρικ με τον αποστολοπουλο αριστερο μπακ οποτε χρειαζεται ή ακομη και το Μιχαηλ σε μεγαλη αναγκη  (με την προυποθεση οτι δεν θα φυγει ο καρανικας)
Το πιο πιθανο βεβαια ειναι να μας αποχαιρετησει ο καρανικας και να παρουμε και αριστερο μπακ
στα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου εκτος απο το τελευταιο
δεν διαθετει ΚΑΘΟΛΟΥ χρηματα αυτο ειναι το πιο σωστο

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #710 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 10:46 »
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/psuxramenoi-me-pas-ston-paok/3377999

«Ψυχραμένοι» με ΠΑΣ στον ΠΑΟΚ

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο ΠΑΚ δεν προτίθεται να παραχωρήσει ποδοσφαιριστή του ως δανεικό στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν ενδιαφερθεί για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Παναγιώτη Γλύκου, προτού καταλήξουν στην περίπτωση του Ροντρίγκο Ρέι.

Τότε στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είχε αξιώσει πέρα από χρήματα για την παραχώρηση του 27χρονου τερματοφύλακα και τον δανεισμό των Ζάιρο-Χαρίση.

Η απάντηση των «ασπρόμαυρων» ήταν αρνητική και τελικά προχώρησε η υπόθεση του Αργεντινού πορτιέρο.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #711 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 11:19 »
Αυτή τη στιγμή έχουμε αριστερό πλάγιο μόνο τον Φόνσι Ναδάλες Λόπεζ.
Δεξιά έχουμε Μπουκουβάλα και Καρανίκα.
Ο Μπουκουβάλας, στον Ηρακλή έπαιζε και στο αριστερό άκρο της άμυνας σε ορισμένα ματς.

Χρειαζόμαστε ένα ακόμα πλάγιο για να τους κάνουμε 4.
Αν αυτός είναι ο Αποστολόπουλος του Πλατανιά, εγώ προσωπικά τον θεωρώ θετική προσθήκη και χαίρομαι που θα είναι μέλος της ομάδας.
Τέτοιου είδους παίκτες χρειάζεται αυτός ο ΠΑΣ, κατά τη γνώμη μου.

Το προφίλ του: 25αρης, έμπειρος απ'την κατηγορία, όχι βεντέτα, οικονομικός, πειθαρχημένος και με καλές βάσεις από ακαδημίες. Ταμάμ για τον Πετράκη, δηλαδή.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #712 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 11:22 »
Λοιπον θα απαντησω εγω

Ο Αποστολοπουλος είναι ποδοσφαιριστης σαν τον Γεωργιου(σε άλλη θεση μεν) που είχαμε και μεχρι εκει και τιποτα παραπανω,και δεν είναι και κανενας πιτσιρικας 25 είναι και δεν εχει φουλ σεζον Λαμια που προσπαθεις να τα ωραιοποιήσεις.Απο το 14 εχει 57 συμμετοχες στο Πλατανια και όχι 90,ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 13(Λες να είναι και αυτό τυχαιο?)

Και ναι το να φυγει ο Καρανικας που είναι πολύ πιο πιοτικος ποδοσφαιριστης και με πολύ καλο ποδαρι δεν δεχεται αμφισβήτησης νομιζω,ναι είναι πισωγύρισμα λοιπον η αντικατασταση του

Δηλαδη είναι λογικο το να διωξουμε τον Καρανικα μεσα Ιουλιου και στο τελος της προετοιμασίας επειδή μας τον ζητήσανε οσο οσο και να μεινουμε ξεκρεμαστοι στο παραπεντε

Σορι παιδια αυτά δεν είναι σοβαρα πραγματα.....Τι σκατα σκαουτινγκ εγινε φετος!!!Ψάχνουμε από Πλατανια και Εργοτελη τι ειχε απομεινε?Δεν μπορω να καταλαβω

Μηπως είναι για αυτό το λογο που δεν αποκτηθηκε ένας πιτσιρικας Αλβανος περσι από μια ομαδα της Αλβανιας τραβα βρες!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι να πω ρεεεεεε....

Eιλικρινα ayuto το τερματισες εδω περα..
Βεβαια αν κρινω απο την ωρα που το ανεβασες δύο πραγματα παιζουν...
Η εχεις πιει μια νταμιτζανα τσιπρα και σου σουρηξε τελειως ή τα εγραφες στον υπνο σου οταν ονειροβατουσες.... :P :P

Θα κρατησω παικτη που δεν θελει να ανανεωσει, ντε και καλα, οταν ξερω οτι θα τον χασω ελευθερο του χρονου...
Οχι ρε φιλε, αν βρω προταση θα τον δωσω... Δεν μου περισσευουν οπως και σε κανεναν..
Μια χαρα επιλογη ειναι ο Αποστολοπουλος για τα δεδομενα μας και τις απαιτησεις.
Ακομη και ο Μπουκου, του χρονου ληγει το συμβολαιο, αν δεν ανανεωσει, μεταγραφη, να παρω κανενα φραγκο και τον αντικαταστατη τον εχω.
Ετσι πρεπει να κινουμαστε, ετσι κινουνται ολοι στο ποδοσφαιρο..
Βλεπετε οτι πουλανε και αγοραζουν απαντες...Απο την Καλουτσιανη, μεχρι την Μπαρτσελονα..
Πως εισαι ρε αδερφε τοσο σιγουρος οτι ο Κογκολεζος εφυγε γιατι δε τα βρηκαν στα φραγκα...???
Εχεις καποια πληροφορια ή επειδη ο  ηπιος ειναι σφιχτοκωλης την βγαλαμε την αιτια??
Σε μια μεταγραφικη περιοδο, μια μεταγραφη μπορει να χαλασει για τον οποιοδηποτε λογο... Οχι επειδη εχουμε σχηματισει μια αποψη(ειναι καβουρας ο ηπιος), αμεσως εχουμε και την εξηγηση.
Φιλαρακι μου καλο, καλη η κριτικη αλλα φτανει πλεον στα επιπεδα της γκρινιας για ολα...
Σιγα τις φοβερες κινησεις που εχουν κανει οι ανταγωνιστες μας ως τωρα...
Και κατι τελευταιο...Παρτο χαμπαρι και εσυ και ολοι οι υπολοιποι και το λεω παρα πολυ φιλικα μιας και σε ξερω προσωπικα...
Ο ηπιος δε χαμπαριαζει απο γκρινιες, κραξιματα κλπ. Ειναι αγυριστο κεφαλι...Αυτο που εχει στο μυαλο του θα το κανει δεν παει εσυ να τον περνας γεννεες 14 καθε μερα...
Τα αποτελεσματα ως τωρα,σε γενικες γραμμες αγωνιστικα, τον δικαιωνουν.
Για αυτο και θα συνεχισει στο ιδιο μοτιβο.
Οποτε φιλικη συμβουλη...Η καθεσαι και χαλιεσαι ολη μερα κραζοντας τον (γιατι πολυ απλα θα ηθελες να κινηθεις διαφορετικα αν ησουν εσυ στη θεση του) ή καθεσαι παρακολουθεις και αναμενεις να ξεκινησει η σεζον...
Ποτέ παντως δε εχει αφησει την επένδυση-ομαδα του, εξώφθαλμα γυμνη...

Φετος οι "δυνατες"μεταγραφες θα ειναι δανεικοι...Δε συμφωνω αλλα ειπαμε, δε εχω την δυνατοτητα να παρω την ομαδα και να την φτιαξω οπως θελω.

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #713 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 11:48 »
Περισσοτερο προβληματισμενος ειμαι μεχρι στιγμης , παρα αισιοδοξος . Με βαση την λογικη ( που ευτυχως δεν υπαρχει στο ποδοσφαιρο  B-) ) , το ''ισοζυγιο '' αφιξεων - αναχωρησεων μπου μοιαζει να εχει απειρως μεγαλυτερα ρισκα παρα εχεγγυα ( οσο υπαρχεουν αυτα στο ποδοσφαιρο ) .

Απο την περσινη ομαδα που στον δευτερο γυρο εκανε πορεια υποβιβασμου και ουδολως εθελξε με το ποδοσφαιρτο που επαιξε - πλην των πρωτων 10-12 αγωνιστικων με το ευνοικοτατο προγραμμα - εφυγαν οι :

Ζαιρο , Κουτρης , Ακοστα και Μαμπουλου και ηρθαν στην θεση τους οι Μπετρα , Χαλκιαδακης , Ντολοβατς και Αποστολοπουλος ( ? )
Κατα την γνωμη μου κανεις δεν γαινεται να κανει την ''διαφορα'' ως βασικος ουτε να αντικαταθιστα επαξια τους αποχωρησαντες , ισως ουτε καν ο Χαλκιαδακης ( βασει βιογραφικου και εως τωρα πορειας μιλαω ) .
 Η ομαδα παραμενει με εναν μονο επιθετικο επιπεδου ( Κοντε ) , χωρις 6-8αρι τυπου και ικανοτητων Τσουκαλα ( θα παιχτει μεταξυ Κοζορωνη και Χαλκιαδακη ? ) , και χωρις δευτερο ( αριστεροποδαρο ) αριστερο μπακ .

Σιγουρα επαιξε ρολο η μη-πωληση Πασχαλακη , και το στραβωμα ( ? ) του ΠΑΟΚ στο κομματι των δανεικων .

Παντως σε καθε περιπτωση , αισιοδοξος δεν ειμαι . Ιδιαιτερα στην περιπτωση που πεσουν 4 ομαδες .

Δεν ξερω , ισως η γνωμη καποιου που παρακολουθει την ομαδα στενα σε προπονησεις και φιλικα να μετραει περισσοτερο ...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #714 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 14:18 »

Δεν μπορουσαμε να συνεννοηθουμε με αυτον.
Δεν μιλαει αγγλικα και εμεις δεν μιλαμε γαλλικα που μιλαει αυτος

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #715 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 14:23 »
Με εκπλήσσει, που οι παίκτες που έρχονται, δεν δηλώνουν ότι ήρθαν στην ομάδα της καρδιάς τους, και ότι ήταν ΠΑΣ από μικρά παιδιά.
Δεν εχουμε επικοινωνιακό τμήμα ρε σεις... :P :P :P

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #716 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 14:23 »
Λοιπον θα απαντησω εγω

Τι να πω ρεεεεεε....

Eιλικρινα ayuto το τερματισες εδω περα..
Βεβαια αν κρινω απο την ωρα που το ανεβασες δύο πραγματα παιζουν...
Η εχεις πιει μια νταμιτζανα τσιπρα και σου σουρηξε τελειως ή τα εγραφες στον υπνο σου οταν ονειροβατουσες.... :P :P

Θα κρατησω παικτη που δεν θελει να ανανεωσει, ντε και καλα, οταν ξερω οτι θα τον χασω ελευθερο του χρονου...
Οχι ρε φιλε, αν βρω προταση θα τον δωσω... Δεν μου περισσευουν οπως και σε κανεναν..
Μια χαρα επιλογη ειναι ο Αποστολοπουλος για τα δεδομενα μας και τις απαιτησεις.
Ακομη και ο Μπουκου, του χρονου ληγει το συμβολαιο, αν δεν ανανεωσει, μεταγραφη, να παρω κανενα φραγκο και τον αντικαταστατη τον εχω.
Ετσι πρεπει να κινουμαστε, ετσι κινουνται ολοι στο ποδοσφαιρο..
Βλεπετε οτι πουλανε και αγοραζουν απαντες...Απο την Καλουτσιανη, μεχρι την Μπαρτσελονα..
Πως εισαι ρε αδερφε τοσο σιγουρος οτι ο Κογκολεζος εφυγε γιατι δε τα βρηκαν στα φραγκα...???
Εχεις καποια πληροφορια ή επειδη ο  ηπιος ειναι σφιχτοκωλης την βγαλαμε την αιτια??
Σε μια μεταγραφικη περιοδο, μια μεταγραφη μπορει να χαλασει για τον οποιοδηποτε λογο... Οχι επειδη εχουμε σχηματισει μια αποψη(ειναι καβουρας ο ηπιος), αμεσως εχουμε και την εξηγηση.
Φιλαρακι μου καλο, καλη η κριτικη αλλα φτανει πλεον στα επιπεδα της γκρινιας για ολα...
Σιγα τις φοβερες κινησεις που εχουν κανει οι ανταγωνιστες μας ως τωρα...
Και κατι τελευταιο...Παρτο χαμπαρι και εσυ και ολοι οι υπολοιποι και το λεω παρα πολυ φιλικα μιας και σε ξερω προσωπικα...
Ο ηπιος δε χαμπαριαζει απο γκρινιες, κραξιματα κλπ. Ειναι αγυριστο κεφαλι...Αυτο που εχει στο μυαλο του θα το κανει δεν παει εσυ να τον περνας γεννεες 14 καθε μερα...
Τα αποτελεσματα ως τωρα,σε γενικες γραμμες αγωνιστικα, τον δικαιωνουν.
Για αυτο και θα συνεχισει στο ιδιο μοτιβο.
Οποτε φιλικη συμβουλη...Η καθεσαι και χαλιεσαι ολη μερα κραζοντας τον (γιατι πολυ απλα θα ηθελες να κινηθεις διαφορετικα αν ησουν εσυ στη θεση του) ή καθεσαι παρακολουθεις και αναμενεις να ξεκινησει η σεζον...
Ποτέ παντως δε εχει αφησει την επένδυση-ομαδα του, εξώφθαλμα γυμνη...

Φετος οι "δυνατες"μεταγραφες θα ειναι δανεικοι...Δε συμφωνω αλλα ειπαμε, δε εχω την δυνατοτητα να παρω την ομαδα και να την φτιαξω οπως θελω.

Φιλε μου vourbiani κανεις  δεν ειπε ότι είμαι προπονητης αλλα σαν οπαδος μπορω να κρινω

Όχι δεν είναι σωστος ο προγραμματισμος αμα φυγει ο Καρανικας,και το επαναλαμβάνω!!!!!!!Δεν γινεται στο τελος προετοιμασίας και ενώ ο Καρανικας εινια βασικο γραναζι της ομαδας και τον συμπεριλαμβανεις στον βασικο κορμο της ομαδας να τον πουλας οσο οσο επειδή μας το ζητησαν και να μενουμε ξεκρεμαστοι και επιμενω σε αυτο

Οσο για τους ανταγωνιστες μας εχουνε κανει πολύ καλες κινησεις φετος.....

Μονο κοιτα τις  μεταγραφες του Ατρομητου και της Τριπολης,ισως μονο ο Πανιώνιος κινηθηκε πτωτικα αλλα μεχρι και αυτος εκανε δυο τρεις καλες κινησεις

Τα αποτελέσματα δεν εχουνε ερθει ακομα να το διακιωσουνε τον ΧΒ......Επειδή αναγνωρίζω τα λαθη μου εδώ θα είμαι να πω συγνωμη.......Αλλα τουλάχιστον μεχρι να αρχισει το πρωταθλημα αφήστε με να κρινω τον μεταγραφικο σχεδιασμο

Με την μεταγραφη του Ζαχαρου που μπορει να είναι καλος ο ποδοσφαριστης τελειωνει λογικα η μεταγραφικη μας περιοδο συμφωνα με τον αριθμο μεταγραφων που ειχανε ταξει.......

Τουτέστιν

Μενουμε χωρις εξτρεμ(βλεπω να βαφτίζεται ο Αποστολοπουλος εξτρεμ ενώ είναι μπακ),και μενουμε χωρις αριστερο μπακ

Εφυγε Ζαιρο,Κουτρη και Ακοστα που αποτελουσαν βασικο κορμο της ομαδας(δεν βαζω Μαμπουλου) και ηρθαν στην θεση τους ο Χαλκιαδάκης,ο Αποστολοπουλος,ο Ζαχαρος,ο Μπετρα(δεν βαζω Βελλιδη και Λιλα) ,οπου ο Χαλκιαδακης είναι το ερωτηματικο μαζι με τον Ζαχαρο,για τον Μπετρα οσοι τον εχουνε παρακολουθησει δεν λενε και τα καλυτερα λογια,και ο Αποστολοπουλος που είναι  δυο σκαλες πιο κατω από τον Καρανικα(φτου φτου μην μας χαιρετησει και αυτος)...........Και λογικο ειναι ότι χανουμε σε ποιοτητα και εμπειρια,δηάδη ψεμα είναι και αυτο

Δηλαδη να μην εκφερω την γνωμη μου?

Ότι κατι δεν μου στεκει καλα......

p.s)Η τελευταια μεταγραση που εσκασε φραγκα ο ΧΒ εινια πριν 3 χρονια για τον Τσαβες,Επισης ο τελευταίος πιτσιρικας που μας βγηκε είναι ο Κουτρης που αγοραστηκε προπερσι.....Αρα καταλαβαίνεις ότι δεν ειναι κάθε μερα πασχαλια να βγαζεις φυντανακια,και μια μια δυο χρονιες(χτυπα ξυλο) να μην μας βγουν οι πιτσιρικάδες θα αντιμετωπίσουμε τεραστιο πρόβλημα και σιγα σιγα δυστυχως φαινεται αυτο

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Ιούλ 2017 14:27 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #717 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 14:29 »
Αν δεν πάρουμε αριστερό μπακ και δυο πλάγιους ειθετικούς πάμε για φούντο πάιδες!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #718 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 14:37 »

Δεν μπορουσαμε να συνεννοηθουμε με αυτον.
Δεν μιλαει αγγλικα και εμεις δεν μιλαμε γαλλικα που μιλαει αυτος

Ισως αυτό είναι το  πρόβλημα με τον Μαμπουλου

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #719 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 14:39 »
δεν τελειωσαν οι μεταγραφες  ....δεν γινεται να μην παρουμε τουλαχιστο εναν καλο επιθετικο ακομα ... απλα δε γινεται

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #720 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 14:44 »
Με εκπλήσσει, που οι παίκτες που έρχονται, δεν δηλώνουν ότι ήρθαν στην ομάδα της καρδιάς τους, και ότι ήταν ΠΑΣ από μικρά παιδιά.
Δεν εχουμε επικοινωνιακό τμήμα ρε σεις... :P :P :P
Χα χα δίκιο έχεις.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #721 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 14:56 »
Αν δεν πάρουμε αριστερό μπακ και δυο πλάγιους ειθετικούς πάμε για φούντο πάιδες!
Καλώς τον fanatic!  :P  :P

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #722 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 15:03 »
Με τον αποστολοπουλο ειμαστε κομπλε στα μπακ δεν χρειαζεται να ψαχνουμε και αλλον
Για τον κουτρη τα λεγαμε αρκετοι οτι μπορει να πωληθει και ας διαφωνουσαν πολλοι οτι δεν θα βρεθει ομαδα να τον παρει
Ο καρανικας να φυγει να παει που γαμω το κερατο μου?
Πληρωνει ομαδα χρηματα να παρει τον καρανικα και ποσα?

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #723 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 15:06 »
Η πώληση Καρανίκα από που προκύπτει;Υπάρχει πουθενά κανένα σενάριο;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #724 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 15:11 »
Aρα μια η αλλη ειναι..

Αμα δεν φυγει ο Καρανικας.....Θα βαφτιστει εξτρεμ ενας απο τους Καρανικα η Αποστολοπουλο ενω δεν ειναι

Ξεχασα εχουμε και τον Μπουκουβαλα