Καταρχάς νιώθω λιγότερο τρελός μετά από αυτή την είδηση. Όπως έγραψα προχθές, δεν υπήρχε περίπτωση να "προκρίθηκαν" για το Καρπενήσι ο Μπετρά κι ο Σερβιλάκης και να έχει απορριφθεί ο Οικονόμου. Ακόμα πιθανολογώ ότι βρίσκεται στο Καρπενήσι...
Ας μη μιλήσω για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, αλλά αυτό το παιδί έχει με διαφορά την γρηγορότερη ταχύτητα σκέψης και τις σωστότερες τακτικές γνώσεις από κάθε άλλο παίχτη στο ρόστερ μας. Μπορεί να μοιάζει ασήμαντη λεπτομέρεια, αλλά ενώ όλα τα υπόλοιπα υπό δοκιμή παιδιά τα προσφωνούσαν "μικρέ" οι παλιοί παίχτες μας, στον Οικονόμου είχε επικρατήσει τελευταία το "παιχταρά μου".
Εκτός από το σώμα του (κοντός και σχετικά αδύναμος), δεν έχω εντοπίσει άλλη χτυπητή αδυναμία. Λόγω σώματος αλλά και χαρακτηριστικών, σε καμιά περίπτωση δεν είναι κλασικός αμυντικός χαφ. Περισσότερο 8άρι είναι και playmaker μπροστά από τους στόπερ. Καμία σχέση με "εξολοθρευτή".
Τώρα στα υπόλοιπα, δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται άτομα πού ούτε τον έχουν δει, ούτε γνωρίζουν λεπτομέρειες της κατάστασης, να συνεχίζουν το ρεσιτάλ μουρμούρας θεωρώντας το "ξεφτίλα" που ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πληρώνει ένα Club όπως η Στουτγγάρδη για να αγοράσει παίχτη της. Ενημερώστε μας, εφόσον υποθέτω το ξέρετε κι αυτό, για το ακριβές ποσό που τον κοστολογείτε κιόλας.
Αρχίζω να πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές ομάδες στην Ελλάδα που αγοράζουν παίχτες αυτές τις εποχές. Και υποθέτω μπορείτε να μου θυμήσετε πολλές φορές στην 51χρονη ιστορία μας που έχουμε πληρώσει ομάδα για να πάρουμε παίχτη, ακόμα και σε καλές εποχές. Γιατί εγώ, πλην ομάδων τοπικών κατηγοριών για 18χρονα παιδιά και "αστεία" ποσά, δεν θυμάμαι καμία.
Ο Οικονόμου σε συνομιλίες με φιλάθλους στο Πανηπειρωτικό είπε ότι θα ήθελε πολύ να παίξει στον ΠΑΣ και πιστεύει ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος. Εξαρχής ο στόχος ήταν να αποκτηθεί ελεύθερος και δεν άλλαξε κάτι. Εάν κάποιος είναι διατεθειμένος να "σκάσει" 200-300 χιλιάρικα για να γλιτώσουμε την αναμονή, ας απευθυνθεί στην ΠΑΕ.