Nαι ξεφτίλα είναι αν δεν σπας φράγκο τσακιστό.Δεν λέει κανένας να δώσει 200-300 χιλιάρικα αλλά να ενισχύσει την ομάδα.Ξεφτίλα είναι να πας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με 15 παίκτες από την πρώτη ομάδα και οι υπόλοιποι να είναι υπό δοκιμή και νεαροί από την Κ20.Ξεφτίλα είναι να παρακαλάς τον πάοκ και τώρα την τρίπολη για να πάρουν τον βασικό σου τερματοφύλακα και να τον προφυλάσσεις από την προετοιμασία για να μην τραυματιστεί.Ξεφτίλα είναι να εκλιπαρείς για δανεικούς και να τρως την μια χυλόπιτα μετά την άλλη.Ξεφτίλα είναι να λες ότι θα ανακοινώσεις μεταγραφές στις 20 Ιουνίου σαν να απευθύνεσαι σε χωριάτες.Αυτά και πολλά άλλα.
Εγώ σχολίασα μόνο την φράση σου ότι είναι "συνέχιση της ξεφτίλας" το να μην θέλουμε να δώσουμε λεφτά στην Στουτγγάρδη για να αγοράσουμε τον Οικονόμου. Και το κόστος, σε περίπτωση αγοράς, είναι το λιγότερο στο ποσό που σου ανέφερα. Μιλάμε για Γερμανική ομάδα κι όχι για τα Σούρμενα. Αυτά τα χρήματα φυσικά δεν παίζουν στον ΠΑΣ για την αγορά κανενός παίχτη.
Όλα τα υπόλοιπα να τα συζητήσουμε. Όμως η αγωνία μας και η ανησυχία μας για την ομάδα δεν αποτελεί δικαιολογία στο να γκρινιάζουμε για τα πάντα χωρίς πρώτα να σκεφτόμαστε τι λέμε. Έτσι χάνει το νόημα όλη η υπόλοιπη κριτική.
Γνώμη μου φυσικά. Δεν μπορώ να απαγορεύσω τίποτα, ούτε και θέλω.
ΥΓ. Είμαστε μια ομάδα με έσοδα το πολύ 2.000.000 το χρόνο και χρέη 4.000.000 στην εφορία. Είμαστε επίσης μια ομάδα χωρίς γήπεδο, χωρίς δικά της βοηθητικά, χωρίς καν δικά της γραφεία. Νομίζω το Ε9 της εταιρίας είναι κενό. ΑΝ περίσσευαν 200-300 χιλιάρικα (10-15% των ετήσιων εσόδων ή 25-30% του budget των παιχτών!), θα περίμενα να ζητήσετε να δοθούν για να φτιαχτούν 2 βοηθητικά, ή ένα κλειστό-μπαλόνι βοηθητικό για να προπονούμαστε το χειμώνα που βρέχει (το είχε ζητήσει ο Χριστόπουλος και τον κοιτούσαν σαν χάνοι), ή να αγοράσουμε έστω ένα δικό μας χώρο να στεγαστεί η ΠΑΕ, η μπουτίκ της, και τα γραφεία των προπονητών. Να εξελιχθούμε επιτέλους και να μας ανήκει ΚΑΤΙ ως ΠΑΕ. Αυτά είναι τα εγκλήματα του Χριστοβασίλη κι εκεί φαίνεται η έλλειψη οράματος. Όχι όμως να τον κράζω γιατί δεν τα δίνει για να αγοράσει ένα παίχτη 22 χρονών με καλά στοιχεία, αλλά χωρίς κανένα επαγγελματικό παρελθόν, ο οποίος λέει ότι μπορεί να μείνει και ελεύθερος.