Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2017  (Αναγνώστηκε 143994 φορές)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2017
« Απάντηση #500 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 18:34 »
Κατι ακουγεται για εναν Βραζιλιάνο και εναν Ισπανό
Αλλά αμα δεν δω δεν πιστευω τιποτα..

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #501 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 19:06 »
Κατι ακουγεται για εναν Βραζιλιάνο και εναν Ισπανό
Αλλά αμα δεν δω δεν πιστευω τιποτα..

Ποδοσφαιριστές;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #502 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 19:24 »
Παράθεση
Αλλά και το γεγονός ότι δεν έκλεισαν σε ομάδες πριν την προετοιμασία δείχνει τυχοδιωκτικό χαρακτήρα ή αδιάφορο παίκτη.   
Ψηλούλη, ένας τέτοιος "παλιοχαρακτήρας" σε κάρφωσε πέρυσι,
πόσες φορές? 3-4?
Και βγήκε από τους καλύτερους του πρωταθλήματος.
Θα το θυμάσαι το όνομα του κοντέ: Pedro Conde τον λένε.
Άιντε μαλάκα, γιατί στην προσπάθεια σου να δείξεις τί κάνεις εσύ, αδικείς κόσμο, ΜΑΛΑΚΑ, ΕΓΩΠΑΘΗ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ κοντέ.  :stop:

Μου αρέσει που σε παραθέτουμε κιόλας, ΝΟΥΜΕΡΟ...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 10 Ιούλ 2017 19:29 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #503 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 19:53 »
Καταρχάς νιώθω λιγότερο τρελός μετά από αυτή την είδηση. Όπως έγραψα προχθές, δεν υπήρχε περίπτωση να "προκρίθηκαν" για το Καρπενήσι ο Μπετρά κι ο Σερβιλάκης και να έχει απορριφθεί ο Οικονόμου. Ακόμα πιθανολογώ ότι βρίσκεται στο Καρπενήσι...
Ας μη μιλήσω για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, αλλά αυτό το παιδί έχει με διαφορά την γρηγορότερη ταχύτητα σκέψης και τις σωστότερες τακτικές γνώσεις από κάθε άλλο παίχτη στο ρόστερ μας. Μπορεί να μοιάζει ασήμαντη λεπτομέρεια, αλλά ενώ όλα τα υπόλοιπα υπό δοκιμή παιδιά τα προσφωνούσαν "μικρέ" οι παλιοί παίχτες μας, στον Οικονόμου είχε επικρατήσει τελευταία το "παιχταρά μου".
Εκτός από το σώμα του (κοντός και σχετικά αδύναμος), δεν έχω εντοπίσει άλλη χτυπητή αδυναμία. Λόγω σώματος αλλά και χαρακτηριστικών, σε καμιά περίπτωση δεν είναι κλασικός αμυντικός χαφ. Περισσότερο 8άρι είναι και playmaker μπροστά από τους στόπερ. Καμία σχέση με "εξολοθρευτή".

Τώρα στα υπόλοιπα, δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται άτομα πού ούτε τον έχουν δει, ούτε γνωρίζουν λεπτομέρειες της κατάστασης, να συνεχίζουν το ρεσιτάλ μουρμούρας θεωρώντας το "ξεφτίλα" που ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πληρώνει ένα Club όπως η Στουτγγάρδη για να αγοράσει παίχτη της. Ενημερώστε μας, εφόσον υποθέτω το ξέρετε κι αυτό, για το ακριβές ποσό που τον κοστολογείτε κιόλας.
Αρχίζω να πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές ομάδες στην Ελλάδα που αγοράζουν παίχτες αυτές τις εποχές. Και υποθέτω μπορείτε να μου θυμήσετε πολλές φορές στην 51χρονη ιστορία μας που έχουμε πληρώσει ομάδα για να πάρουμε παίχτη, ακόμα και σε καλές εποχές. Γιατί εγώ, πλην ομάδων τοπικών κατηγοριών για 18χρονα παιδιά και "αστεία" ποσά, δεν θυμάμαι καμία.

Ο Οικονόμου σε συνομιλίες με φιλάθλους στο Πανηπειρωτικό είπε ότι θα ήθελε πολύ να παίξει στον ΠΑΣ και πιστεύει ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος. Εξαρχής ο στόχος ήταν να αποκτηθεί ελεύθερος και δεν άλλαξε κάτι. Εάν κάποιος είναι διατεθειμένος να "σκάσει" 200-300 χιλιάρικα για να γλιτώσουμε την αναμονή, ας απευθυνθεί στην ΠΑΕ.
Nαι ξεφτίλα είναι αν δεν σπας φράγκο τσακιστό.Δεν λέει κανένας να δώσει 200-300 χιλιάρικα αλλά να ενισχύσει την ομάδα.Ξεφτίλα είναι να πας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με 15 παίκτες από την πρώτη ομάδα και οι υπόλοιποι να είναι υπό δοκιμή και νεαροί από την Κ20.Ξεφτίλα είναι να παρακαλάς τον πάοκ και τώρα την τρίπολη για να πάρουν τον βασικό σου τερματοφύλακα και να τον προφυλάσσεις από την προετοιμασία για να μην τραυματιστεί.Ξεφτίλα είναι να εκλιπαρείς για δανεικούς και να τρως την μια χυλόπιτα μετά την άλλη.Ξεφτίλα είναι να λες ότι θα ανακοινώσεις μεταγραφές στις 20 Ιουνίου σαν να απευθύνεσαι σε χωριάτες.Αυτά και πολλά άλλα.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #504 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 20:12 »
αμα ειναι τοσο καλος (που προσωπικα απ οσα εχω ακουσει γι αυτον ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ειναι πολυ καλος παιχτης)
ας δωσει τα 200.000 να τον παρει και ας τον πουλησει (οπως συνηθιζει αλλωστε) σε 2 χρονια πολυ παραπανω...

τοσα χρονια ολο πουλαμε, ευρωπη παιξαμε, ε οσο να ναι μπηκαν ενα σωρο λεφτα στα ταμεια
δεν εμεινε σαλιο απ ολα αυτα?

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #505 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 20:25 »
Σιγα μην δωσουμε λεφτα στους Γερμαναραδες.
Μας χρωστανε δεν τους χρωσταμε!!
Κρατα γερα ΠΡΟΕΔΡΕ!!!

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #506 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 20:41 »
Nαι ξεφτίλα είναι αν δεν σπας φράγκο τσακιστό.Δεν λέει κανένας να δώσει 200-300 χιλιάρικα αλλά να ενισχύσει την ομάδα.Ξεφτίλα είναι να πας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με 15 παίκτες από την πρώτη ομάδα και οι υπόλοιποι να είναι υπό δοκιμή και νεαροί από την Κ20.Ξεφτίλα είναι να παρακαλάς τον πάοκ και τώρα την τρίπολη για να πάρουν τον βασικό σου τερματοφύλακα και να τον προφυλάσσεις από την προετοιμασία για να μην τραυματιστεί.Ξεφτίλα είναι να εκλιπαρείς για δανεικούς και να τρως την μια χυλόπιτα μετά την άλλη.Ξεφτίλα είναι να λες ότι θα ανακοινώσεις μεταγραφές στις 20 Ιουνίου σαν να απευθύνεσαι σε χωριάτες.Αυτά και πολλά άλλα.

Εγώ σχολίασα μόνο την φράση σου ότι είναι "συνέχιση της ξεφτίλας" το να μην θέλουμε να δώσουμε λεφτά στην Στουτγγάρδη για να αγοράσουμε τον Οικονόμου. Και το κόστος, σε περίπτωση αγοράς, είναι το λιγότερο στο ποσό που σου ανέφερα. Μιλάμε για Γερμανική ομάδα κι όχι για τα Σούρμενα. Αυτά τα χρήματα φυσικά δεν παίζουν στον ΠΑΣ για την αγορά κανενός παίχτη.
Όλα τα υπόλοιπα να τα συζητήσουμε. Όμως η αγωνία μας και η ανησυχία μας για την ομάδα δεν αποτελεί δικαιολογία στο να γκρινιάζουμε για τα πάντα χωρίς πρώτα να σκεφτόμαστε τι λέμε. Έτσι χάνει το νόημα όλη η υπόλοιπη κριτική.
Γνώμη μου φυσικά. Δεν μπορώ να απαγορεύσω τίποτα, ούτε και θέλω.

ΥΓ. Είμαστε μια ομάδα με έσοδα το πολύ 2.000.000 το χρόνο και χρέη 4.000.000 στην εφορία. Είμαστε επίσης μια ομάδα χωρίς γήπεδο, χωρίς δικά της βοηθητικά, χωρίς καν δικά της γραφεία. Νομίζω το Ε9 της εταιρίας είναι κενό. ΑΝ περίσσευαν 200-300 χιλιάρικα (10-15% των ετήσιων εσόδων ή 25-30% του budget των παιχτών!), θα περίμενα να ζητήσετε να δοθούν για να φτιαχτούν 2 βοηθητικά, ή ένα κλειστό-μπαλόνι βοηθητικό για να προπονούμαστε το χειμώνα που βρέχει (το είχε ζητήσει ο Χριστόπουλος και τον κοιτούσαν σαν χάνοι), ή να αγοράσουμε έστω ένα δικό μας χώρο να στεγαστεί η ΠΑΕ, η μπουτίκ της, και τα γραφεία των προπονητών. Να εξελιχθούμε επιτέλους και να μας ανήκει ΚΑΤΙ ως ΠΑΕ. Αυτά είναι τα εγκλήματα του Χριστοβασίλη κι εκεί φαίνεται η έλλειψη οράματος. Όχι όμως να τον κράζω γιατί δεν τα δίνει για να αγοράσει ένα παίχτη 22 χρονών με καλά στοιχεία, αλλά χωρίς κανένα επαγγελματικό παρελθόν, ο οποίος λέει ότι μπορεί να μείνει και ελεύθερος.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #507 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 20:47 »

Εγώ σχολίασα μόνο την φράση σου ότι είναι "συνέχιση της ξεφτίλας" το να μην θέλουμε να δώσουμε λεφτά στην Στουτγγάρδη για να αγοράσουμε τον Οικονόμου. Και το κόστος, σε περίπτωση αγοράς, είναι το λιγότερο στο ποσό που σου ανέφερα. Μιλάμε για Γερμανική ομάδα κι όχι για τα Σούρμενα. Αυτά τα χρήματα φυσικά δεν παίζουν στον ΠΑΣ για την αγορά κανενός παίχτη.
Όλα τα υπόλοιπα να τα συζητήσουμε. Όμως η αγωνία μας και η ανησυχία μας για την ομάδα δεν αποτελεί δικαιολογία στο να γκρινιάζουμε για τα πάντα χωρίς πρώτα να σκεφτόμαστε τι λέμε. Έτσι χάνει το νόημα όλη η υπόλοιπη κριτική.
Γνώμη μου φυσικά. Δεν μπορώ να απαγορεύσω τίποτα, ούτε και θέλω.

ΥΓ. Είμαστε μια ομάδα με έσοδα το πολύ 2.000.000 το χρόνο και χρέη 4.000.000 στην εφορία. Είμαστε επίσης μια ομάδα χωρίς γήπεδο, χωρίς δικά της βοηθητικά, χωρίς καν δικά της γραφεία. Νομίζω το Ε9 της εταιρίας είναι κενό. ΑΝ περίσσευαν 200-300 χιλιάρικα (10-15% των ετήσιων εσόδων ή 25-30% του budget των παιχτών!), θα περίμενα να ζητήσετε να δοθούν για να φτιαχτούν 2 βοηθητικά, ή ένα κλειστό-μπαλόνι βοηθητικό για να προπονούμαστε το χειμώνα που βρέχει (το είχε ζητήσει ο Χριστόπουλος και τον κοιτούσαν σαν χάνοι), ή να αγοράσουμε έστω ένα δικό μας χώρο να στεγαστεί η ΠΑΕ, η μπουτίκ της, και τα γραφεία των προπονητών. Να εξελιχθούμε επιτέλους και να μας ανήκει ΚΑΤΙ ως ΠΑΕ. Αυτά είναι τα εγκλήματα του Χριστοβασίλη κι εκεί φαίνεται η έλλειψη οράματος. Όχι όμως να τον κράζω γιατί δεν τα δίνει για να αγοράσει ένα παίχτη 22 χρονών με καλά στοιχεία, αλλά χωρίς κανένα επαγγελματικό παρελθόν, ο οποίος λέει ότι μπορεί να μείνει και ελεύθερος.
Το θέμα είναι ότι καμία σοβαρή επαγγελματική ομάδα δεν κάνει μεταγραφικό σχεδιασμό που βασίζεται σε δανεικούς.Επίσης όμως δεν είναι δυνατόν να περιμένεις να φτιάξεις ένα αξιοπρεπές σύνολο μόνο με ελεύθερους παίκτες.Κάπου θα χρειαστεί και να πληρώσεις.Και η καρμιριά έχει τα όρια της.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #508 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 21:12 »
Αν ανοίξει κάποιος ένα αθλητικό ράδιο και ακούσει μια μέρα,κάθε λίγο και λιγάκι θα ακούει ρεπορτάζ για τους 4 του πρωταθλήματος.Το παραμικρό γίνεται θέμα.Φυσικά αυτό δεν ισχύει για τους υπόλοιπους του πρωταθλήματος,άρα και για τον ΠΑΣ.Αυτό δημιουργεί όμως κάποια προβλήματα.Ο κόσμος του ΠΑΣ δεν έχει άμεση επαφή με την καθημερινότητα της ομάδας,τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας,τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.Γενικά τίποτα.Απόμακροι.
Σίγουρα υπάρχει θέμα της ΠΑΕ στο επικοινωνιακό εδώ και πολλά χρόνια.Επίσης το δημοσιογραφικό επίπεδο είναι χαμηλό.Πόσοι είναι καθημερινά σε προπονήσεις.Σε όλες τις προπονήσεις.Τι γνώσεις έχουν πάνω στο αντικείμενο.Για να μπορέσουν να το μεταφέρουν στον κόσμο.Είναι μια ολόκληρη αλυσίδα.
Για αυτό βλέπουμε πολλές φορές γκρίνια.Ο κόσμος δεν βάζει τα δεδομένα που υπάρχουν κάτω.Δεν τα ξέρει καν.Δεν τα υπολογίζει καν.Άντε καλοκαίρι να κάνουμε μεταγραφές.Τσέπωσε ο Χβ από παντού.Ωραία τσέπωσε αλλά.Υπάρχει πάντα αυτό το αλλά.Υπολόγισε ποτέ κανείς και τα έξοδα της ομάδας;

Πριν λίγο καιρό ακούσαμε την περίφημη δήλωση του Χβ για μεταγραφές.Από τότε τι άλλο ακούσαμε;Ακούσαμε τίποτα για το φετινό μπάτζετ;Ακούσαμε ένα γενικότερο οικονομικό πλάνο;Τι υποχρεώσεις έχει η ΠΑΕ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι;Ακούσαμε τι έσοδα προσμένει;Είδαμε καθόλου τι έχει στο μυαλό του ο Πετράκης για το σύστημα ή συστήματα που θα ακολουθήσει φέτος;Είδαμε σε τι θέσεις θα κυνηγήσουμε παίχτες;Πόσους εντεκαδάτους και πόσους για ροτέισον,εξελίξιμους κτλ;Πιθανόν να υπάρχουν και άλλες παράμετροι.

Οπότε έτσι μεγαλώνει η ανησυχία στον κόσμο όσο περνάει ο καιρός.Βλέπουμε αυτό που λέμε για γκρίνια κτλ.Είναι όλα μια αλυσίδα.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #509 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 21:17 »
Παράθεση

εγω δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτη η τρυπα προς την εφορια
απο τη στιγμη που δεν σπας ευρω πουθενα.
επεσαν καποια χρηματα την πρωτη χρονια
επεσαν ακομη περισσοτερα τη δευτερη στη σουπερλιγκ
και απο εκει και περα ειμαστε σε μονιμη νηστεια.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #510 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 21:24 »
Φορολογία συμβολαίων.Φάγαμε και κάτι πρόστιμα γιατί δεν κλείναμε τις σεζόν.Το θέμα πρέπει να είχε αρχίσει από τον Κούγια όπως είχε πει ο Χβ.Το μεγαλύτερο κομμάτι πρέπει να είναι από πρόστιμο δηλαδή.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #511 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 21:28 »
αλλο θελω να πω απλα το ξεκινησα με λαθος διατυπωση

οκ εγινε αυτο το χρεος καποια στιγμη
γιατι δεν μειωνεται ή δεν μηδενιζει μετα απο τοσα χρονια λιτοτητας?

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #512 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 21:31 »
Παράθεση
Το παιδί του Πειραιά και ο ΠΑΣ Γιάννινα

Τις κεραίες τους προς τον Πειραιά έχουν στραμμένες στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες αναμένουν τον παίκτη του Ολυμπιακού που θα προσθέσουν στο ρόστερ τους ως έμψυχο αντάλλαγμα (ελεύθερος κι όχι δανεικός) στο πλαίσιο της μεταγραφής του Λεονάρντο Κούτρη στους «ερυθρόλευκους».

Κι επειδή στη δεύτερη αξιολόγηση του Μπεσνίκ Χάσι θα…κοπεί μπόλικος κοσμάκης, στον ΠΑΣ βρίσκονται με το βλέμμα στραμμένο προς τον Πειραιά.

ΠΗΓΗ: EΦΗΜΕΡΙΔΑ FORZA – ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER”

http://www.marca-sl.gr/news/7085-2017-07-10-13-59-12

εχω την ιδια εντυπωση
δεν ξερει τι θα παρει απο γαυρο η και παοκ δανεικο....για να ξερει τι θεσεις θα χτυπησει μετα
δυστηχως η ευτυχως ετσι εχουν τα πραγματα

εγω παντως ειμαι αισιοδοξος

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #513 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 21:32 »
100 δόσεις είναι 100 μήνες.8 χρόνια τουλάχιστον.Πρέπει να πληρώνεις τα τρέχοντα και να μην δημιουργείς νέα χρέη και δεν ξέρω αν έχουμε τυχόν τίποτα εκκρεμότητες από παλιότερες χρονιές που πρέπει να τακτοποιηθούν.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #514 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 21:37 »
Παράθεση
Το παιδί του Πειραιά και ο ΠΑΣ Γιάννινα

Τις κεραίες τους προς τον Πειραιά έχουν στραμμένες στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες αναμένουν τον παίκτη του Ολυμπιακού που θα προσθέσουν στο ρόστερ τους ως έμψυχο αντάλλαγμα (ελεύθερος κι όχι δανεικός) στο πλαίσιο της μεταγραφής του Λεονάρντο Κούτρη στους «ερυθρόλευκους».

Κι επειδή στη δεύτερη αξιολόγηση του Μπεσνίκ Χάσι θα…κοπεί μπόλικος κοσμάκης, στον ΠΑΣ βρίσκονται με το βλέμμα στραμμένο προς τον Πειραιά.

ΠΗΓΗ: EΦΗΜΕΡΙΔΑ FORZA – ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER”

http://www.marca-sl.gr/news/7085-2017-07-10-13-59-12

εχω την ιδια εντυπωση
δεν ξερει τι θα παρει απο γαυρο η και παοκ δανεικο....για να ξερει τι θεσεις θα χτυπησει μετα
δυστηχως η ευτυχως ετσι εχουν τα πραγματα

εγω παντως ειμαι αισιοδοξος
Κανένα πρόβλημα. Μπορεί να καταλήξουμε να έχουμε π.χ. 4 δεξιά μπακ γιατί αυτά θέλησαν να έρθουν δανεικά ή 6 στόπερ και θα βαφτίσουμε ένα στόπερ σαν αμυντικό χαφ, ένα δεξί μπακ σαν 2ο αριστερό μπακ και άλλο ένα δεξί μπακ σαν 8άρι και έτσι θα έχουμε κλείσει τις τρύπες. Παλιά δοκιμασμένη συνταγή.
φορεβερ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #515 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 21:40 »
100 δόσεις είναι 100 μήνες.8 χρόνια τουλάχιστον.Πρέπει να πληρώνεις τα τρέχοντα και να μην δημιουργείς νέα χρέη και δεν ξέρω αν έχουμε τυχόν τίποτα εκκρεμότητες από παλιότερες χρονιές που πρέπει να τακτοποιηθούν.

4.000.000 /100 =40,000 η δοση

40.000 x 12 = 480.000 το χρονο

αρα αφου τα εσοδα ειναι περιπου 2 εκατομμυρια
μας μενουν περιπου να ξοδεψουμε 1,5 εκατομμυριο το χρονο (για ΟΛΑ τα τρεχοντα εξοδα)

δηλαδη χωρις μεταγραφες και ακριβοπληρωμενους παιχτες
ξοδευουμε πανω κατω 1,5 εκατομμυριο το χρονο?

οι παιχτες που εχουμε πουλησει ειναι και αυτοι στα 2 εκατομμυρια? τα ευρωπαικα εσοδα?

υγ. δεν ζηταω απαντηση στα παραπανω ερωτηματα. την απαντηση λιγο πολυ την ξερουμε ολοι
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 10 Ιούλ 2017 21:44 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #516 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 21:48 »
Τα λεφτά από τις πωλήσεις πάνε εκεί.Γιατί τα 2 εκ. δεν φτάνουν.Το μεγαλύτερο κομμάτι πάει στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά σαν ΠΑΕ έχει και άλλα έξοδα (προσωπικό,ταξίδια,διαμονή,αθλητικό και ιατρικό υλικό,γηπεδικά,γενικότερα καθημερινά έξοδα).

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #517 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 21:51 »
δε μου βγαινουν ακριβως ετσι τα νουμερα
αλλα αφου ετσι λετε ετσι θα ειναι...

απλα πειτε του εξυγιαντη οτι ετσι και πεσει Β εθνικη δε θα κανει 8 θα κανει 28 χρονια να ξανασηκωσει κεφαλι

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #518 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 21:53 »
Θα είναι τεράστιο πισωγύρισμα σε όλα τα επίπεδα.Απλά καταστροφή.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #519 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 22:29 »
Η εταιρεία ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 συστάθηκε  με την υπ αριθμ. Κ2-10700/20.7.2007 απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης.
Η πρώτη εταιρική χρήση (20.7.2006 - 30.6.2007) είναι υπογεγραμμένη (οι οικονομικές καταστάσεις) από τον κ. Πρόκο Κωνσταντίνο, πρόεδρο του ΔΣ. Στον ισολογισμό αφήνει "υποχρεώσεις από φόρους τέλη" το ποσό των 178.610,55 €
Όλες οι επόμενες εταιρικές χρήσεις (από την 2η έως και την τελευταία, τη 10η) είναι υπογεγραμμένες από τον κ. Χριστοβασίλη Γεώργιο ως πρόεδρο του ΔΣ και Διευθύνοντα Σύμβουλο.
Η 10η εταιρική χρήση παρουσιάζει στον Ισολογισμό "υποχρεώσεις από φόρους τέλη" το ποσό των 1.829.477,40 €

Να τελειώσει λοιπόν το παραμύθι ότι πληρώνει παλιά χρέη.   ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

Όποιος ΘΕΛΕΙ να ανοίξει τα μάτια του ας μπει στο site του Εθνικού Τυπογραφείου ( http://www.et.gr/index.php/2013-01-28-14-06-23/search-ae-epe-issue-with-publisher-criteria ) και ας δει διαχρονικά τις οικονομικές καταστάσεις της ΠΑΕ.
Αριθμός ΓΕΜΗ της ΠΑΕ : 123960729000

Και δεν μιλάμε για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις φυσικά...!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 10 Ιούλ 2017 22:35 από pasgiannina1967 »

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #520 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 22:32 »
Τα λεφτά από τις πωλήσεις πάνε εκεί.Γιατί τα 2 εκ. δεν φτάνουν.Το μεγαλύτερο κομμάτι πάει στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά σαν ΠΑΕ έχει και άλλα έξοδα (προσωπικό,ταξίδια,διαμονή,αθλητικό και ιατρικό υλικό,γηπεδικά,γενικότερα καθημερινά έξοδα).
ΙΚΑ και πόσο είναι fon το πόσο που παίρνει το κράτος από τα συμβόλαια? Κανά 20% ?

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #521 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 22:34 »
Δεν ενδιαφέρει αν είναι παλιά ή δικά του.Είναι χρέη της ΠΑΕ.Αυτό ενδιαφέρει.Αν τα έκανε ο τσιτσομήτσος ή ο όποιος άλλος έχει μόνο ιστορικό ενδιαφέρον.Κάτι είχε πει ότι είχαν μεταφερθεί κάποια χρέη του ΤΑΠ γιατί τα είχαν κάνει θάλασσα.Όλα αυτά μας ενδιαφέρουν γιατί τα βρίσκουμε μπροστά μας και πρέπει να πληρωθούν.Από την στιγμή που πρέπει να πληρωθούν τότε μειώνουν τα διαθέσιμα για μεταγραφές.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #522 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 22:38 »
ΙΚΑ και πόσο είναι fon το πόσο που παίρνει το κράτος από τα συμβόλαια? Κανά 20% ?
http://psap.gr/asfalistika/
Για ρίξε καμιά ματιά εδώ.

Φορολογικά
http://psap.gr/forologika/

Δεν ξέρω αν έχουν υπάρξει αλλαγές βέβαια.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #523 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 22:41 »
Δεν ενδιαφέρει αν είναι παλιά ή δικά του.Είναι χρέη της ΠΑΕ.Αυτό ενδιαφέρει.Αν τα έκανε ο τσιτσομήτσος ή ο όποιος άλλος έχει μόνο ιστορικό ενδιαφέρον.Κάτι είχε πει ότι είχαν μεταφερθεί κάποια χρέη του ΤΑΠ γιατί τα είχαν κάνει θάλασσα.Όλα αυτά μας ενδιαφέρουν γιατί τα βρίσκουμε μπροστά μας και πρέπει να πληρωθούν.Από την στιγμή που πρέπει να πληρωθούν τότε μειώνουν τα διαθέσιμα για μεταγραφές.

Από πότε δεν μας ενδιαφέρει ποιος δημιούργησε τα χρέη ???????????????????????
Όσο για το ιστορικό ενδιαφέρον, το αφήνω ασχολίαστο.
Για τα χρέη από το ΤΑΠ, από που προκύπτει αυτό που λες???? Υπάρχει κάποια απόφαση δικαστηρίου, κάποιο επίσημο έγγραφο καταλογισμού από δημόσια αρχή ή απλά είναι σανό προς κατανάλωση??????????

Όσο για τα ανωτέρω "ΠΣΑΠ φορολογικά" και ΠΣΑΠ ασφαλιστικά" δεν ενισχύουν κανένα επιχείρημά σου.
Δεν ήταν άγνωστα αυτά στον κ. Χριστοβασίλη.
Μόνο σαν άλλοθι μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς όμως επιτυχία.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 10 Ιούλ 2017 22:46 από pasgiannina1967 »

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #524 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 22:43 »
αποκλειστικό από το "κουλούρι"...

ο Βελλίδης παίζει από  φέτος αμυντικό χαφ στον ΠΑΣ...

από κάτω το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ...

"έχοντας εξασφαλίσει τον Πασχαλάκη στα γκολπόστ και στην αρχική ενδεκάδα ο Πας Γιάννινα,

ο πρόεδρας και με την σύμφωνη γνώμη του κρητικού, αποφάσισε να παίξει ο Βελλίδης ως αμυντικό χαφ...

επειδή ο Βελλίδης είχε συνηθίσει να παίζει με γάντια, ο γυμναστής της ομάδας τα αντικατέστησε με κομποσκοίνια...

σε αυτό έπαιξε ρόλο και η προηγούμενη προσευχή σε μονή της βόρειας Ελλάδας με παρελθόντα προπονητή!!! (βοήθειά μας)!

μετά από αυτή την εξέλιξη οι μεταγραφές έκλεισαν για τον ΠΑΣ και με τον πρόεδρο να λέει...

η καλύτερη μεταγραφή για φέτος ειναι εσωτερική..."

but our life’s are so cool...