Αγαπητοί ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ καλησπέρα,
νεός στο forum αν και παλιός αναγνώστης αυτής της καλής παρέας, είπα να στείλω και εγώ την άποψή μου για τα τεκταινόμενα της λατρείας μας.
Με την " πείρα " των 55 χρόνων ζωής μου και φανατικός οπαδός του ΠΑΣ και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα χρόνια που έχω περάσει με αυτή την ΙΔΕΑ που αντιπροσωπεύει η ομάδα μας ,θα συνιστούσα ψυχραιμία, υπομονή, πίστη, αφοσίωση και όλα θα γίνουν.
Και το γήπεδο θα φτιαχτεί και μεταγραφές θα γίνουν.
Τα οικονομικά δεδομένα για όλες τις ομάδες ( εκτός ΚΟΥΛΑΣ ΓΑΥΡΟΥ και ΡΩΣΟΥ )είναι δύσκολα.
Ο ΧΒ αυτή τη στιγμή είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας μας και πιστώνεται τις αποτυχίες και τις επιτυχίες.ρώ
Πρέπει να γίνεται σκληρή αλλά και δίκαιη κριτική και όχι να τα ισοπεδώνουμε όλα.
Είναι γεγονός ότι τα πρώτα χρόνια τα έκανε μαντάρα αλλά τελευταία το πηγαίνει σχετικά καλά το καράβι.
Ας περιμένουμε και φέτος μέχρι το τέλος των μεταγραφών ποιούς παίκτες θα φέρει και πως θα ενσωματοθούν στην ομάδα, ας δούμε τα πρώτα φιλικά ή επίσημα παιχνίδια πως θα
παρουσιαστεί η ομάδα και εδώ θα είμαστε να ασκήσουμε όση κριτική θέλετε.
Αν μπορεί κάποιος να φέρει στην ομάδα μας κάποιον επενδυτή που θα τα " χώσει " χοντρά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ας τον φέρει.
Μέχρι τότε πορευόμαστε με τον ΧΒ που καλώς ή κακώς αντιπροσωπεύει την ομάδα μας και είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣ και όχι ο " χοντρός " ή ότι άλλο επίθετο του έχει αποδοθεί ( έστω και χάριν πλάκας )από τους σύνταυρους.
Επιτρέψτε μου λόγω της ηλικίας μου αλλά και της Ηπειρώτικης νοοτροπίας μου, να μην
μου αρέσει να βλέπει οποιοσδήποτε που διαβάζει το forum αυτούς τους χαρακτηρισμούς για τον πρόεδρο του ΠΑΣ όποιος και εάν αυτός.
Καλή χρονιά για την ομάδα μας με υγεία για τους ποδοσφαιριστές τους φιλάθλους την τεχνική ηγεσία τους διοικούντες και σε όλους όσους ασχολούνται με την καψούρα μας.