Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2017  (Αναγνώστηκε 143999 φορές)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2017
« Απάντηση #550 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 11:29 »
Το πληρες όνομα Bruno Araújo Chalkiadakis  :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #551 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 11:33 »
Αν αληθεύει η πληροφορία για τον Χαλκιαδάκη, εφόσον είναι ελεύθερος κι εφόσον έχει αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς (είχε πάθει ρήξη χιαστού παλαιότερα), τότε είναι μια  ιδανική επιλογή για το κέντρο. Στα συν και η γνωριμία του με τον coach από τον Εργοτέλη.

Όσο για την υπόλοιπη αναστάτωση που επικρατεί, θέλω να ξαναπώ πως άλλο πράγμα η κριτική και η αγωνία μας για την ομάδα, κι εντελώς διαφορετικό να μετατρέπουμε το topic των μεταγραφών σε διαγωνισμό καλύτερης ατάκας εναντίων όλων γύρω από την ομάδα. Δεν προσφέρει τίποτα παρά μόνο γραφικότητα από τους λίγους που 2-3 φορές τη μέρα μας ενημερώνουν πόσο έφτασε ο μήνας.

Υ.Γ. 3  ΑΣΧΕΤΟ . Οσο ηταν η ομαδα στα Γιαννενα μαθαιναμε τι γινοταν στις προπονησεις απο τον PASas .Τωρα σκατα ...

Αν βρεθεί χορηγός για τη διαμονή (μεταφορά-φαγητό δικά μου, αμοιβή δε θέλω καμία) σκαρφαλώνω Καρπενήσι σήμερα κιόλας και σας γράφω ό,τι θέλετε. Δεν παλεύεται η στέρηση της (σχεδόν) καθημερινής συνήθειας. Βέβαια στο Σαββατιάτικο φιλικό με τον Αλέξη λέω να την κάνω τη βόλτα μου έτσι κι αλλιώς. Και δροσιά θα έχει και γέλιο (εφόσον ανεβεί ο -νοικοκύρης των μεταγραφών- πρώην μας).

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #552 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 11:47 »
Εάν πράγματι αληθεύει, είναι καλή μεταγραφή.
Καλή τεχνική, μοίρασμα μπάλας και δυνατό σουτ.
Να είναι καλά το παιδί και θα βοηθήσει πάρα πολύ.

ΠΑΣ φιρί-φιρί να ακούσεις το πρώτο ΜΠΡΑΒΟ Χοντρέ! Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να το πω... :P
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #553 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 11:53 »
                                                    ΛΕΠΤΑ    ΣΥΜΜ.   ΓΚΟΛ
2016/2017   Cascavel   PA2   
2015/2016   Panionios   SUL      772        25         
2014/2015   Ergotelis   SUL      1942      27       5
2013/2014   Ergotelis   SUL      223         6      
2012/2013   Ergotelis   FOL         326     13
2011/2012   Ergotelis   SUL          47         2      

Η καλή του σεζόν ήταν το 14-15 στον Εργοτέλη.Έπαιξε το 15-16 στον αιώνιο ως αλλαγή συνήθως.Την σεζόν που μας πέρασε ήταν σε μια ομάδα στην Βραζιλία σε μικρή κατηγορία.Δεν έπαιξε εκεί.Τώρα είναι η μεγάλη του ευκαιρία να κάνει restart στην καριέρα του.Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #554 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 12:01 »
Εάν πράγματι αληθεύει, είναι καλή μεταγραφή.
Καλή τεχνική, μοίρασμα μπάλας και δυνατό σουτ.
Να είναι καλά το παιδί και θα βοηθήσει πάρα πολύ.

ΠΑΣ φιρί-φιρί να ακούσεις το πρώτο ΜΠΡΑΒΟ Χοντρέ! Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να το πω... :P
ΟΥΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ Ο ΤΖΕΣ!  :P

Όντως καλή περίπτωση, καθαρό 10άρι.
Μπορεί να παίξει αριστερά ή δεξιά?
Έχουμε και τον Βιδάλ εκεί.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #555 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 12:08 »
καλος παιχτης ο χαλκιαδακης και αν αποκτηθει θα βοηθησει

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #556 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 12:13 »
Παίζει πίσω από τον επιθετικό και δεξιά καθότι δεξιοπόδαρος.Πάντως από ότι θυμάμαι είχε χρησιμοποιηθεί και αριστερά αρκετές φορές και στον Εργοτέλη και στον αιώνιο.

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #557 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 14:29 »
Ο Χαλκιαδάκης είναι αριστεροπόδαρος. Παίζει στις 3 θέσεις πίσω από τον επιθετικό αλλά και ως επιθετικό 8άρι σε ανάλογα συστήματα. Στα δικά μας συστήματα μπορεί να έχει ακριβώς τον ρόλο που είχε ο Ακόστα. Δηλαδή ακραίος στο 4-4-2 σε ευθεία και εσωτερικός χαφ (μέσα αριστερά) στο 3-5-2. Αν αποκτηθεί, νομίζω θα υπολογίζεται ως αντι-Ακόστα (παρότι αμυντικά δεν έχουν την ίδια συνεισφορά).

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε στοιχεία που τον διακρίνουν, το πολύ καλό αριστερό πόδι που έχει και πάνω-κάτω τους χώρους που κινείται στο γήπεδο.
https://youtu.be/9M_jTgKtKd8

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #558 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 14:49 »
Απο Καρπενησι ερχετε η πληροφορια, οτι ειναι εκει και εκλεισε ο μεσος Μπρουνο Χαλκιαδακης.
https://www.transfermarkt.com/bruno-chalkiadakis/profil/spieler/191257
Ποσταρισμένο λίγο μετά τις 11 από φίλαθλο του ΠΑΣ.
Πάει 3 παρά και τα τσακάλια οι ντόπιοι δημοσιογράφοι ακόμα να πάρουν μυρωδιά...  >:(

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #559 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 15:14 »
11 εφτασε ο μηνας γιατι να γινουμε γραφικοι μια χαρα ειμαστε...

Ο Μπαμ Μπαμ or Χαλκιαδακης ειναι πνευματικο τεκνο του τυπου που εχει αλυσιδες σουπερμαρκετ κατω στην Κρητη ονοματι Χαλκιαδακης ενα πραγμα σαν να λεμε Μασουτης

Toυλαχιστον ας κανουνε κους κους σαν την Λαμπιρη για να περναει η ωρα,γιατι με τοσο δραστηριοτητα εκει στην ΠΑΕ κουραστηκαμε
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #560 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 15:17 »
Παράθεση
   11 εφτασε ο μηνας 
Και 3 και τέταρτο...  :P
Γεια σου ρε ayuto!  :)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #561 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 15:20 »
11 εφτασε ο μηνας γιατι να γινουμε γραφικοι μια χαρα ειμαστε...

Ο Μπαμ Μπαμ or Χαλκιαδακης ειναι πνευματικο τεκνο του τυπου που εχει αλυσιδες σουπερμαρκετ κατω στην Κρητη ονοματι Χαλκιαδακης ενα πραγμα σαν να λεμε Μασουτης

Toυλαχιστον ας κανουνε κους κους σαν την Λαμπιρη για να περναει η ωρα,γιατι με τοσο δραστηριοτητα εκει στην ΠΑΕ κουραστηκαμε

Άρα δεν είναι καλός παίχτης λες!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος monopas61

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #562 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 15:26 »
Αγαπητοί ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ καλησπέρα,
νεός στο forum αν και παλιός αναγνώστης αυτής της καλής παρέας, είπα να στείλω και εγώ την άποψή μου για τα τεκταινόμενα της λατρείας μας.
Με την " πείρα " των 55 χρόνων ζωής μου και φανατικός οπαδός του ΠΑΣ και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα χρόνια που έχω περάσει με αυτή την ΙΔΕΑ που αντιπροσωπεύει η ομάδα μας ,θα συνιστούσα ψυχραιμία, υπομονή, πίστη, αφοσίωση και όλα θα γίνουν.
Και το γήπεδο θα φτιαχτεί και μεταγραφές θα γίνουν.
Τα οικονομικά δεδομένα για όλες τις ομάδες ( εκτός ΚΟΥΛΑΣ ΓΑΥΡΟΥ και ΡΩΣΟΥ )είναι δύσκολα.
Ο ΧΒ αυτή τη στιγμή είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας μας και πιστώνεται τις αποτυχίες και τις επιτυχίες.ρώ
Πρέπει να γίνεται σκληρή αλλά και δίκαιη κριτική και όχι να τα ισοπεδώνουμε όλα.
Είναι γεγονός ότι τα πρώτα χρόνια τα έκανε μαντάρα αλλά τελευταία το πηγαίνει σχετικά καλά το καράβι.
Ας περιμένουμε και φέτος μέχρι το τέλος των μεταγραφών ποιούς παίκτες θα φέρει και πως θα ενσωματοθούν στην ομάδα, ας δούμε τα πρώτα φιλικά ή επίσημα παιχνίδια πως θα
παρουσιαστεί η ομάδα και εδώ θα είμαστε να ασκήσουμε όση κριτική θέλετε.
Αν μπορεί κάποιος να φέρει στην ομάδα μας κάποιον επενδυτή που θα τα " χώσει  " χοντρά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ας τον φέρει.
Μέχρι τότε πορευόμαστε με τον ΧΒ που καλώς ή κακώς αντιπροσωπεύει την ομάδα μας και είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣ και όχι ο " χοντρός " ή ότι άλλο επίθετο του έχει αποδοθεί ( έστω και χάριν πλάκας )από τους σύνταυρους.
Επιτρέψτε μου λόγω της ηλικίας μου αλλά και της Ηπειρώτικης νοοτροπίας μου, να μην
μου αρέσει να βλέπει οποιοσδήποτε που διαβάζει το forum αυτούς τους χαρακτηρισμούς για τον πρόεδρο του ΠΑΣ όποιος και εάν  αυτός.
Καλή χρονιά για την ομάδα μας με υγεία για τους ποδοσφαιριστές τους φιλάθλους την τεχνική ηγεσία τους διοικούντες  και σε όλους όσους ασχολούνται με την καψούρα μας.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #563 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 15:30 »
Θες την γνωμη μου....

Ειναι αρκετα ποιοτικος ποδοσφαιριστης με καλη τριπλα και σχετικα γρηγορος αμα θυμαμαι,αλλα δεν δινει πασα ουτε απο το αριστερο του ποδι στο δεξι,ενα πραγμα ''σαν ενας μικρος Τσαβεζ''.....Μπορει να κανει την διαφορα αλλα ολα θα φανουνε στο χορταρι,ο Χαλκιαδακης κατα τα αλλα εντω στην Ελλαδα εχει παιξει μονο σαν δεκαρακι και πισω απο τους επιθετικους,τα σχηματα ειναι για πιο μελετημενους επι τους φορουμ που τον εμφανιζουνε εξτρεμ επειδη το λεει μια σελιδα

Κατα τα αλλα εχει να παιξει μπαλα ουσιαστικα απο το 2015(δεν ξερω αν ειχε συμμετοχες στην Βραζιλια),βαλε και τον ατυχο τραυματισμο μεσα , ειναι ενα τεραστιο μειον,....

Αλλα δεν πιστευω ο αθεοφοβος να ζηταει και χρηματα ομως για να ερθει?

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #564 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 15:38 »
Παράθεση
   11 εφτασε ο μηνας 
Και 3 και τέταρτο...  :P
Γεια σου ρε ayuto!  :)

Και επρεπε να ημουνα Γιαννινα για να αποφυγω τον καυσωνα εδω κατω που δεν παλευεται B-)

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #565 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 16:38 »
Αγαπητοί ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ καλησπέρα,
νεός στο forum αν και παλιός αναγνώστης αυτής της καλής παρέας, είπα να στείλω και εγώ την άποψή μου για τα τεκταινόμενα της λατρείας μας.
Με την " πείρα " των 55 χρόνων ζωής μου και φανατικός οπαδός του ΠΑΣ και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα χρόνια που έχω περάσει με αυτή την ΙΔΕΑ που αντιπροσωπεύει η ομάδα μας ,θα συνιστούσα ψυχραιμία, υπομονή, πίστη, αφοσίωση και όλα θα γίνουν.
Και το γήπεδο θα φτιαχτεί και μεταγραφές θα γίνουν.
Τα οικονομικά δεδομένα για όλες τις ομάδες ( εκτός ΚΟΥΛΑΣ ΓΑΥΡΟΥ και ΡΩΣΟΥ )είναι δύσκολα.
Ο ΧΒ αυτή τη στιγμή είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας μας και πιστώνεται τις αποτυχίες και τις επιτυχίες.ρώ
Πρέπει να γίνεται σκληρή αλλά και δίκαιη κριτική και όχι να τα ισοπεδώνουμε όλα.
Είναι γεγονός ότι τα πρώτα χρόνια τα έκανε μαντάρα αλλά τελευταία το πηγαίνει σχετικά καλά το καράβι.
Ας περιμένουμε και φέτος μέχρι το τέλος των μεταγραφών ποιούς παίκτες θα φέρει και πως θα ενσωματοθούν στην ομάδα, ας δούμε τα πρώτα φιλικά ή επίσημα παιχνίδια πως θα
παρουσιαστεί η ομάδα και εδώ θα είμαστε να ασκήσουμε όση κριτική θέλετε.
Αν μπορεί κάποιος να φέρει στην ομάδα μας κάποιον επενδυτή που θα τα " χώσει  " χοντρά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ας τον φέρει.
Μέχρι τότε πορευόμαστε με τον ΧΒ που καλώς ή κακώς αντιπροσωπεύει την ομάδα μας και είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣ και όχι ο " χοντρός " ή ότι άλλο επίθετο του έχει αποδοθεί ( έστω και χάριν πλάκας )από τους σύνταυρους.
Επιτρέψτε μου λόγω της ηλικίας μου αλλά και της Ηπειρώτικης νοοτροπίας μου, να μην
μου αρέσει να βλέπει οποιοσδήποτε που διαβάζει το forum αυτούς τους χαρακτηρισμούς για τον πρόεδρο του ΠΑΣ όποιος και εάν  αυτός.
Καλή χρονιά για την ομάδα μας με υγεία για τους ποδοσφαιριστές τους φιλάθλους την τεχνική ηγεσία τους διοικούντες  και σε όλους όσους ασχολούνται με την καψούρα μας.
Φιλε καλως ηλθες αν και ησουν εδω!
Τα λεγομενα σου πραγματικα ειναι σαν μια μετεμψυχωση του Λακη του Ριβα:υπομονη,πιστη,εμπιστοσυνη στον προεδρο μας κτλ.
Φιλικα παντα,μην το παρεις στραβα,χουμορ κανουμεγια να περναει ευχαριστα η ωρα μασα στις ζεστες!
Μου αρεσει παντως που μερικοι γκρινιαζουν πως 2,3 φορες τη μερα φραφουμε ειρωνικα σχολια για την ανυπαρξια μας.
Το παραμυθι ομως αυτος ειναι τι να κανουμε,ματωνει ο προεδρος,κανει και λαθη αλλα...που να βρουμε αλλον, πολλοι πια δεν το πιστευουν!
Αυτος ο χαλιαδακης μπορει να δωσει τη μπαλα στον Κοντε στρωτα ή οπως περσι θα βαλουμε κολλα στο στηθος του για να κατεβαζει τη μπαλα απο τις καντηλες 2 τηλεορασεων του Μπεριου;

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #566 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 17:49 »
Παράθεση
Μου αρεσει παντως που μερικοι γκρινιαζουν πως 2,3 φορες τη μερα φραφουμε ειρωνικα σχολια για την ανυπαρξια μας.
Ε! αφού θεωρείται "γκρίνια" η παραίνεση να μετριαστεί η γκρίνια το τερματίσαμε. ::)

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #567 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 17:53 »
Mike, έχεις πολύ δρόμο ακόμα για να το τερματίσεις, φίλος.
Αφού δε σε είπαν και 'σενα φασίστα επειδή "τολμησες" να γράψεις ότι σε κουράζει να διαβάζεις τα ίδια και τα ίδια,
πάλι καλά να λες, φίλος.
 ;)

Αποσυνδεδεμένος David gilmour

• OtherFans
  • Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #568 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 23:35 »
Διάβασα ότι πήρε ο ΠΑΣ τον μπρούνο χαλκιαδάκη,ο οποίος δεν έπαιξε ούτε έναν αγώνα πέρυσι και που έφυγε χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν και ήταν στη κυριολεξία αγνοούμενος χωρίς να δώσει σημεία ζωής κάπου στη βραζιλία.Πως μπορεί αυτός ο παίχτης με τέτοια συμπεριφορά και εκτός παιχνιδιού  να βρίσκει συμβόλαιο (σε ομάδα από την πρώτης σελίδα της βαθμολογίας) είναι απορίας άξιο.Συγχαρητήρια στο μάνατζερ του.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #569 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 23:46 »
Παράθεση
   Κοντά στον ΠΑΣ ο Χαλκιαδάκης

Ένας παλιός γνώριμος του Γιάννη Πετράκη συμμετέχει στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη, ο οποίος τη 2013-2014 συνεργάστηκε με τον νυν τεχνικό των Ηπειρωτών στον Εργοτέλη.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που έχει αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα, έπαιξε για τελευταία φορά στην Ελλάδα το 2015-2016, για λογαριασμό του Πανιωνίου (30 συμμετοχές, 2 γκολ). Στον Εργοτέλη ήταν από το 2011 μέχρι το 2015.

Ο 24χρονος Μπρούνο ψάχνει νέα ευκαιρία στη χώρα μας και ευελπιστεί να υπογράψει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τον Μάιο του 2015 είχε υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών με τον Ολυμπιακό, στον οποίο όμως δεν αγωνίστηκε ποτέ σε επίσημο ματς.

Από την ομάδα του Πειραιά έχει μείνει ελεύθερος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συζητά να υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα.

http://www.filathlos.gr/giannena/346472-konta-ston-pas-o-chalkiadakes

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #570 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 00:23 »
Διάβασα ότι πήρε ο ΠΑΣ τον μπρούνο χαλκιαδάκη,ο οποίος δεν έπαιξε ούτε έναν αγώνα πέρυσι και που έφυγε χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν και ήταν στη κυριολεξία αγνοούμενος χωρίς να δώσει σημεία ζωής κάπου στη βραζιλία.Πως μπορεί αυτός ο παίχτης με τέτοια συμπεριφορά και εκτός παιχνιδιού  να βρίσκει συμβόλαιο (σε ομάδα από την πρώτης σελίδα της βαθμολογίας) είναι απορίας άξιο.Συγχαρητήρια στο μάνατζερ του.

Αμα δεν εχεις μαντηλι να κλαψεις, βολευσαι και με Χαλκιαδακη ρε David.Τι μανατζερ....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #571 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 00:28 »

Γιατί ρώτησε κανείς την γνώμη σου ή σε έπιασε ο πόνος για τον ΠΑΣ; Ασχολείσου με την ομαδούλα σου που ενώ πήρε Πρωτάθλημα παίρνει Οφοέ και Εμενικε 40 χρονών και μην ασχολείσαι με τον ΠΑΣ!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #572 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 00:32 »
Mπορείς λίγο να μας εξηγήσεις τι γίνεται και με τον Βαγγέλη τον Οικονόμου στον πανιώνιο;Πως ένας παίκτης 3 μέρες πριν τον πρώτο Ευρωπαικό αγώνα μιας ομάδας μετά από 9 χρόνια συζητάει με άλλη ομάδα;Πως μπορεί αυτός ο παίκτης με τέτοια συμπεριφορά να αγωνίζεται σε ομάδα της πρώτης πεντάδας;Συγχαρητήρια στο μάνατζερ του.

Αποσυνδεδεμένος David gilmour

• OtherFans
  • Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #573 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 02:10 »
Συμφωνώ για τον οικονόμου,δεν αντιλέγω,πολλοι μιλάνε με άλλες ομάδες όταν έχουν συμβόλαιο π.χ μπακασέτας.Αλλά η περίπτωση χαλκιαδάκη είναι ανέκδοτο.Εξαφανίστηκε καλοκαίρι ένω είχε συμβόλαιο χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν χωρίς να έχει πρόβλημα με ουζουνίδη και πραγματικά δεν ήξερε κανείς που βρίσκεται.Η διοίκηση του έβαζε πρόστιμα ερήμην,και λένε ότι βρέθηκε  στη βραζιλία .Το παιδί ξέρει πολύ μπάλα,έχει τεχνική αλλά θέλει συνδυασμό ψυχανάλυσης και εντατικής προπόνησης μήπως αναστηθεί.
Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο οφοε και ο ρουμενίγκε,εγώ κέρδισα τον πρωταθλητή μεσα στην έδρα του,και δίκαια βγήκα πεντάδα.Και δεν θα μπορέσω δω το ματς  μεθάυριο γιατί τα κωλοκάναλα προτιμούν να δείχνουν τα φιλικά με μπυραρίες και πιτσαρίες παρά ευρωπαικούς αγώνες ελληνικών ομάδων.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #574 στις: Τετ 12 Ιούλ 2017 07:12 »
Συμφωνώ για τον οικονόμου,δεν αντιλέγω,πολλοι μιλάνε με άλλες ομάδες όταν έχουν συμβόλαιο π.χ μπακασέτας.Αλλά η περίπτωση χαλκιαδάκη είναι ανέκδοτο.Εξαφανίστηκε καλοκαίρι ένω είχε συμβόλαιο χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν χωρίς να έχει πρόβλημα με ουζουνίδη και πραγματικά δεν ήξερε κανείς που βρίσκεται.Η διοίκηση του έβαζε πρόστιμα ερήμην,και λένε ότι βρέθηκε  στη βραζιλία .Το παιδί ξέρει πολύ μπάλα,έχει τεχνική αλλά θέλει συνδυασμό ψυχανάλυσης και εντατικής προπόνησης μήπως αναστηθεί.
Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο οφοε και ο ρουμενίγκε,εγώ κέρδισα τον πρωταθλητή μεσα στην έδρα του,και δίκαια βγήκα πεντάδα.Και δεν θα μπορέσω δω το ματς  μεθάυριο γιατί τα κωλοκάναλα προτιμούν να δείχνουν τα φιλικά με μπυραρίες και πιτσαρίες παρά ευρωπαικούς αγώνες ελληνικών ομάδων.
Μια μέρα πριν το Ευρωπαικό σου ματς ασχολείσαι με τον ΠΑΣ και πιάνεσαι από ένα μεταγραφικό στόχο για να πεις τα δικά σου.Εγώ τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Γκόριτσα και σε περιμένω στην επόμενη μεταγραφή του ΠΑΣ να επανέλθεις.Έτσι κι'αλλιώς οι ομάδες βεληνεκούς χωριού πρέπει να ασχολούνται με τον ΠΑΣ μήπως και ψηλώσουν λίγο.