Τον είδα σε 4 προπονήσεις, μέχρι που έφυγε η ομάδα για το Καρπενήσι. Όπως έχω ξαναπεί, δεν το έχω σπουδάσει το ποδόσφαιρο και δεν θεωρώ ότι ξέρω πάνω απο το 10% του ποδοσφαίρου που ξέρει ο χειρότερος προπονητής που πέρασε ποτέ από τα Γιάννενα. Με αυτή την εισαγωγή θα (ξανα)πώ τις εντυπώσεις μου:
1η μέρα: Γελούσε ο κόσμος! (δείτε την "σέντρα" που πήγε να κάνει στο 7:42 του video, το γέλιο του φροντιστή στη συνέχεια και θα καταλάβετε τι βλέπαμε πάνω-κάτω -->
https://youtu.be/R46fN2WArSE ).
2η μέρα: Κακός
3η μέρα: Λίγος για το επίπεδο του ΠΑΣ
4η μέρα: Πέρασε απαρατήρητος.
Ναι, βελτιωνόταν μέρα με τη μέρα. Κι έφτασε από το σημείο να γελά ο κόσμος, στο να περνάει απαρατήρητος. Μέχρι εκεί όμως. Όχι κάτι παραπάνω. Αν στο Καρπενήσι συνέχισε αυτή την πορεία κι έφτασε να αρέσει, καλό για την ομάδα που βρίσκει έναν ακόμα νέο παίχτη σε θέση που έχει ανάγκη.
Έχοντας δοκιμάσει συνολικά πάνω από 80 παίχτες τα τελευταία 3,5 χρόνια, ο Πετράκης έχει δώσει συμβόλαιο μόνο σε 4 από αυτούς: Ναδάλες, Μαυροπάνος, Βιδάλ, Ντόλοβατς. Νομίζω και οι 4 είτε βγήκαν, είτε θα βγούνε στην πορεία λαχεία. Προφανώς κι ο Μπετρά αν υπογράψει θα έχει καταφέρει να περάσει από τα ίδια φίλτρα που πέρασαν οι άλλοι 4, κι εγώ δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ ότι έκανα λάθος.
ΥΓ. Το αυριανό φιλικό με τον Αλέξη θα έχει ενδιαφέρον για πολλά παιδιά! Περιμένω να δω αν ένα παιδί της Κ17 που με εντυπωσίασε στις πρώτες προπονήσεις (Λευτέρης Παπαδόπουλος) καταφέρει να συνεχίσει το ίδιο καλά και στα φιλικά. Προς το παρόν νομίζω ότι οι συμμετοχές που πήρε στην Εθνική Παίδων μόνο τυχαίες δεν ήταν.