Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΟ Ξάνθη (26η Αγωνιστική)  (Αναγνώστηκε 18629 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΟ Ξάνθη (26η Αγωνιστική)
« στις: Δευ 20 Μάρ 2017 10:20 »

Πρόγραμμα:  http://www.superleaguegreece.net/el/schedule

Υ.Γ.:
ΑΟΚ... - ΠΑΣ Γιάννινα (6η Αγωνιστική)

Υ.Γ.2: Πληροφοριακά… "Στο Εθνικο Σταδιο Ιωαννίνων ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ υπαγόνται οι εξής εγκαταστάσεις:" http://www.peaki.gr/stadio_zosimades.php
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΟ Ξάνθη (26η Αγωνιστική)
« Απάντηση #1 στις: Δευ 20 Μάρ 2017 11:56 »
Πρωταπριλιά έπαιξε 7 ματς…

Γ΄ -  1... εκτός 1-1
Β΄ - 2 …  1 εντός 2-0… 1 εκτός 1-1
Α΄ - 4 … εκτός 1-2, 2-1, 1-0, 2-2

Σούμα  Ν 2 / Ι 3 / Η 2
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 20 Μάρ 2017 16:54 »
4-2

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #3 στις: Δευ 20 Μάρ 2017 17:16 »
Ψέματα, Ψέματα και πρωταπριλιά

εδώ δεν ειν' η Πάτρα

εδώ ειν' Γιάννενα!

01/04/2001, όταν 3.000 πασολέδες έκαναν άνω κάτω την Πάτρα, κάνοντας τη μεγαλύτερη εκδρομή εκτός έδρας εκείνης της χρόνιας!

Όταν 3.000 πασολέδες από Γιάννινα, Αθήνα, Πάτρα, Αίγιο, Κόρινθο, Λαμία, Λάρισα, Θεσ/νικη, Μακεδονία, Αίγιο... έδειξαν ότι μόνο Π.Α.Σ. Γιάννινα υπάρχει στο ποδόσφαιρο της ελληνικής περιφέρειας.

Οι αγώνες, οι θυσίες και τα δάκρυα του παρελθόντος δείχνουν το δρόμο προς την αυριανή υπέρβαση και την παντοτινή νίκη!

Όσοι Αγγελάκης και αν μπουν, όσα ανυπέρβλητα εμπόδια και αν βάλουν...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 20 Μάρ 2017 20:30 »
Ψέματα, Ψέματα και πρωταπριλιά

εδώ δεν ειν' η Πάτρα

εδώ ειν' Γιάννενα!

01/04/2001, όταν 3.000 πασολέδες έκαναν άνω κάτω την Πάτρα, κάνοντας τη μεγαλύτερη εκδρομή εκτός έδρας εκείνης της χρόνιας!

Όταν 3.000 πασολέδες από Γιάννινα, Αθήνα, Πάτρα, Αίγιο, Κόρινθο, Λαμία, Λάρισα, Θεσ/νικη, Μακεδονία, Αίγιο... έδειξαν ότι μόνο Π.Α.Σ. Γιάννινα υπάρχει στο ποδόσφαιρο της ελληνικής περιφέρειας.

Οι αγώνες, οι θυσίες και τα δάκρυα του παρελθόντος δείχνουν το δρόμο προς την αυριανή υπέρβαση και την παντοτινή νίκη!

Όσοι Αγγελάκης και αν μπουν, όσα ανυπέρβλητα εμπόδια και αν βάλουν...

ΜΕΕΘΘΗΗΗΗ ΚΥΑΝΟΛΕΥΥΥΚΗΗ ΟΠΑΔΙΚΗΗΗΗΗΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗΗΗΗΗ

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δευ 20 Μάρ 2017 21:13 »
την επομενη αγωνιστικη ας πουμε οτι καθεται ασσος ο πας και ασσος το λεβαδειακος-βεροια(εδω θα θελαμε και νικη με δυο γκολ διαφορα για να εχει και την ισοβαθμια η λειβαδια)...  ΣΕΝΑΡΙΟ ΟΧΙ ΑΠΙΘΑΝΟ

στο τελος της αγωνιστικης λοιπον η βεροια εχει αποχαιρετησει (μονο βαθμολογικα δεν θα εχει πεσει χωρις καμια ελπιδα σωτηριας)..ε την επομενη ακομα και ο παθητικος φετινος πας του πετρακη μπορει να παρει διπλο..

στο τελος της 27ης λοιπον αγωνιστικης εγω προβλεπω οτι κανοντας δυο νικες δεν θα απεχουμε πανω απο 1-2 βαθμους απτην 6η θεση..

και την επομενη λογικα θα παιζουμε με τον πεσμενο ηρακλη...πεσμενος η οχι στα γιαννενα αν το θες το ματς πολυ το παιρνεις..

την μεθεπομενη με τον -χαλια αυτη την περιοδο- και λογικα μαθηματικα πρωταθλητη γαυρο στο τηγανι..

και τελευταια αγωνιστικη με την μαλλον εξασφαλισμενη για πενταδα αεκ...

και ρωταω εγω τωρα...

μπορουμε σε αυτα τα πεντε ματς μια αγωνιστικη υπερβαση με 12-13 βαθμους?θεωρω οτι η 6η θεση με τοσους βαθμους ειναι σιγουρη...μονο εγω δεν το θεωρω εντελως απιθανο ακομη και για αυτον τον παθητικο φετινο πας αυτο το σεναριο?

δηλαδη δε δινετε ουτε ενα 15% να γινει κατι τετοιο...??

σκεψεις βραδινες-κινητρο να μην πιστεψω οτι η χρονια τελειωσε..κατι αντιστοιχο με ειχε κανει να παω Μυτιληνη περυσι τριημερο μεσα στο χειμωνα..και ας φωναζε και η γυναικα που τη σερνω αποκριατικα...

φιλακια πασολεδες...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δευ 20 Μάρ 2017 21:29 »
Ξάνθη εκτός

Στις 3/1/2017 για την 1η Αγωνιστική τελευταία νίκη επί του Ηρακλή (0-1)…
Στα επόμενα 4 (ενόψει ΠΑΣ) ηττήθηκε (σύνολο 7-1), ενώ σημείωσε μόλις 1 γκολ της τιμής στον Ατρόμητο…

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #7 στις: Τρι 21 Μάρ 2017 00:27 »
Ζάιρο 7 - 2 αγωνισκές
Ακώστας, Μπούκου, Θέμς, 1 αγωνισκή.

Που δε θα παίξουν, δηλώσαμε;

Κοζορώνς, Κούτρης, Λίλα, από 6. Μ φαίνεται αν δουν την 7η κάπου καλύτερα να την κάνουν κόκκινη  ;)

Θέλοντας και μη θα ιδούμε και νέο αίμα δε μπορεί  :)

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 21 Μάρ 2017 10:41 »
Παράθεση
μπορουμε σε αυτα τα πεντε ματς μια αγωνιστικη υπερβαση με 12-13 βαθμους?θεωρω οτι η 6η θεση με τοσους βαθμους ειναι σιγουρη...
μονο εγω δεν το θεωρω εντελως απιθανο ακομη και για αυτον τον παθητικο φετινο πας αυτο το σεναριο?
Τώρα πια δεν υπάρχουν περιθώρια μετά τις 3 οδυνηρές ισοπαλίες που ακολούθησαν την απαράδεκτη ήττα στην λιβαδειά.
Πραγματικά είχαμε μέσα στα χέρια μας 12 βαθμούς και πήραμε τους 3 ή τα 3 μας αν θέλετε :P

Η Ξάνθη έχει δύο εύκολα 3ποντα εντός με παναιτωλικό και βέροια οπότε φτάνει 46 χαλαρά και εκεί τέλος.
Εμείς χρειαζόμαστε το 5 στα 5 ή το 4 στα 4 αλλά με νίκη 3-0 στο μεταξύ μας ματς
και παράλληλα να κάνει τουλάχιστον 3 ήττες η ξάνθη στα 5 ματς που απομένουν ::)
(βέβαια προέκυψε κι ο πλατανιάς αλλά λόγω προγράμματος δεν τον υπολογίζουμε
χωρίς όμως να πρέπει να αποκλείσουμε τυχόν εκπλήξεις αφού τον ηρα δεν τον λυπήθηκε).

Ακραία μαθηματικά... ιδιαίτερα αν συνυπολογίσουμε ότι  ο ΠΑΣ δεν έχει την περσινή ή προπέρσινη ορμή,
παρουσιάζει αυτοκτονική συμπεριφορά αφού ενώ καταφέρνει να προηγείται σε κρίσιμα ματς
στη συνέχεια τρώει ανατροπές σκορ συνεχώς, έχοντας κάνει κάκιστη διαχείριση του υπερ του σκορ.
Δηλαδή κάνει τα δύσκολα εύκολα και τα εύκολα δύσκολα.
Αν προσθέσουμε σε όλα αυτά την έτσι κι αλλιώς γενική παύση εργασιών που κήρυξε η εργοδοσία,
το γεγονός ότι τις τελευταίες αυτές αγωνιστικές θα εκτίσουν ποινές πολλοί παίκτες
και τέλος το άσχημο φεγγάρι που περνάει κι ο προπονητής μαζί με αρκετούς παίκτες
τότε όλα συγκλίνουν πως ο μοναδικός στόχος αυτή τη στιγμή αποτελεί η προσπάθεια διατήρησης της 9ης θέσης,
διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις στο τελευταίο ματς με κούλα.

Νομίζω πρέπει να μαζέψουμε το μυαλό μας για φέτος, γιατί οδηγούμαστε σε πολλές φορές σε πολύ αυστηρή κριτική
αφού δεν υπολογίζουμε κάποιες σοβαρές παραμέτρους.
Να αξιολογήσουμε με θετική σκέψη την προσπάθεια της ομάδας, η οποία ναι μεν μας απογοήτευσε,
ως προς το αποτέλεσμα και ως προς τη διαχείριση πολλών αγώνων που μπορούσαμε να πάρουμε,
αλλά υπερέβη τα συνήθη, μιας και κατάφερε να κάνει σκέψεις 5άδας μέχρι Μάρτιο μήνα.
Και όλα αυτά σε μια μια χρόνια που 9 στις 10 ομάδες που θα βρισκόταν στη θέση μας θα κινδύνευαν με υποβιβασμό.
Και αυτό έχει αποδειχθεί στο παρελθόν να μη χρησιμοποιώ τα χιλιοειπωμένα παραδείγματα.

Ας βγάλουμε λοιπόν όλοι από το μυαλό μας την Ευρώπη και εκτός από τους οπαδούς
παίκτες και προπονητής και να παίξουμε απελευθερωμένα χωρίς άγχος.
Τώρα θυμάμαι τις δηλώσεις του Τσουκαλά το 2013 πριν τους αγώνες με αεκ και κέρκυρα όταν ρωτήθηκε
αν νιώθουν πίεση που βρίσκονται ένα βήμα πριν την οριστικοποίηση της εξασφάλισης της συμμετοχής στα play off
και απάντησε ότι "εμείς δεν έχουμε άγχος γιατί φθάσαμε ψηλά ξεπερνώντας τις προσδοκίες όλων,
το άγχος το έχουν οι αντίπαλοί μας (παναθηναϊκός ) που βρίσκονται εκτός στόχου".

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τρι 21 Μάρ 2017 13:34 »
Θα συμφωνήσω στο μεγαλύτερο κομμάτι σύνταυρε. Όμως δεν θεωρώ ότι
Παράθεση
μοναδικός στόχος αυτή τη στιγμή αποτελεί η προσπάθεια διατήρησης της 9ης θέσης
αλλά ότι πρέπει να στοχεύσουμε στην 7η θέση αφού φαίνεται ότι η 6η θέση είναι σχεδόν αδύνατον να πιάσουμε.
Και δεν είναι ανέφικτο, αφού έχουμε καλύτερο πρόγραμμα και από Πλατανιά και τον Ατρόμητο. Επίσης τον Ατρόμητο τον έχουμε σε περίπτωση ισοβαθμίας. Τον Πλατανιά ίσως όχι (γιατί νομίζω μετράει η επίθεση και όχι ότι βάλαμε 3 γκολ στα Χανιά) αλλά αυτός έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα απ' όλους.
Και εξηγούμαι:
πρώτον, όσο καλύτερη θέση πιάνεις, νομίζω έχει και οικονομικά οφέλη και
δεύτερον, αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και δεν πάρουν αδειοδότηση γαυριώνιος και βάζελος; Ειδικά για τον βάζελο το εύχομαι ολόψυχα κι ας μη βγω 7ος.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 21 Μάρ 2017 14:11 »
Εγω σαν στοχο αυτη τη στιγμη βλεπω το να περασουμε τον ατρομητο στη βαθμολογια
Και κερδιζοντας παση θυσια την ξανθη να ελπιζουμε μηπως προσπερασουμε και αυτη
Τον πλατανια παρολο που εχει το χειροτερο προγραμμα δυσκολο να τον περασουμε

Τεραστια αποτυχια να μην κερδισουμε την ξανθη
Ο κοσμος διψα για νικη μετα απο καιρο και θελει να δει τουλαχιστον ποδοσφαιρο που να υποφερεται
Δεν επιτρεπεται να μην κερδισουμε αυτο το ματς
Το τι θα γινει στη βεροια ειναι αλλη ιστορια γιατι φετος με τους υποδεεστερους εχουμε χασει τους περισσοτερους βαθμους

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 21 Μάρ 2017 14:28 »
Η Ξάνθη έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα απ' όλους και είναι φαβορί για την 6η θέση μην σου πω ότι χτυπάει και ψηλότερα μέχρι την 4η!!!

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τρι 21 Μάρ 2017 14:47 »
Nίκη με Ξάνθη την Πρωταπριλιά για να δείξω σ' όλους ποια είναι η καλύτερη επαρχιακή ομάδα !

Φέρνω τη διαφορά στους 3 και we will never surrender κουφάλες !

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τρι 21 Μάρ 2017 15:50 »
Παράθεση
...αλλά ότι πρέπει να στοχεύσουμε στην 7η θέση αφού φαίνεται ότι η 6η θέση είναι σχεδόν αδύνατον να πιάσουμε.
Και δεν είναι ανέφικτο...
Συμφωνώ σαφώς και πρέπει...αλλά δεν εννοούσα για το πρέπει αλλά για το τι μπορούμε.
Αν κρατούσαμε το 2πλό προχθές κάτι γινόταν αλλά...Χάντικαπ 6 & 7 βαθμών σε 5 αγώνες,
με τέτοια εικόνα που δείχνουμε, δεν καλύπτεται δυστυχώς. :(

Και θα επιμείνω στην εικόνα μας κι όχι στους αριθμούς γιατί,
έχω απογοητευτεί από τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε τόσα ματς, με συνεχείς ανατροπές σκορ, κακές επιλογές,
κακή μπάλα, κακή διαχείριση του υπέρ μας σκορ και ανάσταση νεκρών...και έχω χάσει την αισιοδοξία μου.
(Είναι κι αυτές οι δηλώσεις του πρόεδρα που αγγιστρώθηκαν στο μυαλό και ταλαιπωρούν τα εγκεφαλικά μου κύτταρα)
οπότε αναγκάζομαι να ταχθώ στο πλευρό των ορθολογιστών και να κρατήσω την τρέλα μου για του χρόνου. :P
Άσε που οι αριθμοί πια δεν βγαίνουν γιατί μπάλα παίζουν και οι άλλοι... δεν γίνεται να έρθουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα
σύμφωνα με την απόλυτη βόλεψή μας.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τρι 21 Μάρ 2017 17:36 »
Πόσους βαθμούς να πάρει ακόμα ο Πλατανιάς; Παίζει με γαύρο*, κούλα, γαυριώνιο*, μπαοκ, ατρόμητο*  (*=εκτός)
Ο Ατρόμητος παίζει με γαυριώνιο*, μπαοκ, ΑΕΛ, βάζελο*, πλατανιά

Εμείς αν πάρουμε 3 νίκες στα επόμενα 5 ματς (εφικτό ακόμα και με αυτή την απόδοση) κάτι γίνεται για 7η θέση και σίγουρα την έχουμε με 4 νίκες.  Όντως είναι λίγο τραβηγμένο αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Η επόμενη αγωνιστική θα καθορίσει αν θα καθηλωθούμε μεταξύ θέσης 8-9 ή μπορούμε να έχουμε βλέψη για την 7η.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 21 Μάρ 2017 17:41 από my8os »

Αποσυνδεδεμένος DeletedMember23042020

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τετ 22 Μάρ 2017 14:51 »
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του ΠΑΣ δεν ξέρω αν με θυμαστε γιατί δεν έμπαινα κάποιους μήνες στο Forum είμαι ο Αθηναίος φιλαθλος του ΠΑΣ που δεν έχω εκτός απο την ομάδα σχέση με Γιάννινα. Η ομάδα δεν πρέπει να παράτησει την φοβερή προσπάθεια που κάνει φέτος πράγμα που έδειξε και στην Αρκαδία την Κυριακή και έχασε φθηνα 2 ακόμη βαθμούς στο τέλος η ομαδα διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και πρέπει να κυνηγησει την 6η θέση ώστε σε περίπτωση που ο Πανιώνιος δεν πάρει αδειοδοτηση να βγει πάλι στην Ευρώπη.Τέλος θέλω να δώσω χαιρετησματα σε όλους τους Παγουραδες της γης και είναι τιμή μου που υποστηριζω τον ΠΑΣ και απο εδώ ΜΟΝΟ ΠΑΣ  :pas: :)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τετ 22 Μάρ 2017 15:16 »
Τιμή μας που είσαι Αθηναίος ΠΑΣολες!  Στηριζεις την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τετ 22 Μάρ 2017 20:27 »
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του ΠΑΣ δεν ξέρω αν με θυμαστε γιατί δεν έμπαινα κάποιους μήνες στο Forum είμαι ο Αθηναίος φιλαθλος του ΠΑΣ που δεν έχω εκτός απο την ομάδα σχέση με Γιάννινα. Η ομάδα δεν πρέπει να παράτησει την φοβερή προσπάθεια που κάνει φέτος πράγμα που έδειξε και στην Αρκαδία την Κυριακή και έχασε φθηνα 2 ακόμη βαθμούς στο τέλος η ομαδα διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και πρέπει να κυνηγησει την 6η θέση ώστε σε περίπτωση που ο Πανιώνιος δεν πάρει αδειοδοτηση να βγει πάλι στην Ευρώπη.Τέλος θέλω να δώσω χαιρετησματα σε όλους τους Παγουραδες της γης και είναι τιμή μου που υποστηριζω τον ΠΑΣ και απο εδώ ΜΟΝΟ ΠΑΣ  :pas: :)

Μια χαρά μας ΠΑΣ...  :))  :P

Αν θες, (μου) λες...
Πότε σου ήρθε να "ταχτείς" στον ΠΑΣ... πάει καιρός?

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 22 Μάρ 2017 20:32 από New Pas »

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τετ 22 Μάρ 2017 20:50 »
Καλησπέρα φίλε μου καταρχήν σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Εγω προσωπικά έγινα ΠΑΣ εδω και ενάμιση περίπου χρόνο.Εδώ στην Αθήνα η οικογένεια υποστήριζε ομάδα του ΠΟΚ την οποία λογικά ακολούθησα και εγώ.Ωστόσο επειδή σαν άτομο και οπαδός είμαι ρομαντικός δεν με εκφράζε πλέον αυτη η ομάδα δεν μ αρέσει αυτο το κλίμα που επικρατεί με τις ομάδες εδώ τις οποίες χαρακτηρίζουν οι βιαιοτητα τα επεισόδια και δεν επικεντρονωνται στο να υποστηρίζουν δυναμικά αλλά αγνα την ομάδα τους.Γενικότερα δεν συμπαθω πολύ ουτε τις υπόλοιπες μικρομεσαιες ομάδες των Αθηνών έτσι σκεφτηκα να γίνω μια επαρχιακή ομάδα. Έτσι είδα κάποια βίντεο με τον ΠΑΣ τον οποίο ειλικρινα ανέκαθεν συμπαθουσα σαν κόσμο και ομάδα και γοητευτικα απο ολη αυτη την κατάσταση.Ο Ajax είναι μια αγνη πολύ καλή ομάδα με φανατικούς οπαδούς που δημιουργούν μια απο τις πιο καυτες έδρες εν  Ελλάδι.Απο την άλλη και σαν ομάδα είναι καλή με ελληνοπουλα να ματωνουν και να τιμούν κάθε Κυριακή την φανέλα του και βαιβαια πρωτεργάτη έναν εξαιρετικό προπονητή τον κύριο Πετράκη που εκτιμω πολύ σαν άνθρωπο και προπονητή.Όλα αυτά με οδήγησαν στον ΠΑΣ και δεν με πειράζει που είμαι απο Αθήνα γιατί χαιρομαι οταν μου λένε τι ομάδα είσαι και εγώ απαντω περιφανα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ   :mono:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τετ 22 Μάρ 2017 20:56 »
off topic

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τετ 22 Μάρ 2017 21:06 »
Να είσαι καλά 1000 συγγνώμη που το σχόλιο μου δεν είναι στην κατάλληλη ενότητα φέτος δεν ξέρω αν θα καταφερω να ανεβω να μας δω απο του χρόνου όμως σίγουρα θα ερθω γιατί το θέλω πολύ. Για να μπω και στο θέμα πολύ σημαντικό για την 6η 7η θέση ο αγώνας με την Ξάνθη η οποία παρουσίασε αρκετά προβλήματα στον ανασταλτικο τομέα απο μια ομάδα όπως ο Λεβαδειακός που δεν σκοράρει συχνά ο ΠΑΣ θα πρέπει να έχει υπομονή και να ψάξει το γκόλ είναι δύσκολη η Ευρώπη φέτος αλλά πρέπει να παλεψουμε ΠΑΣ ζούμε Ευρώπη να σε (ξανα)δουμε  ;)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τετ 22 Μάρ 2017 21:13 »
Ολοι ΠΑΣ ειμαστε ρέ  ;)

Για να δουμε τι θα κανουμε με την Ξανθούλα...  :pas:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τετ 22 Μάρ 2017 21:19 »
Να είσαι καλά 1000 συγγνώμη που το σχόλιο μου δεν είναι στην κατάλληλη ενότητα φέτος δεν ξέρω αν θα καταφερω να ανεβω να μας δω απο του χρόνου όμως σίγουρα θα ερθω γιατί το θέλω πολύ. Για να μπω και στο θέμα πολύ σημαντικό για την 6η 7η θέση ο αγώνας με την Ξάνθη η οποία παρουσίασε αρκετά προβλήματα στον ανασταλτικο τομέα απο μια ομάδα όπως ο Λεβαδειακός που δεν σκοράρει συχνά ο ΠΑΣ θα πρέπει να έχει υπομονή και να ψάξει το γκόλ είναι δύσκολη η Ευρώπη φέτος αλλά πρέπει να παλεψουμε ΠΑΣ ζούμε Ευρώπη να σε (ξανα)δουμε  ;)

Συμφωνώ...  αυτά λέω του Πέδρο.

Έλα με την Ξάνθη...   
Και μπάλα να μην παιχτεί, μόνο που θα δεις το χόρτο καταπράσινο και πυκνό, θα πάθεις!!!

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 23 Μάρ 2017 02:23 »
Θα βάλουμε στην Αθήνα πυρ

Ραφαήλ, Ραφαήλ (δις)

Γεια σου μεγάλε!

Μόνο, παντού, παντός καιρού και πάντα Π.Α.Σ. Γιάννινα!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Πεμ 23 Μάρ 2017 09:34 »
Επειδή συνεχίζουν να ακούγονται διάφορα περί μη αδειοδότησης βαζέλα, θα πρέπει σε πρώτη φάση να πάρουμε
οπωσδήποτε το 3ποντο με ξάνθη και στη συνέχεια βλέπουμε
Συνεχίζω να πιστεύω ότι δύσκολα θα πιάσουμε την 7η θέση με την συνολική εικόνα που δείχνουμε.
Όμως ποτέ δεν πρέπει να θάβουμε την ελπίδα και στόχος μας πρέπει να είναι πάντα η θετική ενέργεια.

ΥΓ Ιστορία ανθρώπου που δεν είναι Ηπειρώτης κι έγινε ΠΑΣ είχα να ακούσω από τη 10ετία του '70.
Εύγε νέε μου, αν και το επίθετο Συκιώτης απαντάται συχνά στην Ήπειρο.
Είσαι σίγουρος ότι δεν κρατάει η σκούφια σου από μας? ;)
Καλως ήλθες. :mono: