Αποστολέας Θέμα: Ιδιωτικά - Κρατικά κανάλια και άλλα  (Αναγνώστηκε 4444 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Ιδιωτικά - Κρατικά κανάλια και άλλα
« στις: Τρι 28 Μάρ 2017 15:30 »
... ότι κανείς εξευτελισμός, καμιά μικρή προδοσία,κανένα συναισθηματικό ξεγύμνωμα, κανένα κάρφωμα του διπλανού σου δεν είναι ντροπή προκειμένου να επιβιώσει κανείς»

http://e-oikodomos.blogspot.gr/2017/03/survivor_26.html?spref=fb
Με αφορμή του ποστ του RASTA,
έχω ξαναπεί ότι από τη στιγμή που η ιδιωτική τηλεόραση μπήκε στα Ελληνικά σπίτια,
χάθηκαν ιδανικά, αξίες, ακόμη και η Ελληνική γλώσσα.
Οι εξαιρέσεις, όσον αφορά το επίπεδο των εκπομπών είναι ελάχιστες.
Οι κοινωνικοί αγώνες κατάντησαν ανέκδοτο στα χείλη επιτήδειων,
οι νέοι μπαντάλιασαν, αλλοιώθηκε η προσωπικότητά τους.
Ξαφνικά το @ρχίδι της χούντας, ο Μαστοράκης, έγινε "είδωλο",
και η Ελληνική οικογένεια έγινε βορά στις ορέξεις του κάθε τηλεσκουπιδιού...
Ο ωχαδερφισμός έγινε must, "ο κώλος μου να είναι εντάξει"...και όλα εντάξει...
Τα βρωμερά πιόνια της εκάστοτε κυβέρνησης αλλά και οι άθλιοι εγκάθετοι των Ευρωπαίων αφεντικών,
κατηύθυναν με μαεστρία τα άβουλα ζόμπι μιας κοινωνίας,
που εξακολουθεί να αναρωτιέται για το πώς φτάσαμε ως εδώ...
Πολύ αργά, η Ελλάδα τελείωσε, πέθανε.
Και για να ξανα"γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή"...
"Ωχ μωρέ αδερφάκι μου, τί μου λες τώρα...".

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ιδιωτικά - Κρατικά κανάλια και άλλα
« Απάντηση #1 στις: Τρι 28 Μάρ 2017 15:33 »
Με ΥΕΝΕΔ αμέσως καλύτερα  ;)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τρι 28 Μάρ 2017 16:33 »
Με ΥΕΝΕΔ αμέσως καλύτερα  ;)

Τι νοσταλγικα χρονια εεεε?
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τρι 28 Μάρ 2017 16:57 »
Ε, δε χρειάζεται να τα νοσταλγείς.
Βάζεις το κανάλι 1, 2 και 3 τώρα και τα ζεις.

Για τους οπαδούς των απολυταρχικών καθεστώτων, της ανελευθερίας και του πλήρους ελέγχου, έτσι θα έπρεπε να είναι:
Απαγόρευση λειτουργίας ιδιωτικών καναλιών και ύπαρξη μόνο του κρατικού.

Με λίγα λόγια, ΕΜΕΙΣ θα σας λέμε τι θα βλέπετε, πότε θα το βλέπετε και αν αξίζει να το βλέπετε.
ΕΜΕΙΣ ξέρουμε καλύτερα από εσάς, τι είναι καλό για σας.

Αυτό είναι το δόγμα. Κεντρικός έλεγχος στα πάντα.

Έγινε προσπάθεια πρόσφατα, τίμια δε λέω, αλλά ευτυχώς απέτυχε.
Αν ολοκληρωθεί ο σοσιαληστρικός μετασχηματισμός (μακριά από μας), θα τα ζήσουμε στο έπακρο.

Ευτυχώς, οι ώρες τους είναι μετρημένες.

Περί survivor, αναρωτιέμαι τι του βρίσκουν αυτά τα εκατομμύρια τηλεθεατών, αλλά δεν με ενοχλεί που υπάρχει, ούτε που το βλέπει τόσος κόσμος.
Ίσα ίσα χαίρομαι όταν σκέφτομαι ότι το κανάλι που ήθελε να κλείσει πρώτο ο Νίκος Παππακός προ 8 μηνών, μάζεψε όλο το χαρτί της διαφημιστικής πίτας.
Χαίρομαι γιατί μ'αρέσει η ελευθερία επιλογής του καθενός να βλέπει ό,τι γουστάρει, όποτε γουστάρει.
Χαίρομαι γιατί δεν γουστάρω κεντρικό έλεγχο και σχεδιασμό για τη ζωή μου και τις ζωές των άλλων.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τετ 29 Μάρ 2017 00:29 »
Ενταξει τι να κανουμε αλλοι μιλανε με ασαφειες και αν τους παρουσιασεις  τρανταχτα επιχειρηματα τοτε κλασικα σιωπανε οπως παντα και πετανε την μπαλα στον αερα

Ελυθερα Κρατικα καναλια

Ιταλια

RAI 1
RAI 2
RAI 3

Κριμα θα απαγοητεουτουν μερικοι δεν ειναι μοναχα αυτα τα τρια

RAI News: Το καθαρά ειδησεογραφικό κανάλι της RAI με ελεύθερη μετάδοση, 24ωρη μετάδοση και 15λεπτα δελτία ειδήσεων που ακολουθούνται από 15λεπτα ρεπορτάζ.
RAI Gulp: Καθαρά παιδικό κανάλι που μάλιστα μεταδίδεται ελεύθερο. Στο πρόγραμμά του καρτούν, παιδικές σειρές και παιχνίδια.
RAI Scuola: Ελεύθερο κανάλι εκπαιδευτικής τηλεόρασης.
RAI Sport 1-RAI Sport 2: Στα δύο αυτά αθλητικά κανάλια βρίσκουν φιλοξενία όλα τα αθλητικά συμβάντα της Ιταλίας και ευρύτερα που δε μεταδίδονται από τα συνδρομητικά κανάλια της δορυφορικής ή τα μεγάλα κανάλια, δηλαδή όλα τα αθλητικά που δε θεωρούνται premium και ανάμεσα σ’ αυτά βρίσκουμε και μπάσκετ και βόλεϊ και άλλα. Το 2 είναι συνήθως ελεύθερο, το 1 κλειδώνει όταν μεταδίδει πρόγραμμα στο οποίο διαθέτει μόνο ιταλικά δικαιώματα.
RAI Storia: Άλλο ένα ελεύθερο κανάλι της RAI με θεματολογία σχετική με την ιστορία και τον πολιτισμό, που βασίζεται και στο τεράστιο αρχειακό υλικό της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης.
RAI Med: Ελεύθερης μετάδοσης κυρίως ειδησεογραφικό κανάλι που απευθύνεται σε άλλους λαούς της Μεσογείου (Med=Mediterraneo) και ιδιαίτερα στη Βόρεια Αφρική (μεταδίδει και δελτία στα αραβικά).
RAI Nettuno Sat: Άλλο ένα εκπαιδευτικό κανάλι ελεύθερης μετάδοσης με περιεχόμενο περισσότερο πανεπιστημιακό.
Camera dei Deputati: Το κανάλι της ιταλικής Βουλής, ελεύθερο.

ΣΥΝΟΛΟ 11 ΚΑΝΑΛΙΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Οι… φίλοι σας οι Γερμανοί διαθέτουν 2 κρατικά κανάλια γενικού ενδιαφέροντος, αλλά πληθώρα τοπικών κρατικών καναλιών (ουσιαστικά σχεδόν το κάθε ένα από τα ομόσπονδα γερμανικά κρατίδια έχει και το δικό του κανάλι)......

Αλλα παμε και στα αλλα ελευθερα κρατικα καναλια πλην απο αυτα που αναφερα

ZDF Kultur (SD+HD): Πρώην ZDF Theaterkanal, δείχνει κυρίως μουσικά προγράμματα, αλλά και λίγες ταινίες και θέατρο ή παλιές σειρές του αρχείου της ZDF. Η HD εκδοχή ξεκίνησε φέτος την 1η Μαΐου, μετά το κλείσιμο των αναλογικών μεταδόσεων.
ZDF Info (SD+HD): Και οι Γερμανοί διαθέτουν κρατικό ειδησεογραφικό κανάλι (πριν ονομαζόταν ZDF Infokanal).
ZDF Neo (SD+HD): Αντικατέστησε το ZDF Dokukanal και μεταδίδει κυρίως σειρές γερμανικής παραγωγής και λιγότερα εισαγόμενα προγράμματα, καθώς και μουσική ή ντοκιμαντέρ.
Ki.ka (SD+HD): Καθαρά παιδικό κανάλι με ελεγχόμενο πρόγραμμα (όχι βία, όχι… λάθος πρότυπα,  κλπ) που μεταδίδεται από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ (ώρες Γερμανίας). Ξεκίνησε το 1995 και είναι μάλλον το παλαιότερο θεματικό.
Phoenix (SD+HD): Κανάλι με μείγμα ντοκιμαντέρ, ειδήσεων και ρεπορτάζ, ξεκίνησε το 1997.
3 Sat (SD+HD): Πολύ παλιό κανάλι συνεργασίας των κρατικών τηλεοράσεων Γερμανίας, Αυστρίας και γερμανόφωνης Ελβετίας, ξεκίνησε το μακρινό 1984 και μεταδίδει επιλογές από προγράμματα των τριών χωρών με έμφαση στην κουλτούρα, τον πολιτισμό και τις λαϊκές παραδόσεις.
Eins Festival (SD+ HD): Ξεκίνησε σαν κανάλι ευκαιριακών μεταδόσεων σημαντικών γεγονότων, τώρα όμως έχει κανονική ροή προγράμματος που και πάλι δίνει έμφαση σε όλες τις εκδηλώσεις (από Eurovision τραγουδιού μέχρι αθλητικά) και συμπληρώνει το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ και μαγκαζίνo.
Eins Plus: Αρχικά ονομαζόταν Eins Muxx και έχει ποικίλο πρόγραμμα (μπορεί να χαρακτηριστεί ως «γενικού ενδιαφέροντος»)
Arte (SD+HD): Γαλλογερμανικό κανάλι κουλτούρας που ξεκίνησε το 1992 με τη συνεργασία των κρατικών τηλεοράσεων των δύο χωρών. Είναι καταξιωμένο στους οπαδούς της ποιοτικής τηλεόρασης, διαθέτει γερμανική και γαλλική αφήγηση και λειτουργεί με τη λογική των «θεματικών βραδιών» (στη Γαλλία είναι πιο δημοφιλές, στη Γερμανία έχει μεγαλύτερο ανταγωνισμό).
Deutsche Welle TV: Το διεθνές και πασίγνωστο ειδησεογραφικό γερμανικό κανάλι, που μεταδίδει το πρόγραμμά του και σε άλλες γλώσσες και κυρίως στα αγγλικά, αποτελώντας στην πράξη τη φωνή της Γερμανίας στον κόσμο.

ΣΥΝΟΛΟ:11 KANAΛΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΩΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΩΝΔΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ

ΓΑΛΛΙΑ

Οι Γάλλοι έχουν δυνατή δημόσια τηλεόραση με τα γενικού ενδιαφέροντος France 2 – France 3,  αλλά και τα επιπλέον κανάλια της κρατικής τηλεόρασης που μεταδίδονται και  δορυφορικά
France 4: Δημιουργήθηκε (ως Festival) το 1996 για το πρώην δορυφορικό πακέτο TPS, στο οποίο συμμετείχε και η γαλλική δημόσια τηλεόραση. Μεταδίδει ποικίλο πρόγραμμα με ταινίες, σειρές, αθλητικά, ψυχαγωγικές εκπομπές. Κερδίζει συνεχώς ακροαματικότητα την τελευταία διετία και είναι κωδικοποιημένο.
France 5: Είναι παλαιότερο του …4, αφού δημιουργήθηκε το 1994 παίρνοντας τη θέση του φαλιρισμένου ιδιωτικού καναλιού La 5. Το πρωινό πρόγραμμα είναι εκπαιδευτικής κατεύθυνσης με ντοκιμαντέρ και μαγκαζίνο, ενώ στη βραδινή ζώνη έχει δημοφιλείς εκπομπές με πιο γνωστή την “C est dans l Air”. Είναι κωδικοποιημένο.
France O: Κανάλι αφιερωμένο στα «γαλλικά υπερπόντια διαμερίσματα». Έχει ποικίλο πρόγραμμα, αλλά και παραγωγές των τοπικών τμημάτων της δημόσιας τηλεόρασης στα υπερπόντια διαμερίσματα. Επίσης κωδικοποιημένο.
France 24: Ελεύθερης μετάδοσης και παγκόσμιας εμβέλειας ειδησεογραφικό κανάλι που εμπνεύστηκε ο πρώην πρόεδρος Ζακ Σιράκ. Διαθέτει και αγγλόφωνη και αραβόφωνη χωριστή μετάδοση. Θέλει να ανταγωνιστεί τα BBC News – CNN, αλλά…..στοιχίζει πολύ και βρίσκεται μόνιμα σε τεντωμένο σχοινί σε ό,τι αφορά την επιβίωσή του!
LCP: Το κανάλι του γαλλικού κοινοβουλίου, επίσης ελεύθερης μετάδοσης.
TV5 Europe- TV5 Monde: Κανάλι αντίστοιχο του 3Sat με συνεργασία (αρχικά) 5 γαλλόφωνων καναλιών από Γαλλία, Βέλγιο, Ελβετία και Καναδά. Εκπέμπει δορυφορικά από το… 1984 και στο πρόγραμμά του αναμεταδίδει τα καλύτερα προγράμματα των καναλιών που συνεργάζονται (σήμερα είναι περισσότερα, ακόμη και κάποια αφρικανικά γαλλόφωνα). Το πρόγραμμα είναι γενικού ενδιαφέροντος και στις 13Ε εκπέμπουν ελεύθερα 2 διαφορετικές εκδοχές του καναλιού, ενώ σε άλλους δορυφόρους υπάρχουν ακόμη και εκδοχές για Αφρική ή Αραβικές χώρες. Η εμβέλειά του είναι πραγματικά παγκόσμια.

ΣΥΝΟΛΟ:10 KANAΛΙΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ

Οι Ισπανοί διαθέτουν, όπως οι Γερμανοί, μεγάλο αριθμό κρατικών καναλιών των αυτόνομων περιοχών τους (δε μεταδίδονται όλα δορυφορικά), δύο μεγάλα κρατικά (La Primera, La 2)
Clan TVE: Παιδικό κανάλι με καρτούν και άλλα προγράμματα για τα παιδιά, επίσης κωδικοποιημένο σε 19.2E & 30W.
Canal 24 Horas: Κρατικό ειδησεογραφικό κανάλι που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 1997 και μεταδίδει μισάωρα δελτία ειδήσεων, διάφορα άλλα ρεπορτάζ και προγράμματα μικρής διάρκειας. Μεταδίδεται σε Ευρώπη και Αμερική με την ελεύθερη μετάδοση για την Ευρώπη να γίνεται στις 13Ε (11.727V).
TVE Internacional: Διεθνές ισπανικό κανάλι ελεύθερης μετάδοσης με τα καλύτερα προγράμματα των 2 μεγάλων κρατικών καναλιών για τα οποία υπάρχουν παγκόσμια δικαιώματα. Ξεκίνησε το μακρινό 1989 και αποτελεί το αντίστοιχο του TV5 για την Ισπανία.
TVE HD: Το κανάλι μεταδίδει ευκαιριακά πρόγραμμα HD, αλλά δεν εκπέμπει δορυφορικά.

ΣΥΝΟΛΟ:6 KANAΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Για Αγγλια δεν θες καν να μιλησω,πιστεψε με

Αλλα για παμε και σε μια χωρα πιο μικρη χωρα πλυθυσμιακα και αδυναμη οικονομικα

ΠΟΛΩΝΙΑ

TVP Info: Το ειδησεογραφικό κανάλι της πολωνικής δημόσιας τηλεόρασης με δελτία ειδήσεων, ενημέρωση, αλλά και τοπικά παράθυρα. Στις 19.2Ε μεταδίδεται ελεύθερα
TVP Sport: Το αθλητικό κανάλι της TVP με έμφαση σε πολωνικά αθλητικά συμβάντα
TVP Historia: Κανάλι αντίστοιχο του RAI Storia που αξιοποιεί το αρχειακό υλικό της πολωνικής δημόσιας τηλεόρασης. Όπως και το ειδησεογραφικό είναι ελεύθερο στις 19.2Ε,
TVP Kultura: Το παλαιότερο θεματικό κανάλι της TVP ξεκίνησε το 2005, μεταδίδει προγράμματα τέχνης και κουλτούρας και εκπέμπεται ελεύθερα και στις δύο τροχιακές θέσεις.
TVP Seriale: Το πιο πρόσφατο θεματικό που μεταδίδει φυσικά αποκλειστικά τηλεοπτικές σειρές
TVP Polonia: Πολύ παλιό κανάλι (1992) στα πρότυπα του TVE Internacional με πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα δικαιωμάτων από τη δημόσια τηλεόραση και στόχο τους Πολωνούς του εξωτερικού, σε ελεύθερη φυσικά μετάδοση.

ΣΥΝΟΛΟ:ΚΑΝΑΛΙΑ 6

Ξερεις τωρα.......Σιωπη τωρα μεχρι να βρεις ενα αλλο αβασιμο  θεματακι σου μεχρι να καταριφθεις παλι

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 29 Μάρ 2017 01:18 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τετ 29 Μάρ 2017 00:47 »
Πως καταφερνετε και απο το ενα θεμα τ πάτε στο αλλο μονο εσείς το ξέρετε.

Δείτε το λίγο όλες οι πλευρές γιατί μου φαίνεται οτι χάνουμε το δρόμο μας σαν φορουμ με τις πολιτικές και ιδεολογικές μαλακιες που έχουμε μπλέξει.
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τετ 29 Μάρ 2017 01:02 »
Χαμενη ειναι η φετινη χρονια για τον ΠΑΣ....Απο το καλοκαιρι ξαναφορτσαρουμε μεχρι τοτε ανετα μπορουμε να φαμε τα μπουτια μας

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τετ 29 Μάρ 2017 12:35 »
Στο μεταξύ, επανεμφανίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός, του οποίου οι υπουργοί κατηγορούνται για μίζες και ο ίδιος δεν γνώριζε απολύτως τίποτα.
Ή ο πιό ηλίθιος πρωθυπουργός ήταν, ή το μεγαλύτερο λαμόγιο. Διαλιέχτε...
Όλως τυχαίως στο SKAI της Κοσιώνη και του Τσίμα,
στο SKAI,
που εσύ Γιώργη χαίρεσαι που δεν έκλεισε.
Στο SKAI του αλήτη βάζελου που έπαιξε και παίζει τον πιό βρώμικο ρόλο στα πεπραγμένα της χώρας.
Να τους χαίρεσαι, φίλε μου, τους ΠρετεντεροΚοσιωνηΧατζηΚαψηΤρεμοΤσίμες.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #8 στις: Τετ 29 Μάρ 2017 12:43 »
Παράθεση
Στο μεταξύ, επανεμφανίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός
Επειδή είναι γνωστός για τα σαρδάμ του ο τάπερμαν, το είχα στο mute.
Υποθέτω μια και τον έβγαλαν αμέσως μετά από το survivor, ότι τον περάσαν οντισιόν για συμμετοχή στο παιχνίδι.
Πως τα πήγε, θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τετ 29 Μάρ 2017 12:49 »
Εκλογές ζητάει, φοβάται το ατύχημα...μήπως φτάσει καμιά εξεταστική ΚΑΙ στην πόρτα του...
http://www.koutipandoras.gr/article/shmiths-fobamai-to-atyxhma-h-lysh-einai-oi-prowres-ekloges

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τετ 29 Μάρ 2017 13:38 »
Ό,τι εξεταστική και να γίνει, έχουν πλέον παραγραφεί οι ευθύνες.

Σε αντίθεση με τις εξεταστικές που θα γίνουν για την τωρινή κυβέρνηση, στην επόμενη βουλή.

Παράθεση
στο SKAI,

Τι να κάνω ρε φίλος;
Εγώ ως φιλελεύθερος δεν γουστάρω κρατικές παρεμβάσεις και κεντρικό έλεγχο σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Και πιο πολύ από όλα, δεν μου αρέσει να μένουν άνθρωποι χωρίς δουλειά, επειδή κάποια επιτροπή αποφάσισε ότι δεν βολεύει τα συμφέροντα του σοσιαλιστικού μετασχηματισμού.

Τι να κάνουμε... Προτεραιότητες είναι αυτές.
Εσύ μπορεί να πανηγύριζες που θα έμεναν στο δρόμο 600 εργαζόμενοι, εμένα δεν μου πάει η καρδιά.
Είναι διαφορά φιλοσοφίας, νοοτροπίας, στάσης ζωής.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 06 Απρ 2017 16:35 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τετ 29 Μάρ 2017 14:40 »
Ξαφνικά το @ρχίδι της χούντας, ο Μαστοράκης, έγινε "είδωλο",
και η Ελληνική οικογένεια έγινε βορά στις ορέξεις του κάθε τηλεσκουπιδιού...

Μην ξεχνάς ότι άνοιξε το STAR και είδαμε ταινίες και παλιές σειρές της προκοπής (Μάχη, Χαβάη 5-0 κλπ)  :P
Μέχρι τότε η τηλεόραση δεν βλεπόταν!
Και φυσικά τώρα είναι ακόμα χειρότερη σε σχεση με πριν 10-15 χρόνια.
Άρα κάτι έγινε στο ενδιάμεσο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τετ 29 Μάρ 2017 15:52 »
Παράθεση
στο SKAI,

Τι να κάνω ρε φίλος;
Εγώ ως φιλελεύθερος δεν γουστάρω κρατικές παρεμβάσεις και κεντρικό έλεγχο σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Και πιο πολύ από όλα, δεν μου αρέσει να μένουν άνθρωποι χωρίς δουλειά, επειδή κάποια επιτροπή αποφάσισε ότι δεν βολεύει τα συμφέροντα του σοσιαλιστικού μετασχηματισμού.

Τι να κάνουμε... Προτεραιότητες είναι αυτές.
Εσύ μπορεί να πανηγύριζες που θα έμεναν στο δρόμο 600 εργαζόμενοι, εμένα δεν μου πάει η καρδιά.
Είναι διαφορά φιλοσοφίας, νοοτροπίας, στάσης ζωής.
Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι αλλά μια επιτροπή αποφασίζει για την ζωή μας.Τώρα τρόικα θα την πεις,θέσμους θα την πεις.Δεν έχει σημασία.Αυτή η επιτροπή ζητάει απολύσεις από το δημόσιο.Εκεί τι λένε οι φιλελεύθεροι που δεν θέλουν τον κόσμο να μείνει χωρίς δουλειά;
Επίσης δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι αλλά οι φιλελεύθερες πολιτικές εφαρμόζονται πλέον και έχουν πάει την ανεργία στα ουράνια.Πλούσιος βορράς,δυστυχισμένος νότος.Θα μας τα εξηγήσουν οι φιλελεύθεροι βέβαια αυτά.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τετ 29 Μάρ 2017 15:54 »
Πάντως απαιτεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΣΟΣ να ειρωνεύεται με οποιονδήποτε τρόπο τον Σημίτη, κάποιος που πίστεψε και ψήφισε Τσίπρα.

Με οινόπνευμα τα πληκτρολόγια σας και με ροδόνερο το στόμα σας θα πρέπει να απολυμαίνετε πριν πιάσετε στο στόμα σας Πρωθυπουργούς των Ελλήνων που άφησαν καλύτερη χώρα από ότι παρέλαβαν,
ειδικά όσοι από εσάς πιαστήκατε κώτσοι απ'τον Αλέξη το Φούιτ, τον ημιαγράμματο καταληψία με μηδέν ένσημα που θα έφερνε την Ελπίδα...

ΘΡΑΣΣΟΣ!

Παράθεση
Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι αλλά μια επιτροπή αποφασίζει για την ζωή μας.
Τώρα τρόικα θα την πεις,θέσμους θα την πεις.
Δεν έχει σημασία.
Αυτή η επιτροπή ζητάει απολύσεις από το δημόσιο.
Εκεί τι λένε οι φιλελεύθεροι που δεν θέλουν τον κόσμο να μείνει χωρίς δουλειά;
Επίσης δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι αλλά οι φιλελεύθερες πολιτικές εφαρμόζονται πλέον και έχουν πάει την ανεργία στα ουράνια.
Πλούσιος βορράς,δυστυχισμένος νότος.Θα μας τα εξηγήσουν οι φιλελεύθεροι βέβαια αυτά.

Όχι δεν το έχω πάρει χαμπάρι, γιατί αυτά που γράφεις είναι απλώς η άποψή σου.
Την οποία δεν ενστερνίζομαι επ'ουδενί.
Επίσης, επιεικώς, έχω σοβαρές αμφιβολίες αν γνωρίζεις τι είναι "φιλελεύθερες πολιτικές" και ως εκ τούτου δεν βρίσκω ότι μπορεί να υπάρξει οποιουδήποτε είδους σύγκλιση απόψεων.
Και δεν πειράζει...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 06 Απρ 2017 16:37 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τετ 29 Μάρ 2017 16:10 »
Παράθεση
Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι αλλά μια επιτροπή αποφασίζει για την ζωή μας.
Δεν έχει σημασία.
Επίσης δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι αλλά οι φιλελεύθερες πολιτικές εφαρμόζονται πλέον και έχουν πάει την ανεργία στα ουράνια.
Πλούσιος βορράς,δυστυχισμένος νότος.Θα μας τα εξηγήσουν οι φιλελεύθεροι βέβαια αυτά.

Επίσης, επιεικώς, έχω σοβαρές αμφιβολίες αν γνωρίζεις τι είναι "φιλελεύθερες πολιτικές" και ως εκ τούτου δεν βρίσκω ότι μπορεί να υπάρξει οποιουδήποτε είδους σύγκλιση απόψεων.
Και δεν πειράζει...
Άποψη ότι έχουμε από πάνω μας την τρόικα-θεσμούς;Μάλιστα.Το οποίο εσύ δεν ενστερνίζεσαι.
Δηλαδή στην Ευρώπη δεν ακολουθούν φιλελεύθερες πολιτικές.Μάλιστα.Θα μπορούσες να μας φωτίσεις για τις πολιτικές που ακολουθούν;Θα μπορούσες να μας φωτίσεις για τις πολιτικές της τρόικας-θεσμών;
Δεν ζήτησα σύγκλιση απόψεων.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τετ 29 Μάρ 2017 16:11 »
Όχι, δεν θα μπορούσα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τετ 29 Μάρ 2017 16:13 »
Όχι, δεν θα μπορούσα.
Να υποθέσω ότι δεν ξέρεις τι υποστηρίζεις ή απλά θέλεις να κρυφτείς γιατί δεν συμφέρει;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τετ 29 Μάρ 2017 16:14 »
Παράθεση
Δεν έχει σημασία.

Και δεν πειράζει...
Άποψη ότι έχουμε από πάνω μας την τρόικα-θεσμούς;Μάλιστα.Το οποίο εσύ δεν ενστερνίζεσαι.
Δηλαδή στην Ευρώπη δεν ακολουθούν φιλελεύθερες πολιτικές.Μάλιστα.Θα μπορούσες να μας φωτίσεις για τις πολιτικές που ακολουθούν;Θα μπορούσες να μας φωτίσεις για τις πολιτικές της τρόικας-θεσμών;
Δεν ζήτησα σύγκλιση απόψεων.

Φιλολαικες και Κουμουνιστικες πολιτικες εφαρμοζει  το ΔΝΤ....

Μα που ζεις?

Giwrgi μην ακους κανεναν,ο Μπουμπουκος και ο Κουλης μας ,θα μας ερθουνε και θα τα διωξουμε τα κουμουνιστακια της Ευρωπης και της τροικας

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 29 Μάρ 2017 16:17 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τετ 29 Μάρ 2017 16:15 »
Να υποθέσεις ό,τι θέλεις.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τετ 29 Μάρ 2017 16:41 »
Πάντως απαιτεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΣΟΣ να ειρωνεύεται με οποιονδήποτε τρόπο τον Σημίτη, κάποιος που πίστεψε και ψήφισε Τσίπρα.

Με οινόπνευμα τα πληκτρολόγια σας και με ροδόνερο το στόμα σας θα πρέπει να απολυμαίνετε πριν πιάσετε στο στόμα σας Πρωθυπουργούς των Ελλήνων που άφησαν καλύτερη χώρα από ότι παρέλαβαν,
ειδικά όσοι από εσάς πιαστήκατε κώτσοι απ'τον Αλέξη το Φούιτ, τον ημιαγράμματο καταληψία με μηδέν ένσημα που θα έφερνε την Ελπίδα...

ΘΡΑΣΣΟΣ!
Ο Σημίτης, δηλαδή, παρέδωσε καλύτερη χώρα?
Αυτό μας λες???  Ο ΣΗΜΙΤΗΣ???  :P
Μα καλά πού ζεις παλικάρι μου?
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!
Βάλε μας τώρα κι ένα βίντεο του Άδωνι να γελάσουμε...

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τετ 29 Μάρ 2017 16:45 »
Κολλάει κόπη πάστε και εδώ:

Τι να πω.
Προφανώς κάτι ξέρεις περισσότερο...
Έχεις πρόσβαση σε δημοσιονομικά στοιχεία που άλλοι δεν έχουν, μάλλον.

Άλλωστε όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τα πιστεύω, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.  ;)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τετ 29 Μάρ 2017 16:48 »
Mην κοροιδευεις ρε παλιοκουμουνιστη crimson τον τιτανα της πολιτικης τον Σημιτη που μας εκανε Ελβετια και ζουσαμε στα σαλε μας,ενω τωρα με τον Τσιπρα εχουμε παρει τα πελε μας

==

Αλλα επειδη  θες βιντεακι του αδωνη ρε υπαλληλε του Περισσου παρε

B-)

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 29 Μάρ 2017 17:00 από GIWRGIS »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τετ 29 Μάρ 2017 18:07 »
Υ.Ε.ΝΕ.Δ. = Υπηρεσία Ενημέρωσης Νεας Δημοκρατίας
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τετ 05 Απρ 2017 15:48 »
3-4-2017: Σοβαρή εφημερίδα η Handelsblatt
4-4-2017: Ασόβαρη εφημερίδα η Handelsblatt
(ανάλογα τι συμφέρει τα συριζόπανα του Μαξίμου)

Αυτό το πάνελ το πληρώνουμε όλοι μας υποχρεωτικά, κάθε μήνα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Κυρ 04 Νοέ 2018 00:53 »
Τέλος το MEGA:

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!