Κύριε Βελλή ήταν καλή χθές η διαιτησία του αγώνα; Ήταν πέναλτι του Πετρόπουλου; Γιατί δεν μιλάτε τώρα; Γιατί δεν διαμαρτύρεστε; Όλοι κατά το δοκούν; Για αυτό δεν θα πάμε μπροστά ως ποδόσφαιρο και ως χώρα γενικότερα!
Ρε φίλε τι ειναι αυτά που λές τώρα;; Συγκρίνεις ένα διαιτητικό λάθος(ενδεχομένως, δεν εχω καν εικονα προς το παρών) με τα όσα απίστευτα συμβαίνουν απο της ομαδούλες κατά του Απόλλωνα, που τόσο χτυπητά κατι τετοιο έχει να γινει από την μυθική δικιά μας σεζόν με την παναχαικη και τον τσατσο;;
Φίλε μου το πρόβλημα μου δεν είναι με τον Απόλλωνα, ο οποίος μου είναι και συμπαθέστατος και έχει μια a priori θέση στην Α΄Εθνική για εμένα.
Το πρόβλημα μου είναι με τον Βελλή.
Το κατά πόσο ήταν λάθος η απόφαση του διαιτητή δεν το ξέρουμε/
Μέχρι τον Α΄γύρο η διαιτησία ήταν καλή για τον κ. Βελή; Γιατί δεν έκσουζε; Τι συνέβη;
Ο λόγος σύγκρουσης του με την Μαρινάκη ήταν ποδοσφαιρικός ή επαγγελματικός;
Τέλος ο Απόλλωνας μέσα σε τέσσερα χρόνια ανέβηκε τέσσερις κατηγορίες. Σαν δύσκολο για ομάδα που την πολεμάει το κατεστημένο!
Ουσιαστικά: ο εξυγιαντής Βαρδινογιάννης, ο εξυγιαντής Κόκκαλης, ο εξυγιαντής Μαρινάκης, ο εξυγιαντής Σαββίδης, ο εξυγιαντής Αλαφούζος, ο εξυγιαντής Μελισσανίδης κ.λπ. Όλοι αυτοί παρουσιάστηκαν ως πολεμιστές του κατεστημένου, μέχρι που έφτιαξαν το δικό τους κατεστημένο. Από κοντά πάνε και οι πιο "μικροί".