Αποστολέας Θέμα: Βεροια-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 15237 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Βεροια-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #125 στις: Πεμ 06 Απρ 2017 12:57 »
O πρόεδρος έχει κάνει τεράστια λάθη και τα χρέη δεν δημιουργήθηκαν ως δια μαγείας.Έκανε κακή διαχείριση και είναι ο μόνος υπεύθυνος για αυτό.Αυτός έφερε Ελευθερόπουλο,Μπουζίντ και Ζαιρί.Αυτός άφησε απλήρωτο τον Τσάβες και τον χάσαμε στην μέση της χρονιάς.Αυτός μέχρι τελευταία στιγμή κωλυσιεργούσε κάθε χρονιά και χάναμε την άδεια.Έτσι να θυμίσω μείναμε 2 φορές εκτός Ευρώπης.Μέχρι και ο Ίλιτς από ότι αποδείχτηκε ήταν απλήρωτος και ποιος ξέρει και πόσοι ακόμα είναι.Αυτή είναι η εξυγίανση της ομάδας;Όλοι γνωρίζουν ότι η εταιρείες που έχουν εξυγιανθεί δεν χρωστάνε πια ή έχουν τα χρέη τους ρυθμισμένα.Γιατί το χρέος προς τον Τσάβες ρυθμίστηκε μόλις προχθές;Υπάρχει και τίποτα άλλο που δεν γνωρίζουμε;Με τον Ίλιτς τί γίνεται;Φτάνουν πια οι δικαιολογίες.Εγώ ξέρω ότι αγωνιστικά η ομάδα βγήκε ΤΡΕΙΣ φορές στην Ευρώπη και έπαιξε μόνο ΜΙΑ.
Ο κόσμος ζήταγε μεταγραφές ή όχι;Αυτό γιατί το ξεχνάμε;Είδες ποτέ κανέναν να λέει εγώ δεν θέλω μεταγραφές;Όπως είπα αυτό δεν ξεκίνησε επί Χβ.Από Χρηστίδη ίσως.Ίσως είναι και ένας βασικός λόγος που δεν σηκώσαμε κεφάλι από το 84 και μετά.Να συγκρίνουμε 74-84 και το τώρα με όλες τις υπόλοιπες χρονιές.Πόσοι προπονητές περάσαν και πόσες μεταγραφές κάναμε.Τι ταλέντα βγάλαμε.

Η ομάδα πήρε την άδεια και φέτος όπως φαίνεται θα την πάρει πάλι.Μπορείτε όλοι να δείτε πόσες σελίδες έχει η αδειοδότηση 2017 και πόσες έχουν οι προηγούμενες.Για να δείτε διαφορά.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Πεμ 06 Απρ 2017 13:03 »
O κόσμος μπορεί να ζητάει ότι θέλει.Υπεύθυνος όμως για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας είναι αυτός.Δεν μπορούμε να ρίχνουμε την ευθύνη στον κόσμο.Υπάρχει υπεύθυνος για την κακοδιαχείριση.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Πεμ 06 Απρ 2017 13:09 »
Δηλαδή ο κόσμος δεν έχει πουθενά ευθύνη;Σε τίποτα;Αν ο ΠΑΣ δεν έκανε πρωταθλητισμό θα πήγαινε κανείς στο γήπεδο;Να θυμίσω σεζόν 2003-04 που αναγκαστικά κατεβήκαμε με μικρούς;Θέλετε να θυμηθούμε πόσα εισιτήρια κόβαμε;Κάτω από 1000.Η 9-10 ήταν άδεια.Εντελώς.Ο Κολέμπας εκ των υστέρων βέβαια έλεγε ήταν λάθος μου έκανα πρωταθλητίσμο.Έπρεπε να έχω μικρούς και σιγά σιγά να πάω για άνοδο.Αλλά ο κόσμος ζήταγε πρωταθλητισμό.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Πεμ 06 Απρ 2017 13:21 »
Παράθεση
Γι' αυτό που σικτιρίζουμε οι περισσότεροι είναι για τα "περίεργα" αποτελέσματα.

Απλά να θυμίσω οτι σε προηγούμενα χρόνια κατηγορούσαμε τις ομάδες που εδιναν βαθμούς σε ανταγωνιστές μας οταν εμείς κινδυνεύαμε.
Ο Ταδε στηθηκε για τον Φόφη, ή ο δείνα για τον Ιωνικό.

Αυτό ειναι που δεν γουστάρω. Καθόλου

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Πεμ 06 Απρ 2017 14:27 »
Φον, ας πρόσεχε ο Φατ στο θέμα του Τσάβες. Αν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του προς κράτος και παίχτες, όπως είναι τόσοι άλλοι στην κατηγορία (Πανόπουλος, Σπανός, Κομπότης) δεν θα συνέβαινε αυτό που συνέβη με τον ινδιάνο. Έχεις ακούσει εσύ ποτέ προσφυγή εναντίον του Πανόπουλου ή του Κομπότη; Εμάς... ο Τσάβες, ο Ίλιτς, ο,ο,ο... και συσσωρεύθηκαν πολλές αμαρτίες. Μόνο ο Χοντρός φταίει. Ας πρόσεχε τις κινήσεις του.

Μόνο ο Χοντρός φταίει.  :stop:...και μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε καταστάσεις!

Ο Μανιάς τους έσωσε τους αστερίες φέτος, εδώ που τα λέμε. Είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!!

Το να κάνεις προσεκτικές κινήσεις με το να μην κάνεις καθόλου έχει διαφορά.Να θυμίσω ότι τον Γενάρη που μπορούσες να καλύψεις 1-2 τρύπες πήρες έναν δανεικό και σου έφυγαν 2 παίκτες.Κανείς δεν ζητάει Σιμεόνε.Αλλά πρωτάθλημα με έναν σέντερ φορ,4 κεντρικούς αμυντικούς ενώ παίζεις με 3 και φανερές ελλείψεις παντού δεν βγαίνει.Δεν μίλησε λοιπόν κανείς για Μέσι αλλά να μην ξεγυμνωθεί η ομάδα.Και αυτό ακριβώς έγινε.Χτες έλειπαν 3 παίκτες και δυσκολεύτηκε ο προπονητής να βγάλει 18άδα.Μήπως αυτό δείχνει την γύμνια της ομάδας;
fon7 το ότι ζητάμε να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο δε σημαίνει ότι απαιτούμε να φέρει ο χοντρός τον Σιμεόνε, τον Γκουαρντιόλα, τον Μέσι και το Ρονάλντο.
Ο jimakos, ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ και άλλοι φίλοι εδώ μέσα νομίζω τα βλέπουν πιο ορθολογικά τα πράγματα.
Όπως είπες όμως και μόνος σου (και δε διαφωνεί κανένας) έχουμε δει και καλή μπάλα. Εγώ το έχω ξαναγράψει ότι είμαι φαν του Χριστόπουλου. Πιστεύω ότι δεν έχει κανείς άλλος προπονητής στην Ελλάδα την ποιότητά του.
Το ότι ο χοντρός μπορεί να θέλει να τρώει πολύ, δε σημαίνει ότι πρέπει να χρεώνει την ομάδα, που με τα έσοδα που είχε σίγουρα μπορούσε να είναι καλύτερα οικονομικά. Σε αυτό δεν του φταίει κανείς.
Επιπλέον κανείς δεν είναι υπέρ των ακριβών μεταγραφών αεροδρομίου τύπου Ζαίμι, αλλά οικονομικότερων και αποδοτικότερων τύπου Κόντε, Μανιά κλπ... και με παίκτες φιλότιμους όπως πχ ο Τάσος ο Πάντος.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Πεμ 06 Απρ 2017 14:48 »
Καλό ποδόσφαιρο είδες και φέτος.Απλά η ομάδα δεν μπορεί να αποδώσει μέχρι τέλους.Το γιατί το έχω εξηγήσει πιο πίσω.Αυτό που λέω είναι ότι όλα αυτά τα ξεχνάτε.Όλα αυτά που ανέφερα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ομάδα μέσα στην χρονιά.

Όσο για το θέμα των μεταγραφών δεν αναφέρθηκα μόνο στον Χβ.Ο Χβ πήγε να καταλήξει σαν τους προηγούμενους.Έτσι ξεκίνησε.Κατά τύχη και λόγω μη αδειοδότησης μας έκατσε το μοντέλο.Αναφέρθηκα και σε ιστορικά θέματα για να δείτε τα των μεταγραφών και κόσμου.Οι πρόεδροι που περάσαν μπορεί να ήταν μικρού βεληνεκούς αλλά και ο κόσμος πολλές φορές έκανε τραγικά λάθη.Η πίεση για πρωταθλητισμό συνέχεια.Δεν υπάρχει υπομονή.Το ανέβα κατέβα στα πρόσωπα το κάνουμε σε χρόνο ρεκόρ.Αποθέωση σταύρωση σε χρόνο dt.

Τα πέτρινα χρόνια της ομάδας δεν είναι τυχαία.Ούτε οι επιτυχίες των τελευταίων χρόνων ή της μεγάλης ομάδας του 74-84.Υπάρχουν μια σειρά από λόγους που συμβαίνουν.Τους οποίους καλό είναι να μελετάμε για να γινόμαστε σοφότεροι και καλύτεροι.Για να μπορούμε να κρίνουμε καλύτερα.Για να πατάμε στην γη με στέρεες βάσεις.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Πεμ 06 Απρ 2017 14:59 »
Φον, ας πρόσεχε ο Φατ στο θέμα του Τσάβες. Αν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του προς κράτος και παίχτες, όπως είναι τόσοι άλλοι στην κατηγορία (Πανόπουλος, Σπανός, Κομπότης) δεν θα συνέβαινε αυτό που συνέβη με τον ινδιάνο. Έχεις ακούσει εσύ ποτέ προσφυγή εναντίον του Πανόπουλου ή του Κομπότη; Εμάς... ο Τσάβες, ο Ίλιτς, ο,ο,ο... και συσσωρεύθηκαν πολλές αμαρτίες. Μόνο ο Χοντρός φταίει. Ας πρόσεχε τις κινήσεις του.

Μόνο ο Χοντρός φταίει.  :stop:...και μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε καταστάσεις!

Ο Μανιάς τους έσωσε τους αστερίες φέτος, εδώ που τα λέμε. Είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!!

Το να κάνεις προσεκτικές κινήσεις με το να μην κάνεις καθόλου έχει διαφορά.Να θυμίσω ότι τον Γενάρη που μπορούσες να καλύψεις 1-2 τρύπες πήρες έναν δανεικό και σου έφυγαν 2 παίκτες.Κανείς δεν ζητάει Σιμεόνε.Αλλά πρωτάθλημα με έναν σέντερ φορ,4 κεντρικούς αμυντικούς ενώ παίζεις με 3 και φανερές ελλείψεις παντού δεν βγαίνει.Δεν μίλησε λοιπόν κανείς για Μέσι αλλά να μην ξεγυμνωθεί η ομάδα.Και αυτό ακριβώς έγινε.Χτες έλειπαν 3 παίκτες και δυσκολεύτηκε ο προπονητής να βγάλει 18άδα.Μήπως αυτό δείχνει την γύμνια της ομάδας;
fon7 το ότι ζητάμε να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο δε σημαίνει ότι απαιτούμε να φέρει ο χοντρός τον Σιμεόνε, τον Γκουαρντιόλα, τον Μέσι και το Ρονάλντο.
Ο jimakos, ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ και άλλοι φίλοι εδώ μέσα νομίζω τα βλέπουν πιο ορθολογικά τα πράγματα.
Όπως είπες όμως και μόνος σου (και δε διαφωνεί κανένας) έχουμε δει και καλή μπάλα. Εγώ το έχω ξαναγράψει ότι είμαι φαν του Χριστόπουλου. Πιστεύω ότι δεν έχει κανείς άλλος προπονητής στην Ελλάδα την ποιότητά του.
Το ότι ο χοντρός μπορεί να θέλει να τρώει πολύ, δε σημαίνει ότι πρέπει να χρεώνει την ομάδα, που με τα έσοδα που είχε σίγουρα μπορούσε να είναι καλύτερα οικονομικά. Σε αυτό δεν του φταίει κανείς.
Επιπλέον κανείς δεν είναι υπέρ των ακριβών μεταγραφών αεροδρομίου τύπου Ζαίμι, αλλά οικονομικότερων και αποδοτικότερων τύπου Κόντε, Μανιά κλπ... και με παίκτες φιλότιμους όπως πχ ο Τάσος ο Πάντος.

O Ζαιμι ηταν παικτουρα και εκανε τρελο διδυμο με Αλμανιδη στη Προοδευτικη αλλα στον ΠΑΣ δεν ηρθε ποτε...
Αντιθετα φεραμε ενα παλτο απο το Μαροκκο-Ζαιρ-Ζουαζιλανδη που περασε ενα φεγγαρι απο τον γαυρο το ΖαΪρί...
Είμαι σιγουρος οτι αυτον εννοουσε αλλα ο δαιμον του πληκτρολογιου εκανε την ζημια...
Οπως και να εχει η χρονια τελειωσε νωρις για εμας και αυτο απο την μια ειναι καλο μιας και συνηθως ομαδες του βελινεκους μας μετα απο ευρωπη κινδυνεουν ενω εμεις καθαρισαμε κοντα 15 μερες πριν το Πασχα αλλα και κακο μιας και πονανε τα ματακια μας καποιες φορες και η αδιαφορια και χθεσινες ηττες δε χωνευονται με τιποτα.
Παντως η ομας φαινεται οτι δε εχει κινητρο. Μετα απο ενα απο τα καλυτερα ημιχρονα της φετος (το δευτερο με την Ξανθη) πεσαμε στο χθεσινο χαλι.
Κραταω τα θετικα για να πω οτι κατι πηρα απο μια χαλια εμφανιση και ειναι η συμμετοχη του Μαυροπανου πραγμα που σημαινει οτι απο του χρονου θα ειναι μονιμα στην πρωτη ομαδα και την πρωτη βασικη συμμετοχη του Κοροβεση μιας και το καλοκαιρι θα τον βρει και παλι στον ΠΑΣ οπως και η επομενη σεζον. Καλο ειναι να περνει παιχνιδια για να γινει
και παλι παικτης πρωτης ομαδας γιατι με τοσο παγκο περισσοτερο με παλαιμαχος μοιαζει.
Επισης χαιρομαι τα τελευταια παιχνιδια με τον ταυρο στο στηθος ενος παιδιου που πιστευω οτι αν δουλεψει σωστα θα αφησει εποχη. Για τον Λεο Κουτρη ο λογος.
Καλη συνεχεια μαγκες...Χαλαρωνουμε και βλεπουμε τα φιλικα της ομαδας απο εδω και περα...Οποιος δε μπορει να το διαχειριστει ολο αυτο (τα φιλικα εννοω) καλυτερα να μην τα δει για να ειναι μια χαρα στην υγεια του. Να τρεφεις προσδοκιες και να βλεπεις χαλια, τα σκατα ανεβαινουν στο κεφαλι πριν προλαβεις να πεις κοψιμο!!!! :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Πεμ 06 Απρ 2017 15:25 »
Ολοι εσεις περιμενατε το 3-0 στη βεροια για να καταλαβετε οτι εδω και 4-5 μηνες εχουμε τεραστιο αγωνιστικο προβλημα?
Αν ναι τοτε ειστε ασχετοι απο ποδοσφαιρο
Αν οχι τι σας επιασε τωρα ξαφνικα?
Δεν μπορει ο ΠΑΣ να χασει 3-0 απο τη βεροια ειδικα σε αυτη την κατασταση αποσυνθεσης που βρισκεται τωρα προς το τελος του πρωταθληματος?
Η ελλειψη κινητρου εκει οδηγει οταν απομενουν 2-3 αγωνιστικες
Δεν μπορειτε να κανετε υπομονη αλλους 6 μηνες να ξεκινησει η νεα χρονια με τον ιδιο προπονητη ?
Η 3 μηνες σε περιπτωση που αποχωρησει απο την ομαδα?

Ο κοσμος δεν παταει στο γηπεδο γιατι δεν θελει να πεταει στα χαμενα τα λεφτα του και κανεις δεν θα τον υποχρεωσει να κανει το αντιθετο
Τα αδεια γηπεδα ειναι ξεφτυλα για την διοικηση του ελληνικου ποδοσφαιρου και τους παραγοντες των ομαδων οχι για τους φιλαθλους
Το ολο πακετο της Α εθνικης ειναι το πολυ για 5 ευρω εισιτηριο για να μην πω τιποτα χειροτερο

Δυστυχως αυτο που καταλαβαινω τελικα ειναι οτι με τον προεδρο που εχουμε παλι καλα που εν ετει 2016 παιξαμε για πρωτη φορα ευρωπη στην ιστορια μας, ενω αυτο θα επρεπε να ειχε γινει 3 χρονια νωριτερα
Αρχιζω να πιστευω οτι η περσινη επιτυχια ειναι ταβανι οχι μονο για τον πετρακη ,αλλα και για τον προεδρο μας
Οποτε κακως την πληρωνει μονο ο ενας αυτη τη στιγμη
Το μονο που απομενει ειναι να μας διαψευσουν και οι 2 αφηνοντας τα λογια και κανοντας  εργα

Θα προτεινα να μην πεφτουμε εκβιαστικα στην παγιδα της ευρωπης , γιατι θα ξημερωσει το 2018 να παλευουμε για καμια παραμονη χωρις να το καταλαβουμε

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #133 στις: Πεμ 06 Απρ 2017 15:38 »
Παράθεση
O Ζαιμι ηταν παικτουρα
Που τον θμηθκες το Ρολάνδο ρε!
Καλτ φάτσα και τελευταία φορά μας είχε κλείσει το σπίτι με την Μπάρτσα Αγίου Δημητρίου, ένα ματς που ακόμη το αναφέρει ο Κουφός, λάθος ο Κούγιας, είναι ισοϋψείς και αντραλεύκα.

Παράθεση
Δεν μπορει ο ΠΑΣ να χασει 3-0 απο τη βεροια
Και βέβαια μπορεί να χάσει κι από την Βέροια κι από την Καρδιτσομαγούλα και όχι μόνον 3-0. Αλλά να μη χάσει μπαίνοντας στο γήπεδο με κατεβασμένα βρακιά και στο χαλαρό για να το απολαύσει.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Πεμ 06 Απρ 2017 16:15 »
Ως οπαδοί του ΠΑΣ έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με στόχο
- την παραμονή
- την άνοδο
- την έξοδο στην Ευρώπη
- την επικράτηση σε μπαράζ

και δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με στόχο το τίποτα.
Φέτος το βλέπουμε κι αυτό για πρώτη φορά στα πρόσφατα χρόνια της ιστορίας μας.

Και δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε...

Θα περάσει κι αυτό.
 :mono:

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Πεμ 06 Απρ 2017 16:51 »
Την κυριακή όλοι γήπεδο να δούμε και τη γρια να μας ξαναγλεντάει!!!!

Όοοοοοοχι φίλε, δεν πάει έτσι.

Από μένα προσωπικά ο ΠΑΣ θα χάσει 30 ευρώ ( τα εισιτήρια με ΗΡΑ και ΑΕΚ ).
Βασικά μετά το χθεσινό έκτρωμα, αίρω την εμπιστοσύνη προς την ομάδα που τη στήριξα για 26 αγωνιστικές, σε όλα τα δύσκολα.
Ο σεβασμός κερδίζεται , δεν είναι δεδομένος.

Και στην τελική τι να πάω να δω ;
3 εύκολες ήττες με κατεβασμένα τα χέρια ;

Υ.Γ. Αυτό είναι το τελευταίο ποστ που στέλνω για φέτος.
Goodnight ΠΑΣ and good luck.
Καλά μυαλά.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Πεμ 06 Απρ 2017 19:32 »
...........

Υ.Γ. Αυτό είναι το τελευταίο ποστ που στέλνω για φέτος.
Goodnight ΠΑΣ and good luck.
Καλά μυαλά.
Συνταυρε γιατί το τελευταίο post? Εδώ καφενές είμαστε....!!!!!!! :pashat: :pashat: :pashat:
....

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Παρ 07 Απρ 2017 02:31 »
Εγω παλι δεν μπορω να αποχωριστω τον ΠΑΣ και θα ειμαι γω ενας απο τους γραφικους που θα τον απολαυσει απο κοντα.
Την κυριακη θα παμε στην εκκλησια ή θα παμε μια και καλη το απογευμα;
Προεδρε κλεισε την θυρα 9 ,10  να μαζευτουμε ολοι στην μεγαλη να φαινομαστε πολλοι.
Θα σπασουμε ρεκορ αρνητικης προσελευσης.
Εγω με τον Φαδερ θα το χαρουμε στην μεγαλη.

Το ποστ μου ειναι κατι ενδιαμεσο απο βεροια-ΠΑΣ
και ΠΑΣ-γριες .

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Παρ 07 Απρ 2017 13:56 »

O Ζαιμι ηταν παικτουρα και εκανε τρελο διδυμο με Αλμανιδη στη Προοδευτικη αλλα στον ΠΑΣ δεν ηρθε ποτε...
Αντιθετα φεραμε ενα παλτο απο το Μαροκκο-Ζαιρ-Ζουαζιλανδη που περασε ενα φεγγαρι απο τον γαυρο το ΖαΪρί...
Είμαι σιγουρος οτι αυτον εννοουσε αλλα ο δαιμον του πληκτρολογιου εκανε την ζημια...

Πολύ σωστή η διόρθωση του σύνταυρου (y), αμα βιάζεσαι..την πατάς

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Παρ 07 Απρ 2017 17:39 »
ΠΑΣ στα εύκολα, ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα δύσκολα...
ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ!!!  :stop:
Παραμύθια για μικρά παιδάκια και για να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας...
Ευχαριστώ, δεν θα πάρω άλλο.