Καλσηπερα μαγκες μετα απο πολυ καιρο.Απορω για την εκπληξη πολλων σημερα,οταν ολη η πολη ηξερε το αποτελεσμα εδω και μερες(εμενα παντως με εκανε πλουσιοτερο το 1-2 ακριβες σκορ).Ο ΠΑΣ Γιαννινα του Χριστομπιλ αυτο ηταν,ειναι και θα ειναι.Μια ομαδα που δεν σεβεται την ιστορια της,με εναν ΗΘΙΚΑ μικρο προπονητη,και με ΗΘΙΚΑ ακομα μικροτερους παιχτες.Συνοπτικα μια μικρη ομαδα εππεδου Λιβαδειας,Πλατανια.Οταν εβγαινε ο μοντελοπνιχτης και ελεγε για τους στημενους παιχτες του ΠΑΣ δεν μπορω να καταλαβω γιατι του επιτεθηκε ολη η πολη.Που ειχε αδικο??
Υ.Γ.Μπραβο σε οσους ειχαν το κουραγιο να πανε γηπεδο ΚΑΙ σημερα.Εγω αυτο την ευχαριστηση την εχω σταματησει εδω και 1 χρονο
Υ.Γ2.Ο δικος μου ο ΠΑΣ κυριε Χριστομπιλ,κυριοι παιχτες και κυριε προπονητη δεν ειναι αυτος.Ειναι τα κοριτσια του μπασκετ που παιζουν για τον ταυρο με περισσοτερα καρυδια απ οσα εχει ολη η αντρικη ποδοσφαιρικη ομαδα μαζι.Ειναι οι μικρες κοπελιτσες του μπασκετ που σκιζονται για αυτα τα δυο χρωματα
Υ.Γ.3.Μεγαλο μπραβο στους δυο Βραζιλιανους παιχτες της ομαδας και κυριως στον Βιδαλ που δεν παιζει σχεδον ποτε.Αλλα δεν ειναι απ την Κρητη και δεν μπορει να παιξει βασικος
Υ.Γ.4.Καληνυχτα Κεμαλ αυτος ο κοσμος(τοπος)δεν θα αλλαξει ποτε.Συγγνωμη προκαταβολικα αν θα προσβαλλω καποιους με το μηνυμα μου