Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής  (Αναγνώστηκε 23859 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής
« Απάντηση #100 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 20:50 »
Το να γραφουμε στα καλα ολοι δεν λεει κατι

Εδώ όμως κάνεις μεγάλο λάθος.

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
« Απάντηση #101 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 20:52 »
Σωτηρη, έρχεσαι στο PAS.gr και λες ότι γράφουμε μόνο τα καλά;;;; Εδώ;;;; Στο PAS.gr;;;;;;
Που μας έχουν κράξει ότι κάνουμε κριτική και κακό στην αγαπημένη μας ομάδα;;;;;;
Έχεις πλάκα!
Πάντως σ' αυτά τα πολλά χρόνια που λειτουργεί το PAS.gr, έχω καταλάβει πως η μεγαλύτερη συνωμοσία που έχει υπάρξει είναι αυτοί οι "ΕΣΕΙΣ" του φόρουμ. Είτε είμαστε απέναντι στην διοίκηση (ΕΣΕΙΣ που κάνετε κακό), είτε λέμε τα καλά που κάνει η διοίκηση (ΕΣΕΙΣ που γλείφετε), είτε πέφτει η Κωνσταντινούπολη (ΕΣΕΙΣ που ανοίξατε την κερκόπορτα)!

::mono::
Πρόεδρε είσαι μικρός!

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 20:56 »
Εμεις και εσεις η Βέροια κ ο ηρακλης ...

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 20:57 »
Πως είπατε ? Μας το κάρφωσε κι ο Μπιστικός (απ το Κάτω Παρτάλι) ! B-)

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 20:57 »
Θα σου απαντησω εγω που εχω ν γραψω απο το παιχνιδι μ τον παο, πεσατε ν με φατε που ειπα κατι που λεω τα τελευταια χρονια μετα τις περίεργες ητες απο την υπερομαδα του σκαι., μου σβησατε μηνυματα και ειπατε πολλα. Οποιος δεν συμφωνει μαζι σας ειναι εχθρος σας, οποτε δεν νομιζω ειναι χωρως πολυφωνίας και λεκτικης αντιπαραθέσεις. Το να γραφουμε στα καλα ολοι δεν λεει κατι ποτε κανεις δεν εγινε καλυτερος κρυβοντας τα λαθη του, στα λαθη μαθαίνεις και αυτα πρεπει να αναδεικνύουμε εαν θελουνε ν γινουμε καλύτεροι.. Αλλα σημερα γιατι γκρινιάζετε αφου 2 φυσιολογικες ητες καναμε απο υπερομαδαρες ή οχι;

Σωτήρη, συμφωνώ σε γενικές γραμμές μαζί σου...πρόσεχε μόνο τον τρόπο που τα γράφεις...αν είναι προσβλητικός δικαιολογημένα σου τα σβήσαν τα μηνύματά σου τα παιδιά.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 21:02 »
Τώρα που το σκέφτομαι λογικά, αφού ο ίδιος ο πρόεδρος είπε οτι τελείωσε η χρονιά, εμείς γιατί νευριάζουμε?

Η γιατί έχουμε απαίτηση απο τον προπονητή, και τους παίκτες να τα δώσουν όλα? Γιατί??

Αντε καλό καλοκαίρι να έχουμε!
....

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 21:03 »
Προσπαθώ να μην προσβάλω κανέναν. Δεν το παιzω μάγκας απο tον ηυ, εαν θελω ν προσβάλω κάποιον εχω τα..... Να το κανω μπροστά του. Οτι γράφω το γράφω καλοπροαίρετα και ποτε δεν μηδενίζω κανεναν

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 21:03 »

Υ.Γ.: Off topic... αλλά but topic.

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 09 Απρ 2017 21:07 από New Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 21:11 »
Καλσηπερα μαγκες μετα απο πολυ καιρο.Απορω για την εκπληξη πολλων σημερα,οταν ολη η πολη ηξερε το αποτελεσμα εδω και μερες(εμενα παντως με εκανε πλουσιοτερο το 1-2 ακριβες σκορ).Ο ΠΑΣ Γιαννινα του Χριστομπιλ αυτο ηταν,ειναι και θα ειναι.Μια ομαδα που δεν σεβεται την ιστορια της,με εναν ΗΘΙΚΑ μικρο προπονητη,και με ΗΘΙΚΑ ακομα μικροτερους παιχτες.Συνοπτικα μια μικρη ομαδα εππεδου Λιβαδειας,Πλατανια.Οταν εβγαινε ο μοντελοπνιχτης και ελεγε για τους στημενους παιχτες του ΠΑΣ δεν μπορω να καταλαβω γιατι του επιτεθηκε ολη η πολη.Που ειχε αδικο??
Υ.Γ.Μπραβο σε οσους ειχαν το κουραγιο να πανε γηπεδο ΚΑΙ σημερα.Εγω αυτο την ευχαριστηση την εχω σταματησει εδω και 1 χρονο
Υ.Γ2.Ο δικος μου ο ΠΑΣ κυριε Χριστομπιλ,κυριοι παιχτες και κυριε προπονητη δεν ειναι αυτος.Ειναι τα κοριτσια του μπασκετ που παιζουν για τον ταυρο με περισσοτερα καρυδια απ οσα εχει ολη η αντρικη ποδοσφαιρικη ομαδα μαζι.Ειναι οι μικρες κοπελιτσες του μπασκετ που σκιζονται για αυτα τα δυο χρωματα
Υ.Γ.3.Μεγαλο μπραβο στους δυο Βραζιλιανους παιχτες της ομαδας και κυριως στον Βιδαλ που δεν παιζει σχεδον ποτε.Αλλα δεν ειναι απ την Κρητη και δεν μπορει να παιξει βασικος
Υ.Γ.4.Καληνυχτα Κεμαλ αυτος ο κοσμος(τοπος)δεν θα αλλαξει ποτε.Συγγνωμη προκαταβολικα αν θα προσβαλλω καποιους με το μηνυμα μου

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 21:20 »
Η Βέροια έπεσε και μαθηματικά.

Η ΑΕΚ δύσκολα θα χάσει την 5η θέση στο +4 από ΑΟΞ.

Ο ΟΣΦΠ θέλει ένα βαθμό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

ΑΠΟΛ 23
ΑΕΛ    25
ΗΡΑ    25

Ο ΠΑΣ στην 9η θέση, ένα βαθμό πίσω από τον Ατρόμητο και 7 πίσω απ'τον Πλατανιά.

http://www.contra.gr/vathmologies/

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 21:41 »
Δώνη, μπράβο αγόρι μου. Εδώ σε είχανε για πέταμα και εσύ οδηγείς με προσωπικά γκολ τις γριές στη σωτηρία.
Κανένα πρόβλημα με τον πανηγυρισμό σου.
Εκεί νιώθεις σημαντικός και το απολαμβάνεις...

Φυσιολογικο να νιωθει εκει σημαντικος...Γιατι εδω δεν κανει ουτε για αλλαγη

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 21:56 »
Εντύπωση μου κάνει πάντως πως όταν νικάμε γράφουν μηνύματα τα γνωστά 5-10 μέλη ενώ σε ταπεινωτικές ήττες (γιατί τέτοιες είναι δυστυχώς) ξαφνικά εμφανίζονται περισσότερα μέλη σαν τα σκουλήκια μετά από βροχή...  Αυτά χωρίς διάθεση προσωπικών αιχμών αλλά μια πιο γενική παρατήρηση. Ίσως έχουμε την ομάδα που μας αξίζει.

αδερφέ τα σαλιγκάρια βγαίνουν μετά τη βροχή!!!

τα σκουλήκια τρώνε τα πτώματα... σαν εμάς να πούμε...

but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 22:12 »
Τελικα βιαστηκα να πω την εκφραση αθανατο ελληνικο ποδοσφαιρο
Ουτε ο οσφπ ,ουτε ο ατρομητος, ουτε ο παναιτωλικος κατσανε να χασουνε
Μονο το δικο μας αποτελεσμα ηταν το παραξενο σημερα
Δικαιοτατο ηθικα απεναντι στον ηρακλη μιας και το ιδιο καναμε με τη βεροια
Αλλα απολυτα απαραδεκτο σε οτι εχει να κανει με την αντιμετωπιση αυτων των 2 αγωνων
Η υπομονη θα τελειωσει σε 4-5 μηνες απο τωρα οταν θα αρχιζει να φαινεται το πλανο της νεας χρονιας
Αν δεν ειναι αυτο που αρμοζει στην ιστορια αυτης της ομαδας προβλεπω να εχουμε τρελες ιστοριες φετος

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 22:20 »
Ώρα να φεύγουν οι 8μηνίτες... η οπαδοχαρά πήρε τέλος.

Οι αορίστου χρόνου *  μένουν και ραντεβού για τους βαθμούς στο Καραϊσκάκης.

:mono:

Υ.Γ.: Οι λαγοί κούρεψαν την Τούμπα?
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 22:20 »
Αρχίσαμε.Όχι ότι δεν το περίμενα.Εγώ πάντως είδα ένα γκολ που ακυρώθηκε και ένα οφσάιντ που κόπηκε.Είδα δυο καλές ευκαιρίες και την κεφαλιά στο τέλος του Κοροβέση.Είδα κάτι παιχτάκια να πέφτουν κάτω και από την στιγμή του γκολ δεν παίχτηκε μπάλα.

Κατά τα άλλα όποιος έχει πρόβλημα με τον Χβ ας έρθει να του τα πει από κοντά.Γιατί τότε ήταν 30 από έξω με την άδεια.Τα ίδια ήταν και μετά το ματς με τον Εργοτέλη.Τα ίδια ήταν και στην πρώτη της ομάδας.Βασικά εκεί ήταν ακόμα λιγότεροι.Αυτά δεν μου τα είπαν άλλοι.Τα είδα με τα ματάκια μου.Ουκ ολίγες ευκαιρίες.

Επίσης όποιος έχει αποδείξεις για κάτι άλλο,όχι εδώ μέσα.Ας πάει στον εισαγγελέα να τις καταθέσει.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 22:31 »
Παράθεση
Κούγιας: «Έχουν ξεφτιλίσει τα πάντα Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα»

«Κεραυνοί» του ιδιοκτήτη της Λάρισας Αλέξη Κούγια, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στις τελευταίες αγωνιστικές στη Superleague.

Ο Αλέξης Κούγιας με επίσημη τοποθέτησή του εκτοξεύει μύδρους κατά ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρας, κάνοντας λόγο για σχέδιο υποβιβασμού της ΑΕΛ, ενώ κάλεσε τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη να επέμβει άμεσα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια:

«Όποιος αγαπάει το καθαρό ποδόσφαιρο είτε είναι οπαδός των μεγάλων ομάδων, είτε των μικρών ομάδων εκτός και αν είναι οπαδός του στοιχήματος πρέπει να νοιώθει θλίψη γιατί αυτό που παρακολουθεί στα τελευταία παιχνίδια της Super League είναι μια φαρσοκωμωδία που δεν μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε  κράτος του κόσμου.

Εμείς σήμερα αγωνιστήκαμε με μια από τις πιο καθαρές ομάδες διαχρονικά, μια ομάδα που έχει έναν αξιοπρεπή ιδιοκτήτη ο οποίος στο παρελθόν έχει νοιώσει στο πετσί του έναν τέτοιο υποβιβασμό από νοσηρά πνεύματα.

Η ομάδα μου έχει προγραμματιστεί να υποβιβαστεί. Και σήμερα μια ομάδα που εγώ έστησα από το πουθενά, ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Κέρκυρα έχουν κατά ξευτελίσει κάθε έννοια φερ πλέι και εντιμότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο δικός μου ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η πιο έντιμη ομάδα στην Ελλάδα. Του άφησα 25 ποδοσφαιριστές που τους έχει πουλήσει όλους και αυτό που έκανε σήμερα αλλά και την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και την προ προηγούμενη εβδομάδα στον ματς με τον Λεβαδειακό είναι κατάπτυστο. Άφησα μια ομάδα που δεν χρωστούσε ούτε ευρώ και με 7.000 κόσμο στην Β' Εθνική και τώρα βλέπουμε την εικόνα της.

Έχουν αλλάξει τα πράγματα και στην Ελλάδα και στην ελληνική κοινωνία. Υπάρχουν και ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς και κανονική. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ατρόμητο που είναι μια καθαρή ομάδα και οι αντίπαλοι μας έπαιζαν με σκοπό να εξοντωθεί η δική μου ομάδα.

Όσο και αν νομίζω ότι θα ρίξουν την ΑΕΛ που είναι μια από τις καθαρότερες ομάδες να ξέρουν ότι εγώ αυτούς τους τύπους δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί. Είναι ντροπή να προσπαθήσουμε να αναβαθμήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, που μιλάμε και με τη "NOVA" για να μείνουν 14 ομάδες την επόμενη χρονιά. Με ποιες 14 ομάδες θα κάνουμε αξιόπιστο πρωτάθλημα με αυτές που τρώνε 4 και 5 γκολ στην έδρα τους και με αυτές που ο γκολκίπερ τους που ήταν έτοιμος για την Εθνική δεν πιάνει ούτε βαλσαμωμένο πουλί στα τελευταία λεπτά.

Εμένα οι σκέψεις μου πηγαίνουν στο όβερ και άντερ αν και δεν έχω παίξει ποτέ μου στοίχημα. Αν δεν παρέμβει ο κ. Βασιλειάδης άμεσα καθώς την Δευτέρα είναι και η συνάντηση του με τους τέσσερις μεγάλους δεν θα αλλάξουν τα πράγματα. Είναι ντροπή για τα Γιάννινα και την Κέρκυρα και για όσους νοσηρούς έχουν στοχοποιήσει ομάδες σαν τη ΑΕΛ και τον Ατρόμητο.

Είναι ντροπή για όλους και κάνω έκκληση στον Υπουργό να το τελειώσει άμεσα».

από sdna.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 22:37 »
Ρε πατε καλα μονο οι αλλες ομάδες είναι που δίνουν παιχνιδια που στήνονται, οχι η δικη μας. Πάντα οι άλλοι..  Εμεις απλα ειχαμε την ατυχία ν παιξουμε με τις πρωταθλήτριες ευρωπης βεροια ηρακλη ... Το κακο ειναι οτι κάποιοι ειναι τόσο πορωμενοι που δεν μπορουν ή δεν θελουν ν δουν την αληθεια. Αλλα αντε ν κανουμε οτι εμεις Είμαστε οι 8μηνητες οπαδοι που θελουμε το κακο της ομάδας..το οτι απο εδω κ περα για χρόνια πολλα θ ακουτε για τον πας που εχασε 2 παιχνιδια απο αυτες τις ομαδες κ θ μεινει στην μνημη ολων σαν βρωμικα παιχνιδια , δεν σας ενοχλει; Κ ψεματα ν ειναι αυτο που μενει ειναι παντα το αρνητικο κ εμεις τους δώσαμε στο πιάτο.. Αλλα ειπαμε εμεις ειμαστε οι κακοι οπαδοι κ μονο οι 2 αποπανω ειναι οι καλοί...Και φυσικά οταν δεν μπορούμε πεταμε ενα ..στον. Εισαγγελέα κ τελειώσαμε.. Πρεπει ν ειχες σαν πρότυπο την τζενη..του κυρ εισαγγελεα, εσυ , αλλιως δεν εξηγείται..
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 09 Απρ 2017 22:40 από sothrios »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 22:38 »
Δικηγόρος είναι,την ξέρει την διαδικασία.Από λόγια χορτάσαμε.Όταν φτάνει η κρίσιμη στιγμή κοκοκο.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 22:38 »
Αρχίσαμε.Όχι ότι δεν το περίμενα.Εγώ πάντως είδα ένα γκολ που ακυρώθηκε και ένα οφσάιντ που κόπηκε.Είδα δυο καλές ευκαιρίες και την κεφαλιά στο τέλος του Κοροβέση.Είδα κάτι παιχτάκια να πέφτουν κάτω και από την στιγμή του γκολ δεν παίχτηκε μπάλα.

Κατά τα άλλα όποιος έχει πρόβλημα με τον Χβ ας έρθει να του τα πει από κοντά.Γιατί τότε ήταν 30 από έξω με την άδεια.Τα ίδια ήταν και μετά το ματς με τον Εργοτέλη.Τα ίδια ήταν και στην πρώτη της ομάδας.Βασικά εκεί ήταν ακόμα λιγότεροι.Αυτά δεν μου τα είπαν άλλοι.Τα είδα με τα ματάκια μου.Ουκ ολίγες ευκαιρίες.

Επίσης όποιος έχει αποδείξεις για κάτι άλλο,όχι εδώ μέσα.Ας πάει στον εισαγγελέα να τις καταθέσει.

Που ακριβώς να έρθει ???? Που είσαστε ακριβώς ????? Πες στον κ. Χριστοβασίλη να περιμένει !!!!
Όσο για το άλλο με τον εισαγγελέα, δεν τιμά κανέναν να το προβάλει σαν επιχείρημα. Είναι ότι πιο αστείο υπάρχει ως επιχείρημα που θέλει να αντικρούσει μια άποψη
Ο καθένας βλέπει διαφορετικά τα πράγματα. Η οπτική του καθενός εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Αν αναρωτηθώ κι εγώ με την σειρά μου αν έχεις αποδείξεις ότι δεν συμβαίνει κάτι το μεμπτό, τι αλήθεια θα μου παρουσίαζες ?

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 22:41 »

Που ακριβώς να έρθει ???? Που είσαστε ακριβώς ????? Πες στον κ. Χριστοβασίλη να περιμένει !!!!
Όσο για το άλλο με τον εισαγγελέα, δεν τιμά κανέναν να το προβάλει σαν επιχείρημα. Είναι ότι πιο αστείο υπάρχει ως επιχείρημα που θέλει να αντικρούσει μια άποψη
Ο καθένας βλέπει διαφορετικά τα πράγματα. Η οπτική του καθενός εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Αν αναρωτηθώ κι εγώ με την σειρά μου αν έχεις αποδείξεις ότι δεν συμβαίνει κάτι το μεμπτό, τι αλήθεια θα μου παρουσίαζες ?

Αποδείξεις καταθέτεις για να υποστηρίξεις την αθωότητα σου και όχι την ενοχή σου. Θα χάσουμε και τη λογική μας.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 22:46 »

Σε πολλά μέρη μπορεί να έρθει.Στο γήπεδο,στην προπόνηση.Έξω από το γήπεδο.Εκεί σε δυσκολεύει εσένα;Το που;Από τον καναπέ να πείτε και τέλος;;;

Δεν με τιμά που λέω για τον εισαγγελέα;Είναι αστείο να παρέμβει η δικαιοσύνη σε κάτι παράνομο;Το διαβάσαμε και αυτό.Επίσης αυτός που ισχυρίζεται κάτι και έχει θετικό πρόσημο καλείται να το αποδείξει.Έτσι πάει το πράγμα.Αν πάμε οι δυο μας σε δικαστήριο και εσύ λες ότι είναι στημένο και εγώ λέω ότι δεν είναι στημένο,εσύ θα πρέπει να αποδείξεις την κατηγορία.Όχι εγώ.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 22:46 »

Αποδείξεις καταθέτεις για να υποστηρίξεις την αθωότητα σου και όχι την ενοχή σου. Θα χάσουμε και τη λογική μας.

Ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα στην περίπτωσή μας για να δούμε ποιος πρέπει να αποδείξει τι ??????
Η αλήθεια η δική σου ή η αλήθεια η δική μου ?

Και δεν μου είπες που είσαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 22:48 »
Ρε πατε καλα μονο οι αλλες ομάδες είναι που δίνουν παιχνιδια που στήνονται, οχι η δικη μας. Πάντα οι άλλοι..  Εμεις απλα ειχαμε την ατυχία ν παιξουμε με τις πρωταθλήτριες ευρωπης βεροια ηρακλη ... Το κακο ειναι οτι κάποιοι ειναι τόσο πορωμενοι που δεν μπορουν ή δεν θελουν ν δουν την αληθεια. Αλλα αντε ν κανουμε οτι εμεις Είμαστε οι 8μηνητες οπαδοι που θελουμε το κακο της ομάδας..το οτι απο εδω κ περα για χρόνια πολλα θ ακουτε για τον πας που εχασε 2 παιχνιδια απο αυτες τις ομαδες κ θ μεινει στην μνημη ολων σαν βρωμικα παιχνιδια , δεν σας ενοχλει; Κ ψεματα ν ειναι αυτο που μενει ειναι παντα το αρνητικο κ εμεις τους δώσαμε στο πιάτο.. Αλλα ειπαμε εμεις ειμαστε οι κακοι οπαδοι κ μονο οι 2 αποπανω ειναι οι καλοί...Και φυσικά οταν δεν μπορούμε πεταμε ενα ..στον. Εισαγγελέα κ τελειώσαμε.. Πρεπει ν ειχες σαν πρότυπο την τζενη..του κυρ εισαγγελεα, εσυ , αλλιως δεν εξηγείται..
Άλλος από εδώ.Να καταργήσουμε μήπως και την δικαιοσύνη;Να πάρουμε τα όπλα;Είστε σοβαροί;Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...
Τίποτα δεν είναι τυχαίο...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 22:51 »
pasgiannina 1967,

Εγώ δεν έγραψα ότι είμαστε κάπου! Είδες να το γράφω κάπου; Για κα΄νε  μου την παράθεση που το έγραψα.

Αλλός σε ρωτάει σε άλλον απαντάς.

Και σου ξαναλέω: Αποδείξεις απαιτούνται για να υποστηρίξεις την αθώοοτητα του και όχι την ενοχή σου. Δεν χρειάζεται να είσαι δικηγόρος για να το καταλάβεις.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 22:54 »
Θα γραψω αυτο που είπε ένας φίλαθλος βγαίνοντας απο το γήπεδο:

"Ποτέ δεν περίμενα η ομάδα μου να ανήκει στην παράγκα"

Η παράγκα των βόρειων βέβαια θα συμπληρώσω ....