Δε θέλω να γίνω κακός διοτι πάνω απ'ολα κοιτάζω το καλο της ομάδας μας, αλλα όταν λεμε οτι ο ΠΑΣ ειναι ομαδα του Πετρακη , ειναι και στις καλές , αλλα και στις κάκιστες εμφανίσεις οπως τις δυο τελευταίες και όχι μονο.Και ρωτώ εγώ τώρα , που ειναι ο προπονητής, η ψυχολογική ντόπα στους παιχτες μας, και η ενθάρρυνση μέσα στο γήπεδο; Ειναι εμφανίσεις αυτές αντάξιες , ομάδας η οποία υποτίθεται οτι κάνει βήματα μπροςτα;;; Δε νομίζω..; Εγω βλέπω μια τελειως λανθασμένη νοοτροπία και μια ομαδα η οποία έχει χάσει τη μπάλα και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το φέρνει ο Πετρακης , μου μένει άπραγος , χωρίς καμμία παρέμβαση και επιμένοντας με τους ίδιους παιχτες και με το ίδιο σχήμα... Αφού δεν εχεις τιποτα να χάσεις, στη τελική, γιατι δε βάζεις και άλλους παιχτες να παίξουνε δίνοντας τους και κίνητρο να δούμε και τι μπορούνε να κάνουνε πραγματικά μέσα στο γήπεδο. Οςο για τον Βιδαλ ο οποίος λίγο έλειψε να γύρισει το παιχνιδι με την είσοδο του, το εχω πει και θα το ξαναπώ , ειναι ενα απο τα πιο τρανταχτα παράδειγματα απο τα λάθη που έχει κάνει φετος , με την μη επαρκή χρησιμοποίηση του και κυρίως την έλλειψη εμπιστοσύνης που έχει δείξει στο πρόσωπο αυτού του μικρού "μάγου". Διοτι πρόκειται πραγματικά για ποδοσφαιρική ευφυΐα και πολυτέλεια για τα ελληνικά δεδομένα, αλλα δυςτυχως οπως βλέπω , αν συνεχιστεί ετσι , θα χαθεί μια μεγάλη ευκαιρία για τον σύλλογο μας. Τλσπ οπως και να'χει βλέπω εναν Πετρακη να έχει φθάσει στο μέγιστο για τον ίδιο όσον αφορά το τι μπορούσε να προσφέρει στην ομαδα και προσωπική μου γνώμη, καλο θα ήταν να το ξανασκεφτεί καλα ο ίδιος για το αν πρεπει να συνεχίσει στην ομαδα, οπως και η διοίκηση απο τη μεριά της.