Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής  (Αναγνώστηκε 23865 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής
« Απάντηση #125 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 22:55 »
pasgiannina 1967,

Εγώ δεν έγραψα ότι είμαστε κάπου! Είδες να το γράφω κάπου; Για κα΄νε  μου την παράθεση που το έγραψα.

Αλλός σε ρωτάει σε άλλον απαντάς.

Και σου ξαναλέω: Αποδείξεις απαιτούνται για να υποστηρίξεις την αθώοοτητα του και όχι την ενοχή σου. Δεν χρειάζεται να είσαι δικηγόρος για να το καταλάβεις.

Ζητώ συγνώμη, λάθος παράθεση. Η απαντήσεις μου πηγαιναν στον φίλο fon7.

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 22:59 »
Ρε πατε καλα μονο οι αλλες ομάδες είναι που δίνουν παιχνιδια που στήνονται, οχι η δικη μας. Πάντα οι άλλοι..  Εμεις απλα ειχαμε την ατυχία ν παιξουμε με τις πρωταθλήτριες ευρωπης βεροια ηρακλη ... Το κακο ειναι οτι κάποιοι ειναι τόσο πορωμενοι που δεν μπορουν ή δεν θελουν ν δουν την αληθεια. Αλλα αντε ν κανουμε οτι εμεις Είμαστε οι 8μηνητες οπαδοι που θελουμε το κακο της ομάδας..το οτι απο εδω κ περα για χρόνια πολλα θ ακουτε για τον πας που εχασε 2 παιχνιδια απο αυτες τις ομαδες κ θ μεινει στην μνημη ολων σαν βρωμικα παιχνιδια , δεν σας ενοχλει; Κ ψεματα ν ειναι αυτο που μενει ειναι παντα το αρνητικο κ εμεις τους δώσαμε στο πιάτο.. Αλλα ειπαμε εμεις ειμαστε οι κακοι οπαδοι κ μονο οι 2 αποπανω ειναι οι καλοί...Και φυσικά οταν δεν μπορούμε πεταμε ενα ..στον. Εισαγγελέα κ τελειώσαμε.. Πρεπει ν ειχες σαν πρότυπο την τζενη..του κυρ εισαγγελεα, εσυ , αλλιως δεν εξηγείται..
Άλλος από εδώ.Να καταργήσουμε μήπως και την δικαιοσύνη;Να πάρουμε τα όπλα;Είστε σοβαροί;Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...
Τίποτα δεν είναι τυχαίο...
  Φαίνεται οτι αλλα διαβάζεις κ αλλά καταλαβαίνεις.. Εγω ειρωνεύομαι την απαντηση σου... Για το να παμε στον εισαγγελέα... Ξερεις ποσο χαζο ακούγεται αυτο σε ενα οπαδικο φόρουμ;  Τωρα τα ο όπλα κ τα αλλα που λες..τι να πω η φαντασια σου ειναι τρομερή

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 23:02 »
Ρε πατε καλα μονο οι αλλες ομάδες είναι που δίνουν παιχνιδια που στήνονται, οχι η δικη μας. Πάντα οι άλλοι..  Εμεις απλα ειχαμε την ατυχία ν παιξουμε με τις πρωταθλήτριες ευρωπης βεροια ηρακλη ... Το κακο ειναι οτι κάποιοι ειναι τόσο πορωμενοι που δεν μπορουν ή δεν θελουν ν δουν την αληθεια. Αλλα αντε ν κανουμε οτι εμεις Είμαστε οι 8μηνητες οπαδοι που θελουμε το κακο της ομάδας..το οτι απο εδω κ περα για χρόνια πολλα θ ακουτε για τον πας που εχασε 2 παιχνιδια απο αυτες τις ομαδες κ θ μεινει στην μνημη ολων σαν βρωμικα παιχνιδια , δεν σας ενοχλει; Κ ψεματα ν ειναι αυτο που μενει ειναι παντα το αρνητικο κ εμεις τους δώσαμε στο πιάτο.. Αλλα ειπαμε εμεις ειμαστε οι κακοι οπαδοι κ μονο οι 2 αποπανω ειναι οι καλοί...Και φυσικά οταν δεν μπορούμε πεταμε ενα ..στον. Εισαγγελέα κ τελειώσαμε.. Πρεπει ν ειχες σαν πρότυπο την τζενη..του κυρ εισαγγελεα, εσυ , αλλιως δεν εξηγείται..
Άλλος από εδώ.Να καταργήσουμε μήπως και την δικαιοσύνη;Να πάρουμε τα όπλα;Είστε σοβαροί;Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...
  Φαίνεται οτι αλλα διαβάζεις κ αλλά καταλαβαίνεις.. Εγω ειρωνεύομαι την απαντηση σου... Για το να παμε στον εισαγγελέα... Ξερεις ποσο χαζο ακούγεται αυτο σε ενα οπαδικο φόρουμ;  Τωρα τα ο όπλα κ τα αλλα που λες..τι να πω η φαντασια σου ειναι τρομερή
Επειδή είσαι σε οπαδικό φόρουμ τι σημαίνει αυτό;Οπουδήποτε και αν είσαι ισχύει αυτό το πράγμα.Σου αρέσει δεν σου αρέσει,έτσι είναι.Νομίζεις ότι γράφοντας ανώνυμα σε ένα φόρουμ μπορείς να ξεφύγεις;Δεν σε πιάνει ο νόμος;Για πήγαινε ρώτα καλύτερα.
Κατά τα άλλα η ειρωνείες σου είναι για τα μπάζα.Χωρίς νόημα.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 23:09 »
Εγω το εχω απορια πραγματικα και με ολο το σεβασμο στον κοσμακη που ξοδευει τα λεφτα του
Ποιος εδωσε σημερα 15 ευρω να παει να δει αυτο το παιχνιδι και για ποιο λογο?
Οπως και τα 20 ευρω που θα κανει το εισιτηριο στον αγωνα με την αεκ
Ειλικρινα δεν μπορω να το κατανοησω με τιποτα

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 23:10 »
Επειδή είσαι σε οπαδικό φόρουμ τι σημαίνει αυτό;Οπουδήποτε και αν είσαι ισχύει αυτό το πράγμα.Σου αρέσει δεν σου αρέσει,έτσι είναι.Νομίζεις ότι γράφοντας ανώνυμα σε ένα φόρουμ μπορείς να ξεφύγεις;Δεν σε πιάνει ο νόμος;Για πήγαινε ρώτα καλύτερα.
Ελπιζω ν μην εισαι απο αυτους που φωναζουν στα γήπεδα για ελευθερία στα αδερφια μας οταν συλλαμβάνουν οπαδους; Γιατι θ ηταν λίγο ειρωνικο...Εαν θελεις το ονομα μου ν μου κανεις αγωγη εσυ κ ο φιλος σου χβ πες μου ν σου το στειλω σε μηνυμα... Και εαν δεν καταλαβαίνεις την ειρωνεία ολων αυτων τοτε τι να πω... Απο δω κ περα θ γραφω οτι μου πεις ν μξν εχω κ τον φόβο της μήνυσης...χαχα ρε ποσο αστείος εισαι

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 23:14 »
Θα γραψω αυτο που είπε ένας φίλαθλος βγαίνοντας απο το γήπεδο:

"Ποτέ δεν περίμενα η ομάδα μου να ανήκει στην παράγκα"

Η παράγκα των βόρειων βέβαια θα συμπληρώσω ....

Εννοεί και τους Σκανδιναβούς ? :P 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 23:15 »
Εγω το εχω απορια πραγματικα και με ολο το σεβασμο στον κοσμακη που ξοδευει τα λεφτα του
Ποιος εδωσε σημερα 15 ευρω να παει να δει αυτο το παιχνιδι και για ποιο λογο?
Ειλικρινα δεν μπορω να το κατανοησω με τιποτα

:pas: :pashat: :joker:

€10 είχε σήμερα, γενική είσοδο.
Δεν συγκίνησε πολύ κόσμο πάντως.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 23:16 »
Respect στους οπαδούς του Ηρακλή που ακολούθησαν την ομάδα τους.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 23:17 »
Κούραση οπωσδήποτε και κατανόηση, ναι!
Και όχι αφορισμούς σε παίκτες, προπονητή, διοίκηση (παρά τις περίφημες δηλώσεις...) σαφώς, ως τη λήξη της χρονιάς, ώστε να γίνει επανεκκίνηση υλικού και πλάνου με ηρεμία, σε καλύτερη βάση.

Όμως, η σεζόν οδεύει στο τέλος της, με εμφανίσεις και αποτελέσματα όχι ιδιαιτέρως κολακευτικά για το γόητρο του ΠΑΣ.

Όχι έτσι, Κύριοι!  Το πρωτάθλημα έχει ακόμη 2 αγωνιστικές, μπορείτε και οφείλετε κάτι παραπάνω!
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 23:17 »
Ελπιζω ν μην εισαι απο αυτους που φωναζουν στα γήπεδα για ελευθερία στα αδερφια μας οταν συλλαμβάνουν οπαδους; Γιατι θ ηταν λίγο ειρωνικο...Εαν θελεις το ονομα μου ν μου κανεις αγωγη εσυ κ ο φιλος σου χβ πες μου ν σου το στειλω σε μηνυμα... Και εαν δεν καταλαβαίνεις την ειρωνεία ολων αυτων τοτε τι να πω... Απο δω κ περα θ γραφω οτι μου πεις ν μξν εχω κ τον φόβο της μήνυσης...χαχα ρε ποσο αστείος εισαι
Ένα facepalm δεν φτάνει εδώ πέρα....Διπλό και τριπλό....
Δεν απείλησα κάποιον με εισαγγελέα.Ούτε σου είπα τι να γράψεις.Έχεις ξεφύγει τελείως.
Κατά τα άλλα όποιος φωνάζει για βρωμιές κτλ και θέλει καθαρό πρωτάθλημα τον δρόμο τον ξέρει για τον εισαγγελέα να καταθέσει τις αποδείξεις.Χάρη θα μας κάνει.Ειδικά αν ήταν σοβαρό το κράτος,θα έπρεπε ας πούμε ένας εισαγγελέας να καλέσει τον Κούγια σήμερα.Να αποδείξει τα λεγόμενα του στο δικαστήριο.Βέβαια στο παρελθόν όταν ήρθε η κρίσιμη στιγμή,έλεγε τι καλοί κύριοι είναι όλοι και τι οικογενειάρχες.

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Για να μην βάζω εικόνες.....

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 23:18 »
Kαλησπέρα σε όλους.Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με το εάν ήταν στημένο ή όχι.Δεν θέλω να πιστέψω ότι ήταν.Αλλά πραγματικά τόσο άθλια εικόνα από την ομάδα μας στον δεύτερο γύρο έχω να δω από τα πέτρινα χρόνια που είμασταν ασανσέρ των κατηγοριών.Οι ευθύνες πολλές.Πρώτα και κύρια στον πρόεδρο που άφησε την ομάδα γυμνή από επιλογές.Κατά δεύτερον στον προπονητή που στον δεύτερο γύρο έπεφτε από το ένα λάθος στο άλλο.Τρίτον στους παίκτες που σε πολλά ματς επέδειξαν ωμή αδιαφορία.Ακόμα και σήμερα ο Βιντάλ εξέθεσε τον προπονητή με την απόδοση του σε σύγκριση με άλλους που έκαναν αγγαρεία.Τελειώνοντας να πω.Η ομάδα φέτος το καλοκαίρι έχει όλα τα περιθώρια να δουλέψει σωστά μιας και δεν θα έχει τα Ευρωπαικά ματς.Αλλά προσοχή.Χρειάζεται σημαντική ενίσχυση για να είναι ανταγωνιστική.Αν μείνουμε πάλι με λιγοστές επιλογές του χρόνου τέτοιο καιρό τα ίδια θα λέμε.

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 23:22 »
Κάποιοι εδώ απόψε δεν ξέρω τι προσπαθείτε να κάνετε και γιατί να μας πείσετε , αφήστε το , οι τυφλοί είδαν και οι κουφοί άκουσαν . Εδώ δε βγήκε να μιλήσει ο φίλος μας ο crimson .. που πάντα ήταν αισιόδοξος και  καλοπροαίρετος . Μην υποτιμάτε τον κόσμο .

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 23:29 »
Φιλε fon7.

Αν πραγματικές πιστεύεις ότι όλα είναι καλά και άγια επειδή μόνο και μόνο δεν έχει κάποιος αποδείξεις για το αντίθετο που θα τις πάει στον εισαγγελέα τότε τι να πω...!!!!!

Πριν απ όλα, αυτό που ισχυρίζεσαι δεν τιμά την νοημοσύνη την δική σου κυρίως.

Από εκεί και πέρα ο καθένας ξέρει τι βλέπει και τι γίνεται γύρω του.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 23:30 »
Σωτήρη,

- Να πάρουμε τα πράγματα ψύχραιμα.
- Νομίζεις ότι είναι ευχάριστο και επιθυμητό για εμάς ως διαχειριστές να ερχόμαστε σε σύγκρουση μαζί σας; Η μήπως είναι για εσάς; Αλλά δυστυχώς έχουμε κάποιον ρόλο εδώ μέσα. Ο καθένας τον εκτελεί όπως νιώθει και όπως καταλαβαίνει. Αν δεν σου αρέσει ο ΛΑΜΙΑΣ (π.χ.) το κάνεις ζήτημα στους ιδιοκτήτες του φορουμς Αχιλλέα και ΛΟΚΟ για να πράξουν τα δέοντα.
- Να δεχθώ ότι είναι δύσκολο να ασχοληθεί κάποιος νομικά με την ισχύ αυτώ που γράφονται. Δεν είναι όμως απίθανο και αδύνατο. Ειδικά για ένα φόρουμ που έχει στοχοποιηθεί κατά το παρελθόν για τα αντιολιτευτικά του γραφόμενα. Ο Αρχιεπίσκοπος εκτύπωνε τις σελίδες και τις πηγαίνε στον ΧΒ, να δείξει πόσο "κακοί" είμαστε. Ο ΧΒ δεν είναι σαν Κοντοπούτανο να απείλει νομικά. Αλλά ο φόβος πάντα υπάρχει.
- Δεν σου απαγόρευσε κανείς να έχεις άποψη. Δεν σου απάγορευσε να κάνεις κριτική. Αλλά ρε Σωτηρή λίγο αυτοσυγκράτηση θέλει από όλους μας και λίγο δεύτερη σκέψη γιατί οι καιροί είναι πονηροί. Λίγο να τιθασεύσουμε το μέσα μας. Δεν θέλουμε όπως σου εξήγησα να τσακώνομαστε μαζί σου, αλλά σκέψου λίγο και από την άλλη πλευρά. Μπορεί κάποια πράγματα που δικαιολογημένα δεν ξέρεις να εξηγούν τα παραπάνω.
- Τα υπόλοιπα πέρι ΧΒ είναι αστεία. Σε ένα φορουμ που έχει δεχθεί τόσο πόλεμο από τις εκάστοτε διοικήσεις της ομάδας.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 23:39 »
Μπορεί η χρονιά να κλείνει με μια πικρή γεύση, πιστεύω όμως πολύ στην ομάδα, τον προπονητή και τον ΧΒ. Σήμερα το δεύτερο ημίχρονο είδα και δε διαπίστωσα η ομάδα να μην προσπάθησε.
Απαράδεκτος, κρίμα για την ιστορική ΑΕΛ αλλά εύχομαι να πέσει

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 23:41 »
Λαμια φανς. Εγω απλα απαντησα στον φον οταν μου ειπε εαν εχουμε στοιχεία ν παω εισαγγελέα. Κ απο μονο του χωρις εξηγησει καταλαβαινεις πως ακούγετε αυτο απο εναν οπαδο...Σωστα αυτα που γραφεις τα ξερω τ εχω ζησει μαλιστα σε γηπεδο ειχα τσακωθει μ τον κοντο που του ειχα πει οτι αρχισε τις πουστιες..Εγω δεν ανεφερα πουθενα για στησιμο αλλα ειπα το αυτονοητο οτι 2 αγωνιστικες ηταν σαν ν παιζαμε μ υπερομαδες.. Αυτο δεν μπορει κανεις ν το αρνηθεί, το οτι δηλαδη 2 αγωνιστικες ηταν περιεργες... Κ ν θες δεν μπορεις ν το αρνηθεις λόγω αποτελεσματος. Σέβομαι ρον χωρο σας, ειναι δικο σας εσεις τον στησατε, εσεις τον διατηρηται εσεις χρεώνεστε, αλλα δεν μπορω ν ακουω καποιους οτι οτι ειδαμε σε 2 μ 3 αγωνες ειναι φυσιολογικα...Ευχαριστώ για τον χώρο που μ δωσατε. Καλο βραδυ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Κυρ 09 Απρ 2017 23:41 »
Φιλε fon7.

Αν πραγματικές πιστεύεις ότι όλα είναι καλά και άγια επειδή μόνο και μόνο δεν έχει κάποιος αποδείξεις για το αντίθετο που θα τις πάει στον εισαγγελέα τότε τι να πω...!!!!!

Πριν απ όλα, αυτό που ισχυρίζεσαι δεν τιμά την νοημοσύνη την δική σου κυρίως.

Από εκεί και πέρα ο καθένας ξέρει τι βλέπει και τι γίνεται γύρω του.
Εγώ βλέπω πολλούς να λένε το μακρύ και το κοντό τους έτσι στον αέρα.Ε ναι διαφωνώ με αυτό το πράγμα.Μηδενίζουν τα πάντα.Αυτό άραγε τους τιμά;
Εγώ προκάλεσα όποιος έχει στοιχεία να πάει να τα καταθέσει στον εισαγγελέα.Να αρχίσουμε να κατηγορούμε δημόσια και να κατακρίνουμε;Ναι να κάνουμε κριτική αλλά όχι να τα ισοπεδώνουμε όλα.Να υπάρχει και ένα μέτρο μέσα μας.Ναι μπορεί να υπάρχει βρωμιά στο ποδόσφαιρο.Όμως το τόσο το κάνουμε τόοοοοοοοοσοοοοοοο.Μέτρο και όχι ισοπέδωση.Το τονίζω αυτό το τελευταίο.
Το άλλο που είπα,όποιος έχει παράπονα από τον Χβ ας πάει να τα πει στον ίδιο.Στο παρελθόν υπήρξαν ευκαιρίες.Δεν ήρθε κανένας.Εδώ μέσα όμως όλοι γκρίνιαζαν.Όταν κάτι δεν σου αρέσει,προσπαθείς να το αλλάξεις.Δεν είναι μόνο το εδώ μέσα ή γενικά το ίντερνετ.

Αποσυνδεδεμένος Pagouras2

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Δευ 10 Απρ 2017 00:04 »
Δε θέλω να γίνω κακός διοτι πάνω απ'ολα κοιτάζω το καλο της ομάδας μας, αλλα όταν λεμε οτι ο ΠΑΣ ειναι ομαδα του Πετρακη , ειναι και στις καλές , αλλα και στις κάκιστες εμφανίσεις οπως τις δυο τελευταίες και όχι μονο.Και ρωτώ εγώ τώρα , που ειναι ο προπονητής, η ψυχολογική ντόπα στους παιχτες μας, και η ενθάρρυνση μέσα στο γήπεδο; Ειναι εμφανίσεις αυτές αντάξιες , ομάδας η οποία υποτίθεται οτι κάνει βήματα μπροςτα;;; Δε νομίζω..; Εγω βλέπω μια τελειως λανθασμένη νοοτροπία και μια ομαδα η οποία έχει χάσει τη μπάλα και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το φέρνει ο Πετρακης , μου μένει άπραγος , χωρίς καμμία παρέμβαση και επιμένοντας με τους ίδιους παιχτες και με το ίδιο σχήμα... Αφού δεν εχεις τιποτα να χάσεις, στη τελική, γιατι δε βάζεις και άλλους παιχτες να παίξουνε δίνοντας τους και κίνητρο να δούμε και τι μπορούνε να κάνουνε πραγματικά μέσα στο γήπεδο. Οςο για τον Βιδαλ ο οποίος λίγο έλειψε να γύρισει το παιχνιδι με την είσοδο του, το εχω πει και θα το ξαναπώ , ειναι ενα απο τα πιο τρανταχτα παράδειγματα απο τα λάθη που έχει κάνει φετος , με την μη επαρκή χρησιμοποίηση του και κυρίως την έλλειψη εμπιστοσύνης που έχει δείξει στο πρόσωπο αυτού του μικρού "μάγου". Διοτι πρόκειται πραγματικά για ποδοσφαιρική ευφυΐα και πολυτέλεια για τα ελληνικά δεδομένα, αλλα δυςτυχως οπως βλέπω , αν συνεχιστεί ετσι , θα χαθεί μια μεγάλη ευκαιρία για τον σύλλογο μας. Τλσπ οπως και να'χει βλέπω εναν Πετρακη να έχει φθάσει στο μέγιστο για τον ίδιο όσον αφορά το τι μπορούσε να προσφέρει στην ομαδα και προσωπική μου γνώμη, καλο θα ήταν να το ξανασκεφτεί καλα ο ίδιος για το αν πρεπει να συνεχίσει στην ομαδα, οπως και η διοίκηση απο τη μεριά της.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Δευ 10 Απρ 2017 00:06 »
Σέβομαι ρον χωρο σας, ειναι δικο σας εσεις τον στησατε, εσεις τον διατηρηται εσεις χρεώνεστε, αλλα δεν μπορω ν ακουω καποιους οτι οτι ειδαμε σε 2 μ 3 αγωνες ειναι φυσιολογικα...

Το φόρουμ δεν ανήκει στους διαχειριστές.
Ανήκει στους οπαδούς του ΠΑΣ.
Ανήκει και σε εσένα.
Όλοι μαζί χτίσαμε αυτό που σήμερα είναι το pas.gr

Κάποιοι έχουμε​ επιφορτιστεί με το να ελέγχουμε τι γράφεται, αλλά αυτό δεν μας καθιστά ιδιοκτήτες ούτε παραχωρησιούχους του χώρου .
Άρα το ευχαριστώ για το χώρο είναι περιττό.

Κάθε μέλος όπως και κάθε οπαδός έχει δικαίωμα να γράφει την άποψή του για την ομάδα.
 Κόσμια και χωρίς ποινικά κολάσιμο τρόπο.
Δεν υπάρχει προϋπόθεση να συμφωνεί η άποψη του με τους διαχειριστές του φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Δευ 10 Απρ 2017 00:08 »
Ξεφεύγετε πολλοί και λέτε πολλά...λίγα είναι τα καλά.
Το παιχνίδι δείχνει να ήταν ευγενική παραχώρηση του ΠΑΣ στη φιλική ΠΑΕ Ηρακλής, όχι με τη λογική ότι πήραμε κάποια χιλιαρικάκια μετρητά για να κάνουμε τις πουτάνες, αλλά στη βάση της μελλοντικής αλληλεγγύης. Οι παίχτες (ειδικά οι ξένοι) έδειξαν κάποιον υποτυπώδη ζήλο, αλλά δεν ήταν αρκετός για να κάμψει τις γριές που ήρθαν για νίκη και μόνο. Οι κάποιες καλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, ήταν ότι εμείς θα σας ζορίσουμε μέχρι ένα βαθμό...αλλά από εκεί και πέρα εσείς θα βγάλετε το φίδι από την τρύπα.
Τώρα τους εισαγγελείς και τα υπόλοιπα δικηγορίστικα τα θεωρώ εντελώς μαλακίες.
Ο μόνος υπόλογος για όλα αυτά είναι ο Χοντρός με τις ακατανόητες δηλώσεις πριν λίγο καιρό. Ήταν σαν να έλεγε προς πάντα ενδιαφερόμενο, ζήτησέ μου βοήθεια κι εγώ θα σου ζητήσω εκδούλευση μελλοντικά. Θα δούμε του χρόνου αν ισχύουν αυτά. Η Βέροια και τα Σουβλάκια που "βοηθήσαμε" να αναπνεύσουν προσωρινά, πάνε ιλιγγιωδώς για φούντο, οπότε πάει η στράφι η δουλειά. Ο Ηρακλής αν μείνει, μπορεί να μας κάνει μία ευγενική αντιχορηγία του χρόνου. Οι παίχτες δεν έκαναν κάτι άλλο, από το να μεταφράσουν αυτές τις κουβέντες, ως "ξεκινήστε διακοπές, κάντε αποφόρτιση και ετοιμαστείτε για του χρόνου". Δεν τους καταλογίζω ευθύνη προσωπικά...

Αυτή είναι η δική μου άποψη.
Κατά τα άλλα συγκρατηθείτε κάποιοι, είστε προεδρικότεροι του προέδρου...δεν χρειάζεται τόσος ζήλος υπεράσπισης, τα είδαμε τα χαϊρια του Χοντρού.
Καλό είναι να υπάρχει δράση και αντίδραση, αλλά μην πυροβολείτε τους "άλλους"...ΠΑΣολέδες είναι και αυτοί.
Είναι πολύ χρήσιμη η παρουσία των "άλλων" ΠΑΣολέδων (μες στους οποίους κι εγώ), για διαφορετικά θα κοιμόμαστε εδώ μέσα.

Ηρεμήστε όλοι...άντε ΜΠΡΑΒΟ!!!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Δευ 10 Απρ 2017 00:08 »
Βλέποντας, τον βαθμολογικό πίνακα
αυτό που με ενοχλεί από την φετινή χρονιά
κι αυτό γιατί τα νούμερα έχουν σημασία, είναι πως μάλλον
δεν θα ξεπεράσουμε τους 40 βαθμούς, όπως κάναμε τα προηγούμενες τέσσερις χρονιές.

Μικρό το κακό, δεν λέω..

Από εκεί και ύστερα, στο ποδόσφαιρο
πάντα έχει σημασία το κίνητρο. Το βλέπουμε να επαναλαμβάνεται διαρκώς.

Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι, με σημαντικότερο παράγοντα θα έλεγα την προσωπική επαφή
ακόμη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κάποια πράγματα είναι και ανθρώπινα, το έχουν πει πολλοί ποδοσφαιριστές, πολλών ομάδων σε πολλές συνεντεύξεις (κυρίως όταν σταματάνε το ποδόσφαιρο) με λίγες λέξεις. Είναι πολύ δύσκολο να μασάς σίδερα όντας βαθμολογικά αδιάφορος κι όταν στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή παίζεται πολλές φορές η επιβίωσή του.

Ασφαλώς, δεν αποκλείεται και κάτι περισσότερο..

Προσωπικά δεν με χαλάει ιδιαιτέρως..
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και πολύ ευχαριστημένος με την φετινή πορεία προπονητή και ποδοσφαιριστών.

Όταν χρειάστηκε, μάσησαν και σίδερα..

Για μας, όπως και για τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας, ακολουθεί μια χρονιά σημαντική
που πρέπει να είμαστε πάνω από 90% έτοιμοι, σε όλα τα επίπεδα..
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 10 Απρ 2017 00:12 από sellos »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Δευ 10 Απρ 2017 00:16 »
Τον Κοροβέση και τον Ζάιρο γιατί τους βάζει να παίζουν... Δανεικοί δεν είναι ή σκοπεύει να τους αγοράσει ο πρόεδρος;
Αφού είπε ότι τελείωσε η χρονιά, τότε γιατί δεν ψήνει κάποιον δικό μας;
Περιμένω με τον γαύρο να βάλει τα 'δεύτερα' να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, και όχι τους δανεικούς.
Αυτό μόνο έχω ως απαίτηση τις επόμενες αγωνιστικές. Όλα τα άλλα είναι λογική απόρροια της παράλογα πρώιμης δήλωσης του προέδρου.
Υ.Γ. πάντως δεν περίμενα να χάσουμε σήμερα. Με τη Βέροια πες ότι έπαιζες εκτός έδρας, αλλά εντός έδρας μας έχουν κάνει πάρτυ ουκ ολίγες ομάδες.
Έχουμε χάσει αυτό που είχαμε παλιά και χάνανε οι ομάδες με το που φτάνανε στο Τέροβο... Πρέπει να το ξαναβρούμε.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Δευ 10 Απρ 2017 00:18 »
Παράθεση
Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

Δημοσίευση: Κυριακή, 09 Απρίλιος 2017 23:14 - Τελ. ανανέωση: Κυριακή, 09 Απρίλιος 2017 23:17

Με έκπληξη και θυμό πληροφορηθήκαμε για μια ακόμα φορά,  μετά το τέλος της 28ηςαγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, τις δυσφημιστικές και προκλητικές  δηλώσεις του κ. Αλέξη Κούγια κατά της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του προέδρους της, κ. Γεώργιου Χριστοβασίλη.

Παρά ταύτα, εμείς από την πλευρά μας δεν πρόκειται να μπούμε σε αντιπαράθεση με την νοοτροπία αυτή του κ. Κούγια. Ούτε όμως  πρόκειται να ανεχθούμε τέτοιου είδους άδικες και απρόκλητες κατηγορίες και συκοφαντίες εναντίον μας και γι' αυτό δηλώνουμε  ότι θα απαντήσουμε στον κ. Κούγια δια της νομικής οδού και μόνο, επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας, προκειμένου να προασπίσουμε τα συμφέροντα μας.

από ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Δευ 10 Απρ 2017 00:26 »
Οσο καλα ξεκινησε αυτη η χρονια
τοσο σκατα τελειωνει

να περασουν και οι τελευταιες (&**&μενες ) αγωνιστικες
να γινει ενα μεγαλο ξεκαθαρισμα στην ομαδα
και απο του χρονου παμε γι αλλα...

υγ. ηρεμηστε.....

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #149 στις: Δευ 10 Απρ 2017 00:43 »
Το http://aelole.gr σας παρουσιάζει. Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, στην συνέντευξη Τύπου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ατρόμητου με την ΑΕΛ.

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.