Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής  (Αναγνώστηκε 23857 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής
« Απάντηση #200 στις: Τρι 11 Απρ 2017 12:54 »
Σε τι πιστευεις ρε φιλε οτι αμα ηταν ο Χριστοπουλος θα ειχαμε διαφορετικο εργο τις τελευταιες αγωνιστικες με ΛεβαδιοβεροιοΗρακληδες απο οτι τωρα με Πετρακη?

Ειπσμε καλη η κριτικη αλλα να εχει και βασεις ρε παιδια με επιχειρηματολογια και οχι κρινοντας το τι εχει γινει τις τελευταιες αγωνιστικες γιατι ειμαι σιγουρος πως ο τελευταιος που εχει ευθυνη ειναι ο προπονητης
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Τρι 11 Απρ 2017 13:18 »
1. Δεν σώσαμε την Δράμα. Την Καστοριά σώσαμε (προ 8ετίας περίπου).

2. Ο Πρόεδρος, για λόγους που αυτός γνωρίζει, έριξε λευκή πετσέτα μετά το ματς με την ΑΕΛ (όχι με τον ΑΠΟΛ).

3. Ο Πρόεδρος, εδώ και 5 χρόνια, από όταν έπαθε και έμαθε,
έχει δηλώσει ότι είδωλό του είναι ο Πανόπουλος και ομάδα-μοντέλο η Ξάνθη.
Κάνει τα κουμάντα του για να γίνει και ο ΠΑΣ κάτι σαν την Ξάνθη.
Δηλαδή τι;
Ένα κλαμπ με 30 χρόνια παρουσία στην πρώτη κατηγορία αδιαλείπτως, με συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά ματς, με χρονιές αδιάφορες, αλλά και συναρπαστικές, με συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου, με 400 άτομα συγγενείς και φίλους στις εξέδρες, με παικταράδες κατά καιρούς, οι οποίοι πήραν μεταγραφές με τρελά ποσά, με εγκαταστάσεις αξιοζήλευτες κλπ κλπ. Ένα κλαμπ κερδοφόρο.
Αυτό είναι το πλάνο, είτε αρέσει, είτε όχι.

4. Έγραψα ξανά μετά το φιλικό ματς της Βέροιας, ότι είναι πρωτόγνωρο να μην έχουμε στόχο μέχρι το τέλος. Να μην υπάρχει αγωνία.
Εξ ου και οι αντιδράσεις.
Κάποιοι κάνουν την τρίχα, τριχιά βέβαια, ίσως και για προσωπικούς λόγους.
Αν οι υπόλοιποι δίνουμε σημασία σε ακραίες τοποθετήσεις, απλώς συντηρούμε τις υπερβολές τους.

5. Αδιάφορα ματς στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έχουν καταγραφεί ουκ ολίγα. Ακόμα και σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων.
Δεν σπιλώθηκε κανένα εθνόσημο με ένα βολικό Χ, ή μια αδιάφορη ήττα.

:mono:

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #202 στις: Τρι 11 Απρ 2017 13:24 »
Δεν σώσαμε την Δράμα. Την Καστοριά σώσαμε (προ 8ετίας περίπου).
Σωστά, δεν αλλάζει προς την ουσία κάτι, αλλά προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας.
Θμάμαι εκείνον τον ξερακιανό προπονητή της Καστοριάς μετά το παιχνίδι, να δίνει το χέρι και να λέει "Σας ευχαριστούμε", σε όποιον συναντούσε έξω από το γήπεδο και φορούσε μπλε-άσπρα.

Αποσυνδεδεμένος stefpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Τρι 11 Απρ 2017 13:38 »

3. Ο Πρόεδρος, εδώ και 5 χρόνια, από όταν έπαθε και έμαθε,
έχει δηλώσει ότι είδωλό του είναι ο Πανόπουλος και ομάδα-μοντέλο η Ξάνθη.
Κάνει τα κουμάντα του για να γίνει και ο ΠΑΣ κάτι σαν την Ξάνθη.
Δηλαδή τι;
Ένα κλαμπ με 30 χρόνια παρουσία στην πρώτη κατηγορία αδιαλείπτως, με συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά ματς, με χρονιές αδιάφορες, αλλά και συναρπαστικές, με συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου, με 400 άτομα συγγενείς και φίλους στις εξέδρες, με παικταράδες κατά καιρούς, οι οποίοι πήραν μεταγραφές με τρελά ποσά, με εγκαταστάσεις αξιοζήλευτες κλπ κλπ. Ένα κλαμπ κερδοφόρο.
Αυτό είναι το πλάνο, είτε αρέσει, είτε όχι.

:mono:

Η μόνη διαφορά του Χριστοβασίλη με τον Πανόπουλο είναι ότι ο δικός μας δεν σπάει φράγκο για αξιοζήλευτες εγκαταστάσεις...
Ούτε ένα βοιδολίβαδο δεν έχει αγοράσει ακόμα για να κατασκευάσει ένα προπονητικό...
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Τρι 11 Απρ 2017 14:01 »
Ούτε καίει το Πανηπειρωτικό και μετά ζητάει από το κράτος να το φτιάξει!!!

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Τρι 11 Απρ 2017 14:07 »
Κι ο Πανόπουλος μετά την 15ετία έφτιαξε ό,τι έφτιαξε...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Τρι 11 Απρ 2017 14:18 »
Σεπτεμβρίου 11, 2009 στις 1:10 μμ
xBerliner

«Εφ’ όσον έγινε η αρχή, θα ισχύσουν και γι’ άλλους, τα ευεργετήματα. Όπως λ.χ. της «Ξάνθης», που από το πουθενά, απόκτησε γήπεδο στα «Πηγάδια»;»
Επειδή τυχαίνει τα γνωρίζω τα πράγματα, το γήπεδο-αθλητικό κέντρο-ξενοδοχειακή εγκατάσταση δεν έγινε από το πουθενά.
Το οικόπεδο αγοράστηκε από τον ιδιοκτήτη (βοήθησε και το γεγονός ότι βρίσκεται σε ψιλοχάλια περιοχή και ήταν φθηνό). Τα έξοδα αγοράς και μέρους των χρημάτων για την κατασκευή του γηπέδου προέρχονται από τα πολύ υψηλά τηλεοπτικά συμβόλαια της εποχής εκείνης. Τα υπόλοιπα είναι από επιχορήγηση της επένδυσης (ισχύει για ακριτικές περιοχές, δηλαδή όλη την ανατολική μακεδονία και θράκη) και αν δεν κάνω λάθος μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τον προϋπολογισμό των ολυμπιακών (το αθλητικό κέντρο χρησιμοποιεί κάποια εθνική ελπίδων, και ήταν επίσημο προπονητήριο για τους αγώνες).

Κατασκευή - Ολοκλήρωση 2004

... που ήταν οι Γιαννιώτες το 2004???

Εκ των πραγμάτων, βρίσκει απόλυτο δίκιο και ο κ. Κούγιας με να λέει ότι "δημιούργησε" τον ΠΑΣ της τελευταίας 10ετίας
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Τρι 11 Απρ 2017 14:21 »
Στη Γ Εθνική, με 2 δελτία ποδοσφαιριστών, χωρίς προπονητήριο, γραφεία, πούλμαν, ομάδα.
Ομάδα σφραγίδα με πολύ κόσμο.
Κι ύστερα ήρθε ο Κούγιας...

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Τρι 11 Απρ 2017 15:11 »
Παπαγάλοι είναι όσοι προτρέχουν των γεγονότων...
Η ερμηνεία που δίνεις στη λέξη παπαγάλος είναι πραγματικά εκπληκτική. Νόμιζα ότι σημαίνει αυτός που επαναλαμβάνει τα λόγια που του λένε.....

Ο Γιάννης και ο Γιάνης, μου είναι το ίδιο συμπαθείς από διαφορετικές απόψεις, με τη διαφορά ότι ο Γιάννης δοκιμάστηκε.
Νομίζω ότι και οι δύο δοκιμάστηκαν στον ΠΑΣ. Σαφώς περισσότερο ο Πετράκης αλλά και ο Γιάνης με ένα ν κάτι έκανε....

Αλλά... το να ζητάει κάποιος την παραίτηση του Γιάννη προ 2 τελευταίων και "αδιάφορων" Αγωνιστικών...  το βρίσκω εντελώς αδικαιολόγητο μέχρι άηθες.
Τη ζητάω εδώ και πολλές αγωνιστικές. Δεν περίμενα τις 2 τελευταίες.

Πάντως, αν έπαιζα στον ΠΑΣ θα ήμουν προεδρικός παίκτης... προπονητικός με τίποτε.
Σ΄αυτό με βρίσκεις σύμφωνο αν ο πρόεδρος μπορεί να φέρει καλύτερο προπονητή. Δεν έχω εμμονές να έρθει σώνει και καλά ο Χριστόπουλος. Ούτε αδερφό τον έχω, ούτε κάποιο άλλο συμφέρον έχω. Απλά τον θεωρώ τον καλύτερο Έλληνα προπονητή, που ταιριάζει με το DNA της ομάδας και πιστεύω επιπλέον ότι το μάτι του κόβει πολύ και στο σκάουτιγκ. Οπότε σύμφωνα και με το περιορισμένο μπάτζετ της ομάδας θα βρει και τις πιο κατάλληλες λύσεις για μεταγραφές. Τέλος να πω ότι μου άρεσαν οι δηλώσεις που έκανε όσο ήταν προπονητής της ομάδας μας, δηλαδή ο τρόπος που μιλούσε, η σύνταξη των προτάσεων και το περιεχόμενό τους μου έκαναν πολύ θετική εντύπωση.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Τρι 11 Απρ 2017 15:23 »
Σε τι πιστευεις ρε φιλε οτι αμα ηταν ο Χριστοπουλος θα ειχαμε διαφορετικο εργο τις τελευταιες αγωνιστικες με ΛεβαδιοβεροιοΗρακληδες απο οτι τωρα με Πετρακη?

Προφανώς και το πιστεύω αυτό για να γράφω όλα αυτά.

Ειπσμε καλη η κριτικη αλλα να εχει και βασεις ρε παιδια με επιχειρηματολογια και οχι κρινοντας το τι εχει γινει τις τελευταιες αγωνιστικες γιατι ειμαι σιγουρος πως ο τελευταιος που εχει ευθυνη ειναι ο προπονητης
Ακόμα και τα καλύτερα μαγαζιά όταν δεν πάνε καλά φταίει σίγουρα ο προπονητής. Βλέπε Άρσεναλ:

η νέα τραγική εμφάνιση των Λονδρέζων προκάλεσε την έντονη αντίδραση των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του παιχνιδιού φώναξαν συνθήματα κατά του Αρσέν Βενγκέρ, αλλά και των παικτών!
Το κλίμα είναι τεταμένο στο "στρατόπεδο" των "κανονιέρηδων", με τον Αλσατό τεχνικό να βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών. Το "Wenger Out" ηχεί την ατμόσφαιρα τόσο στα εντός έδρας όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας, κερδίζοντας όλο και περισσότερους... συμμάχους.

Και επιχειρήματα για να φύγει ο Πετράκης έχουν ειπωθεί πολλά. Επιχειρήματα για να μείνει δεν έχω δει ακόμη....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Τρι 11 Απρ 2017 16:01 »
Συγκρίνεις τώρα αγγλικό ποδόσφαιρο με ελληνικό...Θύμισε μου πάντως πόσα χρόνια έχει εκεί ο Βενγκέρ και πόσες αποτυχίες έχει όλα αυτά τα χρόνια.

Όσο για τον Πετράκη.Σε συμμάζεψε την πρώτη χρονιά.Δυο χρονιές βγήκες 6ος.Κατά καιρούς έχεις παίξει καλή μπάλα.Την μια χρονιά δεν είχες χάσει από κανέναν στην κορυφή.Μόνο στο τέλος από βάζελο και αφού είχες χάσει την άδεια.Αλλαγές συστημάτων έχει κάνει,δείγμα του ότι ψάχνεται και δεν μένει σταθερός σε ένα σύστημα.Το 3-5-2 δεν είναι το αγαπημένο του σύστημα ας πούμε,άσχετα αν το εφαρμόζει φέτος στον ΠΑΣ.Η ομάδα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και να χτυπάει πεντάδα.Όλα αυτά τα έχει καταφέρει με περιορισμένο μπάτζετ και μεταγραφές.Επίσης βγάζει παίχτες κα ετοιμάζει και άλλους.

Τώρα αν κάποιος νομίζει ότι τα αδιάφορα ματς είναι θέμα προπονητή η παιχτών στο ελληνικό ποδόσφαιρο τότε πρέπει να είναι βαθιά νυχτωμένος.Γιατί αν ήταν θα διώχναμε αυτούς τους παίχτες και προπονητές και θα βλέπαμε αγώνες ως το τέλος.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Τρι 11 Απρ 2017 16:20 »
Απλά τον θεωρώ τον καλύτερο Έλληνα προπονητή, που ταιριάζει με το DNA της ομάδας και πιστεύω επιπλέον ότι το μάτι του κόβει πολύ και στο σκάουτιγκ. Οπότε σύμφωνα και με το περιορισμένο μπάτζετ της ομάδας θα βρει και τις πιο κατάλληλες λύσεις για μεταγραφές. Τέλος να πω ότι μου άρεσαν οι δηλώσεις που έκανε όσο ήταν προπονητής της ομάδας μας, δηλαδή ο τρόπος που μιλούσε, η σύνταξη των προτάσεων και το περιεχόμενό τους μου έκαναν πολύ θετική εντύπωση.

Υ.Γ.
Παράθεση
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά αποτελεί σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Προφανώς η διοίκηση της ΠΑΕ χρεώνει στον προπονητή την κακή πορεία της ομάδας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με αποκορύφωμα την ήττα της προηγούμενης Δευτέρας από τον Λεβαδειακό στα Περβόλια.

Η απόφαση για την απομάκρυνση Χριστόπουλου ελήφθη χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια του Δ.Σ της ΠΑΕ.

Παράθεση
Μπορεί να άργησε μερικές ώρες, αλλά τελικά ανακοινώθηκε.

Όπως σας είχε ενημερώσει το a-sports.gr, η απόφαση για απομάκρυνση του Γιάννη Χριστόπουλου από τον πάγκο του Λεβαδειακού ήταν ειλημμένη και τελικά επισημοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (7/4).

Ο Έλληνας τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο για την ήττα από τον Ηρακλή που έχει φέρει σε ιδιαίτερα επισφαλή θέση την ομάδα στη μάχη της παραμονής
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 11 Απρ 2017 16:28 από chilly »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Τρι 11 Απρ 2017 16:35 »
Για την γενικότερη εικόνα της ομάδας την κύρια ευθύνη την φέρει η διοίκηση. Φυσικά και υπέπεσε σε λάθη και η τεχνική ηγεσία. Το μεγαλύτερο όμως λάθος του κ. Πετράκη ήταν ότι τσαλάκωσε την αξιοπρέπειά του ανεχόμενος και δεχόμενος τις υποδείξεις της διοίκησης να "ξεκουράσει" την ομάδα επιλεκτικά σε ορισμένα ματς (αρχής γενομένης από το ματς με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο). Προφανώς επέλεξε να μην πάρει το καπελάκι του να φύγει αλλά να υποκύψει στις πιέσεις.
"Ξεκουραστήκαμε" επιλεκτικά κι αυτό καταγράφεται απ όλους εντός και εκτός της οικογένειας του ΠΑΣ.
Μπες (απρόσωπη η προτροπή)  στα παπούτσια ενός άλλου οπαδού (της Λάρισας ας πούμε) και προσπάθησε από εκείνη την θέση να κρίνεις αντικειμενικά την φετινή συμπεριφορά του ΠΑΣ.
Μη τα λέμε πάντα όπως μας συμφέρει !!!!!!!!!!
Δεν περιποιεί τιμή μια τέτοια οπτική θεώρηση των πραγμάτων. Προσβάλει τον αυτοσεβασμό μας και την αυτοεκτίμησή μας. Αυτό βέβαια είναι προσωπική μου άποψη.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Τετ 12 Απρ 2017 10:52 »
Ούτε καίει το Πανηπειρωτικό και μετά ζητάει από το κράτος να το φτιάξει!!!

Tι εννοεις ρε συνταυρε οτι το έκαψε??
Αυτό που γράφεις πρωτη φορά το ακούω...Πότε έγινε? Εγίνε σουσουρό για αυτό?
Και γιατί δε τον κυνηγήσε κάνενας?
Για πες μας κατι παραπάνω γιατί αυτό πράγματι είναι χοντρό θέμα...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Τετ 12 Απρ 2017 11:39 »
Chilly, είσαι επιλεκτικός στο ζήτημα Χριστόπουλος. Δεν σου αρέσει και φαίνεται. Εμένα μου αρέσει και το δείχνω.
Απαριθμείς τις αποτυχημένες πορείες του Γιάνναρου (για εμένα τέτοιος ήταν). Πολύ κακία και δεν νομίζω ότι την αξίζει...
Να κάτσω να σου απαριθμήσω, πόσες φορές απολύθηκε ή παραιτήθηκε ο Ζάννης από ομάδες που προπονούσε; Βρες το μόνος σου...
Δεν μου αρέσει πλέον ο Πετράκης και είναι εμφανές και εύλογο.  Ποιο ήταν το έργο του Πετράκη πριν έρθει στον ΠΑΣ; Nulla!!!

Αν δλδ φύγει ο Ζάννης και κάνει το λάθος ο Φάτμαν και προσλάβει τον Χριστόπουλο, θα γίνει πόλεμος φαντάζομαι...
Ήρθε ο Ζάννης, επιτέλεσε έργο, κάπου φράκαρε η δουλειά, καπούτ...δεν τραβάει άλλο. Ο επόμενος παρακαλώ...
Προσωπικά πιστεύω χάθηκε και η εμπιστοσύνη πολλών στο πρόσωπό του.

Με Ζάννη δεν έχει μέλλον αυτή η ομάδα...έχασε τον έλεγχο των αποδυτηρίων και φάνηκε από την αντίδραση του Βιδάλ και την μη τιμωρία του Λίλα (προφανώς κατόπιν άνωθεν εντολής)... με άλλα λόγια έγινε yesman...

Όφ τόπικ το ξέρω...αλλά δεν πάει άλλο! :(
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Τετ 12 Απρ 2017 11:43 »
Chilly, είσαι επιλεκτικός στο ζήτημα Χριστόπουλος. Δεν σου αρέσει και φαίνεται. Εμένα μου αρέσει και το δείχνω.
Απαριθμείς τις αποτυχημένες πορείες του Γιάνναρου (για εμένα τέτοιος ήταν). Πολύ κακία και δεν νομίζω ότι την αξίζει...
Να κάτσω να σου απαριθμήσω, πόσες φορές απολύθηκε ή παραιτήθηκε ο Ζάννης από ομάδες που προπονούσε; Βρες το μόνος σου...
Δεν μου αρέσει πλέον ο Πετράκης και είναι εμφανές και εύλογο.  Ποιο ήταν το έργο του Πετράκη πριν έρθει στον ΠΑΣ; Nulla!!!

Αν δλδ φύγει ο Ζάννης και κάνει το λάθος ο Φάτμαν και προσλάβει τον Χριστόπουλο, θα γίνει πόλεμος φαντάζομαι...
Ήρθε ο Ζάννης, επιτέλεσε έργο, κάπου φράκαρε η δουλειά, καπούτ...δεν τραβάει άλλο. Ο επόμενος παρακαλώ...
Προσωπικά πιστεύω χάθηκε και η εμπιστοσύνη πολλών στο πρόσωπό του.

Με Ζάννη δεν έχει μέλλον αυτή η ομάδα...έχασε τον έλεγχο των αποδυτηρίων και φάνηκε από την αντίδραση του Βιδάλ και την μη τιμωρία του Λίλα (προφανώς κατόπιν άνωθεν εντολής)... με άλλα λόγια έγινε yesman...

Όφ τόπικ το ξέρω...αλλά δεν πάει άλλο! :(
απλά σχολιάζω αυτό που είπε ένας θαμώνας παραπάνω. Ότι ο Χριστόπουλος είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής. Αν το πιστεύετε και εσείς αυτό, τι νσ πω..
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Τετ 12 Απρ 2017 11:51 »
Δεν μπαίνω στη διαδικασία του να πω αν είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής...
...ότι είναι ένας από τους καλύτερους ασφαλώς και το πιστεύω! Αδίκησε τον εαυτό του με τις επιλογές του, αλλά αυτό δεν αναιρεί τη γενική του εικόνα...

Εξακολουθώ να πιστεύω, ότι για τη φυγή του, περισσότερο φταίει ο Χοντρός. Απ' ότι φαίνεται δεν του εξασφάλισε τα όσα του ζητούσε και την έκανε για αλλού.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Τετ 12 Απρ 2017 12:59 »
Τόσα χρόνια έχει τον έλεγχο των αποδυτηρίων και τον τελευταίο μήνα ξαφνικά έχασε τον έλεγχο των αποδυτηρίων;Αυτό το βγάζουμε σαν συμπέρασμα από τον Βιδάλ σε ένα αγώνα.Πράγματα που συβαίνουν σε όλες τις ομάδες.

Κατά τα άλλα ο Πετράκης έχει ήδη μια πορεία σαν προπονητής.Έχει ανόδους.Σε ομάδες έχει κάτσει χρόνια και δεν έφευγε κάθε μήνα.

Να προσθέσω στα παραπάνω που είπα ότι έχει βγει καλύτερος προπονητής ενώ και φέτος ήταν στην τριάδα των καλύτερων.Στην εποχή του πήραν βραβεία και οι παίχτες μας.

Βούρμπιανη όντως το σαλέ κάηκε όταν ήταν καινούριο και φυσικά έπεσε η ανάλογη ασφάλεια.Αν μπορέσω να βρω και κάτι σχετικό θα βάλω μιας και το γεγονός είναι αρκετά παλιό.

βρήκα

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Απρ 2017 13:03 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Τετ 12 Απρ 2017 13:00 »
Ποιο ήταν το έργο του Πετράκη πριν έρθει στον ΠΑΣ; Nulla!!!

Ποιο ήταν το έργο του Χριστόπουλου πριν έρθει στον ΠΑΣ (και μετά);

Υ.Γ. Μην κάνετε όνειρα για Χριστόπουλο. Έτσι όπως διακόπηκε η συνεργασία με τη διοίκηση δεν θα ξανασυνεργαστούν imho.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Τετ 12 Απρ 2017 13:27 »
Εγω σας λεω οτι προπονητη εχουμε αυτη τη στιγμη
Μεχρι να αποφασισει μονος του οτι θελει να φυγει, οποτε στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπαρχει απο εκει και περα για μενα το συγκεκριμενο ατομο
Ή μεχρι να απολυθει σε περιπτωση που ολα πανε στραβα μεχρι νοεμβρη-δεκεμβρη
Ο χριστοπουλος δεν ειναι ο καλυτερος προπονητης στην ελλαδα, ουτε ξερω καν αν ειναι καλυτερος απο τον πετρακη
Αυτο που ξερω ειναι οτι με αυτον προπονητη παιξαμε το καλυτερο ποδοσφαιρο που επαιξε ο ΠΑΣ τα τελευταια 25 χρονια
Βγηκαμε ευρωπη ,αλλα παθαμε τη μεγαλη ζημια λογω αδειοδοτησης την οποια πληρωνουμε ακομα
Επομενως αν τυχον βρεθουμε χωρις προπονητη και παρουμε χριστοπουλο μονο ασχετοι και εμπαθεις χαρακτηριζονται οσοι δυσαρεστηθουν με μια τετοια επιλογη
Δεν σημαινει παντως οτι υποχρεωτικα θα ξαναπαιξουμε καλα με χριστοπουλο
Αλλα επειδη το εκανε μια φορα ελπιζεις οτι θα το ξανακανει
Επιμενω παντως να κανουμε υπομονη 4-5 μηνες ακομη μηπως στρωσει ο πετρακης και του φυγει το αγχος

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Τετ 12 Απρ 2017 13:34 »
Παράθεση
Τί πόλεμος να γίνει jimako μου?
Ακόμα και οι ψίθυροι από την μεγάλη, ακούγονται απέναντι σε εμάς στη μικρή...
1500 απομείναμε στο γήπεδο, την παρατήσαμε την Ομαδάρα μας...  :(

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Τετ 12 Απρ 2017 13:41 »
Δεν μπορούν να συγκριθούν οι προπονητές μεταξύ τους όταν το υλικό που διαχειρίζονται είναι διαφορετικό.
Σημειωτέον ότι επί εποχής Χριστόπουλου το υλικό μας ήταν πολύ καλύτερο και συγχρόνως ο ανταγωνισμός ήταν λιγότερος (αφού η ΑΕΚ ήταν γτπ).
Άρα κατά την προσωπική μου άποψη, το ότι βγήκαμε 6οι πέρσυ με τον Πετράκη ισοδυναμεί ή και υπερβαίνει την 5η θέση του Χριστόπουλου.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Τετ 12 Απρ 2017 13:46 »
Παράθεση
  Αυτο που ξερω ειναι οτι με αυτον προπονητη παιξαμε το καλυτερο ποδοσφαιρο που επαιξε ο ΠΑΣ τα τελευταια 25 χρονια 
Εμένα μου άρεσε παρά πολύ η Ομάδα του Πετράκη τη σεζόν 2014-2015.
Με 7 μόνο ήττες (εάν δεν κάνω λάθος), εκ των οποίων μόνο μία από ομάδες της 5άδας, την βαζέλα την τελευταία αγωνιστική και αφού είχε γίνει γνωστό το νέο έγκλημα ΧΒ με την αδειοδότηση.
Χρονιά Ευρώπης ΚΑΙ αυτή με τον Κρητικό στον πάγκο.
Μην ξεχνάμε εύκολα παιδιά...

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Τετ 12 Απρ 2017 14:19 »
Παράθεση
Tι εννοεις ρε συνταυρε οτι το έκαψε??
Αυτό που γράφεις πρωτη φορά το ακούω...Πότε έγινε? Εγίνε σουσουρό για αυτό?
Και γιατί δε τον κυνηγήσε κάνενας?
Για πες μας κατι παραπάνω γιατί αυτό πράγματι είναι χοντρό θέμα...

Μόλις είχε ολοκληρωθεί το σαλέ στα Πηγάδια ... πήρε φωτιά και ξαναφτιάχτηκε με λεφτά από τον υπουργό Λιάνη. Επίσης είχε γραφτεί ότι ο Πανόπουλος πήρε και τα λεφτά από την ασφάλεια (λόγω φωτιάς)!!!!!!

http://news.in.gr/greece/article/?aid=443138

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Τετ 12 Απρ 2017 14:26 »
Πήρε και από την ασφάλεια,αν δεις το βιντεάκι παραπάνω.