Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής  (Αναγνώστηκε 23846 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής
« Απάντηση #225 στις: Τετ 12 Απρ 2017 14:49 »
Δεν μπορούν να συγκριθούν οι προπονητές μεταξύ τους όταν το υλικό που διαχειρίζονται είναι διαφορετικό.
Σημειωτέον ότι επί εποχής Χριστόπουλου το υλικό μας ήταν πολύ καλύτερο και συγχρόνως ο ανταγωνισμός ήταν λιγότερος (αφού η ΑΕΚ ήταν γτπ).
Άρα κατά την προσωπική μου άποψη, το ότι βγήκαμε 6οι πέρσυ με τον Πετράκη ισοδυναμεί ή και υπερβαίνει την 5η θέση του Χριστόπουλου.

Διάβαζε και μερικά προηγούμενα ποστ ΜΥΘΟΣ...με Χριστόπουλο ο ΠΑΣ "κινδύνεψε"  :P να βγει 2ος στα πλέι-οφς και μόνο χάρη στη ΣΟΥΠΕΡ-ΝΤΟΥΠΕΡ δήλωση του Χοντρού "ξεκινδύνεψε" και τερματίσαμε 5οι...

Και για να τελειώνουμε, δεν αναιρώ το έργο του Ζάννη, αλλά θεωρώ ότι έκανε τον κύκλο του...ο καθείς όπως νομίζει. Εγώ θα σας αλλάξω τα μυαλά; Εδώ μείνατε 1500 στα Γιάννενα, όπως λέει και το φιλαράκι μου ο Κρίμσον...και το 2011-12 είχαμε πουλήσει 3000 διαρκείας...επομένως κάτι φταίει, ή μάλλον κάποιος φταίει...

Φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςς ΤΕΛΟΣ, κοντός ψαλμός!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Τετ 12 Απρ 2017 14:58 »
Με ΜΟ 3063 εισιτήρια,χλωμό το κόβω να πούλησε τόσα διαρκείας.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Τετ 12 Απρ 2017 15:17 »
Εδώ μείνατε 1500 στα Γιάννενα, όπως λέει και το φιλαράκι μου ο Κρίμσον...και το 2011-12 είχαμε πουλήσει 3000 διαρκείας...επομένως κάτι φταίει, ή μάλλον κάποιος φταίει...
Μου επιτρέπεις ένα edit, jimako μου?
"μάλλον κάποιοι φταίνε..."
θα έλεγα εγώ.
Γνωστές οι ευθύνες του ΧΒ και χιλιοτραγουδισμένες.  :P
Το κωλαράκι μας όμως δεν πρέπει να το βγάζουμε απ' έξω.
Δηλαδή η πορεία πρωταθλητισμού την τελευταία 5ετία της Ομάδας,
δεν ήταν ικανή να φέρει πίσω κάμποσο μέρος του κόσμου?
Να πάμε να πέσουμε στο "12" μετά jimako.
Απλές δικαιολογίες, πλέον, το ότι "φταίει ο χοντρός",
πάει αυτό, έσβησε, μασήθηκε και ξεράστηκε στη Λίμνη.
Έχουμε την Ομάδα που μας αξίζει,
και οι 1500 που μείναμε αλλά και οι υπόλοιποι 5500 που την παράτησαν.
Η κάθε μεριά από τη δική της οπτική.  ;)
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Τετ 12 Απρ 2017 15:28 »
Δλδ τι φταίει φίλε μου, κατά την γνώμη σου;
Ειλικρινά τώρα...
Ο κόσμος πάντα είχε τρέλα με την ομάδα...απόδειξη τα 3.000+ που κόβαμε το 2011...τι συνέβη μετά και λάκισαν οι 1000 τουλάχιστον;
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Τετ 12 Απρ 2017 15:52 »
Διάβαζε και μερικά προηγούμενα ποστ ΜΥΘΟΣ...με Χριστόπουλο ο ΠΑΣ "κινδύνεψε"  :P να βγει 2ος στα πλέι-οφς και μόνο χάρη στη ΣΟΥΠΕΡ-ΝΤΟΥΠΕΡ δήλωση του Χοντρού "ξεκινδύνεψε" και τερματίσαμε 5οι...

Όλα τα διαβάζω ΤΖΙΜΑΚΟ... Και τι σημαίνει αυτό; Αν παίζαμε πλειοφ πέρσυ πού ξέρεις τι θέση θα πιάναμε; Τουλάχιστον 5οι και με ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ υλικό από αυτό του Χριστόπουλου. Επαναλαμβάνω, οι ποιότητες προπονητών και παικτών πάνε χέρι-χέρι. Αν το υλικό που έχει ο προπονητής είναι καλύτερο τόσο καλύτερη φαίνεται και η δουλειά του, και το αντίστροφο. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε δυο καλούς προπονητές (Πετράκη-Χριστόπουλο) με διαφορετικό υλικό. Όμως πιστεύω, όπως είπα προσωπικά, ότι αν ο Πετράκης πέρσυ είχε έναν Ντεβινσέντι σε πιο δύσκολο πρωτάθλημα από το 2013 (καθότι μέσα ήταν και η ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ) θα πιάναμε άνετα την πεντάδα, την οποία τη χάσαμε μόνο και μόνο από τον Τζήλο (το χέρι-πέναλτυ που έκανε ο Μπακασέτας στα Γιάννενα)

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Τετ 12 Απρ 2017 17:23 »
Συμφωνω οτι η χρονια 14-15 ηταν πολυ καλη
Με καλυτερο ροστερ απο το υπαρχον
Γι αυτο και ελπιζω να ανακαμψει ο πετρακης καποια στιγμη
Αλλα τη χρονια χριστοπουλου την εχω πιο ψηλα απο αυτη του πετρακη

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Τετ 12 Απρ 2017 17:34 »
Προσωπικά θέλω να μείνει ο Πετρακης.
Με το υπάρχων υλικό τα πήγε μια χαρά και εαν δεν ηταν η δήλωση του προέδρου θα πηγαινε ακομα καλυτερα.

Οσον αφορα την όποια σύγκριση με τον Χριστόπουλο για μένα όπως ειπαν και παραπανω δεν μπορεί να γίνει γιατί το υλικό κατα την γνώμη μου ηταν καλυτερο και επίσης η ομάδα είχε και πριν ρολαρει με τον Αναστασιαδη. Επίσης με τον Πετρακη ολες οι χρονιές κρίνονται πετυχημένες.
....

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Τετ 12 Απρ 2017 17:58 »
Κι εγω πιστευω οτι ο κυκλος του πετρακη εκλεισε, αλλα τα χαφ που ειχε ο χριστοπουλος δεν συγκρινονται με τα λιμα που χει φετος ο πετρακης.

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Απρ 2017 18:01 από FanaticPaS »
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Τετ 12 Απρ 2017 19:09 »
Ευτυχώς το τοπικ ειναι για το ΠΑΣ -Ηρα  :joker:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Τετ 12 Απρ 2017 21:38 »
Δλδ τι φταίει φίλε μου, κατά την γνώμη σου;
Ειλικρινά τώρα...
Ο κόσμος πάντα είχε τρέλα με την ομάδα...απόδειξη τα 3.000+ που κόβαμε το 2011...τι συνέβη μετά και λάκισαν οι 1000 τουλάχιστον;
Αδελφέ μου,
όπως έχω πει 100άδες φορές εδώ,
δεν νοείται η Ομάδα να χτυπάει Ευρώπες σχεδόν κάθε χρόνο και εμείς να λείπουμε από το πάρτι.
Δε λέω, εξαιρετικά δύσκολες οι οικονομικές συγκυρίες και είναι ουτοπικό να ζητάω να γεμίζουμε το "ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" σε κάθε αγώνα.
Κάντο τις μισές, εάν όχι, τις μισές των μισών.

Από τη στιγμή που ο ΠΑΣ έγινε πραγματικά ανταγωνιστικός
ο κόσμος έκοψε για τα καλά.
Έχω την άποψη ότι όταν υπάρχουν "εσωτερικές συγκρούσεις" τότε υπερισχύουν άλλα πράγματα...
Εάν παίζαμε σε χαμηλότερες κατηγορίες, δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι θα το γήπεδό μας θα είχε πιό πολύ κόσμο.
Δεν μπορώ να γίνω πιό συγκεκριμένος, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δανειστώ ένα από τα κορυφαία πανό των ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ, πανό γροθιά στα πελέ των φιλάθλων της πόλης μας:

;)
Την ερώτηση στο πανό την ακούς ακόμα και σήμερα από πολλούς συμπολίτες μας...

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, στα εκτός έδρας ματς με ODD και AZ,
ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ,
διπλανές καφετέριες είχαν γεμίσει για να δούνε βαζέλα και χανούμι...
Σήμερα δε, κάπου βρέθηκα και άκουσα καμιά 10ριά να μιλάνε για το πώς έπαιξε η βαζέλα με τον μπάογκ...
Κάθε μέρα, όπου και να βρεθώ, ακούω για τους κόκκινους, πράσινους, κίτρινους...
ΕΜΕΤΟΣ...  :stop:
Οπαδοί της χαράς κατάντησαν οι περισσότεροι Γιαννιώτες, φιλαράκι, και σ' αυτό δεν φταίει ΜΟΝΟ ο τωρινός πρόεδρας.
Όσο πιό νωρίς το καταλάβουμε, τόσο περισσότερες ελπίδες έχουμε να κερδίσουμε τους νέους πραγματικούς ΠΑΣολέδες.

Ξέρω ρε daveli, off topic...  :P

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Τετ 12 Απρ 2017 22:25 »
Θα αναφερθω σε κατι που ειπε ο chilly πριν μερες και ειναι μεγαλη κουβεντα κατ εμε

Ο Προεδρος,ενταξει μου σπαει απειρες φορες τα νευρα και μου γυρναει το μυαλο οπως και τωρα και να εχω τσακωθει π.χ αρκετες φορες με υπολοιπα μελη του φορουμ για αυτον αλλα δεν παυει να του πιστωνεται οτι μας εβγαλε Ευρωπη.
Οι προπονητες των τελευταιων χρονων ανεβασαν την ομαδα στα υψηλα πατωματα πλεον και πλεον μας κανουνε να εχουμε υψηλες προσδοκιες και να απολαμβανουνε τις περισσοτερες φορες αμεριστης συμπαραστασης
Οι ποδοσφαιριστες κανανε το χρεος τουε και μας βγαλανε Ευρωπη για πρρωτη φορα στην ιστορια μας, και μας εκαναν υπερηφανους για την ομαδα που υποστηριζουμε κΙαι να ζουμε το ονειρο μας τα τελευταια χορνια

Τι μας λειπει??????????????

Μα εμεις

Θελουμε συνεχεια νικες,θελουμε καθε χρονο Ευρωπη θελοουμε θελουμε θελουμε

Και εχουμε μεινε 3.000 βαρια στο γηπεδο......

sorry παιδια αλλα με αδειο Ζωσιμαδες δεν μπορεις να εχεις για προσδοκιες παραπανω..........Και πιστευω οτι ενα μεγαλο μεριδιο ευθυνης το εχουμε εμεις οι οπαδοι αλλα και το ιδιο οπαδικο κινημα μας που ειναι πλεον για τα πανυγυρια

Αρα μην περομενουμε πολλα πραγματα
Ειτε απο κακες διαιτησιες,ειτε απο κακους χειρισμους προεδρου,ειτε απο περισσοτερες επιτυχιες ειτε ειτε ειτεεεεεεε!!!!!!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Απρ 2017 22:31 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Τετ 12 Απρ 2017 22:45 »
Γνωρίζω προσωπικά, τουλάχιστον 3-4 νέα παιδιά (30ρηδες) που έχουν σταματήσει το γήπεδο, απογοητευμένοι από τον Χοντρό και τις επιλογές του και μόνο.
Και μιλάμε για ανθρώπους που μέχρι πέρσι είχαν διαρκή και φανατική παρουσία στο Bull-o-drom.
Προβληματιζόμαστε λοιπόν...οι αλλόθρησκοι πολύχρωμοι υπάρχουν σε όλες τις πόλεις. Στα Γιάννενα η οπαδική βάση του ΠΑΣ είναι πολύ μεγαλύτερη, από αυτή που βλέπουμε στο γήπεδο. Λίγη είναι η ευθύνη που ρίχνω στους οπαδούς. Σήμερα ο βάζελος, στον ημιτελικό με την κότα του βορά είχε 7-8.000 εισιτήρια, απ' ότι άκουσα.
Είναι γενικότερο το πρόβλημα λοιπόν.
Χρειάζεται γενναία πολιτική, ώστε το γήπεδο να στοιχίζει φτηνότερα ή περίπου το ίδιο, με τον καφέ στα στέκια της πόλης. Είναι σοβαρότατο κίνητρο αυτό. Η ατμόσφαιρα του γηπέδου, δεν αλλάζεται με τπτ.

ΝΑΙ ρε ΝΤΑΒ...είπαμε οφ τόπικ!  :P :)) :) αλλά βαριέμαι να το αλλάξω τώρα, που έχει μία ροή το πράγμα...
Εξ άλλου για τον Ηρακλή δεν μιλάγαμε, πριν φτάσουμε εδώ; :))
Blue to the hair...

Συνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Σαβ 15 Απρ 2017 11:47 »
Να συνεχισω και εγω οφ-τοπικ αφου κανουμε ωραια κουβεντουλα.
Στο οτι η ομαδα εχει χειροτερο κεντρο απο την χρονια Χριστοπουλου δεν φερει ευθυνη ο Πετρακης?
Ποιος ειναι υπευθυνος για τον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας καθε καλοκαιρι?Νομιζω πως ειναι ο εκαστοτε προπονητης.Και μην ξεχναμε οτι ο Χριστοπουλος βρηκε και καποιους παιχτες ως σκαουτερ της ομαδας τους οποιους δεν γνωριζε κανενας και τους εκανε απαραιτητα γραναζια της ομαδας,π.χ. Κοροβεσης-Γεωργιου.Οι οποιοι επι Χριστοπουλου πετουσαν φωτιες και μετα δεν βλεποταν.Ουτε ο Γεωργιου που επελεξε να φυγει,αλλα ουτε ο Κοροβεσης που εμεινε ειχε καμια σχεση η αποδοαση του με την προηγουμενη σεζον.Οποτε το θεμα ειναι ο εκαστοτε προπονητης να εχει ενα πλανο στο μυαλο του το οποιο θα το υλοποιησει με τους παιχτες που εχει επιλεξει ή να προσαρμοσει το συστημα της ομαδας πανω στους παιχτες που εχει και βεβαως να μπορει να παρει το 100% απο τον καθε παιχτη.Οταν το καλοκαιρι εφυγε ο Τσουκαλας,ο Πετρακης αντι να ψαξει να βρει παιχτη στην θεση του,προτιμησε να παρει εξτρεμ(Ζάιρο) εχοντας στο μυαλο του να παιξει χωρις εξτρεμ(3-5-2).Λιγο παραλογο δεν φαινεται?Και τα αποτελεσματα αυτης της μεταγραφης τα ειδαμε ολη την χρονια που δεν μπορουσαμε να κρατησουμε λιγο μπαλα στα ποδια μας

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Σαβ 15 Απρ 2017 11:59 »
Ξέρεις σίγουρα τι ζήτησε ο Πετράκης και τι πήρε;Γιατί φέτος πρώτη χρονιά δεν είχαμε περιορισμούς σε μεταγραφές.Το περιορισμένο μπάτζετ συνεχίζει να ισχύει.
Κοροβέσης και Γεωργίου έφυγαν και μάλιστα με κέρδος για τον ΠΑΣ.Το τι έκαναν στις υπόλοιπες ομάδες που πήγαν μας είναι αδιάφορο.
Ο Τσουκαλάς έφυγε ξαφνικά και ενώ η ομάδα είχε λίγες μέρες μπροστά της πριν τους κρίσιμους αγώνες.
Κατά τα άλλα ο Μπέριος από αναπληρωματικός έχει γίνει βασικός.Περιστερίδης και Πασχαλάκης κάνουν ένα καλό δίδυμο.Ο Κούτρης επίσης σου βγήκε.Ο Κοζορώνης επίσης σου βγήκε.Ο Γιάκος επίσης είναι βελτιώμενος.Ο Κόντε επίσης σου βγήκε.Ο Μαμπουλού σαν παίχτης είναι επίσης καλός αλλά έχει άλλα θέματα.Ο Ζάιρο επίσης βοήθησε φέτος.Ο Βιδάλ επίσης είναι μέσα στο ροτέισον.Καρανίκας επίσης που τον ξέχασα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 15 Απρ 2017 12:16 από fon7 »