Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής  (Αναγνώστηκε 24016 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής
« Απάντηση #150 στις: Δευ 10 Απρ 2017 01:07 »
Παντως θα ηθελα μια καποια επιπληξη απο μεριάς προπονητη ήκαι προεδρου για τις χαλια εμφανίσεις. ...Ειπαμε διακοπες αλλα οχι και έτσι
....

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Δευ 10 Απρ 2017 01:15 »
  Άρχισε η μεγαλη εβδομάδα του πολύπαθου ΠΑΣ....

Ντροπή μας που στην 50χρονη ιστορία μας στοχοποιήσαμε την ΑΕΛ τον Ατρόμητο τον εργοτέλη κοκ...

Δυστυχώς καήκαμε στο ντεκαπαζ και τα ακούμε απ τον κοντό....

Αρον Αρον  σταύρωσον αυτόν...

Θα έρθει και η ανάσταση...

ΥΓ.  Α ρε κατακαημένα Γιάννενα........
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Δευ 10 Απρ 2017 01:18 »
Κάποιοι εδώ απόψε δεν ξέρω τι προσπαθείτε να κάνετε και γιατί να μας πείσετε , αφήστε το , οι τυφλοί είδαν και οι κουφοί άκουσαν . Εδώ δε βγήκε να μιλήσει ο φίλος μας ο crimson .. που πάντα ήταν αισιόδοξος και  καλοπροαίρετος . Μην υποτιμάτε τον κόσμο .
Και ούτε είχα σκοπό να πω κάτι.
Ή μάλλον έχω:
Ο φίλος σας ο Crimson Glory θα προτιμήσει να παραμείνει και "τυφλός" και "κουφός" στις άναρθρες κραυγές τύπου "ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΩΝ ΑΥΤΟΝ"...
Δεν είναι η πρώτη φορά εξάλλου που "φίλοι" της Ομάδας επιτίθονται με μίσος εναντίον της...
Το έχω συνηθίσει. Το καλό είναι ότι και ο ΠΑΣ το έχει συνηθίσει και θα χτίσει χαρακτήρα μέσα ΚΑΙ από τα δικά του λάθη.
Έχω ξαναπεί ότι ο ΠΑΣ είναι ο φίλος που θα του δώσω το χέρι να σηκωθεί, όταν τον βλέπω πεσμένο και σακατεμένο.
Εξάλλου, τί σόι συνοδοιπόρος του θα ήμουνα?

Στο μεταξύ, όσοι απέχετε συνειδητά από το γήπεδο,
κάνετε άριστα.
Και συνεχίστε να το κάνετε προβάλλοντας ακόμη το γελοίο επιχείρημα ότι "για όλα φταίει ο μ@λάκας ο πρόεδρας"...
Ο οποίος μ@λάκας πρόεδρας ήταν πολύ πρώτος μάγκας όταν τη σεζόν του Άγγελου πήρε διπλό στην Τούμπα,
ήταν πολύ πρώτος μάγκας όταν κέρδισε την άεκ στο καπάκι στο Ζωσιμάδες" σώζοντας την κατηγορία και καταφέρνοντας στο τέλος να τερματίσει 8ος.
Φυσικά, μαζί με τον μ@λάκα τον πρόεδρα,
ήταν και πολύ πρώτη μαγκίτισα η πουλημένη η Ομάδα μας που έκανε τις μεγάλες αυτές νίκες,
σε αντίθεση με τους δύο δικέφαλους που "έπαιξαν για την ιστορία τους"...
Όπως επίσης, και πέρυσι η πουλημένη η Ομάδα μας κατάφερε και πήρε το διπλό στην Ξάνθη που μας πήγε στην Ευρώπη...
Η πουλημένη η Ομάδα...

Στον μπούτσο μου ο πρόεδρας, τυχαίνει να είναι επικεφαλής της όποιας προσπάθειας γίνεται στην Ομάδα, την οποία κόντεψε να την καταστρέψει πριν λίγα χρόνια με τα λάθη του και προσπαθεί πλέον να τη βάλει σε τάξη.
Τιμή και δόξα στα παλικάρια που του τα έχωσαν face to face κάποτε, σας βγάζω το καπέλο ρε αλάνια.
Οι υπόλοιποι απλά σιωπήστε.
Αυτόν έχω, τον ξέρω ποιός είναι,
αλλά ξέρω και παρά πολύ καλά το ποιούς έχει να αντιμετωπίσει.
"Αύριο" δεν θα είναι εδώ, αλλά ο ΠΑΣ θα παραμείνει.

Επίσης, βλέπω με περισσή χαρά κάποιους να αναφέρονται στην ηθική των παικτών και του προπονητή τους.
Βέβαια, κανείς δεν έχει τα @ρχίδια να τους τα πει κατάμουτρα αύριο-μεθαύριο στο ΠΕΑΚΙ...

Χαίρομαι ιδιαίτερα διότι για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνομαι στο ότι στα Γιάννενα πάσχουμε από κομπλεξισμό και απίστευτη κακία...
"Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα"...
Δεν μου προξενεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι η τούρκικη χατζάρα έμεινε στο λαιμό μας κάτι χρονάκια παραπάνω από τους άλλους...
Χαίρομαι ιδιαίτερα διότι για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνομαι στο ότι μας αξίζουν οι χαμηλότερες κατηγορίες...

Είμαι σίγουρος ότι, εάν τώρα ήμασταν στη β' ή γ' εθνική,
το γήπεδό μας θα έσφιζε από ζωή.
Βλέπεις, όταν γίνεσαι ανταγωνιστικός, τα συμφέροντα συγκρούονται...

Εγώ, θα ξαναπώ, ότι θα απέχω από αυτού του είδους την κριτική, συγγνώμη, τον πετροβολισμό ήθελα να πω...
Ποτέ δεν πρόκειται να στρώσω το δρόμο του μαρτυρίου στην Ομάδα μου,
ποτέ δεν πρόκειται να την σταυρώσω,
απλά θα περιμένω υπομονετικά δίπλα της "να αναστηθεί" και να της επουλώσω τις πληγές.
Πληγές που η ίδια ανοίγει στο σώμα της, αλλά που σίγουρα δεν πονάνε τόσο πολύ όσο αυτές που τις ανοίγουν "οι φίλοι της"...

Τιμή και δόξα στην Ομάδα, στον προπονητή, στους παίκτες και στον πρόεδρα που έγραψαν την πιό χρυσή σελίδα στην Ιστορία του Γιαννιώτικου αθλητισμού.
Μόνο οι ίδιοι το πίστεψαν, μόνο οι ίδιοι το πραγματοποίησαν, σε πείσμα όλων και χωρίς καμία βοήθεια από κανέναν.

Αυτά, από τον καλοπροαίρετο Crimson Glory.

Συγχαρητήρια σε όσους έγιναν πλουσιότεροι σήμερα,
όντας σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Δευ 10 Απρ 2017 01:37 »
Απεχω απο τα του στοιχήματος γενικά.
Απλα η κριτική στα της ομάδας πρεπει να γίνεται με σκοπό να τονίζονται κάποια πράγματα. Οπως:
α. Η άστοχη δήλωση του προέδρου.
β.Η μη χρησιμοποιηση νέων παικτών αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο δεν έχουμε κάποιο στοχο.
γ.Η κούραση και ίσως η αδιαφορία κάποιων παικτών

Ολα αυτα νομιζω ολοι τα ειδαμε και προσωπικά καποια δεν μου άρεσαν

Και ναι οσο να ειναι με ξενερώνει λίγο. 
Μην βγαλουμε τα πασολομετρα πάλι,  γιατί εκτος τις τουρκικης σπαθας διακρινομαστε και για τις "εμφυλιες διαμαχες" οι οποιες ειναι και οι χειρότερες.
Και ξαναλεω. Η κριτικη πρεπει να γινεται εφοσον ειναι καλοπροαιρετη.
....

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Δευ 10 Απρ 2017 01:38 »
Δηλαδή εσύ βλέπεις οτι ο ΠΑΣ τελευταία είναι σακατεμένος κι εμείς οι κακοί αντί να του δώσουμε το χέρι τον σπρώχνουμε ακόμη βαθύτερα . Να τους ζητήσουμε συγνώμη . Το καλό το είπε ο εκφωνητής της ΕΡΑ , απο το Ζωσιμάδες , ο προπονητής κάνει τρεις αλλαγές δίνοντας επιθετικό σχήμα προσπαθωντας να ανατρέψει το σκορ και γέλασαν κι οι πέτρες !

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Δευ 10 Απρ 2017 01:53 »
Παράθεση
  εμείς οι κακοί   
Φίλε μου, δεν απέδωσα τέτοιους χαρακτηρισμούς.
Όπως εσύ έχεις τη δική σου οπτική, άσε να έχω κι εγώ τη δική μου.
Δεν πρόκειται ποτέ να μπω στη λογική του πετροβολισμού.
Δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε θα το κάνω.

Συνεχίστε...

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #156 στις: Δευ 10 Απρ 2017 01:53 »
Πολύ ξεφτίλα πραγματικά.

Να πω ότι δεν το περίμενα; Ψέματα θα πω. Το είχα γράψει κιόλας. Το ήξερα όπως μάλλον και η μισή Ελλάδα.

Ο Κούγιας έχει απόλυτο δίκιο σε όσα λέει. Θα μου πείτε τώρα ότι ο Κούγιας τα λέει οπότε μάζεψε τα λόγια σου. Δυστυχώς όμως είναι όλα αλήθεια όσες προσπάθειες και αν καταβάλετε κάποιοι να ανταποδείξετε το ηλίου φαεινότερο.

Αυτό που ενοχλεί πιο πολύ από όλα είναι ότι σώζουμε τα σαπάκια, την ομάδα ζόμπι που λέγεται Ηρακλής. Δεν με νοιάζει ο συμπαθητικός τους κόσμος. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αγωνιστικά, οικονομικά και διοικητικά ανήκουν στη Δ' Εθνική.

Σώσαμε αυτή τη βρωμερή ομάδα που μας έριξε το 2009-10. Μιλάμε για ποδοσφαιρική λέρα.

Άντε ρε εις υγείαν του χονδρού.

Να μαστε καλά να εκτελούμε καλά τα στημένα  :'( :'( :'( φάουλ    B-) B-) B-)
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Δευ 10 Απρ 2017 02:21 »
Μην μας λυπασαι ΠΑΣ  :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Δευ 10 Απρ 2017 02:39 »
Όσο το σκέφτομαι...
Όσο το επεξεργάζομαι...

...τόσο μπερδεύομαι ::)

Εξηγούμαι...Ασκώ κριτική στις ποδοσφαιρικές μονάδες της ομάδος...που πάω με Μπέριο Κοζορώνη Γιακο...χωρίς κέντρο με 1 στραικερ με τον άλλο να περπατάει στη Γαλλία ...συμπέρασμα δεν μπορούν τα παλικάρια ...γ εθνική

Και τώρα μπερδεύομαι...ασκώ κριτική ότι έδωσα το παιχνίδι σε ομάδα α εθνική όντας στο γήπεδο με μονάδες κατώτερης κατηγορίας και ποιότητας.... :-?

Πως διάλο μπορούν αυτά τα δύο να συνδυάζονται?

Ή το ένα ισχύει ή το άλλο...

Ή είμαι ομαδάρα και το κάνω αβάβα για ευνόητους λόγους...

Ή είμαι για τα σκλιά και άρα τόσο μπορώ τόσο παίζω...

Αποφασίζω και παίρνω....

ΥΓ.  Σας μπέρδεψα κι εσάς?

"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Δευ 10 Απρ 2017 03:06 »
Αρχίσαμε.Όχι ότι δεν το περίμενα.Εγώ πάντως είδα ένα γκολ που ακυρώθηκε και ένα οφσάιντ που κόπηκε.Είδα δυο καλές ευκαιρίες και την κεφαλιά στο τέλος του Κοροβέση.Είδα κάτι παιχτάκια να πέφτουν κάτω και από την στιγμή του γκολ δεν παίχτηκε μπάλα.

Κατά τα άλλα όποιος έχει πρόβλημα με τον Χβ ας έρθει να του τα πει από κοντά.Γιατί τότε ήταν 30 από έξω με την άδεια.Τα ίδια ήταν και μετά το ματς με τον Εργοτέλη.Τα ίδια ήταν και στην πρώτη της ομάδας.Βασικά εκεί ήταν ακόμα λιγότεροι.Αυτά δεν μου τα είπαν άλλοι.Τα είδα με τα ματάκια μου.Ουκ ολίγες ευκαιρίες.

Επίσης όποιος έχει αποδείξεις για κάτι άλλο,όχι εδώ μέσα.Ας πάει στον εισαγγελέα να τις καταθέσει.

Που ακριβώς να έρθει ???? Που είσαστε ακριβώς ????? Πες στον κ. Χριστοβασίλη να περιμένει !!!!
Όσο για το άλλο με τον εισαγγελέα, δεν τιμά κανέναν να το προβάλει σαν επιχείρημα. Είναι ότι πιο αστείο υπάρχει ως επιχείρημα που θέλει να αντικρούσει μια άποψη
Ο καθένας βλέπει διαφορετικά τα πράγματα. Η οπτική του καθενός εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Αν αναρωτηθώ κι εγώ με την σειρά μου αν έχεις αποδείξεις ότι δεν συμβαίνει κάτι το μεμπτό, τι αλήθεια θα μου παρουσίαζες ?
Σε πολλά μέρη μπορεί να έρθει.Στο γήπεδο,στην προπόνηση.Έξω από το γήπεδο.Εκεί σε δυσκολεύει εσένα;Το που;Από τον καναπέ να πείτε και τέλος;;;

Δεν με τιμά που λέω για τον εισαγγελέα;Είναι αστείο να παρέμβει η δικαιοσύνη σε κάτι παράνομο;Το διαβάσαμε και αυτό.Επίσης αυτός που ισχυρίζεται κάτι και έχει θετικό πρόσημο καλείται να το αποδείξει.Έτσι πάει το πράγμα.Αν πάμε οι δυο μας σε δικαστήριο και εσύ λες ότι είναι στημένο και εγώ λέω ότι δεν είναι στημένο,εσύ θα πρέπει να αποδείξεις την κατηγορία.Όχι εγώ.

Βρε φον  και κασετουλες να βρεθουνε με συνομιλιες των εμπλεκομενων πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση ναβρουμε το δικιο μας...Εδω κορακες,Μαρινακηδες κτλ κανουνε περατζαδες ακομα μετα το κοριοπολις...........Οπαδοι  ειμαστε,δημοκρατια εχουμε(πιστευω!!!!!!!)και ο καθενας εχει την αποψη του,μην τα ξαναλεμε

Τελος παντων πιστευω πως ολα τα ματς με τους ουραγους δωθηκανε κακα τα ψεματα και δεν χρειαζονται να κανουμε αναλυσεις..
Και να θελαμε π.χ να σχολιασουμε το αγωνιστικο μερος του παιχνιδιου πανω απο μια σελιδα δεν θα ε[ιχε υπερβει

σαπια αγωνιστικη-σαπιο πρωταθλημα
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 10 Απρ 2017 03:11 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Δευ 10 Απρ 2017 04:21 »
Κύριε Γιάννη πετάμε!

:'(

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Δευ 10 Απρ 2017 09:09 »
Θιασώτες του Κούγια στα Γιάννινα, αν...

ΠΑΣ - ΑΕΛ  1 - 1
ΑΕΛ - ΠΑΣ  1 - 0

και η βαθμολογία...

10. ΠΑΣ (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ).....31          
11. ΑΕΛ (ΑΟΚ)...................29

Θα ήταν ντροπή???

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Δευ 10 Απρ 2017 09:23 »
Το χθεσινό ματς ήταν συνέχεια του προηγούμενου.
Αναφέρθηκα σε προηγούμενο ποστ για Λεβαδικοποιηση-Ξανθοποιηση της ομάδας. Συγνωμη αν χαλάω την ζαχαρένια κάποιων αλλά αυτό συμβαίνει. Και στα αποτελέσματα που πλέον αποτελούν συζήτηση των οπαδών των άλλων ομάδων αλλά και στην προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο. Δεν θυμίζουμε ΠΑΣ Γιάννινα πουθενά.
Αν και ήμουν ένας από τους <αλήτες> που είχε κάνει μήνυση ο Κουφιας,δεν μπορώ να πω πως είχε άδικο σε όλα όσα είπε χθες ο ψυχακιας.
Δεν μπαίνω στο τρυπακι αν ήταν στημένο ή όχι για το στοίχημα, αλλά δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου και να μην πω πως ήταν ύποπτο. Όταν τα έκαναν οι άλλοι μας χάλαγε, τώρα ψάχνουμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Αυτό λέγεται 2 μέτρα και 2 σταθμά κύριοι.
Στεναχωριέμαι να βλέπω έτσι αυτό που τόσο αγάπησα αλλά δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τίποτα. Αυτός που έχει το μαχαίρι έχει και το καρπούζι. Ας ελπίσουμε να αλλάξει κάτι του χρόνου....

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Δευ 10 Απρ 2017 10:01 »
Αναρωτιεμαι αν οι μισοι που εχουν σχολιασει σε αυτο το νημα ειδαν το παιχνιδι χθες.
Η ομας εδω και καιρο κανει φιλικα προετοιμασιας, το γηπεδο να ειχε 2000 κοσμο και πολυ λεω και στη τηλεοραση ειχε 7 παιχνιδια μαζι με παοκ- βαζελος να δεσποζει.Οποτε αν δε ειχες νοβα σπιτι, ΠΑΣ δε ειδες (ουτε Link υπηρχε).
Απορριπτονται δικαιολογημενα οσοι δε ειδαν το ματς και σχολιασαν...Δεν σχολιασαν το παιχνιδι, σχολιασαν το αποτελεσμα...Δεν εκριναν εμφανιση παικτων, εκριναν συνολικα τους παικτες με οτι μας εχουν παρουσιασει ως τωρα.
Ναι ειναι ασχημο το αποτελεσμα.Ναι δε καθονται καλα τετοιες ηττες.
Αλλα τα εχουμε πει... Αν πατε με προσδοκιες σε αυτα τα ματς το πιο πιθανο ειναι να εκνευριστειτε και να πειτε πραγματα που δε τα πιστευετε πανω στην ενταση της στιγμης ή που σιγουρα μετα θα τα μετανιωσετε. Το σιγουρο ειναι οτι αυριο μεθαυριο αυτα θα εχουν μεινει...Γιατι παντα τα γραπτα μενουν.
Το τελευταιο διαστημα δε παιζουμε καλα ειναι φανερο.Αλλα δε μπορω να σβησω μονοκονδυλια τι εζησα την φετινη σεζον. Και να αφορισω οτι κινειται γυρω απο το ποδοσφαιρικο τμημα.
Η ομαδα χθες δε ηταν οσο αδιαφορη  λενε καποιοι. Σιγουρα δε ειδαν το παιχνιδι και τα λενε, δε εξηγειται διαφορετικα. Δεν μπορω να χρεωσω δολο, κομπλεξ ή εμπαθεια σε συνταυρους που μαζι αγκαλιαζομαστε και υποστηριζαμε τουτη την ομαδα στην αρχη της σεζον στο πιο ομορφο ταξιδι της ιστοριας της (ως τωρα).Και φασεις εκανε και διαιτητικα εγκληματα εγιναν και πολυ καθυστερηση επαιξε και πολλα πολλα αλλα. Δεν παιξαμε τελεια αλλα σιγουρα δε ειμασταν αδιαφοροι.

Κατα τα αλλα το Post του φιλου crimson με καλυπτει απολυτα...
Συνεχιζουμε καλο Πασχα σε ολους και καλη Ανασταση στις ψυχες μας απο οτι εμμονες μας ταλαιπωρουν.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Δευ 10 Απρ 2017 10:23 »
Να πουμε πρωτα απο΄ολα οτι ο ΠΑΣ της καρδιάς μας δεν χάνει ποτέ

Μετά να πουμε οτι ο ΠΑΣ ειναι από καιρό Ανώνυμη Ποδοσφαιρική εταιρεία, με εναν μεγαλομέτοχο ο οποιος φροντιζει για τα συμφεροντά της (του)
Αφου χωνέψουμε το Εταιρεία, που μπορει να μην μας αρέσει σαν οπαδους, να πουμε οτι ο προεδρος της εταιρειας δήλωσε οτι "τελος για φέτος"

Τελος 7 αγωνιστικές πριν το πραγματικό τέλος.
Αρα ήξερε, ειχε στο μυαλό του πραγματα.
Βέβαια μερικά πραγματα μπορει τυχαίως να χαλάσουν.(θυμίζω εμφανίσεις Πασχαλάκη, ή ενα γκόλ στο 92' )
Μπάλα ειναι...

Η εταιρεια λοιπον εδωσε ας πουμε ρεπό στους εργαζόμενους... Τα ρεπά τους κάνουν.
Μερικοι φροντίζουν αυτό να φαίνεται (αυτό ειναι άσχημο γιατί εκτίθενται οι ιδιοι, αν δεν ξέρουν να το κάνουν καλά)
Παιδιά του προπονητη αλλά αν στραβώσει λιγο, τι γίνεται;

Αλλά υπάρχουν και αλλοι εργαζόμενοι που εχουν ορεξη να δουλεψουν
Βέβαια μπορει να δουλέψουν πραγματικα σκληρα, να βαλουν γκόλ στο 92 και να χαλάσουν τις διακοπές.
Και τότε πως προφυλάσσονται τα συμφέροντα της Εταιρείας;

Με αυτές τις σκέψεις θα δείτε τους ορεξάτους τα επόμενα δυο ματς.
Και θα τρώνε και σίδερα..

Δυστυχώς μας έτυχε στραβό πρόγραμμα στην κλήρωση του πρωταθλήματος, στην αρχή της χρονιάς.

ΥΓ 1 Καλή Ανάσταση σε ολους

ΥΓ 2 Ο Άμεμπτος Κουγιας δεν ήταν που συμμάχησε με τον Μαρινάκη για να ανέβει κατηγορία (όπως το δήλωσε αλλωστε) ;

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Δευ 10 Απρ 2017 10:30 »
Τι ακριβώς ήταν η ομάδα μέχρι που φάγαμε και το δεύτερο γκολ; Τελείως αδιάφορη. Μετά το δεύτερο γκολ ξύπνησε (και όχι όλοι οι παίκτες). Αν έπαιζε στοιχειωδώς σοβαρά δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μπορούσε να κερδίσει τους ξυλοκόπους των γριών.
Ο Πετράκης για άλλη μια φορά παίζει με μισό επιθετικό. Είναι δυνατόν να κερδίσεις έτσι;
Αναρωτιέμαι, κανείς από την ομάδα δεν κάνει τον κόπο να κοιτάξει τις άδειες κερκίδες; κανείς από την ομάδα δεν κάνει τον κόπο να διαβάσει αυτό το σάιτ; Τα βλέπουν όλα καλά; Είναι δυνατόν να μη ντρέπονται για το θέαμα που παρουσιάζουν;
Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει τον πούλο. Δε θα μας αρρωστήσετε εσείς...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Δευ 10 Απρ 2017 10:36 »
Εξηγείστε μου λοιπόν γιατί χάσαμε και στον πρώτο γύρο που οι γριές καίγονταν για βαθμούς και εμείς επίσης (για την πεντάδα).

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Δευ 10 Απρ 2017 10:45 »
Εαν ήμασταν στην θέση της Λάρισας, τι θα λέγαμε εαν βλέπαμε τέτοια αποτελέσματα?
Αλήθεια μην ξαναδιαβάσω εδω μέσα για βρώμικες ομάδες-Λιβαδειά,ξάνθη,πανιώνιο κτλπ. Θ μιλάτε πρώτα για τον ΠΑΣ για τα καλά και τα κακά του και μετα θ εχετε το δικαίωμα να μιλάτε για βρώμικους συλλόγους..
ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ  ΜΙΛΑΕΙ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΗΡΑ ?

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Δευ 10 Απρ 2017 10:46 »
Μεγάλη Βδομάδα μάγκες...ΜεγαλοΔευτέρα...παίρνουμε βαθιές εισπνοές, εκπνέουμε αργά-αργά και ηρεμούμε.
Συμμετέχουμε στο Θείο Δράμα, που συμπορεύεται αυτές τις μέρες με τα Πάθη του ΠΑΣ και δίνουμε τόπο στην οργή.
Πιστεύει-δεν πιστεύει ο καθένας μας ας κάνει την αυτοκριτική του, τέτοιες μέρες...βοηθάει και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα.
Ο ΠΑΣ είναι ιδέα αναλλοίωτη και άφθαρτη...ο Χοντρός είναι επιχειρηματίας και κινείται σύμφωνα με την τσέπη του...οπότε είναι φθαρτός και αλλοιωμένος ως τέτοιος...έχει ημερομηνία λήξης...
Δεν υπάρχει ΠΑΣολές να μισεί τον ΠΑΣ...πολλοί εχθρεύονται τον Φάτμαν, γιατί βλέπουν ότι χειρίζεται λάθος πολλά πράγματα, με αποτέλεσμα να βλάπτεται ο ΠΑΣ της καρδιάς τους. Έχουν δίκιο μεγάλο!
Υπάρχουν βέβαια πολλοί ΠΑΣολέδες, που δεν έχουν την διάθεση να τα βάλουν με τον Κιτσομπίλ, γιατί θεωρούν ότι έτσι βλάπτουν τον ΠΑΣ της καρδιάς τους. Και αυτοί έχουν δίκιο μεγάλο! Όλοι οι ΠΑΣολέδες έχουμε δίκιο και απαιτήσεις...άλλος έχει υπομονή και δεν βιάζεται να έρθουν αποτελέσματα, άλλοι πάλι είναι ανυπόμονοι και θέλουν εδώ και τώρα τα μεγαλεία... πάλι έχουν δίκιο και οι δύο...
ΤΕΛΙΚΑ τι θα γίνει ΡΕ; ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ...
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...δεν εκτοξεύουμε απειλές και προσωπικά υπονοούμενα προς ΣΥΝΟΠΑΔΟΥΣ ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ...είναι το χειρότερο που μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή...ας τελειώσει αυτή η χρονιά που μας άφησε "ανάμικτα" συναισθήματα και κινούμαστε τη νέα σεζόν, ανάλογα με αυτά που θα γίνουν...

ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ παίδες... :pas:
 :flag:
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος timpanistis toreros

• Sr. Member
  • έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Δευ 10 Απρ 2017 10:54 »
Χτες δούλευα καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά και πριν από αυτό. Λόγω της φύσης της δουλειάς, γυρνούσα όλα τα Γιάννινα. Μερικά πράγματα που είδα, διαπίστωσα, παρατήρησα και με τα οποία ΔΕΝ απόρησα. Τα καταθέτω, αν και δε νομίζω πως "κομίζω γλαύκας"...

1) Θέλει πολύ μεγάλη μαεστρία, προεργασία και μεθοδικότητα για να καταφέρεις να αδειάσεις τα γήπεδα και τις κερκίδες και να γεμίσεις τα καφε και τα προπό. Η NOVA και ο ΟΤΕ θα πρέπει να χαίρονται αφάνταστα. Υποπτεύομαι πως και αυτοί που πουλάνε στοιχηματικές υπηρεσίες θα πρέπει να χαίρονται τρις-αφάνταστα...

2) Θα πρέπει να είσαι πολύ πολύ μεγάλος τρόμπας για να οργανώνεις συναντήσεις με τους "4 μεγάλους", επιδιώκοντας έναν τελικό κυπέλου με οπαδούς και των 2 ομάδων στις κερκίδες ΚΑΙ την ίδια ώρα να βγάζεις υπουργική απόφαση απαγόρευσης εκδρομής των Γριών. Να επισημάνω εδώ πως ουδέποτε έγινε το παραμικρό με τις Γριές και πως στον πρωτο γύρω περίπου 100 δικοί μας βρεθήκανε στο Καυταντζόγλειο.

3) Θα πρέπει να είσαι ακόμα πιο μεγάλος τρόμπας για να αναιρείς την υπουργική σου απόφαση 45' πριν το ματς, ενώ πρώτα έχεις κινητοποιήσει όλη την αστυνομική δύναμη Ιωαννίνων και Γρεβενών...  για να διασφαλίσουν την απόφαση σου. Εκτός κι αν το κάνεις για να πάρουν εξτρά μεροκαματάκι τα χοιρινά που έχεις για να σε φυλάνε (ως κυβέρνηση που δε σε συμπαθεί ο κόσμος) οπότε παώ πάσο...

4) Πρέπει να είσαι ατσίδας φίνος, πρώτος και καραμπουζουκλής, για να καταφέρνεις να ξενερώνεις έναν λαό που τον Ιούλιο έτρεχε στη γενέτειρα του Χένρικ Ίψεν και τώρα δεν τολμάει να ξεστομίσει πως η ομάδα του "κατεβαίνει σε όλα τα ματς για να τα χτυπήσει" ή "εμείς είμαστε καθαροί, για αυτό και δε μας θέλουν στα σαλόνια, διότι δεν κάνουμε χατίρια".

5) Πρέπει να είσαι ένας μικρός θεούλης για να κάνεις τον Alexis να φαντάζει δικαιωμένος...

Κατά τα άλλα, υποψιασμένες μειοψηφίες των οπαδών μας, με ροπή και αγάπη προς την κερκίδα γενικά και το πέταλο ειδικότερα, επέλεξαν χτες να τοποθετηθούν για τα τεκταινόμενα στον ελληνικό ποδοσφαιρικό αθλητισμό:

Παράθεση
Επειδή όλοι οι οπαδοί θέλουν να πάνε γηπεδο να δούνε την καψούρα τους
Επειδή όλοι οι οπαδοί θέλουν μετά το γηπεδο να πάνε σπίτι τους
Επειδή κάποια στιγμή θα χτυπήσει και τη δική μας πόρτα
Επειδή θέλει κουράγιο και στήριξη ο αγώνας ενάντια στη σαπίλα

Για όλους αυτούς τους λόγους και για ακόμη περισσοτερους. ..και επειδή τον έναν μαφιόζο τον είχαμε και εμείς στην ομάδα μας, αποφασίσαμε να κρεμάσουμε δύο λογάκια στο κάγκελο του πεταλου. ...στο δεύτερο σπίτι των οπαδών.

Επειδή δε θα επιτρέψουμε να μας πάρουν τις Κυριακές ΜΑΣ

ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΠΌ ΜΈΤΑΛΛΟ, ΘΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΈΤΑΛΟ.

από τη σελίδα της ραδιοφωνικής εκπομπής "πέταλο από μέταλο"
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1626362907377132&id=1152188884794539
έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Δευ 10 Απρ 2017 10:58 »
Γιατί 2 ήττες με ΗΡΑ?

Γιατί π.χ., μια άποψη...  ο ΧΒ δεν χαλάει χατίρια στα οπαδά του

Στον α'  γύρο χάσαμε δίκαια... μόνο 2-3 μίλησαν για "καταστολή" ματς από Καραντώνη κ.τ.λ., και το ΥΓ.,  των σκοπιανών  γαργάρες...

Μεγάλη εβδομάδα με την Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία ΠΑΣ να έχει νίψει με τον καλύτερο τρόπο τας χείρας της... και όποιος δεν μπορεί να σηκωθεί, ας μπουσουλάει... 

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 10 Απρ 2017 11:03 από New Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Δευ 10 Απρ 2017 11:33 »
Το καλό το είπε ο εκφωνητής της ΕΡΑ , απο το Ζωσιμάδες , ο προπονητής κάνει τρεις αλλαγές δίνοντας επιθετικό σχήμα προσπαθωντας να ανατρέψει το σκορ και γέλασαν κι οι πέτρες !

Αυτό ακριβώς έκανε.
Μετά το 0-2.
Και στο τσακ δεν ισοφαρίσαμε.

_________________________________________________ _________________________________________
Να ρωτήσω κάτι, σύνταυροι...
Γράφει στο φόρουμ ο Χ ότι ο ΠΑΣ έκατσε κι έχασε.
Γράφει στο φόρουμ ο Ψ ότι ο ΠΑΣ δεν έκατσε κι έχασε.

Το γράφετε μία.
Το γράφετε δύο.
Αρχίζετε να αντιδικείτε μεταξύ σας, για το φύλλο των αγγέλων.
Ούτε ο Χ, ούτε ο Ψ έχει αποδείξεις γι'αυτό που γράφει.

Πιστεύετε ότι αυτοί που μας διαβάζουν είναι ηλίθιοι;

Δεν αρκεί η μία φορά που γράψατε την άποψή σας;
Πρέπει να τη γράφετε μέχρι να κουραστεί κι ο τελευταίος ΠΑΣολές να διαβάζει;
Θα πείσετε κάποιον αν γράψετε 7 φορές το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια;
Το γαμήσαμε και ψόφησε στο ματς με τη Βέροια και τώρα πάει να γίνει το ίδιο.

Σας καταλαβαίνουμε από την πρώτη φορά που γράφετε κάτι.
Δεν χρειαζόμαστε δεύτερη.

Επίσης, αν διαφωνείς με το Χ ή με τον Ψ, δικαίωμά σου.
Δεν είμαστε εδώ για να σε βλέπουμε να του επιβάλεις την άποψή σου με ευφάνταστους τρόπους.
Ούτε όποιος κάνει τις πιο πολλές παραθέσεις κερδίζει γλυφιτζούρι.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 10 Απρ 2017 11:43 από GIWRGIS »

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Δευ 10 Απρ 2017 12:08 »
Εαν ήμασταν στην θέση της Λάρισας, τι θα λέγαμε εαν βλέπαμε τέτοια αποτελέσματα?
Αλήθεια μην ξαναδιαβάσω εδω μέσα για βρώμικες ομάδες-Λιβαδειά,ξάνθη,πανιώνιο κτλπ. Θ μιλάτε πρώτα για τον ΠΑΣ για τα καλά και τα κακά του και μετα θ εχετε το δικαίωμα να μιλάτε για βρώμικους συλλόγους..
ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ  ΜΙΛΑΕΙ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΗΡΑ ?

Φιλε Σωτηρη,ΣΥΝΤΑΥΡΕ...
Το τι θα λεγαμε αν ειμασταν στη θεση της Λαρισας, φανταζομαι το ξερεις....Στο οχι πολυ μακρινό παρελθον υπηρξαμε και εμεις θυματα καποιων αγωνων μεταξυ αδιαφορων ομαδων και ομαδων που καιγονταν για την νικη.Να σου θυμισω Ηρακλη, Εργοτελη κλπ. Τα θυμασαι? Επισης η Λαρισα σκουζει χωρις να εχει πεσει, εμεις αν θυμασαι καλα πεσαμε κιολας και οχι μια φορα απο κατι τετοιο.
Τοτε δε θυμαμαι να ησουν στο σαιτ να σχολιασεις τα κακως κειμενα. Τωρα που η ομαδα ΜΑΣ ειναι απο την αλλη μερια (του αδιαφορου) εχεις ξεκινησει πολεμο εναντια στους "αδιαφορους"....
Λιβαδεια,Ξανθη και Πανιωνιο δε τους φτανουμε ακομη και αν ειμαστε αδιαφοροι στα επομενα 10 πρωταθληματα...Επισης εδω μεσα μιλαμε για τα καλα και τα κακα του ΠΑΣ. Ψαχνω να βρω ποστ σου που μιλας για τα καλα της ομαδας ΜΑΣ αλλα δε βρισκω... Εμφανιστηκες παλι μετα τον αγωνα με το βαζελο (εσυ το εγραψες δε εχω λογο να σε αμφισβητησω) που και εκει τα ειχες σουρει για τα καλα για τα κακως κειμενα της ομαδας ΜΑΣ. Απο τοτε καναμε και καποιες καλες εμφανισεις αλλα δε ειδα να γραφεις...
Εγω νιωθω μια χαρα προσωπικα γιατι ηξερα τι  να περιμενω στη χωρα που ζω και το ποδοσφαιρο που παιζετε σε αυτην την χωρα. Θα προβληματιστω αν το καλοκαιρι δε γινουν οι απαραιτητες κινησεις ή κατι δε παει καλα στη προετοιμασια...
Καλημερα

Υ.Γ. Οτι βλεπεις με κεφαλαιο ειναι οι αμφισβητησεις μου προς εσενα, με βαση τα λεγομενα σου.

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Δευ 10 Απρ 2017 12:26 »
vourbiani, τωρα που με ξεσκέπασες ( οτι δεν ειμαι συνταυρoς ) δεν μπορω να μιλήσω... ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ....ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ και εμεις εχουμε πέσει θύμα βρώμικων ομάδων, μπορούμε και εμεις να γινουμε σαν και αυτούς...ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ... ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΩΣ PAS..SOK  εαν θες να δεις τι ελεγα... Θ με δεις σε πολλούς αγώνες του ΠΑΣ ΣΕ εδρεσ που ειμασταν 10 νοματαίοι , θα με δεις στα μπλοκα (ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ  ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ) ,θ ΜΕ δεις στον αγώνα που μας εκαναν ντου τα καλά ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ (αυτου του παο που δεν μπορεις να τον κερδισεις παροτι εχεις καλύτερη ομαδα) ....ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ...στο γηπεδο...και οχι μονο.. εΔΩ ΓΡΆΦΩ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΆ , γράφω γιατι θεωρώ οτι ειναι ενα φόρουμ απόψεων για να γίνει ο ΠΑΣ καλύτερος... ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ? ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΕ ΚΡΑΤΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ? ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΧΑΣΜΟ ΠΛΕΟΝ!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 10 Απρ 2017 12:30 από sothrios »

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Δευ 10 Απρ 2017 12:37 »
Ο κουγιας ειναι κλασσικος πια
Τον εχουν καταλαβει ολοι τι ρολο βαραει και ποσο τα μπερδευει τα πραγματα
Αλλα δεν μπορεις να μην του καταλογισεις οτι σε καποια απο οσα λεει κατα καιρους εχει απολυτο δικιο
Ακομα και σε οτι εχει να κανει με την δικια μας ομαδα, εστω και σε μικρο βαθμο θα πω εγω
Προσωπικα προτιμω λαρισα και οχι λιβαδεια γιατι καταντησε αηδια ο κομποτης

Αυτο που δεν καταλαβαινω φετος ειναι γιατι φερθηκαμε τοσο καλα στους πρωην προπονητες μας κανοντας 0-3-3
Δεν καναμε ουτε μια νικη απεναντι σε παντελιδη,παρασχο,χριστοπουλο
Επισης με βεροια 3 βαθμοι, με ξανθη 1 βαθμος, με αστερα 1 βαθμος
Δηλαδη σε συνολο 36 βαθμων εκεις πηραμε 8
Τελικα αυτο μας κοστισε την ευρωπη

:pas: :pashat: :joker: