Κάποιοι εδώ απόψε δεν ξέρω τι προσπαθείτε να κάνετε και γιατί να μας πείσετε , αφήστε το , οι τυφλοί είδαν και οι κουφοί άκουσαν . Εδώ δε βγήκε να μιλήσει ο φίλος μας ο crimson .. που πάντα ήταν αισιόδοξος και καλοπροαίρετος . Μην υποτιμάτε τον κόσμο .
Και ούτε είχα σκοπό να πω κάτι.
Ή μάλλον έχω:
Ο φίλος σας ο Crimson Glory θα προτιμήσει να παραμείνει και "τυφλός" και "κουφός" στις άναρθρες κραυγές τύπου "ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΩΝ ΑΥΤΟΝ"...
Δεν είναι η πρώτη φορά εξάλλου που "φίλοι" της Ομάδας επιτίθονται με μίσος εναντίον της...
Το έχω συνηθίσει. Το καλό είναι ότι και ο ΠΑΣ το έχει συνηθίσει και θα χτίσει χαρακτήρα μέσα ΚΑΙ από τα δικά του λάθη.
Έχω ξαναπεί ότι ο ΠΑΣ είναι ο φίλος που θα του δώσω το χέρι να σηκωθεί, όταν τον βλέπω πεσμένο και σακατεμένο.
Εξάλλου, τί σόι συνοδοιπόρος του θα ήμουνα?
Στο μεταξύ, όσοι απέχετε συνειδητά από το γήπεδο,
κάνετε άριστα.
Και συνεχίστε να το κάνετε προβάλλοντας
ακόμη το γελοίο επιχείρημα ότι "για όλα φταίει ο μ@λάκας ο πρόεδρας"...
Ο οποίος μ@λάκας πρόεδρας ήταν πολύ πρώτος μάγκας όταν τη σεζόν του Άγγελου πήρε διπλό στην Τούμπα,
ήταν πολύ πρώτος μάγκας όταν κέρδισε την άεκ στο καπάκι στο Ζωσιμάδες" σώζοντας την κατηγορία και καταφέρνοντας στο τέλος να τερματίσει 8ος.
Φυσικά, μαζί με τον μ@λάκα τον πρόεδρα,
ήταν και πολύ πρώτη μαγκίτισα η πουλημένη η Ομάδα μας που έκανε τις μεγάλες αυτές νίκες,
σε αντίθεση με τους δύο δικέφαλους που "έπαιξαν για την ιστορία τους"...
Όπως επίσης, και πέρυσι η πουλημένη η Ομάδα μας κατάφερε και πήρε το διπλό στην Ξάνθη που μας πήγε στην Ευρώπη...
Η πουλημένη η Ομάδα...
Στον μπούτσο μου ο πρόεδρας, τυχαίνει να είναι επικεφαλής της όποιας προσπάθειας γίνεται στην Ομάδα, την οποία κόντεψε να την καταστρέψει πριν λίγα χρόνια με τα λάθη του και προσπαθεί πλέον να τη βάλει σε τάξη.
Τιμή και δόξα στα παλικάρια που του τα έχωσαν face to face κάποτε, σας βγάζω το καπέλο ρε αλάνια.
Οι υπόλοιποι απλά σιωπήστε.
Αυτόν έχω, τον ξέρω ποιός είναι,
αλλά ξέρω και παρά πολύ καλά το ποιούς έχει να αντιμετωπίσει.
"Αύριο" δεν θα είναι εδώ, αλλά ο ΠΑΣ θα παραμείνει.
Επίσης, βλέπω με περισσή χαρά κάποιους να αναφέρονται στην ηθική των παικτών και του προπονητή τους.
Βέβαια, κανείς δεν έχει τα @ρχίδια να τους τα πει κατάμουτρα αύριο-μεθαύριο στο ΠΕΑΚΙ...
Χαίρομαι ιδιαίτερα διότι για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνομαι στο ότι στα Γιάννενα πάσχουμε από κομπλεξισμό και απίστευτη κακία...
"Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα"...
Δεν μου προξενεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι η τούρκικη χατζάρα έμεινε στο λαιμό μας κάτι χρονάκια παραπάνω από τους άλλους...
Χαίρομαι ιδιαίτερα διότι για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνομαι στο ότι μας αξίζουν οι χαμηλότερες κατηγορίες...
Είμαι σίγουρος ότι, εάν τώρα ήμασταν στη β' ή γ' εθνική,
το γήπεδό μας θα έσφιζε από ζωή.
Βλέπεις, όταν γίνεσαι ανταγωνιστικός, τα συμφέροντα συγκρούονται...
Εγώ, θα ξαναπώ, ότι θα απέχω από αυτού του είδους την κριτική, συγγνώμη, τον πετροβολισμό ήθελα να πω...
Ποτέ δεν πρόκειται να στρώσω το δρόμο του μαρτυρίου στην Ομάδα μου,
ποτέ δεν πρόκειται να την σταυρώσω,
απλά θα περιμένω υπομονετικά δίπλα της "να αναστηθεί" και να της επουλώσω τις πληγές.
Πληγές που η ίδια ανοίγει στο σώμα της, αλλά που σίγουρα δεν πονάνε τόσο πολύ όσο αυτές που τις ανοίγουν "οι φίλοι της"...
Τιμή και δόξα στην Ομάδα, στον προπονητή, στους παίκτες και στον πρόεδρα που έγραψαν την πιό χρυσή σελίδα στην Ιστορία του Γιαννιώτικου αθλητισμού.
Μόνο οι ίδιοι το πίστεψαν, μόνο οι ίδιοι το πραγματοποίησαν, σε πείσμα όλων και χωρίς καμία βοήθεια από κανέναν.
Αυτά, από τον καλοπροαίρετο Crimson Glory.
Συγχαρητήρια σε όσους έγιναν πλουσιότεροι σήμερα,
όντας σίγουροι για το αποτέλεσμα.