Toν βαρώνο τον αποθέωσε όλη η πόλη για τις κινήσεις του, όπως ξέρεις κι έτσι μην αντέχοντας την πολλή αποθέωση τα παράτησε.
Ότι μέσα σε καμιά 10ριά γραμμές όλες όλες αναφέρεις τα σκοτεινά μας σημεία δείχουν ότι αποτελεούν την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα της καθαρής ομάδας που θέλουμε να έχουμε.
Το ότι όμως μεγάλο μερίδιο των απαχπάν, ανήκει στη τωρινή περίοδο της ιστορίας δεν περιποιεί τιμή.
Όσον αφορά τη γλύκα, ξέρεις τι είναι να περιμένεις να κερδίσεις καμια τριανταριά χρόνια τον γαύρο στο πρωτάθλημα και να μην μπορείς να το φχαριστηθείς και να το πανηγυρίσεις, όταν το κάνεις;
Γιατί προσωπικά ΔΕΝ το πανηγύρισα.
Θμάμαι με κάτι γέροντες φίλους π αλλάζμε εσεμεσια τότε αυτό λέγαμε. Γαμω την ατυχία μας, να μην μπορείς να καμαρώσεις!
Ενώ στο 3-1? Στο 2-0 στο κύπελλο?
ΑΛΛΗ φάση.
Αρκετές φορές είναι γνωστό και τελικά, κακώς, αποδεκτό όταν κάθεται τελευταίο παιχνίδι μεταξύ αδιάφορης - ενδιαφερόμενης ομάδας, να έρχονται μυστήρια αποτελέσματα.
Π.χ. Εμείς σώσαμε τη Δράμα επί ψηλού και ρίξαμε το κολοΑιγάλεω.
Στην κερκίδα στη Δράμα εκείνη τη μέρα, γινόταν έντονες κουβέντες μεταξύ μας, αν πρέπει να τους δώσουμε το χου, όταν μάθαμε ότι ο Ηλυσιακός, αδιαφόρησε τελικά και έχασε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.
Αδιαφόρησε γράφω, αλλά αλλιώς το λέγαμε τότε όλοι και μέχρι σήμερα ακόμη δηλαδή αλλιώς το λέγαμε.
Εμείς σημειώσαμε παγκόσμιο ρεκόρ φέτο, αποφασίσαμε ότι θα αδιαφορούμε στα τελευταία πόσα είναι παιχνίδια.
Βέργια, Αστέρα, Λάρσα, Ηρα, μαλάκα μ τώωρα π τα βάζω ένα ενα, δε μπορώ να καταλάβω, γιατί είχε τελειώσει το πρωτάθημα με τόσο δύσκολους αντίπαλους μπροστά μας, y?
Κι αδιαφορήσαμε με ομαδάρες που τυγχάνει να τις έχουμε μέσα στην καρδιά μας (δε βάνω τον Κομπότ, γιατί κι εκεί αδιαφορήσαμε, αλλά μετά τελείωσε το πρωτάθλημα).
Να απέχεις ενσυνείδητα, οκ, αλλά μην κάνεις τον τυφλό, γιατί για γκαβούς μας περνάνε κι αδιαφορούνε ασυστόλως.
Αυτά δεν επανέρχομαι, θα με ζβήσουν οι πιο ήρεμοι.
Υ.Γ.
Έρχονται 2 ματσάκια με επίσης αγαπητούς αντιπάλους στη συνέχεια.
Θα ξαναδιαφορήσουμε;
Και για να μπω στο πνεύμα του ΠΑΣ Γιάννη, που καλά τα λέει σε όσους θεωρούν πολύ χαμηλής δυναμικότητας το ρόστερ μας.
Αν πελεκήσουμε κάποιον από δαύτους, τι μετά; Ξε - έσκασε η ομάδα ξε κουράστηκε;
Δηλαδή εγώ τώρα που θέλω να έχω τίμια ομάδα, να παρακαλάω να χάσω με κάτω τα χέρια - πόδια από γαύρο χανούμσα, για να ικανοποιήσω τη ρήση "ήμασταν κουρασμένοι ψυχοσωματικά"?