Δλδ τι φταίει φίλε μου, κατά την γνώμη σου;
Ειλικρινά τώρα...
Ο κόσμος πάντα είχε τρέλα με την ομάδα...απόδειξη τα 3.000+ που κόβαμε το 2011...τι συνέβη μετά και λάκισαν οι 1000 τουλάχιστον;
Αδελφέ μου,
όπως έχω πει 100άδες φορές εδώ,
δεν νοείται η Ομάδα να χτυπάει Ευρώπες σχεδόν κάθε χρόνο και εμείς να λείπουμε από το πάρτι.
Δε λέω, εξαιρετικά δύσκολες οι οικονομικές συγκυρίες και είναι ουτοπικό να ζητάω να γεμίζουμε το "ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" σε κάθε αγώνα.
Κάντο τις μισές, εάν όχι, τις μισές των μισών.
Από τη στιγμή που ο ΠΑΣ έγινε πραγματικά ανταγωνιστικός
ο κόσμος έκοψε για τα καλά.
Έχω την άποψη ότι όταν υπάρχουν "εσωτερικές συγκρούσεις" τότε υπερισχύουν άλλα πράγματα...
Εάν παίζαμε σε χαμηλότερες κατηγορίες, δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι θα το γήπεδό μας θα είχε πιό πολύ κόσμο.
Δεν μπορώ να γίνω πιό συγκεκριμένος, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δανειστώ ένα από τα κορυφαία πανό των ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ, πανό γροθιά στα πελέ των φιλάθλων της πόλης μας:
Την ερώτηση στο πανό την ακούς ακόμα και σήμερα από πολλούς συμπολίτες μας...
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, στα εκτός έδρας ματς με ODD και AZ,
ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ,
διπλανές καφετέριες είχαν γεμίσει για να δούνε βαζέλα και χανούμι...
Σήμερα δε, κάπου βρέθηκα και άκουσα καμιά 10ριά να μιλάνε για το πώς έπαιξε η βαζέλα με τον μπάογκ...
Κάθε μέρα, όπου και να βρεθώ, ακούω για τους κόκκινους, πράσινους, κίτρινους...
ΕΜΕΤΟΣ...
Οπαδοί της χαράς κατάντησαν οι περισσότεροι Γιαννιώτες, φιλαράκι, και σ' αυτό δεν φταίει ΜΟΝΟ ο τωρινός πρόεδρας.
Όσο πιό νωρίς το καταλάβουμε, τόσο περισσότερες ελπίδες έχουμε να κερδίσουμε τους νέους πραγματικούς ΠΑΣολέδες.
Ξέρω ρε daveli, off topic...