Αποστολέας Θέμα: Γαύρος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 16977 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γαύρος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 23 Απρ 2017 21:16 »
Παράδοση άνευ όρων στον γαύρο που έχρισε σκόρερ διάφορους συνταξιούχους και άσφαιρους μέχρι σήμερα.
Ο ΠΑΣ έκανε κάποια σουτ με τον δανεικό Κοροβέση και στόλισε λίγο ακόμη τη βιτρίνα του Πασχαλάκη μπας και βρει ο πρόεδρος έσοδα και δεν εξαφανιστούμε από το χάρτη για τα επόμενα 1-2 χρόνια.
Όπως θα παρατηρήσουμε από τα αποτελέσματα όλοι έπαιξαν στα πλαίσια που επιβάλλει η παράδοση. :stop:
Φυσικά το ότι όλοι κάνουν τα ίδια, δεν δικαιολογεί τον ΠΑΣ, που κλείνει με το χειρότερο τρόπο
μια εκπληκτική στην έναρξή της χρονιά.
Βέβαια το σωστό είναι ότι για τον ΠΑΣ δεν υπήρξε ποτέ έναρξη της χρονιάς, αλλά συνέχεια της περσινής
και κάπου εκεί προσπαθώ να βρω μια δικαιολογία να απαλύνω τον πόνο από τις συνεχείς σφαλιάρες.

Αν είναι να μας βγει σε καλό αυτή η παραίτηση με τα συνακόλουθά της, ίσως κάποια στιγμή να το ξεχάσω το ρεζιλίκι
στο οποίο υποβαλλόμαστε.
Απλά επειδή του χβ δεν του έχω καμιά εμπιστοσύνη, οφείλω να κρατάω αποστάσεις να είμαι επιφυλακτικός
και να αναμένω την ενίσχυση της νέας ομάδας του ΠΑΣ της επόμενης χρονιάς που θα μας επαναφέρει στους στόχους,
στις  επιτυχίες και στο χαμόγελο.

Για να ξηγιόμαστε όμως παραίτηση για τον ΠΑΣ δεν είναι αποδεκτή, ούτε τώρα, ούτε ποτέ ξανά.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 23 Απρ 2017 21:25 »
Χοντρέ δεν σε εμπιστεύομαι και φροντίζεις να αποδεικνύεις ότι καλώς κάνω.Πρόσεχε για του χρόνου.ΠΡΟΣΕΧΕ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 23 Απρ 2017 21:34 »
Όλα καλά το λοιπόν.

Η ποντικομαμή ο σερτάκις, πανηγύριζε σα να πήρε τσουλου, τόσο βαθιά έχει ακόμη στον τάχα τον τσιόκο των Κοντογουλίδη και του Ντομορό.
Σερτάκις στα πελέ μας σε γράφουμε, δεν πήρες καμία εκδίκηση. Τότε παίζαμε 11 εναντίον 11 και ήμασταν και βου.
Σου περιποιηθήκαμε τόσο καλά το κωλαράκι που ακόμη τσούζει.

Στα θκά μας τα μίζερα...
5η χειρότερη συντριβή όλων των εποχών και τρίτη χειρότερη στην Α και νάχεις καλύτερο παίχτη του γηπέδου τον τερματοφύλακα.
Και είμαι σίγουρος ότι κανενός τους η φάτσα δεν φοράει κανένα ίχνος ντροπής.
Να τους βάζαμε όλους απέναντι στα πιτσιρίκια που με νύχια και με δόντια προσπαθούμε να τους φοράμε τη φανέλα με τον Ταύρο να βλέπαμε θα σκύβαν λίγο τα μάτια;
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ, ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ.

Μόνο ΠΑΣ γαμώ της γής τον άξονα, που έλεγε και ο Βάγγος, μόνο ΠΑΣ και δε πα να μας λέτε γραφικούς.
ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΡΕ.

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Κυρ 23 Απρ 2017 21:48 »
Ομαδάρα....ρε.... Πετράκη μη φύγεις συνέχισε το έργο της ομάδας συνέχισε τα ξεφτιλίκια της ομάδας!!

Εσύ Τεράστιε συνέχισε να μικραίνεις τον ΠΑΣ συνέχισε να ξεφτιλίζεις τον κόσμο και μια ολόκληρη πόλη

Τη νομίζεις ρε οτι με μια Ευρώπη έδεσες το γαιδαρό σου?? ότι ολα καλά? πρέπει να ντρέπεσαι..Τώρα καταλαβαίνω τον πόλεμο που σου κάνουν και δεν σε γουστάρει κανείς στη πόλη...ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ.

Κάποτε στο Ηράκλειο πέσανε φάπες στους παίχτες στο αεροδρόμιο απο τους οπαδους τους,εμείς δεν έχουμε δύναμη ούτε να τους πούμε δυο λόγια.

Συγχαρητήρια σήμερα στους παιχταράδες μας που μας έκαναν υπερήφανους.................Να τη χέσω την Ευρώπη.
πετάξτε της φανέλες τώρα!!!

Αι στο διαολο σας σιχάθηκα όλους.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Κυρ 23 Απρ 2017 22:17 »
Μεγάλη κατάντια !!!!!!
Κρίμα !!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Κυρ 23 Απρ 2017 22:17 »
Στα άκρα κάθε φορά.Εξιδανίκευση άλλων εποχών και τώρα όλα μαύρα.

Στο πέναλτι οι γαύροι φωνάζαν ου,έξω και δεν πανυγήρισαν και τόσο.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Κυρ 23 Απρ 2017 22:22 »
Μου είναι πιο εύκολο να τα χώνω σε ΧΒ και Πετράκη, από το να ονοματίσω τα παλίκαρα, τα πρωτοπαλίκαρα και τα γεροντοπαλίκαρα του ρόστερ... που την τελείωσαν τη χρονιά, άλλα πριν τα Χριστούγεννα και άλλα μετά...

Πολύ κρίμα που ο Κόντε δεν έπαιζε σήμερα και ο ταλαίπωρος Τζημόπουλος ο ιπτάμενος.
Ο Πετράκης να έπαιζε βασικός... 1 γκολ θα το έβαζε στη Βέροια και σε άλλες βέροιες.

:mono:

Υ.Γ.: Και ο Κουέβας, δεν έπαιξε καθόλου στον β΄ γύρο
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 23 Απρ 2017 22:26 από New Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 23 Απρ 2017 22:29 »

Φίλε πραγματικά με έχεις κουράσει να προσπαθείς να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα.Μπορεί εσύ να είσαι ικανοποιημένος με αυτά που βλέπεις αλλά εγώ νιώθω τεράστια ντροπή.Και χέστηκα τι φώναζαν οι γάβροι.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Κυρ 23 Απρ 2017 22:37 »

Φίλε πραγματικά με έχεις κουράσει να προσπαθείς να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα.Μπορεί εσύ να είσαι ικανοποιημένος με αυτά που βλέπεις αλλά εγώ νιώθω τεράστια ντροπή.Και χέστηκα τι φώναζαν οι γάβροι.
Ο καθένας λέει την άποψη του.Νομίζω ο καθένας μας έχει αυτό το δικαίωμα.
Διαφωνώ κάθε φορά να είμαστε στα άκρα.Ειδικά σε αδιάφορα ματς στο τέλος της χρονιάς.Θα διαλύσουμε την ομάδα γιατί έχασε αδιάφορα ματς στο τέλος.Ξεχνάτε άλλες εποχές τι γινόταν.Καλό είναι να μην ξεχνάμε την ιστορία.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Κυρ 23 Απρ 2017 22:38 »
Το σημερινο αποτελεσμα ερχεται σε συνδυασμο με τα προηγουμενα παιχνιδια που τα δωσαμε ολα αμηχητι...

Το κακο της υποθεσης με ολα αυτα που εχουμε κανει τελευταιες αγωνιστικες δεν ειναι το κακο οτι χανουμε τα ματς αλλα χανουμε τους φιλαθλους-οπαδους μας,αλλα οταν το καταλαβει θα ειναι αργα

Και μου ερχονται ασχημοι,μα παρα πολυ ασχημοι συνειρμοι με την Κορινθο που εκανε καποτε αυτο το πραγμα και καταντησε απο εκει που ειχε 4.000 οπαδους να μαζευονται 20-30 νοματαιοι

Και μπορω να φερω πολλα παραδειγματα τετοιων ομαδων με λαο που καταντησαν να μαζευονται τρεις και ο κουκος.....

Αλλαχτε δρομο γιατι μπορει να κερδιζεις ευκαιριακα καποια πραγματα αλλα αυτα που θα χασεις στο μελλον ειναι πολλα περισοτερα κυριοι....ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Να δωσουμε ενα δυο ματς παει στο διαολο λες Ελλαδα εισαι,αλλα εδω του γαμησαμε την μανα φετος

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ

Δεν αντεξα μετα απο ενα χρονο και ξαναερχεαι ο παλιος μιρλας αγιουτο σιγα σιγα

Αληθεια μπορει να βρει κανεις βαθμολογια Β γυρου?...Ανετα πρεπει να καναμε πορεια υποβιβασμου

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 23 Απρ 2017 22:51 από GIWRGIS »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Κυρ 23 Απρ 2017 22:45 »

Εξκιουζ μι που παρεμβαινω, αλλα τι θα πει "με εχεις κουρασει"; Μηπως να φοβομαστε να μιλησουμ μην κουραστει καποιος;
Συμφωνω απολυτα με τον φον για τα περι μαυρων και εξιδανικευσης και επαναλαμβανω την αποψη μου οτι καλο ειναι να κραταμε καλαθι αναλογο του οικονομικου και εισητηριακου μεγεθους της ομαδας.
Η καθετη πτωση του τελευταιου χρονικου διαστηματος, με μεγαλυτερη προκα το σημερινο, δεν μπορει να διαγραψει τα προηγουμενα.
Καθε μακρα ανηφορια εχει και τις κατηφορες της.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Κυρ 23 Απρ 2017 22:55 »

Εξκιουζ μι που παρεμβαινω, αλλα τι θα πει "με εχεις κουρασει"; Μηπως να φοβομαστε να μιλησουμ μην κουραστει καποιος;
Συμφωνω απολυτα με τον φον για τα περι μαυρων και εξιδανικευσης και επαναλαμβανω την αποψη μου οτι καλο ειναι να κραταμε καλαθι αναλογο του οικονομικου και εισητηριακου μεγεθους της ομαδας.
Η καθετη πτωση του τελευταιου χρονικου διαστηματος, με μεγαλυτερη προκα το σημερινο, δεν μπορει να διαγραψει τα προηγουμενα.
Καθε μακρα ανηφορια εχει και τις κατηφορες της.
Εσύ αυτό κατάλαβες;'Οτι πρέπει να φοβάσαι να μιλήσεις;Υπάρχει και η ποδοσφαιρική περηφάνια και αυτή έχει καταρρακωθεί το τελευταίο διάστημα.Κανείς δεν διαγράφει τίποτα αλλά δεν μπορεί να μένει και απαθής σε ντροπιαστικά φαινόμενα.Η ομάδα τους τελευταίους 2 μήνες έγινε πανελλαδικά ρεζίλι και βορά στο στόμα κάθε πικραμένου.Εγώ αυτό δεν το αντέχω για την ομάδα μου.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Κυρ 23 Απρ 2017 23:12 »
Λοιπον με προχειρο αναγνωσμα μερικων σαιτ σε βαθμολογιες και επιμερους και με κυπελλο μεσα

Στα τελευταια 23 ματς συμπεριλαμβανομενου και του κυπελλου εχουμε,δηλαδη απο 5 δεκεμβρη που αρχισε η κατηφορα εχουμε

4νικες-9Ισοπαλιες-10 ηττες

Και απο την αρχη της χροννιας μεχρι τις 5 δεκεμβρη εχουμε

9 νικες-2 Ισοπαλιες-2 ηττες

Σορι παιδια δεν ειναι στραβος ο γυαλος

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 23 Απρ 2017 23:41 »
Αληθεια μπορει να βρει κανεις βαθμολογια Β γυρου?

Ο Κανείς  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Απρ 2017 02:43 από ΛΟΚΟ »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 23 Απρ 2017 23:52 »
Δηλαδή από ότι βλέπω στον δεύτερο γύρο είμαστε 2 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού...

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #90 στις: Δευ 24 Απρ 2017 00:29 »
Εγώ σήμερα δεν γράφω. Είμαι συνετός και κρατάω τα νεύρα μου.

Δεν πω τίποτα για τον ανεκδιήγητο ΧΒ. Ούτε για τον Πετράκη που αμόλυσε τους παίχτες του. Ούτε για παίχτες, στυλ Κοζορώνη, Γιάκου θα πω τίποτα.

Αύριο όταν ηρεμήσω, όταν συνέλθω από το σοκ. Όταν φτιάξω ξανά την ιδέα στο μυαλό μου ότι δεν υποστηρίζω ομάδα τελειωμένων συνταξιούχων ή δημοσιών υπαλλήλων.

Αύριο παιδιά. Πάω για ύπνο τώρα. Να συνέλθω...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Δευ 24 Απρ 2017 00:36 »
Η ομαδα εκανε τον κυκλο της
Ωρα για αλλαγες και μαλιστα μεγαλες

Με αυτους δεν ΠΑΣ πουθενα του χρονου

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #92 στις: Δευ 24 Απρ 2017 00:37 »
joinsports.gr
Παράθεση
Πετράκης: “Να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα αποφασίσω αν θα μείνω”
Ο Γιάννης Πετράκης ρωτήθηκε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό αν παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα και τη νέα σεζόν. Ο Κρητικός τεχνικός απάντησε ότι θα περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα προτού παρθούν αποφάσεις.

Από τα σημαντικά ζητήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι τι μέλλει γενέσθαι με τον Γιάννη Πετράκη, αν δηλαδή ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός παραμείνει στην ομάδα της Ηπείρου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 5-0 στο Φάληρο είπε:

“Νομίζω ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πούμε κάτι πάνω σε αυτό. Δεν βιάζομαι ως άνθρωπος. Από τη δική μου πλευρά δεν μ’ αρέσει να παίρνω βιαστικές αποφάσεις. Θα τελειώσει πρώτα ο Θεός το πρωτάθλημα και μετά με τους ανθρώπους του ΠΑΣ και τον πρόεδρο, θα πάρουμε τις αποφάσεις μας”.

Ο ΠΑΣ έκανε μία καλή πορεία εώς τον Φεβρουάριο, έχετε κάνει έργο στην ομάδα. Είχατε πει ότι θέλετε να τελειώσει η σεζόν με αξιοπρέπεια, αλλά το κλείσιμο δεν είναι καλό. Θα σας δούμε και του χρόνου στον ΠΑΣ;

“Η διαπίστωση που κάνατε ήταν εύστοχη. Θέλαμε να έχουμε ένα τελείωμα με βάση το πώς δουλεύουμε κάθε μέρα και το πώς προσπαθούμε. Αυτό που θέλαμε δεν έχει γίνει πραγματικότητα. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι η ώρα να κάνουμε αποτίμηση. Οταν υπάρχει είτε θετικό, είτε αρνητικό όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στη ζωή, κάποιοι παράγοντες παίζουν ρόλο για να δημιουργηθεί το καλό ή το κακό. Δεν είναι η στιγμή να κάνουμε αποτίμηση του τι έφταιξε. Με ηρεμία μπορείς να βρεις την αιτία που προκαλεί το πρόβλημα. Το ότι οκτώ αγωνιστικές δεν βρήκαμε το πρόβλημα, σημαίνει κάτι. Αυτό δεν ακυρώνει την καλή προσπάθεια των παικτών μας”.

Αρχικά είχε πει: “Νομίζω ότι σήμερα ήταν ένα ματς που δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά σχόλια. Παίζαμε με μία ομάδα που ήταν ένα επίπεδο πάνω σε όλους τους τομείς. Τουλάχιστον ήταν ένα επίπεδο πάνω, και σε θέματα αποφασιστικότητας, και ενέργειας, και ποιότητας, και ταχύτητας, και προσωπικών μονομαχιών. Σίγουρα είχαν μεγαλύτερο κίνητρο και αξία ως ομάδα. Παρόλο που οι παίκτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια, δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικοί”.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δευ 24 Απρ 2017 01:01 »
Μπορει αυτη τη στιγμη να ειμαστε σε χειροτερη καταστασταση αγωνιστικα και ψυχολογικα ακομη κι απο τη βεροια,  ομως αυτη ειναι μια συνθηκη που σε 20 μερες δεν θα ισχυει.
Η βεροια δεν θα υπαρχει κι εμεις θα σχεδιαζουμε τη ομαδα της επομενης χρονια στη σκουπρολιγκ.
Καλως 'η κακως η εικονα αυτη ειναι αποτελεσμα επιλογης κατα καποιο ποσοστο.
Οταν τελειωσει το πρωταθλημα θα εκτιμηθει περισσοτερο η 8η-9η θεση γιατι φετος δεν ειχαμε την ιδια δυναμικη ως ομαδα οπως περισυ.
Θα μεινει ωστοσο η πικρα της κακης τελευταιας εικονας,  αλλα αυτο δεν θα καθορισει τα παντα.
Προεχει η ανασυγκροτηση γιατι τη νεα χρονια, οσοι θα βρισκονται εξω απο την 5αδα, αυτοματως θα κινδυνευουν με υποβιβασμο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δευ 24 Απρ 2017 01:14 »
Μπορει αυτη τη στιγμη να ειμαστε σε χειροτερη καταστασταση αγωνιστικα και ψυχολογικα ακομη κι απο τη βεροια,  ομως αυτη ειναι μια συνθηκη που σε 20 μερες δεν θα ισχυει.
Η βεροια δεν θα υπαρχει κι εμεις θα σχεδιαζουμε τη ομαδα της επομενης χρονια στη σκουπρολιγκ.
Καλως 'η κακως η εικονα αυτη ειναι αποτελεσμα επιλογης κατα καποιο ποσοστο.
Οταν τελειωσει το πρωταθλημα θα εκτιμηθει περισσοτερο η 8η-9η θεση γιατι φετος δεν ειχαμε την ιδια δυναμικη ως ομαδα οπως περισυ.
Θα μεινει ωστοσο η πικρα της κακης τελευταιας εικονας,  αλλα αυτο δεν θα καθορισει τα παντα.
Προεχει η ανασυγκροτηση γιατι τη νεα χρονια, οσοι θα βρισκονται εξω απο την 5αδα, αυτοματως θα κινδυνευουν με υποβιβασμο.

Φιλε mike δεν ειναι το θεμα η 8η 9η θεση η οποια θα καταληξουμε και με την οποια δεν εχω κανενα θεμα αλλα το μεγαλο θεμα ειναι το πως χασαμε ολα τα ματς γιατι θελαμε να τα χασουμε με το ετσι θελω(για να μην το πω αλλιως)και αυτο πρεπει να μας προβληματισει ολους

Sorry αλλα εγω δεν θα κρυφτω πισω απο το δαχτυλο μου και επειδη οτι σκεφτομαι το γραφω,πολλα ματς στο δευτερο γυρο δεν παιχτηκαν ποτε μεσα στο χορταρι και κατα προσωπικη μου αποψη ειμαι σιγουρος οτι οι ευθυνες ειναι μεγαλες για οσους παιζουνε  με την νοημοσυνη  ανυποψιαστων Πασολεδων και κινουνται σε απατα σε αχορταγραφητα νερα

Για αυτο ας συμμαζευτουνε και ας καταλαβουνε πως εδω δεν ειναι ουτε Ηλυσιακος ουτε Αιγαλεω

Και επιμενω πως ειναι θεμα τεραστιο αυτο,οσο και αν προσπαθουμε σαν οπαδοι του ΠΑΣ να το υποβαθμιζουμε ...

Στο αλλο μισο σου θα συμφωνησω πληρως,η ομαδα θελει πολλες αλλαγες,ο κυκλος αυτος τελειωσε!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Απρ 2017 01:19 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 24 Απρ 2017 01:53 »
Sorry, αλλά εγώ ούτε με βαριές ήττες και άθλιες εμφανίσεις πρόκειται να διαγράψω ό,τι πέτυχε ο ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια.
Προτιμώ να συγκρατώ τα νεύρα μου, παρά να χαρακτηρίσω άσχημα μια Ομάδα και τους πρωταγωνιστές της που με έφτασαν στον ουρανό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μου πρόσφεραν αξέχαστες στιγμές, με αποκορύφωμα το περσινό καλοκαίρι.
Αυτόν τον προπονητή, αυτούς τους παίκτες, αυτόν τον πρόεδρα, αυτούς τους γυμναστές που τους ευχαριστούσα από την καρδιά μου μέχρι πριν λίγους μήνες, δεν θα τους βρίσω, δεν θα τους χτυπήσω.
Αυτοί έκαναν πραγματικότητα το όνειρο 50 ετών και από αυτούς ζητώ να καθαρίσουν το μυαλό τους και να αναλογιστούν τα λάθη που έκαναν όλοι τους, ώστε να μην επαναληφθούνε την νέα περίοδο.

Πολύ βαριά η φανέλα με τον Ταύρο, ακόμη πιό βαριά από πέρυσι με Ευρωπαϊκά ένσημα πλέον.
Θέλω να δω ψυχραιμία από το έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ,
να ζυγίσουν το βάρος που κουβαλούν οι πλάτες τους.
Αντρίκιες κουβέντες, εάν μπορούν να συνεχίσουν, έχει καλώς.
Διαφορετικά, εάν τους παίρνει από κάτω, ας πάνε στην ευχή της Παναγίας.
4άρες, 5άρες, 7άρες...άσχημα αποτελέσματα έχουν ξανασυμβεί αρκετές φορές,
Ευρώπη όμως ΜΟΝΟ ΜΙΑ, προς το παρών.  ;)
Σας ευχαριστώ για μία ακόμη φορά όλους,
γράψατε την πιό χρυσή σελίδα στην Ιστορία της Ομάδας.
Ώρα για ξεκούραση και αυτοκριτική.

Εύχομαι, για την επόμενη σεζόν, ο ΠΑΣ να με κάνει για μία ακόμη φορά περήφανο.
Εύχομαι ο ΧΒ να ανοίγει το στόμα του ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.
Πήρες φόρα και είπες κι αυτά που ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ, πρόεδρα...
Εύχομαι ο κόσμος να ξαναγυρίσει στο γήπεδο (καλά τώρα, οι κοκκινοπρασινοκίτρινοι να πηγαίνουν καλά. Ποιός ΠΑΣ τώρα...σιχάματα...).

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και όλους όσους γνώρισα και πορευτήκαμε μαζί με τον ΠΑΣ, είτε στο γήπεδο, είτε στη μικρή αλλά τόσο όμορφη σοφίτα στη Ν. Ζέρβα.
Αξέχαστες οι στιγμές, όμορφες, λιγότερο όμορφες,
μένουν χαραγμένες στην καρδιά μου. Ανεξίτηλες.
Μεγάλη αφορμή ο ΠΑΣ, ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ...  ;)

ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ,
ΜΟΝΟ ΠΑΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΣ!

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 24 Απρ 2017 03:04 »
Να χεις φαει 5-0 στο τηγανι, να εχεις κανει φιεστα μαζι με το γαυρο και να βγαινεις λιγες ωρες μετα να λες ευχαριστω στην ομαδα με ξεπερναει.

Μην λησμονειτε τον λεβαδειακο, παιρνουμε εμεις και επισημα τη θεση του
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Απρ 2017 03:07 από FanaticPaS »
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δευ 24 Απρ 2017 07:18 »
Εσένα, φιλαράκι, σε έχει ξεπεράσει η Ομάδα προ πολλού...  ;),
όπως και όλους μας βέβαια.

Ο Κομπότης, μεγάλε, είναι επίσημα στην παρακάτω κατηγορία, μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον.
Ο Κομπότης, μεγάλε, δεν έχει παίξει Ευρώπη.
Τραγικά άστοχο να χαρακτηρίζεις έτσι τον ΠΑΣ,
τραγικά χολωμένο.

Έγραψα κι άλλα, προφανώς δεν τα είδες.
Ειδικά από εσένα, δεν θα περίμενα κάτι καλύτερο.
Χολή έσταζες πάντα για τον ΠΑΣ, το ίδιο θα συνεχίσεις να κάνεις.
Εξαιρετικά δύσκολο να διαχειριστείς πρωτόγνωρες χαρές,
εξαιρετικά δύσκολο να διαχειριστείς και δύσκολες καταστάσεις, σε καταλαβαίνω.
Πρέπει να είσαι ο μοναδικός που δεν μπορεί να εκφραστεί αναλόγως σε χαρές της Ομάδας.
Κακώς το κρατάς μέσα σου, θα πάθεις τίποτα.
Ξεδίνεις βέβαια στις αποτυχίες, κάτι είναι κι αυτό...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Δευ 24 Απρ 2017 08:31 »
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=4071.0

Εδώ ας χορτάσουμε περηφάνια αν χαλιόμαστε τόσο από τον τωρινό ΠΑΣ. Λείπουν βέβαια πολλά κομμάτια ακόμα αλλά σιγά σιγά.

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Απρ 2017 10:02 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Δευ 24 Απρ 2017 09:20 »
Είπαμε να πάμε νωρίς για διακοπές, αλλά εμείς το παραγαμήσαμε...
Το κακό ειναι ότι όλοι οι παίκτες ειναι στο στυλ "Ελα μωρέ και τι έγινε"

Δυστυχώς ο ΠΑΣ έτσι μικραίνει, όσο κι αν όλοι δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε.
Έστω κι ας πήγαμε Ευρώπη....

Κοιτώντας βέβαια το ροστερ, αντιλαμβάνεσαι οτι ο μόνος επιθετικός ήταν ο Μαμπουλου, και κάπου κουνάς το κεφάλι...

Σχεδιασμός από την αρχή, με βάση τους υπάρχοντες...
Πέραν του Πασχαλάκη δεν νομίζω να πουληθεί άλλος φέτος...
Δεν αξίζει να πουληθεί δηλαδή.

:mono: