Sorry, αλλά εγώ ούτε με βαριές ήττες και άθλιες εμφανίσεις πρόκειται να διαγράψω ό,τι πέτυχε ο ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια.
Προτιμώ να συγκρατώ τα νεύρα μου, παρά να χαρακτηρίσω άσχημα μια Ομάδα και τους πρωταγωνιστές της που με έφτασαν στον ουρανό.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μου πρόσφεραν αξέχαστες στιγμές, με αποκορύφωμα το περσινό καλοκαίρι.
Αυτόν τον προπονητή, αυτούς τους παίκτες, αυτόν τον πρόεδρα, αυτούς τους γυμναστές που τους ευχαριστούσα από την καρδιά μου μέχρι πριν λίγους μήνες, δεν θα τους βρίσω, δεν θα τους χτυπήσω.
Αυτοί έκαναν πραγματικότητα το όνειρο 50 ετών και από αυτούς ζητώ να καθαρίσουν το μυαλό τους και να αναλογιστούν τα λάθη που έκαναν όλοι τους, ώστε να μην επαναληφθούνε την νέα περίοδο.
Πολύ βαριά η φανέλα με τον Ταύρο, ακόμη πιό βαριά από πέρυσι με Ευρωπαϊκά ένσημα πλέον.
Θέλω να δω ψυχραιμία από το έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ,
να ζυγίσουν το βάρος που κουβαλούν οι πλάτες τους.
Αντρίκιες κουβέντες, εάν μπορούν να συνεχίσουν, έχει καλώς.
Διαφορετικά, εάν τους παίρνει από κάτω, ας πάνε στην ευχή της Παναγίας.
4άρες, 5άρες, 7άρες...άσχημα αποτελέσματα έχουν ξανασυμβεί αρκετές φορές,
Ευρώπη όμως ΜΟΝΟ ΜΙΑ, προς το παρών.
Σας ευχαριστώ για μία ακόμη φορά όλους,
γράψατε την πιό χρυσή σελίδα στην Ιστορία της Ομάδας.
Ώρα για ξεκούραση και αυτοκριτική.
Εύχομαι, για την επόμενη σεζόν, ο ΠΑΣ να με κάνει για μία ακόμη φορά περήφανο.
Εύχομαι ο ΧΒ να ανοίγει το στόμα του ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.
Πήρες φόρα και είπες κι αυτά που ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ, πρόεδρα...
Εύχομαι ο κόσμος να ξαναγυρίσει στο γήπεδο (καλά τώρα, οι κοκκινοπρασινοκίτρινοι να πηγαίνουν καλά. Ποιός ΠΑΣ τώρα...σιχάματα...).
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και όλους όσους γνώρισα και πορευτήκαμε μαζί με τον ΠΑΣ, είτε στο γήπεδο, είτε στη μικρή αλλά τόσο όμορφη σοφίτα στη Ν. Ζέρβα.
Αξέχαστες οι στιγμές, όμορφες, λιγότερο όμορφες,
μένουν χαραγμένες στην καρδιά μου. Ανεξίτηλες.
Μεγάλη αφορμή ο ΠΑΣ, ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ...
ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ,
ΜΟΝΟ ΠΑΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΣ!