Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κι εγώ ρε Κουβαδένκε.
ΠΑΣ να πεις χάλια η ομάδα στο παιχνίδι με την Λάρσα...
Είσαι ντιπ ξεφτίλας ακούς από το βάθος, ξεχνάς ότι στο ματς με τς Λύκους πριν 123ίαμις χρόνια παίξαμαν χειρότερα.
Σωστά λες ρε φίλε, παραδέχεσαι κοκκινίζοντας, χάλια μπάλα είχαμαν παίξει με τς Λύκους, να δεις που τότε κάποιος τόχε ψιθυρίσει, αλλά τον είχε κατακεραύνωσει ένας άλλος ...πιο χάλια είχαμαν παίξει με Ατρόμητο Πειραιά πριν 354 και 3/4 χρόνια.
Στο διά ταύτα: Μια χαρά παίξαμαν με Λάρσα δεν το συζητάμε, αν μας συγκρίνεις με τν απόδοση πούχαμαν με τον ΑτρΠειραιά, μη σου πω μπαλάρα.
ΠΑΣ να πεις ρε μαλάκα, χάσαμαν από τς γριές εδώ μέσα, απ τς γριές, σε πιάν ο άλλος από το μαλλί (αν έχεις) ξέχασες μ φαίνεται ότι χάσαμαν 4-5 απ τον μΠάουκ!
Ούι καλά λες και βγαίνς όξω με πλακάτ "Φόλα στο σκύλο του Λίσα" και ψάχνεις να τον βρεις να του πιεις το αίμα.
ΠΑΣ να πεις ρε γαμώ το ξεσταύρι μου σ' ένα γύρο 11 βαθμοί με χάλια μπάλλα, σε πελεκάει ο άλλος, να πας στο γήπεδο να τα πεις αυτά και στο γήπεδο Α ΕΘΝΙΚΗΣ που είσαι τόσα χρόνια, άι μάθαμαν τώρα όλοι τα ψιά και λέμε.
Σκύβεις το κεφάλι και πας να βρεις τρυπα να κρυφτείς από τη ντροπή. Τούδε και στο εξής θα ανάβεις λαμπάδες στο ύψος του κούγια αν είσαι στην Α εθνική κι ας γίνεσαι η χαρά του κάθε τελειωμένου σούργελου, άιντε παπάρα.
Κάνεις διαλογισμό: Ρε μήπως χρειάζεται κάνας παίχτς παραπάνω φέτο γιατί θα σφίξουν πολύ οι κώλοι; ΩΙ ΩΙ ΩΙ ΠΑΝΑΙΑ Μ.
Σ' αρπάζουν όλοι και σε πετάν στη λίμνη, παλιοαχάριστε που ξεχνάς ότι με τον ΧΒ παίζει Α εθνική και πήρες και μια φορά άδεια και είσαι και σε διαδικασία ρύθμισης των χρεών παλιολεχρίτη.
Μααα ρε αυτός τα έκανε λίγο πολύ τα χρέη... Ε και; Αφού τα ρυθμίζει τώρα και γι αυτό δεν κάνει μεταγραφές, μην κρένεις.
Ρε σεις πριν δε λέγαμαν να μη ξεχνάμε τα παλιά;
Νταξ κάποια τα ξεχνάμε, άλλα όχι όμως.
Πήγε ο άλλος στο δικαστήριο και σπάραξε η καρδιά του ν ακούει την απολογία του κατηγορούμενου
"Σας παρακαλώ λυπηθείτε με, ορφανός κι από μάνα κι από πατέρα".
Στεναχωρέθκε κιόλας με τς ανάλγητους τς δικαστές που του ρίξαν 'σόβια!
Αν είχε πάει λίγο πιο μπροστά στο έργο θα ήξερε ότι κατηγορούταν για δολοφονία των γονιών του.
Τάχουμε πει τάχουμε ματαξαναπεί τα ξαναλέμε.
Λάθη τεράστια ο ήπιος, τεράστια.
Σιγά σιγά κι αργά, τα κατάλαβε (πολλά) και σιγά σιγά προσπαθεί να τα διορθώσει και γειασάν του μάγκα.
Πολλά του χούγια δεν λένε να τον αφήσουνε όμως.
Στην όλη του πορεία, τόσα χρόνια τώρα, έδιωξε τον κόσμο από το γήπεδο.
Δεν υπάρχει μαγικό κουμπάκι να πατήσεις για να ξαναγεμίσουν σν από θαύμα οι Ζωσιμάδες, αν κι αυτό το είχα ακούσει, στο πατ κιουτ θα ξαναγέμιζε ο γήπεδος.
Κατηγορούμενος ο κόσμος, ο οποίος στην αρχή της χρονιάς έδειχνε σημάδια ανάκαμψης.
Κι ήρθε το 1-2 από τον τσουκαλά και πάπαλα.
Στο φινάλε ρε πούστη μ τι να πα να δει αφού το πρωτάθλημα τελείωσε εδώ και κάτι μήνες;
Θέλει να δει μπαλίτσα ο κόσμος να χαρεί, για λύπες φροντίζουν άλλοι, θέλει να δένεται με τους παίχτες κι όχι ότι λαμπυρίζει να πουλιέται χωρίς δεύτερη σκέψη, θέλει πολλά (και απλά) και κυρίως θέλει χρόνο και διάρκεια, όχι τελειωμένα, μόλις μεσιάσουν, πρωταθλήματα.
Τεσπα.
Αναρωτιέμαι...
Τεικά θα μου λύσει κανένας την απορία,
χωρίς ναι μεν αλλα και τέτοια φρουφρουαρωματικά;
Είναι κάποιος ικανοποιημένος από την αγωνιστική μας παρουσία και συμπεριφορά τα τελευταία πολλά ματς;
Ναι ή ου, όχι ναι μεν δεν παίξαμε, αλλά είχαμαν απουσίες, ήταν βαρύ το γήπεδο άδειες οι κερκίδες, έτς κάνουν όλοι, έχει ξαναγίνει κλπ κλπ κλπ.
ΝΑΙ είμαι ευχαριστημένος γι' αυτό και γι αυτό που είδα, ΟΧΙ δεν είμαι γι αυτο και γι αυτό που είδα δεν είδα.
Προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος μα καθόλου, δεν μπορώ να χωνέψω ότι ένα χρόνο μετά την Ευρώπη κι ενώ αρκετά καλά πηγαίναμαν, ξαφνικά πέσαμαν στα τέσσερα, κάνοντας αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στον Β γύρο ΟΛΩΝ των εποχών.
Ε δεν μου κάθεται ρε φίλε.
Κι αν αυτή τη συμπεριφορά την έβλεπα σε άλλες ομάδες, θα τους έσερνα όσα σέρνω τόσα χρόνια.
Ε δεν μπορώ να μου κάνει πλάκα ο κάθε τελειωμένος φίλαθλος τοτ λεβαδειακού και να μην ξέρω τι ν απαντήσω ρε πούστημ
Να κερδίσουμε τα κωλοχανούμια μαναχά, να τελειώσει λίγο χαμογελαστά η σεζόν. Χαρούμενοι είναι, κουρασμένοι είναι,
αδιάφοροι (όπως κι εμείς εδώ και ένα γύρο
) είναι, ότι πρέπει να θυμηθούμε πως παίζεται το τόπι και πως είναι να το θες περισσότερο από τον αντίπαλο επιτέλους.