Αποστολέας Θέμα: Είχαμε βάλει μια τελεία. Σήμερα βάζουμε την παύλα…  (Αναγνώστηκε 4372 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Σ.Φ. ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ

http://sfapeirotan.blogspot.gr/2017/04/blog-post.html?spref=fb

Για αυτούς που παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στην εγχώρια οπαδική σκηνή δε θα κομίσουμε κάτι το καινούριο. Από τη λήξη της σαιζόν 14’-15’ δεν ανεβαίνει πανί με την υπογραφή ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ στους Ζωσιμάδες, το blog είναι ανενεργό, ανακοινώσεις δε βγαίνουν. Όλα όσα σας είχαμε συνηθίσει, ήδη από το 2008, δεν υφίστανται πια.

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ υπήρξαν ώριμο τέκνο της ανάγκης και της οργής. Σε μια εποχή που ο οπαδός είχε χάσει το βασικό του προσανατολισμό -δηλαδή από την κερκίδα προς το χορτάρι- και την αξιοπρέπεια του –προεδρία Κούγια-, κάποιοι παλαβοί αποφάσισαν να φτιάξουν κάτι καινούριο. Δεν έχει σημασία να βγάλουμε μια λίστα με τα όσα –σαν παρέα στην αρχή και σαν στεγασμένος σύνδεσμος στη συνέχεια- προσπαθήσαμε να πετύχουμε. Όσοι είναι πραγματικοί οπαδοί, ασχέτου απόχρωσης, τα είδαν, τα πληροφορήθηκαν και τα γνωρίζουν.

Ας κρατήσουμε μόνο μια λιτή αναφορά: εισαγωγή νέας κουλτούρας στην κερκίδα, χρώμα και φαντασία στις εμφανίσεις μας, οπαδικό φεστιβάλ επί 7 συνεχόμενα έτη, συντονισμός με άλλους οπαδούς για τα κοινά μας προβλήματα, κινήσεις αλληλεγγύης και παρουσία σε κοινωνικές δράσεις, στήριξη των ερασιτεχνικών τμημάτων, οπαδικό ημερολόγιο, επαφές με οπαδούς του εξωτερικού, αξιοπρέπεια και σταθερότητα στις συναναστροφές με όσους αποτέλεσαν την ομάδα –ασχέτως θετικών ή αρνητικών αποτελεσμάτων-, προσπάθεια δημιουργίας μιας γενιάς που δε θα ασπάζεται τις αρχές του χουλιγκανισμού.

Τον Αύγουστο του 2015, όταν σκοτώθηκε ο φίλος και αδερφός μας Μήτσος, δεχτήκαμε ένα ανεπανόρθωτο χτύπημα. Χάσαμε το έδαφος κάτω από τα πόδια μας. Εκ των πραγμάτων είχαμε ανάγκη να βάλουμε μια τελεία. Για κάποιους ήταν άνω τελεία, με την ελπίδα για εκ νέου ενεργοποίηση όταν η καρδιά και η ψυχή θα το επέτρεπαν. Για άλλους από εμάς η τελεία ήταν τελεσίδικη. Για λόγους που επιθυμούμε να κρατήσουμε μόνο για εμάς, αποφασίζουμε σήμερα –κάτι λιγότερο από 2 έτη μετά- να βάλουμε την οριστική παύλα, δίπλα στην τελεία.

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και επισήμως δεν υπάρχουν. Αυτή θα είναι η τελευταία τους ανακοίνωση. Ουδείς θα έχει δικαίωμα να τους «αναβιώσει», να τους «αναστήσει», να τους «ξανα-ιδρύσει» στο μέλλον. Για το λόγο αυτό καταστρέφουμε μόνοι μας όλα μας τα πανιά, τα πλακάτ και τις σημαίες, επιτρέποντας στους εαυτούς μας να κρατήσουμε μερικά μόνο κομμάτια αυτών, αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Ίσως στο μέλλον, σε ένα οπαδικό μουσείο, που θα φτιάξουν οι οπαδοί για τους οπαδούς, να τους αξίζει μια ταπεινή γωνία.

Όσο για τους ανθρώπους που αποτέλεσαν τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ; Η ιστορία τους δε σβήνει, η διαδρομή τους δε διαγράφεται, η αγάπη τους για τον ΠΑΣ και την κερκίδα δεν εξανεμίζεται. Όλους θα τους βρεις σε κάποια εκδρομή, σε κάποιο κομμάτι της κερκίδας, σε κάποιο πέταλο, σε κάποιο κάγκελο. Άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο, πάντα όμως ανάμεσα στους οπαδούς, και μόνο.

Κάπου τα καταφέραμε και κάπου όχι. Άλλοι μας μίσησαν κι άλλοι μας αγάπησαν. Άλλοι μας σεβάστηκαν κι άλλοι μας βάλανε τρικλοποδιές. Άλλοι μας αντιμετώπισαν σαν ισότιμους και άλλοι θεώρησαν πως θα μας χρησιμοποιήσουν. Κάποιοι θα χαρούν με το τέλος μας και κάποιοι θα λυπηθούν. Φίλοι και εχθροί, ας ξέρουν όλοι τους ένα πράγμα: αμοιβαία τα αισθήματα…

Sing Loud Stand Proud

τα μέλη των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, 11/4/2017

υ.γ.1. Γνωρίζουμε καλά πως διάφοροι καλοθελητές θα βρούνε ευκαιρία να μιλήσουν και να γράψουν για την ιστορία των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ. Όσα ψέματα και κακοήθειες κι αν αναπαράξουν, όσο κι αν προσπαθήσουν να μας προβοκάρουν, έχουμε συνειδητά αποφασίσει πως αυτή είναι η τελευταία συλλογική φωνή που βγαίνει από το κορμί και την ψυχή των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.

υ.γ.2. Τελεία και παύλα._

SING LOUD STAND PROUD

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Είχαμε βάλει μια τελεία. Σήμερα βάζουμε την παύλα…
« Απάντηση #1 στις: Τρι 11 Απρ 2017 21:41 »
Πραγματικά πολύ πολύ πολύ λυπηρό.

Κλαίω μέσα μου όταν βλέπω τις σημαίες της ομάδας μας να καίγονται.

Κατά τη γνώμη μου τα εναπομείναντα μέλη του συνδέσμου δεν έπρεπε να τα κάψουν.

Γιατί απλά ανήκουν σε όλο τον κόσμο του Π.Α.Σ. και όχι μόνον σε αυτούς.

Πραγματικά στενοχωρήθηκα πολύ.

Δεν μπορούμε να κάψουμε το παρελθόν ότι και να κάνουμε. Στηριζόμενοι στο παρελθόν χτίζουμε το μέλλον.

Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τρι 11 Απρ 2017 22:00 »
:(
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Stauros-D

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τρι 11 Απρ 2017 22:40 »
 :'( :'( :'(....οχι ρε παιδια
Prwin "tuNe" kaloutsiani city

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τρι 11 Απρ 2017 22:51 »
 :(
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #5 στις: Τρι 11 Απρ 2017 23:06 »

:'(  μεγαλη λυπη.

Το πνευμα των Απειρωταν παντα θα υπάρχει.
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τρι 11 Απρ 2017 23:33 »
Ενα μπραβο και ενα ευχαριστω σε ολα τα παιδια των ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ για οσα προσφεραν ολα αυτα τα χρονια.
Για μενα ειναι ο πιο δημιουργικος συνδεσμος στην ιστορια της ομαδας.
Σε δυσκολους και περιεργους καιρους κρατησαν τη σημαια του ΠΑΣ ψηλα σε ολα τα μηκη και πλατη της χωρας.

:flag: :flag: :flag:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τετ 12 Απρ 2017 02:29 »
Βυθίζεται σε ακόμα πιο σκοτεινά μονοπάτια το οπαδικο κίνημα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Τι τα καιτε ρε παιδιά..πως σας πάει η καρδιά να κάψετε τα λαβαρα;

Τους λόγους δεν μάθαμε που αποχωρούν πραγματικά.. Γιατί τα παρατανε..

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τετ 12 Απρ 2017 04:27 »
Xωρίς κάποιου είδους μομφή για τους προλαλήσαντες ή γενικότερα για κάποιο από τα μέλη αυτού του φόρουμ...αν η συμπάθεια όλου αυτού του κόσμου (που απόψε δηλώνει λύπη και κενό), μεταφραζόταν (ή εξαργυρόταν) σε μια απλή επίσκεψη στον σύνδεσμο ή (για να γίνω πιο κυνικός) σε ένα απλό 10εύρω (όποτε το θυμόταν και εννοείται και όποτε το είχε ο καθένας), να είστε σίγουροι οτι θα γινόντουσαν πολλά πράγματα και κυρίως δεν θα έκλεινε ο σύνδεσμος. Για όλα τα άλλα, η ιστορία θα κρίνει τα πάντα και όλους. Και ακόμα περισσότερο ο ίδιος ο εαυτός μας θα κρίνει αν είμασταν σωστοί απέναντι σε αυτά τα παιδιά - παρέα.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τετ 12 Απρ 2017 07:25 »
Τα πρώτα και καλύτερα οπαδικα μου χρόνια πέρασα εκεί μέσα.
Οι Απειρωτάν ήταν ο πιο σεβαστός σύνδεσμος εκτός Ιωαννίνων αλλά μέσα στην πόλη δυστυχώς δεν αγκαλιάστηκε όπως έπρεπε από τον κόσμο. Ίσως έτσι επρεπε γιατί ήταν ένας σύνδεσμος αντιδραστικός. Για αυτό και πολεμηθηκαν όσο κανείς. Έθεσαν βάσεις στη νεολαία για δημιουργικό οπαδισμο μακριά από χουλιγκανισμους ανευ αιτιας, μπραβιλικια, παραγοντιλικια και τα σχετικά. Ήταν ενάντια στο μοντέρνο ποδοσφαιρο όχι μόνο στα πανιά αλλά και στις πράξεις.
Για να μην είμαι παρελθοντολαγνος είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά του ΠΑΣ που ασχολούνται τώρα κάποτε θα φτιάξουν κάτι αντίστοιχο σαν παρεάκι σύνδεσμο. Οι βάσεις τέθηκαν.

Με πονεσε η καρδιά οταν είδα πανό που έχω βοηθήσει να γινουν να καίγονται.

Sing loud,Stand proud.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τετ 12 Απρ 2017 08:55 »
μπήκε η τελεία,μπήκε κ η παύλα....πολλά μπορούμε να πούμε όλοι για τους συνδέσμους,το ρόλο τους κλπ,αλλά η ουσία είναι (για τους περσότερους σε τούτο το καφενέ) ότι το κενό που εδώ κ χρόνια υπάρχει σε επίπεδο συνδέσμου τόσο στα Γιάννενα όσο κ στην Αθήνα ,είναι μεγάλο (όχι για κείνους που βολεύονται με το "μαγαζί" του "αρχιεπίσκοπου" ή για όσους βλέπουν το μισοάδειο γήπεδο κ δεν τους καίγεται καρφί)....ο chilly έχει μάλλον δίκιο σε αυτά που έγραψε απαχπάν......
το ερώτημα που παραμένει σαν φάντασμα να πλανιέται πάνω απ τη πόλη κ τους "Ζωσιμάδες",είναι ένα.....κ τώρα,τι?
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τετ 12 Απρ 2017 13:40 »
Βγαζει μια παραπανισια πικρια και ενα παραπονο η ανακοινωση απεναντι σε ποιον δεν ξερω
Σας κυνηγησε κανεις με σκοπο να σας κλεισει?
Πρεπει να στεναχωρεθουμε δηλαδη που εσεις μονοι σας αποφασισατε να κλεισετε το μαγαζι?
Και δεν μας λετε το λογο και απο πανω
Απο το χαμο ενος παιδιου διαλυθηκε ενας συνδεσμος αυτο να πιστεψουμε δηλαδη?
Γιατι δεν καθεστε εκει να παλεψετε οσο μπορειτε?

Το οτι θα καψετε τα πανια γιατι μας το λετε δηλαδη?
Για να συγκινηθουμε ή να απορησουμε με το ακατανοητο της κινησης?
Δεν καταλαβαινω για ποιο λογα θα τα καψετε ειλικρινα
Δεν μπορει καποιος να τα εχει καπου ολα μαζεμενα?
Περιεργα μου ακουγονται εμενα ολα αυτα τελοσπαντων

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τετ 12 Απρ 2017 13:43 »
Πάντα οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ προξενουσαν έντονο ενδιαφέρον μόνο τις στιγμές που δεν το είχαν ανάγκη ή όταν πλεον δεν τους ένοιαζε.
Απέτυχαν να κάνουν την αξιοπρεπή στάση του οπαδού, πάντα δίπλα στην ομάδα, χωρίς αυτοπροβολή, χωρίς σκιώδεις συμφωνίες χωρίς ψευτομαγκιές και καϋμποϋλίκια, mainstream
Κανέναν δε νοιάζει πραγματικά το αντίο τους, ούτε η έλλειψη των όσων πρέσβευαν από την κερκίδα μας και αυτό κρίνεται από το αποτέλεσμα.

Για όσους ακούμπησαν ένα γραμμάριο από την αναπνοή τους εκεί μέσα, δεν άλλαξε και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Τα επόμενα, καλύτερα ή χειρότερα, δε θα είναι ποτέ τα ίδια.

Το "Σ' αγαπώ" και το "Aντίο" είναι για πάντα.

Sing Loud - Stand Proud
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Απρ 2017 13:51 από deceiver »
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τετ 12 Απρ 2017 14:12 »
Βγαζει μια παραπανισια πικρια και ενα παραπονο η ανακοινωση απεναντι σε ποιον δεν ξερω
Σας κυνηγησε κανεις με σκοπο να σας κλεισει?
Πρεπει να στεναχωρεθουμε δηλαδη που εσεις μονοι σας αποφασισατε να κλεισετε το μαγαζι?
Και δεν μας λετε το λογο και απο πανω
Απο το χαμο ενος παιδιου διαλυθηκε ενας συνδεσμος αυτο να πιστεψουμε δηλαδη?
Γιατι δεν καθεστε εκει να παλεψετε οσο μπορειτε?

Το οτι θα καψετε τα πανια γιατι μας το λετε δηλαδη?
Για να συγκινηθουμε ή να απορησουμε με το ακατανοητο της κινησης?
Δεν καταλαβαινω για ποιο λογα θα τα καψετε ειλικρινα
Δεν μπορει καποιος να τα εχει καπου ολα μαζεμενα?
Περιεργα μου ακουγονται εμενα ολα αυτα τελοσπαντων

Κατ΄αρχάς το σχολιό σου φαίενετε να βγάζει μια χολή, μια εμπάθεια προς στους ΑΡ.

Αν δεν συμβαίνει αυτό τότε δεν έχεις γνώση το ότι συνέβαινε στον οπαδικό κόσμο των Ιωαννίνων αυτά τα χρόνια. Πράγματα χιλιοειπωμένα και πασίγνωστα που ΔΕΝ αξίζει τον κόπο να τα ξαναπούμε. 

Σκέψου μόνο πως όλοι οι υπόλοιποι κατανόουμε τι σημαίνουν αυτα που λένε τα παιδιά και μόνο εσύ δεν καταλαβαίνεις. Ίσως γιατί τυγχάνει να γνωρίζουμε.

Το γιατί έκλεισαν οι ΑΡ μόνο οι ίδιοι μπορούν επίσημα να το απαντήσουν. Αν και από σχόλια των συνφορουμιτών καταλαβαίνουμε πολλά.

Δεν σε υποχρέωσε κανέις να στεναχωρηθείς, ούτε στο ζήτησε. Δεν χρειάζεται να παρερμηνεύεις. Και να χαίρεσει δικαιώμα σου είναι.

Τα πανία ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ κάηκαν για λόγους συμβολισμού. Δεν είναι καθόλου ακατανόητο.

Και σττο ξαναγράφω: Δεν σε υποχρέωσε κανείς να στεναχωρηθείς. Μην παρερμηνεύεις πράγματα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τετ 12 Απρ 2017 14:24 »
κ τώρα,τι?

Αυτό που ίσως πρέπει να κάνουμε είναι να ξεφύγουμε από την χωριατίλα που μας διακατέχει.Για πρακτικές τύπου λαίσχης.Να έχουμε έναν ευρωπαικό αέρα που σημαίνει ότι είμαστε κοντά στην ομάδα συνέχεια και όχι μόνο στα 90 λεπτά του αγώνα.Ότι είμαστε κοντά σε όλα τα τμήματα.Φυσικά όταν λέω κοντά δεν λέω πρακτικές λαίσχης.Για κανένα λόγο.Φυσικά όχι σκηνικά και ραντεβού.Ίσως ένα μεγάλο κομμάτι των ΑΡ να είχε θέση σε κάτι τέτοιο.

Δεν ξέρω από ποιους θα γίνει ή τι όνομα θα έχει ο σύνδεσμος.Το βασικό για να γίνει κάτι τέτοιο είναι να υπάρξει κόσμος.Μια κρίσιμη μάζα.Βέβαια κάτι τέτοιο μοιάζει μακρινό αυτή την στιγμή αλλά κάπως ξεκινάνε όλα.

Προσπάθειες γίνονται και τώρα νομίζω.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τετ 12 Απρ 2017 14:59 »
Ουτε χαιρομαι ουτε στεναχωριεμαι αδιαφορο μου ειναι το συμβαν
Αλλα παρολα αυτα μπορω να σχολιαζω
Ουτε και φυσικα γνωριζω τι συμβαινει στα οπαδικα

Απλα εγω διακρινω ενα παραπονο που δεν το καταλαβαινω
Τον συμβολισμο που λες επισης δεν τον καταλαβαινω
Εγω τετοια πανια που τα εφταιξα με  αιμα δεν θα τα εκαιγα οσα εκατομμυρια και να μου δινανε,οχι απο μονος μου
Μπορει να κανω εγω λαθος σε οσα λεω, δεν το αποκλειω

Τωρα τι?
Παγκοσμιος συλλογος φιλαθλων ΠΑΣ ετσι για την φαση

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τετ 12 Απρ 2017 16:02 »
Ουτε χαιρομαι ουτε στεναχωριεμαι αδιαφορο μου ειναι το συμβαν
Αλλα παρολα αυτα μπορω να σχολιαζω
Ουτε και φυσικα γνωριζω τι συμβαινει στα οπαδικα

Απλα εγω διακρινω ενα παραπονο που δεν το καταλαβαινω
Τον συμβολισμο που λες επισης δεν τον καταλαβαινω
Εγω τετοια πανια που τα εφταιξα με  αιμα δεν θα τα εκαιγα οσα εκατομμυρια και να μου δινανε,οχι απο μονος μου
Μπορει να κανω εγω λαθος σε οσα λεω, δεν το αποκλειω

Το δικαίωμα να σχολιάζει κανείς είναι δικαίωμα, όχι υποχρέωση. Δεν είσαι υποχρεωμένος να σχολιάσεις.
Αν δεν καταλαβαίνουμε καλό είναι να κάνουμε και κανα ΛΟ για να μην προσβάλουμε και εκνευρίζουμε τους γύρω μας.

Αφού το συμβάν σου είναι αδιάφορο, λάρωσε να σχολιάσουν αυτοί που τους είναι σημαντικό και ενδιαφέρον. :stop:

ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τετ 12 Απρ 2017 16:31 »
Υπαρχει κανενας που νιωθει υποχρεωμενος να σχολιασει κατι γενικα?
Δεν νομιζω
Εκρινα οτι πρεπει να σχολιασω και καλως το εκανα κατα τη γνωμη μου
Και φυσικα δεν θα σε ρωτησω πότε θα το κανω ,ουτε τωρα ουτε και καμιά αλλη φορά
Οποτε ασε τις εξυπναδες και μην ξαναασχοληθεις μαζι μου αν δεν εχεις να γραψεις κατι ουσιαστικο

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τετ 12 Απρ 2017 21:47 »
Υπαρχει κανενας που νιωθει υποχρεωμενος να σχολιασει κατι γενικα?
Δεν νομιζω
Εκρινα οτι πρεπει να σχολιασω και καλως το εκανα κατα τη γνωμη μου
Και φυσικα δεν θα σε ρωτησω πότε θα το κανω ,ουτε τωρα ουτε και καμιά αλλη φορά
Οποτε ασε τις εξυπναδες και μην ξαναασχοληθεις μαζι μου αν δεν εχεις να γραψεις κατι ουσιαστικο

Φίλε δεν κατάλαβες τι σου έγραψε ο deceiver.

Δεν είσαι υποχρεωμένος να σχολιάσεις τίποτα φυσικά.
Καλά έκανες και σχολιάσες αφού ήθελες.
Ούτε θα ρωτήσεις πότε θα το κάνεις.

ΑΛΛΑ,

Σχολιάζεις δεικτικά ένα θέμα το οποίο ομολογείς ο ίδιος ότι ΔΕΝ γνωρίζεις. Καλά κάνεις, δικαιωμά σου αλλά από τη στιγμή που δεν το γνωρίζεις σώρφων είναι νομίζω η να το ψάξεις ή να βασιστείς σε ανθρωπούς που ξέρουν κάτι παραπάνω. Νομίζω....

Ξανασκέψου το και θα δεις δεν ήταν εξυπνάδες το σχόλιο του σύνταυρου. 

Υ.Γ. Εννοειται ότι θα συνεχίσει να ασχολείται ο ένας με τον άλλον. Αλλιως θα κάνουμε διαλέξεις και όχι συζήτησεις.

Υ.Γ. 2 Ενοείται ότι θα ξανασχολιάσεις όταν το θες, σκέψου όμως λίγο αυτά που σου έγραψα αν θες.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τετ 12 Απρ 2017 21:55 »
Γενικα το θεμα του οπαδικου θελει μεγαλη συζητηση

Θα αναφερθω αλλη φαση γιατι βαριεμαι

Αλλα το μονο που θα πω ειναι

Ο ΠΑΣ δεν ειναι το μεσο για να κανουμε τα ντρογκια και να το παιζουμε ιστορια

Γιατι πολλλοι περασαν απο την ιστορια αυτη αλλα ποτε δεν την ειδαν ''καποιοι''....Και να το πω πιο ευγενικα ΄΄ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ΄΄

Δωστε τοπο στα νιατα ασχετως συνδεσμων,γκρουπ και εγω δεν ξερω τι αλλο

Καπου χασαμε την αφετηρια μας και τα ιδανικα μας

p.s Aσχετο ποστ με απει ρωταν αλλα μιλαω σαν γενικη κατασταση που επικρατει πλεον στο οπαδικο κινημα

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος kyra frosyni

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τετ 12 Απρ 2017 22:08 »
Ποτε δεν ασχολήθηκα με τους απει ρωτάν, ούτε έκατσα σε κάποιο ματς δίπλα τους, ούτε και ειμαι φίλος με κάποιο από τα παιδιά.

Εκφράσαν όμως ένα υγιές οπαδικο μας κομμάτι, βάλαν πάθος κ φωνή κ δειξαν ότι οι οπαδοί του ΠΑΣ δεν είναι μόνο οι μπου βου - τότε (και όσο πιο παλιά) έτσι έμοιαζε.

Για όλα αυτά ένα μεγάλο ευχαριστώ που πιστεύω εκφράζει και το υπόλοιπο "ανενταχτο" οπαδικο κομματι του ΠΑΣ

Ας έρθουν πλεον οι νεότεροι με νέες ιδέες, μυαλά και νοοτροπία ξεχωριστή και αυθεντικη γιατί λείπει (και) αυτο απο την κερκίδα μας πλεον

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σαβ 15 Απρ 2017 04:55 »
https://youtu.be/qP0LBISz3II

Μια κραυγή δε ζηλεύει τα ανομολογητα. ...
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σαβ 22 Απρ 2017 13:03 »
Υ.Γ.: ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ??? ... διαχρονικά (πρόσφατοι) καλή γραφή και εύχομαι να διατηρήσουν το ύφος, το ήθος και το αύδος τους.

Σαν να έκλεισε κάποιο  μεγάλο εργοστάσιο και να πετάχτηκαν 100αδες εργαζόμενοι στο δρόμο.

Έτσι μου ακούστηκε αυτή η παύση "κερκιδικής δραστηριότητας" …  :)

Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος της κερκίδας είναι αυθύπαρκτος… δεν προσωποποιείται και δεν εκπροσωπείται.   
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σαβ 11 Νοέ 2017 15:09 »
Ειναι και αυτες οι στιγμες που παλεύεις με τα δαιμόνια σου και σε τρώνε σκέψεις και αναμνήσεις.

ΝΑ ΑΦΗΣΑΝ ΑΡΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ?

ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !