Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΕΚ  (Αναγνώστηκε 10745 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΕΚ
« στις: Τρι 25 Απρ 2017 13:37 »
Παράθεση
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ξεκινάει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ (30.04.2017, ώρα 19:00, Ε.Σ.Ι. ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ)

Εισιτήρια θα προπωλούνται στα γραφεία της ΠΑΕ (Τρίτη 25.04  έως και Παρασκευή 28.04, 10:00-17:00 και Σάββατο 29.04 από 10:00-14:00) στο Πανηπειρωτικό Στάδιο. Τα εκδοτήρια στο Ε.Σ.Ι. "Οι Ζωσιμάδες" θα λειτουργήσουν την Κυριακή 30.04 από τις 11:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.

Τιμές εισιτηρίων:

Κανονικά Εισιτήρια

Θύρα 3VIP, 20€

Θύρα 7 (Φιλοξενούμενοι), 15€

Θύρα 11, 15€

Θύρες 3-4-6-9-10, 10€,

Παιδικά Εισιτήρια

Θύρες 6 και 9, 5€,

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ (πατώντας εδώ https://www.viva.gr/tickets/sports/pas-giannina-eisitiria-agonon-2016-17/), όπως επίσης και στα καταστήματα Public.

Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20\08\2015), σχετικά με την "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ '', για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο  ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας.

10 ευρά το εισιτήριο, όσοι πιστοί προσέλθετε για το τελευταίο χειροκρότημα στην Ομάδα μας.
Το αξίζει!
 :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 25 Απρ 2017 15:06 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΕΚ
« Απάντηση #1 στις: Τρι 25 Απρ 2017 13:51 »
Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω..αν ήμουν στα Γιάννενα ίσως και να κυλούσα στην αμαρτία και να αγόραζα εισιτηριο να παω..
Απο Δευτέρα στα Γιάννενα ομως.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τρι 25 Απρ 2017 15:08 »
Παράθεση
Θύρα 11, 15€

Γιατι και στην θυρα 11   15 ευρω?
δεν θα χωρανε οι Αεκτζηδες στο κατω πεταλο? 

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τρι 25 Απρ 2017 22:04 »
Δεν επιθυμώ να ξαναδώ τους 31   30 φεύγα να μαρκάρουν με τα μάτια και τα χέρια στη μέση και να αυτοσφαλιαρίζονται σε κάθε αστοχία*... εκτός αν βάλει Μασούρα, Ντόλοβατς, Ψαρράκια κ.ά., παιδιά και φέρει πίσω τα Κοκκάκια.

* βλ., τηγάνι

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 25 Απρ 2017 22:09 από New Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τετ 26 Απρ 2017 20:23 »
Παράθεση
Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι λόγω διακοπής της συνεργασίας της Viva με τα καταστήματα Public, τα νέα σημεία διάθεσης εισιτηρίων είναι τα My Market, Metro Cash, Seven Spots και τα πρατήρια ΕΚΟ. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ: https://www.vivapayments.com/el/network/?lang=el-GR

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 27 Απρ 2017 13:50 »
Θα δώσω το παρών στο γήπεδο γιατί θα κάνω πολύ καιρό να ξαναδώ την ομάδα που αγαπώ, να αγωνίζεται και ξέρω ότι θα μου λείψει.

Επίσης, θέλω να είμαι εκεί, στο τελευταίο ματς μιας χρονιάς, η οποία ξεκίνησε ουσιαστικά στην Ξάνθη πριν 13 μήνες και θα μου μείνει αξέχαστη σε όλη μου τη ζωή.

Θα χειροκροτήσω ΟΛΟΥΣ τους παίκτες, ακόμα κι αυτούς που δεν γουστάρω και τόσο, γιατί ΚΑΙ αυτοί έδωσαν κάτι από το είναι στη συνολική προσπάθεια που έγινε. Ό,τι μπορούσε ο καθένας.

Θα αποθεώσω τον ΚΥΡΙΟ Γιάννη Πετράκη ως ελάχιστο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσα έκανε τα τελευταία χρόνια, ΚΥΡΙΩΣ εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ίσως να μην έχω την ευκαιρία να το κάνω ξανά, έχοντας τον να κάθεται στον πάγκο της ομάδας μου.

Θα ευχαριστηθώ το παρεάκι δίπλα μου στο γήπεδο, και πριν από αυτό, στο καθιερωμένο τσιπουράκι με μεζέ.

Θα φωνάξω δυνατά, μέχρι να κλείσει η φωνή μου:
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ, ΠΑΣ ΟΛΕ, Σ ΑΓΑΠΩ!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ'ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 27 Απρ 2017 14:45 »
Θα δώσω το παρών στο γήπεδο γιατί θα κάνω πολύ καιρό να ξαναδώ την ομάδα που αγαπώ, να αγωνίζεται και ξέρω ότι θα μου λείψει.

Επίσης, θέλω να είμαι εκεί, στο τελευταίο ματς μιας χρονιάς, η οποία ξεκίνησε ουσιαστικά στην Ξάνθη πριν 13 μήνες και θα μου μείνει αξέχαστη σε όλη μου τη ζωή.

Θα χειροκροτήσω ΟΛΟΥΣ τους παίκτες, ακόμα κι αυτούς που δεν γουστάρω και τόσο, γιατί ΚΑΙ αυτοί έδωσαν κάτι από το είναι στη συνολική προσπάθεια που έγινε. Ό,τι μπορούσε ο καθένας.

Θα αποθεώσω τον ΚΥΡΙΟ Γιάννη Πετράκη ως ελάχιστο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσα έκανε τα τελευταία χρόνια, ΚΥΡΙΩΣ εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ίσως να μην έχω την ευκαιρία να το κάνω ξανά, έχοντας τον να κάθεται στον πάγκο της ομάδας μου.

Θα ευχαριστηθώ το παρεάκι δίπλα μου στο γήπεδο, και πριν από αυτό, στο καθιερωμένο τσιπουράκι με μεζέ.

Θα φωνάξω δυνατά, μέχρι να κλείσει η φωνή μου:
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ, ΠΑΣ ΟΛΕ, Σ ΑΓΑΠΩ!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ'ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!

Αει γεια σου ΠΑΣΑ μου..
Τα ειπες ολα, τα εγραψες ολα...Κλειδωστε το θεμα και ανοιξτε το μετα το ματς αν χασουμε για να ακουσουμε τις γκρινιες..
Αν απο σποντα κανουμε καμια νικη, μην το ανοιξεις ντιπ... Βαλε ενα τιτλο ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 27 Απρ 2017 15:01 »
Παράθεση
Ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης από τη Δράμα ορίστηκε να διευθύνει το τελευταίο φετινό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Βοηθοί ο Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) και ο Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς).
Τέταρτος διαιτητής ο Διονύσιθος Ζούγρας (Κοζάνης) και παρατηρητής ο Γεώργιος Ταπραντζής (Αιτ/νιας).

από Sportsioannina.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Πεμ 27 Απρ 2017 15:22 »
Παράθεση
Ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης από τη Δράμα ορίστηκε να διευθύνει το τελευταίο φετινό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Βοηθοί ο Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) και ο Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς).
Τέταρτος διαιτητής ο Διονύσιθος Ζούγρας (Κοζάνης) και παρατηρητής ο Γεώργιος Ταπραντζής (Αιτ/νιας).

από Sportsioannina.gr

Ελπίζω ο κοτσανης να μην κάνει κοτσανες...

Οκ αδιάφοροι είμαστε όλοι... αλλά ας μην γίνει πιο Δράμα η κατάσταση...

ΥΓ.  Μέσα στη χαλλλαρή αυτή κατάσταση ευνοούνται αι πρι γκειμ τσιπουρομαζώξεις... ;)
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Πεμ 27 Απρ 2017 18:39 »
Παράθεση

Πρέπει να αλλαχτεί πάραυτα το στέκι,
Καλό, αλλά γκαντεμικο  ;) 

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Πεμ 27 Απρ 2017 20:40 »
Gate 7 Oriental… 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Παρ 28 Απρ 2017 17:48 »
Παράθεση
Παράθεση

Θύρα 11, 15€

Γιατι και στην θυρα 11   15 ευρω?
δεν θα χωρανε οι Αεκτζηδες στο κατω πεταλο?
Πιστεύω πως θα διατεθούν εισιτήρια όσα είναι τα καθίσματα της θ7,εάν προκύψει μεγαλύτερη ζήτηση όπως ανακοίνωσαν θα ανοίξει και η θύρα 11 (πέταλο)  ;) μακάρι να μην ανοίξει τελικά,ας μπούνε σε κερκίδα χωρίς πλαστικά καρεκλάκια.Εάν προορίζουν τους υπόλοιπους στη θ11,θα μπούνε δίπλα από τη θ10 σε κερκίδα με πολύ χαμηλά κάγκελα  :takataka:
Στην 7β δεν μπορούνε να αγοράσουν ηλεκτρονικά,χθες μέχρι αργά το βράδυ μπορούσαν.Στην 7α φαίνεται να υπάρχουν περίπου 210 θέσεις διαθέσιμες.
Παράθεση
Να υπάρχει δυνατότητα από το viva.gr ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίων και για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους στη θύρα 7.Έτσι δεν θα πηγαίνουν στο εκδοτήριο της μεγάλης σκεπαστής.
Επιτέλους το εφάρμοσαν :P
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Παρ 28 Απρ 2017 18:29 »
GIWRGI τα είπες όλα!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν συμφωνώ απλά, ΠΑΡΑΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σαβ 29 Απρ 2017 00:12 »
Οπαδοί διαρκείας, BILLY STAM.
Περιμένουμε τις τιμές για την επόμενη σεζόν, να δούμε από πού θα κόψουμε για να τα πάρουμε και να είμαστε εκεί για την γκάβλα μας.
Εδώ κολλάει το, "Τα άλλα είναι για τους άλλους" ;)

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σαβ 29 Απρ 2017 20:12 »
Παράθεση
Μπάρκας, Βούρας, Βινίσιους, Τσιγκρίνσκι, Μανωλάς, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Βάργκας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Ροντρίγκες, Μεληκιώτης, Αλμέιδα, Αραούχο, Πέκχαρτ

Παράθεση
Ακόστα, Ζάιρο, Μασούρα, Γαρουφαλιά, Κούτρη, Κοζορώνη, Κοροβέση, Λίλα, Μιχαήλ, Νικολιά, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Ναδάλες, Βιδάλ, Καρανίκα, Μαυροπάνο, Μπουκουβάλα και Μαμπούλου

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σαβ 29 Απρ 2017 20:14 »
Πολύ φοβάμαι ότι η εικόνα στις κερκίδες θα είναι αποκαρδιωτική και ότι τα χανούμια θα είναι περισσότερα από εμάς.

Αγωιστικά δεν αξίζει να σχολιάσω κάτι.

Ένα ζεστό χειροκρότημα για τον κόουτς και τους παίχτες μας που φτάνουν στο τέλος μιας ιδιαίτερα επίπονης για αυτούς χρονιάς.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Κυρ 30 Απρ 2017 11:27 »
Ήθελα αυτό το ματς ως τελικό που θα έκρινε την είσοδο στην 5άδα ή στην 6άδα
στη χειρότερη περίπτωση κι όχι αδιάφορο και διαδικαστικού χαρακτήρα.
Δυστυχώς η ομάδα δεν άντεξε και όχι μόνο δεν διεκδίκησε την 5η-6η θέση αλλά παραιτήθηκε,
υπέστη ντροπιαστικές ήττες και τσαλάκωσε την εικόνα της, που η ευρωπαϊκή έξοδος της είχε προσδώσει λάμψη.

Αν όμως δούμε με αντικειμενικά κριτήρια το όλο σκηνικό, οι ομάδες που είναι στην 5άδα
ξεπέρασαν τους υπολογισμούς μας κι ανέβασαν τον βαθμολογικό πήχη πάνω από τον εφικτό στόχο του ΠΑΣ.
Τι σημαίνει αυτό? ότι μόνο με το εξωπραγματικό 6 στα 6 θα είχαμε ελπίδες για 5άδα.
Η ατολμία, η υπερίσχυση της επιχειρηματικής λογικής, αλλά και οι τραυματισμοί, η κούραση, οι τιμωρίες
και άλλα απρόσμενα περιστατικά (π.χ.Μαμπουλού),αποδυνάμωσαν την ομάδα μας και την έθεσαν εκτός στόχου.

Η αεκ έρχεται με τον αέρα της πρόκρισης στον τελικό σαφώς σε άλλο ψυχολογικό και αγωνιστικό επίπεδο.
Και να νικήσει δεν θα αλλάξει τίποτε στη βαθμολογία των play off, δεν θέλει και να χάσει όμως,
για να μην βρεθεί στο -2 σε σχέση με τον παοκ και στο -1 από τη βαζέλα αν αυτοί κερδίσουν σήμερα.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Κυρ 30 Απρ 2017 12:39 »
Τελευταίο ματς σήμερα. Τέλειωσε μία σεζόν φορτισμένη από πολλές πλευρές και θετικά και αρνητικά.
Αξίζει ένα πολύ δυνατό μπιζάρισμα σε αυτά τα παιδιά και τον προπονητή, που κατάφεραν σε μία σεζόν να γράψουν στον πίνακα-εμπειριών, τόσα πολλά θετικά αλλά και τόσα πολλά αρνητικά. Μένουμε στα καλά, κρατάμε και τα αρνητικά και περιμένουμε βελτιωτικές κινήσεις, για να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πέρσι τον Απρίλιο. Αν πουλήθηκε ο Κούτρης με τα χρήματα αυτά, μπορούν να γίνουν γερές ενισχύσεις αλλά και επενδύσεις σε γηπεδικό και τεχνογνωσία.

Πάμε γερά λοιπόν...όσα γίναν πέρσι, πρέπει να επαναληφθούν σύντομα, για να εδραιωθούμε σαν μεγάλη ομάδα στις συνειδήσεις όλων.
Οι άστοχες κουβέντες, προέδρου και προπονητή, πρέπει να κορνιζαριστούν με την εξής λεζάντα από κάτω..."μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις"...ως παράδειγμα για αποφυγή, γιατί κάνουν και ΕΚΑΝΑΝ μεγάλη ζημιά στο προφίλ το αγωνιστικό αλλά και το "ηθικό" του ΠΑΣ.

Ότι και να γίνει σήμερα λοιπόν, ΜΠΡΑΒΟ σας μάγκες...
...αλλά θέλουμε και πολλά παραπάνω του χρόνου.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Κυρ 30 Απρ 2017 13:30 »
θα τα πουμε στο γηπεδο

τελευταιος αγωνας μιας χρονιας γλυκοπικρης αλλα η ζωη και το ποδοσφαιρο εχει τα καλα και τα κακα

ενα τελευταιο χειροκροτημα για την φετεινη σεζον και ραντεβου για τα καλυτερα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Κυρ 30 Απρ 2017 14:43 »
Ένα χειροκρότημα για αυτήν την ομάδα για ότι μας έδωσε φέτος.Θετικά και αρνητικά είναι μέσα στην ζωή και στο ποδόσφαιρο.Ένα χειροκρότημα και ένα ευχαριστώ του κόσμου νομίζω ότι πρέπει.Με το τέλος του αγώνα ξεκινά μια νέα σεζόν.Μια δύσκολη σεζόν.Μια καινούρια μάχη.Γράψαμε ιστορία φέτος αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία.Αυτά που κερδίζουμε σε όλα τα επίπεδα από την συμμετοχή μας στην Α εθνική ή και από την Ευρώπη είναι πολύ σημαντικά.Εικόνες και παραστάσεις που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον μας.Βήμα βήμα για να φτάσουμε κάθε φορά πιο ψηλά.Κάθε βήμα μας να είναι σταθερό.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Κυρ 30 Απρ 2017 17:19 »
Ένα χειροκρότημα για αυτήν την ομάδα για ότι μας έδωσε φέτος.Θετικά και αρνητικά είναι μέσα στην ζωή και στο ποδόσφαιρο.Ένα χειροκρότημα και ένα ευχαριστώ του κόσμου νομίζω ότι πρέπει.Με το τέλος του αγώνα ξεκινά μια νέα σεζόν.Μια δύσκολη σεζόν.Μια καινούρια μάχη.Γράψαμε ιστορία φέτος αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία.Αυτά που κερδίζουμε σε όλα τα επίπεδα από την συμμετοχή μας στην Α εθνική ή και από την Ευρώπη είναι πολύ σημαντικά.Εικόνες και παραστάσεις που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον μας.Βήμα βήμα για να φτάσουμε κάθε φορά πιο ψηλά.Κάθε βήμα μας να είναι σταθερό.
Είσαι απο τους πιο μετρημένους εδώ μέσα σύνταυρε! Πραγματικά ακόμα και νευριασμένος να είσαι , τα λόγια σου ποτέ δεν ξεφεύγουν σε βαθμο να λες μετά τι έλεγα! Συμφωνώ απόλυτα!! Δεν πάμε και κάθε χρόνο ευρώπη !! Απλά με κάποιες ήττες δώσαμε τροφή στον κάθε πονεμένο να βγάζει χολή στον ΠΑΣ (κυρίως βάζελοι!). Παιδιά μιλάμε έχω βαρεθεί να βλεπω σχολια δικά τους κάτω απο κάθε θέμα του ΠΑΣ στο διαδικτυο βγάζοντας χολή για τον ΠΑΣ πέρι του ανυπόστατου παραρτήματος!!
Μου ανεβαίνουν τα σκατά στο κεφάλι! Προσπαθώ να απαντώ και απαντω , πρόσφατα ένας πονεμένος μπήκε και έγραψε κάτω απο το νεο τραγουδακι για τον ΠΑΣ τον σχημα! Επίσης στο φεησμπουκ μου απαντάνε κάτι πανιωγαυροι και μετά τους απαντώ και γω! Μιλάμε πόσο τους πονάει; Πόσο;; Κάποτε ένας εδώ μεσα συνταυρος είχε πει " Οι βάζελοι αμέσως μετά τον γαυρο μισούν εμας τους ΠΑΣολεδες!" Πόσο δίκιο έχεις συνταυρε!! Αμοιβαία τα αισθηματα! Απαντάω όσο μπορώ αλλά η βλακεία δεν νικιέται εύκολα! Να απαντάτε και σεις ! Να μην κολονετε!

:mono: :mono: :mono:

3-0 σήμερα. Κάν'το για εμας!

ΥΓ έχω δει σχόλια αθηναίων βάζελων στο γιουτουμπι να εξυμνουν τον ΠΑΣ λέγοντας πως "Εδώ στην Αθήνα η 8/10 σας γουσταρουμε!" αυτους γουστάρω! Οι άλλοι σίγουρα θα είναι γενίτσαροι!
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 30 Απρ 2017 17:22 από PaS0L3s »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Κυρ 30 Απρ 2017 17:59 »
Αυτά τα σχόλια πάντα θα υπάρχουν.Θέλεις να πάμε από το 13 και μετά;Φυσικά σε κάθε εποχή.Κάποιοι θα λένε για παραρτήματα.Στο ίντερνετ θα βρεις τα πάντα.Εμείς σαν κόσμος να έχουμε το καθαρό μυαλό να ζυγίζουμε τα πράγματα και να βλέπουμε τα πάντα με ψυχραιμία.Ούτε να πάμε στα ουράνια αν μας λένε κάτι καλό ούτε να πάμε στην κόλαση αν λένε διάφορα.Εμείς οι ίδιοι πρώτα από όλα πρέπει να ξέρουμε που πατάμε και που βρισκόμαστε.Οι άλλοι πάντα θα λένε.Το θέμα παράρτημα βγαίνει ας πούμε ανάλογα τι ψηφίζουμε στα διάφορα θέματα κάθε φορά στην σούπερ λίγκα ή στις μεταγραφές ή στα αποτελέσματα.Τα της ομάδας να μπορούμε να τα βλέπουμε χωρίς το μακρύ και το κοντό του καθένα στο ίντερνετ.Να μπορούμε να κρίνομε μόνοι μας με ηρεμία.Να πατάμε γερά με τα πόδια στο έδαφος.

Συνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Κυρ 30 Απρ 2017 19:40 »
1-0 Λίλα
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ