Αποστολέας Θέμα: Ρόστερ 2017-18  (Αναγνώστηκε 44905 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ρόστερ 2017-18
« Απάντηση #50 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 19:01 »

Πηραμε Κοροβεση;
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 02 Σεπ 2017 21:11 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 19:06 »
Α ναι εχεις δικιο............

7 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ

Αληθεια στην προετοιμασια ποιος παιζει εξτρεμ ο Μπεριος και ο Τζημόπουλος?
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 19:10 »
Σκόνδρα ξέχασες.Δεν υπολογίζεις ίσως παίχτες που ίσως παίζουν σε παραπάνω θέσεις.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 19:16 »
fon εχουμε κενα τεραστια....Ειδικα στα αμυντικα χαφ και στα εξτρεμ χανεται η μπαλα!!!!

Αμα δεν μας πιασουνε οι μεταγραφες που επρεπε να είχαμε κλεισει ηδη δεν πα να τους αλλαξεις δεκαπέντε θεσεις τους ηδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστες δεν βγαινουνε τα κουκια για μια ομαδα που θα παλευει μεσα στην πρωτη οχταδα τουλαχιστον

p.sEχεις δικιο ξεχασα τον Σκονδρα,ωραια ξαναεπανερχομαι στις 6 μεταγραφες που θελουμε  ; )
p.s1)Τον Γαρουφαλια γιατι δεν τον αναφερει κανενα site,μου κανει περιεργεια....Να μου πεις εδώ ειμαστε εδώ μπερδεμένοι,δεν θα είναι αυτοι
p.s2)O Nτολοβατς που είναι και τι παιζει με αυτόν  ,ο Μαμπουλου υπαρχει?δεν τον βλεπω να παιζει φετος
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 11 Ιούλ 2017 19:19 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 19:18 »
Στις 6 μεταγραφες που ζητας ποσες θα βγουνε;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 19:21 »
Ερωτηση κρισεως είναι αυτή??????

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 19:26 »
Ουσιας!!!!!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 19:32 »
Και οι 6.....Ποσες πιθανότητες εχω?

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 19:35 »
Λιγοτερες απο το να πιασεις το joker.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 19:48 »
Καλες οι πιθανότητες λοιπον, παω να κοιτάξω τα ζωδια και τον αναδρομου μου,ποτε θα είμαι τυχερος για να πιασω το εξαρι

Αλλα δεν βαριεσαι θα μου πει ο Κιτσιμαρλει ,δεν βολεύεσαι με ένα  2+1 παλι κερδισμένος θα βγεις

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Πεμ 13 Ιούλ 2017 18:13 »
Mε την αποκτηση του Μπρουνο δημιουργείται μια ασαφεια εδώ που τα λεμε,μιας και δεν περιμενα μεταγραφη σε αυτή την θεση

Αν αγωνιστει λογικα ως δεκαρακι σημαινει ειτε ο Βινταλ ειτε ο Γιακος(μαλλον αυτος) μετακινειτε σε άλλη θεση,αν ναι σε ποια,και αν μπορει να αγωνιστει στα εξτρεμ γιατι στην χωρα μας δεν επαιξε ποτε σε αυτή την θεση

Ένα άλλο δεδομενο είναι πως παμε για άλλες τέσσερις μεταγραφες(εγω ηθελα 5)όπως λεει ο Κιτσιομαρλει....Αρα κατι δεν μου στεκει και σιγουρα καπου και σε καποια θεση θα χανουμε...

Συμφωνα με την οπαδικη μου κριση(εννοείται πως δεν είμαι προπονητης).....Όπως τα βλεπα χρειαζομασταν 1 αριστερο μπακ,1 αμυντικο χαφ,3 εξτρεμ(μην πω για 4),μην πω για επιθετικο λογω Μαμπουλου

Αρα με δεδομενη την μεταγραφη του Μπρουνο,ειναι σιγουρο πρωτα από όλα οτι οι σιγουρες επομενες μεταγραφες ένα αριστερο μπακ,και τα δυο εξτρεμ...

Και ετσι μας μενει μια μεταγραφη που θα είναι αμυντικου χαφ(που σημαινει οτι χανουμε σε μια πλευρα των εξτρεμ σιγουρα),ειτε μια μεταγραφη στα εξτρεμ(και θα εξακολουθούμε να παιζουμε με Κοζορωνη και Γαρουφαλια στα χαφ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ)

Και συναμα μεσα σε όλα αυτά εχουμε και τον Μαμπουλου που ουτε ξερουμε καν τι θα κανει,και πολύ πιθανο είναι να μεινει μοναδικος επιθετικος ο Κοντε

Αμα λεω δεν βγαινουνε τα κουκια,νομιζετε οτι υπερβαλλω

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Παρ 21 Ιούλ 2017 11:09 »
Παράθεση
Μιχαήλ, Τζημόπουλος και Λίλα οι αρχηγοί του ΠΑΣ

Οι τρεις αρχηγοί του "Άγιαξ" τη νέα σεζόν 2017-18

Όπως πέρσι έτσι και φέτος παραμένουν οι ίδιοι αρχηγοί στον ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, οι τρεις αρχηγοί για τη νέα σεζόν 2017-18 ιεραρχικά θα είναι οι Αλέξης Μιχαήλ, Θέμης Τζημόπουλος και Άντι Λίλα.

Είναι και οι πιο παλιοί παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα, με διαφορά από όλους ο Μιχαήλ που έγινε επαγγελματίας το 2004 και ασφαλώς είναι η σημαία της ομάδας.

από Gianninasports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Παρ 21 Ιούλ 2017 11:54 »
Με ποιο τρόπο εκλέγονται οι αρχηγοί στην ομάδα;;;; Γινεται ψηφοφορία; Ορίζονται από τη δίοικηση; Από τον κοουτς;

Ότι εχουμε έναν παίχτη που χθες μεφανίστηκε στην ομάδα εκ νέου ως αρχηγό πως να το σχολιάσω; Αν έγινε ψηφοφορία, έγινε με την απουσία του; Ούτε τον εαυτό του δεν ψήφισε.

Αν ορίστηκε, εγινε για ένα παίχτη που έφυγε από την ομάδα έψαχνε άλλη ομάδα δεν βρήκε και με το που γύρισε (όπως γύρισε) κάνοντας διακοπές ενώ η ομάδα έκανε προετοιμασία, ορίστηκε αρχηγός!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #63 στις: Παρ 21 Ιούλ 2017 14:58 »
Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

Δημοσίευση: Παρασκευή, 21 Ιούλιος 2017 09:40 - Τελ. ανανέωση: Παρασκευή, 21 Ιούλιος 2017 10:04

Αρχηγοί της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18 θα είναι οι Αλέξης Μιχαήλ, Θέμης Τζημόπουλος και Andi Lila.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Παρ 21 Ιούλ 2017 18:17 »
Επειδή κουράζονται πολλοι συνφορουμιστες που τα βλέπουνε όλα θετικα ας αλλαξω τοπικ

Για να κανω μια ανασκοπησητο τι εχουμε και τι θελουμε κατά προσωπικη μου αποψη

Αυτή την στιγμη εχουμε

ΤΕΡΜΑ

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ-ΒΕΛΛΙΔΗΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ-ΚΟΛΙΟΦΟΥΚΑΣ

Η Λογικη λεει,οτι ο ενας πωλειται,και δεν είναι άλλος από τον Πασχαλακη και για εμενα είναι σιγουρο,αλλα φαινεται εχει στριμωχτει για τα καλα ο ΧΒ που θα τον δωσει και τι φραγκα θα παρει πλεον........Τελος παντων εδώ ειμαστε καλα

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

ΜΙΧΑΗΛ-ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΕΡΙΟΣ-ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΣ

Ο Μιχαηλ και ο Τζημόπουλος είναι αναντικατάστατοι και υπερπαιχταραδες για εμενα.........Αλλα πλεον η ηλικια τους είναι επικινδυνη ποδοσφαιρικα και θελουνε ανασες...Για εμενα ο Μπεριος δεν πρόκειται να αλλαξει είναι ενας αμυντικος καλος στο ψηλο παιχνιδι και κακος στο χαμηλο παιχνιδι,εχουμε τον Μαυροπανος που δεν τον εχουμε δει πλην από ένα αγωνα κυπελου για ένα 20λεπτο.......Συμπερασμα αμα ο Μαυροπανος δεν αντεχει ακομα την πιεση της Α εθνικης χρειαζομαστε επειγόντως ΕΝΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ για μπακ απ του Μιχαηλ και του Τζημοπουλου,αν αντεχει καλως θα την κουτσοβγαλουμε την χρονια

ΜΠΑΚ

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ-ΝΑΔΑΛΕΣ-ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

Δεξι μπακ είναι ο Καρανικας και ο Μπουκουβάλας!!!!Ο Καρανικας ενώ τον πιστευω περσι δεν εκανε καθολου καλη χρονια ,και θελει πολύ δουλεμα στην αμυνα(μου εχει μαλλιασει η γλωσσα)και ο Μπουκου είναι φιλότιμος ποδοσφαιριστης αλλα με ταβανι,ειναι κατι αντιστοιχο σε Μπεριο σε μπακ!!!!Συμπερασμα,ας ελπισουμε να ανεβασει επιπεδο  ο Καρανικας γιατι σε αυτή την θεση πονουσαμε πολύ περσι

Αριστερο Μπακ είναι μοναχα ο Ναδαλες.........Καλα δεν χρειαζεται να πω πως χρειαζεται ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ σε αυτή την θεση (συνολο 2)

Αμυντικα χαφ

ΚΟΖΟΡΩΝΗΣ-ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ(υπο προϋποθέσεις ο Γιακος)

Ενταξει τα εχουμε πει.......Ο Κοζορωνης υπο φυσιολογικες συνθήκες είναι μπακαπ ενός βασικου ποδοσφαιριστης σε αυτή την θεση και ο Γαρουφαλιας απλα δεν κανει για τετοιο επιπεδο!!!!Οπωσδήποτε και εδώ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ και μαλιστα πολύ δυνατο,και αμα θελει δυνατο πρεπει να τα σκασει ο ΧΒ πραγμα που το αποκλειω

Δεκαράκια

ΒΙΝΤΑΛ-ΓΙΑΚΟΣ

Εδώ είναι πιο απλα τα πραγματα...Περιμενουμε τον Βινταλ να σηκωσει κουπι,και αφήνουμε τα πραγματα ως εχει,και χτυπα ξυλο ελπιζουμε σε μη τραυματισμο καποιου

ΕΞΤΡΕΜ(ΕΔΩ ΤΟ ΧΑΟΣ)

ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ-ΝΙΚΟΛΙΑΣ(Μαμπουλου υπο προϋποθέσεις που δεν το βλεπω)

Εδώ θελουμε όχι μια μεταγραφη,οχι δυο μεταγραφες,αλλα τρεις...

Ο Κοροβεσης πες ότι είναι βασικος,αρα επειγόντως θελουμε μια αλλαγη του,και στην απέναντι πλευρα θελουμε δυο για εμενα!!!Δεν πα να λετε ότι θελετε,ο πιτσιρικας μπορει να είναι φιλότιμος να να να αλλα δεν μπορει να σταθει στον ΠΑΣ της 8δας,αρα για εμενα χρειαζονται δυο ποδοσφαιριστες ναι δυο!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΙΘΕΣΗ

ΚΟΝΤΕ-ΜΑΜΠΟΥΛΟΥ-ΝΤΟΛΟΒΑΤΣ???????(Αυτος που είναι υπαρχει?)

Κοντε και αγιος ο θεος.....Από εκει και μετα το χαος!!!Ο Μαμπουλου αληθεια ακομα λογιζεται ως ποδοσφαιριστης?Συμπερασμα οπωσδήποτε και εδώ  μια ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Με την δικια μου λογικη η ομαδα θελει συνολο  6μεταγραφες οι οποιες 4 επρεπε να είναι εντεκατες

Τωρα οριστε βγαλτε με παλι κακο

p.s  Ρε σεις τον Γαρουφαλια δεν τον αναφερει κανενα site των δωκαμε τουτον η όχι?
p.s1)Καντε τεμενεδες γιατι αμα δεν μας βγουνε οι μεταγραφες δεν μας βλεπω καθολου καλα φετος
p.s2)Παιζει να ειμαστε η μοναδικη ομαδα σε ολη την ευρωπη(πλην Σκανδιναβια που εχει πρωταθλημα)που εχουμε φτασει μεσα Ιουλιου και εχουμε κανει μονο ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Με αφορμή μου το ποστ μου ανακεφαλαιωνω με τις προσθηκες Μπρουνο,Λιλα,Μπετρα

Στα χαφ,με την ανανεωση του Λιλα,λυνεται ένα μερος του προβλήματος......Όχι τελειως αλλα οσο να είναι η χρονια με Κοζορωνη και Γαρουφαλια δεν εβγαινε

Ο Μπρουνο μαλλον προοριζεται για δεκαρι,και λογικα θα δουμε αλχημειες με τον Βινταλ

Και ο Μπετρα που δεν γνωρίζουμε καθολου,προοριζεται για επιθετικος και ως αλλαγη του Κοντε

Τι μας μενει

Το αριστερο μπακ που χρειαζομαστε επειγόντως μεταγραφη που λογικα θα εινια ο Μουταμπαλα(καλα τον εγραψα??)
Και μας μενουνε δυο μεταγραφες στα εξτρεμ που ουσιαστικα αυτή την στιγμη στην ομαδα ο μοναδικος που εχει μεινει είναι ο Νικολιας

Ουσιαστικα περιμενουμε 3 εντεκατες μεταγραφες,και όχι κουτσοβολεμα δευτερης διαλογης
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 21 Ιούλ 2017 18:20 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Παρ 21 Ιούλ 2017 18:22 »
Αν παίξουμε με πιο κλειστό ρόμβο τότε ίσως να μην χρειαστούμε εξτρέμ και γενικά παίχτες που θα παίξουν πάνω στην γραμμή.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Παρ 21 Ιούλ 2017 18:24 »
Και κατι άλλο...

Στην αρχη της χρονιας ειχανε αναφερθεί για 6 μεταγραφες

Αν συνυπολογίσουμε και Λιλα μεχρι στιγμης εχουμε 4...Αρα με την λογικη τους οαμε για δυο μεταγραφες,πραγμα που σημαινει ότι θα χασουμε ένα εξτρεμ δυνατο και προοριζεται ο Νικολιας για βασικος,και χωρις εναλακτικες λυσεις από πισω

Είναι ο προβληματισμος που ειχα αναφερθεί πως δεν βγαινουν τα κουκια και θελουμε 7 μεταγραφες και όχι 6

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Παρ 21 Ιούλ 2017 18:25 »
Έχουμε και τον Σκόνδρα. Επιμένεις να τον ξεχνάς...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Παρ 21 Ιούλ 2017 18:27 »
Έχουμε και τον Σκόνδρα. Επιμένεις να τον ξεχνάς...

Σε εχει προλαβει ο fon : )

Eκτος αμα λες ότι πρεπει να προωθησουμε για αριστερο μπακ οπου δεν κανει για κανενα λογο

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τρι 25 Ιούλ 2017 11:30 »
Επειδή πολλά λέγονται για το ρόστερ της ομάδας και για τους στόχους που θα έχουμε (υποβιβασμός-Ευρώπη), κοίταξα λίγο τα ρόστερ των "ανταγωνιστών".
Τερματοφύλακες: Με διαφορά είμαστε οι καλύτεροι στην κατηγορία με τρεις (ο ένας τραυματίας) από τους καλύτερους keeper στην Ελλάδα.
Αμυνα: Αν εξαιρέσουμε την έλειψη του αριστερού μπακ, που δεν καλύπτεται με δεξιοπόδαρο, είμαστε πλήρεις και σε καλύτερη κατάσταση από τους συνδιεκδικητές της πεντάδας. Δεν είδα σε καμμία άλλη ομάδα να υπάρχει το όνομα που θα κάνει τη διαφορά, αν εξαιρέσουμε τον ιρανό του νιονιου.
Κέντρο: Εδώ έχουμε ένα σχετικό πρόβλημα με τα εξτρέμ (εξαρτάται από το σύστημα που θα παίξουμε) και θα χρειαζόμασταν μια ενίσχυση στα αριστερά πάλι. Δεξιά η κατάσταση καλύπτεται από τα επιθετικά μπακ(π.χ. Αποστολόπουλος, Καρανίκας) ή κάποιον από τα κεντρικά χαφ. Αν εξαιρέσουμε τον αστέρα που πήρε κάποιον ισναλντο με σχετικά καλό βιογραφικό, οι υπόλοιπες μεταγραφές των ανταγωνιστών είναι μέτριες ή κάτω του μετρίου. Αν ο νιονιος δεν είχε τον μασουντ θα είμασταν και εκεί κορυφή.
Επίθεση: Εδώ είναι το μόνο σημείο που πέραν του Κόντε που έχουμε πρόβλημα και θέλει ενίσχυση. Και πάλι θα εξαρτηθεί από το σύστημα που θα παίξει η ομάδα. Αλλά θα είναι μπαλώματα. Χρειαζόμαστε παίκτη, γρήγορα και οχι τύπου Μπετρά που μπορεί να σου βγει μετά από 1-2 χρόνια. Αλλά οι επιθετικοί κοστίζουν...
Για υποβιβασμό δεν το βλέπω σίγουρα, για καμμιά πεντάδα πιο πιθανούς μας έχω, αρκεί να μην μας πάρει από κάτω αν κάνουμε σερί ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος.
Και καλό θα είναι ο ΧΒ να ξεκινήσει τις ανανεώσεις γιατί του χρόνου είμαστε για καινούργια ομάδα. Και αν σπάσουν τα τηλεοπτικά, δεν ξέρω αν του χρόνου θα πάρει κανένας άδεια για τις απαραίτητες ανανεώσεις.

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τρι 25 Ιούλ 2017 11:43 »
Aν και μέχρι τέλη Ιουνίου ήμουν ιδιαίτερα σκεπτικός, αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι ατενίζω το μέλλον αισιόδοξα.

Ο ΧΒ δεν ανησυχεί καθόλου και σε μια επίδειξη αυτοπεποίθησης δηλώνει την προτίμηση σε πρωτάθλημα 14 ομάδων τη στιγμή που
Παναιτωλικός, Λάρισα, Απόλλωνας, Λεβαδειακός, Κέρκυρα, Ξάνθη και Λαμία διαφωνούν με τη μείωση.

H -αντίθετα με πέρυσι - καλή προετοιμασία, σε συνδιασμό με την πληρότητα σε καίριες θέσεις υπόσχονται μια καλή χρονιά.

Αν χρειάζεται μια ενίσχυση φαίνεται πως πλέον είναι μόνο μία :
Ένας καλός παίχτης που να βλέπει δίχτυα.
Ένας Κόντες δε φέρνει την άνοιξη.
Και μάλλον καλύτερα που δεν έρχεται ο Ζάιρο, γιατί όπως και να το κάνεις ο συμπαθής βραζιλιάνος δεν το χε με τα τελειώματα.

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Τρι 25 Ιούλ 2017 17:47 »
Με 3-5-2, με την ενδεκαδα που φαινεται πως βγαινει, δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος. Μια σχετικα ανετη παραμονη βλεπω, αναλογα βεβαια και με το πως θα παρουσιαστουν οι υπολοιποι.
 Ηθελα ενα 6αρι καινουργιο και οχι τον Λιλα που μετα απο 6,5 χρονια, εχει κανει τον κυκλο του. Στα χαφ, αν ισχυει το ανεβασμα του Νικολια και του Ντολοβατς και σε συνδυασμο με εναν πιο ετοιμο Βιδαλ, πιστευω θα ειμαστε καλα.
  Αριστερο μπακ μαλλον δεν παιρνουμε λογω φτωχειας και θα χαραμισουμε κυριολεκτικα τον Αποστολοπουλο, εκτος αν παιζει τιποτα με Καρανικα και τον πηραμε γι' αυτον τον λογο, ενω λειπει ενα σεντερ φορ ακομα. Φορ ενδεκαδας.
  Τελος, στην αμυνα περιμενουμε να βγει μπροστα ο Μαυροπανος και να ισχυουν τα θετικα που ακουγονται απο πολλους, αλλα οπως και να εχει, πρεπει να ειμαι ο μοναδικος στο φορουμ που θελει μεταγραφη ετοιμου στοπερ...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Τρι 25 Ιούλ 2017 19:08 »
Λοιπον αυτή η ωραιοποιηση ότι δεν κανανε μεταγραφες οι υπολοιποι είναι για να χρυσωνουμε το χαπι

Λεβαδειακος :Αποδυναμωθηκε
Απολλων:Eχει μπει πολύ δυναμικα φετος,δεν πεφτει κατηγορια σιγουρα με καμια παναγια
Λαμια:Δεν γνωρίζω τι ομαδα ειχε αρα δεν εκφερω γνωμη
Λαρισα:Eστω και οριακα δυναμωσε σε σχεση με περσι με τις ηδη μεταγραφες που εκανε
Κερκυρα:κουτσοπηγε καλα περσι,και αυτή οριακα δυναμωσε
Πλατανιας:Eρωτηματικο.......εφυγε ο Γιακουμάκης και ο Μπανανα και ηρθαν 4 από το γαλλικο πρωταθλημα
Ξανθη:Σιγουρα δυναμωσε!!!!!Εφυγε ο Βασιλακακης και πηρε 3 δυνατα ονόματα
Πανιωνιος:Σιγουρα αποδυναμωθηκε
Παναιτωλικος:Ότι θα εμφανιστεί πιο δυνατος είναι σιγουρος αλλα το ποσο είναι το ερωτημα
Αστερας Τριπολης:2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ επιπεδου ακομα και πανω από το ΠΟΚ.........Μου αρεσει που διαβασω ότι λενε μερικοι ότι δεν κανει τιποτα η Τριπολη
Ατρομητος:Εκανε πολλες δυνατες μεταγραφες και είναι ανεβασμενος

Εμεις οσο και να θελετε βαση τον ισολογισμο των μεταγραφων με μια ματια σιγουρα αποδυναμωθηκαμε

ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΕΣ ΞΕΧΑΣΤΕΤΟ ΦΕΤΟΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 25 Ιούλ 2017 19:12 από ayuto1966 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Κυρ 06 Αύγ 2017 11:55 »
ΕΑΝ θεωρήσουμε ότι τελείωσαν οι μεταγραφές, νομίζω ΠΟΣΟΤΙΚΑ μας λείπει απαραίτητα ένα αριστερό μπακ. Ίσως και ένα εξάρι. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να παίξει δευτερος επιθετικός. ΠΟΙΟΤΙΚΑ θα δούμε.

Τερματοφύλακες: Βελλίδης, Περιστερίδης, Βενετικίδης και ίσως ανεβάσουν κάποιον απο την κ 19 μέχρι να επανέλθει ο Περιστερίδης.

Τριάδα άμυνας: Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Μαυροπάνος +Ναδάλες, Κοζορώνης.

Δεξια μπακ: Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος.

Αριστερά μπακ: Ναδάλες, Αποστολόπουλος. Δεν είναι αριστερό μπακ!!!!! Δεν νομίζω να μπορεί κάποιος άλλος να παίξει σε αυτή τη θεση από το υπάρχον ροστερ. PASas βοήθεια:

6αρια: Λίλα, Γαρουφαλιάς. Κάτι θέλουμε.

Εσωτερικοί χαφ: Κοζορωνης, Χαλκιαδάκης, Βιδάλ, Γιάκος, Νικολιάς, Ζαχαρός.

Περιφερειακός επιθετικός: Ροντρίγκεζ;;;; (δεν ξέρω εαν μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση) Με αλχημείες μπορεί να βοηθήσει ο Χαλκιδάκης, ο Γιάκος (πίσω απο τπν φορ), ο Βιδάλ (επίσης, πίσω από τον φορ). Θεωρητικά και με αλχημείες!

Σέντερ φορ: Κόντε, Ρόντριγκεζ;;; Μπετρα, Ντόλοβατς. Θέλω να δω που ταιριάζει στην επίθεση της ομάδας ο Ροντρίγκεζ.

Μιλάμε ΠΟΣΟΤΙΚΑ και ΟΧΙ ΠΟΙΤΙΚΑ. Εκεί έχω από τωρα εναστάσεις.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Κυρ 06 Αύγ 2017 12:12 »
24 ειμαστε ... φτανουν?
πολυ ρισκο να παμε για 3 μηνες με δευτερο τερματοφυλακα αμουστακο