Αποστολέας Θέμα: Σε ποιές θέσεις χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΣ; (καλοκαίρι 2017)  (Αναγνώστηκε 5543 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Σε ποιές θέσεις χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΣ;
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 24 Ιούν 2017 22:55 από fon7 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Σε ποιές θέσεις χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΣ; (version 2)
« Απάντηση #1 στις: Δευ 22 Μάι 2017 14:26 »
- Λήξη ψηφοφορίας 1η Σεπτέμβρη που λήγει η μετραγραφική περίοδος.
- Δυνατότη αλλαγής ψήφου (αν φύγουν - πωληθούν παίχτες).
- Απεριόριστος αριθμός ψήφων. (=εως και 10)
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 22 Μάι 2017 14:30 από ΛΑΜΙΑ FANS »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τετ 24 Μάι 2017 14:30 »
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα:

Τερματοφύλακας: Με Πασχαλάκη - Περιστερίδη - Κολιοφούκα είμαστε εντάξει. Αν δεν πωληθεί ο Πασχαλάκης βέβαια. Ο Περιστερίδης θα επιστρέψει Οκτώβρη - Νοέμβρη αλλά το βρίσκω δύσκολο να πάρει τερματοφύλακα.

Δεξί μπακ: Με Καρανίκα - Μπουκοβάλα είμαστε εντάξει. Ο Μπουκου δεν έκανε καθόλου καλή χρονιά φέτος.

Αριστερό μπακ: Με τη φυγή Κούτρη μένει μόνος ο Ναδάλες. Κατά συνέπεια θέλουμε παίχτη. Καλή περίπτωση και φθηνή είναι ο Κούρος του Ηρακλή.

Κεντρικός αμυντικός: Αρισθμητικά είμαστε Ο.Κ. Ποιοτικά το συζητάμε. Αν φύγει ο Θέμης θέλουμε και εκεί παίχτη.

Αμυντικός μέσος: Για εμένα ο Λίλα πρέπει να φύγει. Ιδανική αλλά δύσκολη η περίπτωση του Χαρίση.

Οκτάρι: Φιλότιμος ο Κοζορώνης αλλά ως εκεί. Μου αρέσει ο Τζανετόπουλος για αυτή τη θέση και δεν είναι απαγορευτική η περιπτωσή του.

Επιτελικός μέσος: Όπως και δήποτε παίχτη. Μετά από Μπεσέρα, Ντε Βισνσέντι, Τσάβες ξεμέιναμε. Από Ελλάδα καλός είναι ο Λεοζίνιο. 33 αλλά καλός.

Δεξί χαφ: Μακάρι να μείνει ο Ζαϊρο. Ειδάλλως θέλουμε 2 παίχτες για εκεί. Αν μείνει για αλλαγή είναι καλή η περίπτωση του Γιακουμάκη της Λιβαδειάς.

Αριστερό χαφ: Ο Ακόστα έφτασε τα 35 παεί για 36. Εγώ δεν θα τον κράταγα. Άρα μιλάμε για δύο λύσεις. Κοροβέση (δεν μου έρχεται κανέις άλλος) και Πασάς από Ηρακλή.

Επιθετικός: Εφόσον μείνει ο Κόντε, θέλουμε μια άλλαγη. Καλός γκολτζής είναι ο Μαρουκάκης. Για αλλαγή και μόνο.

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 24 Μάι 2017 14:46 »
Mετρημένα κουκιά είναι.
Ηλίου φαεινότερον είναι.

Φέτος στην ομάδα έλειπε ένας αντιΤσουκαλάς, το ρόλο του οποίου προσπάθησε να καλύψει φιλότιμα ο Γιάκος.
Εκεί θα έκανα μια καλή μεταγραφούλα. Επίσης αν και ο Ζάιρο είναι ο ποιοτικότερος παίχτης, ίσως τελικά να μην κολλάει με τη χημεία της ομάδας έτσι όπως αγωνίζεται στον ασβέστη. Θα προτιμούσα στη θέση του έναν Τσάβες. Επίσης μιας κι ο Μαμπουλού δεν μπορεί ή δε θελει, ένας επιθετικός εκεί τύπου Ίλιτς θα έκανε καλύτερη δουλειά. ΄

Με άλλα λόγια θα επένδυα σε κανάν ισπανάκο, σε κανάν σερβάκο ή σε κανάν αργεντινάκο , αν φτάνουν τα λεφτά. Από την ελληνική αγορά τίποτε δε με συγκινεί. Αν ανεβούν μάλιστα δουλεύοντας οι Βιδάλ, Γιάκος , τι να τους κάνω τους β' διαλογής έλληνες ;
Εκτός αν είναι κανάς φτηνός και μας παρακαλέσει.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τετ 24 Μάι 2017 20:01 »
Βλεπω αισιοδοξία και στους οπαδους ...  :joker:

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 25 Μάι 2017 08:14 »
Φέτος στην ομάδα έλειπε ένας αντιΤσουκαλάς,
διαφωνώ προφανώς με την πλειοψηφία. Ακόμα και να έμενε ο Τσουκαλάς και να είχε την προηγούμενη αγωνιστική συμπεριφορά η ομάδα κατά τη γνώμη μου "έκανε κρα" ότι ΔΕΝ έχει έναν παίκτη "να ξέρει μπάλα" ... Πριν από οποιαδήποτε προσθήκη (χρειάζονται πολλές) θα έπρεπε από πέρυσι κιόλας να έχει ασχοληθεί με την συμφωνία με παίκτη τύπου DeVicentis (ενδεχομένως και τον αναπληρωματικό του) ... Αυτό θα έδινε πολλές διαφορετικές εναλλακτικές στον όποιο προπονητή μας. Ότι και να γράψει κάποιος για πλάγια μπακ, extrem , αμυντικά χαφ κεντρικούς αμυντικούς κλπκλπ ευπρόσδεκτοι είναι αλλά όλες αυτές οι θέσεις κουτσοκαλύπτονται από τις μετακινήσεις παικτών και με πολύ προπόνηση. Η θέση του επιτελικού μέσου όμως και του τερματοφύλακα (όπου δεν χρειαζόμαστε με τα σημερινά δεδομένα ενίσχυση) ΔΕΝ καλύπτονται.   

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 25 Μάι 2017 08:34 »
Nομίζω από τις θέσεις που αναφέρονται χρειαζόμαστε ενίσχυση σε όλες εκτός από δεξί μπακ.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Παρ 26 Μάι 2017 13:45 »
Αν ο Πασχαλακης μεινει,ειμαστε υπερκομπλε απο τερματοφυλακες.
Δεξι μπακ εχουμε Καρανικα-Μπουκουβαλα,οποτε ειμαστε και εκει πληρεις.
Αριστερο μπακ πιστευω οτι χρειαζομαστε καποιον για βασικο και να ειναι αναπληρωματικος ο Ναδαλες.
Στοπερ παλι πιστευω οτι ειμαστε καλα με Μιχαηλ-Τζημοπουλο-Μαυροπανο-Μπεριο-Σκονδρα.
Αμυντικο χαφ θελουμε οπωσδηποτε ενδεκαδατο(Λιλα τον πουλο) και με αλλαγη Γαρουφαλια(ή Τζιμοπουλο με αντικατασταση του στα στοπερ).
Οχταρι παλι θελουμε βασικο με αλλαγη του τον Κοζορωνη.
Επιτελικο χρειαζομαστε βασικο και αλλαγη του τον Βιδαλ.
Δεξι και αριστερο χαφ θελουμε βασικους και με αλλαγες τους Νικολια-Ντολοβατς.
Και στην επιθεση καλο θα ηταν να περναμε καποιον για μπακ απ του Κοντε,αλλα με διαφορετικα χαρακτηριστικα.Καποιον υψηλοσωμο που να γεμιζει την περιοχη για να βοηθαει σε κεφαλιες οταν παιζουμε με το αγαπημενο συστημα της γιομας

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Παρ 26 Μάι 2017 14:42 »
Ηχρο νια ειναι κομβικη και οπως φανηκε και φετος οι ελλειψεις κυριως στο μεσοεπιθετικο κομματι ηταν κατι παραπανω απο σημαντικες,ηταν καθοριστικες.
Τωρα θα φανει αν αλλαξαμε μυαλα-οχι εμεις,η διοικηση-και προγραμματισει σωστα.Και εξηγουμαι:
Θελουμε λεμε Ζαιρο,Χαρισακο.Παιχτουρες,σε ανεβαζουν επιπεδο αν ειναι στα στανταρ τους,μαζι φυσικα και με καποιους ακομη παιχτες που χρειαζεται η ομαδα.
Τι θα κανει λοιπον ο προεδρας;Οτι εκανε και περσι που ο Ζαιρο ηρθε πριν αρχισει το πρωταθλημα και μεις ουσιαστικα αν δεν μας τον εδινε ο Παοκ θαχαμε μια τρυπα-να-στο ροστερ η θα παιρναμε καποιον την τελευταια μερα των μεταγραφων με οτι αυτο συνεπαγεται,που λεει και ο νικοτσολς.
Αυτοι οι παιχτες λοιπον αν ειναι να πανε δανεικοι και τους παρουμε εμεις που το κοβω λιγο δυσκολο και για τους δυο,ποτε θα τους αποδεσμευσει ο παοκ;
Παλι μια βδομαδα πριν αρχισει το πρωταθλημα;Δεν πρεπει ο προπονητης να τους εχει απο την αρχη της προετοιμασιας για να χτισει την ομαδα και με αυτους μαζιτου ;
Τι κανεις λοιπον προεδρα; τη βγαζεις τζαμπα και με ρισκο ναρθουν δανεικοι στο τελος της προετοιμασιας η παιρνεις τωρα παιχτες που θα δουλεψουν σε ολη την πρεοτοιμασια με τους υπολοιπους και να δεσουν με την ομαδα.
Αποψη μου ειναι πως πρεπει να παρουμε παιχτες τωρα πριν την προετοιμασια,καλους παιχτες για τις θεσεις που ποναμε και αν ερθουν οι προαναφερομενοι ως δανεικοι αργοτερα κερδος θαχουμε!
Αν βεβαια ερθουν πριν την εναρξη της προετοιμασιας,τοτε δεν υπαρχει θεμα,απλα δυσκολα οι ομαδες αποδεσμευουν παιχτες πριν ξεκινησει η προετοιμασια για τη νεα χρονια.
Για να σε δω λοιπον προεδρα!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Παρ 26 Μάι 2017 18:18 »
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα:

Τερματοφύλακας: Με Πασχαλάκη - Περιστερίδη - Κολιοφούκα είμαστε εντάξει. Αν δεν πωληθεί ο Πασχαλάκης βέβαια. Ο Περιστερίδης θα επιστρέψει Οκτώβρη - Νοέμβρη αλλά το βρίσκω δύσκολο να πάρει τερματοφύλακα.

Δεξί μπακ: Με Καρανίκα - Μπουκοβάλα είμαστε εντάξει. Ο Μπουκου δεν έκανε καθόλου καλή χρονιά φέτος.

Αριστερό μπακ: Με τη φυγή Κούτρη μένει μόνος ο Ναδάλες. Κατά συνέπεια θέλουμε παίχτη. Καλή περίπτωση και φθηνή είναι ο Κούρος του Ηρακλή.

Κεντρικός αμυντικός: Αρισθμητικά είμαστε Ο.Κ. Ποιοτικά το συζητάμε. Αν φύγει ο Θέμης θέλουμε και εκεί παίχτη.

Αμυντικός μέσος: Για εμένα ο Λίλα πρέπει να φύγει. Ιδανική αλλά δύσκολη η περίπτωση του Χαρίση.

Οκτάρι: Φιλότιμος ο Κοζορώνης αλλά ως εκεί. Μου αρέσει ο Τζανετόπουλος για αυτή τη θέση και δεν είναι απαγορευτική η περιπτωσή του.

Επιτελικός μέσος: Όπως και δήποτε παίχτη. Μετά από Μπεσέρα, Ντε Βισνσέντι, Τσάβες ξεμέιναμε. Από Ελλάδα καλός είναι ο Λεοζίνιο. 33 αλλά καλός.

Δεξί χαφ: Μακάρι να μείνει ο Ζαϊρο. Ειδάλλως θέλουμε 2 παίχτες για εκεί. Αν μείνει για αλλαγή είναι καλή η περίπτωση του Γιακουμάκη της Λιβαδειάς.

Αριστερό χαφ: Ο Ακόστα έφτασε τα 35 παεί για 36. Εγώ δεν θα τον κράταγα. Άρα μιλάμε για δύο λύσεις. Κοροβέση (δεν μου έρχεται κανέις άλλος) και Πασάς από Ηρακλή.

Επιθετικός: Εφόσον μείνει ο Κόντε, θέλουμε μια άλλαγη. Καλός γκολτζής είναι ο Μαρουκάκης. Για αλλαγή και μόνο.

Ποιος Μαρουκακης,αυτος που εβαζε 10 γκολ στην Β
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Παρ 26 Μάι 2017 18:21 »
Για δεύτερη λύση καλός είναι.

Έχεις πολλούς που θα έβαζαν 10 γκολ στη Β΄; (πλην Κόντε)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Παρ 26 Μάι 2017 18:39 »
Και ο Σαιτιωτης εβαζε 25 γκολ αλλα στην σουπερλιγκ οσο επαιξε δεν εβαλε γκολ οσο νομιζω

Τωρα συγκρινεις την Γ εθνικη Ισπανιας με το σαπιο πρωταθλημα της Β του δικου μας?

Καλυτερα σε θεμα επιθετικών να αποφευγουμε τέτοιες συγκρισεις ειδικα από την κατηγορια αυτην!!!!

Μπορω να σου αναφερω πολλα παραδείγματα τετοια

Και για τον Μάρκοβιτς δεν μου ελεγες περσι,και σου λεω ότι δεν κανει για εμας(Νομιζω μαζι μιλησαμε για την περιπτωση του περσι).....Καλυτερα αμα είναι να παρουμε ποδοσφαιριστες από αυτή την κατηγορια να ψάχνουμε για άλλες θεσεις και όχι στην θεση του φορ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Παρ 26 Μάι 2017 18:46 »
Καταρχήν επιθετικα η ομαδα πασχει από ταχυτητα πλην Ζαιρο και εκει πρεπει να εστιάσουμε πιστευω

Ο Κοντε είναι μεγαλος γκολτζής αλλα αργος αρα θελει βοηθεια από εξτρεμ γρηγορα και από πισω
Ο Μαμπουλου μετα από ένα δυο σπριντ σερνοτανε....Περπατώντας το βγαζει το παιχνιδι
Ο Ακοστα ηρεμη δυναμη αλλα ποτε δεν διακρινονταν για το τρεξιμο είναι και η ηλικια
Από πισω είναι χειροτερα τα πραγματα καθως Κοζωρωνης και Γαρουφαλιας είναι πιο αργοι και από ριπλει
Γιακος μια από τα ιδια

Αρα δεν θελουμε στατικους ποδοσφαιριστες αλλα ανακατωσούρες και μπουκαδωρους ετσι πιστευω,δεν είμαι προπονητης αλλα ετσι πιστευω και με αυτά τα στοιχεια πρεπει να κανουμε μεταγραφες μπροστα

Ο αμπαλος τιμωρος που να είναι αραγε???????????αχαχα

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τρι 13 Ιούν 2017 16:01 »
Έξι μεταγραφές είπε ο ΧΒ, η μια τερματοφύλακα, άρα πάμε στις 5.

Η ομάδα θέλει: ένα αριστερο μπακ, ένα εξάρι, ένα οχτάρι, ενα δεξί χαφ, ενα αριστερό χαφ, ένα επιτελικό, έναν δεύτερο επιθετικό. Το σύνολο: 7 Και δεν μιλάμε για πάγκο.

Άντε να βγάλουμε έναν αν μείνει ο Μαμπουλού. Το θέμα είναι πως και σε τι κατάσταση θα είναι.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε πλέον τερματοφύλακα μετά την απόκτηση του Βελλίδη.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
Λαμια τώρα που το ανέφερες, επέστρεψε ο Μαμπουλού ή είναι εξαφανισμένος όπως ανέφεραν παλαιότερα μερικά έγκυρα site;

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 11:35 »
Αν ο Πασχαλακης μεινει,ειμαστε υπερκομπλε απο τερματοφυλακες.
Δεξι μπακ εχουμε Καρανικα-Μπουκουβαλα,οποτε ειμαστε και εκει πληρεις.
Αριστερο μπακ πιστευω οτι χρειαζομαστε καποιον για βασικο και να ειναι αναπληρωματικος ο Ναδαλες.
Στοπερ παλι πιστευω οτι ειμαστε καλα με Μιχαηλ-Τζημοπουλο-Μαυροπανο-Μπεριο-Σκονδρα.
Αμυντικο χαφ θελουμε οπωσδηποτε ενδεκαδατο(Λιλα τον πουλο) και με αλλαγη Γαρουφαλια(ή Τζιμοπουλο με αντικατασταση του στα στοπερ).
Οχταρι παλι θελουμε βασικο με αλλαγη του τον Κοζορωνη.
Επιτελικο χρειαζομαστε βασικο και αλλαγη του τον Βιδαλ.
Δεξι και αριστερο χαφ θελουμε βασικους και με αλλαγες τους Νικολια-Ντολοβατς.
Και στην επιθεση καλο θα ηταν να περναμε καποιον για μπακ απ του Κοντε,αλλα με διαφορετικα χαρακτηριστικα.Καποιον υψηλοσωμο που να γεμιζει την περιοχη για να βοηθαει σε κεφαλιες οταν παιζουμε με το αγαπημενο συστημα της γιομας

Συμφωνώ απόλυτα. Μετά την έλευση του Βελλίδη (παρόλο που δεν τον προτιμώ) είμαστε κομπλέ στο τέρμα.
Στο μόνο που διαφωνώ είναι για το Γαρουφαλιά. Ούτε για αναπληρωματικός στο Κουτσελιό δεν κάνει.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
Ουτε εγω εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση τον Γαρουφαλια.Αλλα με την λογικη οτι δεν υπαρχει περιπτωση ο ΧΒ να παρει 2 αμυντικα χαφ εγραψα οτι υπαρχει στην θεση,αλλα μπορει να βοηθησει ο Τζιμοπουλος εκει...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Ποιο ονομα που αναφερθηκε στο παρων θεμα συνεληφθει για εμποριο ναρκωτικων;

• Hero Member
    • Προφίλ
Ο Μ.Μ καλου παλικαρι....

Μονο 50 γραμμαρια ειχει ο Τζες

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Ποιο ονομα που αναφερθηκε στο παρων θεμα συνεληφθει για εμποριο ναρκωτικων;
Γάτα με πέταλα είσαι ρε μεγάλε!
Δεν σου ξεφεύγει τίποτα.

Φίφτη τζις στη Λήμνο διαν προσωπικήν χρήσην δήλωσε ο τζες...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Αμα τα  ειχε για προσωπικη χρηση τοτε διπλα ενοχος

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Εφ΄όσον υπόγραψει ο Μπετρά, θέλουμε ακόμα αριστερό μπακ (Κονκολέζος;), 8αρι, 2 πλάγιους επιθετικούς.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
θέλουμε ακόμα αριστερό μπακ (Κονκολέζος;), 8αρι, 2 πλάγιους επιθετικούς.
Υπήρχε προφανώς λειψανδρία γενικώς οπότε σε όποια θέση και αν παίρναμε παίκτες με κατάλληλες μετακινήσεις παικτών βολευόμασταν.
Εξαρχής η μόνη ουσιαστική έλλειψη που είχαμε που δεν καλύπτεται με αλχημείες ήταν στη θέση του επιτελικού μέσου ... Απλά εκεί επειδή λίγοι ξέρουν ...μπάλα πονάει στην τσέπη . Όλες οι άλλες θέσεις (εκτός του τερματοφύλακα) σε ένα τόσο χαμηλού επιπέδου πρωτάθλημα καλύπτονται από όλες τις ομάδες και εκ των ενόντων.

Έως τώρα έχω την εντύπωση ότι ο "ήπιος" το μόνο κριτήριο που έχει είναι όπου μπέχο ...τρέχω .
Η μοναδική κίνηση που ενδέχεται να έχει γίνει με άλλο κριτήριο ήταν η πρόσληψη του Τερεζόπουλου ... Μακάρι αυτή να δείχνει αλλαγή νοοτροπίας αλλά δυστυχώς αμφιβάλλω ...

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Δεν γνωρίζουμε ακόμα με τι διάταξη θα παρατάσσει ο Πετράκης την ομάδα, συνεπώς τα σχόλιά μου για το πού νομίζω εγώ ότι πονάει η ομάδα, δεν έχουν και τόση σημασία.

Παίζει ρόλο αν θα παίζουμε με φουλ μπακ σε ένα 3-5-2, ή με πλάγια μπακ σε ένα 4-3-3 π.χ.

Εκτίμησή μου, αν διαβάζω σωστά εξ αποστάσεως και χωρίς να έχω δει προπονήσεις ή φιλικά, είναι ότι θα παίξουμε ένα ιδιότυπο 3-6-1 με δύο κεντρικά χαφ στην ευθεία, δύο πλάγια φουλ μπακ, τον Κόντε μπροστά μοναχό'τ και δύο παίκτες σε ελεύθερο ρόλο να εναλλάσσονται γύρω και πίσω απ'τον Κόντε.

Κάπως έτσι:

Τερματοφύλακας

Μπουκουβάλας

Φόνσι

Μπέριος

Τζημόπουλος

Μιχαήλ

Κόντε

Κοζορώνης

Λίλα

Μπρούνο

Βιδάλ

Αν στους παραπάνω προσθέσεις
Σκόνδρα και Μαυροπάνο για άμυνα
Αποστολόπουλο και Καρανίκα για πλάγια
Γαρουφαλιά, Γιάκο για κέντρο
Νικολιά, Ντόλοβατς για ελεύθερο ρόλο
και Μπερτρά για αντί-Κόντε
κάπως έτσι θα κινηθούμε φέτος, κατά τη γνώμη μου.

Αν ισχύσει, εγώ διαβλέπω έλλειψη στη θέση του σέντερ φορ.
Μέσες άκρες, στα υπόλοιπα είμαστε σχετικά καλά, τηρουμένων των αναλογιών, των εποχών και της αφραγκιάς.

Τώρα αν θα το λέμε, 3-6-1 ή 5-4-1 ή αλλιώς, μικρή σημασία έχει για μένα.

Το παζλ, φαίνεται να συμπληρώνεται πάντως.