Πολύς κόσμος σήμερα στην προπόνηση. Ίσως ο περισσότερος που θυμάμαι τα τελευταία 2-3 χρόνια με εξαίρεση τις πρεμιέρες. Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά ωραία ήταν που ξεφύγαμε από τη μονοτονία των 10-15 φιλάθλων.
Λίλα-Γαρουφαλιάς επέστρεψαν ενώ συμμετείχε ένας ακόμα νεαρός παίχτης που αγωνιζόταν ως αριστερός χαφ. Πρέπει να ήταν ο Φουάσης, που δοκιμάζαμε στο Καρπενήσι, αλλά δεν παίρνω όρκο.
Για ακόμη μια μέρα στο δίτερμα παίξαμε μισό-μισό 3-5-2 και 4-4-2. Είναι φανερό ότι τα δουλεύουμε παράλληλα.
Η βασική ομάδα στο 3-5-2 ξεκίνησε με τους: Βελλίδη, Μπέριο, Τζημόπουλο, Μιχαήλ, Καρανίκα, Ναδάλες, Γαρουφαλιά, Κοζορώνη, Παπαδόπουλο, Κόντε και Χαλκιαδάκη. Πριν με ρωτήσετε τι είναι ο Παπαδόπουλος, είναι ένας (πολύ) νεαρός παίχτης της Κ-17 που συμμετείχε σε ολόκληρη την προετοιμασία, αριστεροπόδαρος, 8-10άρι, προσωπικά με έχει εντυπωσιάσει από την αρχή και ήταν μεγάλη έκπληξη να τον δω σε σχήμα βασικής 11άδας σε δίτερμα. Δεν θυμάμαι να το έχει ξανακάνει ο coach με παιδί από τις υποδομές.
Γενικά η ομάδα δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν έχει υπάρξει ίχνος τραυματισμού, το κλίμα είναι απίστευτο και πολλοί παίχτες ανεβασμένοι. Ο Νικολιάς όντως ξεχωρίζει, ο Βιδάλ το ίδιο κι ο Μπουκουβάλας είναι ο πιο βελτιωμένος παίχτης σε σχέση με πέρυσι.
Ο Αποστολόπουλος αγωνίστηκε και πάλι ως αριστερός μπακ.
Το δίδυμο Κόντε-Χαλκιαδάκη έχει δέσει για τα καλά στην επίθεση και πολύ δύσκολα θα σπάσει. Αλληλοσυμπληρώνονται καλύτερα από ότι το περσινό Ζάιρο-Κόντε.
Ο φίλος μου ο Μπετρά συνεχίζει να αποτελεί τη μοναδική παραφωνία κατά τη γνώμη μου. Προσπαθώ ειλικρινά κάθε φορά να βρω κάτι θετικό να πω και δεν βρίσκω. Κρατήστε τα γραφόμενά μου για να μου τα τρίψετε στη μούρη αν τελικά υπογράψει και ρίξει ένα χατ-τρικ στην Τρίπολη. Πολύ θα το χαρώ.
Όρεξη να έχουμε να βλέπουμε μπάλα στις προπονήσεις γιατί πρωτάθλημα πριν το Σεπτέμβρη δύσκολα θα δούμε.