Αποστολέας Θέμα: Μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννινα 2017-18 (άνδρες γυναίκες)  (Αναγνώστηκε 44541 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Χωρίς να χρονοτριβίσουν και ύστερα από αμοιβαία θέληση και των 2 πλευρών οι διοικούντες του PAS GIANNINA WBC ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την πρωταθλήτρια πλέον προπονήτρια Βάσω Στάθη για το τμήμα παγκορασίδων του συλλόγου της νέας χρονιάς.
Η μεθοδικότητά της, η επιμονή και υπομονή στη δουλειά της, η άριστη γνώση του αθλήματος, ο άρτιος παιδαγωγικός της χαρακτήρας και η απαράμιλη διαχείρηση τόσο των μικρών της αθλητριών όσο και των γονέων τους ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά που συνετέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας αυτής.
Η ίδια δήλωσε:" Χρειάστηκα 5 λεπτά για να πάρω την απόφαση. Το δέσιμο μου με την ομάδα, τα μικρά μου "μωρά" και τους γονείς τους είναι παροιμιώδες... Αν έφευγα θα ήταν σαν να πρόδιδα την οικογένεια μου...Είμαι σε μια ομάδα που κάθε χρόνο προσπαθεί να κάνει έστω και ένα βήμα σταθερό προς τα μπροστά και άξια εκπρόσωπος του γυναικείου μπάσκετ που υπηρετώ χρόνια, στον τόπο μου. Θέλω να εξελίσσομαι και ο ΠΑΣ αυτο μπορεί να μου το προσφέρει. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να μην προδώσω ούτε τους διοικούντες, ούτε τους λατρεμένους μου γονείς μα κυρίως τα μικρά μου "αγγελάκια"!!!!!
Pas Giannina WBC (φωτογραφίες)
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Ιούν 2017 12:43 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννινα 2017-18 (άνδρες γυναίκες)
« Απάντηση #1 στις: Δευ 22 Μάι 2017 10:32 »
Παράθεση
Pas Giannina WBC
3 ώρες ·
" Ανανέωσε ο coach Γιώργος Σιαμέτης"
Με ένα πάρα πολύ ευχάριστο νέο ξεκινάει η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC για αυτήν την εβδομάδα. Αυτό δεν είναι άλλο από την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Σιαμέτη τόσο στο γυναικείο τμήμα όσο και στο τμήμα κορασίδων.
Η διοίκηση σε ανακοίνωση της τόνισε: " Τιμή μας που θα συνεχίσουμε να έχουμε μαζί μας τον προπονητή που όλοι μας πιστεύουμε είναι ο μόνος κατάλληλος να επαναφέρει την ομάδα εκεί που της αρμόζει".
Ο ίδιος δήλωσε:" Ύστερα από τις διαβεβαιώσεις των διοικούντων πως η ομάδα θα χτιστεί με αποκλειστικό και μοναδικό στόχο την επιστροφή στην Α2 δεν είχα και πολλά να σκεφτώ. Μετά από την συγκυριακή πτώση της ομάδος χρειάζεται η συστρατευση όλων όσων την έχουν αγαπήσει και πονέσει. Εξάλλου οι "καπετάνιοι" εγκαταλείπουν τελευταίοι το πλοίο. Τα όνειρα μου και οι φιλοδοξίες μου συμπίπτουν ακριβώς με τις βλέψεις της ομάδος. Υπόσχομαι στους φίλους της ομάδος πως θα δουλέψω πολύ σκληρά με τις παίχτριες μου για να επιστρέψουμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει"

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Ιούν 2017 12:44 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σαβ 27 Μάι 2017 20:40 »
Παράθεση
" Ανανέωσε η Σαρηγιαννίδου"

Παρότι η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC έπεσε κατηγορία κινήθηκε αστραπιαία και εξασφάλισε την παρουσία της υπαρχηγού του Ντίνας Σαρηγιαννίδου και την νέα χρονιά αποδεικνύοντας έμπρακτα πως φτιάχνεται μια ομάδα που θα παλέψει για την άμεση επιστροφή στα σαλόνια της Α2.
Η ίδια δήλωσε: " Είμαι περήφανη που θα συνεχίσω στην ομάδα της καρδιάς μου. Δεν το βλέπω πισωγύρισμα στην καριέρα μου αλλά προσπάθεια ανασύνταξης και αναδιοργάνωσης σε όλους τους τομείς της ομάδας για να γυρίσει πιο δυνατή εκεί που της αρμόζει. Οι άνθρωποι που την διοικούν είναι άτομα ρομαντικά με πολύ μεράκι για το μπάσκετ, κάτι που είναι αρκετό για μένα για να με κρατήσει μαζί τους. Αφού πήρα τις διαβεβαιώσεις πως θα χτιστεί ένα ρόστερ ανταγωνιστικό για να παλέψει άμεσα για την άνοδο δεν μπορούσα να λείπω εγώ. Δεσμεύομαι στους φιλάθλους της ομάδος πως θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τον ΠΑΣ της καρδιάς μας να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες."
Από πλευράς διοικούσας ο Τόλης Μιχαήλ δήλωσε: " Πρωταρχικός μας στόχος είναι να ανανεώσουν οι στυλοβάτες της ομάδος και μετά προσεχτικά να μπουν οι σωστές πινελιές. Πρώτα ανανέωσε ο coach Σιαμέτης. Τώρα ακολουθεί η Ντίνα Σαρηγιαννίδου μια παίχτρια που πέρυσι παρόλο οι γιατροί της απαγόρευσαν να επιστρέψει μέτα την γέννα της με καισαρική η ίδια με προσωπική της ευθύνη γύρισε στον ένα μήνα για να βοηθήσει την ομάδα. Ο κόσμος του γυναικείου ΠΑΣ να είναι σίγουρος πως ο υποβιβασμός όχι μόνο δεν μας απογοήτευσε αλλά μας πείσμωσε να γίνουμε καλύτεροι. Ακολουθούν μετά τη Σαρηγιαννίδου και άλλες "εκπλήξεις"..."

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC...❤️
Pas Giannina WBC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Κυρ 28 Μάι 2017 10:53 »
Παράθεση
" Ανανεώσεων συνέχεια "

Μετά την Ντίνα Σαρηγιαννίδου σειρά παίρνει ο κορμός της ομάδος. Με μεγάλή μας χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τις αδερφές Γιωτίτσα (Ελένη και Δήμητρα), Ελένη Κατσίδου και Δήμητρα Βαλέκα παιχτριών που παρά το μικρό της ηλικίας τους έχουν ήδη αρκετή εμπειρία από παιχνίδια Α2 εθνικής κατηγορίας.
Η ανανέωση και των 4 αθλητριών ήταν απαίτηση του προπονητή της ομάδος και δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς.
Επίσης στην μεταβατική περίοδο της ομάδος συμμετέχουν η πρωταθλήτρια παγκορασίδων Αγγελίνα Χρηστάκη και οι φιναλίστ των κορασίδων Αθηνά Μπουκουβάλα, Δανάη Χήτα και Πέννυ Παππά.
Οι μεταγραφικές κινήσεις και οι ανανεώσεις της ομάδος θα συνεχιστούν ανελλιπώς... Στόχος των διοικούντων ο καταρτισμός ενός ρόστερ που θα παλέψει για την επιστροφή στα σαλόνια της Α2!!!
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC... ❤️
Pas Giannina WBC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 29 Μάι 2017 15:35 »
Παράθεση
" Και η Ξανθοπούλου κάτοικος Ιωαννίνων"

Και άλλη μία εβδομάδα που ξεκινάει ευχάριστα για την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC. Η διοικούσα επιτροπή της ομάδος κινείται αστραπιαία για να κάνει πραγματικότητα όλες τις απαιτήσεις του προπονητή της ομάδος. Αυτή τη φορά ήταν σειρά της βεροιώτισσας Στέλλας Ξανθοπούλου να αποδεχτεί την πρόταση της ομάδος για τη νέα χρονιά και να παραμείνει σε αυτή.
Η ίδια δήλωσε ευτυχισμένη: " Οι άνθρωποι της ομάδος σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου ( τραυματισμός) μου στάθηκαν δίπλα μου σαν οικογένεια. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να τους εγκαταλείψω εγώ στη δική τους "δύσκολη" στιγμή (υποβιβασμός). Δεν θα ήταν ηθικά σωστό. Από την στιγμή που οι διοικούντες με διαβεβαίωσαν πως θα χτιστεί μία ομάδα για πρωταθλητισμό και ανανέωσε και το προπονητικό επιτελείο που ξέρω πόσο σκληρά εργάζεται καθημερινά στο γήπεδο δεν υπήρχε λόγος να αποχωρήσω. Όλοι μαζί θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να βρεθεί πάλι ο ΠΑΣ εκεί που του αρμόζει."
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός και η υλοποίηση του συνεχίζονται καθημερινά με ατελείωτες ώρες δουλειάς από διοικούντες και προπονητικό επιτελείο...
Pas Giannina WBC

Προπονητής και 6 παίχτριες έχουν ανανεώσει.Οπότε είμαστε σε καλό δρόμο.Υπάρχουν και αθλήτριες από τις υποδομές.Οπότε είμαστε σε καλό δρόμο.
Γεροί να είναι όλοι στο τμήμα και να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς πάνω από όλα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τρι 30 Μάι 2017 15:18 »
Παράθεση
" Οι πρώτες μεταγραφές "

Ενδιάμεσα των ανανεώσεων πραγματοποιούνται και μεταγραφές. Από χθες οι δύο πρώτες για τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC είναι πραγματικότητα. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν η Ροδάνθη Μπάτου, αθλήτρια που αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και η Χριστίνα Μπουκακιώτη αθλήτρια που αγωνίζεται στην νευραλγική θέση του playmaker. Και οι δύο αθλήτριες είναι φοιτήτριες σε τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Ο κ. Ζήκος, παράγοντας της ομάδος δήλωσε: " Σε λιγότερο από 2 εβδομάδες έχουμε ανανεώσει 6 αθλήτριες από τον περσινό κορμό και έχουμε προσθέσει δύο μεταγραφές σε θέσεις που η ομάδα "πονούσε". Μένει μία καίρια ανανέωση ακόμα και η προσθήκη με μεταγραφή δύο ακόμα αθλητριών, μιας ψηλής και ενός playmaker. Εργαζόμαστε σκληρά και καθημερινά για να έχουμε το ρόστερ έτοιμο μέχρι μέσα Ιουλίου όπως μας ζήτησε ο προπονητής μας"....

ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Στις γυναίκες καλά πάμε.Άντε να δούμε και τίποτα για τους άνδρες..
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Ιούν 2017 12:45 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τρι 30 Μάι 2017 18:32 »
Eρωτευτηκααααααα 

Aπο σημερα γινομαι πιστος οπαδος της Ροδάνθης : )
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τρι 30 Μάι 2017 19:12 »
Δεν είναι η μόνη..Έχουμε όμορφη ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 06 Ιούν 2017 15:26 »
Παράθεση

Γυναικείο: ΠΑΣ Γιάννενα: Με άμεσο στόχο την επαναφορά στην Α2

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα μπορεί να υποβιβάστηκε στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ απο την Α2 εθνική κατηγορία αλλά καθώς φαίνεται περαστική θα είναι. Η διοίκηση έχει προχωρησει σε κινήσεις ενδυνάμωσης της ομάδας με σκοπό την άμεση επαναφορά στην Α2.

Ανανεώσεις
Ο Κορμός παίζει πολυ σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα. Ετσι η ομάδα των Ιωαννίνων προχώρησε στις ανανεώσεις των Σαρηγιαννίδου, Κατσίδου, Ξανθοπούλου, της Ελένης και Δημήτρας Γιωτίτσας καθώς και τις Βαλέκα.

Μεταγραφές
Απέκτησε την playmaker απο τον Σπόρτιγκ Μπουκακιώτη και την Ροδάνθη Μπάτου απο τον Σπάρτακο Ιωαννίνων που αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5.

Προώθηση στην πρώτη ομάδα.
Ο ΠΑΣ έχει ενα πλούσιο φυτώριο. Με κορίτσια που έχουν ταλέντο και όνειρα για να παίξουν μπάσκετ. Ήδη τρεις εξ αυτών προπονούνται στην πρώτη ομάδα πλέον. ο λόγος για τις Μπουκουβάλα, Χήτα και Χρηστάκη.

Προπονητής παραμένει ο Γιώργος Σιαμέτης και μεγάλη δυναμη ο κόσμος της ομάδας που έχει αγκαλιάσει το τμήμα και θέλει να το δει και πάλι ψηλά.
basket247.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Ιούν 2017 12:46 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δευ 19 Ιούν 2017 21:47 »
Παράθεση
" Ανανέωσε και η Μεντεσίδου "

Με ταχείς ρυθμούς η Διοικούσα Επιτροπή συμπληρώνει το ρόστερ του φετινού ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC υπακούοντας πιστά στις "απαιτήσεις" του coach Σιαμέτη για τη δημιουργία ενός ισχυρού και νεανικού συνόλου που με γνώμονα τη σκληρή δουλειά θα διεκδικήσει αρχικά το πρωτάθλημα της Ένωσης και στη συνέχεια την άνοδο στα μπαράζ στην Α2 εθνική κατηγορία.
Από αυτό το ρόστερ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η Κλαίρη Μεντεσίδου που μετά από 5 χρόνια στην ομάδα είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της. Αξίζει να σημειωθεί πως η κοζανίτισσα Κλαίρη πέρυσι τερμάτισε στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ της Α2 εθνικής κατηγορίας στον όμιλο του Βορρά.
Ο coach Γιώργος Σιαμέτης δήλωσε: " Η Κλαίρη μπασκετικά είναι δικό μου παιδί και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είναι και φέτος μαζί μας. Μαζί με την Ντίνα Σαρηγιαννίδου θα επωμισθούν το βάρος να βοηθήσουν με την εμπειρία τους και τον άριστο χαρακτήρά τους τα νέα παιδιά της ομάδος που δεν είναι και λίγα. Ευχαριστώ την Διοικούσα Επιτροπή γιατί δουλεύει σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Η προπόνηση και η δουλειά θα είναι διαρκής και ασταμάτητη. "
ΠΑΣ Γιάννινα WBC

9 παίχτριες.Κορμός,ακαδημίες και μεταγραφές.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Πεμ 29 Ιούν 2017 16:26 »
Παράθεση
"Τεράστια μεταγραφική επιτυχία- Η Πανωραία Ντάλα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC"

Τεράστια επένδυση για το παρόν και το μέλλον η μεταγραφή της Πανωραίας Ντάλα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC από την ομάδα του Απόλλωνα Πτολεμαίδας. Η πτολεμαδιώτισσα guard έρχεται να προστεθεί στο ήδη αρκετά πλούσιο φετινό ρόστερ ανεβάζοντας τον πήχυ ψηλά σχετικά με τις φετινές αγωνιστικές απαιτήσεις.
Η ίδια με ήδη πολλές εμπειρίες παρά το μικρό της ηλικίας της τόσο από την τωρινή της ομάδα όσο και από την Α2 στην οποία συμμετείχε με την ομάδα του Ηρακλή δήλωσε: " Φεύγω από μία ιστορική ομάδα και έρχομαι σε μία ομάδα εξίσου με πολύ βαρύ όνομα. Παρότι είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου πως δεν θα ξαναγωνιστώ τοπικό το όραμα των διοικούντων του ΠΑΣ και το πείσμα του προπονητή με έπεισαν σχετικά εύκολα παρά τις προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Στον ΠΑΣ δεν αρμόζει να παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα γι αυτό υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μαζί με τις συμπαίχτριες μου για να τον επαναφέρουμε εκεί που του αρμόζει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουμε την υγεία μας, πίστη και πολύ πολύ δουλειά".
Θέλουμε να ευχαριστησουμε από καρδιάς τους διουκούντες του Απόλλωνα Πτολεμαίδας για την άψογη συμπεριφορά τους. Απέδειξαν για άλλη μια φορά το ήθος τους...
Πανωραία καλώς μας ήρθες!!!!!!❤️🏀
Στις φώτο την Πανωραία υποδέχτηκε ως γνήσια οικοδέσποινα η "παλιά" πλέον Στέλλα Ξανθοπούλου...

ΠΑΣ Γιάννινα WBC
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 29 Ιούν 2017 16:42 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 11 Ιούλ 2017 14:52 »
Παράθεση
Η "μοναδική" γυναικεία ομάδα μπάσκετ στην πόλη της που έχει γεμίσει το γήπεδο της Λιμνοπούλας ουκ ολίγες φορές...
ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Παράθεση
"ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ"
Η ομάδα μας επελέγη μαζί με άλλα 18 ερασιτεχνικά σωματεία πανελλαδικά( ανάμεσά τους αρκετα ιστορικά όπως Αθηναικός και Παναθηναικός ) για να συμμετάσχει σε ψηφοφορία προκειμένου να κερδίσει την ετησια χορηγια της απο την ΑΒ Βασιλόπουλος (always).
Ας αποδειξουμε ολοι με την ψήφο μας έμπρακτα την αγάπη και την αφοσίωση στον σύλλογό μας.
ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ
http://www.ab.gr/always
ΠΑΣ Γιάννινα WBC
Πατάτε το λινκ.Πατάτε το σήμα του ΠΑΣ και ζητάει το ένα μέιλ.

Παράθεση
ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΜΠΑΜ" ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ... ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
Pas Giannina BC / Academy
Άντε να δούμε και στο ανδρικό.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Παρ 14 Ιούλ 2017 14:52 »
Παράθεση
Βαρύ... πυροβολικό στον πάγκο
Σπουδαία συμφωνία για την ομάδα μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννινα - Βίκου.
Συγκεκριμένα στον πάγκο του συλλόγου την νέα χρονιά θα καθίσει ο Κώστας Ζδράκας, τέως παίκτης του ΚΑΟ Δράμας (A1), ο οποίος ήταν προπονητής στον Ίκαρο Τρικάλων.
Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και η πρώτη μεταγραφική ενίσχυση με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για σπουδαία ονόματα.
sportsioannina.gr

Παράθεση
Άρχισαν τα "μπαμ" στον ΠΑΣ Γιάννινα Βίκο!

Τον σχεδιασμό του για να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο έχει ξεκινήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα Βίκος.
Όπως γράφτηκε σε προηγούμενο άρθρο, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κώστα Σδράκα, σειρά παίρνουν οι μεταγραφές με ονόματα που κάνουν αίσθηση.
Ένα από αυτά είναι ο Θοδωρής Πανάρας. Πρόκειται για έναν σπουδαίο γκαρντ με μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες. Είχε αγωνιστεί σε Α2, Β' Εθνική και Γ' Εθνική ενώ είχε και συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ομάδα του Ρεθύμνου κόντρα στον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ το 2007.
sportsioannina.gr

Βέβαια αυτές οι ειδήσεις ή και σε άλλες μελλοντικές, χρειάζεται να υπάρχει λίγο υπομονή.Καλό θα ήταν να βγουν επίσημες ανακοινώσεις.Πρώτα για την συγχώνευση και μετά για τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Παρ 14 Ιούλ 2017 15:10 »
Παράθεση
Επίσημο: Ο ΠΑΣ Γιάννινα απορρόφησε τον Βίκο Ζαγοροχώρια
Το super-fm.gr εξασφάλισε το έγγραφο που αποδεικνύει ότι η συνεργασία των μπασκετικών ομάδων του ΠΑΣ Γιάννινα και του Βίκου τελεί πλέον και υπό την έγκριση της ΕΟΚ, οπότε με κάθε επισημότητα οι δύο ομάδες λειτουργούν ως ένα σωματείο. Συγκεκριμένα, η απόφαση αναφέρει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα «απορροφάει» την ομάδα του Βίκου. Δεν πρόκειται δηλαδή για «συγχώνευση», άρα η ομάδα θα φέρει πλέον μόνο το όνομα ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς άλλη προσθήκη, εκτός κι αν συμφωνηθεί κάτι άλλο σε χορηγικό επίπεδο.

Ήδη το ανδρικό τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ετοιμάσει τις πρώτες του κινήσεις για προπονητή και ρόστερ, ώστε να καταστεί το αδιαμφισβήτητο φαβορί για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, μέσω του επόμενου πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Δείτε το επίσημο έγγραφο της ΕΟΚ
super-fm.gr

Δεν ζήταγα κανά τζόκερ διάολε!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δευ 17 Ιούλ 2017 19:53 »
Παράθεση
ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ MAXIMUM !!!
Τι και αν είναι περίοδος ξεκούρασης και διακοπών για τους αθλητές-αθλήτριες του Συλλόγου μας και τις οικογένειές τους...
όλοι οι υπόλοιποι διοικητικοί παράγοντες,υπεύθυνοι του συλλόγου, προπονητές κτλ εργαζόμαστε σε ασταμάτητους ρυθμούς καθημερινά για να είναι όλα έτοιμα στο ξεκίνημα της νέας προπονητικής και αγωνιστικής χρονιάς, που θα σηματοδοτήσει και το ξεκίνημα μιας νέας εποχής στο μπάσκετ της πόλης μας!!!
Pas Giannina BC / Academy

Για να δούμε και τις επίσημες ανακοινώσεις!!!!
vamos μΠΑΣκετ!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 18 Ιούλ 2017 15:48 »
Παράθεση
Την Παρασκευή στις 21 του μηνος 1 χρονο μετα τη μαγικη βραδια στο sgakerak arena στο Νορβηγικο Σιεν,στο cafe PreSident το τμημα μπασκετ γυναικων του ΠΑΣ θα παρουσιασει τα διαρκειας του και τον χορηγο αυτων και θα αρχισει την διαθεση τους ενω θα κληρωσει μαζι με το cafe PreSident 4 διαρκειας του ποδοσφαιρικου ΠΑΣ στα πλαισια της προσπαθειας για γεματα γηπεδα συσπειρωμενο κοσμο κι εναν μεγαλο κι ενιαιο Πανηπειρωτικο Αθλητικο Συλλογο..συντομα οι επισημες ανακοινωσεις..οι εκπληξεις της βραδιας θα ειναι αρκετες...
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC...H ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Κατά τις 20.00.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τρι 18 Ιούλ 2017 18:01 »
Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια φετος να μη παρουμε το συμβολικο μπασκετικο διαρκειας μας για την ενισχυση της ομαδας. Ουσιαστικα εμειναν οι βασικες παιχτριες εγιναν μεταγραφες εμεινε ο προπονητης παροτι υποβιβαστηκε η ομαδα και ολα αυτα δειχνουν οτι υπαρχει ορεξη διαθεση και οραμα για να επιτρεψει τρενο η ομαδα και γιατι οχι με τη βοηθεια ολων να κοιταξει για ακομη πιο ψηλα

Και καλο ειναι οσοι μπορουμε να τιμησουμε με την παρουσια μας τους ανθρωπους την παρασκευη στην εκδηλωση

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τρι 18 Ιούλ 2017 18:30 »
Mε το αντρικο τμημα στο μπάσκετ εχουμε θετικα νεα,κινειται τιποτα

Γιατι από λογια πολύ καλα πηγαμε......
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τρι 18 Ιούλ 2017 19:07 »
Λίγο υπομονή με το ανδρικό και θα δούμε και εκεί πράγματα.Το πρωτάθλημα εκεί αργεί άλλωστε.

Παράθεση
" ΕΝΑΡΞΗ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 2017-18"
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC είναι στην πανευτυχή θέση να ανακοινώσει τον 1ο χορηγό για τη νέα μπασκετική χρονιά και συγκεκριμένα τον χορηγό στις κάρτες ενίσχυσης της φετινής αγωνιστικής περιόδου με σύνθημα " ΑΓΑΠΗ... ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!".
Ο ασφαλιστικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Γεωργιάδης ασπαζόμενος πλήρως το όραμα διοικούντων, προπονητών και φιλάθλων για τη δημιουργία μιας άκρως ανταγωνιστικής ομάδος έσπευσε να θέσει εαυτόν στις υπηρεσίες της ομάδος και να ενισχύσει οικονομικά τη φετινή πολύ δύσκολη προσπάθεια αυτής. Ο κ. Γεωργιάδης διαθέτει γραφείο στην οδό Πινδάρου 12 ( τηλ. 6974428674, e-mail: costas.georgiadis@gmail.com, www.kgeorgiadisasfalies.gr ) και αναλαμβάνει ασφάλειες αυτοκινήτων, κατοικίας, προσωπικών ατυχημάτων, ταξιδιών, αστική ευθύνη, συνταξιοδοτικά προγράμματα.
Στους κατόχους καρτών ενίσχυσης της ομάδος μας ο κ. Γεωργιάδης θα προσφέρει άκρως ελκυστικές τιμές σε ασφαλιστικά προιόντα....
Κ. Γεωργιάδη σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC που κάθε χρόνο γίνεται όλο και μεγαλύτερη....
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC... Αγάπη... διαρκείας!
Η παρουσίαση του κ.Γεωργιάδη και η έναρξη διάθεσης των καρτών ενίσχυσης θα γίνει για πρώτη φορά στα χρονικά σε ερασιτεχνικό σωματείο μπάσκετ της πόλης σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση σε γνωστο πασολέδικο στέκι με πολλές πολλές εκπλήξεις... Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην καφετέρια του κ. Σωτήρη Γαλάνη, PreSident στους Αμπελόκηπους λίγο μετά τις 20:00 την Παρασκευή 21/7.... Αύριο σε ανακοίνωση στο Facebook της ομάδος περισσότερες πληροφορίες....
ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σαβ 22 Ιούλ 2017 14:16 »
Παράθεση
" ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ "
Οι άνθρωποι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC θα ήθελαν από καρδιάς να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ στο πλήθος κόσμου που μαζεύτηκε χθες στην καφετέρια PreSident στους Αμπελόκηπους. Σε μία εκδήλωση που για πρώτη φορά πραγματοποιείται από ερασιτεχνικό σωματείο μπάσκετ πόσο μάλλον γυναικείο η πλατεία Αμπελοκήπων πλημμύρισε κόσμο, φιλάθλους του ΠΑΣ.
Αξιοσημείωτη η διάθεση των καρτών ενίσχυσης αφού για 1η ημέρα ξεπέρασε κάθε προσδοκία με την πώληση 100 εξ αυτών.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα θέλαμε να πούμε ακόμα στον κ. Σωτήρη Γαλάνη-ιδιοκτήτη της καφετέριας PreSident, για την άψογη φιλοξενία καθώς επίσης και στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του ποδοσφαιρικού ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Ναδάλες και Κόντε για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στις κληρώσεις...
Ο γυναικείος μπασκετικός ΠΑΣ χρόνο με το χρόνο μεγαλωνει βήμα με το βήμα και αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον κόσμο του που με τη χθεσινή του παρουσία μας γέμισε δύναμη και όρεξη να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά....
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC... Αγάπη διαρκείας...❤️🏀
ΠΑΣ Γιάννινα WBC (φωτογραφίες και βίντεο)

Ωραία εκδήλωση και πασολέδικη.Κάθε χρόνο και καλύτερα!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 22 Ιούλ 2017 14:51 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σαβ 22 Ιούλ 2017 16:58 »
Παράθεση
Ντάλα: «Θα δώσω τα πάντα για την άνοδο» (video)

Για τις πρώτες της εντυπώσεις από τα Γιάννενα, την υποδοχή των φιλάθλων και τους στόχους της με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στην κάμερα του PASsports το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας, Πανωραία Ντάλα.
Η 21χρονη γκαρντ που ήρθε στον ΠΑΣ από τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Ηρακλή, είναι φοιτήτρια του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ωστόσο το μπάσκετ είναι η μεγάλη της αγάπη.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Πανωραίας Ντάλα:

«Τα Γιάννενα τα θεωρούσα πάντα μια πάρα πολύ ωραία πόλη. Μπορεί να μην είχε τύχει να έρθω εδώ για αγώνα μπάσκετ, όμως μου άρεσαν πάντα σαν πόλη. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εκπληκτικές και νομίζω ότι δεν έχω νιώσει ξανά τόσο ωραία».

Για την υποδοχή και την αγάπη των φιλάθλων στο πρόσωπό της:«Από την πρώτη ημέρα που ήρθα και συναντήθηκα με τους ανθρώπους της ομάδας, με αγκάλιασαν με πολύ ωραίο τρόπο και ένιωσα πολύ ζεστά. Έδειξαν πολύ καλό χαρακτήρα απέναντι μου και σήμερα ήταν το κάτι άλλο. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο και ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις. Περιμένω πως και πως να περάσει ο καιρός και να έρθω και μόνιμα να μείνω μόνιμα στα Γιάννενα».

Για τους προσωπικούς της στόχους μέσα από την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα:«Καταρχήν, θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ. Η ομάδα πρέπει να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται και για αρχή να επιστρέψουμε στην Α2. Πρωταρχικός στόχος είναι αυτός. Πάνω από όλα πρέπει να έχουμε υγεία».

Κλείνοντας, έδωσε και μια υπόσχεση στους φιλάθλους του ΠΑΣ λέγοντας ότι:«Υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, θα δώσω τα πάντα για να ανεβάσουμε την ομάδα κατηγορία και να επιστρέψει εκεί που αξίζει να βρίσκεται»

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δευ 24 Ιούλ 2017 08:51 »
Παράθεση
" ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ Α2 "
"Εκ μέρους του Ασφαλιστικού Γράφειου Κ. Γεωργιάδη δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ. Ευχόμαστε να επιτύχει τους στόχους της και να είναι η ομάδα που να διαφημίζει τα Γιάννινα στον μπασκετικό χάρτη.
Κάθε φίλαθλος που αγοράζει κάρτα ενίσχυσης θα έχει επίσης προσφορές στα ασφαλιστικά συμβόλαια και ελπίζουμε το κλειστό να γεμίσει κόσμο που θα πανηγυρίσει τις επιτυχίες των κοριτσιών.
Καλή σεζόν στον ΠΑΣ και σύντομα στις εθνικές κατηγορίες...
Ασφαλιστικό γραφείο- Κωνσταντίνος Γεωργιάδης... "
Παίχτριες, προπονητές και διοικούντες ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Γεωργιάδη για την φετινή του υλική και ηθική βοήθεια και του υποσχόμαστε πως θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να δούμε τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC εκεί που του αρμόζει...
Απευθυνόμενοι στους φιλάθλους μας βοηθήστε όσο μπορείτε αυτούς τους ρομαντικούς που αυτούς τους δύσκολους καιρούς βοηθούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό να φαντάζει επαγγελματικός...
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC... Αγάπη διαρκείας...❤️🏀
ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τρι 25 Ιούλ 2017 17:01 »
Παράθεση
" 2η ΧΟΡΗΓΙΑ- ΧΡΩΜΑΤΟΠΗΓΗ-ΤΟΛΗΣ & ΜΑΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ "
Η οικογενειακή επιχείρηση Χρωματοπηγή και τα αδέρφια Τόλης και Μάριος Μιχαήλ γνωστοί για την αγάπη τους και την ενασχόληση τους με τον ΠΑΣ αλλά και το μπάσκετ της περιοχής στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια μας.
Ο κ. Τόλης Μιχαήλ δραστηριοποιείται μάλιστα και διοικητικά με το γυναικείο τμήμα και ξοδεύει "ατελείωτο" χρόνο και όχι μόνο για τη σωστή λειτουργία του τμήματος.
Μια επιχείρηση που εδρεύει στη Λ. Γράμμου 7 στην πόλη μας και εκεί θα βρείτε σε αποκλειστηκότητα τα προιόντα Adeplast καθώς και πληθώρα λύσεων και προτάσεων απο τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες για το βάψιμο,τη θερμομόνωση,τη στεγάνωση και την επισκευή του χώρου σας.
Απευθυνόμενοι στους φιλάθλους της ομάδος τους παρακαλούμε να βοηθούν τους επιχειρηματίες και τους απλούς ανθρώπους που στέκονται στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και εξαιτίας τους αυτός υπάρχει...
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC... Αγάπη ... διαρκείας..❤️🏀
ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τρι 25 Ιούλ 2017 23:30 »
Παράθεση
Το West Side Squad θέλοντας να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση του σε όσους και όσες παλεύουν, μοχθούν και αγωνίζονται για το μεγαλύτερο ιδανικό της ζωής μας προβαίνει στην συμβολική αγορά 10 καρτών ενίσχυσης για το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης.
Δεσμευόμαστε απέναντι στους εαυτούς μας ότι οταν μας δοθεί η ευκαιρία, η στήριξη μας θα αποτυπωθεί και με την παρουσία μας στο κλειστό. Ως τότε θέλουμε να γνωρίζετε οτι το μυαλό μας και η ψυχή μας θα είναι δίπλα σε σας, όπως και δίπλα σε όλους όσους υπηρετούν με τιμή, αξιοπρέπεια, σεβασμό, αγάπη και υπερηφάνεια τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε οποιοδήποτε επίπεδο.
ΥΓ : ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΟΙ.
West side Squad.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τετ 26 Ιούλ 2017 15:28 »
Παράθεση
" ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΡΤΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ "
1) Χρωματοπηγή - Μιχαήλ Αδάμ & Υιοί- Λ. Γράμμου 7 ( έναντι κολυμβητηρίου )
2) PreSident- Θεμιστοκλέους Σοφούλη 8 ( Αμπελόκηποι )
3) Εντός Έδρας- Φ. Τζαβέλλα 23 ( έναντι σταδίου Ζωσιμάδων )
4) Room 40- Χαριλάου Τρικούπη 40 ( Πλατεία Πάργης )
Με 10 ευρώ μπορείτε να γίνετε αρωγοί μιας "τεράστιας" προσπάθειας.... όχι μόνο στην προβολή του αγαπημένου μας σε όλους ΠΑΣ αλλά και στη διάδοση του γυναικείου μπάσκετ στην πόλη μας και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. 🏀❤️
ΠΑΣ Γιάννινα WBC