Δεν θυμαμαι να ειναι δικαστηριο εδω μεσα και να πρεπει μαζι με τις αποψεις μας να καταθετουμε και αποδειξεις.
Νομιζα πως ειναι χωρος να καταθετουμε αποψεις.. την επομενη φορα που θα γραψω θα φροντισω να επισυναψω και αποδειξεις.
Δεν βλεπω να οδηγει πουθενα η συζητηση και μαλλον κουραστικος γινομαι γι αλλη μια φορα.
Καληνυχτα σας.
Το οτι απαντας ειρωνικα υποθετω οτι σου τελειωσαν τα επιχειρηματα ή εκνευριζεσαι....
Υποθεσεις κανω για την ειρωνεια σου (το οποιο και ειναι ξεκαθαρο γεγονος στη παραπανω απαντηση σου περι δικαστηριων) αν σου συμβαινει κατι αλλο μπορεις να το μοιραστεις.
Οσο αφορα για το αν εχω αποδειξεις, προφανως και δεν εχω....Για αυτο και δε "κλειδωνω" στο μυαλο μου μια συγκεκριμενη υποθεση και την παρουσιαζω καθε φορα που παρουσιαζεται σαν γεγονος.
Τις αποδειξεις θα τις χρειαστεις πραγματι σε δικαστηριο, εκει ναι ειναι απαραβατος λογος για να την βγαλεις καθαρη.
Το να καταθετεις αποψεις παντα καθεις μας ειναι ευπροσδεκτος...Το να απαντας με επιχειρηματα βοηθαει για να ενισχυει την αποψη σου, αλλα υπαρχουν και διαφορετικες αποψεις... Και οι διαφορετικες θεσεις.... Και αυτες εχουν επιχειρηματα που μπορει πολλες φορες να βασιζονται σε αποδειξεις...
Για μενα προσωπικα τρανη αποδειξη ειναι να μαθαινω απο παικτες και επαγγελματιες που συνεργαστηκαν με τον ηπιο οτι "ποτε δε χανεις λεφτα απο τον ηπιο, μπορει να καθυστερει να πληρωσει αλλα λεφτα δε εχασε κανεις". Φανταζομαι ολο και καποιον γνωστο ποδοσφαιριστη θα εχεις να στο αποδειξει.
Επισης ο ηπιος εδω και καποια χρονια κανει διαχειριση χρηματων. Οταν περνει λεφτα πληρωνει. η Νοβα εχει τους παντες 4 μηνες μεσα οποτε μολις παρει τα χρωστουμενα θα πληρωσει. Αν ο Χαλκιαδακης φοβαται οτι θα φαει παγκο και δε μπορει να το διαχειριστει γιατι περισυ μετα το 5ο-6ο ματς της σεζον κοροιδευε, ειναι δικο του θεμα...
Ας παει στο καλο της Παναγιας, αν ερθει και ο Τσουκαλας, ο περσυνος Χαλκιαδακης δε εμπαινε ουτε 18αδα.
Αυτη ειναι η δικη μου θεση και πιστεψε με βασιζεται σε περισσοτερες αποδειξεις που μπορω να προσκομισω μεχρι και σε "δικαστηριο"....