Αποστολέας Θέμα: Χαλκιαδάκης Μπρούνο  (Αναγνώστηκε 14084 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χαλκιαδάκης Μπρούνο
« Απάντηση #50 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 23:59 »
Δεν θυμαμαι να ειναι δικαστηριο εδω μεσα και να πρεπει μαζι με τις αποψεις μας να καταθετουμε και αποδειξεις.

Νομιζα πως ειναι χωρος να καταθετουμε αποψεις.. την επομενη φορα που θα γραψω θα φροντισω να επισυναψω και αποδειξεις.

Δεν βλεπω να οδηγει πουθενα η συζητηση και μαλλον κουραστικος γινομαι γι αλλη μια φορα.
Καληνυχτα σας.
 :mono:

Το οτι απαντας ειρωνικα υποθετω οτι σου τελειωσαν τα επιχειρηματα ή εκνευριζεσαι....
Υποθεσεις κανω για την ειρωνεια σου (το οποιο και ειναι ξεκαθαρο γεγονος στη παραπανω απαντηση σου περι δικαστηριων) αν σου συμβαινει κατι αλλο μπορεις να το μοιραστεις.
Οσο αφορα για το αν εχω αποδειξεις, προφανως και δεν εχω....Για αυτο και δε "κλειδωνω" στο μυαλο μου μια συγκεκριμενη υποθεση και την παρουσιαζω καθε φορα που παρουσιαζεται σαν γεγονος.
Τις αποδειξεις θα τις χρειαστεις πραγματι σε δικαστηριο, εκει ναι ειναι απαραβατος λογος για να την βγαλεις καθαρη.
Το να καταθετεις αποψεις παντα καθεις μας ειναι ευπροσδεκτος...Το να απαντας με επιχειρηματα βοηθαει για να ενισχυει την αποψη σου, αλλα υπαρχουν και διαφορετικες αποψεις... Και οι διαφορετικες θεσεις.... Και αυτες εχουν επιχειρηματα που μπορει πολλες φορες να βασιζονται σε αποδειξεις...

Για μενα προσωπικα τρανη αποδειξη ειναι να μαθαινω απο παικτες και επαγγελματιες που συνεργαστηκαν με τον ηπιο οτι "ποτε δε χανεις λεφτα απο τον ηπιο, μπορει να καθυστερει να πληρωσει αλλα λεφτα δε εχασε κανεις". Φανταζομαι ολο και καποιον γνωστο ποδοσφαιριστη θα εχεις να στο αποδειξει.
Επισης ο ηπιος εδω και καποια χρονια κανει διαχειριση χρηματων. Οταν περνει λεφτα πληρωνει. η Νοβα εχει τους παντες 4 μηνες μεσα οποτε μολις παρει τα χρωστουμενα θα πληρωσει. Αν ο Χαλκιαδακης φοβαται οτι θα φαει παγκο και δε μπορει να το διαχειριστει γιατι περισυ μετα το 5ο-6ο ματς της σεζον κοροιδευε, ειναι δικο του θεμα...
Ας παει στο καλο της Παναγιας, αν ερθει και ο Τσουκαλας, ο περσυνος Χαλκιαδακης δε εμπαινε ουτε 18αδα.
Αυτη ειναι η δικη μου θεση και πιστεψε με βασιζεται σε περισσοτερες αποδειξεις που μπορω να προσκομισω μεχρι και σε "δικαστηριο"....

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 07:16 »

Το οτι απαντας ειρωνικα υποθετω οτι σου τελειωσαν τα επιχειρηματα ή εκνευριζεσαι....
Υποθεσεις κανω για την ειρωνεια σου (το οποιο και ειναι ξεκαθαρο γεγονος στη παραπανω απαντηση σου περι δικαστηριων) αν σου συμβαινει κατι αλλο μπορεις να το μοιραστεις.
Οσο αφορα για το αν εχω αποδειξεις, προφανως και δεν εχω....Για αυτο και δε "κλειδωνω" στο μυαλο μου μια συγκεκριμενη υποθεση και την παρουσιαζω καθε φορα που παρουσιαζεται σαν γεγονος.
Τις αποδειξεις θα τις χρειαστεις πραγματι σε δικαστηριο, εκει ναι ειναι απαραβατος λογος για να την βγαλεις καθαρη.
Το να καταθετεις αποψεις παντα καθεις μας ειναι ευπροσδεκτος...Το να απαντας με επιχειρηματα βοηθαει για να ενισχυει την αποψη σου, αλλα υπαρχουν και διαφορετικες αποψεις... Και οι διαφορετικες θεσεις.... Και αυτες εχουν επιχειρηματα που μπορει πολλες φορες να βασιζονται σε αποδειξεις...

Για μενα προσωπικα τρανη αποδειξη ειναι να μαθαινω απο παικτες και επαγγελματιες που συνεργαστηκαν με τον ηπιο οτι "ποτε δε χανεις λεφτα απο τον ηπιο, μπορει να καθυστερει να πληρωσει αλλα λεφτα δε εχασε κανεις". Φανταζομαι ολο και καποιον γνωστο ποδοσφαιριστη θα εχεις να στο αποδειξει.
Επισης ο ηπιος εδω και καποια χρονια κανει διαχειριση χρηματων. Οταν περνει λεφτα πληρωνει. η Νοβα εχει τους παντες 4 μηνες μεσα οποτε μολις παρει τα χρωστουμενα θα πληρωσει. Αν ο Χαλκιαδακης φοβαται οτι θα φαει παγκο και δε μπορει να το διαχειριστει γιατι περισυ μετα το 5ο-6ο ματς της σεζον κοροιδευε, ειναι δικο του θεμα...
Ας παει στο καλο της Παναγιας, αν ερθει και ο Τσουκαλας, ο περσυνος Χαλκιαδακης δε εμπαινε ουτε 18αδα.
Αυτη ειναι η δικη μου θεση και πιστεψε με βασιζεται σε περισσοτερες αποδειξεις που μπορω να προσκομισω μεχρι και σε "δικαστηριο"....
Νομιζω πως ειπωθηκαν ολα οσα μπορουσαν να ειπωθουν

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 09:09 »
Πολύ μεγάλη συζήτηση, για έναν παίκτη που πρόσφερε πολύ λίγα...

Πες τε πως αποφάσιζαν λύση συμβολαίου τελικά, ή πως δεν του άρεσε ο Πετρακης και θελει να φύγει...

Στο καλό, θα θυμόμαστε μόνο ένα υπέροχο γκολ..

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 10:26 »
Τι θα σκέφτονται άραγε οι νέοι παίχτες του ΠΑΣ, βλέποντας και ακούγοντας να σκάνε τέτοιες μπομπίτσες;
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 10:52 »
Τι θα σκέφτονται άραγε οι νέοι παίχτες του ΠΑΣ, βλέποντας και ακούγοντας να σκάνε τέτοιες μπομπίτσες;
Θα σκεφτούν να πάνε στον Παναθηναϊκό;

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 11:03 »
Θα σκεφτούν να πάνε στον Παναθηναϊκό;
Καλό το επιχείρημα ότι υπάρχουν μόνο ο ΠΑΣ και ο βάζελος.Δηλαδή όποιος δεν θέλει εδώ μόνο ο βάζελος υπάρχει.Εκπληκτική λογική για να δικαιολογηθούν οι παπαριές του χοντρού.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 11:04 »
Άσε τον βάζελο στα χάλια του τώρα...
Για Λαμία, Απόλλωνα, Τρίπολη και άλλους μικρομεσαίους τι λες;
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 11:43 »
Άσε τον βάζελο στα χάλια του τώρα...

ο πιο ιδανικός να απαντήσει σ' αυτό είναι ο Τσουκαλάς

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 12:20 »
Παράθεση

Όσο και να μας πειράζει και να μη θέλουμε να ισχύει η Τρίπολη δεν είναι ακριβώς μικρομεσαία ομάδα γιατί εαν την πούμε έτσι τότε εμείς (πάντα με βάση τα δεδομένα) βρισκόμαστε στο πρώτο συνθετικό αυτης της λέξης. Μιλάμε για μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται συχνά στην 5αδα και με πολύ καλές εμφανίσεις στο Γιουρόπα Λίγκ (πάντα τηρουμένων των αναλογιών).Θυμίζω ματς με Μαιντζ,Τοτεναμ,αποελ κτλπ. και φυσικά και φέτος θα παίξει Γιουρόπα.

Νομίζω είναι ένα ζήτημα που μας ταλανίζει εμας τους ΠΑΣολέδες (κι εγώ μαζί) έχουμε μείνει να μετράμε το μέγεθος μιας ομάδας με την παλιά ιστορία ή με τον κόσμο της κτλπ. Καλώς ή κακώς ομάδες όπως ο Ατρόμητος και η Τρίπολη λογαριάζονται στον επαγγελματικό ποδοσφαιρικό χάρτη μεγαλύτερες ομάδες από τον ΠΑΣ.

ΥΓ: Ας μην αρχίσουμε τα πως αυτές οι ομάδες κτλπ. εγώ σχολίασα το που βρίσκονται...τα πως τα ξέρουμε λίγο πολύ όλοι. Κλείνω την παρένθεση και ζητώ συγγνώμη αν κούρασε η ολίγον εκτός τόπου τοποθέτησή μου

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 12:35 »
fadomas, συμφωνώ... ειδικά η Τρίπολη έχει ξεφύγει. Με πολύ μικρότερη ιστορία από εμάς και ελάχιστο κόσμο, έχει πετύχει πολλά περισσότερα.
Αλλά, άλλο είναι το θέμα εδώ...τέλος πάντων.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 13:27 »
Ποδοσφαιριστης που εχει τριετες συμβολαιο,ο προεδρος του δεν πληρωνει 2 χιλιαρικα γιατι θελει να φυγει αναιμακτα ο ποδοσφαιριστης,και βεβαιως τον προεδρα τον συμφερει γιατι δεν θα παρει φραγκο,και δεν το συμφερει ξερω εγω να σπασει την ρητρα του ποδοσφαιριστη μια αλλη ομαδα γιατι τα λεφτα που θα αποκομισει δενχωρανε στις τσεπες και υπαρχει προβλημα...........Τρομερα πραγματα διαβαζουμε

Καλα ενταξει μαζι σας!!!!!!!!!!!!Να προστεθει και αλλος ενας οχθρος της ομαδας ονοματι Μπρουνο παρακαλω

Πανε τα χερακια κατω απο το τραπεζι γονα

Mολις ακουσα ερα σπορ

To μεταγραφικο μπατζετ του Χρεωκοπημενου Παναθηναικου ειναι 4.5 μυρια.......Ο ΧΒ εκανε παζαρια για να γλιτωσει ακομα και 250 χιλιαρικα καταληγοντας στο 1.25 μυρια!!!Ε ρε δουλεμα

Και αμα οι μεταγραφες φτασουνε σε αυτο το νουμερο εγω θα γινω πυραυλος κιολας....4 ποδοσφαιριστες μεχρι στιγμης εχει παρει ζητημα ειναι να εχουνε πιασει το τριψηφιο νουμερο
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 15:01 »
Tι γινεται φιλε μου αγιουτο οταν ενας παικτης που εχει 3ετες συμβολαιο και αποδεδειγμενα:
-εχει κανει μια χρονια απο μετρια ως κακη
-το τεχνικο τιμ δεν καιγεται να τον κρατησει και του το δειχνει (μεταγραφες στην θεση του ηδη)
-ο κοσμος της ομαδας μουρμουραει (και με τα δίκια του κατα την αποψη μου) καθε φορα που ακουμπαει την μπαλα

και παραλληλα του προκυπτει μια προταση για κατι διαφορετικο σε αλλο περιβαλλον που σιγουρα θα ειναι πιο "βολικο" και "φιλικο" για τον ιδιο?

Υπαρχει η λυση να κανει αυτο που εκανε και να φυγει ελευθερος για το αλλο περιβαλλον
υπαρχει η λύση να καθησει στο συμβολαιο του και να κανει τον δημοσιο υπαλληλο (αποδεχομενος οτι για δευτερη φορα δε μπορεσε να κανει restart στη καρριερα του που παει απο το κακο στο χειροτερο)
υπαρχει η λυση να σκυψει το κεφαλι και να δουλεψει για να αποδειξει οτι αξιζει ως παικτης
υπαρχει και η λυση να πει μιληστε με την ομαδα για να την αποζημιωσετε και να φυγω.

Δεδομενο οτι χρωσταει η ομαδα και οτι ο Μπρουνο δε ειναι και Μιχαηλ που ποναει την ομαδα ώντας απο μικρο παιδι ΠΑΣ, πηρε την  πιο ευκολη λυση κατ'εμε.

Μια υποθεση ακομη.
Θα κλεισει η προσφυγη με εξωδικαστικο συμβιβασμο, θα παρει τα δεδουλευμενα και κατιτις και θα παει στην ευχη της Παναγιας.
Στη θεση του θα μπει ο Ζαχαρος ή κάποιος άλλος μικρος απο την Κ-20.
Ολοι κερδισμενοι at the end of the day ....  ;)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 15:14 »

Θα κλεισει η προσφυγη με εξωδικαστικο συμβιβασμο, θα παρει τα δεδουλευμενα και κατιτις και θα παει στην ευχη της Παναγιας.
Στη θεση του θα μπει ο Ζαχαρος ή κάποιος άλλος μικρος απο την Κ-20.
Ολοι κερδισμενοι at the end of the day ....  ;)

Θα κανω και εγω μια υποθεση.Ο Μπρουνο θα παρει ολα τα λεφτα απο το 3ετες συμβολαιο που εχει.
Ο Χριστοβασιλης ας προσεχε.

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 15:24 »

Τι κατάντια είναι αυτή;;;;;

Να κάνει προσφυγή ποδοσφαιριστής της ομάδας και να το βγάζουμε ότι είναι καλό!!!!!

Να πούμε και κανένα μπράβο στον πρόεδρο για το καλό αυτό εεεεε;;;;;

:pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 15:37 »
Παράθεση
  Tι γινεται φιλε μου αγιουτο οταν ενας παικτης που εχει 3ετες συμβολαιο και αποδεδειγμενα:
-εχει κανει μια χρονια απο μετρια ως κακη
-το τεχνικο τιμ δεν καιγεται να τον κρατησει και του το δειχνει (μεταγραφες στην θεση του ηδη)
-ο κοσμος της ομαδας μουρμουραει (και με τα δίκια του κατα την αποψη μου) καθε φορα που ακουμπαει την μπαλα

και παραλληλα του προκυπτει μια προταση για κατι διαφορετικο σε αλλο περιβαλλον που σιγουρα θα ειναι πιο "βολικο" και "φιλικο" για τον ιδιο?

Τι γίνεται?? Σίγουρα πάντως όχι αυτό που έγινε τώρα.
Ο Χαλκιαδακης καλά έκανε για τον εαυτό του. Το θέμα μας δεν είναι τι έπρεπε να κάνει αυτός αλλά τι έπρεπε να κάνει ο ΠΑΣ
Σε κανέναν δε θα λείψει ο Μπρούνο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επιβραβεύουμε και τις προσφυγές.

Τι κάνεις λοιπόν?
1. Αυτό που έγραψες και συ. Προσπαθείς να επωφεληθεις οικονομικά σαν ΠΑΕ. Να τον πουλήσεις δηλαδή έστω και 20 ή 10 χιλιάρικα. Φυσικά αυτό προϋποθέτει να έχεις πληρωμενο τον παίχτη.
2. Αν η υποτιθεμενη ομάδα που ενδιαφέρεται δεν είναι διατεθειμενη να δώσει ούτε σεντ ή αν δεν υπάρχει καν ενδιαφερομενη ομάδα και φυσικά αν ο προπονητής της ομάδας δεν θέλει το συγκεκριμένο παίχτη, λυνεις το συμβόλαιο και αφήνεις τον παίχτη ελεύθερο. Καλύτερα ελεύθερος παρά προσφυγή και τρεχε σε δικαστήρια και να πληρώνεις και τα υπόλοιπα χρόνια συμβολαίου ή να παρακαλας σε συμβιβασμό για να γλυτώσεις να πληρώσεις. 
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 07 Ιούν 2018 15:40 από pas-pan »

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 16:09 »
Όποιον παίκτη λοιπόν δεν θέλουμε τον αφήνουμε απλήρωτο να κάνει προσφυγή.Δεν επιθυμούμε να λύσουμε το συμβόλαιο με κοινή συναίνεση ή να τον πουλήσουμε έστω και για ένα μικρό ποσό.Αν βέβαια ζητήσει όλο το συμβόλαιο παίξαμε και χάσαμε.Άρχοντα χοντρέ.Τάιζε σανό.Υπάρχουν πάντα πρόθυμοι να το φάνε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 16:53 »
Ολοι μας νομιζω οτι μιλαμε μια χαρα την Ελληνικη γλωσσα....

Επειδη λοιπον μετα το δικο μου ποστ υποθηκαν διαφορα ΕΡΩΤΩ:

Εγραψα πουθενα οτι ειναι καλο που εγινε προσφυγη στην ομαδα?
Επιβραβευσα κανενα και κυριως τον ηπιο για την προσφυγη αυτη?
Εγραψα πουθενα οτι εκανε καλο που τον αφησε απληρωτο....

Ρε μαγκες μην παραποιειτε λεγομενα αλλου συμφωνα με αυτα που εχετε εσεις στο μυαλο σας...
Εχετε θεμα με τον Χρηστοβασιλη και τον τροπο που διαχειριζεται τα πραγματα, μαζι σας και εγω...
Αλλα οχι και να βαζετε λογια που δε εχω πει επειδη δε συμφωνω οτι τα κανει ολα λαθος ....
Διαβαστε τι γραφει ο καθενας και αν εχετε να σχολιασετε κατι σε αυτο με επιχειρηματα εδω ειμαστε....
Αλλα να λετε οτι επιβραβευω και τετοιες συμπεριφορες λεγεται αλλιως......
Ετσι δε ειναι PARADOX

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 17:20 »
Ολοι μας νομιζω οτι μιλαμε μια χαρα την Ελληνικη γλωσσα....

Επειδη λοιπον μετα το δικο μου ποστ υποθηκαν διαφορα ΕΡΩΤΩ:

Εγραψα πουθενα οτι ειναι καλο που εγινε προσφυγη στην ομαδα?
Επιβραβευσα κανενα και κυριως τον ηπιο για την προσφυγη αυτη?
Εγραψα πουθενα οτι εκανε καλο που τον αφησε απληρωτο....

Ρε μαγκες μην παραποιειτε λεγομενα αλλου συμφωνα με αυτα που εχετε εσεις στο μυαλο σας...
Εχετε θεμα με τον Χρηστοβασιλη και τον τροπο που διαχειριζεται τα πραγματα, μαζι σας και εγω...
Αλλα οχι και να βαζετε λογια που δε εχω πει επειδη δε συμφωνω οτι τα κανει ολα λαθος ....
Διαβαστε τι γραφει ο καθενας και αν εχετε να σχολιασετε κατι σε αυτο με επιχειρηματα εδω ειμαστε....
Αλλα να λετε οτι επιβραβευω και τετοιες συμπεριφορες λεγεται αλλιως......
Ετσι δε ειναι PARADOX

Φιλε vourbiani δεν αναφερόμουν σε εσένα, αν ήταν θα είχα παραθέσει το κείμενο σου.
Αναφέρομαι στο κλίμα που πάνε να περάσουν ορισμένοι ότι και καλά δεν έγινε τίποτε και όλα καλά κλπ. για παράδειγμα στα γρήγορα.....:

OV1950
Θα λειψει σε καποιον ο Χαλκιαδακης;
Περισσοτερο κακο θα εκανε η παραμονη του παρα καλο.

εδω για παραδειγμα φαινετε το "καλο" που μας εκανε.....

davelis

Πολύ μεγάλη συζήτηση, για έναν παίκτη που πρόσφερε πολύ λίγα...

Προσφυγουλα μωρέ σιγά και τι έγινε;;;

Αποσυνδεδεμένος Sven

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 17:30 »
Δυο σκόρπιες κουβέντες κι από μένα...

• Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Αν τελικά δεν είναι σύμπτωση ή δεν είναι επαναλαμβανόμενη αυτός που διοικεί, καλύτερα να τα παρατήσει και να έρθει στο χωριό μου να ψαρεύουμε κυπρίνους στη λίμνη.
  • Η κουβέντα περί αποδείξεων, μου θύμισε τον "αρχιερέα" Σημίτη, τότε που όλοι γνωρίζαμε-αλλά δε μπορούσαμε να αποδείξουμε τίποτα-για τη διαφθορά σε όλα τα επίπεδα, που κουνούσε το δάχτυλο, σ' όποιον κατηγορούσε την κυβερνώσα παράταξη.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 17:36 »
Mεγάλη τραγωδία που απωλέσαμαν τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη. Δεν το αντέχουν κάποιες ψυχές.

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 17:51 »
Mεγάλη τραγωδία που απωλέσαμαν τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη. Δεν το αντέχουν κάποιες ψυχές.

Η αγάπη για τον πρόεδρο σε έχει τυφλώσει...

Δεν είναι το θέμα αν χάθηκε ή όχι ο Χαλκιαδάκης και ο κάθε Χαλκιαδάκης,  αλλά η μια ακόμη προσφυγή που προστέθηκε στις τόσες άλλες...

Ας μην πιάσουμε την μπαρούφα που τσαμπουνανε για το οικογενειακό κλίμα...
οικογενειακό κλίμα αλλά η προσφυγή προσφυγή.... (λογικά για λίγους μήνες καθυστέρησης πληρωμών ελπίζω, και να μην είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα στα οικονομικά της ομάδας)

Στις άλλες ομάδες που δεν σκάνε προσφυγές άραγε το κλίμα πως είναι;;; 

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 18:07 »
Υπαρχει μια αντικειμενικη κατασταση που λεει οτι πχ η Nova καθυστερει τις πληρωμες.
Αυτο προκαλει μια σειρα απο ταμειακα προβληματα σε ομαδες που ειναι πολυ σφιχτα οικονομικα και δε πρεπει να πεσουν εξω ουτε μια μερα οσο αφορα πληρωμες δοσεων στην εφορια. Απεναντι σε αυτη την κατασταση υπαρχουν δυο κατηγοριες παικτων. Αυτοι που αντιλαμβανονται καποια πραγματα και μπορουν να δειξουν μια μικρη υπομονη κι αυτοι που δεν ειναι διατεθειμενοι να δειξουν τη παραμικρη ελαστικοτητα. Ειναι προφανες ποιους προτιμω. Στους δευτερους, σε αυτους που δε δειχνουν τη παραμικρη ελαστικοτητα, υπαρχουν επισης δυο κατηγοριες. Αυτοι που το κανουν εχοντας τιμησει τη δουλεια τους κι αυτοι που κοροιδευουν. Στη πρωτη κατηγορια ειναι ο Πασχαλακης που ανεφερα τη περιπτωση του και τον οποιων η σταση ειναι σεβαστη. Η αλλη κατηγορια ειναι οι Χαλκιαδακηδες.
Προκειμενου να ειναι πληρωμενοι οι οποιοι Πασχαλακηδες, αν δε μπορουμε να αποφυγουμε μια προσφυγη, ας τη φαμε απο τους Χαλκιαδακηδες και ποτε ξανα απο Πασχαλακηδες

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 18:12 »
Στη Λαρισα του Σαμπονις ο Κριζμαν δεν εκανε προσφυγη για λιγα χιλιαρικα;
Απο τον ΠΑΣ δε γνωριζω καποιον να εχασε χρηματα.
Στον παναθηναικο ειδαμε πως επραξαν μς υπευθυνοτητα τοσοι και τοσοι (πλην Βεμερ).
Εδω καποιοι αναζητουν τον δικο τους Βεμερ για να βγαλουν το αχτι τους για καποιον συγκεκριμενο ανθρωπο

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 19:11 »
η συγκεκριμενη κατασταση με τις προσφυγες ειναι απαραδεκτη για την εικονα της ομαδας
τελος

απο κει και περα....μπορουμε να συζητησουμε σε δυο υποθεσεις

α)υπαρχει δολος

β) δεν υπαρχει δολος απλως ειναι κινηση του παιχτη

στο α δεν μπορω να απαντησω....δεν εχω καποια πληροφορηση ρε αδερφε...τα περι συμπτωσεως (της επαναληψης) του συγκεκριμενου γεγονοτος παλι δεν αποδεικνυουν τιποτα....οταν βλεπεις ξανθη ατρομητο ακομα και τριπολη να κανουν τρελες περικοπες σε σχεση με το παρελθον ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι υπαρχει γενικοτερη αφραγκια

στο β...δεν ειναι τραγικο το γεγονος να μην πληρωθει μια δοση συμβολαιου....θεωρω οτι ειναι εντελως αντιεπαγγελματικο να κανει αυτο ενας ποδοσφαιριστης για τοσο μικρο χρονικο διαστημα.... οπως και πολυ κακο(απ την πλευρα της ομαδας)  για την εικονα της ομαδας να δινει στον καθενα το δικαιωμα να θεωρει ρεμπετ ασκερ την ομαδα

παικτικα δεν μου λεει τιποτα η αποχωρηση του....δεν συμβαινει ομως αυτο και για το πρεστιζ της ομαδας

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 19:13 »
Παράθεση
Η συγκεκριμενη κατασταση με τις προσφυγες ειναι απαραδεκτη για την εικονα της ομαδας

Συμφωνω.