Αποστολέας Θέμα: Χαλκιαδάκης Μπρούνο  (Αναγνώστηκε 14091 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Χαλκιαδάκης Μπρούνο
« στις: Πεμ 13 Ιούλ 2017 12:32 »
Μπρούνο Χαλκιαδάκη ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα

http://super-fm.gr/21422/episimo-brouno-chalkiadaki-anakinose-o-pas-giannina/
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος JIMMYPAS

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: Χαλκιαδάκης Μπρούνο
« Απάντηση #1 στις: Πεμ 13 Ιούλ 2017 12:35 »
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή Μπρούνο Χαλκιαδάκη. Το συμβόλαιο συνεργασίας θα είναι διάρκειας τριών ετών.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο pasgiannina.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τη Διοίκηση της ΠΑΕ και τον προπονητή κ. Πετράκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την ευκαιρία που μου έδωσαν. Ξέρω πολύ καλά τη δυναμική της νέας μου ομάδας και τις πολλές απαιτήσεις που υπάρχουν, γι’αυτό και υπόσχομαι σε όλους να δουλέψω σκληρά και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. «

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 13 Ιούλ 2017 12:40 »
Μπρούνο Χαλκιαδάκη ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα

http://super-fm.gr/21422/episimo-brouno-chalkiadaki-anakinose-o-pas-giannina/
Καλωσόρισες ΜΩΡΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ!
Κεφάλι κάτω, δουλειά και τα ώτα ανοιχτά στον προπονητή σου,
ο οποίος μάλλον σε ξέρει καλύτερα απ' όσο εσύ τον εαυτό σου.  ;)

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 13 Ιούλ 2017 12:45 »
Καλή επιτυχία Μπρούνο.Βούλωσε όλα τα στόματα πανιώγαυρων και λοιπών.

ΥΓ.Πάμε γερά μωρή Γκόριτσα.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 13 Ιούλ 2017 12:57 »
ελα να περνουμε μπρος   :pashat: :pashat: :pas: :pas:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 13 Ιούλ 2017 12:58 »
Εάν πράγματι αληθεύει, είναι καλή μεταγραφή.
Καλή τεχνική, μοίρασμα μπάλας και δυνατό σουτ.
Να είναι καλά το παιδί και θα βοηθήσει πάρα πολύ.

ΠΑΣ φιρί-φιρί να ακούσεις το πρώτο ΜΠΡΑΒΟ Χοντρέ! Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να το πω... :P
Ε, και τί? Ντρέπεσαι να το πεις τώρα???
 :P  :P  :P
Φιλαράκι μου, θα τα πούμε από κοντά.  :)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 13 Ιούλ 2017 13:03 »
13 Ιουλιου...............

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΚΙΤΣΙΟΜΑΡΛΕΙ!!!!!!!!!!!Να καταγραφει παρακαλω

Καλωσηρθες,καλος ποιοτικα ποδοσφαιριστης και με καλο ποδαρι...

Λιγα πραγματα και μετρημενα,τα υπολοιπα τα βλεπουμε στο χορταρι

Ο Μπρουνο(στην Ελλαδα δεν εχει παιξει εξτρεμ) παιζει δεκαρακι και αυτη την στιγμη ουσιαστικα εχουμε και Βινταλ,αρα προβλεπω εσωτερικη αλλαγη τον Γιακο αλλα δεν ξερω σε ποια θεση τον προοριζουν!!
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 13 Ιούλ 2017 13:17 »
Εάν πράγματι αληθεύει, είναι καλή μεταγραφή.
Καλή τεχνική, μοίρασμα μπάλας και δυνατό σουτ.
Να είναι καλά το παιδί και θα βοηθήσει πάρα πολύ.

ΠΑΣ φιρί-φιρί να ακούσεις το πρώτο ΜΠΡΑΒΟ Χοντρέ! Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να το πω... :P
Ε, και τί? Ντρέπεσαι να το πεις τώρα???
 :P  :P  :P
Φιλαράκι μου, θα τα πούμε από κοντά.  :)

:P :P :P
ΧΟΝΤΡΕ, παίρνεις το πρώτο ΜΠΡΑΒΟ point, για φέτος...
...έλα πάμε και για άλλα ΜΠΡΑΒΟ...κανόνισε!
Ανοιχτοχέρη σε βλέπω φέτος... :P...έδωσες χρώματα στους τζέδες να ομορφήνουν το γήπεδο, παίρνεις τον Μπρούνο, αμυντικό χαφ ΚΑΛΟ και επιθετικό θέλω όμως, για να σου πω και άλλα ΜΠΡΑΒΟ...για να μη μου κολλάει και το φιλαράκι μου!
Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Πεμ 13 Ιούλ 2017 13:19 »
ΠΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Πεμ 13 Ιούλ 2017 13:49 »
Kαθρεφτης το γηπεδο για ολους..
Εχεις ολες τις προυποθεσεις Μπρουνο να απογειωσεις τη καριερα σου και παλι.
Υγιης να εισαι και δε σε βλεπω να μακροημερευεις στην πολη...
Την τυχη του Λεοναρντο βλεπω να εχεις (οχι για την ομαδα αλλα για την μεταγραφη)...

Προεδρε, μπραβο απο μενα δε θα παρεις...
Δεν εφερες παικτη αεροδρομιου, ουτε εκλεισες το ροστερ της ομαδας απο αρχες Ιουνη...
Το οτι η νοβα παει να τα τιναξει ολα στον αερα, με αφηνει παγερα αδιαφορο να ξερεις..
Καλη συνεχεια και προσοχη στη ζεστη φιλοι μου....Τρελαινει κοσμο και σαλευει τον νου!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Πεμ 13 Ιούλ 2017 13:51 »
Παράθεση
ΤΟΥ ΚΙΤΣΙΟΜΑΡΛΕΙ!!!!!!!!!!!

:)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σαβ 15 Ιούλ 2017 00:08 »
Καλώς ήρθε ρε!!!

Μπρούνο, Μπρούνο γαμησέ τους Μπρούνο!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τρι 18 Ιούλ 2017 22:53 »
Μπρούνο Χαλκιαδάκης: «Ο Πετράκης με πίστευε, γι’ αυτό επέστρεψα στην Ελλάδα» (video)
Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης αποτέλεσε το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα ως τώρα και λίγο μετά το πρώτο φιλικό της ομάδας με την ΑΕΛ τον συναντήσαμε στο Καρπενήσι για την πρώτη του συνέντευξη ως «κυανόλευκος». Ο Ελληνοβραζιλιάνος επιτελικός μέσος μιλάει στη web tv του super-fm.gr και τον Γιάννη Γιαννάκη για το πως επέλεξε να έρθει στον ΠΑΣ, τη θέση που του αρέσει να παίζει, αλλά και τους στόχους που βάζει με την ομάδα.
Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις με την ομάδα στο Καρπενήσι;
Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, που επέστρεψα στην Ελλάδα και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε μέρα.
Τι έπαιξε ρόλο στην επιλογή σου για να έρθεις στον ΠΑΣ Γιάννινα;
Πάντα έβλεπα τον ΠΑΣ Γιάννινα και μου άρεσε πολύ. Έχω συνεργαστεί παλιότερα με τον προπονητή της ομάδας τον κ.Πετράκη και ξέρω την δουλειά του και το ποιος είναι. Με πίστευε πολύ και έτσι πήρα την απόφαση να έρθω.

Πως έγινε η πρώτη επαφή για να έρθεις από τη Βραζιλία πίσω στην Ελλάδα;

Ήταν δύσκολα στην Βραζιλία και ήθελα να γυρίζω πίσω στην Ελλάδα. Μου αρέσει πολύ και αγαπώ την Ελλάδα, μίλησα με την οικογένεια μου και με συμβούλεψαν ότι το καλύτερο για εμένα είναι να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα.
Η οικογένεια σου βρίσκεται στην Βραζιλία ;
Ναι
Ήταν δύσκολη απόφαση να τους αφήσεις για να έρθεις στην Ελλάδα ;
Ήταν λίγο δύσκολο, αλλά έτσι είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο, αλλά σε λίγο θα έρθουν όλοι εδώ μαζί μου.
Έχεις συστηθεί από νωρίς στο Ελληνικό κοινό παίζοντας στον Εργοτέλη, ποια είναι η εικόνα σου για το Ελληνικό ποδόσφαιρο;
Είναι πολύ καλό το ελληνικό ποδόσφαιρο, πολύ διαφορετικό από την Βραζιλία και βλέπω ότι είναι καλύτερο τακτικά που δεν είναι τόσο πολύ στη Βραζιλία και σε πολλούς τομείς και γι’ αυτό επέστρεψα.

Ποιος θα είναι ο ρόλος σου αγωνιστικά
;
Δεν ξέρω ακόμα, ,με έχει χρησιμοποιήσει σε κάποιες θέσεις προς το παρόν, αλλά ακόμα το ψάχνει ο προπονητής.

Εσύ θέλεις να παίζεις πίσω απο τους επιθετικούς ή σαν δεύτερος επιθετικός ;

Εγώ πάντα έπαιζα δεκάρι, πίσω από τους επιθετικούς, αλλά έχω παίξει και σε άλλες θέσεις. Όπου και να με βάλει ο κ.Πετράκης θα είναι μια χαρά, εγώ θέλω να παίζω.

Με τους καινούριους σου συμπαίκτες έχετε καταφέρει να βρείτε χημεία σ’ αυτό το διάστημα που είσαι στην ομάδα;

Τα παιδιά είναι πολύ καλά και μιλάμε πολύ. Τον Κοζορώνη τον γνωρίζω από τον Εργοτέλη και έχουμε και έναν Βραζιλιάνο τον Βιδάλ που είναι πολύ καλό παιδί.

Ποιό θεωρείς το καλύτερο προσόν σου
;
Πιστεύω είναι η ντρίμπλα και το σουτ, αλλά προσπαθώ να βελτιωθώ στην άμυνα που είναι σημαντική και πιστεύω θα τα πάμε καλά.

Ο κ. Πετράκης ζητάει πιο πολύ άμυνα από όλους τους παίκτες;

Το πρώτο πράγμα που ζητάει είναι η άμυνα απ’ όλα τα παιδιά και μετά πάμε για το επιθετικό κομμάτι

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από το φιλικό με την ΑΕΛ παίζοντας, αλλά και βλέποντας από τον πάγκο τη νέα σου ομάδα;

Είναι μικρό το διάστημα, μόνο μια εβδομάδα είμαι με τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά πιστεύω πήγαμε καλά και με τον χρόνο και με όρεξη θα τα πάμε καλά μέσα στη χρονιά.

Ποιός θα είναι ο στόχος σας στο πρωτάθλημα;

Εγω περιμένω ότι θα πάμε καλά και θα προσπαθήσουμε να βγούμε Ευρώπη, γιατί έχουμε καλή ομάδα με καλούς παίκτες και καλούς προπονητές που είναι πολύ σημαντικό.

http://super-fm.gr/21616/brouno-chalkiadakis-o-petrakis-me-pisteve-gi-afto-epestrepsa-stin-ellada-video/

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Παρ 21 Ιούλ 2017 13:57 »
Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει, αλλα ο Χαλκιαδακης ηταν παικτης του γαυρου και επαιζε στη Βραζιλια...Οποτε η εκρεμοτητα γαυρος-ΠΑΣ-Κουτρης εχει κλεισει

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Παρ 21 Ιούλ 2017 14:14 »
Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει, αλλα ο Χαλκιαδακης ηταν παικτης του γαυρου και επαιζε στη Βραζιλια...Οποτε η εκρεμοτητα γαυρος-ΠΑΣ-Κουτρης εχει κλεισει

Ομολογω δεν το ηξερα . Οποτε σε αυτη την περιπτωση εχεις δικιο .

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Παρ 21 Ιούλ 2017 15:16 »
Τον είχε πάρει ο γαύρος και τον είχε δώσει στον Πανιώνιο.Από εκεί μάλλον έφυγε ελεύθερος.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Παρ 21 Ιούλ 2017 15:25 »
Παράθεση
Ανακοίνωσε Χαλκιαδάκη ο Πανιώνιος

Επιμέλεια: Δημήτρης Σαμόλης

Και επισήμως στο δυναμικό του Πανιωνίου ανήκει ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Την Τετάρτη 19/8 ο αγιασμός για τη νέα σεζόν.

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μπρούνο Χαλκιαδάκη από τον Πανιώνιο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ενέταξε στο ρόστερ της τον 22χρονο Ελληνοβραζιλιάνο, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Σημειώνεται πως ο τέως παίκτης του Εργοτέλη είχε υπογράψει τον Μάιο πενταετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ακολούθησε την αποστολή των Πειραιωτών σε Ζέεφελντ και Ολλανδία, παρά έμεινε πίσω και έκανε προπονήσεις στο Ρέντη. Όπως και να 'χει, ο Χαλκιαδάκης αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα της Πλατείας μεσοεπιθετικά, όπου είχε παρατηρηθεί κενό.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Αραούχο Χαλκιαδάκη. Ο 22χρονος παίκτης (07/04/1993), αποκτήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ως ελεύθερος και συμφώνησε για συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών".

από Sport 24.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #17 στις: Πεμ 19 Οκτ 2017 16:47 »
Παρέλαβε το βραβείο του - BEST GOAL - ο Χαλκιαδάκης

Το καλύτερο γκολ της 7ης αγωνιστικής πέτυχε ο 24χρονος άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Μπρούνο Χαλκιαδάκης απέναντι στον Πλατανιά, επικρατώντας στη σχετική ψηφοφορία με 28,56%.

Ο Χαλκιαδάκης τιμήθηκε για το κορυφαίο γκολ της 7ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτής, παραλαμβάνοντας σήμερα και επίσημα το βραβείο του.

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/388886/parelave-vraveio-toy-o-xalkiadakis-pic
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 19 Οκτ 2017 17:01 από pagourenko1966 »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Πεμ 19 Οκτ 2017 16:56 »

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 19 Οκτ 2017 17:05 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Πεμ 21 Δεκ 2017 11:22 »
Παράθεση
Ανέβηκε τα σκαλιά του… Δημαρχείου ο Χαλκιαδάκης

Τα σκαλιά του … Δημαρχείου ανέβηκε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Μπρούνο Χαλκιαδάκης, που παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ζακλίν (στη φωτό με τον ξανθομάλλη πλέον Ιγκόρ Βιδάλ).

Το ζευγάρι, που κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του, συνόδευσαν σ’ αυτή του τη στιγμή και αρκετοί φίλοι και συμπαίκτες του Μπρούνο από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ευχόμαστε στον Μπρούνο και τη Ζακλίν βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους!

Θυμηθείτε εδώ την αναγγελία του γάμου
super-fm.gr

Βίον ανθόσπαρτον!!!! :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ
« Απάντηση #20 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 01:24 »
Παράθεση
Πρόβλημα από το πουθενά φαίνεται πως προέκυψε στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης κατέθεσε προσφυγή διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του και την ελευθερία του.

Όπως αποκαλύπτει η έντυπη έκδοση του Sportime, ο 25χρονος επιθετικός με το που συμπληρώθηκε δίμηνο και είδε ότι δεν είχε πληρωθεί, κινήθηκε νομικά κατά της ΠΑΕ.

Υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από την Τουρκία για τον άλλοτε παίκτη του Πανιωνίου και του Εργοτέλη και τα λεφτά που του προσφέρουν εκεί είναι πολύ καλά. Περισσότερα στο φύλλο της Τετάρτης (6/6).
http://super-fm.gr/34222/prosfygi-apo-chalkiadaki-poy-psachnetai-gia-toyrkia/
Και γω που νόμιζα οτι θα είχαμε μπάτζετ ενάμιση μύριο...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος Ddrddrddr

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ
« Απάντηση #21 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 03:42 »
Παράθεση
Πρόβλημα από το πουθενά φαίνεται πως προέκυψε στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης κατέθεσε προσφυγή διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του και την ελευθερία του.

Όπως αποκαλύπτει η έντυπη έκδοση του Sportime, ο 25χρονος επιθετικός με το που συμπληρώθηκε δίμηνο και είδε ότι δεν είχε πληρωθεί, κινήθηκε νομικά κατά της ΠΑΕ.

Υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από την Τουρκία για τον άλλοτε παίκτη του Πανιωνίου και του Εργοτέλη και τα λεφτά που του προσφέρουν εκεί είναι πολύ καλά. Περισσότερα στο φύλλο της Τετάρτης (6/6).
http://super-fm.gr/34222/prosfygi-apo-chalkiadaki-poy-psachnetai-gia-toyrkia/
Και γω που νόμιζα οτι θα είχαμε μπάτζετ ενάμιση μύριο...
Ε όχι ρε γαμώτο,χάσαμε τον Κουτίνιο απ'τον Μασούτη...
Για τον συγκεκριμένο υπήρχαν σκέψεις για λύση του συμβολαίου του ούτως ή άλλως,παίχτες στη θέση του πήραμε κιόλας.
ΤΑ ΑΛΛΑ~>ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 06:36 »
Γνωστά κολπάκια του χοντρού για να πάνε όλα τα λεφτά στο παντελόνι...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 11:13 »
Το κολπο πλεον ειναι πιο παλιο και απο την ακροπολη... Πιο γραφικο και απο τα Ζαγοροχωρια....

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 11:16 »
αφού ο πρόεδρος έκανε αίτηση για Π.Ο.Π. με την ονομασία "colpo kitsobil "