Δηλαδη δικαιολογεις τον οποιοδηποτε ιδιοκτητη που εχει απληρωτους εργαζομενους???????????????
Εγω ξερω πως οταν εχεις εργαζομενο τον πληρωνεις καταλαβες Λαμια μου,αυτες τι φιλελε σκεψεις να τις κρατησεις για την παρτυ σου........Αιντε εχετε μαθει να σαλιωνετε τον καθε προεδρο της καθε ΠΑΕ απο πανω μεχρι κατω για να το δικαιολογειτε με το παραμικρο
Ξεφτιλα να πουμε
(Αν και σιγουρα ειναι το πρωτο ενδεχομενο στην προκειμενη περιπτωση του Μπρουνο)
Σε θεματα αχρεωτων εργαζομενων οποιαδηποτε επιχειρησης καταλαβε λοιπον οτι δεν υπαρχει καμια ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ....Αι θα τρελαθουμε τελειως με αυτα που διαβαζουμε
Έγραψα πουθενά ότι τους δικαιολογω; Κάθε άλλο...αλλά αυτη είναι η αλήθεια.
Και δυστυχώς για εμένα το έχω υποστεί πολλάκις, σε αντίθεση με εσένα.
Δεν είναι φιλελέ...και δεν είναι άποψη...ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Το ότι δεν έχεις επαφή με τον ιδιωτικό τομέα δεν σε δικαιολογεί να μην το γνωρίζεις.
Και τι εννόεις "Κράτα για τη πάρτυ σου..."; Μου απαγορεύεις να έχω άποψη και να τη εκφράζω ελεύθερα;
Υ.Γ. Όταν λές Πρόεδρο έννόεις και τον Αλέξη;
Υ.Γ. 2 Τι εννόεις "αχρέωτων εργαζομένων";;; Εργαζόμενοι που δεν έχουν οι ίδιοι χρεη;
Υ.Γ. 3 Φίλε μου μπορεί να είσαι τυχερός, μιας και ξέρεις μόνο απο τα θετικά του Δημοσιού τομέα. Αυτό δεν σε απαλλάσει από το εθελοτυφλείς για τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα.