Αποστολέας Θέμα: Χαλκιαδάκης Μπρούνο  (Αναγνώστηκε 14088 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χαλκιαδάκης Μπρούνο
« Απάντηση #25 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 13:06 »
Στήστε και έναν καυγά μέσω ανακοινώσεων μέχρι να ξεκινήσει το μουντιάλ.Μετά δεν θα ασχολείται κανένας.Απλά να περάσουν οι μέρες.

Για 2-3 χιλιάρικα πάλι;

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 19:06 »
Δυο ειναι τα ενδεχομενα περι Μπρουνο

1)Ειτε ακουσουμε και παλι την γνωστη ιστορια προσφυγης περι των 2 χιλιαδων ευρω που κατεθεσε και καλα ο Χαλκιαδακης(οπως στην περιπτωση του Πασχαλακη και Ναδαλες) με σκοπο κανει την δουλεια του ο ΧΒ κατω απο το τραπεζι και να κονομησει και αλλα λεφτα στην ζουλα,και επιτελους να βρουνε ενα καινουργιο οχθρο στο προσωπο του Μπρουνο οι καθεστωτικοι

2)Η οντως το εχει απληρωτο εδω και δυο μηνες ,και ο ΧΒ ειναι αφερεγγυος και τερμα επικινδυνος για την ομαδα,ποσω μαλιστα που απο τις πωλησεις μεταγραφων της ομαδας τα τελευταια τρια χρονια το ποσο εχει αγγιξει τουλαχιστον 5 εκατομυρια..........Τωρα που βρισκονται αυτα τα λεφτα απευθυνθειτε στην Νικολουλη

Αλλα υπαρχει και μια τριτη για τους καθεστωτικους Πασολεδες που ζουνε στον δικο τους κοσμο και δοξα τον θεο εχουμε αρκετους εδω

3)Ο Μπρουνο ειναι μαυρο φιδι και θελει το κακο του προεδρου μας,συναμα  δεν αγαπαει την ομαδα μας,και επισης φταιει  και ο Πετρακης γιατι αυτος τον εφερε
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 19:22 »

2)Η οντως το εχει απληρωτο εδω και δυο μηνες ,και ο ΧΒ ειναι αφερεγγυος και τερμα επικινδυνος για την ομαδα,ποσω μαλιστα που απο τις πωλησεις μεταγραφων της ομαδας τα τελευταια τρια χρονια το ποσο εχει αγγιξει τουλαχιστον 5 εκατομυρια..........Τωρα που βρισκονται αυτα τα λεφτα απευθυνθειτε στην Νικολουλη

Ξέρεις εσύ πολλούς ιδιοκτήτες στην Ελλάδα που να πληρώνουν πλεον στην ώρα τους το μηνιάτικο; Μήπως ξέρετε γενικότερα πολλές επιχειρήσεις να πληρώνουν στην ωρα τους.

Δεν είναι Δημόσιο οι επιχειρήσεις, καθε 1η του μήνα ο μισθός στη τράπεζα, αλλό που δεν το ξέρεις.

Υ.Γ. Είπαμε να γράφετε κριτική αλλά εύστοχη, έξυπνη. Χθες ο "ευρυγενής" έγραψε ενα ποστ (τη γνωμη του) σώστο ή λάθος με αρχή, μέση και τέλος. Με συλλογιστική και επιχειρήματα. Αλλό επιχειρήματα, άλλο αρλούμπες, αλλό λογική ροη λόγου και σκέψης και άλλο "Στο βάθος κήπος..."
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 20:51 »
Προεδράρα μην ακούς κανέναν.Συνέχισε το παντελόνιασμα και στα @@@@@@@ σου όλα.Κόλπο που πιάνει δεν αλλάζει.Μια ερώτηση μόνο.Για πόσο μαλάκες τους περνάς τους οπαδούς του ΠΑΣ;

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 20:56 »
Δηλαδη δικαιολογεις τον οποιοδηποτε ιδιοκτητη που εχει απληρωτους εργαζομενους???????????????

Εγω ξερω πως οταν εχεις εργαζομενο τον πληρωνεις καταλαβες Λαμια μου,αυτες τι φιλελε σκεψεις να τις κρατησεις για την παρτυ σου........Αιντε εχετε μαθει να σαλιωνετε τον καθε προεδρο της καθε ΠΑΕ απο πανω μεχρι κατω για να το δικαιολογειτε με το παραμικρο

Ξεφτιλα να πουμε

(Αν και σιγουρα ειναι το πρωτο ενδεχομενο στην προκειμενη περιπτωση του Μπρουνο)

Σε θεματα αχρεωτων εργαζομενων οποιαδηποτε επιχειρησης καταλαβε λοιπον οτι δεν υπαρχει καμια ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ....Αι θα τρελαθουμε τελειως με αυτα που διαβαζουμε

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 06 Ιούν 2018 21:00 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 21:10 »
Δηλαδη δικαιολογεις τον οποιοδηποτε ιδιοκτητη που εχει απληρωτους εργαζομενους???????????????

Εγω ξερω πως οταν εχεις εργαζομενο τον πληρωνεις καταλαβες Λαμια μου,αυτες τι φιλελε σκεψεις να τις κρατησεις για την παρτυ σου........Αιντε εχετε μαθει να σαλιωνετε τον καθε προεδρο της καθε ΠΑΕ απο πανω μεχρι κατω για να το δικαιολογειτε με το παραμικρο

Ξεφτιλα να πουμε

(Αν και σιγουρα ειναι το πρωτο ενδεχομενο στην προκειμενη περιπτωση του Μπρουνο)

Σε θεματα αχρεωτων εργαζομενων οποιαδηποτε επιχειρησης καταλαβε λοιπον οτι δεν υπαρχει καμια ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ....Αι θα τρελαθουμε τελειως με αυτα που διαβαζουμε

Έγραψα πουθενά ότι τους δικαιολογω; Κάθε άλλο...αλλά αυτη είναι η αλήθεια.

Και δυστυχώς για εμένα το έχω υποστεί πολλάκις, σε αντίθεση με εσένα.

Δεν είναι φιλελέ...και δεν είναι άποψη...ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Το ότι δεν έχεις επαφή με τον ιδιωτικό τομέα δεν σε δικαιολογεί να μην το γνωρίζεις.

Και τι εννόεις "Κράτα για τη πάρτυ σου..."; Μου απαγορεύεις να έχω άποψη και να τη εκφράζω ελεύθερα;

Υ.Γ. Όταν λές Πρόεδρο έννόεις και τον Αλέξη;

Υ.Γ. 2 Τι εννόεις "αχρέωτων εργαζομένων";;; Εργαζόμενοι που δεν έχουν οι ίδιοι χρεη;

Υ.Γ. 3 Φίλε μου μπορεί να είσαι τυχερός, μιας και ξέρεις μόνο απο τα θετικά του Δημοσιού τομέα. Αυτό δεν σε απαλλάσει από το εθελοτυφλείς για τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 21:16 »
Παιδιά μην αρχίσετε πάλι τον ατέλειωτο...
Αν είναι να το κάνετε, χρησιμοποιήστε αυτό το ερωτικό PM, ή έστω το chat room...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 21:57 »

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 22:10 »
Θα λειψει σε καποιον ο Χαλκιαδακης;
Περισσοτερο κακο θα εκανε η παραμονη του παρα καλο.
Προφανως και οι εργαζομενοι θα πρεπει πληρωνονται τα συμφωνημενα. Ανθρωποι ειμαστε ομως, αν προκειται για καποιο μικρο ποσο μπορουμε να δειξουμε μια μικρη υπομονη. Οπως και δε θα καναμε εξωση σε καποιον αντιμετωπιζε καποιο προβλημα και μας καθυστερουσε λιγο το ενοικιο.
Ας παει στο καλο του λοιπον.
ΥΓ. Η περιπτωση του Χαλκιαδακη ειναι εντελως διαφορετικη απο του Πασχαλακη. Για ττον Πασχαλακη δεν ειπα και δε θα πω κακη κουβεντα.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 22:21 »
Δηλαδή, ο ΧΒ έστησε αυτό το κόλπο
με κάποιον ιδιοκτήτη άλλης ομάδας
που τυχαίνει να είναι...στην Τουρκία.

όντως πολύ λογικό μου φαίνεται..
...και καθόλου γραφική σκέψη..

Αποσυνδεδεμένος kyra frosyni

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 22:30 »
Ή ο πρόεδρος δεν μαθαίνει από τα λάθη του και επαναλαμβάνει τα ίδια

Ή εμείς δεν μαθαίνουμε και τον αφήνουμε να κάνει το παιχνίδι του ψάχνοντας δικαιολογίες.

Όχι ότι θα είναι απώλεια ο σηφης Χαλκιαδάκης (όχι και μπρουνο ο και καλά βραζιλιανός παιχτης) αλλα ήταν περιουσία της παε και το οποιο όφελος έπρεπε να πάει στο ταμείο της παε και όχι απευθειας στου κιτσου

Φυσικά δεν πιστεύω ότι μιλάμε για κάνα σοβαρό ποσο που θα παίρναμε, αλλα αυτο δεν έχει να κάνει με το τι είναι σωστο. Να ξέρουμε για τι μιλαμε

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 22:35 »
Ή ο πρόεδρος δεν μαθαίνει από τα λάθη του και επαναλαμβάνει τα ίδια

Ή εμείς δεν μαθαίνουμε και τον αφήνουμε να κάνει το παιχνίδι του ψάχνοντας δικαιολογίες.

Όχι ότι θα είναι απώλεια ο σηφης Χαλκιαδάκης (όχι και μπρουνο ο και καλά βραζιλιανός παιχτης) αλλα ήταν περιουσία της παε και το οποιο όφελος έπρεπε να πάει στο ταμείο της παε και όχι απευθειας στου κιτσου

Φυσικά δεν πιστεύω ότι μιλάμε για κάνα σοβαρό ποσο που θα παίρναμε, αλλα αυτο δεν έχει να κάνει με το τι είναι σωστο. Να ξέρουμε για τι μιλαμε

ειναι large ο προεδρος δεν ασχολειται με τετοια μικροποσα... απο εκατομμυριο και πανω...
Ρε τον Κοντε τον εχεις πληρωμενο ή θα γελανε μαζι σου μεχρι και τα πλειξιγκλας που εβαλαν στο γηπεδο?

υγ. καλα μας κανουν!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 22:53 »
Δηλαδή, ο ΧΒ έστησε αυτό το κόλπο
με κάποιον ιδιοκτήτη άλλης ομάδας
που τυχαίνει να είναι...στην Τουρκία.

όντως πολύ λογικό μου φαίνεται..
...και καθόλου γραφική σκέψη..
Που είναι το περίεργο δεν καταλαβαίνω.Ενδιαφέρθηκε Τουρκική ομάδα να τον αγοράσει και τα λεφτά θα πάνε στην τσέπη του και όχι στην ομάδα.Αν η μεταγραφή γίνει κάτω από το τραπέζι και οι Τούρκοι γλιτώνουν λεφτά και ο χοντρός τα τσεπώνει.Τι σε παραξενεύει δηλαδή.Δεν το χει ξανακάνει;

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 23:09 »
Για ολο αυτο το σκηνικο που λετε και ξαναλετε ορισμενοι εχει καποιος αποδειξεις οτι ισχυουν?
Δηλαδη υπαρχει καποιος που εχει αποδειξεις οτι ειναι κολπο του Χρηστοβασιλη για να τα "τσεπωνει" χωρις να βγαζει οφελος η ομαδα....

Του το εχει πει καποιος? Καποιος απο τους παικτες που εφυγαν? Καποιος απο τις ομαδες που πηγαν?

Η απλα αυτος μας κανει σαν λυση στο μυαλο μας και την εχουμε αποδεχθει και την πιστευουμε ως δεδομενη...?
Καλοπροαιρετα ρωταω, δε θελω να χαλασω το πως το εχει στο μυαλο του ο καθενας...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 23:15 »
Μπορει να ειμαστε γαυροβαζελοι καμουφλαρισμενοι σε ΠΑΣολεδες που θελουμε το κακο της ομαδας και πολεμαμε τον αγαθο γιγαντα κ. Χριστοβασιλη.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 23:18 »
Ρε ΠΑΣΑ μου δε λεω οτι δε εισαι ΠΑΣΟΛΕΣ οπως ολοι μας αλλα αυτα που πιστευεις και γραφεις κατηγορωντας καποιον εχεις καποιες αποδειξεις και τα γραφεις ή στο ειπε ο  φιλος του φιλου του ξαδερφου κοκ...

Η ερωτηση μου ειναι προς ολους που πιστευουν αυτο το πραγμα και το διατυμπανιζουν καθε φορα...

Εχει κανεις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ρε παιδια για ολο αυτο...

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 23:19 »

Ο πρόεδρος σε όλη την θητεία του έχει δείξει ότι είναι τόσο σπάγκος...., που θες δεν θες σε βάζει σε σκέψεις ότι όλες αυτές οι προσφυγές αποκλείετε να μην γίνονται για προσωπικό του όφελος.... 

:pas:  :pas:  :pas:

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 23:29 »
Ή γινεται αυτο που πιστευουν πολλοι και τα τσεπωνει
ή ειναι εντελως ασχετος με αυτο που κανει και του φευγουν παιχτρς για πλακα λογω αμελειας
ή ειναι υποψηφιος για οσκαρ κακοδιαχειρισης και δεν μπορει να εξοφλησει τους παιχτες ακομη και σε περιοδους μετα απο μεγαλες πωλησεις
ή ειναι large και δεν τον ενδιαφερουν τα 20-30-50 χιλιαρικα που ισως επαιρνε απο πιθανη πωληση.
ή ολα πανε ρολοι και οσοι γκρινιαζουμε θελουμε το κακο της ομαδας γιατι ειμαστε κρυφογαυροβαζελοι που κοντραρει ο ΠΑΣ την Ποκιτικη αγαπη μας και εχουμε κλασει μεντες μη χασουμε τις κουπες.

Για κανενα δεν εχω αποδειξεις(εκτος απο το τελευταιο). Ουτε γνωστους να μου σφυρανε πληροφοριες μεσα απο την παε εχω , εδω και χρονια. Αν εχει καποιος αλλη εξηγηση για το φαινομενο των προσφυγων ας μας την πει... Ειμαι ανοιχτος σε νεες ιδεες...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 23:29 »

Ο πρόεδρος σε όλη την θητεία του έχει δείξει ότι είναι τόσο σπάγκος...., που θες δεν θες σε βάζει σε σκέψεις ότι όλες αυτές οι προσφυγές αποκλείετε να μην γίνονται για προσωπικό του όφελος.... 

:pas:  :pas:  :pas:

Σε ολη την θητεια του ηταν τοσο σπαγκος? Και στα 10 χρονια που ειναι στον ΠΑΣ? Και τα πρωτα χρονια δηλαδη ηταν σπαγκος?

"Σε βαζει σε σκεψεις"- Σε σκεψεις ομως....οχι οτι εχεις αποδειξεις για αυτο που λες...Δεν θα ηταν σκεψεις μετα, θα ηταν βεβαιοτητα, θα ηταν γεγονος

Αρα χωρις αποδειξεις και απλα ως σκεψεις ολοι μας πιστευουμε οτι τα τσεπωνει...
Οπως και απο σκεψεις και γεγονοτα καποιοι πιστευουν οτι ειμαστε πουτανες μεχρι και του Απολλωνα.....

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 23:33 »
Εχετε ξεφυγει,μονο κακια και μισος βγαζετε για τον Χριστοβασιλη.Λες και δεν μπορουσε να το κανει διαφορετικα και δεν θα του ελεγε και κανεις τιποτα.Αντιθετα θα του λεγαμε και μπραβο,αλλα ο Χριστοβασιλης προτιμησε για 2000 € να τον βριζουν ολοι.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 23:33 »
Ή γινεται αυτο που πιστευουν πολλοι και τα τσεπωνει
ή ειναι εντελως ασχετος με αυτο που κανει και του φευγουν παιχτρς για πλακα λογω αμελειας
ή ειναι υποψηφιος για οσκαρ κακοδιαχειρισης και δεν μπορει να εξοφλησει τους παιχτες ακομη και σε περιοδους μετα απο μεγαλες πωλησεις
ή ειναι large και δεν τον ενδιαφερουν τα 20-30-50 χιλιαρικα που ισως επαιρνε απο πιθανη πωληση.
ή ολα πανε ρολοι και οσοι γκρινιαζουμε θελουμε το κακο της ομαδας γιατι ειμαστε κρυφογαυροβαζελοι που κοντραρει ο ΠΑΣ την Ποκιτικη αγαπη μας και εχουμε κλασει μεντες μη χασουμε τις κουπες.

Για κανενα δεν εχω αποδειξεις(εκτος απο το τελευταιο). Ουτε γνωστους να μου σφυρανε πληροφοριες μεσα απο την παε εχω , εδω και χρονια. Αν εχει καποιος αλλη εξηγηση για το φαινομενο των προσφυγων ας μας την πει... Ειμαι ανοιχτος σε νεες ιδεες...

Αγαπητε,
Ολες οι προτασεις σου ξεκινανε απο ή....
Επομενως δε εισαι σιγουρος και κανεις υποθεσεις....
Και γιατι απο την στιγμη που ειναι υποθεσεις τις κανουμε ως γεγονοτα και μαλιστα σιγουρα....
Και δε επιδεχονται αμφισβητησης αλλα τα εχουμε και κλειδωμενα οτι ετσι ειναι και καθε φορα που σκαει κατι τετοιο αμεσως εχουμε την λυση... Που βασιζεται σε μια σκεψη που βασιζεται σε μια υποθεση που εχει και πολυ μεγαλη πιθανοτητα να ειναι λαθος...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 23:38 »
Ρε ΠΑΣΑ μου δε λεω οτι δε εισαι ΠΑΣΟΛΕΣ οπως ολοι μας αλλα αυτα που πιστευεις και γραφεις κατηγορωντας καποιον εχεις καποιες αποδειξεις και τα γραφεις ή στο ειπε ο  φιλος του φιλου του ξαδερφου κοκ...

Η ερωτηση μου ειναι προς ολους που πιστευουν αυτο το πραγμα και το διατυμπανιζουν καθε φορα...

Εχει κανεις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ρε παιδια για ολο αυτο...
Eγώ ένα πράγμα θέλω να σε ρωτήσω.Τί συμβαίνει τελικά;Τα παίρνει κάτω από το τραπέζι όπως λέω εγώ ή χρωστάει σε όλους και όποιος γουστάρει κάνει προσφυγή και φεύγει χωρίς να πάρει η ομάδα ούτε ένα ευρώ από ένα περιουσιακό της στοιχείο;Τί νομίζεις ότι ισχύει;

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 23:41 »
Δεν θυμαμαι να ειναι δικαστηριο εδω μεσα και να πρεπει μαζι με τις αποψεις μας να καταθετουμε και αποδειξεις.

Νομιζα πως ειναι χωρος να καταθετουμε αποψεις.. την επομενη φορα που θα γραψω θα φροντισω να επισυναψω και αποδειξεις.

Δεν βλεπω να οδηγει πουθενα η συζητηση και μαλλον κουραστικος γινομαι γι αλλη μια φορα.
Καληνυχτα σας.
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 23:47 »
«Η γνώμη» λέει ο επιθεωρητής Κάλαχαν, «είναι σαν την κωλοτρυπίδα. Ο καθένας έχει κι από μία».
 B-) :P B-)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τετ 06 Ιούν 2018 23:51 »
Δεν έχω αποδείξεις ότι άνοιξα τα πόδια στον μπαοκ και ότι έκανα το Ζωσιμάδες μπουρδέλο.
Δεν έχω αποδείξεις ότι δεν έπαιρνα άδεια τρία χρόνια επειδή παρανόμως μετέφερα κεφάλαια από την μια εταιρεία στην άλλη.
Δεν έχω αποδείξεις ότι τα άρπαξα κάτω από το τραπέζι για τον Πασχαλάκη.
Δεν έχω αποδείξεις για τα Απόλλων-ΠΑΣ 4-3 και ΠΑΣ-Απόλλων 0-1.
Δεν έχω αποδείξεις για το ότι ανακοίνωσα ότι εξοφλήθηκε ο Τσάβεζ και παραλίγο να τιμωρηθώ με -3.
και τέλος
Δεν έχω αποδείξεις γιατί κατηγορήθηκα για τα στημένα και αθωώθηκα λόγω αμφιβολιών...