Αποστολέας Θέμα: Φρανκ Μπετρά  (Αναγνώστηκε 10218 φορές)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Φρανκ Μπετρά
« Απάντηση #25 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 19:50 »
Εγω ξερω οτι απο μικρό παιδί ηταν ΠΑΣ  :P

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δευ 31 Ιούλ 2017 12:13 »
Εγω αν ημουν ο ΧΒ θαπαιρνα καμποσα φραγκα απο τον πατερα του παιδιου για να του δωσω την ευκαιρια να αγωνιστει σε α εθνικη  ;
από που αντλείς τη σιγουριά ότι δεν έγινε και αυτό;

Τέλος πάντων , καλώς ήλθε , προφανώς δεν ενθουσιάζει με την έως τώρα παρουσία του . Μακάρι όντως να είδε κάτι ο Πετράκης, αλλά όπως ισχύει για όλους ανεξαιρέτως : οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο.

Απλά έναν απλό δικό μου προβληματισμό: θα ήταν άραγε μεγαλύτερο ή μικρότερο ρίσκο να έπαιρνε 2-3 από τις υπόλοιπες Ηπειρώτικες ομάδες (επίσης σχεδόν δωρεάν);  Η διαχρονική άποψή μου για ξένους παίκτες είναι ότι έχεις ελάχιστους οι οποίοι όμως να είναι ικανοί να κάνουν πραγματικά τη διαφορά.   
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 31 Ιούλ 2017 12:17 από dk »

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 31 Ιούλ 2017 15:41 »
Εγω αν ημουν ο ΧΒ θαπαιρνα καμποσα φραγκα απο τον πατερα του παιδιου για να του δωσω την ευκαιρια να αγωνιστει σε α εθνικη  ;
από που αντλείς τη σιγουριά ότι δεν έγινε και αυτό;

Τέλος πάντων , καλώς ήλθε , προφανώς δεν ενθουσιάζει με την έως τώρα παρουσία του . Μακάρι όντως να είδε κάτι ο Πετράκης, αλλά όπως ισχύει για όλους ανεξαιρέτως : οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο.

Απλά έναν απλό δικό μου προβληματισμό: θα ήταν άραγε μεγαλύτερο ή μικρότερο ρίσκο να έπαιρνε 2-3 από τις υπόλοιπες Ηπειρώτικες ομάδες (επίσης σχεδόν δωρεάν);  Η διαχρονική άποψή μου για ξένους παίκτες είναι ότι έχεις ελάχιστους οι οποίοι όμως να είναι ικανοί να κάνουν πραγματικά τη διαφορά.
Το αναφερω ως πιθανοτητα.Φυσικα και δεν το αποκλειω!
Απλα απο αυτα που ειδα,το παλικαρι οχι μονο δεν μπορει...αλλα ας μην επαναλαμβανουμε τα ιδια!
Αναφερουν πολλοι και σωστα θα τον δουμε στο χορταρι!
Θα συμφωνησω απολυτα με dk πως τετοιας ποιοτητας παιχτης ξενος τι ρολο βαραει στην ομαδα;Παρε πιτσιρικια ντοπια ρε φιλε!
Η μονη εξηγηση λοιπον για να ερχονται ξενοι μετριας ποιοτητας παιχτες ειναι το γεγονος πως εχουμε την τελευται διετια γινει προπονητηρια και τοπος ανακαλυψης νεαρων που μπορουν να πωληθουν και να αποφερουν χρηματα στο ιδιοκτητη και μονο.
Μην σπευσετε να επιτεθειτε μερικοι πως ετσι πρεπει να γινεται για να επιβιωνει μια ομαδα σαν τη δικη μας.
Θα συμφωνησω πως οντως ετσι πρεπει να κινειται η ομαδα και να πουλα παιχτες.
Εμεις ομως αυτο φαινεται πως το εχουμε αναγαγει σε αυτοσκοπο!Αποκλειστικος σκοπος της ομαδας μας εχει γινει η παραμονη στην κατηγορια με οσο το δυνατον χαμηλοτερο κοστος και η πωληση οποιουδηποτε γι αυτο και οι δοκιμες καθε χρονο νεαρων ασημων και αγνωστων ποδοσφαιριστων απο ολο τον πλανητη.
Ολοι στην μπαλα αγοραζουν και πουλανε παιχτες. Ο δικος μας προεδρουλης ομως βρηκε μια πολυ επικερδη επιχειρηση που του δινει φραγκα σε δυσκολους καιρους.
Ας το κανει,αφου πλεον εχει την τεχνογνωσια! Αλλα ρε καρμοιρη παρε 2 παιχτες που χρειαζεται 2 χρονια τωρα η ομαδα,να παιζει και μπαλιτσα και να βοηθα τους νεαρους να αναδειχτουν . Δεν σου ζητησε κανεις τον Νειμαρ και τον Ινιεστα!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 31 Ιούλ 2017 16:15 »
Δεν με ανησυχεί τόσο πολύ αν ο Μπετρά είναι ή όχι καλός. Κάπως θα βρει ο Πετράκης να τον αξιοποιήσει.
Θυμάστε τον Αλβανό άμπαλο, που από άμπαλος έγινε άμπαλος τιμωρός επειδή ήταν τρεχαντήρι και πίεζε ψηλά και έβγαζε ενίοτε και κάποια καλή φάση και 'τιμωρούσε';

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 31 Ιούλ 2017 16:32 »
Κανονίστε μαλάκες να σας ξεφτιλίσει όλους ο Φράνκ !
Να πετάει δηλαδή στα επίσημα !
Έτσι όπως μας τον έχετε περιγράψει, μπροστά σ' αυτόν ο Φερφελής ομοιάζει Λαβαντόφσκι !

Από ταχύτητα πως πάει ;
Μαούνα ;
Γιατί ακόμα και άμπαλοι παίχτες, όταν έχουν ταχύτητα, όλο και κάπου βοηθάνε.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δευ 31 Ιούλ 2017 17:25 »
καλως ηρθες φρανκ
τετοια εποχη περυσι που πρωτογνωριζαμε τον μαμπουλου λεγαμε οτι θα αφησει εποχη και εφτασε στο σημειο να ειναι απο τους χειροτερους παιχτες στην ομαδα ... κανε εσυ το αντιθετο

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δευ 31 Ιούλ 2017 17:46 »
Κανονίστε μαλάκες να σας ξεφτιλίσει όλους ο Φράνκ !
Να πετάει δηλαδή στα επίσημα !
Έτσι όπως μας τον έχετε περιγράψει, μπροστά σ' αυτόν ο Φερφελής ομοιάζει Λαβαντόφσκι !

Από ταχύτητα πως πάει ;
Μαούνα ;
Γιατί ακόμα και άμπαλοι παίχτες, όταν έχουν ταχύτητα, όλο και κάπου βοηθάνε.
Πηγαινε να τον δεις 5 λεπτα και ξαναγραψε αυτο που εγραψες! Σε καμια περιπτωση δενθελω να σε πικαρω!
Τωρα τι ειδε ο προπονητης σε αυτον που εμεις αδυνατουμε να το δουμε ή θα το δειξει ο χρονος και το χορταρι ή κατι αλλο εξωαγωνιστικο θα παιζει.

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δευ 31 Ιούλ 2017 18:15 »
Ρε παιδιά γιατί τόση μανία για τον Μπετρά; Πείτε για τον Χριστοβασίλη ότι θέλετε, αφήστε όμως τον παίκτη να δείξει τι αξίζει, σαν να παρακαλάτε ορισμένοι να βγει άχρηστος για να τα χώσετε στον Χριστοβασίλη.
Τα ίδια δεν λέγαμε και παλιά για άλλους παίκτες (Μπούρμπο, Τσιριμώκο κ.ά.) και διαψευτήκαμε.
Προσέξτε γιατί η ιστορία πολλές φορές επαναλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δευ 31 Ιούλ 2017 18:29 »
Εγω θυμαμαι παιχτες που στα πρωτα ματς δεν μπορουσαν να κανουν ουτε κοντρολ και γελαγαμε μαζι τους.. και μετα κανανε καριερα ειτε εδω ειτε αλλου..
οποτε ας ειμαστε υπομονετικοι ουτως η αλλως στη θεση που παιζει εχουμε βασικο, αλλου ποναμε

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τρι 01 Αύγ 2017 13:39 »
Παράθεση

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση για τρία χρόνια του Γάλλου ποδοσφαιριστή Franck Betra.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο pasgiannina.gr: "Από την πρώτη μέρα όλοι με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, Διοίκηση, προπονητές και συμπαίχτες. Είμαι σίγουρος ότι η παρουσία μου στην ομάδα θα με βοηθήσει να βελτιωθώ πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να συγκεντρωθώ στις προπονήσεις και τους αγώνες και να βοηθήσω την ομάδα μου να ανεβεί ακόμη πιο ψηλά. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να προσφέρω πολλά γκολ. Και κάτι τελευταίο, το μπλε είναι το αγαπημένο μου χρώμα".

http://www.pasgiannina.gr/articles/anakoinose_pae_pas_giannina_1966_120   
Τότε θα βάλεις πολλά γκολ αστέρι μου!  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 01 Αύγ 2017 14:55 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τρι 01 Αύγ 2017 13:41 »
Παράθεση
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση για τρία χρόνια του Γάλλου ποδοσφαιριστή Franck Betra.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο pasgiannina.gr: "Από την πρώτη μέρα όλοι με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, Διοίκηση, προπονητές και συμπαίχτες. Είμαι σίγουρος ότι η παρουσία μου στην ομάδα θα με βοηθήσει να βελτιωθώ πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να συγκεντρωθώ στις προπονήσεις και τους αγώνες και να βοηθήσω την ομάδα μου να ανεβεί ακόμη πιο ψηλά. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να προσφέρω πολλά γκολ. Και κάτι τελευταίο, το μπλε είναι το αγαπημένο μου χρώμα".

http://www.pasgiannina.gr/articles/anakoinose_pae_pas_giannina_1966_120   
Τότε θα βάλεις πολλά γκολ αστέρι μου!  ;)

Τριάρια κοβ. Καλως να παιξεις στην ομαδα.

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τρι 01 Αύγ 2017 14:45 »
Έχεις παίχτη που θέλει να δηλώσει ότι αγαπημένο του χρώμα είναι το μπλε και τον παρουσιάζεις με φανέλα σε χρώμα τροχονόμου πρωί με ομίχλη.
Ούτε τα απλά τα παλικάρια.

Ξαναματα-καλωσήρθες Φρανκ!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τρι 01 Αύγ 2017 14:50 »
 :P  :P
Δεν το έχουνε πουθενά το επικοινωνιακό...

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τρι 01 Αύγ 2017 18:32 »
Μα να μην δηλωσει οτι απο μικρός ητανε ΠΑΣ;   :joker:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δευ 22 Ιαν 2018 01:23 »
Ο Λουκακου των φτωχων. Καλο παιδι -ησυχο και στο γηπεδο  οδοστρωτηρας και φιλοτιμος .Μην τρακαρεις μαζι του. Την πατηκες...Απιστευτη σωματοδομη και δυναμη.Απο μπαλλα , κορμαρα :P [το παλευουμε ομως]. Κυριε Γιαννη ειναι δικος σου. Σε 2 χρονια το πολυ ετοιμασε τον. ΧΒ  παμε για new deal , 5-10 μυρια . Το νου μας ρεμαλια......... :pas: :pas: :pas:

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 22 Ιαν 2018 09:04 »
Μπράβο ρε Φράνκ για το πρώτο γκόλ

Well done Frank. Keep scoring

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τρι 19 Ιούν 2018 19:22 »
Φρανκ Μπετρά: «Θέλω να βοηθήσω περισσότερο τη νέα σεζόν»

Ο Φρανκ Μπετρά θεωρούταν παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αν και κάτι τέτοιο δεν είχε επισημοποιηθεί από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ίδιος με συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της Ακτής Ελεφαντοστού βάζει τέλος στην παραφιλολογία και φέρεται έτοιμος να επιστρέψει από τις καλοκαιρινές του διακοπές για να προσφέρει περισσότερα. Δηλώνει ότι έχει τη στήριξη του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και βάζει σαν στόχο να πετύχει πάρα πολλά γκολ με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο sportmania.ci

Για την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα:  «Γενικά είμαι ικανοποιημένος με αυτά που έχω πετύχει. Είχα, βέβαια, κάποιες δυσκολίες στην αρχή μέχρι να προσαρμοστώ. Αλλά μετά τα πράγματα πήγαιναν συνεχώς καλύτερα. Πήρα χρόνο συμμετοχής σε παιχνίδια και νομίζω ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Σίγουρα μπορώ να τα πάω και καλύτερα, αλλά αυτό θα το δούμε την επόμενη χρονιά».

Για το που οφείλονταν οι δυσκολίες προσαρμογής που αντιμετώπισε αρχικά: «Ήταν η πρώτη φορά που ερχόμουν στην Ελλάδα και ανακάλυπτα μια νέα χώρα. Έπρεπε να προσαρμοστώ στην τοπική πραγματικότητα, τη γλώσσα και τα έθιμα της χώρας. Δεν είναι πάντα εύκολο να προσαρμόζεσαι σε μια νέα χώρα».

Για το πώς τον υποδέχτηκαν στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ειλικρινά, όλοι ήταν άψογοι μαζί μου. Έγινα δεκτός με ανοιχτές αγκάλες απ’ όλους, τη διοίκηση, το τεχνικό προσωπικό και τους συμπαίκτες μου. Πολύ σύντομα δέθηκα και με τους οπαδούς».

Για τον τραυματισμό που είχε πριν τον ΠΑΣ και την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Στην Ελλάδα βρήκα τη χαρά να παίζω ποδόσφαιρο, το οποίο για ‘μενα πρώτα απ ‘όλα είναι πάθος και μετά δουλειά. Όταν είχα τον τραυματισμό, σημασία είχε να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπούσα περισσότερο στον κόσμο. Χρειαζόμουν πραγματικά να επιστρέψω στο γήπεδο, να ξαναπροπονηθώ με τους συμπαίκτες μου, να ξανανιώσω τη μυρωδιά των αποδυτηρίων».

Για το αν θεωρεί ότι έχει αντεπεξέλθει στις προσδοκίες του προπονητή και της ομάδας: «Ναι. Ο προπονητής μου είπε ότι ήταν ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις μου. Μου είπε ότι είχε πλάνο για να συνεχίσω να εξελίσσομαι. Ξέρω ότι περιμένει πολλά από μένα. Και εγώ περιμένω πολλά από τον εαυτό μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα σεζόν».

Για τους στόχους του την επόμενη χρονιά: «Είμαι αρκετά φιλόδοξος ποδοσφαιριστής που θέλει να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ως επιθετικός, θα θέσω στόχους πρώτα για τον εαυτό μου. Θα ήθελα να σκοράρω πιο πολλά γκολ και να είμαι πιο αποφασιστικός σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Για την άρνησή του να παίξει για τις ομάδες νέων της Γαλλίας προκειμένου να αγωνιστεί στην Ακτή Ελεφαντοστού: «Η ιδέα του να παίξω για μια άλλη χώρα δεν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό μου. Είμαι από την Ακτή Ελεφαντοστού και θέλω να παίξω για τη χώρα μου. Από τότε που παίζω ποδόσφαιρο, ονειρεύομαι να μπορώ να υπερασπιστώ μια μέρα τα χρώματα της χώρας μου. Ακόμα είμαι νέος σε ηλικία. Αγωνίζομαι να κάνω πραγματικότητα αυτό το παιδικό όνειρο. Είναι στο χέρι μου να είμαι επιτυχημένος στην ομάδα μου, για να ελπίζω ότι θα κληθώ στην εθνική ομάδα».

Για τον πατέρα του που υπήρξε ποδοσφαιριστής στην Ακτή Ελεφαντοστού:  «Ο πατέρας μου, είναι τα πάντα για μένα. Με προστατεύει και μου δίνει πολλές συμβουλές. Είναι ο ανεπίσημος μάνατζέρ μου (γέλια). Είναι σημαντικό να τον έχω στο πλευρό μου. Γνωρίζει από ποδόσφαιρο. Ακούω πολύ προσεκτικά όλες τις συμβουλές που μου δίνει. Είναι πραγματικά ένα προνόμιο να τον έχω μαζί μου».

Για το ποιός είναι πιο ταλαντούχος από τους δυο τους: «Ξέρει ότι είμαι καλύτερος από αυτόν. Έπαιξε σε μια εποχή που είναι διαφορετική από τη δική μου. Αλλά το ταλέντο μου προέρχεται από αυτόν. Μου πέρασε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι αισθάνεται πολύ περήφανος που με βλέπει σε αυτό το επίπεδο. Αλλά το μέλλον μόλις αρχίζει. Θα γίνει ακόμα πιο περήφανος στο μέλλον».

Για το αν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του στο Ιβοριανό ποδόσφαιρο: «Έχω περάσει ολόκληρη την καριέρα μου στην Ευρώπη. Άρχισα το ποδόσφαιρο στη Γαλλία στην Παρί, στη συνέχεια έφυγα για την Αγγλία και έπαιξα στη Σέφιλντ ΓουένσντεΪ όπου έμεινα 4 σεζόν. Πλέον είμαι παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα».

http://super-fm.gr/34707/frank-mpetra-thelo-na-voithiso-perissotero-ti-nea-sezon/

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τρι 19 Ιούν 2018 20:26 »
Τον Μπετρα θα τον ηθελα να μεινει στην ομαδα μας. Φιλοτιμος παικτης, γρηγορος και δυνατος. Στους τομεις που υστερει, μπορει να δουλεψει και να βελτιωθει.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τρι 19 Ιούν 2018 20:46 »
Τον Μπετρα θα τον ηθελα να μεινει στην ομαδα μας. Φιλοτιμος παικτης, γρηγορος και δυνατος. Στους τομεις που υστερει, μπορει να δουλεψει και να βελτιωθει.
στο μυαλό του Πετράκη,τι σκέψη υπάρχει?....εικόνα έχει.
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τρι 19 Ιούν 2018 21:00 »

Tι να βελτιωθει Πανελληνιες θα δωσει και πρεπει να καλυτερεψει τον βαθμο?

Την μπαλα η την εχεις η δεν την κατεχεις

Και η προπονοση βοηθαει μονο στα τρεξιματα και τις αντοχες,και να παπαγαλιζει τα συστηματα που λογικα τα εχει ο Μπετρα
Αλλα απο θεμα τεχνικης καταρτισης,και ποιοτητας με βαση το 10 πιανει 1 με τονο

Δεν θελουμε κατοσταριδες,ποδοσφαιριστες θελουμε

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τρι 19 Ιούν 2018 21:07 »

Tι να βελτιωθει Πανελληνιες θα δωσει και πρεπει να καλυτερεψει τον βαθμο?

Την μπαλα η την εχεις η δεν την κατεχεις

Και η προπονοση βοηθαει μονο στα τρεξιματα και τις αντοχες,και να παπαγαλιζει τα συστηματα που λογικα τα εχει ο Μπετρα
Αλλα απο θεμα τεχνικης καταρτισης,και ποιοτητας με βαση το 10 πιανει 1 με τονο

Δεν θελουμε κατοσταριδες,ποδοσφαιριστες θελουμε
Η θεωρηση οτι η τεχνικη δε βελτιωνεται, ειναι γραφικοτητα.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τρι 19 Ιούν 2018 21:10 »
στο μυαλό του Πετράκη,τι σκέψη υπάρχει?....εικόνα έχει.
Δεν εχω ιδεα τι δκεφτεται ο κοουτς.
Εγω παντως θα ηθελα να παραμεινει

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τρι 19 Ιούν 2018 21:59 »
Απο το 1 με τονο θα παει το πολυ στο 2,αντε να το κανω στο 3?Στο 3 απο τεχνικη καταρτιση.....Παραπανω δεν παει

Το παιδι ειναι φιλοτιμο μεχρι εκει...Το ταβανι του ειναι η Β εθνικη και δεν το λεω απο εμπαθεια..Η φαση μου θυμιζει λεγομενα καποιων που λεγανε οτι ο Γαρουφαλιας θα ειναι η αποκαλυψη της χρονιας...Μιλαμε τρομακτικα πραγματικα εχουμε διαβασει

Μην πιασω για Βινταλ με αναφορες πως τωρα ειναι ψημενος αυτη την χρονια,και θα ξαναβγαλουμε τον Ντεβινσεντι.....Και το παλικαρι οχι καμια σχεση δεν εχει στην τελικη,αλλα δεν μπορει να βγαλει ουτε καν ενα 90 λεπτο

Για αναφερε μου παιχτες απο τον ΠΑΣ την τελευταια  8ετια που ειχανε τρομακτικη  μεταβολη  αγωνιστικης παρουσιας απο την μια χρονια στην αλλη?

Και επειδη μιλαμε για τεχνικη καταρτιση

Ειναι σαν να λεμε να παει ο Κοντε στον Παοκ και να μην ξερει να κανει κοντρολ,απλα δεν γινεται

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 19 Ιούν 2018 22:03 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τρι 19 Ιούν 2018 22:10 »
Εγω δεν ελεγα τιποτε για τον Γαρουφαλια παντως. Ουτε θετικο, ουτε αρνητικο. Ο Μπετρα ειναι μολις 21 στα 22. Δεν τον εχουν παρει τα χρονια. Μπορει να δουλεψει την τεχνικη του. Δε χρειαζεται να παει να γινει Μαραντονα. Κοντρολ και τελειωματα με πλασε κυριως. Αν βελτιωθει ικανοποιητικα σε αυτα, τοτε θα ειναι σουπερ με τη δυναμη και την ταχυτητα που εχει.
Στις Ηπα η λογικη ειναι πρωτα δουλευουμε το κορμι του αθλητη και μετα την τεχνικη. Δε λεω οτι συμφωνω 100% με αυτο, εχει ομως τη σημασια του οσο αφορα το οτι στα 21 υπαρχουν σημαντικα περιθωρια βελτιωσης της τεχνικης απο χρονο σε χρονο

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τρι 19 Ιούν 2018 23:00 »
Για αναφερε μου παιχτες απο τον ΠΑΣ την τελευταια  8ετια που ειχανε τρομακτικη  μεταβολη  αγωνιστικης παρουσιας απο την μια χρονια στην αλλη?

Όταν λες τρομακτική δηλαδή πόση; Σαν τον Κούτρη δηλαδή που πριν τον πάρουμε ήταν φημισμένος για το περιστατικό με τους τραυματιοφορείς; ή σαν τον Πασχαλάκη μήπως;