Εγώ ψήφισα υπέρ.
Διάβασα κάτι συνεντεύξεις τελευταία και λέω κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά πέντε και καρτέρι.
Ως άνθρωπος που έχω δει 6 προέδρους σας λέω με σχετική βεβαιότητα ότι η χειρότερη εκδοχή του Χοντρού είναι καλύτερη από τις καλύτερες εκδοχές των άλλων.
Έχει πετύχει τα περισσότερα. Μένει να κάνει πολύ περισσότερα. Μπορώ να περιμένω ακόμη έναν αιώνα. Αρκεί στο τέλος η νίκη μας να είναι συντριπτική και για πάντα!
Όλα όσα αναφέρω ισχύουν όσο παίρνουμε άδεια και όσο μένουμε στη Σκουπρολίγδα. Από εκεί και πέρα η άβυσσος... Από εκεί και πέρα σπάει το ηθικό συμβόλαιο που έχω μαζί του.
Από το Χοντρό ζητώ ειλικρίνεια για τη διαχείριση των οικονομικών και διαφάνεια. Αγάπη για την ομάδα και ενδιαφέρον για τον κόσμο. Να πάει να πει στους Ατζουραίους και στους κάθε Ατζουραίους οπαδούς: πάρτε ένα διαρκείας 10, 20, 30 άτομα από εσάς είναι δώρο από εμένα. Σας γουστάρω πολύ γιατί βάψατε τον τοίχο, γιατί πήγατε Νορβηγία, γιατί περπατήσατε στη σκιά του ονείρου, γιατί είστε γνήσιοι οπαδοί και άνδρες με ατσάλινη θέληση.
Τέτοια θέλω να δώ από τον Χοντρό .Θέλω λίγο τρέλα, θέλω να νιώσει τι σημαίνει Π.Α.Σ. Γιάννινα!
Χρειάζεται πολύ μα πάρα πολύ βελτίωση. Αλλά βλέποντας ομάδες σαν τον Άρη και τον Ηρακλή και την κατάντια άλλων ιστορικών ομάδων της περιφέρειας, ξυπνούν τα συντηρητικά αντανακλαστικά μέσα μου.