Oxi sta greeklish!
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας 2,5 ετών με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Jonathan Rodrguez.Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που έχει άλλωστε μια μεγάλη παράδοση σε ποδοσφαιριστές από τη χώρα μου. Θα κάνω τα πάντα για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας και να ικανοποιήσω όλους τους φίλους του ΠΑΣ. Υπόσχομαι πολλά γκολ!".
Δημοσίευση: Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 16:48 - Τελ. ανανέωση: Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2017 11:10
Jonathan RodrguezΕκεί στην ΠΑΕ λίγο φτιάξτε το όνομα του παίχτη!!!ΠαράθεσηΔημοσίευση: Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 16:48 - Τελ. ανανέωση: Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2017 11:10
Μακαρι η αποτελεσματικοτητα και ο δυναμισμος του να ειναι αντιστροφως αναλογα της φατσας που βλεπω23 χρονων ειναι και μοιαζει με μαμοθρεφτο λυκειοπαιδοΑιντε να δουμε αν θα μας κατσει κανα λαχειο και φετος
οπου ...ζαλιστηκε απο την κουραση
Παράθεση οπου ...ζαλιστηκε απο την κουραση\ΡΕ Μπας και ειναι εγκυος;
Απολυτως απογοητευτικα τα πρωτα δειγματα γραφης . Απ' οτι λενε οσοι παρακολουθουν προπονησεις η προσφορα του ειναι μηδενικη , εχει σαφες ελλειμα φυσικης καταστασης ,ενω δεν δειχνει και ιδιαιτερο ζηλο στο να δειξει κατι .Κερασακι στην τουρτα ηταν η αναφορα του PASas στην τελευταια προπονηση , οπου ...ζαλιστηκε απο την κουραση Γιατι ρε γαμωτο ...???
Πλην του Κοζορώνη, υπάρχει ένα ενδεχόμενο αποχώρησης και του Ροντρίγκεζ αυτόν τον χειμώνα από το ρόστερ, αφού είναι για πολλοστή φορά τραυματίας και δεν έχει καταφέρει να δείξει την αξία του. Αν βρεθεί κάποια συμβιβαστική λύση στο οικονομικό, ο παίκτης θα επιστρέψει οριστικά στην πατρίδα του την περίοδο των γιορτών.
ΠαράθεσηΠλην του Κοζορώνη, υπάρχει ένα ενδεχόμενο αποχώρησης και του Ροντρίγκεζ αυτόν τον χειμώνα από το ρόστερ, αφού είναι για πολλοστή φορά τραυματίας και δεν έχει καταφέρει να δείξει την αξία του. Αν βρεθεί κάποια συμβιβαστική λύση στο οικονομικό, ο παίκτης θα επιστρέψει οριστικά στην πατρίδα του την περίοδο των γιορτών.super-fm.gr