Καλή χρονια σύνταυροι και ομαδαρα μας, να έχουμε.
Πολυ καλό ξεκίνημα σε μια έδρα αλλοπρόσαλλη. 'Ετσι και φέτος καταπληκτικό πρώτο ημιχρόνιο (ο βεργέτης θα βλέπει στον ύπνο του τον Ναδάλες να του "μπαίνει" απο αριστερά), ψυχοβγαλτικό δεύτερο ημίχρονο.
Για να είμαι ειληκρινής περίμενα πιο εύκολη επικράτηση. Ίσως να με είχε προϊδεάσει ο PASas και να περίμενα όργια, καθώς δεν έχω δει προπονήσεις/φιλικά, αλλά οι πρεμιέρες είναι πάντα περίεργες...
Στο πρώτο ημίχρονο ένας ΠΑΣ να τον χαίρεσαι: συνδιασμοί με τη μία, πάθος και αποτελεσματικότητα, στο δεύτερο κάποιοι προβληματισμοί. Είναι όμως το πρώτο μας επίσημο φέτος, οπότε θα δούμε στην πορεία.
Θα σταθώ μόνο στον τραυματισμό του Κόντε. Απο τη στιγμή που βγήκε, ανεβάσαμε τον Γιάκο στην επιθεση και μαζί με τον Χαλκιαδάκη που, ενώ μπορούν να σου κρατήσουν μπάλα, δεν μπορούν να χτυπήσουν στην κόντρα (έτσι όπως πήγε το ματς). Μακάρι να μην είναι κατι σοβαρό, γιατί αυτή τη στιγμή δεν ξέρω πόσο εύκολα μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε.
Ναδάλες απ' τα παλιά, Μαυροπάνος απ' τα νεά, Νικολιάς και Χαλκιαδάκης εδώ θα ξαναγίνεται παιχταράδες και Γιάκο μακάρι να μην ήσουν Γιαννιώτης...
Είμαι σίγουρος για μια καλή χρονια, υγεία σε όλους μας.
ΥΓ: Χίλια μπράβο στα παιδιά που πήραν την εξέδρα