Αποστολέας Θέμα: 1η Αγωνιστική Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 17007 φορές)

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
Απ: 1η Αγωνιστική Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #75 στις: Σαβ 19 Αύγ 2017 21:23 »
απλά μόνο ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΣ!!!!

κατά τα άλλα τα κολλύρια συνεχίζονται....

:mono:
but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σαβ 19 Αύγ 2017 21:28 »
Ιδανικό ξεκίνημα, τεράστιο αποτέλεσμα που μετράει πολύ με το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται. Πανέξυπνη και άκρως αποτελεσματική  τακτική στο πρώτο ημίχρονο. Πολύ βαρύ πλήγμα ο τραυματισμός του Κόντε καθώς όπως είπα και πριν το ματς δεν υπάρχει αναπληρωματικός αυτή τη στιγμή. Αυτό φάνηκε στο δεύτερο μέρος που δεν είχαμε παίχτη να υποδεχθεί τη μπάλα στην επίθεση με αποτέλεσμα να χάνουμε πανευκολα την κατοχή. Λογική η οπισθοχώρηση με αυτές τις συνθήκες, ειδικά μετά την ψυχρολουσια του γρήγορου γκολ της Τρίπολης.
Τέλος καλό, όλα καλά. Οι βαθμοί μετράνε αυτή τη στιγμή. Μένει να δούμε πόσο θα λείψει ο Κόντε βέβαια.
Ξεχνάμε το διπλό, δεν πανηγυρίζουμε ιδιαίτερα (όπως δεν πανηγύρισαν και οι παίχτες) ως μεγάλη ομάδα που γινόμαστε και πάμε για το ματς με την ΑΕΚ.
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σαβ 19 Αύγ 2017 21:45 »
Επιτέλους αλώσαμε την Τριπολιτσά! Α ρε Άγγελε πού' σαι να το δεις...  ;)

Επειδή δεν είδα καμία προπόνηση... Χαλκιαδάκη τι αστέρι είσαι ωρέ; Μ' αρέσεις πολύ!

Νταξ τα άλλα παιδιά Μαυροπάνος, Νικολιάς, Γαρουφ, και οι γνωστοί του κορμού τους ξέραμε τι αστέρια είναι κι αυτά  ;)
Βελλίδη μπράβο μεγάλε, κάνε τον μπαοκ να αναρωτιέται γιατί σε άφησε και τον Πασχαλάκη να ζηλεύει...

Καλή συνέχεια να έχουμε.  :mono:

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σαβ 19 Αύγ 2017 21:57 »
Τεράστια νίκη,μεγάλο πρώτο ημίχρονο και φοβεροί Χαλκιαδάκης,Μαυροπάνος και Ναδάλες.Στο δεύτερο ημίχρονο η έλλειψη του Κόντε που έπαιρνε τις μπαλιές και μοίραζε παιχνίδι και η καθυστερημένη είσοδος του Βιντάλ μας δημιούργησαν τεράστια προβλήματα.Ωστόσο εμείς τους βάλαμε μόνοι μας στην διεκδίκηση με τη μαλακία που κάναμε στο γκολ που φάγαμε.

ΥΓ.Να τον ακούτε τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΝΤΕΖ χωριατάκια που προέβλεψε τελικό σκορ 1-2.

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σαβ 19 Αύγ 2017 22:11 »
το ματς δεν το είδα και δεν έχω πλήρη εικόνα.Απο αυτά που είδα στο you tube,μπορώ να πω τα εξής.Είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη για τον ΠΑΣ που του δίνει μεγάλο βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό αβαντάζ για την συνέχεια.Στα θετικά,τα ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ γκολ του Ναδάλες και του Μαυροπάνου που δείχνει να είναι ένας πολύ αξιόλογος ποδοσφαιριστής που φαντάζομαι ότι ο πρόεδρος τον αγόρασε τσάμπα και μπορεί να του βγει λίρα εκατό!
Στα αρνητικά,το πολύ μεγάλο πλήγμα του τραυματισμού του κορυφαίου παίκτη του ΠΑΣ,του Κοντε.Επίσης,το ΑΣΤΕΙΟ γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΣ καθώς και το γεγονός ότι και ΠΑΛΙ κλείστηκε με το που σκόραρε δυο τέρματα.
Όπως και να έχει πρόκειται για μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη από απο κάθε πλευρά!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Σαβ 19 Αύγ 2017 22:14 »
Μεγάλη, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ψυχολογίας αλλά και ουσίας.
Πολύ καλός ο ΠΑΣ στο πρώτο, Χαλκιαδάκης τα σέρνει,
Μαυροπάνος τεράστιο ταλέντο.

Για όσους τους πονάνε τα μάτια:

Χαρείτε και λίγο, δεν είναι κακό.  ;)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σαβ 19 Αύγ 2017 22:16 »
Μπράβο μας...
Πολυ καλή αρχή.
Είδα το 2ο ημιχρονο όπου είχαμε δώσει χώρο στον αστερία,ο οποίος προσπαθούσε αλλά δεν....

Ας ελπίσουμε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Κόντε...

Μπράβο και πάλι,και μπράβο και στα παιδιά που βρέθηκαν εκεί...

Καλή μας συνέχεια να έχουμε!

....

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σαβ 19 Αύγ 2017 22:17 »
Aφού πήρε Τσουκαλά,Μανιά και Γεωργουλόπουλο και προκοπή δεν είδε προτείνω να πάρει και την κοπέλα που φτιάχνει τους καφέδες στο Coffee Island απέναντι από το Grand Serai.Μιλάμε φτιάχνει και γαμώ τους καφέδες.Θα πιουν επιτέλους καλό καφέ στην Τριπολιτσά.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σαβ 19 Αύγ 2017 22:23 »
Μα καλά βρε αθεόφοβοι ΠΑΣολέδες ταξιδευτές,
"Είναι τρελός ο πρόεδρος"...
Μα "Είναι τρελός ο πρόεδρος"???  :P

Ευχαριστώ τον φίλο PAS Gianni για την αφιέρωση των γκολ.
Αστέρια μου καλή επιστροφή!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Σαβ 19 Αύγ 2017 22:42 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Σαβ 19 Αύγ 2017 22:46 »
Vamos Nadales!!!!
Μπράβο Μαυροπάνο!!!
Go PAS Family go!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Drake

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Σαβ 19 Αύγ 2017 22:50 »
Καλή χρονια σύνταυροι και ομαδαρα μας, να έχουμε.
Πολυ καλό ξεκίνημα σε μια έδρα αλλοπρόσαλλη. 'Ετσι και φέτος καταπληκτικό πρώτο ημιχρόνιο (ο βεργέτης θα βλέπει στον ύπνο του τον Ναδάλες να του "μπαίνει" απο αριστερά), ψυχοβγαλτικό δεύτερο ημίχρονο.
Για να είμαι ειληκρινής περίμενα πιο εύκολη επικράτηση. Ίσως να με είχε προϊδεάσει ο PASas και να περίμενα όργια, καθώς δεν έχω δει προπονήσεις/φιλικά, αλλά οι πρεμιέρες είναι πάντα περίεργες...
Στο πρώτο ημίχρονο ένας ΠΑΣ να τον χαίρεσαι: συνδιασμοί με τη μία, πάθος και αποτελεσματικότητα, στο δεύτερο κάποιοι προβληματισμοί. Είναι όμως το πρώτο μας επίσημο φέτος, οπότε θα δούμε στην πορεία.
Θα σταθώ μόνο στον τραυματισμό του Κόντε. Απο τη στιγμή που βγήκε, ανεβάσαμε τον Γιάκο στην επιθεση και μαζί με τον Χαλκιαδάκη που, ενώ μπορούν να σου κρατήσουν μπάλα, δεν μπορούν να χτυπήσουν στην κόντρα (έτσι όπως πήγε το ματς). Μακάρι να μην είναι κατι σοβαρό, γιατί αυτή τη στιγμή δεν ξέρω πόσο εύκολα μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε.

Ναδάλες απ' τα παλιά, Μαυροπάνος απ' τα νεά, Νικολιάς και Χαλκιαδάκης εδώ θα ξαναγίνεται παιχταράδες και Γιάκο μακάρι να μην ήσουν Γιαννιώτης...
Είμαι σίγουρος για μια καλή χρονια, υγεία σε όλους μας.  :mono:
ΥΓ: Χίλια μπράβο στα παιδιά που πήραν την εξέδρα

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Σαβ 19 Αύγ 2017 23:08 »
Αυτο που καταφερνει ολα αυτα τα χρονια ο ΠΑΣ ποναει πολυ.
Και φετος ολοι θα αναρωτιωμαστε :
Αν ο χβ ξεπερνουσε το συνδρομο του "Τοστ στο αλουμινοχαρτο" ποιο θα ηταν το ταβανι της ομαδας μας;

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Σαβ 19 Αύγ 2017 23:27 »
Αυτο που καταφερνει ολα αυτα τα χρονια ο ΠΑΣ ποναει πολυ.
Και φετος ολοι θα αναρωτιωμαστε :
Αν ο χβ ξεπερνουσε το συνδρομο του "Τοστ στο αλουμινοχαρτο" ποιο θα ηταν το ταβανι της ομαδας μας;

Φφφφφφφφφ...φφφφ...φφ...
Εδώ προεδρικό εδώ προεδρικό....

Φφφφ....φφφ..φ..φ..

Εδώ προεδρικοί....είναι τρελός ο πρόεδρος.....

Κρατούσε συσκευασία μπέργκερ ο πρόεδρος.... :P :P :P

ΥΓ.  Προετοιμαστείτε για το πτηνό....
ΥΓ2. Προλαβαίνουμε να βάλουμε το ταρταν μπλε?
ΥΓ3. Αγιούτο....αγορί μου οφείλω τσίπορον....πήρα το δρόμο κι ξεχάστηκα.... :takataka:
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 19 Αύγ 2017 23:34 από PAS Giannis »
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος nico

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Σαβ 19 Αύγ 2017 23:50 »
Μεγάλο διπλό,πιστεύω πως όσο προχωρά το πρωταθλημα θα φανεί ακόμα περισσότερο.
Παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον τις μονομαχίες Μαυροπάνου-Μανιά.Τρακαρισμένος ο μικρός αρχικά,σκόραρε και ανέβασε ψυχολογία κατακόρυφα.Μεγάλη εμφάνιση απο το γκολ κ μετά.
Ο Ναδάλες σίγουρα δεν εχει ρίζες απο Κένυα;Κατάπιε χιλιόμετρα αβέρτα.
Πολύ θετικός Γιάκος.Δεν το περίμενα.Πολύ καλό α' ημίχρονο,απλά μετά τον τραυματισμό Κοντε χάθηκε στο άχαρο σχημα του κόουτς χωρίς σεντερ φορ.
Μπράβο στην κερκίδα.Νταξει,αναμενόμενο θα μου πείτε(αρκετά λαιτ και συνάμα φιλόξενη έδρα η Τρίπολη), αλλά  πρέπει να ανφερθεί.
ΥΓ. Ρισπεκτ στον παππού  που ζητησε από την κοπέλα στα εκδοτηρια ενα εισιτήριο "εκεί που καθόμουν και την άλλη φορά ρε κοπελιά".
ΥΓ2.τι ωραία που ειναι τα εκτός έδρας ματς .20+ χρόνια κάτιοκος Ναυπλίου/Άργους και έμαθα σήμερα στην κερκίδα ότι έχω Πασολέ γείτονα.
ΥΓ3. Μανιά που φαγώθηκες να σκοράρεις,δε σε χάλασε.

Αποσυνδεδεμένος pas7_menidi

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 00:00 »
Πάμε για μεγάλα πράγματα σεμνά και ταπεινά όμως ...το ότι τα σαιτ μας έχουν για αουτσάιντερ είναι καλό και θα πονέσει κ πιο πολύ μετά  :P ...πάμε γερά με αεκ τώρα

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 00:05 »
Μεγάλο διπλό! Μεγάλη νίκη! Συνεχίζουμε!

Ευθύνη του Μιχαήλ στπ γκολ!

Αδικαιολόγητη η οπισθοχώρηση στο Β΄.!

Ολόκληρη πόλη έβλεπε Ξάνθη - Λαμία και ένας μαλάκας έβλεπε τη Γιαννέναρα!

Αν σε νίκη γκρινιάζεται κάποιοι σε ήττες τι θα κάνετε! Τουλάχιστον ο trollit είχε την ΜΑΓΚΙΑ να εμφανιστεί! Τα σαλιγκάρια να περιμένουν τις ήττες να βγάλουν τα κόμπλεξ τους!

Υ.Γ. Την προηγούμενη φόρα που βάλαμε πρώτοι γκολ σε πρεμιέρα Πρωταθλήματος πέσαμε! CJ22 Ξάνθη - ΠΑΣ 1 - 1. Ελπίζω να μην κακός οιωνός!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 00:40 »
Ξανακοίτα τα τεφτέρια σου, νομίζω οτι έχουμε βάλει αρκετές φορές πρώτοι γκολ σε πρεμιέρα, αλλά βαριέμαι να ψάξω τέτοια ώρα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 00:53 »
Ξανακοίτα τα τεφτέρια σου, νομίζω οτι έχουμε βάλει αρκετές φορές πρώτοι γκολ σε πρεμιέρα, αλλά βαριέμαι να ψάξω τέτοια ώρα.

Όχι Πρώτοι σε βάρος του αντιπάλου π..χ. Αστέρας.  Πρώτοι σε όλα το Πρωτάθλημα. Δεν θυμάμαι πρόσφατα κάποιο άλλο.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 01:09 »
Για να είμαι ειληκρινής περίμενα πιο εύκολη επικράτηση. Ίσως να με είχε προϊδεάσει ο PASas και να περίμενα όργια, καθώς δεν έχω δει προπονήσεις/φιλικά, αλλά οι πρεμιέρες είναι πάντα περίεργες...

Είχα ανοιχτεί τόσο πολύ και δεν το κατάλαβα;! Νομίζω ήμουν συγκρατημένα αισιόδοξος, όπως πάντα. Για όργια και παρελάσεις δεν έχω μιλήσει ποτέ.
Αντίθετα αυτή τη φορά μίλησα και για τα προβλήματα που έχουμε, με κυριότερο την έλλειψη έτοιμου 2ου φορ αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς το γκαντέμιασα. Όσο παίζαμε με τον Κόντε πάντως, η ομάδα πήγαινε άψογα.

Γενικότερα ως φίλαθλοι, μην την πατήσουμε όπως πέρυσι που ενθουσιαστήκαμε υπερβολικά στο ξεκίνημα και μετά τα βάψαμε μαύρα. Ας κρατήσουμε ένα μέτρο.
Η ομάδα δεν έγινε ούτε Μπαρτσελόνα, ούτε φαβορί για πεντάδα επειδή κέρδισε την Τρίπολη. Ούτε θα πάει για πρωτάθλημα αν κερδίσει και την ΑΕΚ. Αντίστοιχα δεν θα γίνει για τα μπάζα εάν μείνει λίγο πίσω στην αρχή λόγω του πολύ δύσκολου προγράμματος.

Και να μη το ξεχάσω! Coach στο έγραψα και χθες. Έχεις φτιάξει μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Συνέχισε τη δουλειά σου και μην ασχολείσαι με την παραπληροφόρηση των αντιπάλων. Γράψαμε την κανονική 11άδα κι ο Βεργέτης ακόμα ψάχνει να βρει πού παίζει ο Ναδάλες! Ας παίζουμε εμείς τη μπάλα μας και δεν έχουμε ανάγκη τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος JIMMYPAS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 01:27 »
καλησπερα , εμενα η ομαδα μου αρεσε , γιατι παιρνει αποτελεσματα παντου,
οσο για φορ τωρα που χτυπησε ο Κοντε, κατι θα κανει ο προπονητης ,
δεν μασαμε!!!!! :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος Drake

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 01:36 »
Αδερφε PASa είναι αλήθεια πως για όργια και παρελάσεις δεν έγραψες ποτέ, αλλά λιγο η αμπαλίτιδά μας, λίγο οτι δεν βλέπουμε προπονήσεις/φιλικά, λίγο οτι είμαστε Γιαννέρα, λίγο το κρασί, τα λόγια του παπά καταλαβαίνεις....
Όντως την έλλειψη 2ου φορ την έχεις επισημανει, αλλά ειδικά στο επόμενο ματς πιστεύω θα την καλύψουμε.
Κάναμε μια καλή αρχή σε ένα μαραθώνιο, όλοι θα κριθούν στον τερματισμό.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 01:51 »
Αυτη τη φανελα ποιος σατανας τη σκεφτηκε?
Μου θυμισε μια πιτζαμα που μου ειχε παρει η γιαγια μου απ το παζαρι. Θα ψαξω να τη βρω.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #98 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 02:15 »
Περήφανος για τη νίκη.

Περήφανος που μέσα σε αυτό το κωλογήπεδο με αυτήν την κωλοομάδα βγήκαμε νικητές.

Περήφανος γι' αυτά τα παιδιά που ακολούθησαν τόσο μακρυά την αγαπημένη μας ομάδα. Που άφησαν γκόμενες, παραλίες, γυναίκες, ποτάρες για να βρωντοφωνάξουν ο Π.Α.Σ. είναι εδώ, μέσα στη Πελοπόννησο, μέσα στην Τρίπολη, παντού μέσα.

Θέλω και να γκρινιάξω λίγο: Δεν μου άρεσε η ομάδα στο β'. Δεν ξέρω τι από όλα έφταιξε αλλά δεν μου άρεσε.

Δεν μου αρέσει να νικάμε την πρώτη αγωνιστική. Το θεωρώ γρουσουζιά. Ένα Χ θα ήταν το ιδανικότερο! :-? :-? :-?
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #99 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 02:45 »
ΠΑΣ Γιάννινα: Φόβοι για θλάση στον Κόντε

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/364710/pas-giannina-fovoi-gia-thlasi-ston-konte

Πλήγμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Πέδρο Κόντε αποχώρησε τραυματίας στην Τρίπολη και υπάρχουν φόβοι για θλάση.

O Ισπανός επιθετικός έγινε αλλαγή λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επτελείου για τον τραυματισμό του είναι ιδιαίτερα δυσάρεστες.

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για θλάση στον προσαγωγό, κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να μείνει στα "πιτς" ως κι έναν μήνα.

Περισσότερα πάντως θα γίνουν γνωστά την Κυριακή, όταν και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Αυτή τη στιγμή πάντως θεωρείται δεδομένο ότι θα χάσει το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στα Γιάννενα.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.