Αποστολέας Θέμα: 1η Αγωνιστική Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 17001 φορές)

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: 1η Αγωνιστική Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #100 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 03:30 »
Γκεντέμηδες αυτά τα χανούμια. Τον Κόντε (να επιστρέψει πιο γερος και ταύρος) τον είχαν διαβάσει ήξεραν πως παίζει από περσι κάτι θα έκαναν. Αιντε τώρα να βρεις στοιχεία για Ντόλοβατς, Ροντριγκεζ, Μπετρά ή όποιος άλλος μικρός παίξει φορ.

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 05:50 »
Λαμία το ψαξα. Και στο 3-3 της τρίπολης είχαμε προηγηθεί με Τσουκαλά, και στη Βέροια ατο 1-1 με τον Ακόστα. Πρώτη νίκη εκτός με ΧΒ προεδρο στην πρεμιέρα. Συνεχίζει να είναι αήττητος σε πρεμιέρες απ'οταν ήρθε στην ομάδα.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 20 Αύγ 2017 05:56 από Tsimendos »

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 08:36 »
ΠΑΣ Γιάννινα: Φόβοι για θλάση στον Κόντε

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/364710/pas-giannina-fovoi-gia-thlasi-ston-konte

Πλήγμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Πέδρο Κόντε αποχώρησε τραυματίας στην Τρίπολη και υπάρχουν φόβοι για θλάση.

O Ισπανός επιθετικός έγινε αλλαγή λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επτελείου για τον τραυματισμό του είναι ιδιαίτερα δυσάρεστες.

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για θλάση στον προσαγωγό, κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να μείνει στα "πιτς" ως κι έναν μήνα.

Περισσότερα πάντως θα γίνουν γνωστά την Κυριακή, όταν και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Αυτή τη στιγμή πάντως θεωρείται δεδομένο ότι θα χάσει το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στα Γιάννενα.
Ατυχία! Καλή επάνοδο 🤕🤕

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 09:33 »
Λαμία το ψαξα. Και στο 3-3 της τρίπολης είχαμε προηγηθεί με Τσουκαλά, και στη Βέροια ατο 1-1 με τον Ακόστα. Πρώτη νίκη εκτός με ΧΒ προεδρο στην πρεμιέρα. Συνεχίζει να είναι αήττητος σε πρεμιέρες απ'οταν ήρθε στην ομάδα.

Είναι πρώτο γκολ όλου του Πρωταθλήματος, όλων των αγώνων, όλων των ομάδων; Του Ναδάλες χθές και του Τζανη το 09 ήταν το πρώτο του αντίστοιχου Πρωταθλήματος.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 09:54 »
Μπράβο στην ομάδα
Σε αντίθεση με περυσι μπήκαμε δυνατά, πιέσαμε ψηλά και βαλαμε δυο γρήγορα γκολάκια.
Κι αν δεν το τρώγαμε στο 3 του Β ημιχρόνου και πέρναγε λιγο η ωρα, θα τελείωνε το ματς αναίμακτα για μας
Πέρυσι χάναμε κανα ημιχρονο με την αμυντική ταχτική

Αρνητικό πάλι η αμυντική φιλοσοφία του Πετράκη, που αντί να βαλει επιθετικό αφού χτύπησε επιθετικός, έβαλε τον Λίλα, που θύμισε τον περυσινό απαράδεκτο παίκτη.
Πήρε και την καθιερωμένη κάρτα, (που δεν ήταν).

Επιβεβλημένη η αγορά ετοίμου επιθετικού πια ( Ίσως μας βγει σε καλό ο τραυματισμός του Κόντε)
Η ας δουμε τους αντι-Φερφελήδες που πήραμε

Εντύπωση μου εκανε η διαιτησία.
Το δεύτερο γκόλ μας μπορούσε να το δωσει άνετα φάουλ, οπως θα μπορούσε να κανει τα στραβά μάτια στην τρικλοποδιά του Μανια στον Μαυροπάνο σε μια φαση γυρω στο 70
Σε αλλες εποχές θα δινόταν.
Τωρα;
Αλλάξαν τα κοζα; (με μέλος της ΕΠΟ από την ΕΠΣΗΠ; )

Με την Κούλα η συνεχεια.
Εκει στο Νόβα δεν ξερουν οτι αλλάξαμε χλοοτάπητα και αρχισαν τις παπαριες παλι χτες; (Να ειναι καλα το γηπεδο κλπ.)
Κουρασμένη θα ειναι, απογοητευμένη απο τον αποκλεισμό, θα την πελεκήσουμε
(εκτος αν πάρουμε χορηγία κανα τζόκερ το Σαββατο πριν το ματς)  ;)

Γαμώτο.
Μεγαλώνω κι ωριμάζω.... B-)

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 11:20 »
Λίγο πολύ, τα είπαν και τα έγραψαν οι προηγούμενοι.

Όπως ήταν αναμενόμενο κάπου είδαμε μια απ'τα ίδια, τα γνωστά των τελευταίων ετών.
Και θετικά και αρνητικά.
Στα θετικά, η αμυντική ομοιογένεια, η τακτική επικράτηση και η σωστή προετοιμασία αντιμετώπισης του αντιπάλου.
Στα αρνητικά, η χεσμεντέν διαχείριση του ματς όταν αυτό στραβώνει, η έλλειψη φαντασίας στο παιχνίδι και η αδυναμία να διατηρήσουμε τη μπάλα, μετά την τρίτη μπαλιά.

Χάρηκα πολύ με την παρουσία του ΦΟΝΣΙ ΝΑΔΑΛΕΣ γιατί τα τελευταία χρόνια είναι απ'τους αγαπημένους παίκτες και πέρσι μου έλειψε αρκετά, ελέω Κούτρη.
Πατάει περιοχή όσο κανείς άλλος μη-επιθετικός μας.
Το γκολ του μου θύμισε Ντε Βισέντι στο Αγρίνιο...
Προβληματίζομαι για το ποιος θα παίζει στην θέση του όταν αυτός δεν μπορεί.
Στην ανάλυση του ρόστερ, αρχές του μήνα, είχα γράψει ότι μας λείπει εναλλακτική λύση στο 9 και στο 3.

Θετική η παρουσία του Χαλκιαδάκη. Ο μόνος που κρατάει τη μπάλα, παίρνει φάουλ, βλέπει γήπεδο και γενικώς δείχνει πως μπορεί να κάνει και κάτι εκτός πλάνου, κάτι απρόοπτο να μας γοητεύσει.
Η σέντρα του στο γκολ, φανταστική, τόσο από άποψη σύλληψης, όσο και εκτέλεσης.

Ο Μαυροπάνος θα είναι καλεσμένος στην Ωρα των Πρωταθλητών της NOVA σήμερα το απόγευμα.
Ονειρεμένο ντεμπούτο, αφού έσβησε το Μανιά, σκόραρε και πήρε τα εύσημα από όλους για την συνολική του παρουσία.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δείχνει ένα προσόν που είναι απαραίτητο για να προκόψει κάποιος: Δίψα για διάκριση.

Απ'την Τρίπολη μου άρεσε το #10, Ματιντά, πως τον λένε.
Μας λείπει ένας τέτοιος παίκτης, ταχύς, μπουκαδόρος, τεχνίτης. Κατά τα άλλα, η ομάδα αυτή δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο.

:mono:
προτείνω να πάρει και την κοπέλα που φτιάχνει τους καφέδες στο Coffee Island απέναντι από το Grand Serai.Μιλάμε φτιάχνει και γαμώ τους καφέδες.

ΒΑΓΓΕΛΗ, μισές δουλειές κάνεις. Ποια από τις κοπέλες λες, να ξέρουμε κι εμείς που περνάμε από 'κει;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 11:59 »
Αντίθετα αυτή τη φορά μίλησα και για τα προβλήματα που έχουμε, με κυριότερο την έλλειψη έτοιμου 2ου φορ αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς το γκαντέμιασα. Όσο παίζαμε με τον Κόντε πάντως, η ομάδα πήγαινε άψογα.

Μήπως δοκιμάσει τον Ροντρίγκεζ με την κούλα ή είναι τελείως ανέτοιμος;

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 13:48 »
Μήπως δοκιμάσει τον Ροντρίγκεζ με την κούλα ή είναι τελείως ανέτοιμος;

Με βάση όσα έχω δει από τον Πετράκη αυτά τα χρόνια, η λέξη "δοκιμάζω" σε δύσκολα και τακτικά επικίνδυνα παιχνίδια δεν υπάρχει. Οι περισσότεροι παίχτες περνάνε από ολόκληρους μήνες ψησίματος πριν παίξουν. Η προσωπική μου πρόβλεψη είναι ότι θα ξεκινήσει στην επίθεση τον Γιάκο για να έχει μια ομάδα συμπαγή και δεμένη. Αλλά αυτό θα το ξέρουμε γύρω στην Τετάρτη αφού δούμε τις προπονήσεις.
Ο Ροντρίγκες δεν είναι απλά ανέτοιμος, αλλά και κακός ως τώρα. Χθες δεν μπήκε ούτε ως τελευταία αλλαγή (με τον Κόντε τραυματία), δεν έχει παίξει ούτε ένα λεπτό σε φιλικό με την πρώτη ομάδα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στις προπονήσεις όπου παίζει αποκλειστικά με τους αναπληρωματικούς. Επομένως για τα δεδομένα Πετράκη είναι σχεδόν απίθανο να ξεκινήσει βασικός σε τέτοιο παιχνίδι ένας παίχτης που δεν έχει ενσωματωθεί στο σύνολο.
Στον Μπετρά ίσως ταίριαζε περισσότερο το παιχνίδι. Είναι "σφαίρα" για τις αντεπιθέσεις, ενώ πιέζει, τρέχει και μαρκάρει παντού. Δεν έχει το γκολ όμως, για αυτό τον τελευταίο καιρό τον δουλεύουμε ως ακραίο κι όχι ως φορ περιοχής.
Για τον Ντόλοβατς δε θα μιλήσω. Είναι η προσωπική μου αδυναμία και δεν θα είμαι αντικειμενικός... Πάντως όση εμπειρία του λείπει, τόσες δεκάδες παιχνίδια φαίνεται να έχει στα πόδια του λόγω του θράσους του και την ολικής άγνοιας κινδύνου που τον διακρίνουν.
Όσο τον "ονειρεύομαι" όμως βασικό, να καρφώνει τσαμπουκαλίδικο γκολ και να φεύγει για την κερκίδα, αρρωσταίνω!

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 14:11 »
Καλη σεζον και ξεκιναμε με βασικες διαπιστωσεις...

Μαγκας ο Πετρακης με την κινηση Μαυροπανου... Το παλικαρι να ειναι καλα και θα χαιρεται ο ηπιος για τα ευρουλακια που θα του ερθουν...Μικρε σκηψε το κεφαλι, δουλεια και προχωρα...Ειμασταν λιγοι αυτοι που σε ειχαμε πιστεψει απο την αρχη, ειναι πολλοι αυτοι που σε πιστευουν πλεον.
Η Ομας δειχνει να ξερει πολυ καλα και τακτικα τι πρεπει να κανει πλεον απο την μεση και μπροστα. Ειδικα στο πρωτο ημιχρονο η αναπτυξη της ομαδας στην κοντρα ηταν για σεμιναριο.
Ο Χαλκιαδακης θα χτυπησει εκ νεου μεταγραφη αν συνεχισει ετσι... Εχει κουμπωσει αψογα σαν ψευτοδεκαρι στην ομαδα
Μεγαλη απωλεια ο Κοντε, γινεται ακομη μεγαλυτερη αν ο pasas λεει οτι δε υπαρχει ακομη ετοιμος παικτης να τον αντικαταστησει. Χρειαζομαστε παικτη εκει, ο τρελος ο προεδρος (θα αναφερθω παρακατω σε αυτο) το προσπαθει.
Πολυ καλος ο Ναδαλες αλλα με το γεγονος οτι βγαζει τραυματισμους μεσα στη χρονια δε ξερω ποιος θα τον αντικαταστησει.

Υ.Γ. Μαγκας ο trollit που βγηκε και ειπε παλι την αποψη του. Οι υπολοιποι που ανηκουν στην κατηγορια του κρυβονται και περιμενουν το πρωτο στραβοπατημα...Κλασσικη κινηση σαλιγκαριων... Οσο για το οτι πονεσαν τα ματια μας, φιλε trollit, δεν πρεπει να ειδες το πρωτο ημιχρονο της ομαδας ή μπορει να μπερδεψες την μπαγερν με μας που επαιζε ιδια ωρα...Μπαγερν δε ειμαστε...ακομη  :mono:

Υ.Γ.1 Αγιουτο πασα μου τι χουνερι σου καναν χθες ρε...Εκτος του οτι η ομας πηρε το διπλο στο κωλογηπεδο και απο ανταγωνιστη μας για την Ευρωπη σε εκαναν να πεις το ειναι τρελλος ο προεδρος ρε.....Θα ηθελα να ηξερα που κρυφτηκες, τι καταπιες, αν εχασες την λαλια σου....Αυτο το χουνερι θα στο επικοινωνω χρονια πλεον....χαχαχαχα  :) :)

Υ.Γ.2 Μαζωξη τρελλη αναμενεται με το αεκ...Ερχονται αθηναιοι, ξενιτεμενοι επιστρεφουν, θειοι κοβουν διακοπες στο βουρλισμενο νησι, μια ωραια ατμοσφαιρα και παλι....Μακαρι να συνοδευτει με νικη και ειναι "τρελλος ο προεδρος"...αγιουτο σε περιμενουμε, τζιμακο μην ξεχασεις το τηλεφωνο στο σπιτι...θα στο βαλω live... :P :P

Y.Γ.3. Μην την φοβασται την ομαδα ρε σεις...Και τον Μαιο να ειμαστε καλα, παλι ωραια γουστα θα βγαλουμε...

Υ.Γ4. Φημη εσκασε για μεγαλη επιστροφη παικτη στον ΠΑΣ... Ξεκιναμε ρεπορταζ και τα ξαναλεμε...Αν γινει παρα τις πολλες ιδιαιτεροτητες που εχει  ανεβαινει ο ΠΑΣ πολλα επιπεδα και γινεται φαβορι για τουλαχιστον την 5η θεση. Προσωπικα δε δινω πιθανοτητα πανω απο 10%....

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 15:35 »
Από υγεία να είναι καλά οι παίκτες της ομαδάς, και νομίζω οτι ο ΧΒ θα ξεχρεώσει φέτος. Ο Μαυροπάνος αν συνεχίσει έτσι με πολλή δουλειά κι αν έχει το μυαλό στο κεφάλι του θα πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Κεντρικοί αμυντικοί με τα χαρακτηριστικά του (σωματοδομή και τεχνική) υπάρχουν ελάχιστοι.

Αποσυνδεδεμένος Mad Bulls

• Sr. Member
  • LEFKADA GROUP
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 16:33 »
Το παιχνίδι στο 0-2 μου θημησε λίγο το περσινό 3-3 στα Χανιά με τον Πλατάνια

Εικόνα της ομάδα δεν μπορούσα να έχω γιατι δούλευα και στο ματς έριχνα μόνο κλεφτίες ματιές, σίγουρα κρατάω οτι ξεκινήσαμε και με το δεξί και μάλιστα σε μια έδρα που δεν είχαμε ξανακερδίσει.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά!  :pas:
10 YEARS LEFKADA GROUP

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 18:23 »
διαβαζοντας το κειμενο του GIWRGIS νομιζα οτι εκλεψε τις σκεψεις μου για τον χθεσινο αγωνα ...
δυνατη, συμπαγης, ωριμη και αποτελεσματικη η ομαδα στο α' ημιχρονο εσβησε πραγματικα τον αστερισκο που καταφερε να κανει με το ζορι 2 τελικες (δεν ξερω βεβαια αν μετρησε σε αυτες τις δυο η τραγικη ευκαιρια του μανια που χωρις τερματοφυλακα απο τα 2 μετρα δεν πετυχε την μπαλα καν) ...
με την εξοδο του κοντε που στο πρωτο ημιχροο παλευε και μαζευε ενα σωρο μπαλιες, το κεντρο κατερρευσε μιας κ ο πολυ καλος στο α' μερος γιακος ανεβηκε στη θεση φορ και κανεις απο τους υπολοιπους του κεντρου δεν μπορουσε να δωσει μια σωστη πασα, δινοντας ετσι χωρο στον αστερα να αρχισει να κανει παιχνιδι και να πιστεψει την ανατροπη ...
ευτυχως ο Βελλιδης ηταν εκει που επρεπε, ευτυχως ο μικρος - τεραστιος χθες Μαυροπανος καταπιε τον παντα επικινδυνο Μανια και ευτυχως ο Μπρουνο με τον Βιδαλ και τον Κοζορωνη συμμαζεψαν λιγο το κεντρο ωστε να περασει η ωρα και να ληξει το ματς χωρις μεγαλες τρομαρες ...
η αληθεια ειναι οτι διαβαζοντας τις ανταποκρισεις του pasas_  και εγω περιμενα να δω καλυτερη κυκλοφορια της μπαλας στο κεντρο και σουτ εκτος περιοχης ... σιγουρα το επισημο ματς ειναι διαφορετικο απο την προπονηση και ειμαι βεβαιος οτι η ομαδα θα βελτιωνεται συνεχως ...
μεγαλο πληγμα ο τραυματισμος του Κοντε και πραγματικα δυσκολη η λυση του σεντερ φορ για το ματς με την αεκ ... μηπως να παιξουμε χωρις λεω εγω? ... ευκαιρια βεβαια μπας και μας ζορισει να παρουμε κανεναν καλο για μπακ απ του κοντε ... το ιδιο θεμα ισως θα εχουμε και με το αριστερο μπακ που απο οτι ειδαμε χθες μας χαρισε τη μιση νικη ...
καλη και γρηγορη αναρρωση στον Πεντρο, καλη ξεκουραση στα παλικαρια μας και καλα μυαλα στον κοουτς για το ματς με την αεκ ...  :pas: :pas: :pas:

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 18:56 »
Επανέρχομαι μιας και με αναγκάζει ο φίλος PASiopulo.

- Από τις 7 τελικές μας προσπάθειες οι 4 ήταν μακρινά σουτ. 2 του Κόντε, 1 του Γαρουφαλιά κι ένα του Χαλκιαδάκη στο 2ο ημίχρονο. Τους είχα αναφέρει και ονομαστικά ως αυτούς που σουτάρουν, μαζί με το Νικολιά.
- Οι άλλες 2 ήταν από στατικές φάσεις (κόρνερ) που επίσης δουλεύαμε πολύ. Το γκολ του Μαυροπάνου και το δοκάρι του Κοζορώνη.
- Και η 7η ήταν το 1ο γκολ μας. Χαρακτηριστικό δείγμα του διαφορετικού τρόπου ανάπτυξης. Η μπάλα ξεκίνησε από την άμυνα, προωθήθηκε κάθετα στα χαφ, από εκεί στον Χαλκιαδάκη ο οποίος έβγαλε την ασσίστ.

Επομένως τα μακρινά σουτ, οι στατικές φάσεις και το κάθετο παιχνίδι βγήκαν στο γήπεδο και φέρανε αποτέλεσμα. Νομίζω το 90% όσων προετοιμάσαμε για το παιχνίδι βγήκανε. Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένε ο καθένας. Να κερδίζουμε 0-2 και να είμαστε στην επίθεση; Τέτοιο πράγμα δεν έχουμε δουλέψει, ούτε το ανέφερα εγώ τουλάχιστον. Στόχος μας είναι το αποτέλεσμα κι όχι η κατοχή στο 60%. Η ομάδα όταν προηγειται, ειδικά εκτός έδρας με δυνατούς αντιπάλους, προφανώς και θα οπισθοχωρεί για να παίζει παιχνίδι αντεπιθέσεων. Αυτό ήταν το 10% που δεν μας βγήκε χθες.

Ο φετινός ΠΑΣ δεν πάει να μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά. Προσπαθεί απλά να προσθέσει κάποια διαφορετικά στοιχεία που θα τον βελτιώσουν σε σχέση με πέρυσι. Σαν πρώτο δείγμα εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Η δουλειά συνεχίζεται.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 19:30 »
Μπραβο σε ολους για την τεραστια νικη και το ομορφο Σαββατοκυριακο😀

Μεσα απο την καρδια μου ευχομαι περαστικα στον Κοντε , καλες εμπνευσεις απο τον Πετρακη για τον αντικαταστατη του , και ποτε ξανα τοσο ασχημη αμυντικη αντιδραση απο τον Μιχαηλ.

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 21:59 »
η ομάδα ήταν για το π@... καβάλα...

(εξαιρώ τα ταλέντα!!!! και αγαπώ Μαυροπάνο!!!)

το ότι κάνετε ότι δεν το καταλαβαίνετε με κάνει και απορώ!!!

εγώ είδα έναν παιχταρά τον Madinda...
που έπαιζε μπάλα!!!

μπορεί ο πρόεδρας να πάρει έναν τέτοιον και ας χάνω στην 1η αγωνιστική???

πολυ νωρίς για να πανηγυρίζουμε !!!

εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε...

:mono: :mono: :mono:

but our life’s are so cool...

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 22:26 »
PASa  εγω στα ειχα πει οτι με γαρουφαλια,νικολια και γιακο στο κεντρο δεν παμε πουθενα
Μας πατησαν ολοκληρωτικα στο πρωτο ημιχρονο ,επρεπε να ειχαμε φαει τουλαχιστον 4
Στο δευτερο ημιχρονο μολις μπηκε ο τεραστιος λιλα τους πηραμε το κεντρο και παραλιγο να καναμε την ανατροπη
Καλο το αστειακι ε?

Να μιλησουμε λιγο σοβαρα τωρα για το πιαχνιδι
Διπλο για πρωτη φορα απεναντι στην πιο αντιπαθητικη(για μενα) επαρχιακη ομαδα απο καταβολης Α εθνικης
Τετοια χαρα δεν περιγραφεται και το θεωρω και επιδειξη δυναμης για τους υπολοιπους αντιπαλους μας
Αλλα απο το 48 μεχρι το 93 που εληξε το ματς με ειχε φαει το αγχος με αυτα που εβλεπα
Το ειχα σιγουρο το 2-2 απο τη στιγμη που δεν περναγαμε σεντρα με τιποτα
Και θα το θεωρουσα τεραστια αποτυχια μιας και στο ημιχρονο ολοι λεγαμε γιατι να ειμαστε μονο 0-2 μπροστα

Συνεβη το απιστευτο λοιπον χτες ,μια ομαδα με 3-5-2 να το μετατρεπει σε 3-6-1 και να διαλυεται εντελως
Αυτο που καταλαβα ειναι οτι η ομαδα μας δεν θα μπορεσει να παιξει με 1 μονο μπροστα και να απειλησει σοβαρα
Η τουλαχιστον δεν το εκανε χτες
Εχει μαθει να παιζει αυτο το 3-5-2 με τα μπακ να ανεβοκατεβαινουν
Το οποιο προσωπικα δεν μου αρεσει, γιατι θεωρω οτι πρεπει να υπαρχουν χαφ μπροστα απο τα μπακ
Προτιμω 4-4-2 και 4-2-3-1, αλλα προπονητης δεν ειμαι

Αυτο που με προβληματιζει ειναι το πως θα γινει να δουμε καλο ποδοσφαιρο απο τον ΠΑΣ του πετρακη
Το αποτελεσμα μετραει αλλα θες το κατι παραπανω με αυτα που εχεις δει σαν φιλαθλος του ΠΑΣ τοσες δεκαετιες
Ειδα παντως την ομαδα να φευγει γρηγορα στην επιθεση και πολλες φορες με αρκετους παιχτες ,αλλα σιγουρα η ποιοτητα που λειπει στοιχιζει στα τελειωματα
Ελπιδοφορο ξεκινημα λοιπον,μεγαλος ενθουσιασμος,αρκετοι παιχτες που δεν εχουμε δει ακομη να παιζουν και αντιπαλος προπονητης καλυτερος του μυρωδια δελλα της περυσινης πρεμιερας που μας εκανε να πεταμε στα συννεφα

Αυτο που θελω ειναι να παιξουμε 15 ματς εντος σε γηπεδο αξιοπρεπες
Εντος εδρας πρεπει να δινουμε εμεις τον ρυθμο
Αν γινει αυτο θα φτυσουν αιμα ολοι εδω μεσα και θα κανουμε τουλαχιστον 10 νικες
Καποτε οσοι ερχοτανε γιαννενα δεν λεγανε παμε να κερδισουμε, λεγανε παμε να μην διασυρθουμε
Ο κελεσιδης καποτε ετρωγε 3 στο 20λεπτο και πηγαινε να φυγει για τα αποδυτηρια απο τα νευρα του
Πρεπει οι ζωσιμαδες να ξαναγινουν εδρα καποια στιγμη και αυτο δεν προκειται να γινει ποτε σε γηπεδο χωραφι

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 23:36 »
Κάτι το οποίο δεν μου άρεσε είναι το ότι η Ομάδα μετά το τέλος του ματς δεν πήγε στον κόσμο της.
Τουλάχιστον δεν το έδειξε η τηλεόραση.
Εάν δεν συνέβη, πολύ κακώς.
Τόσα χιλιόμετρα, ένα "ευχαριστώ"  ή ένα χειροκρότημα νομίζω ότι το άξιζαν τα παιδιά που βρέθηκαν στις εξέδρες.
Επαναλαμβάνω, δεν το έδειξε η tv και ίσως αδικώ τους ποδοσφαιριστές μας.
Ας επιβεβαιώσουν όσοι ήταν στην Τρίπολη.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 23:47 »
Έτσι από περιέργεια περίμενα να δω την "αθηναϊκή κυριακή" μιας και ήμουν σίγουρος ότι θα υπάρξει εμετίλα.
Για αρχή το ρεπορτάζ έπαιξε τελευταίο γιατί έτσι...
Ανέλαβε να μας παρουσιάσει ο κομπλεξικός χαλβατσιώτης...ένας "δημοσιοκάφρος" με πλούσιο παρελθόν στην παραπληροφόρηση, την υποκειμενικότητα, την ειρωνεία και την δυσφήμηση κατά της ομάδας μας.
Αυτός ο κάφρος λοιπόν ξεκίνησε την περιγραφή με τη λέξη δυστυχώς για την ήττα που υπέστη η τρίπολη
στη συνέχεια ειρωνεύτηκε  μαζί με τον γλοιώδη παρουσιαστή την προσπάθεια του Ναδάλες στο 1-0,
υπονοώντας ότι έγινε κατά λάθος και ήθελε να πασάρει (άραγε που? από τη θέση που ήταν) και
έσπευσαν να προλάβουν το βίντεο στο 0-2 για να δείξουν πόσο αδικήθηκε η συμπαθής ομάδα του μποροβήλου.
Κερασάκι στην τούρτα ο κοντοπατριώτης πρώην διαιτητής βασιλάκης που σαν παγώνι ανακοίνωσε ως άλλος κυβερνητικός εκπρόσωπος την χρηματοδότηση από την πολιτεία του έργου στους Ζωσιμάδες.
2 λεπτά ρεπορτάζ και 4 λίτρα εμετός.

Κατά τα άλλα η χρήση βίντεο σε διαιτητική απόφαση σε προηγούμενο ρεπορτάζ επευφημήθηκε δεόντως.
Μόνο βραβείο δεν βγάλαν να δώσουν στην παράνομη και αντιδεοντολογική ενέργεια.

Τώρα για αυτά που είδα εγώ πλήρωσα :stop:

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Κυρ 20 Αύγ 2017 23:48 »
Κάτι το οποίο δεν μου άρεσε είναι το ότι η Ομάδα μετά το τέλος του ματς δεν πήγε στον κόσμο της.
Τόσα χιλιόμετρα, ένα "ευχαριστώ"  ή ένα χειροκρότημα νομίζω ότι το άξιζαν τα παιδιά που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Επειδή η φυσούνα ήταν μπροστά μας όλοι οι ποδοσφαιριστές χειροκρότησαν ερχόμενοι.
Ο πρόεδρας αποθεώθηκε επίσης πηγαίνοντας προς τη φυσούνα...αλλά με φάνηκε σοκαρισμένος...
Τέλος ο κόουτς άκουσε ρυθμικά το όνομά του κι αυτός πηγαίνοντας προς τη φυσούνα...αλλά αυτός ανταπέδωσε...
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Δευ 21 Αύγ 2017 00:00 »
Καλό αποτέλεσμα, με μέτρια απόδοση δεδομένων συνθηκών. Έμεινα ικανοποιημένος από το α' ημίχρονο, που είχαμε καλή ανάπτυξη και ευστοχία 100%. Η έξοδος του  ισπανού έδειξε πόσο ανόητα η διοίκηση άφησε την ομάδα γυμνή σε αυτή τη θέση. Ελπίζω να βγει κάποιος από τους νιόφερτους...αλλιώς θα έρθουν δύσκολες μέρες. Στο β' δεχτήκαμε πολλές φάσεις...θα ήταν παράλογο το αντίθετο βέβαια. Στα + ο καλός καφές και η παρέα...στα - το σπάσιμο της διακοπής και η επιστροφή στο βρωμερό άστυ...θα τα ξαναπούμε υπό καλύτερες συνθήκες μάγκες...3,5 ώρες γιάννενα-αθήνα, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα... Πετράκη, ήθελα καλύτερη διαχείρηση του ματς...έξοδος του κόντε και αντικατάσταση με λίλα, στα όρια του εξωφρενικού...η μετακίνηση του πολύ καλού πίδη σαν φορ τσάκισε τη ραχοκοκαλιά της ομάδας και επέτρεψε στον αντίπαλο να μας κλείσει στα 2/3 του γηπέδου. Ζάννη πρόσεχε...

:flag:
Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Δευ 21 Αύγ 2017 00:01 »

Επειδή η φυσούνα ήταν μπροστά μας όλοι οι ποδοσφαιριστές χειροκρότησαν ερχόμενοι.
Ο πρόεδρας αποθεώθηκε επίσης πηγαίνοντας προς τη φυσούνα...αλλά με φάνηκε σοκαρισμένος...
Τέλος ο κόουτς άκουσε ρυθμικά το όνομά του κι αυτός πηγαίνοντας προς τη φυσούνα...αλλά αυτός ανταπέδωσε...
Σε ευχαριστώ φιλαράκι!
Χαίρομαι ιδιαίτερα που διαψεύστηκα και που η Ομάδα ανταποκρίθηκε!
Μπράβο!

Ayuto, "είναι τρελός ο πρόεδρας" ρα?  :))

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Δευ 21 Αύγ 2017 00:02 »
Ρε μπουστ μου,μια φορα πηραμε διπλο εκει μεσα και ειμαι τωρα με λαιμο,βηχα,δυσπνοια......

Αι σιχτηρ καλοκαιριατικα

Λοιπον

1)Ενα μπραβο για τα 15 ατομα που σκαγανε και σκανε Τριπολη ανελλιπως εδω και ποσα χρονια....
2)Χαρηκα εις δεκαπλουν που επιτελους ειδα μια εκδρομη  απο Γιαννινα γεματο πιτσιρικια στην κερκιδα!!Και καιρος ειναι γιατι πιστευω οτι η δικια μας γενια ψιλοαπετυχε οπαδικα....Δωστε τοπο στα νιατα!!!!!!Και μπραβο και για την φωνη που βγαλανε,ειδικα το τελευταιο εικοσαλεπτο θυμισε παλιες καλες κερκιδας σε εκτος εδρας
3)Ρε χαμενοι ειχαμε ενα καινουριο μελος και δεν το καλωσορισε κανεις,.........Ο nico απο το Αργος που δεν εχει χασει ματς Τριπολη και Αθηνα και εχει και το κλασικο πιτσιρικα συνεχεια μαζι του,και old school!!!!!Καλωσηρθες ωρε,επιτελους τωρα θα μαθαινεις και νεα,αλλα να ξες θα τα μαθαινεις απο εμενα γιατι οι υπολοιποι εδω ειναι αμπαλισταν
4)Το κλασικο στεκι-τσιπουραδικο στην Τριπολη τεινει να γινει παραδοση πλεον
5)Σειρα ποιος εχει????????Α ναι o Pas Giannis...........To διαβασατε τι ειπεεεεεεεεεεεεεεε,επιτελους θα μου χρωσταει και ενας κερασμα οχι μονο εγωωωωωωωωωω
6)Pas Penteli........Eισαι ωραιος,ναι η μπλουζα αυτη ηταν...Παιζει να εισαι και ο μοναδικος που το καταλαβε!!Καλα δεν χανομαστε τωρα,ειτε Πεντελη ειτε Γιαννινα
7)Και για τα εξεχοντα μελη στην αφτερ ψησταρια στο Καλαμακι Κορινθιας τους τρελανατε ωρε τους Καπετανοαιους και τους
Πτεραρχους...αχαχα

Αλλα ειδα κατι που δεν μ'αρεσε αλλα δεν το αναπτυσω παλι σε κουβεντα γιατι δεν ειναι της φασης

Οσο για τα αγωνιστικα

Ειστε τυχεροι γιατι απο τα τσιπουρα τα εβλεπα διπλα και δεν εχει σχολιασμο..........
Ναι συνεχιστε ετσι να τρελενεσται και να δουμε κανενα δευτερο γυρο τον ιδιο με τον περσινο να τρεχουμε

Κατω η μπαλααααααααααα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Α και κατι τελευταιο

Oυτε σουρωμενος δεν προκειται να πω συνθημα υπερ του Χοντρομβραιου
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Δευ 21 Αύγ 2017 00:05 »
Παράθεση
Ειστε τυχεροι γιατι απο τα τσιπουρα τα εβλεπα διπλα   
Πώς το 'παθες ρε παιδί εσύ αυτό???
Πρώτη φορά σου ξανασυμβαίνει!  :P

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Δευ 21 Αύγ 2017 08:53 »
απο το χθεσινο ματς μου αρεσε το κορνερ - δοκαρι του κοζορωνη ...
ολοι οι παιχτες εχουν μαζευτει στο πρωτο δοκαρι κλεινοντας το οπτικο πεδιο του γκολκιπερ της τριπολης και ψαρωνοντας τον οτι η μπαλα θα παει καπου εκει ... ο κοζορωνης σουταρει σημαδευοντας το πισω γαμα της εστιας και για λιγα εκατοστα δεν καταφερνει να βαλει απιστευτη γκολαρα ...
δεν ξερω αν θα επιχερησουμε να το ξανακανουμε αλλα ηταν ωραια δουλεμενη προφανως κομπινα και ειναι καλο να βλεπουμε καινουρια πραγματα απο την ομαδα

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Δευ 21 Αύγ 2017 09:31 »
Είναι όντως δουλεμένη φάση, αλλά όχι με σκοπό την απευθείας εκτέλεση. Στόχος είναι να μπλοκαριστεί ο τερματοφύλακας στο 1ο δοκάρι από όλους τους παίχτες στη μικρή περιοχή, για να πάει η μπάλα στο 2ο δοκάρι πολύ κοντά στη γραμμή και κάποιος να την προωθήσει στα δίχτυα. Πιάσανε περισσότερο τα φάλτσα του Κοζορώνη, που έχει καταπληκτικές εκτελέσεις σε κάτι τέτοιες κομπίνες, που παραλίγο να μπει απευθείας.
Είχε και κωδικό-σινιάλο αυτή η εκτέλεση τα 2 υψωμένα χέρια του εκτελεστή. Το 1 χέρι θα σήμαινε αντίστοιχες τοποθετήσεις με εκτέλεση στο 1ο δοκάρι (με περισσότερη δύναμη για να μην προλάβει να αντιδράσει ο τερματοφύλακας). Μην ανησυχείτε όμως, συνήθως αλλάζουμε τα σινιάλα πριν από κάθε ματς (αυτά δεν θα τα γράφουμε coach!).

100% πετυχημένη εφαρμογή κόρνερ-προπόνησης ήταν και το γκολ του Μαυροπάνου. Το είπε ο ίδιος ο παίχτης χθες στη Nova άλλωστε. Εκεί είχαμε εκτέλεση στην καρδιά της άμυνας, κι όχι πολύ κοντά στη γραμμή, μιας και χτυπήθηκε από αριστερά με αριστερό πόδι. Ήταν το ίδιο σύστημα εκτέλεσης με αυτό του Ακόστα πέρυσι με την ODD στο γκολ του Μιχαήλ (απλώς εκεί μπήκε με το πόδι).
Έχουμε αρκετά ακόμη συστηματάκια στη φαρέτρα μας, με κοντινή πάσα, με "σκριν" στην περιοχή, με εκτέλεση έξω από την περιοχή κτλ, που ελπίζω να τα δούμε με την ΑΕΚ.

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 21 Αύγ 2017 09:36 από PASas_ »