PASa εγω στα ειχα πει οτι με γαρουφαλια,νικολια και γιακο στο κεντρο δεν παμε πουθενα
Μας πατησαν ολοκληρωτικα στο πρωτο ημιχρονο ,επρεπε να ειχαμε φαει τουλαχιστον 4
Στο δευτερο ημιχρονο μολις μπηκε ο τεραστιος λιλα τους πηραμε το κεντρο και παραλιγο να καναμε την ανατροπη
Καλο το αστειακι ε?
Να μιλησουμε λιγο σοβαρα τωρα για το πιαχνιδι
Διπλο για πρωτη φορα απεναντι στην πιο αντιπαθητικη(για μενα) επαρχιακη ομαδα απο καταβολης Α εθνικης
Τετοια χαρα δεν περιγραφεται και το θεωρω και επιδειξη δυναμης για τους υπολοιπους αντιπαλους μας
Αλλα απο το 48 μεχρι το 93 που εληξε το ματς με ειχε φαει το αγχος με αυτα που εβλεπα
Το ειχα σιγουρο το 2-2 απο τη στιγμη που δεν περναγαμε σεντρα με τιποτα
Και θα το θεωρουσα τεραστια αποτυχια μιας και στο ημιχρονο ολοι λεγαμε γιατι να ειμαστε μονο 0-2 μπροστα
Συνεβη το απιστευτο λοιπον χτες ,μια ομαδα με 3-5-2 να το μετατρεπει σε 3-6-1 και να διαλυεται εντελως
Αυτο που καταλαβα ειναι οτι η ομαδα μας δεν θα μπορεσει να παιξει με 1 μονο μπροστα και να απειλησει σοβαρα
Η τουλαχιστον δεν το εκανε χτες
Εχει μαθει να παιζει αυτο το 3-5-2 με τα μπακ να ανεβοκατεβαινουν
Το οποιο προσωπικα δεν μου αρεσει, γιατι θεωρω οτι πρεπει να υπαρχουν χαφ μπροστα απο τα μπακ
Προτιμω 4-4-2 και 4-2-3-1, αλλα προπονητης δεν ειμαι
Αυτο που με προβληματιζει ειναι το πως θα γινει να δουμε καλο ποδοσφαιρο απο τον ΠΑΣ του πετρακη
Το αποτελεσμα μετραει αλλα θες το κατι παραπανω με αυτα που εχεις δει σαν φιλαθλος του ΠΑΣ τοσες δεκαετιες
Ειδα παντως την ομαδα να φευγει γρηγορα στην επιθεση και πολλες φορες με αρκετους παιχτες ,αλλα σιγουρα η ποιοτητα που λειπει στοιχιζει στα τελειωματα
Ελπιδοφορο ξεκινημα λοιπον,μεγαλος ενθουσιασμος,αρκετοι παιχτες που δεν εχουμε δει ακομη να παιζουν και αντιπαλος προπονητης καλυτερος του μυρωδια δελλα της περυσινης πρεμιερας που μας εκανε να πεταμε στα συννεφα
Αυτο που θελω ειναι να παιξουμε 15 ματς εντος σε γηπεδο αξιοπρεπες
Εντος εδρας πρεπει να δινουμε εμεις τον ρυθμο
Αν γινει αυτο θα φτυσουν αιμα ολοι εδω μεσα και θα κανουμε τουλαχιστον 10 νικες
Καποτε οσοι ερχοτανε γιαννενα δεν λεγανε παμε να κερδισουμε, λεγανε παμε να μην διασυρθουμε
Ο κελεσιδης καποτε ετρωγε 3 στο 20λεπτο και πηγαινε να φυγει για τα αποδυτηρια απο τα νευρα του
Πρεπει οι ζωσιμαδες να ξαναγινουν εδρα καποια στιγμη και αυτο δεν προκειται να γινει ποτε σε γηπεδο χωραφι