Αποστολέας Θέμα: Τακτικές-συστήματα-μπαλίτσα  (Αναγνώστηκε 5366 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Τακτικές-συστήματα-μπαλίτσα
« στις: Κυρ 13 Αύγ 2017 16:29 »
Δεν ανυσηχω παιζουμε συστημα 3-5-2.........

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Τακτικές-συστήματα-μπαλίτσα
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 13 Αύγ 2017 16:40 »
Δεν ανυσηχω παιζουμε συστημα 3-5-2.........

Μονό αποδεκτό!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 14 Αύγ 2017 16:51 »
Μηπως ο Αποστολοπουλος ειναι ο εξτρεμ τελικα?

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 16 Αύγ 2017 00:21 »
ααααα δεν διαθέτουνε τα χαρακτηριστικα του Ζαιρο

Δηλαδη με τα λεγομενα των εδώ μεσα περι Ζαιρο κτλ,εχουμε παρει 2 επιθετικούς που δεν μπορουνε να παιξουνε την θεση του περισερειακου επιθετικου εφόσον το παμε ετσι

Καλα εγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 16 Αύγ 2017 00:24 από ayuto1966 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τετ 16 Αύγ 2017 00:26 »
ααααα δεν διαθέτουνε τα χαρακτηριστικα του Ζαιρο

Δηλαδη με τα λεγομενα των εδώ μεσα περι Ζαιρο κτλ,εχουμε παρει 2 επιθετικούς που δεν μπορουνε να παιξουνε την θεση του περισερειακου επιθετικου

Καλα εγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ακριβώς περιφερειακό επιθετικό και όχι εξτρεμ! Γιατί ούτε σε 3 - 5 - 2, ούτε σε 3 - 6 -1 υπάρχουν εξτρεμ.

Εκτός και αν είσαι ο Νίκος ο Αλέφαντος και παίζεις με μπακ χαφ και με εξτρεμ μαζί!  :) :) :) Με 13 παίχτες! :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τετ 16 Αύγ 2017 00:44 »
Ο Μπετρά ήταν για μπακ απ του Κόντε.Δοκιμάστηκε και σε άλλες θέσεις.Ο Ροντρίγκεζ είναι φρέσκο απόκτημα.Έπαιξε και αυτός στην επίθεση.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τετ 16 Αύγ 2017 00:52 »
Ο Μπετρά ήταν για μπακ απ του Κόντε.Δοκιμάστηκε και σε άλλες θέσεις.Ο Ροντρίγκεζ είναι φρέσκο απόκτημα.Έπαιξε και αυτός στην επίθεση.

Σημασία έχει ότι ο Ζαϊρο από εξτρέμ έγινε περιφερειακός επιθετικός! Δες το θετικά! Κάτι είναι και αυτό!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τετ 16 Αύγ 2017 02:53 »

Σημασία έχει ότι ο Ζαϊρο από εξτρέμ έγινε περιφερειακός επιθετικός! Δες το θετικά! Κάτι είναι και αυτό!

Δεν το επιασες το νοημα  βλεπω.... B-)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τετ 16 Αύγ 2017 09:33 »
Τα χαρακτηριστικά του Ζάιρο ποια ηταν ακριβώς;
Το γλυστριμα στο χορτάρι;
Το γυρω γυρω ολοι;
Το ολο λάδι λαδι κι απο τηγανίτα τίποτα;

:stop: :pas:

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τετ 16 Αύγ 2017 12:08 »
Τα χαρακτηριστικά του Ζάιρο ποια ηταν ακριβώς;
Το γλυστριμα στο χορτάρι;
Το γυρω γυρω ολοι;
Το ολο λάδι λαδι κι απο τηγανίτα τίποτα;

:stop: :pas:
Και στο τέλος μια 6αδα σόδα καραντάνης για να χωνέψεις (όπως θα έλεγε και μια ψυχή)😄

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τετ 16 Αύγ 2017 17:00 »
Δεν το επιασες το νοημα  βλεπω.... B-)

και οι 2 δεν το έχετε πιάσει το νόημα ... ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ με την κόντρα σας για το αν υπάρχει ή χαρακτηρίζεται κάποιος εξτρέμ ... 
Θα παρακαλούσα για άλλη μία φορά να προσπαθήσετε να μην προτάσσετε τον εγωισμό σας για να την "πείτε" ο ένας στον άλλον καθώς κάποια στιγμή ακόμα και η μλκία γίνεται βαρετή ... Ελπίζω λοιπόν να βαρεθείτε επιτέλους 

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τετ 16 Αύγ 2017 17:12 »
dk,

Δεν μπορείς πάντα να βλέπεις το ποτήρι μισόδειο ή μισογεμάτο = Δεν φταίμε και οι δύο ή τουλάχιστον το ίδιο.

Πως ξεκίνησε:

Από την ανάλυση που ευτυχώς για εμας προσφέρει ο PASas που αφιερώνει το χρόνο τουστις προπονήσεις και για να τα αναλυει στο φόρουμ.

Μέτα γενήθηκε στον σύνταυρο ayto η "εμπνευσή" ότι το 3 - 5 - 2 έχει εξτρεμ. Του εξηγούμε όνορφα και του απαντάμε. Όχι και 1 και 2 αλλά 7 - 8 άτομα, συνεχίζει το δικό του.

Και τι κάνει; Καταφεύγει σε ψέμματα (ότι εμείς είπαμε ότι η ομάδα είναι πλήρης), πουθενά δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο. Σε προσβολές στον PASas ότι δεν ξέρει ποδόσφαιρο, ότι δεν ξέρει τι βλέπουν τα μάτια του στις προπονήσεις κ.λπ.

Μας εξηγέι ότι η 11άδα αποτελείται απο 13 παίχτες. Του ζητάμε να μας το εξηγήσει. Το αποφεύγει. Κατεβάζει ένα σαϊτ topiko24 που αποδεικνυεί ότι το 3 - 5 - 2 παιζεται με μπακ - χαφ, αλλάζει ρότα και ξαφνικά μας παρουσιάζει ότι παίζαμε πέρυσι 3 - 6 -1 του ζητάω ευγενικά να μας το εξηγήσει, δεν το κάνει. Του κατβάζω το γηπεδάκι πως κατά την γνώμη  μου έπαιζε ο ΠΑΣ πέρυσι, του ζητάω την δικιά του εκδοχή, δεν τη δίνει και τελικά καταφέυγει σε ειρωνείες για ξετρεμ και πως θα βάζουμε γκολ - πράγματα ασχετα που κανεις δεν αναφέρθηκε.

Δικαιωμά του να μην ξέρει κάποιος μπάλα, άλλα όχι να μας βάζει τρέλλους και να μας βάζει λόγια στο στόμα μας που δεν είπαμε!

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τετ 16 Αύγ 2017 17:22 »
dk,

Δεν μπορείς πάντα να βλέπεις το ποτήρι μισόδειο ή μισογεμάτο = Δεν φταίμε και οι δύο ή τουλάχιστον το ίδιο.
Συμφωνώ μαζί σου και το έχω γράψει άλλωστε σε προηγούμενα μηνύματα:
Δεν το κόβετε το εγωιστικό παραμύθι- αντιπαράθεση και οι 2 σας;
ayuto, ο LAMIAs αφιέρωσε χρόνο για να σού εξηγήσει με γραφήματα και κείμενο την άποψή του, εσύ χωρίς να απαντάς επί της ουσίας, παραθέτεις  μικροεξυπνάδες σε άσχετα θέματα στα οποία κακώς ανταπαντά ο Lamias ...

Επειδή έτσι όπως το πάτε για να εξυπηρετήσετε τον εγωισμό σας θα μας πρήζετε σε όλα τα θέματα με την ανταλλαγή των extrem-"μηνυμάτων" σας προτείνω να συνεχίσετε μεταξύ σας τη διελκυστίνδα σας
 :stop:
Από τα παραπάνω μπορείς να καταλάβεις ότι συμφωνώ με την άποψή σου και ότι δεν κρατάω ίσες αποστάσεις ... Αυτό όμως ΔΕΝ είναι το ζητούμενο καθώς δεν αναιρεί το ότι και οι 2 εξίσου ψάχνετε την ευκαιρία να επανέλθετε στο ίδιο θέμα με μη δημιουργικό τρόπο ... 

Προφανώς δε από εσένα ως moderator, ο οποίος μάλιστα (αξιέπαινα ) είναι από τους λίγους που αφιερώνουν χρόνο για να ζωντανεύει το forum, απαιτείται περισσότερη υπομονή από αυτή που θα ανέμενα  από το κάθε άλλο μέλος του pas.gr ... ακόμα και αν συνεχίσει βλακωδώς ο ayuto να επανέρχεται και μάλιστα χωρίς τεκμηρίωση ... 
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 16 Αύγ 2017 17:27 από dk »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τετ 16 Αύγ 2017 19:52 »
Λαμια τα 7-8 ατομα θα μου τα βρεις....

Γιατι και εγω να σε αποκαλεσω χειροτερο ψευτη.αλλα βλεπεις ποτε δεν το κανω !!!!!Και εσυ μου αποκαλεσες ψεμα το περιφερειακο επιθετικο με τον επιθετικο,τι λες μωρεεεεεε τυφλα να εχει ο πολεμος του κολπου με τα δηθεν πυρηνικα του Ιρακ

Παρτο χαμπαρι και εσυ και ολοι,ο καθενας εχει μια αποψη...............Ωραια την λεω επικρινοντας κιολας οτι δεν εχουμε εξτρεμ πρωτη φορα στην ιστορια μας(και επιμενω!!!) δηλαδη τι πρεπει να με τυπωσετε.οχι δεν με τυπωνετεεεεε......Οπως και με Ζαιρο το ιδιο πραγμα

dk  δεν σε αναγκαζω να διαβαζεις το post μου,αμα θες ξεπερνατο ετσι απλα!!!Δεν χρειαζεται νουθεσιες

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τετ 16 Αύγ 2017 20:03 »
Παρτο χαμπαρι και εσυ και ολοι,ο καθενας εχει μια αποψη...
δεν σου απαγόρευσε κανένας να γράφεις την άποψή σου - παρόλο που αποφεύγεις να την τεκμηριώσεις ... το να την επαναλαμβάνεις όμως με σπόντες σε κάθε = άσχετο ή μή- θέμα δεν βελτιώνει την πιθανότητα αποδοχής της όπως και δεν βελτιώνει τη λειτουργία του forum

dk  δεν σε αναγκαζω να διαβαζεις το post μου,αμα θες ξεπερνατο ετσι απλα!!!Δεν χρειαζεται νουθεσιες
υπάρχει ένας ασφαλής τρόπος να το ξεπεράσω και να απαλλάξω από τα άσχετα σχόλια αλλά δεν τον εφαρμόζω από πεποίθηση. Ακριβώς γι αυτό προσπαθώ με πιο δύσκολο τρόπο, ανεξάρτητα από το βαθμό αντίληψης του καθένα μας, σε όλους όσους "ενοχλούν" τη λειτουργία του forum (είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ με την άποψή τους) να τους το εξηγήσω για να βελτιωθούν ... Άλλωστε το forum δεν είναι τίποτα διαφορετικό από το σύνολο όλων όσων γράφουν και διαβάζουν ... Αν αυτό σου θυμίζει νουθεσία λυπάμαι αλλά νομίζω πως όντως χρειάζεται ...

Παρακαλώ το θέμα να συνεχιστεί ως "Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2017"  αν θέλει κανείς διάλογο ας χρησιμοποιηθεί το εργαλείο των προσωπικών μηνυμάτων ...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Πεμ 17 Αύγ 2017 01:05 »
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝ.

ayto μπορεί να είσαι μια χαρά παιδι για να πίει κάποιος ένα κάφε μαζί σου ή ακόμα καλύτερο ένα τσίπουρα, αλλά από μπάλ ΔΕΕΕΝΝΝΝΝΝ!!!!!

Όχι ότι είναι κακό! Σίγα το πράγμα!

Όχι ότι έγω διεκδικώ δάφνες ποδοσφαιρομάθειας, αλλά εδω μιλάμε για απλή λογική!

PASas, fon7, christos, dk, Pizzas, apnea73,  ΒΑΣΙΛΗΣ, Pasiopoulo = 8. Μαζί με τα "Συμφωνώ" που ξέρεις ποιον ρόλο παίζουν. Ωστόσο αν κάποιος από τους πρααναφερθέντες διαφωνεί ας το γράψει.

Δείξε μου εσύ κάποιον που συμφωνεί με αυτά που γράφεις! Θα βρςις μόνο του τον φίλο μου τον Filosofo (που χάθηκες ρε σπλάχνο;;) κανείς δεν συμφωνεί μαζί σου. Γιατί; Γιατί δεν έχεις δίκιο!

Και φυσικά έχεις πεις αρκετές φορές ψέμματα επειδή ακριβώς στριμώχτηκες! Και όχι για το θέμα του Ζαϊρο που άλλαξες τα γραφόμενα μου αλλά:

Παράθεση
Περιμενετε την επιφοιτηση του αγιου πνευματος μπας και δουμε να βγαζει καμια σεντρα της προκοπης ο φιλοτιμος Μπουκουβαλας και δεν φτασει η μπαλα στον απεναντι πυλωνα,που δεν φταιει  το παιδι γιατι  μια ζωη πισω επαιζε,και τον ετερο Αποστολοπουλο απο την αλλη πλευρα που εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με τον Μπουκουβαλα

Το μονο Μπακ πλεον που ξερει να βγαζει σεντρα καλη ειναι ο Καρανικας και ο μονος ισως που την παλευει μπροστα(οπως και ο Κουτρη που εφυγε)

Παράθεση
Λοιπον επειδη μιλαω στα ισα στο φορουμ εδω και χρονια

Εσυ επαναλαμβανεις συνεχεια και συνεχεια οτι δεν θελουμε εξτρεμ,προσπαθωντας να γειωσεις αλλους που θελουνε μεταγραφη σε αυτη την θεση και το κανεις σε εξακολουθηση αυτο το πραγμα, λες και εισαι αυτοκλητος υπερασπιστης του Πετρακη...Ελεος

Η να κρινεις καποιους που ζηταμε μεταγραφες και αν ειναι κατα ποσο ποιοτικες μεταγραφες καναμε..Ειναι δουλεια του καθενος να κρινει τι παει σωστα και τι παει λαθος στην ομαδα σαν οπαδοι

Και να σου πω κατι ουτε εγω ειμαι Πετρακης αλλα ΟΥΤΕ ΕΣΥ

p.s Παιδικης χαρας μακαρι να ειναι-ημιμαθειας παντως δεν ειναι

Τελος παντων τελος απο μενα

Σου παρέθεσα σύο, υπάρχουν και άλλα ψεμματάκια σου.Και σε ρωτάω ποιος αναφέρθηκε στον φετινό ΠΑΣ και όχι στον περσίνο και στην ανάλυση του συστήματος 3 - 5 -2; Κανείς! Αλλά το έγραψες!

Ποιος είπες ότι είμαστε ικανοποιημένοι από το ροστερ του ΠΑΣ; Κανείς! Αλλά το έγραψες!

Για να πετάξεις την μπάλα στην εξέδρα!  Ειδάλλως κανε μου παραθέσεις για τα παραπάνω!

Πάμε στο επόμενο....

Κανείς δεν σου απάγορεύσε να έχει την άποψη σου!

ΑΛΛΑ ΟΧΙ δεν είναι όλες οι απόψεις υποκειμενικές! Υπάρχουν αντικειμενικά πράγματα στην ζωή μας!

Χειροπιαστά!

Αν εγώ γράψω ότι η γη είναι τετράγωνη είναι αποψη μου;
Αν γράψω ότι ο γαϊδαρος πετάει είναι άποψη μου;
Αν γραψω ότι ο ΧΒ είναι αδύνατος είναι αδύνατος είναι άποψη μου;
Αν γράψω ότι ο Αλέξης είναι ψηλός είναι αποψή μου; (ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ!!!)
Αν γράψω ότι ο Μένιος (απο "Ε") είναι στρεϊτ είναι άποψη μου;

Όχι!

Έτσι λοιπόν υπάρχουν προπονητές σε όλο τον κόσμο που διδάσκουν ότι το 3 - 5 - 2 παίζεται με φουλ μπακ! Κανείς (με μόνη εξαίρεση εσένα) δεν πιστεύει ότι παίζεται με εξτρεμ.

Απόδειξη:

Παράθεση
Full back
Οι ακραίοι μπακ είναι μια σημαντική θέση ευθύνης στο 3-5-2, για την οποία απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η καλή φυσική κατάσταση, καθώς οι παίχτες αυτοί καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις στο γήπεδο, αλλά και ισορροπία μεταξύ επιθετικών και αμυντικών ικανοτήτων.
Στη φάση άμυνας οι ακραίοι μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα έχουν υπ' ευθύνη τους τους αντίπαλους εξτρέμ με ατομικό μαρκάρισμα, ενώ το θεωρητικά πιο αδύναμο σημείο του 3-5-2, που είναι το αριθμητικό μειονέκτημα στα άκρα, καλύπτεται, όπως θα δούμε και πιο κάτω, απ' την πλαγιοκόπηση των εσωτερικών μέσων, που αναλαμβάνουν να ακολουθήσουν τις προωθήσεις των αντίπαλων ακραίων μπακ.
Στη φάση επίθεσης οι ακραίοι μπακ δεν οπισθοχωρούν για να υποδεχτούν κοντινή μεταβίβαση απ' τα σέντερ μπακ, αλλά μένουν ψηλά στο γήπεδο, απασχολώντας παίχτες των αντιπάλων, ενώ ταυτόχρονα, κινούμενοι στα πλάγια κανάλια(χώρους) του γηπέδου, γίνονται διαθέσιμοι για μεγάλη διαγώνια μπαλιά απ' την άμυνα προς τα εμπρός.

Και άλλη απόδειξη:

Παράθεση
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ:
Βαθιά πειθαρχημένη άμυνα.
1 τερματοφύλακας, 3 αμυντικοί, 2 ακραίοι μπακ χαφ, 1 αμυντικό χαφ και 2 κεντρικά χαφ, 2 επιθετικοί, ένας παίχτης στόχος (target man) και ένας επιθετικός υποστηριχτής του target man (support man).
Δουλεύουν αμυντικά σαν ένα ανθρώπινο τείχος 5 ατόμων.

Παράθεση
Το ακραίο μπακ κοιτάει να δώσει μεγάλη μπαλιά ώστε ο αντίπαλος αμυντικός να είναι υπό πίεση. Έτσι ο support man υποστηρίζει με ταχύτητα από πίσω τον target man.

http://www.topiko24.gr/genika/10542-analysi-systimatos-3-5-2

Από το σαίτ που ΕΣΥ παρέθεσες!  Διάβασε και μετά σκέψου!

Θες και άλλες αποδείξεις από αυτά που έχεις γράψει:
Παράθεση
Και μην μου αρχισετε με τα συστηματα και τις κουταμαρες γιατι παντα σε ολα τα συστηματα ειτε αμεσα ειτε  εμμεσα υπαρχουνε εξτρεμ

Παράθεση
Δηλαδη θες να μου πεις οτι ο Ζαιρο επαιζε σαν μεσοαριστερος και οχι καθαροαιμο εξτρεμ περσι?

Λοιπον επειδη ολοι μπερδευομαστε ολα τα συστηματα ξεκινανε απο το 4-4-2 ,4-5-1 και 3-4-3(βγαζω τα τερμα αμυντικα συστηματα) και ολα τα υπολοιπα ειναι υποκαταστατα των διαταξεων αυτων και διαφοροποιουνται σε μικρες αλλαγες

Αλλα και κατι αλλο γιατι με τρελαινεται ψρε σεις

Απο ποτε στο 3-5-2 δεν χρησιμοποιουντα ιτα εξτρεμ?

Ο Ζαϊρο δεν είναι καν εξτρεμ. Είναι περιφερειακός επιθετικός! Ποιος παίζει σήμερα 4 - 4 - 2;

Όλοι παίζουν 4 - 3 - 3 ή 4 - 2 - 3 - 1.

Η Γιουβεντους και η Εθνική Ιταλίας δεν παίζει 3 - 5 - 2;

Φυσικά και δεν υπάρχουν δεν υπάρχουν εξτρεμ στο 3 - 5 - 2. Δες την ανάλυση του 3 - 5 - 2.

Παράθεση
Δηλαδη πιστευεις οτι ο Ζαιρο ηταν δευτερος επιθετικος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και οτι με λιγα λογια ηταν χωμενος στην μεγαλη περιοχη και περιμενε μπαλια σεντρα και δεν ξερω εγω τι αλλο για να καρφωσει την μπαλα στο τερμα?

Εδω περιμενω ειδικα απαντηση απο τον pasa περισοτερο.........Λοιπον για να μην λεω πολλα ουδεποτε ο ΠΑΣ επαιζε με δυο καθαροαιμους επιθετικους τα τεςλευταια χρονια πλην βεβαιως εξαιρετικων περιπτωσεων οταν ο ΠΑΣ ηταν πισω στο σκορ,η τελαυταια φορα που ειδαμε συστημα με 2 επιθετικους καθαροαιμους ηταν επι Ογιος μιας και μιλαμε για καθαρα για 2 επιθετικους

Και για να σου απαντησω στην ερωτηση σου παλι με ερωτηση

Ποτε επαιξαν περσι μαζι Κουτρη και Ναδαλες στην ιδια εντεκαδα και Μπουκου και Καρανικας?

Eλπιζω να καταλαβες που το παω,επειδη σε καταλαβα που το πας

Ακριβλως ο Ζαίρο είναι περιφερεικός επιθετικός!

Ο περιγερειακός επιθετικός δεν είναι χωμένος μέσα στην περιοχή!

Δεν είναι έγραψα ότι είναι καθαραάιμος επιθετικός όπως ψευδώς γράφεις άλλα περιφρειακός!

Παράθεση
Επαιζε ποτε φουλ μπακ ο Μπουκου?

Και ο Μαμπουλου τελικα που επαιζε,εφοσον ο Ζαιρος επαιζε διπλα στον Κοντε

Ο Ακοστα που επαιζε οταν δεν επαιζε δεκαρακι?

Ρε μανια να βαφτισεται μια εντεκαδα χωρις εξτρεμμμμμμμμμμμμμμ

Έπαζε φουλ μπακ ΑΛΛΟ που δεν εχει επιθετικά προσόντα!

Δεν έπαιζαν και οι τρεις μαζί!

Φυσικά και δεν παίζαμε με δεκαράκι και μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις έπαιζε επιτελικός και όχι δεκάρι ο Ακόστα!

Δεν υπάρχουν εξτρεμ! Έχεις μείνει στο ποδόσφαιρο του 90 με δεκάρια και εξτρεμ. Άλλαξε αυτό άλλο όχι εσύ!

Παράθεση
Ουσιαστικα περισοτερο ηταν το συστημα 3-6-1 παρα 3-5-2 που  γινονταν ενεκεν επιθετικου προσανατολισμου της ομαδας και αυτο παλι σπανια = βλέποντας τον Ζαιρο στην μεγαλη περιοχη...........Ο δευτερος επιθετικος οπως τον βαφτιζανε εβγαινε απο τα εξτρεμ κακα τα ψεματα

Το άλλαξες σε 3 - 6 -1 ξάφνου!

Παράθεση
Pasa μου το 3-5-2 γινετα και επιθετικογενες με 2 αμυντικα χαφ,ενα δεκαρι και δυο εξτρεμ στην πενταδα..........Γιατι ξεχνας να το αναφέρεις συνεχεια

Και τα μπακ - χαφ που παίζουνε;

Παράθεση
Βρε εδώ θα ειμαστε και θα δουμε αμα εχω δικιο η αδικο που δεν εχουμε εξτρεμ πλην του Νικολια

Ο Νικολιάς δεν είναι εξτρεμ, αλλα κεντρικός χαφ -> https://www.transfermarkt.com/alexandros-nikolias/profil/spieler/230968

Παράθεση
Θελετε δεν θελετε ο Ζαιρο περσι ηταν Εξτερμ,ειναι εξτρεμ και εξτρεμ παραμεινει ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ

Πότε του δεν ήταν εξτρεμ!

Παράθεση
Το 3-5-2 δεν παιζεται ακομα με 2 αμυντικα χαφ-ενα δεκαραρακι-δυο εξτρεμ η οχι??????
Θελεται και αλλο 3-5-2 ετοιμο το εχ με τα εξτραδακια του
1 αμυντικο χαφ-2 δεκαρακια-δυο εξτρεμ

Ασε τα γραφηματα της nova εσυ σε ποια θεση νομιζεις οτι επαιζε ο  Zairo?

Ενα μηνα τα γραφω και ακομα μου γραφεται συγκεγχυμενα πραγματα,πως θελουμε εξτρεμ γιατι εινια 3-5-2 και πολυ καλα εκανε ο Πετρακης

Το 3 - 5 - 2 παίζεται με με ένα άμυντικό χαφ ή δυο εσωτερικόυς μεσόυς και δυο φουλ μπακ ή με δυο αμυντικά χαφ (ο ένας ψιλοαχτάρι) και ενας επιτελικός και δυο μπακ χαφ και πάλι.

Την τελευταία σου πρόταση ούτε εσυ την κατάλαβες.

Παράθεση
Για να τελειωνουμε με τις αηδιες που περι δηθεν την μη χρησιμοποιηση του εξτρεμ λες και ο ΠΑΣ παιζει με  Κοντε και δυο περιφερεαικους επιθετικους σε καθε ματς λες και ειμαστε Μπαρτσελονα

ΟΥΔΕΠΟΤΕ έγραψα ότι παίζουμε 2 περιφειακούς επιθετικούς όπως ψευδως αναφέρεις αλλά με έναν φορ περιοχής και έναν περιφερειακό!
Παράθεση
Ο Ναδαλες και ο Καρανικας ειναι φουλ μπακ αλλα ουσιαστικα παντα μα παντα ειχανε βοηθεια στην γραμμη απο τον Ζαιρο και Ακοστα που,και που ουσιαστικα αυτοι ξεκινουσαν ολες τις επθετικες ενεργεις του ΠΑΣ απο τα ακρα

ΑΥΤΟΑΝΕΙΡΕΙΣΑΙ! Τα φουλ μπακ παίζουν στην γραμμή; Τότε πως χωράνε μαζί με τα εξτρεμ που επίσης παίζουν στην γραμμη;

Γράφεις:

Παράθεση
Αφου παιζουμε με 2 επιθετικους

Και συνεχίζεις:

Παράθεση
Ουσιαστικα ποτε δεν παιζαμε με 2 επιθετικους εστω περιφερειακο οπως λεει ο Λαμιας σε καταστασεις λογικες ενος αγωνα

Παράθεση
Πιο πολυ μοιαζει το συστημα επιθετικα  με 3-6-1 και στην  αμυνα μεταλλασονταν με το γυρισμο του Καρανικα και του Ναδαλες σε  5-3-2 και γινονταν τερμα αμυτνικογενες και για αυτο συνεχεια δεν μπορουμε να σταυρωσουμε κατοχη μπαλας

Πως γίνεται το 3 - 6 - 1, 5 - 3 - 2; Εξηγησέ μας! Και στο 5 - 3 - 2 ποιοι ήταν στα άκρα; Με ποιον τροπο ρε μέγαλε σε άμυνα ένας από τα χαφ γινόταν επιθετικος;;;;;; Μόνο εσύ το καταλαβαίνεις αυτό;

Παράθεση
Καλα το 3-4-3 ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ...

Ποιος έγραψε για 3 - 4 -3;

Παράθεση
Ο Ακοστα επαιζε πισω απο τον επιθετικο  και εξτρεμ οποτε το απαιτουσε η ροη του παιχνιδιου!!!

Ο Μαμπουλου οσες φορες πατουσε περιοχη(εξου και τα απειρα χαμενα τετ α τετ) ξεκινουσε τις περισοτερες φορες οπως ο Ακοστα πισω απο Κοντε εκτος μεγαλης περιοχης

Εξου πως βγαινει μαθηματικα εφοσον δεν υπολογιζεις τα εξτρεμ στο 3-6-1(3-5-1(Μαμπουλου που λεγαμε)-1)

Από την τελική σου ανάλυση βγαίνει:
Πασχαλάκης

Τζημόπουλος

Μπέριος

Μιχαήλ

Λίλα

Παίκτης 6

Κοζόρωνης;;;

Ακόστα

Ζαϊρο

Μαμπουλού

Κόντε

ΟΚ ο τέρμας και η τριάδα στην άμυνα!

Πάιζουμε με δεκάρι όπως έγραψες ότι έπαιζε Ακόστα. Αλλά όταν έπαιζε στα εξτρεμ ποιος έπαιζε δεκάρι;;;;;;; (επιτελικός δηλαδή) Και όταν έπαιζε δεκάρι ο Ακόστα ποιος έπαιζε εξτρεμ; Όταν δεν έπαιζε ο Μαμπουλου (στα περισσότερα ματς και σε όλα μετά τον Γενάρη) ποιος έπαιζε πίσω από τον Κόντε στο 3 - 5 - 1 - 1;

Και το κυρίοτερο: Τα φουλ μπακ (Καρανίκας - Μπουκουβαλας και Ναδάλες - Κούτρης που παίζανε;;;;; Εκτός και αν παίζαμε με 13!!!

ΠΕΡΙΜΕΝOYME ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΙΜΟΝΩΣ!!! ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΑΙΖΕ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΠΑΣ! 2 ΛΕΠΤΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ!

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Πεμ 17 Αύγ 2017 12:05 »
Ayto συγνωμη αλλα επειδη εχεις κουρασει πολυ με αναγκαζεις να γραψω.
Ρε παιδια τι καθεστε και ασχολειστε?Το παληκαρι ειτε απο εγωισμο ειτε απο αλλους λογους δεν θελει ή δεν μπορει να καταλαβει.
Και εμενα δεν μου αρεσει το συστημα της ομαδας και θα ηθελα 4-3-3 ή 4-2-3-1 που εχει επιθετικογενεις παιχτες πανω στην γραμμη(εξτρεμ) αλλα ο Πετρακης εχει αλλη αποψη.Το οτι ο Πετρακης θελει να παιζει 3-5-2 σημαινει οτι δεν χρειαζομαστε εξτρεμ γιατι το μονο που μπορουμε να κανουμε με αυτους ειναι ειτε να τους βαλουμε σε ξενη για αυτους θεση ειτε να τους βαλουμε στον κωλο μας.
Συγνωμη που παρεκτραπηκα αλλα μπαινω να διαβασω κανα νεο για την ομαδα,και το μονο που βλεπω ειναι καποιους,να προσπαθουν να αποδειξουν κατι,σε καποιον που δεν λεει να καταλαβει.
Μην κουραζεστε και μην κουραζετε.
Καλη σεζον να εχουμε(με ή χωρις εξτρεμ)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Πεμ 17 Αύγ 2017 23:26 »
Εμ που να ξερω μπαλα εγω σε αντιθεση με εσενα και τους Αρσεν Βενγκερ του ΠΑΣ που μεχρι τον  Φλεβαρη βγαζαταν περιπου πρωτον στους ψηφους τον Μαμπουλου

Παραδινομαι εχετε δικιο....Μονοκουκι οτι πουν οι αλλοι

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Παρ 18 Αύγ 2017 00:01 »
Ρε ayuto, ρε ρε ρε κολλημένε παγουρά, ρε καλό μου παιδί,
δεν γίνεται να είμαστε σε όλα καλοί.
Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε ότι έχουμε κάνει λάθος σε κάτι επειδή δεν γνωρίζουμε 5 πράγματα που γνωρίζουν κάποιοι άλλοι.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΡΕ, ΞΕΚΟΛΛΑ.  :)

Ξέρω όμως ότι είμαστε καλοί στους πανηγυρισμούς,
οπότε στα γκολ του ΠΑΣ μεθαύριο χάρισέ μου έναν τέτοιο τρελό πανηγυρισμό,
να σε βλέπω από την τηλεόραση και να σε χαίρομαι.
Ζήτησα το ένα γκολ να μου το αφιερώσει ο PAS Giannis,
το άλλο το ζητάω από εσένα.

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΣ!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Παρ 18 Αύγ 2017 00:50 »
Λοιπόν η αλήθεια είναι αυτή: Ο Ζάιρο πίστευε ότι ήταν εξτρέμ ενώ ο Πετράκης του έκανε πλύση εγκεφάλου για περιφερειακό επιθετικό. Αποτέλεσμα: σκόνταφτε πάνω στην ίδια μπάλα ή την ξέχναγε όταν πήγαινε να ντριπλάρει.  :joker:

Πάντως σοβαρά τώρα δεν θέλω να μειώσω τον παίκτη καθώς θεωρώ ότι ο αντίπαλος ήξερε ότι ήταν πολύ επικίνδυνος και τα έδινε όλα 100%. Δεν θα ξεχάσω τη φωτογραφία του με τις λασπομαχίες. Τέτοιους παίκτες θέλουμε.

Αποσυνδεδεμένος horizonz4

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Παρ 18 Αύγ 2017 01:05 »
Η φυσικη θεση των Ζαιρο και ακοστα ειναι πλαγιοι χαφ-εξτρεμ ασχετα που ο μεγας coach παιζει
3-5-2 και τους χρησιμοποιουσε σε αλλες θεσεις ( ζαιρο περιφερειακος επιθετικος ακοστα επιθετικο χαφ) αλλα τελικα παλι καταληγανε να βγαινουν πολλες φορες στο πλαγια
Ο ακοστα στον αρη και τον οσφπ βολου επαιζε αριστερο χαφ
Ο ζαιρο στον παοκ πλαγιος χαφ - εξτρεμ στα 4-2-3-1, 4-3-3

Ομαδα χωρις εξτρεμ ειναι γυναικα χωρις μπουτια ....

ΥΓ: Να δω αν κλαταρει μεσα στη σεζον ο 32αρης ναδαλες η αν παθει κατι χτυπαω ξυλο τι θα κανει με το 3-5-2 εκτος αν μας καλυπτουν οι λυσεις τυπου παιρνω το δεξι μπακ και το ονομαζω αριστερο

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Παρ 18 Αύγ 2017 03:29 »
Εμ που να ξερω μπαλα εγω σε αντιθεση με εσενα και τους Αρσεν Βενγκερ του ΠΑΣ που μεχρι τον  Φλεβαρη βγαζαταν περιπου πρωτον στους ψηφους τον Μαμπουλου

Παραδινομαι εχετε δικιο....Μονοκουκι οτι πουν οι αλλοι

Όχι φίλε μου δεν είμαι Βενγκέρ όπως διευκρίνησα αλλά και πάλι κατέφυγες σε ένα ψέμμα. Αλλά από επίπεδο ποδοσφαιρικών γνώσεων Βενγκέρ μέχρι ayto, υπάρχει χαώδης διαφορά που να γράφει ότι υπάρχει ενδέκαδα με 13 παίχτες και στο 3 - 5 - 2 παίζουν ταυτόχρονα εξτρεμ και μπακ - χαφ.

Δικαιωμά σου να μην καταλαβαίνεις την μπάλα, δικαιωμά σου να να μην σε αφήνει ο εγωισμός σου να παραδεχθείς το λάθος (αν και δεν πρόαγει την κουβέντα), δικαιωμα σου να υπεκφεύγεις πονηρά και να μην απαντας επό της ουσίας (και πάλι δεν εξυπηρετεί την ουσία της κουβέντας), αλλά είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να απαντάς με συνεχόμενα ψέμματα, προσβολές και ειρωνείες.

Είμαστε πάνω απο 10 άτομα που σου εξηγούμαι το ίδιο πράγμα και εσυ πετάς χαρταετό!

Σου ζητάμε για πολλοστή φορά να απαντήσεις επί της ουσίας, με ένα γηπεδάκι - γράφημα, να καταλάβουμε ρε αδελφέ! Δεν το κάνεις γιατί ξέρεις ότι δεν μπορείς να συμμαζέψεις αυτά που έχεις γράψει. Θα καταφύγεις και πάλι στο γνωστό παραμυθάκι "Εγώ δεν ξέρω μπάλα....εσείς ξέρετε...." και λοιπές προσβολές και ειρωνείες.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Παρ 18 Αύγ 2017 03:43 »
Η φυσικη θεση των Ζαιρο και ακοστα ειναι πλαγιοι χαφ-εξτρεμ ασχετα που ο μεγας coach παιζει
3-5-2 και τους χρησιμοποιουσε σε αλλες θεσεις ( ζαιρο περιφερειακος επιθετικος ακοστα επιθετικο χαφ) αλλα τελικα παλι καταληγανε να βγαινουν πολλες φορες στο πλαγια
Ο ακοστα στον αρη και τον οσφπ βολου επαιζε αριστερο χαφ
Ο ζαιρο στον παοκ πλαγιος χαφ - εξτρεμ στα 4-2-3-1, 4-3-3

ΥΓ: Να δω αν κλαταρει μεσα στη σεζον ο 32αρης ναδαλες η αν παθει κατι χτυπαω ξυλο τι θα κανει με το 3-5-2 εκτος αν μας καλυπτουν οι λυσεις τυπου παιρνω το δεξι μπακ και το ονομαζω αριστερο

Ούτε ο Ζαίρο, ούτε ο Ακόστα έιναι εξτρεμ.

Ο Ζαϊρο είναι περιφερειακός επιθετικός και ο Ακόστα έπαιζε στα νιάτα αριστερό χαφ και πλεον κεντρικός χαφ. Σκέψοτ ότι και ο Τεννες στην Λαμία εκέι να τον δοκιμάζει και φυσικά όχι εξτρεμ.

Να φανταστώ ότι εκτός από τον Πετράκη και όχι ο Χιμένεθ είναι μέγας κόουτς.

Παράθεση
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες (86' Αϊντάρεβιτς), Γαλανόπουλος, Μάνταλος (73' Γιόχανσον), Κλωναρίδης (58' Χρισατοδουλόπουλος), Λιβάια.

Συμπέρασμα: Δεν είναι θέμα προπονητή αλλά συστήματος. Τώρα το αν αυτό αποδίδει στον ΠΑΣ για φέτος δεν το ξέρω. Μέχρι στιγμής πήγε καλά! Θα δούμε!

Εξτρεμ δεν υπάχουν στα συστληματα που αναφέρεις, στο πρώτο είναι ενας είδος πλάγιοι επιθετικών που σε συνθήκες επίθεσης πάτανε πάντα περιοχή πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν κάνουν τα έξτρεμ.

Και στο 4 - 3 - 3 δεν είναι καν πλάγιοι. Σαν να μου λες ότι ο Νειμάρ και ο Σουαρες στο 4 - 3 - 3 της Μπαρτσελόνα ήταν εξτρεμ.

Ξεχάστε τα εξτρεμ! Το ποδόσφαιρο αλλάζει και πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Μπορεί να το εννόεις όπως πολύ κόσμος με την έννοια του πλάγιου επιθετικού, αλλά εξτρεμ καθαρά μόνο στο 4 - 4 - 2 υπαρχουν.

Υ.Γ. Σύμφωνω απόλυτα στο ΥΓ σου. Το έχω γράψει πολλές φορές. Θέλουμε αριστερο μπακ - χαφ.

Υ.Γ. 2 Μια ανάλυση του 4 - 2 - 3 - 1. -> https://overlapping.wordpress.com/2010/07/08/%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-4-2-3-1/

Και του 4 - 3 - 3 - >http://daindilis.blogspot.gr/2013/01/4-3-3_19.html
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 18 Αύγ 2017 04:04 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Παρ 18 Αύγ 2017 08:13 »

Με 3-5-2 έπαιξε προχθές η Μπαρτσελόνα απέναντι στη Ρεάλ.
Με 3-5-2 (και 3-4-3) παίζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια η Γιουβέντους.
Με 3-5-2 παίζει φέτος ο Γκουαρντιόλα στη Σίτυ. Στα αριστερά έπαιξε ο δεξιοπόδαρος Ντανίλο στην πρεμιέρα.
Με 3-4-3 παίζει ο Βενγκέρ στην Άρσεναλ. Αριστερά όλη την πλευρά καλύπτει ο δεξιοπόδαρος Chamberlain.
Mε 3-4-3 παίζει μόνιμα ο Κόντε στην Τσέλσι. Μοναδικός αριστεροπόδαρος μπακ στο ρόστερ του είναι ο Αλόνσο. Όταν λείπει, παίζει ο δεξιός αμυντικός Αθπιλικουέτα.

Ας μην συνεχίσω με περισσότερα παραδείγματα από το κορυφαίο Ευρωπαϊκό επίπεδο. Εκτός αν όλοι οι παραπάνω είναι άσχετοι που δεν παίζανε με εξτρέμ και κλασικούς αριστεροπόδαρους και δεν πρέπει να τους μετράμε.
Είναι υποχρέωση κάθε παίχτη να μπορεί να παίζει σε πολλές θέσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο κι όχι "βάπτισμα". Αριστερός μπακ λοιπόν σε εμάς όταν λείπει ο Ναδάλες, θα παίζει ο Μπουκουβάλας και ο Αποστολόπουλος. Όπως έπαιζε και ο Στρούνα πριν 2 χρόνια όταν βγήκαμε Ευρώπη. Όπως έπαιζε ο Μιχαήλ κι ο Πάντος το 2012-2013 που δεν είχαμε κανέναν αριστερό μπακ και βγήκαμε 5οι.
Όσα παραδείγματα κι αν βρω πάντως, υποθέτω η ανούσια γκρίνια και η παντογνωσία θα μας διακρίνει πάντοτε.
Προτείνω πριν κρίνετε τις δυνατότητες της ομάδας να παρακολουθήσετε πρώτα την ομάδα, και πριν βγάλετε γενικά συμπεράσματα για το ποδόσφαιρο να παρακολουθείτε τις εξελίξεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 18 Αύγ 2017 08:17 από PASas_ »

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Παρ 18 Αύγ 2017 09:03 »
Λαμία δεν ανοίγεις ενα thread συστήματα και παίκτες, να μεταφέρεις όλες αυτές τις ανούσιες συζητήσεις και να μας αφήσεις εμάς που θέλουμε να ενημερωνόμαστε για καμμιά μεταγραφή στην ησυχία μας. Κι όποιος θέλει να συμμετέχει σε μια τέτοια συζήτηση να πηγαίνει εκεί. Κουράσατε.