ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝ.
ayto μπορεί να είσαι μια χαρά παιδι για να πίει κάποιος ένα κάφε μαζί σου ή ακόμα καλύτερο ένα τσίπουρα, αλλά από μπάλ ΔΕΕΕΝΝΝΝΝΝ!!!!!
Όχι ότι είναι κακό! Σίγα το πράγμα!
Όχι ότι έγω διεκδικώ δάφνες ποδοσφαιρομάθειας, αλλά εδω μιλάμε για απλή λογική!
PASas, fon7, christos, dk, Pizzas, apnea73, ΒΑΣΙΛΗΣ, Pasiopoulo = 8. Μαζί με τα "Συμφωνώ" που ξέρεις ποιον ρόλο παίζουν. Ωστόσο αν κάποιος από τους πρααναφερθέντες διαφωνεί ας το γράψει.
Δείξε μου εσύ κάποιον που συμφωνεί με αυτά που γράφεις! Θα βρςις μόνο του τον φίλο μου τον Filosofo (που χάθηκες ρε σπλάχνο;
κανείς δεν συμφωνεί μαζί σου. Γιατί; Γιατί δεν έχεις δίκιο!
Και φυσικά έχεις πεις αρκετές φορές ψέμματα επειδή ακριβώς στριμώχτηκες! Και όχι για το θέμα του Ζαϊρο που άλλαξες τα γραφόμενα μου αλλά:
Περιμενετε την επιφοιτηση του αγιου πνευματος μπας και δουμε να βγαζει καμια σεντρα της προκοπης ο φιλοτιμος Μπουκουβαλας και δεν φτασει η μπαλα στον απεναντι πυλωνα,που δεν φταιει το παιδι γιατι μια ζωη πισω επαιζε,και τον ετερο Αποστολοπουλο απο την αλλη πλευρα που εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με τον Μπουκουβαλα
Το μονο Μπακ πλεον που ξερει να βγαζει σεντρα καλη ειναι ο Καρανικας και ο μονος ισως που την παλευει μπροστα(οπως και ο Κουτρη που εφυγε)
Λοιπον επειδη μιλαω στα ισα στο φορουμ εδω και χρονια
Εσυ επαναλαμβανεις συνεχεια και συνεχεια οτι δεν θελουμε εξτρεμ,προσπαθωντας να γειωσεις αλλους που θελουνε μεταγραφη σε αυτη την θεση και το κανεις σε εξακολουθηση αυτο το πραγμα, λες και εισαι αυτοκλητος υπερασπιστης του Πετρακη...Ελεος
Η να κρινεις καποιους που ζηταμε μεταγραφες και αν ειναι κατα ποσο ποιοτικες μεταγραφες καναμε..Ειναι δουλεια του καθενος να κρινει τι παει σωστα και τι παει λαθος στην ομαδα σαν οπαδοι
Και να σου πω κατι ουτε εγω ειμαι Πετρακης αλλα ΟΥΤΕ ΕΣΥ
p.s Παιδικης χαρας μακαρι να ειναι-ημιμαθειας παντως δεν ειναι
Τελος παντων τελος απο μενα
Σου παρέθεσα σύο, υπάρχουν και άλλα ψεμματάκια σου.Και σε ρωτάω ποιος αναφέρθηκε στον φετινό ΠΑΣ και όχι στον περσίνο και στην ανάλυση του συστήματος 3 - 5 -2; Κανείς! Αλλά το έγραψες!
Ποιος είπες ότι είμαστε ικανοποιημένοι από το ροστερ του ΠΑΣ; Κανείς! Αλλά το έγραψες!
Για να πετάξεις την μπάλα στην εξέδρα! Ειδάλλως κανε μου παραθέσεις για τα παραπάνω!
Πάμε στο επόμενο....
Κανείς δεν σου απάγορεύσε να έχει την άποψη σου!
ΑΛΛΑ ΟΧΙ δεν είναι όλες οι απόψεις υποκειμενικές! Υπάρχουν αντικειμενικά πράγματα στην ζωή μας!
Χειροπιαστά!
Αν εγώ γράψω ότι η γη είναι τετράγωνη είναι αποψη μου;
Αν γράψω ότι ο γαϊδαρος πετάει είναι άποψη μου;
Αν γραψω ότι ο ΧΒ είναι αδύνατος είναι αδύνατος είναι άποψη μου;
Αν γράψω ότι ο Αλέξης είναι ψηλός είναι αποψή μου; (ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ!!!)
Αν γράψω ότι ο Μένιος (απο "Ε") είναι στρεϊτ είναι άποψη μου;
Όχι!
Έτσι λοιπόν υπάρχουν προπονητές σε όλο τον κόσμο που διδάσκουν ότι το 3 - 5 - 2 παίζεται με φουλ μπακ! Κανείς (με μόνη εξαίρεση εσένα) δεν πιστεύει ότι παίζεται με εξτρεμ.
Απόδειξη:
Full back
Οι ακραίοι μπακ είναι μια σημαντική θέση ευθύνης στο 3-5-2, για την οποία απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η καλή φυσική κατάσταση, καθώς οι παίχτες αυτοί καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις στο γήπεδο, αλλά και ισορροπία μεταξύ επιθετικών και αμυντικών ικανοτήτων.
Στη φάση άμυνας οι ακραίοι μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα έχουν υπ' ευθύνη τους τους αντίπαλους εξτρέμ με ατομικό μαρκάρισμα, ενώ το θεωρητικά πιο αδύναμο σημείο του 3-5-2, που είναι το αριθμητικό μειονέκτημα στα άκρα, καλύπτεται, όπως θα δούμε και πιο κάτω, απ' την πλαγιοκόπηση των εσωτερικών μέσων, που αναλαμβάνουν να ακολουθήσουν τις προωθήσεις των αντίπαλων ακραίων μπακ.
Στη φάση επίθεσης οι ακραίοι μπακ δεν οπισθοχωρούν για να υποδεχτούν κοντινή μεταβίβαση απ' τα σέντερ μπακ, αλλά μένουν ψηλά στο γήπεδο, απασχολώντας παίχτες των αντιπάλων, ενώ ταυτόχρονα, κινούμενοι στα πλάγια κανάλια(χώρους) του γηπέδου, γίνονται διαθέσιμοι για μεγάλη διαγώνια μπαλιά απ' την άμυνα προς τα εμπρός.
Και άλλη απόδειξη:
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ:
Βαθιά πειθαρχημένη άμυνα.
1 τερματοφύλακας, 3 αμυντικοί, 2 ακραίοι μπακ χαφ, 1 αμυντικό χαφ και 2 κεντρικά χαφ, 2 επιθετικοί, ένας παίχτης στόχος (target man) και ένας επιθετικός υποστηριχτής του target man (support man).
Δουλεύουν αμυντικά σαν ένα ανθρώπινο τείχος 5 ατόμων.
Το ακραίο μπακ κοιτάει να δώσει μεγάλη μπαλιά ώστε ο αντίπαλος αμυντικός να είναι υπό πίεση. Έτσι ο support man υποστηρίζει με ταχύτητα από πίσω τον target man.
http://www.topiko24.gr/genika/10542-analysi-systimatos-3-5-2Από το σαίτ που ΕΣΥ παρέθεσες! Διάβασε και μετά σκέψου!
Θες και άλλες αποδείξεις από αυτά που έχεις γράψει:
Και μην μου αρχισετε με τα συστηματα και τις κουταμαρες γιατι παντα σε ολα τα συστηματα ειτε αμεσα ειτε εμμεσα υπαρχουνε εξτρεμ
Δηλαδη θες να μου πεις οτι ο Ζαιρο επαιζε σαν μεσοαριστερος και οχι καθαροαιμο εξτρεμ περσι?
Λοιπον επειδη ολοι μπερδευομαστε ολα τα συστηματα ξεκινανε απο το 4-4-2 ,4-5-1 και 3-4-3(βγαζω τα τερμα αμυντικα συστηματα) και ολα τα υπολοιπα ειναι υποκαταστατα των διαταξεων αυτων και διαφοροποιουνται σε μικρες αλλαγες
Αλλα και κατι αλλο γιατι με τρελαινεται ψρε σεις
Απο ποτε στο 3-5-2 δεν χρησιμοποιουντα ιτα εξτρεμ?
Ο Ζαϊρο δεν είναι καν εξτρεμ. Είναι περιφερειακός επιθετικός! Ποιος παίζει σήμερα 4 - 4 - 2;
Όλοι παίζουν 4 - 3 - 3 ή 4 - 2 - 3 - 1.
Η Γιουβεντους και η Εθνική Ιταλίας δεν παίζει 3 - 5 - 2;
Φυσικά και δεν υπάρχουν δεν υπάρχουν εξτρεμ στο 3 - 5 - 2. Δες την ανάλυση του 3 - 5 - 2.
Δηλαδη πιστευεις οτι ο Ζαιρο ηταν δευτερος επιθετικος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και οτι με λιγα λογια ηταν χωμενος στην μεγαλη περιοχη και περιμενε μπαλια σεντρα και δεν ξερω εγω τι αλλο για να καρφωσει την μπαλα στο τερμα?
Εδω περιμενω ειδικα απαντηση απο τον pasa περισοτερο.........Λοιπον για να μην λεω πολλα ουδεποτε ο ΠΑΣ επαιζε με δυο καθαροαιμους επιθετικους τα τεςλευταια χρονια πλην βεβαιως εξαιρετικων περιπτωσεων οταν ο ΠΑΣ ηταν πισω στο σκορ,η τελαυταια φορα που ειδαμε συστημα με 2 επιθετικους καθαροαιμους ηταν επι Ογιος μιας και μιλαμε για καθαρα για 2 επιθετικους
Και για να σου απαντησω στην ερωτηση σου παλι με ερωτηση
Ποτε επαιξαν περσι μαζι Κουτρη και Ναδαλες στην ιδια εντεκαδα και Μπουκου και Καρανικας?
Eλπιζω να καταλαβες που το παω,επειδη σε καταλαβα που το πας
Ακριβλως ο Ζαίρο είναι περιφερεικός επιθετικός!
Ο περιγερειακός επιθετικός δεν είναι χωμένος μέσα στην περιοχή!
Δεν είναι έγραψα ότι είναι καθαραάιμος επιθετικός όπως ψευδώς γράφεις άλλα περιφρειακός!
Επαιζε ποτε φουλ μπακ ο Μπουκου?
Και ο Μαμπουλου τελικα που επαιζε,εφοσον ο Ζαιρος επαιζε διπλα στον Κοντε
Ο Ακοστα που επαιζε οταν δεν επαιζε δεκαρακι?
Ρε μανια να βαφτισεται μια εντεκαδα χωρις εξτρεμμμμμμμμμμμμμμ
Έπαζε φουλ μπακ ΑΛΛΟ που δεν εχει επιθετικά προσόντα!
Δεν έπαιζαν και οι τρεις μαζί!
Φυσικά και δεν παίζαμε με δεκαράκι και μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις έπαιζε επιτελικός και όχι δεκάρι ο Ακόστα!
Δεν υπάρχουν εξτρεμ! Έχεις μείνει στο ποδόσφαιρο του 90 με δεκάρια και εξτρεμ. Άλλαξε αυτό άλλο όχι εσύ!
Ουσιαστικα περισοτερο ηταν το συστημα 3-6-1 παρα 3-5-2 που γινονταν ενεκεν επιθετικου προσανατολισμου της ομαδας και αυτο παλι σπανια = βλέποντας τον Ζαιρο στην μεγαλη περιοχη...........Ο δευτερος επιθετικος οπως τον βαφτιζανε εβγαινε απο τα εξτρεμ κακα τα ψεματα
Το άλλαξες σε 3 - 6 -1 ξάφνου!
Pasa μου το 3-5-2 γινετα και επιθετικογενες με 2 αμυντικα χαφ,ενα δεκαρι και δυο εξτρεμ στην πενταδα..........Γιατι ξεχνας να το αναφέρεις συνεχεια
Και τα μπακ - χαφ που παίζουνε;
Βρε εδώ θα ειμαστε και θα δουμε αμα εχω δικιο η αδικο που δεν εχουμε εξτρεμ πλην του Νικολια
Ο Νικολιάς δεν είναι εξτρεμ, αλλα κεντρικός χαφ ->
https://www.transfermarkt.com/alexandros-nikolias/profil/spieler/230968Θελετε δεν θελετε ο Ζαιρο περσι ηταν Εξτερμ,ειναι εξτρεμ και εξτρεμ παραμεινει ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ
Πότε του δεν ήταν εξτρεμ!
Το 3-5-2 δεν παιζεται ακομα με 2 αμυντικα χαφ-ενα δεκαραρακι-δυο εξτρεμ η οχι??????
Θελεται και αλλο 3-5-2 ετοιμο το εχ με τα εξτραδακια του
1 αμυντικο χαφ-2 δεκαρακια-δυο εξτρεμ
Ασε τα γραφηματα της nova εσυ σε ποια θεση νομιζεις οτι επαιζε ο Zairo?
Ενα μηνα τα γραφω και ακομα μου γραφεται συγκεγχυμενα πραγματα,πως θελουμε εξτρεμ γιατι εινια 3-5-2 και πολυ καλα εκανε ο Πετρακης
Το 3 - 5 - 2 παίζεται με με ένα άμυντικό χαφ ή δυο εσωτερικόυς μεσόυς και δυο φουλ μπακ ή με δυο αμυντικά χαφ (ο ένας ψιλοαχτάρι) και ενας επιτελικός και δυο μπακ χαφ και πάλι.
Την τελευταία σου πρόταση ούτε εσυ την κατάλαβες.
Για να τελειωνουμε με τις αηδιες που περι δηθεν την μη χρησιμοποιηση του εξτρεμ λες και ο ΠΑΣ παιζει με Κοντε και δυο περιφερεαικους επιθετικους σε καθε ματς λες και ειμαστε Μπαρτσελονα
ΟΥΔΕΠΟΤΕ έγραψα ότι παίζουμε 2 περιφειακούς επιθετικούς όπως ψευδως αναφέρεις αλλά με έναν φορ περιοχής και έναν περιφερειακό!
Ο Ναδαλες και ο Καρανικας ειναι φουλ μπακ αλλα ουσιαστικα παντα μα παντα ειχανε βοηθεια στην γραμμη απο τον Ζαιρο και Ακοστα που,και που ουσιαστικα αυτοι ξεκινουσαν ολες τις επθετικες ενεργεις του ΠΑΣ απο τα ακρα
ΑΥΤΟΑΝΕΙΡΕΙΣΑΙ! Τα φουλ μπακ παίζουν στην γραμμή; Τότε πως χωράνε μαζί με τα εξτρεμ που επίσης παίζουν στην γραμμη;
Γράφεις:
Αφου παιζουμε με 2 επιθετικους
Και συνεχίζεις:
Ουσιαστικα ποτε δεν παιζαμε με 2 επιθετικους εστω περιφερειακο οπως λεει ο Λαμιας σε καταστασεις λογικες ενος αγωνα
Πιο πολυ μοιαζει το συστημα επιθετικα με 3-6-1 και στην αμυνα μεταλλασονταν με το γυρισμο του Καρανικα και του Ναδαλες σε 5-3-2 και γινονταν τερμα αμυτνικογενες και για αυτο συνεχεια δεν μπορουμε να σταυρωσουμε κατοχη μπαλας
Πως γίνεται το 3 - 6 - 1, 5 - 3 - 2; Εξηγησέ μας! Και στο 5 - 3 - 2 ποιοι ήταν στα άκρα; Με ποιον τροπο ρε μέγαλε σε άμυνα ένας από τα χαφ γινόταν επιθετικος;;;;;; Μόνο εσύ το καταλαβαίνεις αυτό;
Καλα το 3-4-3 ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ...
Ποιος έγραψε για 3 - 4 -3;
Ο Ακοστα επαιζε πισω απο τον επιθετικο και εξτρεμ οποτε το απαιτουσε η ροη του παιχνιδιου!!!
Ο Μαμπουλου οσες φορες πατουσε περιοχη(εξου και τα απειρα χαμενα τετ α τετ) ξεκινουσε τις περισοτερες φορες οπως ο Ακοστα πισω απο Κοντε εκτος μεγαλης περιοχης
Εξου πως βγαινει μαθηματικα εφοσον δεν υπολογιζεις τα εξτρεμ στο 3-6-1(3-5-1(Μαμπουλου που λεγαμε)-1)
Από την τελική σου ανάλυση βγαίνει:
Πασχαλάκης
Τζημόπουλος
Μπέριος
Μιχαήλ
Λίλα
Παίκτης 6
Κοζόρωνης;;;
Ακόστα
Ζαϊρο
Μαμπουλού
Κόντε
ΟΚ ο τέρμας και η τριάδα στην άμυνα!
Πάιζουμε με δεκάρι όπως έγραψες ότι έπαιζε Ακόστα. Αλλά όταν έπαιζε στα εξτρεμ ποιος έπαιζε δεκάρι;;;;;;; (επιτελικός δηλαδή) Και όταν έπαιζε δεκάρι ο Ακόστα ποιος έπαιζε εξτρεμ; Όταν δεν έπαιζε ο Μαμπουλου (στα περισσότερα ματς και σε όλα μετά τον Γενάρη) ποιος έπαιζε πίσω από τον Κόντε στο 3 - 5 - 1 - 1;
Και το κυρίοτερο: Τα φουλ μπακ (Καρανίκας - Μπουκουβαλας και Ναδάλες - Κούτρης που παίζανε;;;;; Εκτός και αν παίζαμε με 13!!!
ΠΕΡΙΜΕΝOYME ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΙΜΟΝΩΣ!!! ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΑΙΖΕ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΠΑΣ! 2 ΛΕΠΤΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ!