Στη χθεσινή προπόνηση επιβεβαιώθηκε ξανά η 11άδα που θα ξεκινήσει. Το ενδιαφέρον ήταν ότι δοκιμάστηκαν οι ίδιοι παίχτες και σε διαφορετική διάταξη πλην του 3-5-2. Αν θα το δούμε στο γήπεδο αύριο θα εξαρτηθεί από το σύστημα που θα παίξει η ΑΕΚ. Ας μην πω περισσότερα γιατί θα με κατηγορείτε για πράκτορα πάλι.
Δουλέψαμε πολύ στην αμυντική τακτική, τις αντεπιθέσεις και τις αμυντικές στατικές φάσεις, ένδειξη ίσως του τρόπου που θα αγωνιστούμε αύριο.
Σχετικά με το φλέγον θέμα της επιθετικής γραμμής που υποψιάζομαι θα μονοπωλήσει τα σχόλια της κερκίδας, η δική μου άποψη είναι πως εάν ο Ροντρίγκεζ της εβδομάδας που μας πέρασε αγωνιστεί αύριο για 10 λεπτά, ο Γιάκος αυτομάτως θα γλιτώσει τη γκρίνια για τον επόμενο μήνα. Δεν ξέρω αν ξαφνικά μεταμορφωθεί το παιδί και μακάρι να ξεφτιλίσει τόσο εμένα όσο και τον προπονητή που δεν θα τον ξεκινήσει, αλλά ως τώρα είναι λες και περνούσε απέξω και αποφάσισε να μπει μέσα να δοκιμάσει την τύχη του στο άθλημα. Σε ένα μήνα μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα, αλλά μιλάμε με τα σημερινά standards.
Ο Φρανκ ο Μπετρά αντίθετα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και βελτιώνεται συνεχώς. Απλώς το παιδί δεν είναι φορ περιοχής και δεν μας λύνει σε ικανοποιητικό βαθμό το πρόβλημα.
Πώς βλέπω εγώ το ματς; Δώστε μου το μηδέν στην άμυνα και ένα γκολ μπροστά θα το βρούμε. Σαν μεγαλύτερο πρόβλημα θεωρώ το πώς θα αντιμετωπίσει η αργή αμυντική μας τριάδα την ταχύτητα του Κλωναρίδη που θα παίξει στην κορυφή και τα τελευταία χρόνια κάνει μεγάλα ματς εναντίον μας.
Τα λόγια και οι αναλύσεις όμως εδώ τελειώνουν. Ώρα για μπάλα, ώρα για τον πρώτο άσσο της χρονιάς.